Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:18 Η Melini έγραψε: #401 12-05-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα ρε Μελινα...σοβαρα μιλας??? Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Δε σου έλεγα ότι ετοιμάζομαι για γάμο; Τρίτη 9 Ιουνίου στο Δημαρχείο της Κηφισιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:18 Η ιβανα έγραψε: #402 12-05-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω θα ηθελα να παω στη Καλυμνο Click για ανάπτυξη... στο σειριο κ τη μοιρα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:19 Η ιβανα έγραψε: #403 12-05-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι βρε Δε σου έλεγα ότι ετοιμάζομαι για γάμο; Τρίτη 9 Ιουνίου στο Δημαρχείο της Κηφισιάς Click για ανάπτυξη... να ζησετε να ευτυχισετε, νομιζα θα κανατε θρησκευτικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #404 12-05-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω θα ηθελα να παω στη Καλυμνο Click για ανάπτυξη... Εγω θα ηθελα να ερθει η Γιουλη στην Καλυμνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:21 Η stellak έγραψε: #405 12-05-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι βρε Δε σου έλεγα ότι ετοιμάζομαι για γάμο; Τρίτη 9 Ιουνίου στο Δημαρχείο της Κηφισιάς Click για ανάπτυξη... Ναι, για πες και τι ώρα να έρθουμε επιτροπή να βαράμε τσίγκινα κονσερβοκούτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:24 Η Melini έγραψε: #406 12-05-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: να ζησετε να ευτυχισετε, νομιζα θα κανατε θρησκευτικο. Click για ανάπτυξη... Όχι, θα κάνουμε πολιτικό... νομίζω ότι είμαστε το πρώτο ζευγάρι στην ιστορία όπου ο γαμπρός θέλει γάμο, γλέντι, τούρτες και νταβαντούρια ενώ δε θέλει η νύφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:25 Η moukelis έγραψε: #407 12-05-09 13:25 Οχι κι εμεις ετσι θα ειμαστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:26 Η Melini έγραψε: #408 12-05-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, για πες και τι ώρα να έρθουμε επιτροπή να βαράμε τσίγκινα κονσερβοκούτια Click για ανάπτυξη... Ο γάμος θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, εμείς, οι γονείς, οι μάρτυρες, ένας αδερφός κι ένας θείος (και πολλοί είμαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:27 Η stellak έγραψε: #409 12-05-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ο γάμος θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, εμείς, οι γονείς, οι μάρτυρες, ένας αδερφός κι ένας θείος (και πολλοί είμαστε) Click για ανάπτυξη... Ωραία, ετοιμάστε τα γατιά σας και Τρίτη τη στήνουμε έξω από το Δημαρχείο για νταβαντούρι (να σου πω ένα μυστικό; δεν πάω σε γάμους) Δεν πιστεύω να είμαστε ΠΑΛΙ off? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #410 12-05-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι βρε Δε σου έλεγα ότι ετοιμάζομαι για γάμο; Τρίτη 9 Ιουνίου στο Δημαρχείο της Κηφισιάς Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι αυτοτην ημερομηνια δεν ηξερα...αντε μπραβο... Κοριτσια...ολες εκει ε??? Στελλα γραψτο στη δερματινη Mont Blanc agenda σου σε παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:33 Η Melini έγραψε: #411 12-05-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ωραία, ετοιμάστε τα γατιά σας και Τρίτη τη στήνουμε έξω από το Δημαρχείο για νταβαντούρι (να σου πω ένα μυστικό; δεν πάω σε γάμους) Δεν πιστεύω να είμαστε ΠΑΛΙ off? Click για ανάπτυξη... Θα σε ξαναγυρίσω εγώ στο θέμα!! Μετά το γάμο έχει και ταξίδι Θα πάμε Πράγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #412 12-05-09 13:33 Στελλα γιατι δεν πας σε γαμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:34 Η ιβανα έγραψε: #413 12-05-09 13:34 παιδια καλος ο γαμος αλλα εμενα μ'ενδιαφερει το μετα. γαμηλιο, που ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #414 12-05-09 13:37 καλυφθηκα μελινα !!!!!!!! δε σας προλαβαινω κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:39 Η Melini έγραψε: #415 12-05-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παιδια καλος ο γαμος αλλα εμενα μ'ενδιαφερει το μετα. γαμηλιο, που ??????????? Click για ανάπτυξη... Prague baby!!! Το ταξίδι κλείστηκε, με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και τη συνάδελφο γατομαμά Βίκυ, η οποία ανταποκρίθηκε ταχύτατα στο κάλεσμά μου και μου έκλεισε ένα σούπερ πακέτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #416 12-05-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Prague baby!!! Το ταξίδι κλείστηκε, με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και τη συνάδελφο γατομαμά Βίκυ, η οποία ανταποκρίθηκε ταχύτατα στο κάλεσμά μου και μου έκλεισε ένα σούπερ πακέτο!!! Click για ανάπτυξη... Μπραβο μελινα και Βικυειναι απο τις πιο ομορφες, ρομαντικες Ευρωπαικες πολεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:56 Η Melini έγραψε: #417 12-05-09 13:56 Κι εγώ νομίζω ότι κάναμε καλή επιλογή... άντε, να παντρευτούμε, να φύγουμε ταξιδάκι (πιο πολύ περιμένω το ταξίδι από το γάμο ) Λοιπόν, Πράγα! Πείτε μου ό,τι ξέρετε, αναμένω tips Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:04 Η vickymoon: #418 12-05-09 14:04 αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:08 Η stellak έγραψε: #419 12-05-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Click για ανάπτυξη... Εσύ να είσαι έτοιμη διότι μπορεί να μου βγει καμιά ξαφνική ΝΥ τον Αύγουστο και να τρέχουμε όλοι μαζί Θα σου πω, προς το παρόν, δυστυχώς, δεν μου "εμφανίζεται" στο πρόγραμμα. Αλλά ας σε έχω εσένα τουλάχιστον στο ένα πόδι, δε βλάπτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:08 Η Melini έγραψε: #420 12-05-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Click για ανάπτυξη... Τι λες Βίκυ μου, εγώ σε ευχαριστώ για όλα, και θα σε δω κι από κοντά και θα μου πεις τα πάντα για την Πράγα Για όπερα δεν ξέρω, αλλά θέλω να δω Μαύρο Θέατρο... μου έχουν πει ότι είναι καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα ρε Μελινα...σοβαρα μιλας??? Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Δε σου έλεγα ότι ετοιμάζομαι για γάμο; Τρίτη 9 Ιουνίου στο Δημαρχείο της Κηφισιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:18 Η ιβανα έγραψε: #402 12-05-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω θα ηθελα να παω στη Καλυμνο Click για ανάπτυξη... στο σειριο κ τη μοιρα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:19 Η ιβανα έγραψε: #403 12-05-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι βρε Δε σου έλεγα ότι ετοιμάζομαι για γάμο; Τρίτη 9 Ιουνίου στο Δημαρχείο της Κηφισιάς Click για ανάπτυξη... να ζησετε να ευτυχισετε, νομιζα θα κανατε θρησκευτικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #404 12-05-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω θα ηθελα να παω στη Καλυμνο Click για ανάπτυξη... Εγω θα ηθελα να ερθει η Γιουλη στην Καλυμνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:21 Η stellak έγραψε: #405 12-05-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι βρε Δε σου έλεγα ότι ετοιμάζομαι για γάμο; Τρίτη 9 Ιουνίου στο Δημαρχείο της Κηφισιάς Click για ανάπτυξη... Ναι, για πες και τι ώρα να έρθουμε επιτροπή να βαράμε τσίγκινα κονσερβοκούτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:24 Η Melini έγραψε: #406 12-05-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: να ζησετε να ευτυχισετε, νομιζα θα κανατε θρησκευτικο. Click για ανάπτυξη... Όχι, θα κάνουμε πολιτικό... νομίζω ότι είμαστε το πρώτο ζευγάρι στην ιστορία όπου ο γαμπρός θέλει γάμο, γλέντι, τούρτες και νταβαντούρια ενώ δε θέλει η νύφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:25 Η moukelis έγραψε: #407 12-05-09 13:25 Οχι κι εμεις ετσι θα ειμαστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:26 Η Melini έγραψε: #408 12-05-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, για πες και τι ώρα να έρθουμε επιτροπή να βαράμε τσίγκινα κονσερβοκούτια Click για ανάπτυξη... Ο γάμος θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, εμείς, οι γονείς, οι μάρτυρες, ένας αδερφός κι ένας θείος (και πολλοί είμαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:27 Η stellak έγραψε: #409 12-05-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ο γάμος θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, εμείς, οι γονείς, οι μάρτυρες, ένας αδερφός κι ένας θείος (και πολλοί είμαστε) Click για ανάπτυξη... Ωραία, ετοιμάστε τα γατιά σας και Τρίτη τη στήνουμε έξω από το Δημαρχείο για νταβαντούρι (να σου πω ένα μυστικό; δεν πάω σε γάμους) Δεν πιστεύω να είμαστε ΠΑΛΙ off? