Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 11:23 Η Melini έγραψε: #441 01-06-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ενω τωρα δεν εισαι, ΜΠΟΥΚΙΑ Κ ΣΥΧΩΡΙΟ ΕΙΣΑΙ (συγνωμη κιολας) μπραβο οι ιταλοι, οχι μονο φλερταρουν, αλλα ειναι και ευγενικοι κ κυριοι. εδω μπορει να ακουσεις κανενα περιεργο "ποσο μ'αναβεις μαναρα μου" ή "τι κ...αρα ειναι αυτη" και τετοια κουλα Click για ανάπτυξη... Merci βρε! Σήμερα τονώνεις εσύ το ηθικό μου Κι αυτά τα λένε... μόνο που τα λένε στα ιταλικά και δεν τα καταλαβαίνουμε Πάντως, από φίλο που έχει σπουδάσει Ιταλία ξέρω ότι το καμάκι και το κέρατο είναι επιστήμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 11:28 Η ιβανα έγραψε: #442 01-06-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κι αυτά τα λένε... μόνο που τα λένε στα ιταλικά και δεν τα καταλαβαίνουμε Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο.... πηγες και σικελια, και μεγαλη ελλαδα, εκει στα ελληνοφωνα χωρια ? θελω να παω εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 11:54 Η Melini έγραψε: #443 01-06-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: σωστο κι αυτο.... πηγες και σικελια, και μεγαλη ελλαδα, εκει στα ελληνοφωνα χωρια ? θελω να παω εκει Click για ανάπτυξη... Σικελία δεν πήγα, αυτή θα είναι ένα χωριστό ταξίδι στο μέλλον, μαζί με επίσκεψη στο Στρόμπολι και τα ηφαιστειογενή νησιά Λίπαρι, να δω έκρηξη ηφαιστείου από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #444 01-06-09 12:21 ευχαριστουμε Μελινακι....θελω πολυ να παω....οχι για τις παραλιες ουτε για τους ψευτοιταλουςγια ολα τα υπολοιπα.... τωρα ομως μου κολλησε και η Δανια ως τη χωρα με τους πιο ευτυχεις πολιτες και τα super οικολογικα τους συστηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 12:28 Η Melini έγραψε: #445 01-06-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε Μελινακι....θελω πολυ να παω....οχι για τις παραλιες ουτε για τους ψευτοιταλουςγια ολα τα υπολοιπα.... τωρα ομως μου κολλησε και η Δανια ως τη χωρα με τους πιο ευτυχεις πολιτες και τα super οικολογικα τους συστηματα Click για ανάπτυξη... Δανία δεν έχω πάει... οι Δανοί είναι ωραίος λαός αλλά ξενοφοβικοί Αν θες να δεις ευτυχυσμένο λαό πάντως, πήγαινε στην Ολλανδία! Όλοι με το χαμόγελο στα χείλη, κι αν... πέσει η διάθεσή σου, μπες στο κοντινότερο "μαγαζάκι" και θα φτιάξει άμεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 12:28 Η ιβανα έγραψε: #446 01-06-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα ομως μου κολλησε και η Δανια ως τη χωρα με τους πιο ευτυχεις πολιτες και τα super οικολογικα τους συστηματα Click για ανάπτυξη... και εγω τους συμπαθουσα, αλλα οταν εμαθα οτι σφαζουν φαλαινες κ δελφινια στις νησους φεροες απογοητευτηκα για το κατα ποσο ειναι οικολογοι κ ζωοφιλοι τελικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 12:29 Η ιβανα έγραψε: #447 01-06-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αν θες να δεις ευτυχυσμένο λαό πάντως, πήγαινε στην Ολλανδία! Όλοι με το χαμόγελο στα χείλη, κι αν... πέσει η διάθεσή σου, μπες στο κοντινότερο "μαγαζάκι" και θα φτιάξει άμεσα!! Click για ανάπτυξη... ετσι ειναι, ειναι πολυ ευχαριστοι ανθρωποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #448 01-06-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω τους συμπαθουσα, αλλα οταν εμαθα οτι σφαζουν φαλαινες κ δελφινια στις νησους φεροες απογοητευτηκα για το κατα ποσο ειναι οικολογοι κ ζωοφιλοι τελικα.... Click για ανάπτυξη... μπραβο....σε αυτο εχεις δικιο...στη χωρα τους κυριοι κι εκτος Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ετσι ειναι, ειναι πολυ ευχαριστοι ανθρωποι Click για ανάπτυξη... συμφωνω....ειχε παει πριν 15 μερες ο αδελφος μου και ξετρελαθηκε....κι εγω πριν χρονια για μια μονο μερα απο Γερμανια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:43 Η Melini έγραψε: #449 01-06-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμφωνω....ειχε παει πριν 15 μερες ο αδελφος μου και ξετρελαθηκε....κι εγω πριν χρονια για μια μονο μερα απο Γερμανια... Click για ανάπτυξη... Ε, τότε άσε τη Δανιμαρκία και κλείσε διακοπές για Αμστελόδαμο χρυσή μου!!! Τα'χω φρ'εσκα κι από πέρισυ και θα σου πω πού θα πας και τι θα κάνεις!!! Αυτό το ταξίδι αξίζει όλα του τα λεφτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #450 01-06-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ε, τότε άσε τη Δανιμαρκία και κλείσε διακοπές για Αμστελόδαμο χρυσή μου!!! Τα'χω φρ'εσκα κι από πέρισυ και θα σου πω πού θα πας και τι θα κάνεις!!! Αυτό το ταξίδι αξίζει όλα του τα λεφτά!!! Click για ανάπτυξη... οι μεταφρασεις μ'αρεσουν οχι οχι...Σικελια θελω να παω τωρα... Απο Φθινοπωρο μας βλεπω Εσεις ποτε ακριβως πατε εις τας Πραγας καλη μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:50 Η Melini έγραψε: #451 01-06-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι μεταφρασεις μ'αρεσουν οχι οχι...Σικελια θελω να παω τωρα... Απο Φθινοπωρο μας βλεπω Εσεις ποτε ακριβως πατε εις τας Πραγας καλη μου? Click για ανάπτυξη... Αναχωρούμε δια τας Πράγας στις 16 Ιουνίου κι επιστρέφουμε στις 22 χρυσή μου Μετράω τις μέρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #452 01-06-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αναχωρούμε δια τας Πράγας στις 16 Ιουνίου κι επιστρέφουμε στις 22 χρυσή μου Μετράω τις μέρες!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!! θελουμε αναλυτικες εντυπωσεις και ΠΟΛΛΕΣ φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:59 Η Melini έγραψε: #453 01-06-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!! θελουμε αναλυτικες εντυπωσεις και ΠΟΛΛΕΣ φωτο Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, θα έχει πολλές φωτο το πρόγραμμα Τώρα που πήρα και το κολλάει της φωτογραφικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:11 Ο drf έγραψε: #454 01-06-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τι να σου πω, Ιωάννα μου, περνούσα απέναντι το δρόμο, και σταμάτησε ο Ιταλός το αυτοκίνητο, κατέβηκε, μου φίλησε το χέρι (Buon Giorno bella!!) και οι υπόλοιποι από πίσω δεν έκαναν ούτε ένα κορνάρισμα (Ιερός ο σκοπός βλέπεις...) Μιλάμε το ηθικό μου είχε χτυπήσει κόκκινο στην Ιταλία!! (ήμουν και ωραίο πιπινάκι τότε ) Click για ανάπτυξη... σιγνώμη βρε Μελίνι αλλά εάν στο κάνανε αυτό καταμεσής της Κηφισίας τι θα έκανες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #455 01-06-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από drf: σιγνώμη βρε Μελίνι αλλά εάν στο κάνανε αυτό καταμεσής της Κηφισίας τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχας δεν θα της το κανανε Νικο μου ο Ελληνας ειναι κολλημενος με το κινητο του στ'αυτι και στη κοσμαρα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:27 Η konstans έγραψε: #456 01-06-09 15:27 Άσε που οι υπόλοιποι από πίσω θα είχαν ρίξει τα μπινελίκια της ζωής τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η moukelis έγραψε: #457 01-06-09 15:33 Αχ μην το λετε αυτο,εμενα μου εχουν κανει προταση γαμου στην ουρα του σουπερ μαρκετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Ο drf έγραψε: #458 01-06-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατ'αρχας δεν θα της το κανανε Νικο μου ο Ελληνας ειναι κολλημενος με το κινητο του στ'αυτι και στη κοσμαρα του Click για ανάπτυξη... δεν είναι απόλυτο αυτό Γιούλη , απλά όταν είσαι στο εξωτερικό είσαι σε άλλο 'feeling' , αυτό που θα γινόταν εδώ θα ήταν να ερχόταν καμία LV στο κεφάλι του Ελληνα αλλά εάν ειναι Ιταλος its ok Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ μην το λετε αυτο,εμενα μου εχουν κανει προταση γαμου στην ουρα του σουπερ μαρκετ. Click για ανάπτυξη... ορίστε και το ζωντανό παράδειγμα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 09:17 Η Melini έγραψε: #459 26-06-09 09:17 Πράγα Η πόλη του παραμυθιού... Αστρονομικό ρολόι, Χρατσάνυ, Μικρή Βενετία και Γέφυρα του Καρόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0005.jpg 175,2 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0022.JPG 433,2 KB · Εμφανίσεις: 14 DSC_0026.jpg 126,9 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0088.JPG 405,5 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0092.JPG 447,6 KB · Εμφανίσεις: 16 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 09:21 Η moukelis έγραψε: #460 26-06-09 09:21 Τι τελεια...Σε αυτο το ρολοϊ εχουν πιασει βιβλιο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ενω τωρα δεν εισαι, ΜΠΟΥΚΙΑ Κ ΣΥΧΩΡΙΟ ΕΙΣΑΙ (συγνωμη κιολας) μπραβο οι ιταλοι, οχι μονο φλερταρουν, αλλα ειναι και ευγενικοι κ κυριοι. εδω μπορει να ακουσεις κανενα περιεργο "ποσο μ'αναβεις μαναρα μου" ή "τι κ...αρα ειναι αυτη" και τετοια κουλα Click για ανάπτυξη... Merci βρε! Σήμερα τονώνεις εσύ το ηθικό μου Κι αυτά τα λένε... μόνο που τα λένε στα ιταλικά και δεν τα καταλαβαίνουμε Πάντως, από φίλο που έχει σπουδάσει Ιταλία ξέρω ότι το καμάκι και το κέρατο είναι επιστήμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 11:28 Η ιβανα έγραψε: #442 01-06-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κι αυτά τα λένε... μόνο που τα λένε στα ιταλικά και δεν τα καταλαβαίνουμε Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο.... πηγες και σικελια, και μεγαλη ελλαδα, εκει στα ελληνοφωνα χωρια ? θελω να παω εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 11:54 Η Melini έγραψε: #443 01-06-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: σωστο κι αυτο.... πηγες και σικελια, και μεγαλη ελλαδα, εκει στα ελληνοφωνα χωρια ? θελω να παω εκει Click για ανάπτυξη... Σικελία δεν πήγα, αυτή θα είναι ένα χωριστό ταξίδι στο μέλλον, μαζί με επίσκεψη στο Στρόμπολι και τα ηφαιστειογενή νησιά Λίπαρι, να δω έκρηξη ηφαιστείου από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #444 01-06-09 12:21 ευχαριστουμε Μελινακι....θελω πολυ να παω....οχι για τις παραλιες ουτε για τους ψευτοιταλουςγια ολα τα υπολοιπα.... τωρα ομως μου κολλησε και η Δανια ως τη χωρα με τους πιο ευτυχεις πολιτες και τα super οικολογικα τους συστηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 12:28 Η Melini έγραψε: #445 01-06-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε Μελινακι....