Ταξίδιααααα

:up::up::up:
ναι ενω τωρα δεν εισαι, ΜΠΟΥΚΙΑ Κ ΣΥΧΩΡΙΟ ΕΙΣΑΙ :D (συγνωμη κιολας):P
μπραβο οι ιταλοι, οχι μονο φλερταρουν, αλλα ειναι και ευγενικοι κ κυριοι. εδω μπορει να ακουσεις κανενα περιεργο "ποσο μ'αναβεις μαναρα μου" ή "τι κ...αρα ειναι αυτη" και τετοια κουλα :down:

Merci βρε! Σήμερα τονώνεις εσύ το ηθικό μου :lol:

Κι αυτά τα λένε... μόνο που τα λένε στα ιταλικά και δεν τα καταλαβαίνουμε :lol: Πάντως, από φίλο που έχει σπουδάσει Ιταλία ξέρω ότι το καμάκι και το κέρατο είναι επιστήμη:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι αυτά τα λένε... μόνο που τα λένε στα ιταλικά και δεν τα καταλαβαίνουμε

σωστο κι αυτο....:hmm::P

πηγες και σικελια, και μεγαλη ελλαδα, εκει στα ελληνοφωνα χωρια ? :hmm:θελω να παω εκει :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σωστο κι αυτο....:hmm::P

πηγες και σικελια, και μεγαλη ελλαδα, εκει στα ελληνοφωνα χωρια ? :hmm:θελω να παω εκει :)

Σικελία δεν πήγα, αυτή θα είναι ένα χωριστό ταξίδι στο μέλλον, μαζί με επίσκεψη στο Στρόμπολι και τα ηφαιστειογενή νησιά Λίπαρι, να δω έκρηξη ηφαιστείου από κοντά:up::up:

ευχαριστουμε Μελινακι....θελω πολυ να παω....οχι για τις παραλιες ουτε για τους ψευτοιταλους:down:για ολα τα υπολοιπα....

τωρα ομως μου κολλησε και η Δανια ως τη χωρα με τους πιο ευτυχεις πολιτες και τα super οικολογικα τους συστηματα :rolleyes:

ευχαριστουμε Μελινακι....θελω πολυ να παω....οχι για τις παραλιες ουτε για τους ψευτοιταλους:down:για ολα τα υπολοιπα....

τωρα ομως μου κολλησε και η Δανια ως τη χωρα με τους πιο ευτυχεις πολιτες και τα super οικολογικα τους συστηματα :rolleyes:

Δανία δεν έχω πάει... οι Δανοί είναι ωραίος λαός αλλά ξενοφοβικοί:down:
Αν θες να δεις ευτυχυσμένο λαό πάντως, πήγαινε στην Ολλανδία! Όλοι με το χαμόγελο στα χείλη, κι αν... πέσει η διάθεσή σου, μπες στο κοντινότερο "μαγαζάκι" και θα φτιάξει άμεσα!!

και εγω τους συμπαθουσα, αλλα οταν εμαθα οτι σφαζουν φαλαινες κ δελφινια στις νησους φεροες απογοητευτηκα για το κατα ποσο ειναι οικολογοι κ ζωοφιλοι τελικα....:down:

Αν θες να δεις ευτυχυσμένο λαό πάντως, πήγαινε στην Ολλανδία! Όλοι με το χαμόγελο στα χείλη, κι αν... πέσει η διάθεσή σου, μπες στο κοντινότερο "μαγαζάκι" και θα φτιάξει άμεσα!!

ετσι ειναι, ειναι πολυ ευχαριστοι ανθρωποι :P

και εγω τους συμπαθουσα, αλλα οταν εμαθα οτι σφαζουν φαλαινες κ δελφινια στις νησους φεροες απογοητευτηκα για το κατα ποσο ειναι οικολογοι κ ζωοφιλοι τελικα....:down:
μπραβο....σε αυτο εχεις δικιο:/:...στη χωρα τους κυριοι κι εκτος:down::down:
ετσι ειναι, ειναι πολυ ευχαριστοι ανθρωποι :P
συμφωνω....ειχε παει πριν 15 μερες ο αδελφος μου και ξετρελαθηκε....κι εγω πριν χρονια για μια μονο μερα απο Γερμανια...

συμφωνω....ειχε παει πριν 15 μερες ο αδελφος μου και ξετρελαθηκε....κι εγω πριν χρονια για μια μονο μερα απο Γερμανια...

Ε, τότε άσε τη Δανιμαρκία και κλείσε διακοπές για Αμστελόδαμο χρυσή μου!!! Τα'χω φρ'εσκα κι από πέρισυ και θα σου πω πού θα πας και τι θα κάνεις!!! Αυτό το ταξίδι αξίζει όλα του τα λεφτά!!!