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #410 12-05-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι βρε Δε σου έλεγα ότι ετοιμάζομαι για γάμο; Τρίτη 9 Ιουνίου στο Δημαρχείο της Κηφισιάς Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι αυτοτην ημερομηνια δεν ηξερα...αντε μπραβο... Κοριτσια...ολες εκει ε??? Στελλα γραψτο στη δερματινη Mont Blanc agenda σου σε παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:33 Η Melini έγραψε: #411 12-05-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ωραία, ετοιμάστε τα γατιά σας και Τρίτη τη στήνουμε έξω από το Δημαρχείο για νταβαντούρι (να σου πω ένα μυστικό; δεν πάω σε γάμους) Δεν πιστεύω να είμαστε ΠΑΛΙ off? Click για ανάπτυξη... Θα σε ξαναγυρίσω εγώ στο θέμα!! Μετά το γάμο έχει και ταξίδι Θα πάμε Πράγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #412 12-05-09 13:33 Στελλα γιατι δεν πας σε γαμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:34 Η ιβανα έγραψε: #413 12-05-09 13:34 παιδια καλος ο γαμος αλλα εμενα μ'ενδιαφερει το μετα. γαμηλιο, που ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #414 12-05-09 13:37 καλυφθηκα μελινα !!!!!!!! δε σας προλαβαινω κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:39 Η Melini έγραψε: #415 12-05-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παιδια καλος ο γαμος αλλα εμενα μ'ενδιαφερει το μετα. γαμηλιο, που ??????????? Click για ανάπτυξη... Prague baby!!! Το ταξίδι κλείστηκε, με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και τη συνάδελφο γατομαμά Βίκυ, η οποία ανταποκρίθηκε ταχύτατα στο κάλεσμά μου και μου έκλεισε ένα σούπερ πακέτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #416 12-05-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Prague baby!!! Το ταξίδι κλείστηκε, με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και τη συνάδελφο γατομαμά Βίκυ, η οποία ανταποκρίθηκε ταχύτατα στο κάλεσμά μου και μου έκλεισε ένα σούπερ πακέτο!!! Click για ανάπτυξη... Μπραβο μελινα και Βικυειναι απο τις πιο ομορφες, ρομαντικες Ευρωπαικες πολεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:56 Η Melini έγραψε: #417 12-05-09 13:56 Κι εγώ νομίζω ότι κάναμε καλή επιλογή... άντε, να παντρευτούμε, να φύγουμε ταξιδάκι (πιο πολύ περιμένω το ταξίδι από το γάμο ) Λοιπόν, Πράγα! Πείτε μου ό,τι ξέρετε, αναμένω tips Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:04 Η vickymoon: #418 12-05-09 14:04 αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:08 Η stellak έγραψε: #419 12-05-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Click για ανάπτυξη... Εσύ να είσαι έτοιμη διότι μπορεί να μου βγει καμιά ξαφνική ΝΥ τον Αύγουστο και να τρέχουμε όλοι μαζί Θα σου πω, προς το παρόν, δυστυχώς, δεν μου "εμφανίζεται" στο πρόγραμμα. Αλλά ας σε έχω εσένα τουλάχιστον στο ένα πόδι, δε βλάπτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:08 Η Melini έγραψε: #420 12-05-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Click για ανάπτυξη... Τι λες Βίκυ μου, εγώ σε ευχαριστώ για όλα, και θα σε δω κι από κοντά και θα μου πεις τα πάντα για την Πράγα Για όπερα δεν ξέρω, αλλά θέλω να δω Μαύρο Θέατρο... μου έχουν πει ότι είναι καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω θα ηθελα να παω στη Καλυμνο Click για ανάπτυξη... στο σειριο κ τη μοιρα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:19 Η ιβανα έγραψε: #403 12-05-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι βρε Δε σου έλεγα ότι ετοιμάζομαι για γάμο; Τρίτη 9 Ιουνίου στο Δημαρχείο της Κηφισιάς Click για ανάπτυξη... να ζησετε να ευτυχισετε, νομιζα θα κανατε θρησκευτικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #404 12-05-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω θα ηθελα να παω στη Καλυμνο Click για ανάπτυξη... Εγω θα ηθελα να ερθει η Γιουλη στην Καλυμνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:21 Η stellak έγραψε: #405 12-05-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι βρε Δε σου έλεγα ότι ετοιμάζομαι για γάμο; Τρίτη 9 Ιουνίου στο Δημαρχείο της Κηφισιάς Click για ανάπτυξη... Ναι, για πες και τι ώρα να έρθουμε επιτροπή να βαράμε τσίγκινα κονσερβοκούτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:24 Η Melini έγραψε: #406 12-05-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: να ζησετε να ευτυχισετε, νομιζα θα κανατε θρησκευτικο. Click για ανάπτυξη... Όχι, θα κάνουμε πολιτικό... νομίζω ότι είμαστε το πρώτο ζευγάρι στην ιστορία όπου ο γαμπρός θέλει γάμο, γλέντι, τούρτες και νταβαντούρια ενώ δε θέλει η νύφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:25 Η moukelis έγραψε: #407 12-05-09 13:25 Οχι κι εμεις ετσι θα ειμαστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:26 Η Melini έγραψε: #408 12-05-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, για πες και τι ώρα να έρθουμε επιτροπή να βαράμε τσίγκινα κονσερβοκούτια Click για ανάπτυξη... Ο γάμος θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, εμείς, οι γονείς, οι μάρτυρες, ένας αδερφός κι ένας θείος (και πολλοί είμαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:27 Η stellak έγραψε: #409 12-05-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ο γάμος θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, εμείς, οι γονείς, οι μάρτυρες, ένας αδερφός κι ένας θείος (και πολλοί είμαστε) Click για ανάπτυξη... Ωραία, ετοιμάστε τα γατιά σας και Τρίτη τη στήνουμε έξω από το Δημαρχείο για νταβαντούρι (να σου πω ένα μυστικό; δεν πάω σε γάμους) Δεν πιστεύω να είμαστε ΠΑΛΙ off? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #410 12-05-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι βρε Δε σου έλεγα ότι ετοιμάζομαι για γάμο; Τρίτη 9 Ιουνίου στο Δημαρχείο της Κηφισιάς Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι αυτοτην ημερομηνια δεν ηξερα...αντε μπραβο... Κοριτσια...ολες εκει ε??? Στελλα γραψτο στη δερματινη Mont Blanc agenda σου σε παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:33 Η Melini έγραψε: #411 12-05-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ωραία, ετοιμάστε τα γατιά σας και Τρίτη τη στήνουμε έξω από το Δημαρχείο για νταβαντούρι (να σου πω ένα μυστικό; δεν πάω σε γάμους) Δεν πιστεύω να είμαστε ΠΑΛΙ off? Click για ανάπτυξη... Θα σε ξαναγυρίσω εγώ στο θέμα!! Μετά το γάμο έχει και ταξίδι Θα πάμε Πράγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #412 12-05-09 13:33 Στελλα γιατι δεν πας σε γαμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:34 Η ιβανα έγραψε: #413 12-05-09 13:34 παιδια καλος ο γαμος αλλα εμενα μ'ενδιαφερει το μετα. γαμηλιο, που ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #414 12-05-09 13:37 καλυφθηκα μελινα !!!!!!!! δε σας προλαβαινω κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:39 Η Melini έγραψε: #415 12-05-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παιδια καλος ο γαμος αλλα εμενα μ'ενδιαφερει το μετα. γαμηλιο, που ??????????? Click για ανάπτυξη... Prague baby!!! Το ταξίδι κλείστηκε, με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και τη συνάδελφο γατομαμά Βίκυ, η οποία ανταποκρίθηκε ταχύτατα στο κάλεσμά μου και μου έκλεισε ένα σούπερ πακέτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #416 12-05-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Prague baby!!! Το ταξίδι κλείστηκε, με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και τη συνάδελφο γατομαμά Βίκυ, η οποία ανταποκρίθηκε ταχύτατα στο κάλεσμά μου και μου έκλεισε ένα σούπερ πακέτο!!! Click για ανάπτυξη... Μπραβο μελινα και Βικυειναι απο τις πιο ομορφες, ρομαντικες Ευρωπαικες πολεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:56 Η Melini έγραψε: #417 12-05-09 13:56 Κι εγώ νομίζω ότι κάναμε καλή επιλογή... άντε, να παντρευτούμε, να φύγουμε ταξιδάκι (πιο πολύ περιμένω το ταξίδι από το γάμο ) Λοιπόν, Πράγα! Πείτε μου ό,τι ξέρετε, αναμένω tips Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:04 Η vickymoon: #418 12-05-09 14:04 αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:08 Η stellak έγραψε: #419 12-05-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Click για ανάπτυξη... Εσύ να είσαι έτοιμη διότι μπορεί να μου βγει καμιά ξαφνική ΝΥ τον Αύγουστο και να τρέχουμε όλοι μαζί Θα σου πω, προς το παρόν, δυστυχώς, δεν μου "εμφανίζεται" στο