θελω πολυ να παω....οχι για τις παραλιες ουτε για τους ψευτοιταλουςγια ολα τα υπολοιπα.... τωρα ομως μου κολλησε και η Δανια ως τη χωρα με τους πιο ευτυχεις πολιτες και τα super οικολογικα τους συστηματα Click για ανάπτυξη... Δανία δεν έχω πάει... οι Δανοί είναι ωραίος λαός αλλά ξενοφοβικοί Αν θες να δεις ευτυχυσμένο λαό πάντως, πήγαινε στην Ολλανδία! Όλοι με το χαμόγελο στα χείλη, κι αν... πέσει η διάθεσή σου, μπες στο κοντινότερο "μαγαζάκι" και θα φτιάξει άμεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 12:28 Η ιβανα έγραψε: #446 01-06-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα ομως μου κολλησε και η Δανια ως τη χωρα με τους πιο ευτυχεις πολιτες και τα super οικολογικα τους συστηματα Click για ανάπτυξη... και εγω τους συμπαθουσα, αλλα οταν εμαθα οτι σφαζουν φαλαινες κ δελφινια στις νησους φεροες απογοητευτηκα για το κατα ποσο ειναι οικολογοι κ ζωοφιλοι τελικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 12:29 Η ιβανα έγραψε: #447 01-06-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αν θες να δεις ευτυχυσμένο λαό πάντως, πήγαινε στην Ολλανδία! Όλοι με το χαμόγελο στα χείλη, κι αν... πέσει η διάθεσή σου, μπες στο κοντινότερο "μαγαζάκι" και θα φτιάξει άμεσα!! Click για ανάπτυξη... ετσι ειναι, ειναι πολυ ευχαριστοι ανθρωποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #448 01-06-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω τους συμπαθουσα, αλλα οταν εμαθα οτι σφαζουν φαλαινες κ δελφινια στις νησους φεροες απογοητευτηκα για το κατα ποσο ειναι οικολογοι κ ζωοφιλοι τελικα.... Click για ανάπτυξη... μπραβο....σε αυτο εχεις δικιο...στη χωρα τους κυριοι κι εκτος Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ετσι ειναι, ειναι πολυ ευχαριστοι ανθρωποι Click για ανάπτυξη... συμφωνω....ειχε παει πριν 15 μερες ο αδελφος μου και ξετρελαθηκε....κι εγω πριν χρονια για μια μονο μερα απο Γερμανια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:43 Η Melini έγραψε: #449 01-06-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμφωνω....ειχε παει πριν 15 μερες ο αδελφος μου και ξετρελαθηκε....κι εγω πριν χρονια για μια μονο μερα απο Γερμανια... Click για ανάπτυξη... Ε, τότε άσε τη Δανιμαρκία και κλείσε διακοπές για Αμστελόδαμο χρυσή μου!!! Τα'χω φρ'εσκα κι από πέρισυ και θα σου πω πού θα πας και τι θα κάνεις!!! Αυτό το ταξίδι αξίζει όλα του τα λεφτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #450 01-06-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ε, τότε άσε τη Δανιμαρκία και κλείσε διακοπές για Αμστελόδαμο χρυσή μου!!! Τα'χω φρ'εσκα κι από πέρισυ και θα σου πω πού θα πας και τι θα κάνεις!!! Αυτό το ταξίδι αξίζει όλα του τα λεφτά!!! Click για ανάπτυξη... οι μεταφρασεις μ'αρεσουν οχι οχι...Σικελια θελω να παω τωρα... Απο Φθινοπωρο μας βλεπω Εσεις ποτε ακριβως πατε εις τας Πραγας καλη μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:50 Η Melini έγραψε: #451 01-06-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι μεταφρασεις μ'αρεσουν οχι οχι...Σικελια θελω να παω τωρα... Απο Φθινοπωρο μας βλεπω Εσεις ποτε ακριβως πατε εις τας Πραγας καλη μου? Click για ανάπτυξη... Αναχωρούμε δια τας Πράγας στις 16 Ιουνίου κι επιστρέφουμε στις 22 χρυσή μου Μετράω τις μέρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #452 01-06-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αναχωρούμε δια τας Πράγας στις 16 Ιουνίου κι επιστρέφουμε στις 22 χρυσή μου Μετράω τις μέρες!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!! θελουμε αναλυτικες εντυπωσεις και ΠΟΛΛΕΣ φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:59 Η Melini έγραψε: #453 01-06-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!! θελουμε αναλυτικες εντυπωσεις και ΠΟΛΛΕΣ φωτο Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, θα έχει πολλές φωτο το πρόγραμμα Τώρα που πήρα και το κολλάει της φωτογραφικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:11 Ο drf έγραψε: #454 01-06-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τι να σου πω, Ιωάννα μου, περνούσα απέναντι το δρόμο, και σταμάτησε ο Ιταλός το αυτοκίνητο, κατέβηκε, μου φίλησε το χέρι (Buon Giorno bella!!) και οι υπόλοιποι από πίσω δεν έκαναν ούτε ένα κορνάρισμα (Ιερός ο σκοπός βλέπεις...) Μιλάμε το ηθικό μου είχε χτυπήσει κόκκινο στην Ιταλία!! (ήμουν και ωραίο πιπινάκι τότε ) Click για ανάπτυξη... σιγνώμη βρε Μελίνι αλλά εάν στο κάνανε αυτό καταμεσής της Κηφισίας τι θα έκανες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #455 01-06-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από drf: σιγνώμη βρε Μελίνι αλλά εάν στο κάνανε αυτό καταμεσής της Κηφισίας τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχας δεν θα της το κανανε Νικο μου ο Ελληνας ειναι κολλημενος με το κινητο του στ'αυτι και στη κοσμαρα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:27 Η konstans έγραψε: #456 01-06-09 15:27 Άσε που οι υπόλοιποι από πίσω θα είχαν ρίξει τα μπινελίκια της ζωής τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η moukelis έγραψε: #457 01-06-09 15:33 Αχ μην το λετε αυτο,εμενα μου εχουν κανει προταση γαμου στην ουρα του σουπερ μαρκετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Ο drf έγραψε: #458 01-06-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατ'αρχας δεν θα της το κανανε Νικο μου ο Ελληνας ειναι κολλημενος με το κινητο του στ'αυτι και στη κοσμαρα του Click για ανάπτυξη... δεν είναι απόλυτο αυτό Γιούλη , απλά όταν είσαι στο εξωτερικό είσαι σε άλλο 'feeling' , αυτό που θα γινόταν εδώ θα ήταν να ερχόταν καμία LV στο κεφάλι του Ελληνα αλλά εάν ειναι Ιταλος its ok Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ μην το λετε αυτο,εμενα μου εχουν κανει προταση γαμου στην ουρα του σουπερ μαρκετ. Click για ανάπτυξη... ορίστε και το ζωντανό παράδειγμα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 09:17 Η Melini έγραψε: #459 26-06-09 09:17 Πράγα Η πόλη του παραμυθιού... Αστρονομικό ρολόι, Χρατσάνυ, Μικρή Βενετία και Γέφυρα του Καρόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0005.jpg 175,2 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0022.JPG 433,2 KB · Εμφανίσεις: 14 DSC_0026.jpg 126,9 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0088.JPG 405,5 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0092.JPG 447,6 KB · Εμφανίσεις: 16 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 09:21 Η moukelis έγραψε: #460 26-06-09 09:21 Τι τελεια...Σε αυτο το ρολοϊ εχουν πιασει βιβλιο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κι αυτά τα λένε... μόνο που τα λένε στα ιταλικά και δεν τα καταλαβαίνουμε Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο.... πηγες και σικελια, και μεγαλη ελλαδα, εκει στα ελληνοφωνα χωρια ? θελω να παω εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 11:54 Η Melini έγραψε: #443 01-06-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: σωστο κι αυτο.... πηγες και σικελια, και μεγαλη ελλαδα, εκει στα ελληνοφωνα χωρια ? θελω να παω εκει Click για ανάπτυξη... Σικελία δεν πήγα, αυτή θα είναι ένα χωριστό ταξίδι στο μέλλον, μαζί με επίσκεψη στο Στρόμπολι και τα ηφαιστειογενή νησιά Λίπαρι, να δω έκρηξη ηφαιστείου από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #444 01-06-09 12:21 ευχαριστουμε Μελινακι....θελω πολυ να παω....οχι για τις παραλιες ουτε για τους ψευτοιταλουςγια ολα τα υπολοιπα.... τωρα ομως μου κολλησε και η Δανια ως τη χωρα με τους πιο ευτυχεις πολιτες και τα super οικολογικα τους συστηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 12:28 Η Melini έγραψε: #445 01-06-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε Μελινακι....θελω πολυ να παω....οχι για τις παραλιες ουτε για τους ψευτοιταλουςγια ολα τα υπολοιπα.... τωρα ομως μου κολλησε και η Δανια ως τη χωρα με τους πιο ευτυχεις πολιτες και τα super οικολογικα τους συστηματα Click για ανάπτυξη... Δανία δεν έχω πάει... οι Δανοί είναι ωραίος λαός αλλά ξενοφοβικοί Αν θες να δεις ευτυχυσμένο λαό πάντως, πήγαινε στην Ολλανδία! Όλοι με το χαμόγελο στα χείλη, κι αν... πέσει η διάθεσή σου, μπες στο κοντινότερο "μαγαζάκι" και θα φτιάξει άμεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 12:28 Η ιβανα έγραψε: #446 01-06-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα ομως μου κολλησε και η Δανια ως τη χωρα με τους πιο ευτυχεις πολιτες και τα super οικολογικα τους συστηματα Click για ανάπτυξη... και εγω τους συμπαθουσα, αλλα οταν εμαθα οτι σφαζουν φαλαινες κ δελφινια στις νησους φεροες απογοητευτηκα για το κατα ποσο ειναι οικολογοι κ ζωοφιλοι τελικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 12:29 Η ιβανα έγραψε: #447 01-06-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αν θες να δεις ευτυχυσμένο λαό πάντως, πήγαινε στην Ολλανδία! Όλοι με το χαμόγελο στα χείλη, κι αν... πέσει η διάθεσή σου, μπες στο κοντινότερο "μαγαζάκι" και θα φτιάξει άμεσα!! Click για ανάπτυξη... ετσι ειναι, ειναι πολυ ευχαριστοι ανθρωποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #448 01-06-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω τους συμπαθουσα, αλλα οταν εμαθα οτι σφαζουν φαλαινες κ δελφινια στις νησους φεροες απογοητευτηκα για το κατα ποσο ειναι οικολογοι κ ζωοφιλοι τελικα.... Click για ανάπτυξη... μπραβο....σε αυτο εχεις δικιο...στη χωρα τους κυριοι κι εκτος Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ετσι ειναι, ειναι πολυ ευχαριστοι ανθρωποι Click για ανάπτυξη... συμφωνω....ειχε παει πριν 15 μερες ο αδελφος μου και ξετρελαθηκε....κι εγω πριν χρονια για μια μονο μερα απο Γερμανια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:43 Η Melini έγραψε: #449 01-06-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμφωνω....ειχε παει πριν 15 μερες ο αδελφος μου και ξετρελαθηκε....