Ε, τότε άσε τη Δανιμαρκία και κλείσε διακοπές για Αμστελόδαμο χρυσή μου!!! Τα'χω φρ'εσκα κι από πέρισυ και θα σου πω πού θα πας και τι θα κάνεις!!! Αυτό το ταξίδι αξίζει όλα του τα λεφτά!!!
:lol:οι μεταφρασεις μ'αρεσουν:lol:
οχι οχι...Σικελια θελω να παω τωρα...
Απο Φθινοπωρο μας βλεπω:hmm:
Εσεις ποτε ακριβως πατε εις τας Πραγας καλη μου? :)

:lol:οι μεταφρασεις μ'αρεσουν:lol:
οχι οχι...Σικελια θελω να παω τωρα...
Απο Φθινοπωρο μας βλεπω:hmm:
Εσεις ποτε ακριβως πατε εις τας Πραγας καλη μου? :)

Αναχωρούμε δια τας Πράγας στις 16 Ιουνίου κι επιστρέφουμε στις 22 χρυσή μου:D Μετράω τις μέρες!!:up:

Αναχωρούμε δια τας Πράγας στις 16 Ιουνίου κι επιστρέφουμε στις 22 χρυσή μου:D Μετράω τις μέρες!!:up:
ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!! :up::up:
θελουμε αναλυτικες εντυπωσεις και ΠΟΛΛΕΣ φωτο:up::D

ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!! :up::up:
θελουμε αναλυτικες εντυπωσεις και ΠΟΛΛΕΣ φωτο:up::D

Μην ανησυχείς, θα έχει πολλές φωτο το πρόγραμμα :D Τώρα που πήρα και το κολλάει της φωτογραφικής :D

Τι να σου πω, Ιωάννα μου, περνούσα απέναντι το δρόμο, και σταμάτησε ο Ιταλός το αυτοκίνητο, κατέβηκε, μου φίλησε το χέρι (Buon Giorno bella!!) και οι υπόλοιποι από πίσω δεν έκαναν ούτε ένα κορνάρισμα :lol: (Ιερός ο σκοπός βλέπεις...)
Μιλάμε το ηθικό μου είχε χτυπήσει κόκκινο στην Ιταλία!! (ήμουν και ωραίο πιπινάκι τότε :rolleyes::redface:)

σιγνώμη βρε Μελίνι αλλά εάν στο κάνανε αυτό καταμεσής της Κηφισίας τι θα έκανες; :blink:

σιγνώμη βρε Μελίνι αλλά εάν στο κάνανε αυτό καταμεσής της Κηφισίας τι θα έκανες; :blink:
Κατ'αρχας δεν θα της το κανανε Νικο μου:P
ο Ελληνας ειναι κολλημενος με το κινητο του στ'αυτι και στη κοσμαρα του:P

Άσε που οι υπόλοιποι από πίσω θα είχαν ρίξει τα μπινελίκια της ζωής τους;)

Αχ μην το λετε αυτο,εμενα μου εχουν κανει προταση γαμου στην ουρα του σουπερ μαρκετ.:lol:

Κατ'αρχας δεν θα της το κανανε Νικο μου:P
ο Ελληνας ειναι κολλημενος με το κινητο του στ'αυτι και στη κοσμαρα του:P

δεν είναι απόλυτο αυτό Γιούλη , απλά όταν είσαι στο εξωτερικό είσαι σε άλλο 'feeling' , αυτό που θα γινόταν εδώ θα ήταν να ερχόταν καμία LV στο κεφάλι του Ελληνα αλλά εάν ειναι Ιταλος its ok :blink:

Αχ μην το λετε αυτο,εμενα μου εχουν κανει προταση γαμου στην ουρα του σουπερ μαρκετ.:lol:

ορίστε και το ζωντανό παράδειγμα εδώ:happy:

Πράγα

Η πόλη του παραμυθιού...
Αστρονομικό ρολόι, Χρατσάνυ, Μικρή Βενετία και Γέφυρα του Καρόλου...

Συνημμένα

• DSC_0005.jpg
    DSC_0005.jpg
    175,2 KB · Εμφανίσεις: 8
  • DSC_0022.JPG
    DSC_0022.JPG
    433,2 KB · Εμφανίσεις: 5
  • DSC_0026.jpg
    DSC_0026.jpg
    126,9 KB · Εμφανίσεις: 6
  • DSC_0088.JPG
    DSC_0088.JPG
    405,5 KB · Εμφανίσεις: 7
  • DSC_0092.JPG
    DSC_0092.JPG
    447,6 KB · Εμφανίσεις: 8
Τι τελεια...Σε αυτο το ρολοϊ εχουν πιασει βιβλιο μου!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back