πρόγραμμα. Αλλά ας σε έχω εσένα τουλάχιστον στο ένα πόδι, δε βλάπτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:08 Η Melini έγραψε: #420 12-05-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Click για ανάπτυξη... Τι λες Βίκυ μου, εγώ σε ευχαριστώ για όλα, και θα σε δω κι από κοντά και θα μου πεις τα πάντα για την Πράγα Για όπερα δεν ξέρω, αλλά θέλω να δω Μαύρο Θέατρο... μου έχουν πει ότι είναι καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι βρε Δε σου έλεγα ότι ετοιμάζομαι για γάμο; Τρίτη 9 Ιουνίου στο Δημαρχείο της Κηφισιάς Click για ανάπτυξη... να ζησετε να ευτυχισετε, νομιζα θα κανατε θρησκευτικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #404 12-05-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω θα ηθελα να παω στη Καλυμνο Click για ανάπτυξη... Εγω θα ηθελα να ερθει η Γιουλη στην Καλυμνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:21 Η stellak έγραψε: #405 12-05-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι βρε Δε σου έλεγα ότι ετοιμάζομαι για γάμο; Τρίτη 9 Ιουνίου στο Δημαρχείο της Κηφισιάς Click για ανάπτυξη... Ναι, για πες και τι ώρα να έρθουμε επιτροπή να βαράμε τσίγκινα κονσερβοκούτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:24 Η Melini έγραψε: #406 12-05-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: να ζησετε να ευτυχισετε, νομιζα θα κανατε θρησκευτικο. Click για ανάπτυξη... Όχι, θα κάνουμε πολιτικό... νομίζω ότι είμαστε το πρώτο ζευγάρι στην ιστορία όπου ο γαμπρός θέλει γάμο, γλέντι, τούρτες και νταβαντούρια ενώ δε θέλει η νύφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:25 Η moukelis έγραψε: #407 12-05-09 13:25 Οχι κι εμεις ετσι θα ειμαστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:26 Η Melini έγραψε: #408 12-05-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, για πες και τι ώρα να έρθουμε επιτροπή να βαράμε τσίγκινα κονσερβοκούτια Click για ανάπτυξη... Ο γάμος θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, εμείς, οι γονείς, οι μάρτυρες, ένας αδερφός κι ένας θείος (και πολλοί είμαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:27 Η stellak έγραψε: #409 12-05-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ο γάμος θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, εμείς, οι γονείς, οι μάρτυρες, ένας αδερφός κι ένας θείος (και πολλοί είμαστε) Click για ανάπτυξη... Ωραία, ετοιμάστε τα γατιά σας και Τρίτη τη στήνουμε έξω από το Δημαρχείο για νταβαντούρι (να σου πω ένα μυστικό; δεν πάω σε γάμους) Δεν πιστεύω να είμαστε ΠΑΛΙ off? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #410 12-05-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι βρε Δε σου έλεγα ότι ετοιμάζομαι για γάμο; Τρίτη 9 Ιουνίου στο Δημαρχείο της Κηφισιάς Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι αυτοτην ημερομηνια δεν ηξερα...αντε μπραβο... Κοριτσια...ολες εκει ε??? Στελλα γραψτο στη δερματινη Mont Blanc agenda σου σε παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:33 Η Melini έγραψε: #411 12-05-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ωραία, ετοιμάστε τα γατιά σας και Τρίτη τη στήνουμε έξω από το Δημαρχείο για νταβαντούρι (να σου πω ένα μυστικό; δεν πάω σε γάμους) Δεν πιστεύω να είμαστε ΠΑΛΙ off? Click για ανάπτυξη... Θα σε ξαναγυρίσω εγώ στο θέμα!! Μετά το γάμο έχει και ταξίδι Θα πάμε Πράγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #412 12-05-09 13:33 Στελλα γιατι δεν πας σε γαμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:34 Η ιβανα έγραψε: #413 12-05-09 13:34 παιδια καλος ο γαμος αλλα εμενα μ'ενδιαφερει το μετα. γαμηλιο, που ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #414 12-05-09 13:37 καλυφθηκα μελινα !!!!!!!! δε σας προλαβαινω κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:39 Η Melini έγραψε: #415 12-05-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παιδια καλος ο γαμος αλλα εμενα μ'ενδιαφερει το μετα. γαμηλιο, που ??????????? Click για ανάπτυξη... Prague baby!!! Το ταξίδι κλείστηκε, με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και τη συνάδελφο γατομαμά Βίκυ, η οποία ανταποκρίθηκε ταχύτατα στο κάλεσμά μου και μου έκλεισε ένα σούπερ πακέτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #416 12-05-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Prague baby!!! Το ταξίδι κλείστηκε, με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και τη συνάδελφο γατομαμά Βίκυ, η οποία ανταποκρίθηκε ταχύτατα στο κάλεσμά μου και μου έκλεισε ένα σούπερ πακέτο!!! Click για ανάπτυξη... Μπραβο μελινα και Βικυειναι απο τις πιο ομορφες, ρομαντικες Ευρωπαικες πολεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:56 Η Melini έγραψε: #417 12-05-09 13:56 Κι εγώ νομίζω ότι κάναμε καλή επιλογή... άντε, να παντρευτούμε, να φύγουμε ταξιδάκι (πιο πολύ περιμένω το ταξίδι από το γάμο ) Λοιπόν, Πράγα! Πείτε μου ό,τι ξέρετε, αναμένω tips Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:04 Η vickymoon: #418 12-05-09 14:04 αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:08 Η stellak έγραψε: #419 12-05-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Click για ανάπτυξη... Εσύ να είσαι έτοιμη διότι μπορεί να μου βγει καμιά ξαφνική ΝΥ τον Αύγουστο και να τρέχουμε όλοι μαζί Θα σου πω, προς το παρόν, δυστυχώς, δεν μου "εμφανίζεται" στο πρόγραμμα. Αλλά ας σε έχω εσένα τουλάχιστον στο ένα πόδι, δε βλάπτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:08 Η Melini έγραψε: #420 12-05-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Click για ανάπτυξη... Τι λες Βίκυ μου, εγώ σε ευχαριστώ για όλα, και θα σε δω κι από κοντά και θα μου πεις τα πάντα για την Πράγα Για όπερα δεν ξέρω, αλλά θέλω να δω Μαύρο Θέατρο... μου έχουν πει ότι είναι καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω θα ηθελα να παω στη Καλυμνο Click για ανάπτυξη... Εγω θα ηθελα να ερθει η Γιουλη στην Καλυμνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:21 Η stellak έγραψε: #405 12-05-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι βρε Δε σου έλεγα ότι ετοιμάζομαι για γάμο; Τρίτη 9 Ιουνίου στο Δημαρχείο της Κηφισιάς Click για ανάπτυξη... Ναι, για πες και τι ώρα να έρθουμε επιτροπή να βαράμε τσίγκινα κονσερβοκούτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:24 Η Melini έγραψε: #406 12-05-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: να ζησετε να ευτυχισετε, νομιζα θα κανατε θρησκευτικο. Click για ανάπτυξη... Όχι, θα κάνουμε πολιτικό... νομίζω ότι είμαστε το πρώτο ζευγάρι στην ιστορία όπου ο γαμπρός θέλει γάμο, γλέντι, τούρτες και νταβαντούρια ενώ δε θέλει η νύφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:25 Η moukelis έγραψε: #407 12-05-09 13:25 Οχι κι εμεις ετσι θα ειμαστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:26 Η Melini έγραψε: #408 12-05-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, για πες και τι ώρα να έρθουμε επιτροπή να βαράμε τσίγκινα κονσερβοκούτια Click για ανάπτυξη... Ο γάμος θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, εμείς, οι γονείς, οι μάρτυρες, ένας αδερφός κι ένας θείος (και πολλοί είμαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:27 Η stellak έγραψε: #409 12-05-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ο γάμος θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, εμείς, οι γονείς, οι μάρτυρες, ένας αδερφός κι ένας θείος (και πολλοί είμαστε) Click για ανάπτυξη... Ωραία, ετοιμάστε τα γατιά σας και Τρίτη τη στήνουμε έξω από το Δημαρχείο για νταβαντούρι (να σου πω ένα μυστικό; δεν πάω σε γάμους) Δεν πιστεύω να είμαστε ΠΑΛΙ off? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #410 12-05-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι βρε Δε σου έλεγα ότι ετοιμάζομαι για γάμο; Τρίτη 9 Ιουνίου στο Δημαρχείο της Κηφισιάς Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι αυτοτην ημερομηνια δεν ηξερα...αντε μπραβο... Κοριτσια...