κι εγω πριν χρονια για μια μονο μερα απο Γερμανια... Click για ανάπτυξη... Ε, τότε άσε τη Δανιμαρκία και κλείσε διακοπές για Αμστελόδαμο χρυσή μου!!! Τα'χω φρ'εσκα κι από πέρισυ και θα σου πω πού θα πας και τι θα κάνεις!!! Αυτό το ταξίδι αξίζει όλα του τα λεφτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #450 01-06-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ε, τότε άσε τη Δανιμαρκία και κλείσε διακοπές για Αμστελόδαμο χρυσή μου!!! Τα'χω φρ'εσκα κι από πέρισυ και θα σου πω πού θα πας και τι θα κάνεις!!! Αυτό το ταξίδι αξίζει όλα του τα λεφτά!!! Click για ανάπτυξη... οι μεταφρασεις μ'αρεσουν οχι οχι...Σικελια θελω να παω τωρα... Απο Φθινοπωρο μας βλεπω Εσεις ποτε ακριβως πατε εις τας Πραγας καλη μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:50 Η Melini έγραψε: #451 01-06-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι μεταφρασεις μ'αρεσουν οχι οχι...Σικελια θελω να παω τωρα... Απο Φθινοπωρο μας βλεπω Εσεις ποτε ακριβως πατε εις τας Πραγας καλη μου? Click για ανάπτυξη... Αναχωρούμε δια τας Πράγας στις 16 Ιουνίου κι επιστρέφουμε στις 22 χρυσή μου Μετράω τις μέρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #452 01-06-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αναχωρούμε δια τας Πράγας στις 16 Ιουνίου κι επιστρέφουμε στις 22 χρυσή μου Μετράω τις μέρες!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!! θελουμε αναλυτικες εντυπωσεις και ΠΟΛΛΕΣ φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:59 Η Melini έγραψε: #453 01-06-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!! θελουμε αναλυτικες εντυπωσεις και ΠΟΛΛΕΣ φωτο Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, θα έχει πολλές φωτο το πρόγραμμα Τώρα που πήρα και το κολλάει της φωτογραφικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:11 Ο drf έγραψε: #454 01-06-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τι να σου πω, Ιωάννα μου, περνούσα απέναντι το δρόμο, και σταμάτησε ο Ιταλός το αυτοκίνητο, κατέβηκε, μου φίλησε το χέρι (Buon Giorno bella!!) και οι υπόλοιποι από πίσω δεν έκαναν ούτε ένα κορνάρισμα (Ιερός ο σκοπός βλέπεις...) Μιλάμε το ηθικό μου είχε χτυπήσει κόκκινο στην Ιταλία!! (ήμουν και ωραίο πιπινάκι τότε ) Click για ανάπτυξη... σιγνώμη βρε Μελίνι αλλά εάν στο κάνανε αυτό καταμεσής της Κηφισίας τι θα έκανες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #455 01-06-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από drf: σιγνώμη βρε Μελίνι αλλά εάν στο κάνανε αυτό καταμεσής της Κηφισίας τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχας δεν θα της το κανανε Νικο μου ο Ελληνας ειναι κολλημενος με το κινητο του στ'αυτι και στη κοσμαρα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:27 Η konstans έγραψε: #456 01-06-09 15:27 Άσε που οι υπόλοιποι από πίσω θα είχαν ρίξει τα μπινελίκια της ζωής τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η moukelis έγραψε: #457 01-06-09 15:33 Αχ μην το λετε αυτο,εμενα μου εχουν κανει προταση γαμου στην ουρα του σουπερ μαρκετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Ο drf έγραψε: #458 01-06-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατ'αρχας δεν θα της το κανανε Νικο μου ο Ελληνας ειναι κολλημενος με το κινητο του στ'αυτι και στη κοσμαρα του Click για ανάπτυξη... δεν είναι απόλυτο αυτό Γιούλη , απλά όταν είσαι στο εξωτερικό είσαι σε άλλο 'feeling' , αυτό που θα γινόταν εδώ θα ήταν να ερχόταν καμία LV στο κεφάλι του Ελληνα αλλά εάν ειναι Ιταλος its ok Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ μην το λετε αυτο,εμενα μου εχουν κανει προταση γαμου στην ουρα του σουπερ μαρκετ. Click για ανάπτυξη... ορίστε και το ζωντανό παράδειγμα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 09:17 Η Melini έγραψε: #459 26-06-09 09:17 Πράγα Η πόλη του παραμυθιού... Αστρονομικό ρολόι, Χρατσάνυ, Μικρή Βενετία και Γέφυρα του Καρόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0005.jpg 175,2 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0022.JPG 433,2 KB · Εμφανίσεις: 14 DSC_0026.jpg 126,9 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0088.JPG 405,5 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0092.JPG 447,6 KB · Εμφανίσεις: 16 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 09:21 Η moukelis έγραψε: #460 26-06-09 09:21 Τι τελεια...Σε αυτο το ρολοϊ εχουν πιασει βιβλιο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: σωστο κι αυτο.... πηγες και σικελια, και μεγαλη ελλαδα, εκει στα ελληνοφωνα χωρια ? θελω να παω εκει Click για ανάπτυξη... Σικελία δεν πήγα, αυτή θα είναι ένα χωριστό ταξίδι στο μέλλον, μαζί με επίσκεψη στο Στρόμπολι και τα ηφαιστειογενή νησιά Λίπαρι, να δω έκρηξη ηφαιστείου από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #444 01-06-09 12:21 ευχαριστουμε Μελινακι....θελω πολυ να παω....οχι για τις παραλιες ουτε για τους ψευτοιταλουςγια ολα τα υπολοιπα.... τωρα ομως μου κολλησε και η Δανια ως τη χωρα με τους πιο ευτυχεις πολιτες και τα super οικολογικα τους συστηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 12:28 Η Melini έγραψε: #445 01-06-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε Μελινακι....θελω πολυ να παω....οχι για τις παραλιες ουτε για τους ψευτοιταλουςγια ολα τα υπολοιπα.... τωρα ομως μου κολλησε και η Δανια ως τη χωρα με τους πιο ευτυχεις πολιτες και τα super οικολογικα τους συστηματα Click για ανάπτυξη... Δανία δεν έχω πάει... οι Δανοί είναι ωραίος λαός αλλά ξενοφοβικοί Αν θες να δεις ευτυχυσμένο λαό πάντως, πήγαινε στην Ολλανδία! Όλοι με το χαμόγελο στα χείλη, κι αν... πέσει η διάθεσή σου, μπες στο κοντινότερο "μαγαζάκι" και θα φτιάξει άμεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 12:28 Η ιβανα έγραψε: #446 01-06-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα ομως μου κολλησε και η Δανια ως τη χωρα με τους πιο ευτυχεις πολιτες και τα super οικολογικα τους συστηματα Click για ανάπτυξη... και εγω τους συμπαθουσα, αλλα οταν εμαθα οτι σφαζουν φαλαινες κ δελφινια στις νησους φεροες απογοητευτηκα για το κατα ποσο ειναι οικολογοι κ ζωοφιλοι τελικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 12:29 Η ιβανα έγραψε: #447 01-06-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αν θες να δεις ευτυχυσμένο λαό πάντως, πήγαινε στην Ολλανδία! Όλοι με το χαμόγελο στα χείλη, κι αν... πέσει η διάθεσή σου, μπες στο κοντινότερο "μαγαζάκι" και θα φτιάξει άμεσα!! Click για ανάπτυξη... ετσι ειναι, ειναι πολυ ευχαριστοι ανθρωποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #448 01-06-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω τους συμπαθουσα, αλλα οταν εμαθα οτι σφαζουν φαλαινες κ δελφινια στις νησους φεροες απογοητευτηκα για το κατα ποσο ειναι οικολογοι κ ζωοφιλοι τελικα.... Click για ανάπτυξη... μπραβο....σε αυτο εχεις δικιο...στη χωρα τους κυριοι κι εκτος Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ετσι ειναι, ειναι πολυ ευχαριστοι ανθρωποι Click για ανάπτυξη... συμφωνω....ειχε παει πριν 15 μερες ο αδελφος μου και ξετρελαθηκε....κι εγω πριν χρονια για μια μονο μερα απο Γερμανια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:43 Η Melini έγραψε: #449 01-06-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμφωνω....ειχε παει πριν 15 μερες ο αδελφος μου και ξετρελαθηκε....κι εγω πριν χρονια για μια μονο μερα απο Γερμανια... Click για ανάπτυξη... Ε, τότε άσε τη Δανιμαρκία και κλείσε διακοπές για Αμστελόδαμο χρυσή μου!!! Τα'χω φρ'εσκα κι από πέρισυ και θα σου πω πού θα πας και τι θα κάνεις!!! Αυτό το ταξίδι αξίζει όλα του τα λεφτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #450 01-06-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ε, τότε άσε τη Δανιμαρκία και κλείσε διακοπές για Αμστελόδαμο χρυσή μου!!! Τα'χω φρ'εσκα κι από πέρισυ και θα σου πω πού θα πας και τι θα κάνεις!!! Αυτό το ταξίδι αξίζει όλα του τα λεφτά!!! Click για ανάπτυξη... οι μεταφρασεις μ'αρεσουν οχι οχι...Σικελια θελω να παω τωρα... Απο Φθινοπωρο μας βλεπω Εσεις ποτε ακριβως πατε εις τας Πραγας καλη μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:50 Η Melini έγραψε: #451 01-06-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι μεταφρασεις μ'αρεσουν οχι οχι...Σικελια θελω να παω τωρα... Απο Φθινοπωρο μας βλεπω Εσεις ποτε ακριβως πατε εις τας Πραγας καλη μου? Click για ανάπτυξη... Αναχωρούμε δια τας Πράγας στις 16 Ιουνίου κι επιστρέφουμε στις 22 χρυσή μου Μετράω τις μέρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #452 01-06-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αναχωρούμε δια τας Πράγας στις 16 Ιουνίου κι επιστρέφουμε στις 22 χρυσή μου Μετράω τις μέρες!