ολες εκει ε??? Στελλα γραψτο στη δερματινη Mont Blanc agenda σου σε παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:33 Η Melini έγραψε: #411 12-05-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ωραία, ετοιμάστε τα γατιά σας και Τρίτη τη στήνουμε έξω από το Δημαρχείο για νταβαντούρι (να σου πω ένα μυστικό; δεν πάω σε γάμους) Δεν πιστεύω να είμαστε ΠΑΛΙ off? Click για ανάπτυξη... Θα σε ξαναγυρίσω εγώ στο θέμα!! Μετά το γάμο έχει και ταξίδι Θα πάμε Πράγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #412 12-05-09 13:33 Στελλα γιατι δεν πας σε γαμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:34 Η ιβανα έγραψε: #413 12-05-09 13:34 παιδια καλος ο γαμος αλλα εμενα μ'ενδιαφερει το μετα. γαμηλιο, που ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #414 12-05-09 13:37 καλυφθηκα μελινα !!!!!!!! δε σας προλαβαινω κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:39 Η Melini έγραψε: #415 12-05-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παιδια καλος ο γαμος αλλα εμενα μ'ενδιαφερει το μετα. γαμηλιο, που ??????????? Click για ανάπτυξη... Prague baby!!! Το ταξίδι κλείστηκε, με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και τη συνάδελφο γατομαμά Βίκυ, η οποία ανταποκρίθηκε ταχύτατα στο κάλεσμά μου και μου έκλεισε ένα σούπερ πακέτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #416 12-05-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Prague baby!!! Το ταξίδι κλείστηκε, με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και τη συνάδελφο γατομαμά Βίκυ, η οποία ανταποκρίθηκε ταχύτατα στο κάλεσμά μου και μου έκλεισε ένα σούπερ πακέτο!!! Click για ανάπτυξη... Μπραβο μελινα και Βικυειναι απο τις πιο ομορφες, ρομαντικες Ευρωπαικες πολεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:56 Η Melini έγραψε: #417 12-05-09 13:56 Κι εγώ νομίζω ότι κάναμε καλή επιλογή... άντε, να παντρευτούμε, να φύγουμε ταξιδάκι (πιο πολύ περιμένω το ταξίδι από το γάμο ) Λοιπόν, Πράγα! Πείτε μου ό,τι ξέρετε, αναμένω tips Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:04 Η vickymoon: #418 12-05-09 14:04 αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:08 Η stellak έγραψε: #419 12-05-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Click για ανάπτυξη... Εσύ να είσαι έτοιμη διότι μπορεί να μου βγει καμιά ξαφνική ΝΥ τον Αύγουστο και να τρέχουμε όλοι μαζί Θα σου πω, προς το παρόν, δυστυχώς, δεν μου "εμφανίζεται" στο πρόγραμμα. Αλλά ας σε έχω εσένα τουλάχιστον στο ένα πόδι, δε βλάπτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:08 Η Melini έγραψε: #420 12-05-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Click για ανάπτυξη... Τι λες Βίκυ μου, εγώ σε ευχαριστώ για όλα, και θα σε δω κι από κοντά και θα μου πεις τα πάντα για την Πράγα Για όπερα δεν ξέρω, αλλά θέλω να δω Μαύρο Θέατρο... μου έχουν πει ότι είναι καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι βρε Δε σου έλεγα ότι ετοιμάζομαι για γάμο; Τρίτη 9 Ιουνίου στο Δημαρχείο της Κηφισιάς Click για ανάπτυξη... Ναι, για πες και τι ώρα να έρθουμε επιτροπή να βαράμε τσίγκινα κονσερβοκούτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:24 Η Melini έγραψε: #406 12-05-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: να ζησετε να ευτυχισετε, νομιζα θα κανατε θρησκευτικο. Click για ανάπτυξη... Όχι, θα κάνουμε πολιτικό... νομίζω ότι είμαστε το πρώτο ζευγάρι στην ιστορία όπου ο γαμπρός θέλει γάμο, γλέντι, τούρτες και νταβαντούρια ενώ δε θέλει η νύφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:25 Η moukelis έγραψε: #407 12-05-09 13:25 Οχι κι εμεις ετσι θα ειμαστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:26 Η Melini έγραψε: #408 12-05-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, για πες και τι ώρα να έρθουμε επιτροπή να βαράμε τσίγκινα κονσερβοκούτια Click για ανάπτυξη... Ο γάμος θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, εμείς, οι γονείς, οι μάρτυρες, ένας αδερφός κι ένας θείος (και πολλοί είμαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:27 Η stellak έγραψε: #409 12-05-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ο γάμος θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, εμείς, οι γονείς, οι μάρτυρες, ένας αδερφός κι ένας θείος (και πολλοί είμαστε) Click για ανάπτυξη... Ωραία, ετοιμάστε τα γατιά σας και Τρίτη τη στήνουμε έξω από το Δημαρχείο για νταβαντούρι (να σου πω ένα μυστικό; δεν πάω σε γάμους) Δεν πιστεύω να είμαστε ΠΑΛΙ off? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #410 12-05-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι βρε Δε σου έλεγα ότι ετοιμάζομαι για γάμο; Τρίτη 9 Ιουνίου στο Δημαρχείο της Κηφισιάς Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι αυτοτην ημερομηνια δεν ηξερα...αντε μπραβο... Κοριτσια...ολες εκει ε??? Στελλα γραψτο στη δερματινη Mont Blanc agenda σου σε παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:33 Η Melini έγραψε: #411 12-05-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ωραία, ετοιμάστε τα γατιά σας και Τρίτη τη στήνουμε έξω από το Δημαρχείο για νταβαντούρι (να σου πω ένα μυστικό; δεν πάω σε γάμους) Δεν πιστεύω να είμαστε ΠΑΛΙ off? Click για ανάπτυξη... Θα σε ξαναγυρίσω εγώ στο θέμα!! Μετά το γάμο έχει και ταξίδι Θα πάμε Πράγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #412 12-05-09 13:33 Στελλα γιατι δεν πας σε γαμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:34 Η ιβανα έγραψε: #413 12-05-09 13:34 παιδια καλος ο γαμος αλλα εμενα μ'ενδιαφερει το μετα. γαμηλιο, που ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #414 12-05-09 13:37 καλυφθηκα μελινα !!!!!!!! δε σας προλαβαινω κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:39 Η Melini έγραψε: #415 12-05-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παιδια καλος ο γαμος αλλα εμενα μ'ενδιαφερει το μετα. γαμηλιο, που ??????????? Click για ανάπτυξη... Prague baby!!! Το ταξίδι κλείστηκε, με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και τη συνάδελφο γατομαμά Βίκυ, η οποία ανταποκρίθηκε ταχύτατα στο κάλεσμά μου και μου έκλεισε ένα σούπερ πακέτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #416 12-05-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Prague baby!!! Το ταξίδι κλείστηκε, με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και τη συνάδελφο γατομαμά Βίκυ, η οποία ανταποκρίθηκε ταχύτατα στο κάλεσμά μου και μου έκλεισε ένα σούπερ πακέτο!!! Click για ανάπτυξη... Μπραβο μελινα και Βικυειναι απο τις πιο ομορφες, ρομαντικες Ευρωπαικες πολεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:56 Η Melini έγραψε: #417 12-05-09 13:56 Κι εγώ νομίζω ότι κάναμε καλή επιλογή... άντε, να παντρευτούμε, να φύγουμε ταξιδάκι (πιο πολύ περιμένω το ταξίδι από το γάμο ) Λοιπόν, Πράγα! Πείτε μου ό,τι ξέρετε, αναμένω tips Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:04 Η vickymoon: #418 12-05-09 14:04 αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:08 Η stellak έγραψε: #419 12-05-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Click για ανάπτυξη... Εσύ να είσαι έτοιμη διότι μπορεί να μου βγει καμιά ξαφνική ΝΥ τον Αύγουστο και να τρέχουμε όλοι μαζί Θα σου πω, προς το παρόν, δυστυχώς, δεν μου "εμφανίζεται" στο πρόγραμμα. Αλλά ας σε έχω εσένα τουλάχιστον στο ένα πόδι, δε βλάπτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:08 Η Melini έγραψε: #420 12-05-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Click για ανάπτυξη... Τι λες Βίκυ μου, εγώ σε ευχαριστώ για όλα, και θα σε δω κι από κοντά και θα μου πεις τα πάντα για την Πράγα Για όπερα δεν ξέρω, αλλά θέλω να δω Μαύρο Θέατρο... μου έχουν πει ότι είναι καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: να ζησετε να ευτυχισετε, νομιζα θα κανατε θρησκευτικο. Click για ανάπτυξη... Όχι, θα κάνουμε πολιτικό... νομίζω ότι είμαστε το πρώτο ζευγάρι στην ιστορία όπου ο γαμπρός θέλει γάμο, γλέντι, τούρτες και νταβαντούρια ενώ δε θέλει η νύφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:25 Η moukelis έγραψε: #407 12-05-09 13:25 Οχι κι εμεις ετσι θα ειμαστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:26 Η Melini έγραψε: #408 12-05-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, για πες και τι ώρα να έρθουμε επιτροπή να βαράμε τσίγκινα κονσερβοκούτια Click για ανάπτυξη... Ο γάμος θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, εμείς, οι γονείς, οι μάρτυρες, ένας αδερφός κι ένας θείος (και πολλοί είμαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:27 Η stellak έγραψε: #409 12-05-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ο γάμος θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, εμείς, οι γονείς, οι μάρτυρες, ένας αδερφός κι ένας θείος (και πολλοί είμαστε) Click για ανάπτυξη... Ωραία, ετοιμάστε τα γατιά σας και Τρίτη τη στήνουμε έξω από το Δημαρχείο για νταβαντούρι (να σου πω ένα μυστικό; δεν πάω σε γάμους) Δεν πιστεύω να είμαστε ΠΑΛΙ off? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #410 12-05-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι βρε Δε σου έλεγα ότι ετοιμάζομαι για γάμο; Τρίτη 9 Ιουνίου στο Δημαρχείο της Κηφισιάς Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι αυτοτην ημερομηνια δεν ηξερα...αντε μπραβο... Κοριτσια...ολες εκει ε??? Στελλα γραψτο στη δερματινη Mont Blanc agenda σου σε παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:33 Η Melini έγραψε: #411 12-05-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ωραία, ετοιμάστε τα γατιά σας και Τρίτη τη στήνουμε έξω από το Δημαρχείο για νταβαντούρι (να σου πω ένα μυστικό; δεν πάω σε γάμους) Δεν πιστεύω να είμαστε ΠΑΛΙ off? Click για ανάπτυξη... Θα σε ξαναγυρίσω εγώ στο θέμα!! Μετά το γάμο έχει και ταξίδι Θα πάμε Πράγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #412 12-05-09 13:33 Στελλα γιατι δεν πας σε γαμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:34 Η ιβανα έγραψε: #413 12-05-09 13:34 παιδια καλος ο γαμος αλλα εμενα μ'ενδιαφερει το μετα. γαμηλιο, που ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #414 12-05-09 13:37 καλυφθηκα μελινα !!!!!!!! δε σας προλαβαινω κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:39 Η Melini έγραψε: #415 12-05-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παιδια καλος ο γαμος αλλα εμενα μ'ενδιαφερει το μετα. γαμηλιο, που ??????????? Click για ανάπτυξη... Prague baby!!! Το ταξίδι κλείστηκε, με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και τη συνάδελφο γατομαμά Βίκυ, η οποία ανταποκρίθηκε ταχύτατα στο κάλεσμά μου και μου έκλεισε ένα σούπερ πακέτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #416 12-05-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Prague baby!!! Το ταξίδι κλείστηκε, με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και τη συνάδελφο γατομαμά Βίκυ, η οποία ανταποκρίθηκε ταχύτατα στο κάλεσμά μου και μου έκλεισε ένα σούπερ πακέτο!!! Click για ανάπτυξη... Μπραβο μελινα και Βικυειναι απο τις πιο ομορφες, ρομαντικες Ευρωπαικες πολεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:56 Η Melini έγραψε: #417 12-05-09 13:56 Κι εγώ νομίζω ότι κάναμε καλή επιλογή... άντε, να παντρευτούμε, να φύγουμε ταξιδάκι (πιο πολύ περιμένω το ταξίδι από το γάμο ) Λοιπόν, Πράγα! Πείτε μου ό,τι ξέρετε, αναμένω tips Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:04 Η vickymoon: #418 12-05-09 14:04 αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:08 Η stellak έγραψε: #419 12-05-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Click για ανάπτυξη... Εσύ να είσαι έτοιμη διότι μπορεί να μου βγει καμιά ξαφνική ΝΥ τον Αύγουστο και να τρέχουμε όλοι μαζί Θα σου πω, προς το παρόν, δυστυχώς, δεν μου "εμφανίζεται" στο πρόγραμμα. Αλλά ας σε έχω εσένα τουλάχιστον στο ένα πόδι, δε βλάπτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:08 Η Melini έγραψε: #420 12-05-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Click για ανάπτυξη... Τι λες Βίκυ μου, εγώ σε ευχαριστώ για όλα, και θα σε δω κι από κοντά και θα μου πεις τα πάντα για την Πράγα Για όπερα δεν ξέρω, αλλά θέλω να δω Μαύρο Θέατρο... μου έχουν πει ότι είναι καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι κι εμεις ετσι θα ειμαστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:26 Η Melini έγραψε: #408 12-05-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, για πες και τι ώρα να έρθουμε επιτροπή να βαράμε τσίγκινα κονσερβοκούτια Click για ανάπτυξη... Ο γάμος θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, εμείς, οι γονείς, οι μάρτυρες, ένας αδερφός κι ένας θείος (και πολλοί είμαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:27 Η stellak έγραψε: #409 12-05-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ο γάμος θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, εμείς, οι γονείς, οι μάρτυρες, ένας αδερφός κι ένας θείος (και πολλοί είμαστε) Click για ανάπτυξη... Ωραία, ετοιμάστε τα γατιά σας και Τρίτη τη στήνουμε έξω από το Δημαρχείο για νταβαντούρι (να σου πω ένα μυστικό; δεν πάω σε γάμους) Δεν πιστεύω να είμαστε ΠΑΛΙ off? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #410 12-05-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι βρε Δε σου έλεγα ότι ετοιμάζομαι για γάμο; Τρίτη 9 Ιουνίου στο Δημαρχείο της Κηφισιάς Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι αυτοτην ημερομηνια δεν ηξερα...αντε μπραβο... Κοριτσια...ολες εκει ε??? Στελλα γραψτο στη δερματινη Mont Blanc agenda σου σε παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:33 Η Melini έγραψε: #411 12-05-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ωραία, ετοιμάστε τα γατιά σας και Τρίτη τη στήνουμε έξω από το Δημαρχείο για νταβαντούρι (να σου πω ένα μυστικό; δεν πάω σε γάμους) Δεν πιστεύω να είμαστε ΠΑΛΙ off? Click για ανάπτυξη... Θα σε ξαναγυρίσω εγώ στο θέμα!! Μετά το γάμο έχει και ταξίδι Θα πάμε Πράγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #412 12-05-09 13:33 Στελλα γιατι δεν πας σε γαμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:34 Η ιβανα έγραψε: #413 12-05-09 13:34 παιδια καλος ο γαμος αλλα εμενα μ'ενδιαφερει το μετα. γαμηλιο, που ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #414 12-05-09 13:37 καλυφθηκα μελινα !!!!!!!! δε σας προλαβαινω κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:39 Η Melini έγραψε: #415 12-05-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παιδια καλος ο γαμος αλλα εμενα μ'ενδιαφερει το μετα. γαμηλιο, που ??????????? Click για ανάπτυξη... Prague baby!!! Το ταξίδι κλείστηκε, με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και τη συνάδελφο γατομαμά Βίκυ, η οποία ανταποκρίθηκε ταχύτατα στο κάλεσμά μου και μου έκλεισε ένα σούπερ πακέτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #416 12-05-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Prague baby!!! Το ταξίδι κλείστηκε, με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και τη συνάδελφο γατομαμά Βίκυ, η οποία ανταποκρίθηκε ταχύτατα στο κάλεσμά μου και μου έκλεισε ένα σούπερ πακέτο!!! Click για ανάπτυξη... Μπραβο μελινα και Βικυειναι απο τις πιο ομορφες, ρομαντικες Ευρωπαικες πολεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:56 Η Melini έγραψε: #417 12-05-09 13:56 Κι εγώ νομίζω ότι κάναμε καλή επιλογή... άντε, να παντρευτούμε, να φύγουμε ταξιδάκι (πιο πολύ περιμένω το ταξίδι από το γάμο ) Λοιπόν, Πράγα! Πείτε μου ό,τι ξέρετε, αναμένω tips Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:04 Η vickymoon: #418 12-05-09 14:04 αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:08 Η stellak έγραψε: #419 12-05-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Click για ανάπτυξη... Εσύ να είσαι έτοιμη διότι μπορεί να μου βγει καμιά ξαφνική ΝΥ τον Αύγουστο και να τρέχουμε όλοι μαζί Θα σου πω, προς το παρόν, δυστυχώς, δεν μου "εμφανίζεται" στο πρόγραμμα. Αλλά ας σε έχω εσένα τουλάχιστον στο ένα πόδι, δε βλάπτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:08 Η Melini έγραψε: #420 12-05-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Click για ανάπτυξη... Τι λες Βίκυ μου, εγώ σε ευχαριστώ για όλα, και θα σε δω κι από κοντά και θα μου πεις τα πάντα για την Πράγα Για όπερα δεν ξέρω, αλλά θέλω να δω Μαύρο Θέατρο... μου έχουν πει ότι είναι καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, για πες και τι ώρα να έρθουμε επιτροπή να βαράμε τσίγκινα κονσερβοκούτια Click για ανάπτυξη... Ο γάμος θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, εμείς, οι γονείς, οι μάρτυρες, ένας αδερφός κι ένας θείος (και πολλοί είμαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:27 Η stellak έγραψε: #409 12-05-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ο γάμος θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, εμείς, οι γονείς, οι μάρτυρες, ένας αδερφός κι ένας θείος (και πολλοί είμαστε) Click για ανάπτυξη... Ωραία, ετοιμάστε τα γατιά σας και Τρίτη τη στήνουμε έξω από το Δημαρχείο για νταβαντούρι (να σου πω ένα μυστικό; δεν πάω σε γάμους) Δεν πιστεύω να είμαστε ΠΑΛΙ off? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #410 12-05-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι βρε Δε σου έλεγα ότι ετοιμάζομαι για γάμο; Τρίτη 9 Ιουνίου στο Δημαρχείο της Κηφισιάς Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι αυτοτην ημερομηνια δεν ηξερα...αντε μπραβο... Κοριτσια...