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!! θελουμε αναλυτικες εντυπωσεις και ΠΟΛΛΕΣ φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:59 Η Melini έγραψε: #453 01-06-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!! θελουμε αναλυτικες εντυπωσεις και ΠΟΛΛΕΣ φωτο Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, θα έχει πολλές φωτο το πρόγραμμα Τώρα που πήρα και το κολλάει της φωτογραφικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:11 Ο drf έγραψε: #454 01-06-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τι να σου πω, Ιωάννα μου, περνούσα απέναντι το δρόμο, και σταμάτησε ο Ιταλός το αυτοκίνητο, κατέβηκε, μου φίλησε το χέρι (Buon Giorno bella!!) και οι υπόλοιποι από πίσω δεν έκαναν ούτε ένα κορνάρισμα (Ιερός ο σκοπός βλέπεις...) Μιλάμε το ηθικό μου είχε χτυπήσει κόκκινο στην Ιταλία!! (ήμουν και ωραίο πιπινάκι τότε ) Click για ανάπτυξη... σιγνώμη βρε Μελίνι αλλά εάν στο κάνανε αυτό καταμεσής της Κηφισίας τι θα έκανες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #455 01-06-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από drf: σιγνώμη βρε Μελίνι αλλά εάν στο κάνανε αυτό καταμεσής της Κηφισίας τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχας δεν θα της το κανανε Νικο μου ο Ελληνας ειναι κολλημενος με το κινητο του στ'αυτι και στη κοσμαρα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:27 Η konstans έγραψε: #456 01-06-09 15:27 Άσε που οι υπόλοιποι από πίσω θα είχαν ρίξει τα μπινελίκια της ζωής τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η moukelis έγραψε: #457 01-06-09 15:33 Αχ μην το λετε αυτο,εμενα μου εχουν κανει προταση γαμου στην ουρα του σουπερ μαρκετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Ο drf έγραψε: #458 01-06-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατ'αρχας δεν θα της το κανανε Νικο μου ο Ελληνας ειναι κολλημενος με το κινητο του στ'αυτι και στη κοσμαρα του Click για ανάπτυξη... δεν είναι απόλυτο αυτό Γιούλη , απλά όταν είσαι στο εξωτερικό είσαι σε άλλο 'feeling' , αυτό που θα γινόταν εδώ θα ήταν να ερχόταν καμία LV στο κεφάλι του Ελληνα αλλά εάν ειναι Ιταλος its ok Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ μην το λετε αυτο,εμενα μου εχουν κανει προταση γαμου στην ουρα του σουπερ μαρκετ. Click για ανάπτυξη... ορίστε και το ζωντανό παράδειγμα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 09:17 Η Melini έγραψε: #459 26-06-09 09:17 Πράγα Η πόλη του παραμυθιού... Αστρονομικό ρολόι, Χρατσάνυ, Μικρή Βενετία και Γέφυρα του Καρόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0005.jpg 175,2 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0022.JPG 433,2 KB · Εμφανίσεις: 14 DSC_0026.jpg 126,9 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0088.JPG 405,5 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0092.JPG 447,6 KB · Εμφανίσεις: 16 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 09:21 Η moukelis έγραψε: #460 26-06-09 09:21 Τι τελεια...Σε αυτο το ρολοϊ εχουν πιασει βιβλιο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευχαριστουμε Μελινακι....θελω πολυ να παω....οχι για τις παραλιες ουτε για τους ψευτοιταλουςγια ολα τα υπολοιπα.... τωρα ομως μου κολλησε και η Δανια ως τη χωρα με τους πιο ευτυχεις πολιτες και τα super οικολογικα τους συστηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 12:28 Η Melini έγραψε: #445 01-06-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε Μελινακι....θελω πολυ να παω....οχι για τις παραλιες ουτε για τους ψευτοιταλουςγια ολα τα υπολοιπα.... τωρα ομως μου κολλησε και η Δανια ως τη χωρα με τους πιο ευτυχεις πολιτες και τα super οικολογικα τους συστηματα Click για ανάπτυξη... Δανία δεν έχω πάει... οι Δανοί είναι ωραίος λαός αλλά ξενοφοβικοί Αν θες να δεις ευτυχυσμένο λαό πάντως, πήγαινε στην Ολλανδία! Όλοι με το χαμόγελο στα χείλη, κι αν... πέσει η διάθεσή σου, μπες στο κοντινότερο "μαγαζάκι" και θα φτιάξει άμεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 12:28 Η ιβανα έγραψε: #446 01-06-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα ομως μου κολλησε και η Δανια ως τη χωρα με τους πιο ευτυχεις πολιτες και τα super οικολογικα τους συστηματα Click για ανάπτυξη... και εγω τους συμπαθουσα, αλλα οταν εμαθα οτι σφαζουν φαλαινες κ δελφινια στις νησους φεροες απογοητευτηκα για το κατα ποσο ειναι οικολογοι κ ζωοφιλοι τελικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 12:29 Η ιβανα έγραψε: #447 01-06-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αν θες να δεις ευτυχυσμένο λαό πάντως, πήγαινε στην Ολλανδία! Όλοι με το χαμόγελο στα χείλη, κι αν... πέσει η διάθεσή σου, μπες στο κοντινότερο "μαγαζάκι" και θα φτιάξει άμεσα!! Click για ανάπτυξη... ετσι ειναι, ειναι πολυ ευχαριστοι ανθρωποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #448 01-06-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω τους συμπαθουσα, αλλα οταν εμαθα οτι σφαζουν φαλαινες κ δελφινια στις νησους φεροες απογοητευτηκα για το κατα ποσο ειναι οικολογοι κ ζωοφιλοι τελικα.... Click για ανάπτυξη... μπραβο....σε αυτο εχεις δικιο...στη χωρα τους κυριοι κι εκτος Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ετσι ειναι, ειναι πολυ ευχαριστοι ανθρωποι Click για ανάπτυξη... συμφωνω....ειχε παει πριν 15 μερες ο αδελφος μου και ξετρελαθηκε....κι εγω πριν χρονια για μια μονο μερα απο Γερμανια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:43 Η Melini έγραψε: #449 01-06-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμφωνω....ειχε παει πριν 15 μερες ο αδελφος μου και ξετρελαθηκε....κι εγω πριν χρονια για μια μονο μερα απο Γερμανια... Click για ανάπτυξη... Ε, τότε άσε τη Δανιμαρκία και κλείσε διακοπές για Αμστελόδαμο χρυσή μου!!! Τα'χω φρ'εσκα κι από πέρισυ και θα σου πω πού θα πας και τι θα κάνεις!!! Αυτό το ταξίδι αξίζει όλα του τα λεφτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #450 01-06-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ε, τότε άσε τη Δανιμαρκία και κλείσε διακοπές για Αμστελόδαμο χρυσή μου!!! Τα'χω φρ'εσκα κι από πέρισυ και θα σου πω πού θα πας και τι θα κάνεις!!! Αυτό το ταξίδι αξίζει όλα του τα λεφτά!!! Click για ανάπτυξη... οι μεταφρασεις μ'αρεσουν οχι οχι...Σικελια θελω να παω τωρα... Απο Φθινοπωρο μας βλεπω Εσεις ποτε ακριβως πατε εις τας Πραγας καλη μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:50 Η Melini έγραψε: #451 01-06-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι μεταφρασεις μ'αρεσουν οχι οχι...Σικελια θελω να παω τωρα... Απο Φθινοπωρο μας βλεπω Εσεις ποτε ακριβως πατε εις τας Πραγας καλη μου? Click για ανάπτυξη... Αναχωρούμε δια τας Πράγας στις 16 Ιουνίου κι επιστρέφουμε στις 22 χρυσή μου Μετράω τις μέρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #452 01-06-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αναχωρούμε δια τας Πράγας στις 16 Ιουνίου κι επιστρέφουμε στις 22 χρυσή μου Μετράω τις μέρες!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!! θελουμε αναλυτικες εντυπωσεις και ΠΟΛΛΕΣ φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:59 Η Melini έγραψε: #453 01-06-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!! θελουμε αναλυτικες εντυπωσεις και ΠΟΛΛΕΣ φωτο Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, θα έχει πολλές φωτο το πρόγραμμα Τώρα που πήρα και το κολλάει της φωτογραφικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:11 Ο drf έγραψε: #454 01-06-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τι να σου πω, Ιωάννα μου, περνούσα απέναντι το δρόμο, και σταμάτησε ο Ιταλός το αυτοκίνητο, κατέβηκε, μου φίλησε το χέρι (Buon Giorno bella!!) και οι υπόλοιποι από πίσω δεν έκαναν ούτε ένα κορνάρισμα (Ιερός ο σκοπός βλέπεις...) Μιλάμε το ηθικό μου είχε χτυπήσει κόκκινο στην Ιταλία!! (ήμουν και ωραίο πιπινάκι τότε ) Click για ανάπτυξη... σιγνώμη βρε Μελίνι αλλά εάν στο κάνανε αυτό καταμεσής της Κηφισίας τι θα έκανες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #455 01-06-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από drf: σιγνώμη βρε Μελίνι αλλά εάν στο κάνανε αυτό καταμεσής της Κηφισίας τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχας δεν θα της το κανανε Νικο μου ο Ελληνας ειναι κολλημενος με το κινητο του στ'αυτι και στη κοσμαρα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:27 Η konstans έγραψε: #456 01-06-09 15:27 Άσε που οι υπόλοιποι από πίσω θα είχαν ρίξει τα μπινελίκια της ζωής τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η moukelis έγραψε: #457 01-06-09 15:33 Αχ μην το λετε αυτο,εμενα μου εχουν κανει προταση γαμου στην ουρα του σουπερ μαρκετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Ο drf έγραψε: #458 01-06-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατ'αρχας δεν θα της το κανανε Νικο μου ο Ελληνας ειναι κολλημενος με το κινητο του στ'αυτι και στη κοσμαρα του Click για ανάπτυξη... δεν είναι απόλυτο αυτό Γιούλη , απλά όταν είσαι στο εξωτερικό είσαι σε άλλο 'feeling' , αυτό που θα γινόταν εδώ θα ήταν να ερχόταν καμία LV στο κεφάλι του Ελληνα αλλά εάν ειναι Ιταλος its ok Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ μην το λετε αυτο,εμενα μου εχουν κανει προταση γαμου στην ουρα του σουπερ μαρκετ. Click για ανάπτυξη... ορίστε και το ζωντανό παράδειγμα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 09:17 Η Melini έγραψε: #459 26-06-09 09:17 Πράγα Η πόλη του παραμυθιού... Αστρονομικό ρολόι, Χρατσάνυ, Μικρή Βενετία και Γέφυρα του Καρόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0005.jpg 175,2 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0022.JPG 433,2 KB · Εμφανίσεις: 14 DSC_0026.jpg 126,9 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0088.JPG 405,5 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0092.JPG 447,6 KB · Εμφανίσεις: 16 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 09:21 Η moukelis έγραψε: #460 26-06-09 09:21 Τι τελεια...Σε αυτο το ρολοϊ εχουν πιασει βιβλιο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε Μελινακι....θελω πολυ να παω....οχι για τις παραλιες ουτε για τους ψευτοιταλουςγια ολα τα υπολοιπα.... τωρα ομως μου κολλησε και η Δανια ως τη χωρα με τους πιο ευτυχεις πολιτες και τα super οικολογικα τους συστηματα Click για ανάπτυξη... Δανία δεν έχω πάει... οι Δανοί είναι ωραίος λαός αλλά ξενοφοβικοί Αν θες να δεις ευτυχυσμένο λαό πάντως, πήγαινε στην Ολλανδία! Όλοι με το χαμόγελο στα χείλη, κι αν... πέσει η διάθεσή σου, μπες στο κοντινότερο "μαγαζάκι" και θα φτιάξει άμεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 12:28 Η ιβανα έγραψε: #446 01-06-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα ομως μου κολλησε και η Δανια ως τη χωρα με τους πιο ευτυχεις πολιτες και τα super οικολογικα τους συστηματα Click για ανάπτυξη... και εγω τους συμπαθουσα, αλλα οταν εμαθα οτι σφαζουν φαλαινες κ δελφινια στις νησους φεροες απογοητευτηκα για το κατα ποσο ειναι οικολογοι κ ζωοφιλοι τελικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 12:29 Η ιβανα έγραψε: #447 01-06-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αν θες να δεις ευτυχυσμένο λαό πάντως, πήγαινε στην Ολλανδία! Όλοι με το χαμόγελο στα χείλη, κι αν... πέσει η διάθεσή σου, μπες στο κοντινότερο "μαγαζάκι" και θα φτιάξει άμεσα!! Click για ανάπτυξη... ετσι ειναι, ειναι πολυ ευχαριστοι ανθρωποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #448 01-06-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω τους συμπαθουσα, αλλα οταν εμαθα οτι σφαζουν φαλαινες κ δελφινια στις νησους φεροες απογοητευτηκα για το κατα ποσο ειναι οικολογοι κ ζωοφιλοι τελικα.... Click για ανάπτυξη... μπραβο....σε αυτο εχεις δικιο...στη χωρα τους κυριοι κι εκτος Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ετσι ειναι, ειναι πολυ ευχαριστοι ανθρωποι Click για ανάπτυξη... συμφωνω....ειχε παει πριν 15 μερες ο αδελφος μου και ξετρελαθηκε....κι εγω πριν χρονια για μια μονο μερα απο Γερμανια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:43 Η Melini έγραψε: #449 01-06-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμφωνω....ειχε παει πριν 15 μερες ο αδελφος μου και ξετρελαθηκε....κι εγω πριν χρονια για μια μονο μερα απο Γερμανια... Click για ανάπτυξη... Ε, τότε άσε τη Δανιμαρκία και κλείσε διακοπές για Αμστελόδαμο χρυσή μου!!! Τα'χω φρ'εσκα κι από πέρισυ και θα σου πω πού θα πας και τι θα κάνεις!!! Αυτό το ταξίδι αξίζει όλα του τα λεφτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #450 01-06-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ε, τότε άσε τη Δανιμαρκία και κλείσε διακοπές για Αμστελόδαμο χρυσή μου!!! Τα'χω φρ'εσκα κι από πέρισυ και θα σου πω πού θα πας και τι θα κάνεις!!! Αυτό το ταξίδι αξίζει όλα του τα λεφτά!!! Click για ανάπτυξη... οι μεταφρασεις μ'αρεσουν οχι οχι...Σικελια θελω να παω τωρα... Απο Φθινοπωρο μας βλεπω Εσεις ποτε ακριβως πατε εις τας Πραγας καλη μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:50 Η Melini έγραψε: #451 01-06-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι μεταφρασεις μ'αρεσουν οχι οχι...Σικελια θελω να παω τωρα... Απο Φθινοπωρο μας βλεπω Εσεις ποτε ακριβως πατε εις τας Πραγας καλη μου? Click για ανάπτυξη... Αναχωρούμε δια τας Πράγας στις 16 Ιουνίου κι επιστρέφουμε στις 22 χρυσή μου Μετράω τις μέρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #452 01-06-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αναχωρούμε δια τας Πράγας στις 16 Ιουνίου κι επιστρέφουμε στις 22 χρυσή μου Μετράω τις μέρες!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!! θελουμε αναλυτικες εντυπωσεις και ΠΟΛΛΕΣ φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:59 Η Melini έγραψε: #453 01-06-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!! θελουμε αναλυτικες εντυπωσεις και ΠΟΛΛΕΣ φωτο Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, θα έχει πολλές φωτο το πρόγραμμα Τώρα που πήρα και το κολλάει της φωτογραφικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:11 Ο drf έγραψε: #454 01-06-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τι να σου πω, Ιωάννα μου, περνούσα απέναντι το δρόμο, και σταμάτησε ο Ιταλός το αυτοκίνητο, κατέβηκε, μου φίλησε το χέρι (Buon Giorno bella!!) και οι υπόλοιποι από πίσω δεν έκαναν ούτε ένα κορνάρισμα (Ιερός ο σκοπός βλέπεις...) Μιλάμε το ηθικό μου είχε χτυπήσει κόκκινο στην Ιταλία!! (ήμουν και ωραίο πιπινάκι τότε ) Click για ανάπτυξη... σιγνώμη βρε Μελίνι αλλά εάν στο κάνανε αυτό καταμεσής της Κηφισίας τι θα έκανες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #455 01-06-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από drf: σιγνώμη βρε Μελίνι αλλά εάν στο κάνανε αυτό καταμεσής της Κηφισίας τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχας δεν θα της το κανανε Νικο μου ο Ελληνας ειναι κολλημενος με το κινητο του στ'αυτι και στη κοσμαρα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:27 Η konstans έγραψε: #456 01-06-09 15:27 Άσε που οι υπόλοιποι από πίσω θα είχαν ρίξει τα μπινελίκια της ζωής τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η moukelis έγραψε: #457 01-06-09 15:33 Αχ μην το λετε αυτο,εμενα μου εχουν κανει προταση γαμου στην ουρα του σουπερ μαρκετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Ο drf έγραψε: #458 01-06-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατ'αρχας δεν θα της το κανανε Νικο μου ο Ελληνας ειναι κολλημενος με το κινητο του στ'αυτι και στη κοσμαρα του Click για ανάπτυξη... δεν είναι απόλυτο αυτό Γιούλη , απλά όταν είσαι στο εξωτερικό είσαι σε άλλο 'feeling' , αυτό που θα γινόταν εδώ θα ήταν να ερχόταν καμία LV στο κεφάλι του Ελληνα αλλά εάν ειναι Ιταλος its ok Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ μην το λετε αυτο,εμενα μου εχουν κανει προταση γαμου στην ουρα του σουπερ μαρκετ. Click για ανάπτυξη... ορίστε και το ζωντανό παράδειγμα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 09:17 Η Melini έγραψε: #459 26-06-09 09:17 Πράγα Η πόλη του παραμυθιού... Αστρονομικό ρολόι, Χρατσάνυ, Μικρή Βενετία και Γέφυρα του Καρόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0005.jpg 175,2 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0022.JPG 433,2 KB · Εμφανίσεις: 14 DSC_0026.jpg 126,9 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0088.JPG 405,5 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0092.JPG 447,6 KB · Εμφανίσεις: 16 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 09:21 Η moukelis έγραψε: #460 26-06-09 09:21 Τι τελεια...Σε αυτο το ρολοϊ εχουν πιασει βιβλιο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα ομως μου κολλησε και η Δανια ως τη χωρα με τους πιο ευτυχεις πολιτες και τα super οικολογικα τους συστηματα Click για ανάπτυξη... και εγω τους συμπαθουσα, αλλα οταν εμαθα οτι σφαζουν φαλαινες κ δελφινια στις νησους φεροες απογοητευτηκα για το κατα ποσο ειναι οικολογοι κ ζωοφιλοι τελικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 12:29 Η ιβανα έγραψε: #447 01-06-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αν θες να δεις ευτυχυσμένο λαό πάντως, πήγαινε στην Ολλανδία! Όλοι με το χαμόγελο στα χείλη, κι αν... πέσει η διάθεσή σου, μπες στο κοντινότερο "μαγαζάκι" και θα φτιάξει άμεσα!! Click για ανάπτυξη... ετσι ειναι, ειναι πολυ ευχαριστοι ανθρωποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #448 01-06-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω τους συμπαθουσα, αλλα οταν εμαθα οτι σφαζουν φαλαινες κ δελφινια στις νησους φεροες απογοητευτηκα για το κατα ποσο ειναι οικολογοι κ ζωοφιλοι τελικα.... Click για ανάπτυξη... μπραβο....σε αυτο εχεις δικιο...στη χωρα τους κυριοι κι εκτος Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ετσι ειναι, ειναι πολυ ευχαριστοι ανθρωποι Click για ανάπτυξη... συμφωνω....ειχε παει πριν 15 μερες ο αδελφος μου και ξετρελαθηκε....κι εγω πριν χρονια για μια μονο μερα απο Γερμανια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:43 Η Melini έγραψε: #449 01-06-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμφωνω....ειχε παει πριν 15 μερες ο αδελφος μου και ξετρελαθηκε....κι εγω πριν χρονια για μια μονο μερα απο Γερμανια... Click για ανάπτυξη... Ε, τότε άσε τη Δανιμαρκία και κλείσε διακοπές για Αμστελόδαμο χρυσή μου!!! Τα'χω φρ'εσκα κι από πέρισυ και θα σου πω πού θα πας και τι θα κάνεις!!! Αυτό το ταξίδι αξίζει όλα του τα λεφτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #450 01-06-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ε, τότε άσε τη Δανιμαρκία και κλείσε διακοπές για Αμστελόδαμο χρυσή μου!!! Τα'χω φρ'εσκα κι από πέρισυ και θα σου πω πού θα πας και τι θα κάνεις!!! Αυτό το ταξίδι αξίζει όλα του τα λεφτά!!! Click για ανάπτυξη... οι μεταφρασεις μ'αρεσουν οχι οχι...Σικελια θελω να παω τωρα... Απο Φθινοπωρο μας βλεπω Εσεις ποτε ακριβως πατε εις τας Πραγας καλη μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:50 Η Melini έγραψε: #451 01-06-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι μεταφρασεις μ'αρεσουν οχι οχι...Σικελια θελω να παω τωρα... Απο Φθινοπωρο μας βλεπω Εσεις ποτε ακριβως πατε εις τας Πραγας καλη μου? Click για ανάπτυξη... Αναχωρούμε δια τας Πράγας στις 16 Ιουνίου κι επιστρέφουμε στις 22 χρυσή μου Μετράω τις μέρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #452 01-06-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αναχωρούμε δια τας Πράγας στις 16 Ιουνίου κι επιστρέφουμε στις 22 χρυσή μου Μετράω τις μέρες!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!! θελουμε αναλυτικες εντυπωσεις και ΠΟΛΛΕΣ φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:59 Η Melini έγραψε: #453 01-06-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!! θελουμε αναλυτικες εντυπωσεις και ΠΟΛΛΕΣ φωτο Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, θα έχει πολλές φωτο το πρόγραμμα Τώρα που πήρα και το κολλάει της φωτογραφικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:11 Ο drf έγραψε: #454 01-06-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τι να σου πω, Ιωάννα μου, περνούσα απέναντι το δρόμο, και σταμάτησε ο Ιταλός το αυτοκίνητο, κατέβηκε, μου φίλησε το χέρι (Buon Giorno bella!!) και οι υπόλοιποι από πίσω δεν έκαναν ούτε ένα κορνάρισμα (Ιερός ο σκοπός βλέπεις...) Μιλάμε το ηθικό μου είχε χτυπήσει κόκκινο στην Ιταλία!! (ήμουν και ωραίο πιπινάκι τότε ) Click για ανάπτυξη... σιγνώμη βρε Μελίνι αλλά εάν στο κάνανε αυτό καταμεσής της Κηφισίας τι θα έκανες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #455 01-06-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από drf: σιγνώμη βρε Μελίνι αλλά εάν στο κάνανε αυτό καταμεσής της Κηφισίας τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχας δεν θα της το κανανε Νικο μου ο Ελληνας ειναι κολλημενος με το κινητο του στ'αυτι και στη κοσμαρα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:27 Η konstans έγραψε: #456 01-06-09 15:27 Άσε που οι υπόλοιποι από πίσω θα είχαν ρίξει τα μπινελίκια της ζωής τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η moukelis έγραψε: #457 01-06-09 15:33 Αχ μην το λετε αυτο,εμενα μου εχουν κανει προταση γαμου στην ουρα του σουπερ μαρκετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Ο drf έγραψε: #458 01-06-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατ'αρχας δεν θα της το κανανε Νικο μου ο Ελληνας ειναι κολλημενος με το κινητο του στ'αυτι και στη κοσμαρα του Click για ανάπτυξη... δεν είναι απόλυτο αυτό Γιούλη , απλά όταν είσαι στο εξωτερικό είσαι σε άλλο 'feeling' , αυτό που θα γινόταν εδώ θα ήταν να ερχόταν καμία LV στο κεφάλι του Ελληνα αλλά εάν ειναι Ιταλος its ok Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ μην το λετε αυτο,εμενα μου εχουν κανει προταση γαμου στην ουρα του σουπερ μαρκετ. Click για ανάπτυξη... ορίστε και το ζωντανό παράδειγμα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 09:17 Η Melini έγραψε: #459 26-06-09 09:17 Πράγα Η πόλη του παραμυθιού... Αστρονομικό ρολόι, Χρατσάνυ, Μικρή Βενετία και Γέφυρα του Καρόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0005.jpg 175,2 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0022.JPG 433,2 KB · Εμφανίσεις: 14 DSC_0026.jpg 126,9 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0088.JPG 405,5 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0092.JPG 447,6 KB · Εμφανίσεις: 16 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 09:21 Η moukelis έγραψε: #460 26-06-09 09:21 Τι τελεια...