ολες εκει ε??? Στελλα γραψτο στη δερματινη Mont Blanc agenda σου σε παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:33 Η Melini έγραψε: #411 12-05-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ωραία, ετοιμάστε τα γατιά σας και Τρίτη τη στήνουμε έξω από το Δημαρχείο για νταβαντούρι (να σου πω ένα μυστικό; δεν πάω σε γάμους) Δεν πιστεύω να είμαστε ΠΑΛΙ off? Click για ανάπτυξη... Θα σε ξαναγυρίσω εγώ στο θέμα!! Μετά το γάμο έχει και ταξίδι Θα πάμε Πράγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #412 12-05-09 13:33 Στελλα γιατι δεν πας σε γαμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:34 Η ιβανα έγραψε: #413 12-05-09 13:34 παιδια καλος ο γαμος αλλα εμενα μ'ενδιαφερει το μετα. γαμηλιο, που ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #414 12-05-09 13:37 καλυφθηκα μελινα !!!!!!!! δε σας προλαβαινω κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:39 Η Melini έγραψε: #415 12-05-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παιδια καλος ο γαμος αλλα εμενα μ'ενδιαφερει το μετα. γαμηλιο, που ??????????? Click για ανάπτυξη... Prague baby!!! Το ταξίδι κλείστηκε, με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και τη συνάδελφο γατομαμά Βίκυ, η οποία ανταποκρίθηκε ταχύτατα στο κάλεσμά μου και μου έκλεισε ένα σούπερ πακέτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #416 12-05-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Prague baby!!! Το ταξίδι κλείστηκε, με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και τη συνάδελφο γατομαμά Βίκυ, η οποία ανταποκρίθηκε ταχύτατα στο κάλεσμά μου και μου έκλεισε ένα σούπερ πακέτο!!! Click για ανάπτυξη... Μπραβο μελινα και Βικυειναι απο τις πιο ομορφες, ρομαντικες Ευρωπαικες πολεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:56 Η Melini έγραψε: #417 12-05-09 13:56 Κι εγώ νομίζω ότι κάναμε καλή επιλογή... άντε, να παντρευτούμε, να φύγουμε ταξιδάκι (πιο πολύ περιμένω το ταξίδι από το γάμο ) Λοιπόν, Πράγα! Πείτε μου ό,τι ξέρετε, αναμένω tips Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:04 Η vickymoon: #418 12-05-09 14:04 αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:08 Η stellak έγραψε: #419 12-05-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Click για ανάπτυξη... Εσύ να είσαι έτοιμη διότι μπορεί να μου βγει καμιά ξαφνική ΝΥ τον Αύγουστο και να τρέχουμε όλοι μαζί Θα σου πω, προς το παρόν, δυστυχώς, δεν μου "εμφανίζεται" στο πρόγραμμα. Αλλά ας σε έχω εσένα τουλάχιστον στο ένα πόδι, δε βλάπτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:08 Η Melini έγραψε: #420 12-05-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Click για ανάπτυξη... Τι λες Βίκυ μου, εγώ σε ευχαριστώ για όλα, και θα σε δω κι από κοντά και θα μου πεις τα πάντα για την Πράγα Για όπερα δεν ξέρω, αλλά θέλω να δω Μαύρο Θέατρο... μου έχουν πει ότι είναι καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ο γάμος θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, εμείς, οι γονείς, οι μάρτυρες, ένας αδερφός κι ένας θείος (και πολλοί είμαστε) Click για ανάπτυξη... Ωραία, ετοιμάστε τα γατιά σας και Τρίτη τη στήνουμε έξω από το Δημαρχείο για νταβαντούρι (να σου πω ένα μυστικό; δεν πάω σε γάμους) Δεν πιστεύω να είμαστε ΠΑΛΙ off? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #410 12-05-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι βρε Δε σου έλεγα ότι ετοιμάζομαι για γάμο; Τρίτη 9 Ιουνίου στο Δημαρχείο της Κηφισιάς Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι αυτοτην ημερομηνια δεν ηξερα...αντε μπραβο... Κοριτσια...ολες εκει ε??? Στελλα γραψτο στη δερματινη Mont Blanc agenda σου σε παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:33 Η Melini έγραψε: #411 12-05-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ωραία, ετοιμάστε τα γατιά σας και Τρίτη τη στήνουμε έξω από το Δημαρχείο για νταβαντούρι (να σου πω ένα μυστικό; δεν πάω σε γάμους) Δεν πιστεύω να είμαστε ΠΑΛΙ off? Click για ανάπτυξη... Θα σε ξαναγυρίσω εγώ στο θέμα!! Μετά το γάμο έχει και ταξίδι Θα πάμε Πράγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #412 12-05-09 13:33 Στελλα γιατι δεν πας σε γαμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:34 Η ιβανα έγραψε: #413 12-05-09 13:34 παιδια καλος ο γαμος αλλα εμενα μ'ενδιαφερει το μετα. γαμηλιο, που ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #414 12-05-09 13:37 καλυφθηκα μελινα !!!!!!!! δε σας προλαβαινω κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:39 Η Melini έγραψε: #415 12-05-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παιδια καλος ο γαμος αλλα εμενα μ'ενδιαφερει το μετα. γαμηλιο, που ??????????? Click για ανάπτυξη... Prague baby!!! Το ταξίδι κλείστηκε, με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και τη συνάδελφο γατομαμά Βίκυ, η οποία ανταποκρίθηκε ταχύτατα στο κάλεσμά μου και μου έκλεισε ένα σούπερ πακέτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #416 12-05-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Prague baby!!! Το ταξίδι κλείστηκε, με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και τη συνάδελφο γατομαμά Βίκυ, η οποία ανταποκρίθηκε ταχύτατα στο κάλεσμά μου και μου έκλεισε ένα σούπερ πακέτο!!! Click για ανάπτυξη... Μπραβο μελινα και Βικυειναι απο τις πιο ομορφες, ρομαντικες Ευρωπαικες πολεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:56 Η Melini έγραψε: #417 12-05-09 13:56 Κι εγώ νομίζω ότι κάναμε καλή επιλογή... άντε, να παντρευτούμε, να φύγουμε ταξιδάκι (πιο πολύ περιμένω το ταξίδι από το γάμο ) Λοιπόν, Πράγα! Πείτε μου ό,τι ξέρετε, αναμένω tips Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:04 Η vickymoon: #418 12-05-09 14:04 αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:08 Η stellak έγραψε: #419 12-05-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Click για ανάπτυξη... Εσύ να είσαι έτοιμη διότι μπορεί να μου βγει καμιά ξαφνική ΝΥ τον Αύγουστο και να τρέχουμε όλοι μαζί Θα σου πω, προς το παρόν, δυστυχώς, δεν μου "εμφανίζεται" στο πρόγραμμα. Αλλά ας σε έχω εσένα τουλάχιστον στο ένα πόδι, δε βλάπτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:08 Η Melini έγραψε: #420 12-05-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Click για ανάπτυξη... Τι λες Βίκυ μου, εγώ σε ευχαριστώ για όλα, και θα σε δω κι από κοντά και θα μου πεις τα πάντα για την Πράγα Για όπερα δεν ξέρω, αλλά θέλω να δω Μαύρο Θέατρο... μου έχουν πει ότι είναι καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ναι βρε Δε σου έλεγα ότι ετοιμάζομαι για γάμο; Τρίτη 9 Ιουνίου στο Δημαρχείο της Κηφισιάς Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι αυτοτην ημερομηνια δεν ηξερα...αντε μπραβο... Κοριτσια...ολες εκει ε??? Στελλα γραψτο στη δερματινη Mont Blanc agenda σου σε παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:33 Η Melini έγραψε: #411 12-05-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ωραία, ετοιμάστε τα γατιά σας και Τρίτη τη στήνουμε έξω από το Δημαρχείο για νταβαντούρι (να σου πω ένα μυστικό; δεν πάω σε γάμους) Δεν πιστεύω να είμαστε ΠΑΛΙ off? Click για ανάπτυξη... Θα σε ξαναγυρίσω εγώ στο θέμα!! Μετά το γάμο έχει και ταξίδι Θα πάμε Πράγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #412 12-05-09 13:33 Στελλα γιατι δεν πας σε γαμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:34 Η ιβανα έγραψε: #413 12-05-09 13:34 παιδια καλος ο γαμος αλλα εμενα μ'ενδιαφερει το μετα. γαμηλιο, που ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #414 12-05-09 13:37 καλυφθηκα μελινα !!!!!!!! δε σας προλαβαινω κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:39 Η Melini έγραψε: #415 12-05-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παιδια καλος ο γαμος αλλα εμενα μ'ενδιαφερει το μετα. γαμηλιο, που ??????????? Click για ανάπτυξη... Prague baby!!! Το ταξίδι κλείστηκε, με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και τη συνάδελφο γατομαμά Βίκυ, η οποία ανταποκρίθηκε ταχύτατα στο κάλεσμά μου και μου έκλεισε ένα σούπερ πακέτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #416 12-05-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Prague baby!!! Το ταξίδι κλείστηκε, με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και τη συνάδελφο γατομαμά Βίκυ, η οποία ανταποκρίθηκε ταχύτατα στο κάλεσμά μου και μου έκλεισε ένα σούπερ πακέτο!!! Click για ανάπτυξη... Μπραβο μελινα και Βικυειναι απο τις πιο ομορφες, ρομαντικες Ευρωπαικες πολεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:56 