Σε αυτο το ρολοϊ εχουν πιασει βιβλιο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αν θες να δεις ευτυχυσμένο λαό πάντως, πήγαινε στην Ολλανδία! Όλοι με το χαμόγελο στα χείλη, κι αν... πέσει η διάθεσή σου, μπες στο κοντινότερο "μαγαζάκι" και θα φτιάξει άμεσα!! Click για ανάπτυξη... ετσι ειναι, ειναι πολυ ευχαριστοι ανθρωποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #448 01-06-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω τους συμπαθουσα, αλλα οταν εμαθα οτι σφαζουν φαλαινες κ δελφινια στις νησους φεροες απογοητευτηκα για το κατα ποσο ειναι οικολογοι κ ζωοφιλοι τελικα.... Click για ανάπτυξη... μπραβο....σε αυτο εχεις δικιο...στη χωρα τους κυριοι κι εκτος Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ετσι ειναι, ειναι πολυ ευχαριστοι ανθρωποι Click για ανάπτυξη... συμφωνω....ειχε παει πριν 15 μερες ο αδελφος μου και ξετρελαθηκε....κι εγω πριν χρονια για μια μονο μερα απο Γερμανια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:43 Η Melini έγραψε: #449 01-06-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμφωνω....ειχε παει πριν 15 μερες ο αδελφος μου και ξετρελαθηκε....κι εγω πριν χρονια για μια μονο μερα απο Γερμανια... Click για ανάπτυξη... Ε, τότε άσε τη Δανιμαρκία και κλείσε διακοπές για Αμστελόδαμο χρυσή μου!!! Τα'χω φρ'εσκα κι από πέρισυ και θα σου πω πού θα πας και τι θα κάνεις!!! Αυτό το ταξίδι αξίζει όλα του τα λεφτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #450 01-06-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ε, τότε άσε τη Δανιμαρκία και κλείσε διακοπές για Αμστελόδαμο χρυσή μου!!! Τα'χω φρ'εσκα κι από πέρισυ και θα σου πω πού θα πας και τι θα κάνεις!!! Αυτό το ταξίδι αξίζει όλα του τα λεφτά!!! Click για ανάπτυξη... οι μεταφρασεις μ'αρεσουν οχι οχι...Σικελια θελω να παω τωρα... Απο Φθινοπωρο μας βλεπω Εσεις ποτε ακριβως πατε εις τας Πραγας καλη μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:50 Η Melini έγραψε: #451 01-06-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι μεταφρασεις μ'αρεσουν οχι οχι...Σικελια θελω να παω τωρα... Απο Φθινοπωρο μας βλεπω Εσεις ποτε ακριβως πατε εις τας Πραγας καλη μου? Click για ανάπτυξη... Αναχωρούμε δια τας Πράγας στις 16 Ιουνίου κι επιστρέφουμε στις 22 χρυσή μου Μετράω τις μέρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #452 01-06-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αναχωρούμε δια τας Πράγας στις 16 Ιουνίου κι επιστρέφουμε στις 22 χρυσή μου Μετράω τις μέρες!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!! θελουμε αναλυτικες εντυπωσεις και ΠΟΛΛΕΣ φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:59 Η Melini έγραψε: #453 01-06-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!! θελουμε αναλυτικες εντυπωσεις και ΠΟΛΛΕΣ φωτο Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, θα έχει πολλές φωτο το πρόγραμμα Τώρα που πήρα και το κολλάει της φωτογραφικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:11 Ο drf έγραψε: #454 01-06-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τι να σου πω, Ιωάννα μου, περνούσα απέναντι το δρόμο, και σταμάτησε ο Ιταλός το αυτοκίνητο, κατέβηκε, μου φίλησε το χέρι (Buon Giorno bella!!) και οι υπόλοιποι από πίσω δεν έκαναν ούτε ένα κορνάρισμα (Ιερός ο σκοπός βλέπεις...) Μιλάμε το ηθικό μου είχε χτυπήσει κόκκινο στην Ιταλία!! (ήμουν και ωραίο πιπινάκι τότε ) Click για ανάπτυξη... σιγνώμη βρε Μελίνι αλλά εάν στο κάνανε αυτό καταμεσής της Κηφισίας τι θα έκανες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #455 01-06-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από drf: σιγνώμη βρε Μελίνι αλλά εάν στο κάνανε αυτό καταμεσής της Κηφισίας τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχας δεν θα της το κανανε Νικο μου ο Ελληνας ειναι κολλημενος με το κινητο του στ'αυτι και στη κοσμαρα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:27 Η konstans έγραψε: #456 01-06-09 15:27 Άσε που οι υπόλοιποι από πίσω θα είχαν ρίξει τα μπινελίκια της ζωής τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η moukelis έγραψε: #457 01-06-09 15:33 Αχ μην το λετε αυτο,εμενα μου εχουν κανει προταση γαμου στην ουρα του σουπερ μαρκετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Ο drf έγραψε: #458 01-06-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατ'αρχας δεν θα της το κανανε Νικο μου ο Ελληνας ειναι κολλημενος με το κινητο του στ'αυτι και στη κοσμαρα του Click για ανάπτυξη... δεν είναι απόλυτο αυτό Γιούλη , απλά όταν είσαι στο εξωτερικό είσαι σε άλλο 'feeling' , αυτό που θα γινόταν εδώ θα ήταν να ερχόταν καμία LV στο κεφάλι του Ελληνα αλλά εάν ειναι Ιταλος its ok Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ μην το λετε αυτο,εμενα μου εχουν κανει προταση γαμου στην ουρα του σουπερ μαρκετ. Click για ανάπτυξη... ορίστε και το ζωντανό παράδειγμα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 09:17 Η Melini έγραψε: #459 26-06-09 09:17 Πράγα Η πόλη του παραμυθιού... Αστρονομικό ρολόι, Χρατσάνυ, Μικρή Βενετία και Γέφυρα του Καρόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0005.jpg 175,2 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0022.JPG 433,2 KB · Εμφανίσεις: 14 DSC_0026.jpg 126,9 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0088.JPG 405,5 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0092.JPG 447,6 KB · Εμφανίσεις: 16 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 09:21 Η moukelis έγραψε: #460 26-06-09 09:21 Τι τελεια...Σε αυτο το ρολοϊ εχουν πιασει βιβλιο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω τους συμπαθουσα, αλλα οταν εμαθα οτι σφαζουν φαλαινες κ δελφινια στις νησους φεροες απογοητευτηκα για το κατα ποσο ειναι οικολογοι κ ζωοφιλοι τελικα.... Click για ανάπτυξη... μπραβο....σε αυτο εχεις δικιο...στη χωρα τους κυριοι κι εκτος Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ετσι ειναι, ειναι πολυ ευχαριστοι ανθρωποι Click για ανάπτυξη... συμφωνω....ειχε παει πριν 15 μερες ο αδελφος μου και ξετρελαθηκε....κι εγω πριν χρονια για μια μονο μερα απο Γερμανια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:43 Η Melini έγραψε: #449 01-06-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμφωνω....ειχε παει πριν 15 μερες ο αδελφος μου και ξετρελαθηκε....κι εγω πριν χρονια για μια μονο μερα απο Γερμανια... Click για ανάπτυξη... Ε, τότε άσε τη Δανιμαρκία και κλείσε διακοπές για Αμστελόδαμο χρυσή μου!!! Τα'χω φρ'εσκα κι από πέρισυ και θα σου πω πού θα πας και τι θα κάνεις!!! Αυτό το ταξίδι αξίζει όλα του τα λεφτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #450 01-06-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ε, τότε άσε τη Δανιμαρκία και κλείσε διακοπές για Αμστελόδαμο χρυσή μου!!! Τα'χω φρ'εσκα κι από πέρισυ και θα σου πω πού θα πας και τι θα κάνεις!!! Αυτό το ταξίδι αξίζει όλα του τα λεφτά!!! Click για ανάπτυξη... οι μεταφρασεις μ'αρεσουν οχι οχι...Σικελια θελω να παω τωρα... Απο Φθινοπωρο μας βλεπω Εσεις ποτε ακριβως πατε εις τας Πραγας καλη μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:50 Η Melini έγραψε: #451 01-06-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι μεταφρασεις μ'αρεσουν οχι οχι...Σικελια θελω να παω τωρα... Απο Φθινοπωρο μας βλεπω Εσεις ποτε ακριβως πατε εις τας Πραγας καλη μου? Click για ανάπτυξη... Αναχωρούμε δια τας Πράγας στις 16 Ιουνίου κι επιστρέφουμε στις 22 χρυσή μου Μετράω τις μέρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #452 01-06-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αναχωρούμε δια τας Πράγας στις 16 Ιουνίου κι επιστρέφουμε στις 22 χρυσή μου Μετράω τις μέρες!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!! θελουμε αναλυτικες εντυπωσεις και ΠΟΛΛΕΣ φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:59 Η Melini έγραψε: #453 01-06-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!! θελουμε αναλυτικες εντυπωσεις και ΠΟΛΛΕΣ φωτο Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, θα έχει πολλές φωτο το πρόγραμμα Τώρα που πήρα και το κολλάει της φωτογραφικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:11 Ο drf έγραψε: #454 01-06-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τι να σου πω, Ιωάννα μου, περνούσα απέναντι το δρόμο, και σταμάτησε ο Ιταλός το αυτοκίνητο, κατέβηκε, μου φίλησε το χέρι (Buon Giorno bella!!) και οι υπόλοιποι από πίσω δεν έκαναν ούτε ένα κορνάρισμα (Ιερός ο σκοπός βλέπεις...) Μιλάμε το ηθικό μου είχε χτυπήσει κόκκινο στην Ιταλία!! (ήμουν και ωραίο πιπινάκι τότε ) Click για ανάπτυξη... σιγνώμη βρε Μελίνι αλλά εάν στο κάνανε αυτό καταμεσής της Κηφισίας τι θα έκανες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #455 01-06-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από drf: σιγνώμη βρε Μελίνι αλλά εάν στο κάνανε αυτό καταμεσής της Κηφισίας τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχας δεν θα της το κανανε Νικο μου ο Ελληνας ειναι κολλημενος με το κινητο του στ'αυτι και στη κοσμαρα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:27 Η konstans έγραψε: #456 01-06-09 15:27 Άσε που οι υπόλοιποι από πίσω θα είχαν ρίξει τα μπινελίκια της ζωής τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η moukelis έγραψε: #457 01-06-09 15:33 Αχ μην το λετε αυτο,εμενα μου εχουν κανει προταση γαμου στην ουρα του σουπερ μαρκετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Ο drf έγραψε: #458 01-06-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατ'αρχας δεν θα της το κανανε Νικο μου ο Ελληνας ειναι κολλημενος με το κινητο του στ'αυτι και στη κοσμαρα του Click για ανάπτυξη... δεν είναι απόλυτο αυτό Γιούλη , απλά όταν είσαι στο εξωτερικό είσαι σε άλλο 'feeling' , αυτό που θα γινόταν εδώ θα ήταν να ερχόταν καμία LV στο κεφάλι του Ελληνα αλλά εάν ειναι Ιταλος its ok Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ μην το λετε αυτο,εμενα μου εχουν κανει προταση γαμου στην ουρα του σουπερ μαρκετ. Click για ανάπτυξη... ορίστε και το ζωντανό παράδειγμα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 09:17 Η Melini έγραψε: #459 26-06-09 09:17 Πράγα Η πόλη του παραμυθιού... Αστρονομικό ρολόι, Χρατσάνυ, Μικρή Βενετία και Γέφυρα του Καρόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0005.jpg 175,2 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0022.JPG 433,2 KB · Εμφανίσεις: 14 DSC_0026.jpg 126,9 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0088.JPG 405,5 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0092.JPG 447,6 KB · Εμφανίσεις: 16 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 09:21 Η moukelis έγραψε: #460 26-06-09 09:21 Τι τελεια...Σε αυτο το ρολοϊ εχουν πιασει βιβλιο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμφωνω....ειχε παει πριν 15 μερες ο αδελφος μου και ξετρελαθηκε....κι εγω πριν χρονια για μια μονο μερα απο Γερμανια... Click για ανάπτυξη... Ε, τότε άσε τη Δανιμαρκία και κλείσε διακοπές για Αμστελόδαμο χρυσή μου!!! Τα'χω φρ'εσκα κι από πέρισυ και θα σου πω πού θα πας και τι θα κάνεις!!! Αυτό το ταξίδι αξίζει όλα του τα λεφτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #450 01-06-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ε, τότε άσε τη Δανιμαρκία και κλείσε διακοπές για Αμστελόδαμο χρυσή μου!!! Τα'χω φρ'εσκα κι από πέρισυ και θα σου πω πού θα πας και τι θα κάνεις!!! Αυτό το ταξίδι αξίζει όλα του τα λεφτά!!! Click για ανάπτυξη... οι μεταφρασεις μ'αρεσουν οχι οχι...Σικελια θελω να παω τωρα... Απο Φθινοπωρο μας βλεπω Εσεις ποτε ακριβως πατε εις τας Πραγας καλη μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:50 Η Melini έγραψε: #451 01-06-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι μεταφρασεις μ'αρεσουν οχι οχι...Σικελια θελω να παω τωρα... Απο Φθινοπωρο μας βλεπω Εσεις ποτε ακριβως πατε εις τας Πραγας καλη μου? Click για ανάπτυξη... Αναχωρούμε δια τας Πράγας στις 16 Ιουνίου κι επιστρέφουμε στις 22 χρυσή μου Μετράω τις μέρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #452 01-06-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αναχωρούμε δια τας Πράγας στις 16 Ιουνίου κι επιστρέφουμε στις 22 χρυσή μου Μετράω τις μέρες!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!! θελουμε αναλυτικες εντυπωσεις και ΠΟΛΛΕΣ φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:59 Η Melini έγραψε: #453 01-06-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!! θελουμε αναλυτικες εντυπωσεις και ΠΟΛΛΕΣ φωτο Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, θα έχει πολλές φωτο το πρόγραμμα Τώρα που πήρα και το κολλάει της φωτογραφικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:11 Ο drf έγραψε: #454 01-06-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τι να σου πω, Ιωάννα μου, περνούσα απέναντι το δρόμο, και σταμάτησε ο Ιταλός το αυτοκίνητο, κατέβηκε, μου φίλησε το χέρι (Buon Giorno bella!!) και οι υπόλοιποι από πίσω δεν έκαναν ούτε ένα κορνάρισμα (Ιερός ο σκοπός βλέπεις...) Μιλάμε το ηθικό μου είχε χτυπήσει κόκκινο στην Ιταλία!! (ήμουν και ωραίο πιπινάκι τότε ) Click για ανάπτυξη... σιγνώμη βρε Μελίνι αλλά εάν στο κάνανε αυτό καταμεσής της Κηφισίας τι θα έκανες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #455 01-06-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από drf: σιγνώμη βρε Μελίνι αλλά εάν στο κάνανε αυτό καταμεσής της Κηφισίας τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχας δεν θα της το κανανε Νικο μου ο Ελληνας ειναι κολλημενος με το κινητο του στ'αυτι και στη κοσμαρα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:27 Η konstans έγραψε: #456 01-06-09 15:27 Άσε που οι υπόλοιποι από πίσω θα είχαν ρίξει τα μπινελίκια της ζωής τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η moukelis έγραψε: #457 01-06-09 15:33 Αχ μην το λετε αυτο,εμενα μου εχουν κανει προταση γαμου στην ουρα του σουπερ μαρκετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Ο drf έγραψε: #458 01-06-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατ'αρχας δεν θα της το κανανε Νικο μου ο Ελληνας ειναι κολλημενος με το κινητο του στ'αυτι και στη κοσμαρα του Click για ανάπτυξη... δεν είναι απόλυτο αυτό Γιούλη , απλά όταν είσαι στο εξωτερικό είσαι σε άλλο 'feeling' , αυτό που θα γινόταν εδώ θα ήταν να ερχόταν καμία LV στο κεφάλι του Ελληνα αλλά εάν ειναι Ιταλος its ok Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ μην το λετε αυτο,εμενα μου εχουν κανει προταση γαμου στην ουρα του σουπερ μαρκετ. Click για ανάπτυξη... ορίστε και το ζωντανό παράδειγμα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 09:17 Η Melini έγραψε: #459 26-06-09 09:17 Πράγα Η πόλη του παραμυθιού... Αστρονομικό ρολόι, Χρατσάνυ, Μικρή Βενετία και Γέφυρα του Καρόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0005.jpg 175,2 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0022.JPG 433,2 KB · Εμφανίσεις: 14 DSC_0026.jpg 126,9 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0088.JPG 405,5 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0092.JPG 447,6 KB · Εμφανίσεις: 16 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 09:21 Η moukelis έγραψε: #460 26-06-09 09:21 Τι τελεια...Σε αυτο το ρολοϊ εχουν πιασει βιβλιο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ε, τότε άσε τη Δανιμαρκία και κλείσε διακοπές για Αμστελόδαμο χρυσή μου!!! Τα'χω φρ'εσκα κι από πέρισυ και θα σου πω πού θα πας και τι θα κάνεις!!! Αυτό το ταξίδι αξίζει όλα του τα λεφτά!!! Click για ανάπτυξη... οι μεταφρασεις μ'αρεσουν οχι οχι...Σικελια θελω να παω τωρα... Απο Φθινοπωρο μας βλεπω Εσεις ποτε ακριβως πατε εις τας Πραγας καλη μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:50 Η Melini έγραψε: #451 01-06-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι μεταφρασεις μ'αρεσουν οχι οχι...Σικελια θελω να παω τωρα... Απο Φθινοπωρο μας βλεπω Εσεις ποτε ακριβως πατε εις τας Πραγας καλη μου? Click για ανάπτυξη... Αναχωρούμε δια τας Πράγας στις 16 Ιουνίου κι επιστρέφουμε στις 22 χρυσή μου Μετράω τις μέρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #452 01-06-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αναχωρούμε δια τας Πράγας στις 16 Ιουνίου κι επιστρέφουμε στις 22 χρυσή μου Μετράω τις μέρες!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!! θελουμε αναλυτικες εντυπωσεις και ΠΟΛΛΕΣ φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:59 Η Melini έγραψε: #453 01-06-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!! θελουμε αναλυτικες εντυπωσεις και ΠΟΛΛΕΣ φωτο Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, θα έχει πολλές φωτο το πρόγραμμα Τώρα που πήρα και το κολλάει της φωτογραφικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:11 Ο drf έγραψε: #454 01-06-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τι να σου πω, Ιωάννα μου, περνούσα απέναντι το δρόμο, και σταμάτησε ο Ιταλός το αυτοκίνητο, κατέβηκε, μου φίλησε το χέρι (Buon Giorno bella!!) και οι υπόλοιποι από πίσω δεν έκαναν ούτε ένα κορνάρισμα (Ιερός ο σκοπός βλέπεις...) Μιλάμε το ηθικό μου είχε χτυπήσει κόκκινο στην Ιταλία!! (ήμουν και ωραίο πιπινάκι τότε ) Click για ανάπτυξη... σιγνώμη βρε Μελίνι αλλά εάν στο κάνανε αυτό καταμεσής της Κηφισίας τι θα έκανες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #455 01-06-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από drf: σιγνώμη βρε Μελίνι αλλά εάν στο κάνανε αυτό καταμεσής της Κηφισίας τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχας δεν θα της το κανανε Νικο μου ο Ελληνας ειναι κολλημενος με το κινητο του στ'αυτι και στη κοσμαρα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:27 Η konstans έγραψε: #456 01-06-09 15:27 Άσε που οι υπόλοιποι από πίσω θα είχαν ρίξει τα μπινελίκια της ζωής τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η moukelis έγραψε: #457 01-06-09 15:33 Αχ μην το λετε αυτο,εμενα μου εχουν κανει προταση γαμου στην ουρα του σουπερ μαρκετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Ο drf έγραψε: #458 01-06-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατ'αρχας δεν θα της το κανανε Νικο μου ο Ελληνας ειναι κολλημενος με το κινητο του στ'αυτι και στη κοσμαρα του Click για ανάπτυξη... δεν είναι απόλυτο αυτό Γιούλη , απλά όταν είσαι στο εξωτερικό είσαι σε άλλο 'feeling' , αυτό που θα γινόταν εδώ θα ήταν να ερχόταν καμία LV στο κεφάλι του Ελληνα αλλά εάν ειναι Ιταλος its ok Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ μην το λετε αυτο,εμενα μου εχουν κανει προταση γαμου στην ουρα του σουπερ μαρκετ. Click για ανάπτυξη... ορίστε και το ζωντανό παράδειγμα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 09:17 Η Melini έγραψε: #459 26-06-09 09:17 Πράγα Η πόλη του παραμυθιού... Αστρονομικό ρολόι, Χρατσάνυ, Μικρή Βενετία και Γέφυρα του Καρόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0005.jpg 175,2 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0022.JPG 433,2 KB · Εμφανίσεις: 14 DSC_0026.jpg 126,9 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0088.JPG 405,5 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0092.JPG 447,6 KB · Εμφανίσεις: 16 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 09:21 Η moukelis έγραψε: #460 26-06-09 09:21 Τι τελεια...