Η Melini έγραψε: #417 12-05-09 13:56 Κι εγώ νομίζω ότι κάναμε καλή επιλογή... άντε, να παντρευτούμε, να φύγουμε ταξιδάκι (πιο πολύ περιμένω το ταξίδι από το γάμο ) Λοιπόν, Πράγα! Πείτε μου ό,τι ξέρετε, αναμένω tips Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:04 Η vickymoon: #418 12-05-09 14:04 αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:08 Η stellak έγραψε: #419 12-05-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Click για ανάπτυξη... Εσύ να είσαι έτοιμη διότι μπορεί να μου βγει καμιά ξαφνική ΝΥ τον Αύγουστο και να τρέχουμε όλοι μαζί Θα σου πω, προς το παρόν, δυστυχώς, δεν μου "εμφανίζεται" στο πρόγραμμα. Αλλά ας σε έχω εσένα τουλάχιστον στο ένα πόδι, δε βλάπτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:08 Η Melini έγραψε: #420 12-05-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Click για ανάπτυξη... Τι λες Βίκυ μου, εγώ σε ευχαριστώ για όλα, και θα σε δω κι από κοντά και θα μου πεις τα πάντα για την Πράγα Για όπερα δεν ξέρω, αλλά θέλω να δω Μαύρο Θέατρο... μου έχουν πει ότι είναι καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ωραία, ετοιμάστε τα γατιά σας και Τρίτη τη στήνουμε έξω από το Δημαρχείο για νταβαντούρι (να σου πω ένα μυστικό; δεν πάω σε γάμους) Δεν πιστεύω να είμαστε ΠΑΛΙ off? Click για ανάπτυξη... Θα σε ξαναγυρίσω εγώ στο θέμα!! Μετά το γάμο έχει και ταξίδι Θα πάμε Πράγα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #412 12-05-09 13:33 Στελλα γιατι δεν πας σε γαμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:34 Η ιβανα έγραψε: #413 12-05-09 13:34 παιδια καλος ο γαμος αλλα εμενα μ'ενδιαφερει το μετα. γαμηλιο, που ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #414 12-05-09 13:37 καλυφθηκα μελινα !!!!!!!! δε σας προλαβαινω κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:39 Η Melini έγραψε: #415 12-05-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παιδια καλος ο γαμος αλλα εμενα μ'ενδιαφερει το μετα. γαμηλιο, που ??????????? Click για ανάπτυξη... Prague baby!!! Το ταξίδι κλείστηκε, με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και τη συνάδελφο γατομαμά Βίκυ, η οποία ανταποκρίθηκε ταχύτατα στο κάλεσμά μου και μου έκλεισε ένα σούπερ πακέτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #416 12-05-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Prague baby!!! Το ταξίδι κλείστηκε, με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και τη συνάδελφο γατομαμά Βίκυ, η οποία ανταποκρίθηκε ταχύτατα στο κάλεσμά μου και μου έκλεισε ένα σούπερ πακέτο!!! Click για ανάπτυξη... Μπραβο μελινα και Βικυειναι απο τις πιο ομορφες, ρομαντικες Ευρωπαικες πολεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:56 Η Melini έγραψε: #417 12-05-09 13:56 Κι εγώ νομίζω ότι κάναμε καλή επιλογή... άντε, να παντρευτούμε, να φύγουμε ταξιδάκι (πιο πολύ περιμένω το ταξίδι από το γάμο ) Λοιπόν, Πράγα! Πείτε μου ό,τι ξέρετε, αναμένω tips Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:04 Η vickymoon: #418 12-05-09 14:04 αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:08 Η stellak έγραψε: #419 12-05-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Click για ανάπτυξη... Εσύ να είσαι έτοιμη διότι μπορεί να μου βγει καμιά ξαφνική ΝΥ τον Αύγουστο και να τρέχουμε όλοι μαζί Θα σου πω, προς το παρόν, δυστυχώς, δεν μου "εμφανίζεται" στο πρόγραμμα. Αλλά ας σε έχω εσένα τουλάχιστον στο ένα πόδι, δε βλάπτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:08 Η Melini έγραψε: #420 12-05-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Click για ανάπτυξη... Τι λες Βίκυ μου, εγώ σε ευχαριστώ για όλα, και θα σε δω κι από κοντά και θα μου πεις τα πάντα για την Πράγα Για όπερα δεν ξέρω, αλλά θέλω να δω Μαύρο Θέατρο... μου έχουν πει ότι είναι καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στελλα γιατι δεν πας σε γαμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:34 Η ιβανα έγραψε: #413 12-05-09 13:34 παιδια καλος ο γαμος αλλα εμενα μ'ενδιαφερει το μετα. γαμηλιο, που ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #414 12-05-09 13:37 καλυφθηκα μελινα !!!!!!!! δε σας προλαβαινω κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:39 Η Melini έγραψε: #415 12-05-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παιδια καλος ο γαμος αλλα εμενα μ'ενδιαφερει το μετα. γαμηλιο, που ??????????? Click για ανάπτυξη... Prague baby!!! Το ταξίδι κλείστηκε, με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και τη συνάδελφο γατομαμά Βίκυ, η οποία ανταποκρίθηκε ταχύτατα στο κάλεσμά μου και μου έκλεισε ένα σούπερ πακέτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #416 12-05-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Prague baby!!! Το ταξίδι κλείστηκε, με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και τη συνάδελφο γατομαμά Βίκυ, η οποία ανταποκρίθηκε ταχύτατα στο κάλεσμά μου και μου έκλεισε ένα σούπερ πακέτο!!! Click για ανάπτυξη... Μπραβο μελινα και Βικυειναι απο τις πιο ομορφες, ρομαντικες Ευρωπαικες πολεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:56 Η Melini έγραψε: #417 12-05-09 13:56 Κι εγώ νομίζω ότι κάναμε καλή επιλογή... άντε, να παντρευτούμε, να φύγουμε ταξιδάκι (πιο πολύ περιμένω το ταξίδι από το γάμο ) Λοιπόν, Πράγα! Πείτε μου ό,τι ξέρετε, αναμένω tips Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:04 Η vickymoon: #418 12-05-09 14:04 αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:08 Η stellak έγραψε: #419 12-05-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Click για ανάπτυξη... Εσύ να είσαι έτοιμη διότι μπορεί να μου βγει καμιά ξαφνική ΝΥ τον Αύγουστο και να τρέχουμε όλοι μαζί Θα σου πω, προς το παρόν, δυστυχώς, δεν μου "εμφανίζεται" στο πρόγραμμα. Αλλά ας σε έχω εσένα τουλάχιστον στο ένα πόδι, δε βλάπτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:08 Η Melini έγραψε: #420 12-05-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Click για ανάπτυξη... Τι λες Βίκυ μου, εγώ σε ευχαριστώ για όλα, και θα σε δω κι από κοντά και θα μου πεις τα πάντα για την Πράγα Για όπερα δεν ξέρω, αλλά θέλω να δω Μαύρο Θέατρο... μου έχουν πει ότι είναι καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια καλος ο γαμος αλλα εμενα μ'ενδιαφερει το μετα. γαμηλιο, που ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #414 12-05-09 13:37 καλυφθηκα μελινα !!!!!!!! δε σας προλαβαινω κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:39 Η Melini έγραψε: #415 12-05-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παιδια καλος ο γαμος αλλα εμενα μ'ενδιαφερει το μετα. γαμηλιο, που ??????????? Click για ανάπτυξη... Prague baby!!! Το ταξίδι κλείστηκε, με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και τη συνάδελφο γατομαμά Βίκυ, η οποία ανταποκρίθηκε ταχύτατα στο κάλεσμά μου και μου έκλεισε ένα σούπερ πακέτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #416 12-05-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Prague baby!!! Το ταξίδι κλείστηκε, με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και τη συνάδελφο γατομαμά Βίκυ, η οποία ανταποκρίθηκε ταχύτατα στο κάλεσμά μου και μου έκλεισε ένα σούπερ πακέτο!!! Click για ανάπτυξη... Μπραβο μελινα και Βικυειναι απο τις πιο ομορφες, ρομαντικες Ευρωπαικες πολεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:56 Η Melini έγραψε: #417 12-05-09 13:56 Κι εγώ νομίζω ότι κάναμε καλή επιλογή... άντε, να παντρευτούμε, να φύγουμε ταξιδάκι (πιο πολύ περιμένω το ταξίδι από το γάμο ) Λοιπόν, Πράγα! Πείτε μου ό,τι ξέρετε, αναμένω tips Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:04 Η vickymoon: #418 12-05-09 14:04 αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:08 Η stellak έγραψε: #419 12-05-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Click για ανάπτυξη... Εσύ να είσαι έτοιμη διότι μπορεί να μου βγει καμιά ξαφνική ΝΥ τον Αύγουστο και να τρέχουμε όλοι μαζί Θα σου πω, προς το παρόν, δυστυχώς, δεν μου "εμφανίζεται" στο πρόγραμμα. Αλλά ας σε έχω εσένα τουλάχιστον στο ένα πόδι, δε βλάπτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:08 Η Melini έγραψε: #420 12-05-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Click για ανάπτυξη... Τι λες Βίκυ μου, εγώ σε ευχαριστώ για όλα, και θα σε δω κι από κοντά και θα μου πεις τα πάντα για την Πράγα Για όπερα δεν ξέρω, αλλά θέλω να δω Μαύρο Θέατρο... μου έχουν πει ότι είναι καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλυφθηκα μελινα !!!!!!!! δε σας προλαβαινω κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:39 Η Melini έγραψε: #415 12-05-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παιδια καλος ο γαμος αλλα εμενα μ'ενδιαφερει το μετα. γαμηλιο, που ??????????? Click για ανάπτυξη... Prague baby!!! Το ταξίδι κλείστηκε, με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και τη συνάδελφο γατομαμά Βίκυ, η οποία ανταποκρίθηκε ταχύτατα στο κάλεσμά μου και μου έκλεισε ένα σούπερ πακέτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #416 12-05-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Prague baby!!! Το ταξίδι κλείστηκε, με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και τη συνάδελφο γατομαμά Βίκυ, η οποία ανταποκρίθηκε ταχύτατα στο κάλεσμά μου και μου έκλεισε ένα σούπερ πακέτο!!! Click για ανάπτυξη... Μπραβο μελινα και Βικυειναι απο τις πιο ομορφες, ρομαντικες Ευρωπαικες πολεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:56 Η Melini έγραψε: #417 12-05-09 13:56 Κι εγώ νομίζω ότι κάναμε καλή επιλογή... άντε, να παντρευτούμε, να φύγουμε ταξιδάκι (πιο πολύ περιμένω το ταξίδι από το γάμο ) Λοιπόν, Πράγα! Πείτε μου ό,τι ξέρετε, αναμένω tips Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:04 Η vickymoon: #418 12-05-09 14:04 αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:08 Η stellak έγραψε: #419 12-05-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Click για ανάπτυξη... Εσύ να είσαι έτοιμη διότι μπορεί να μου βγει καμιά ξαφνική ΝΥ τον Αύγουστο και να τρέχουμε όλοι μαζί Θα σου πω, προς το παρόν, δυστυχώς, δεν μου "εμφανίζεται" στο πρόγραμμα. Αλλά ας σε έχω εσένα τουλάχιστον στο ένα πόδι, δε βλάπτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:08 Η Melini έγραψε: #420 12-05-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Click για ανάπτυξη... Τι λες Βίκυ μου, εγώ σε ευχαριστώ για όλα, και θα σε δω κι από κοντά και θα μου πεις τα πάντα για την Πράγα Για όπερα δεν ξέρω, αλλά θέλω να δω Μαύρο Θέατρο... μου έχουν πει ότι είναι καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παιδια καλος ο γαμος αλλα εμενα μ'ενδιαφερει το μετα. γαμηλιο, που ??????????? Click για ανάπτυξη... Prague baby!!! Το ταξίδι κλείστηκε, με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και τη συνάδελφο γατομαμά Βίκυ, η οποία ανταποκρίθηκε ταχύτατα στο κάλεσμά μου και μου έκλεισε ένα σούπερ πακέτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #416 12-05-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Prague baby!!! Το ταξίδι κλείστηκε, με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και τη συνάδελφο γατομαμά Βίκυ, η οποία ανταποκρίθηκε ταχύτατα στο κάλεσμά μου και μου έκλεισε ένα σούπερ πακέτο!!! Click για ανάπτυξη... Μπραβο μελινα και Βικυειναι απο τις πιο ομορφες, ρομαντικες Ευρωπαικες πολεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:56 Η Melini έγραψε: #417 12-05-09 13:56 Κι εγώ νομίζω ότι κάναμε καλή επιλογή... άντε, να παντρευτούμε, να φύγουμε ταξιδάκι (πιο πολύ περιμένω το ταξίδι από το γάμο ) Λοιπόν, Πράγα! Πείτε μου ό,τι ξέρετε, αναμένω tips Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:04 Η vickymoon: #418 12-05-09 14:04 αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:08 Η stellak έγραψε: #419 12-05-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Click για ανάπτυξη... Εσύ να είσαι έτοιμη διότι μπορεί να μου βγει καμιά ξαφνική ΝΥ τον Αύγουστο και να τρέχουμε όλοι μαζί Θα σου πω, προς το παρόν, δυστυχώς, δεν μου "εμφανίζεται" στο πρόγραμμα. Αλλά ας σε έχω εσένα τουλάχιστον στο ένα πόδι, δε βλάπτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:08 Η Melini έγραψε: #420 12-05-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Click για ανάπτυξη... Τι λες Βίκυ μου, εγώ σε ευχαριστώ για όλα, και θα σε δω κι από κοντά και θα μου πεις τα πάντα για την Πράγα Για όπερα δεν ξέρω, αλλά θέλω να δω Μαύρο Θέατρο... μου έχουν πει ότι είναι καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Prague baby!!! Το ταξίδι κλείστηκε, με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και τη συνάδελφο γατομαμά Βίκυ, η οποία ανταποκρίθηκε ταχύτατα στο κάλεσμά μου και μου έκλεισε ένα σούπερ πακέτο!!! Click για ανάπτυξη... Μπραβο μελινα και Βικυειναι απο τις πιο ομορφες, ρομαντικες Ευρωπαικες πολεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 13:56 Η Melini έγραψε: #417 12-05-09 13:56 Κι εγώ νομίζω ότι κάναμε καλή επιλογή... άντε, να παντρευτούμε, να φύγουμε ταξιδάκι (πιο πολύ περιμένω το ταξίδι από το γάμο ) Λοιπόν, Πράγα! Πείτε μου ό,τι ξέρετε, αναμένω tips Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:04 Η vickymoon: #418 12-05-09 14:04 αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:08 Η stellak έγραψε: #419 12-05-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Click για ανάπτυξη... Εσύ να είσαι έτοιμη διότι μπορεί να μου βγει καμιά ξαφνική ΝΥ τον Αύγουστο και να τρέχουμε όλοι μαζί Θα σου πω, προς το παρόν, δυστυχώς, δεν μου "εμφανίζεται" στο πρόγραμμα. Αλλά ας σε έχω εσένα τουλάχιστον στο ένα πόδι, δε βλάπτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:08 Η Melini έγραψε: #420 12-05-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Click για ανάπτυξη... Τι λες Βίκυ μου, εγώ σε ευχαριστώ για όλα, και θα σε δω κι από κοντά και θα μου πεις τα πάντα για την Πράγα Για όπερα δεν ξέρω, αλλά θέλω να δω Μαύρο Θέατρο... μου έχουν πει ότι είναι καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι εγώ νομίζω ότι κάναμε καλή επιλογή... άντε, να παντρευτούμε, να φύγουμε ταξιδάκι (πιο πολύ περιμένω το ταξίδι από το γάμο ) Λοιπόν, Πράγα! Πείτε μου ό,τι ξέρετε, αναμένω tips Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:04 Η vickymoon: #418 12-05-09 14:04 αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:08 Η stellak έγραψε: #419 12-05-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Click για ανάπτυξη... Εσύ να είσαι έτοιμη διότι μπορεί να μου βγει καμιά ξαφνική ΝΥ τον Αύγουστο και να τρέχουμε όλοι μαζί Θα σου πω, προς το παρόν, δυστυχώς, δεν μου "εμφανίζεται" στο πρόγραμμα. Αλλά ας σε έχω εσένα τουλάχιστον στο ένα πόδι, δε βλάπτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:08 Η Melini έγραψε: #420 12-05-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Click για ανάπτυξη... Τι λες Βίκυ μου, εγώ σε ευχαριστώ για όλα, και θα σε δω κι από κοντά και θα μου πεις τα πάντα για την Πράγα Για όπερα δεν ξέρω, αλλά θέλω να δω Μαύρο Θέατρο... μου έχουν πει ότι είναι καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:08 Η stellak έγραψε: #419 12-05-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Click για ανάπτυξη... Εσύ να είσαι έτοιμη διότι μπορεί να μου βγει καμιά ξαφνική ΝΥ τον Αύγουστο και να τρέχουμε όλοι μαζί Θα σου πω, προς το παρόν, δυστυχώς, δεν μου "εμφανίζεται" στο πρόγραμμα. Αλλά ας σε έχω εσένα τουλάχιστον στο ένα πόδι, δε βλάπτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:08 Η Melini έγραψε: #420 12-05-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Click για ανάπτυξη... Τι λες Βίκυ μου, εγώ σε ευχαριστώ για όλα, και θα σε δω κι από κοντά και θα μου πεις τα πάντα για την Πράγα Για όπερα δεν ξέρω, αλλά θέλω να δω Μαύρο Θέατρο... μου έχουν πει ότι είναι καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Click για ανάπτυξη... Εσύ να είσαι έτοιμη διότι μπορεί να μου βγει καμιά ξαφνική ΝΥ τον Αύγουστο και να τρέχουμε όλοι μαζί Θα σου πω, προς το παρόν, δυστυχώς, δεν μου "εμφανίζεται" στο πρόγραμμα. Αλλά ας σε έχω εσένα τουλάχιστον στο ένα πόδι, δε βλάπτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:08 Η Melini έγραψε: #420 12-05-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Click για ανάπτυξη... Τι λες Βίκυ μου, εγώ σε ευχαριστώ για όλα, και θα σε δω κι από κοντά και θα μου πεις τα πάντα για την Πράγα Για όπερα δεν ξέρω, αλλά θέλω να δω Μαύρο Θέατρο... μου έχουν πει ότι είναι καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ φθηνα εισιτηρια για οπερα και τετοια, αν σας αρεσει. εγω μια φορα ειχα πληρωσει 200 δραχμες σε μεσημεριανη παρασταση. ευχαριστω μελινα για τα καλα σου λογια Click για ανάπτυξη... Τι λες Βίκυ μου, εγώ σε ευχαριστώ για όλα, και θα σε δω κι από κοντά και θα μου πεις τα πάντα για την Πράγα Για όπερα δεν ξέρω, αλλά θέλω να δω Μαύρο Θέατρο... μου έχουν πει ότι είναι καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.