Σε αυτο το ρολοϊ εχουν πιασει βιβλιο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι μεταφρασεις μ'αρεσουν οχι οχι...Σικελια θελω να παω τωρα... Απο Φθινοπωρο μας βλεπω Εσεις ποτε ακριβως πατε εις τας Πραγας καλη μου? Click για ανάπτυξη... Αναχωρούμε δια τας Πράγας στις 16 Ιουνίου κι επιστρέφουμε στις 22 χρυσή μου Μετράω τις μέρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #452 01-06-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αναχωρούμε δια τας Πράγας στις 16 Ιουνίου κι επιστρέφουμε στις 22 χρυσή μου Μετράω τις μέρες!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!! θελουμε αναλυτικες εντυπωσεις και ΠΟΛΛΕΣ φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:59 Η Melini έγραψε: #453 01-06-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!! θελουμε αναλυτικες εντυπωσεις και ΠΟΛΛΕΣ φωτο Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, θα έχει πολλές φωτο το πρόγραμμα Τώρα που πήρα και το κολλάει της φωτογραφικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:11 Ο drf έγραψε: #454 01-06-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τι να σου πω, Ιωάννα μου, περνούσα απέναντι το δρόμο, και σταμάτησε ο Ιταλός το αυτοκίνητο, κατέβηκε, μου φίλησε το χέρι (Buon Giorno bella!!) και οι υπόλοιποι από πίσω δεν έκαναν ούτε ένα κορνάρισμα (Ιερός ο σκοπός βλέπεις...) Μιλάμε το ηθικό μου είχε χτυπήσει κόκκινο στην Ιταλία!! (ήμουν και ωραίο πιπινάκι τότε ) Click για ανάπτυξη... σιγνώμη βρε Μελίνι αλλά εάν στο κάνανε αυτό καταμεσής της Κηφισίας τι θα έκανες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #455 01-06-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από drf: σιγνώμη βρε Μελίνι αλλά εάν στο κάνανε αυτό καταμεσής της Κηφισίας τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχας δεν θα της το κανανε Νικο μου ο Ελληνας ειναι κολλημενος με το κινητο του στ'αυτι και στη κοσμαρα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:27 Η konstans έγραψε: #456 01-06-09 15:27 Άσε που οι υπόλοιποι από πίσω θα είχαν ρίξει τα μπινελίκια της ζωής τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η moukelis έγραψε: #457 01-06-09 15:33 Αχ μην το λετε αυτο,εμενα μου εχουν κανει προταση γαμου στην ουρα του σουπερ μαρκετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Ο drf έγραψε: #458 01-06-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατ'αρχας δεν θα της το κανανε Νικο μου ο Ελληνας ειναι κολλημενος με το κινητο του στ'αυτι και στη κοσμαρα του Click για ανάπτυξη... δεν είναι απόλυτο αυτό Γιούλη , απλά όταν είσαι στο εξωτερικό είσαι σε άλλο 'feeling' , αυτό που θα γινόταν εδώ θα ήταν να ερχόταν καμία LV στο κεφάλι του Ελληνα αλλά εάν ειναι Ιταλος its ok Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ μην το λετε αυτο,εμενα μου εχουν κανει προταση γαμου στην ουρα του σουπερ μαρκετ. Click για ανάπτυξη... ορίστε και το ζωντανό παράδειγμα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 09:17 Η Melini έγραψε: #459 26-06-09 09:17 Πράγα Η πόλη του παραμυθιού... Αστρονομικό ρολόι, Χρατσάνυ, Μικρή Βενετία και Γέφυρα του Καρόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0005.jpg 175,2 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0022.JPG 433,2 KB · Εμφανίσεις: 14 DSC_0026.jpg 126,9 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0088.JPG 405,5 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0092.JPG 447,6 KB · Εμφανίσεις: 16 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 09:21 Η moukelis έγραψε: #460 26-06-09 09:21 Τι τελεια...Σε αυτο το ρολοϊ εχουν πιασει βιβλιο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αναχωρούμε δια τας Πράγας στις 16 Ιουνίου κι επιστρέφουμε στις 22 χρυσή μου Μετράω τις μέρες!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!! θελουμε αναλυτικες εντυπωσεις και ΠΟΛΛΕΣ φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:59 Η Melini έγραψε: #453 01-06-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!! θελουμε αναλυτικες εντυπωσεις και ΠΟΛΛΕΣ φωτο Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, θα έχει πολλές φωτο το πρόγραμμα Τώρα που πήρα και το κολλάει της φωτογραφικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:11 Ο drf έγραψε: #454 01-06-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τι να σου πω, Ιωάννα μου, περνούσα απέναντι το δρόμο, και σταμάτησε ο Ιταλός το αυτοκίνητο, κατέβηκε, μου φίλησε το χέρι (Buon Giorno bella!!) και οι υπόλοιποι από πίσω δεν έκαναν ούτε ένα κορνάρισμα (Ιερός ο σκοπός βλέπεις...) Μιλάμε το ηθικό μου είχε χτυπήσει κόκκινο στην Ιταλία!! (ήμουν και ωραίο πιπινάκι τότε ) Click για ανάπτυξη... σιγνώμη βρε Μελίνι αλλά εάν στο κάνανε αυτό καταμεσής της Κηφισίας τι θα έκανες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #455 01-06-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από drf: σιγνώμη βρε Μελίνι αλλά εάν στο κάνανε αυτό καταμεσής της Κηφισίας τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχας δεν θα της το κανανε Νικο μου ο Ελληνας ειναι κολλημενος με το κινητο του στ'αυτι και στη κοσμαρα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:27 Η konstans έγραψε: #456 01-06-09 15:27 Άσε που οι υπόλοιποι από πίσω θα είχαν ρίξει τα μπινελίκια της ζωής τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η moukelis έγραψε: #457 01-06-09 15:33 Αχ μην το λετε αυτο,εμενα μου εχουν κανει προταση γαμου στην ουρα του σουπερ μαρκετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Ο drf έγραψε: #458 01-06-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατ'αρχας δεν θα της το κανανε Νικο μου ο Ελληνας ειναι κολλημενος με το κινητο του στ'αυτι και στη κοσμαρα του Click για ανάπτυξη... δεν είναι απόλυτο αυτό Γιούλη , απλά όταν είσαι στο εξωτερικό είσαι σε άλλο 'feeling' , αυτό που θα γινόταν εδώ θα ήταν να ερχόταν καμία LV στο κεφάλι του Ελληνα αλλά εάν ειναι Ιταλος its ok Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ μην το λετε αυτο,εμενα μου εχουν κανει προταση γαμου στην ουρα του σουπερ μαρκετ. Click για ανάπτυξη... ορίστε και το ζωντανό παράδειγμα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 09:17 Η Melini έγραψε: #459 26-06-09 09:17 Πράγα Η πόλη του παραμυθιού... Αστρονομικό ρολόι, Χρατσάνυ, Μικρή Βενετία και Γέφυρα του Καρόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0005.jpg 175,2 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0022.JPG 433,2 KB · Εμφανίσεις: 14 DSC_0026.jpg 126,9 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0088.JPG 405,5 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0092.JPG 447,6 KB · Εμφανίσεις: 16 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 09:21 Η moukelis έγραψε: #460 26-06-09 09:21 Τι τελεια...Σε αυτο το ρολοϊ εχουν πιασει βιβλιο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!! θελουμε αναλυτικες εντυπωσεις και ΠΟΛΛΕΣ φωτο Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, θα έχει πολλές φωτο το πρόγραμμα Τώρα που πήρα και το κολλάει της φωτογραφικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:11 Ο drf έγραψε: #454 01-06-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τι να σου πω, Ιωάννα μου, περνούσα απέναντι το δρόμο, και σταμάτησε ο Ιταλός το αυτοκίνητο, κατέβηκε, μου φίλησε το χέρι (Buon Giorno bella!!) και οι υπόλοιποι από πίσω δεν έκαναν ούτε ένα κορνάρισμα (Ιερός ο σκοπός βλέπεις...) Μιλάμε το ηθικό μου είχε χτυπήσει κόκκινο στην Ιταλία!! (ήμουν και ωραίο πιπινάκι τότε ) Click για ανάπτυξη... σιγνώμη βρε Μελίνι αλλά εάν στο κάνανε αυτό καταμεσής της Κηφισίας τι θα έκανες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #455 01-06-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από drf: σιγνώμη βρε Μελίνι αλλά εάν στο κάνανε αυτό καταμεσής της Κηφισίας τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχας δεν θα της το κανανε Νικο μου ο Ελληνας ειναι κολλημενος με το κινητο του στ'αυτι και στη κοσμαρα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:27 Η konstans έγραψε: #456 01-06-09 15:27 Άσε που οι υπόλοιποι από πίσω θα είχαν ρίξει τα μπινελίκια της ζωής τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η moukelis έγραψε: #457 01-06-09 15:33 Αχ μην το λετε αυτο,εμενα μου εχουν κανει προταση γαμου στην ουρα του σουπερ μαρκετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Ο drf έγραψε: #458 01-06-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατ'αρχας δεν θα της το κανανε Νικο μου ο Ελληνας ειναι κολλημενος με το κινητο του στ'αυτι και στη κοσμαρα του Click για ανάπτυξη... δεν είναι απόλυτο αυτό Γιούλη , απλά όταν είσαι στο εξωτερικό είσαι σε άλλο 'feeling' , αυτό που θα γινόταν εδώ θα ήταν να ερχόταν καμία LV στο κεφάλι του Ελληνα αλλά εάν ειναι Ιταλος its ok Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ μην το λετε αυτο,εμενα μου εχουν κανει προταση γαμου στην ουρα του σουπερ μαρκετ. Click για ανάπτυξη... ορίστε και το ζωντανό παράδειγμα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 09:17 Η Melini έγραψε: #459 26-06-09 09:17 Πράγα Η πόλη του παραμυθιού... Αστρονομικό ρολόι, Χρατσάνυ, Μικρή Βενετία και Γέφυρα του Καρόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0005.jpg 175,2 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0022.JPG 433,2 KB · Εμφανίσεις: 14 DSC_0026.jpg 126,9 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0088.JPG 405,5 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0092.JPG 447,6 KB · Εμφανίσεις: 16 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 09:21 Η moukelis έγραψε: #460 26-06-09 09:21 Τι τελεια...Σε αυτο το ρολοϊ εχουν πιασει βιβλιο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τι να σου πω, Ιωάννα μου, περνούσα απέναντι το δρόμο, και σταμάτησε ο Ιταλός το αυτοκίνητο, κατέβηκε, μου φίλησε το χέρι (Buon Giorno bella!!) και οι υπόλοιποι από πίσω δεν έκαναν ούτε ένα κορνάρισμα (Ιερός ο σκοπός βλέπεις...) Μιλάμε το ηθικό μου είχε χτυπήσει κόκκινο στην Ιταλία!! (ήμουν και ωραίο πιπινάκι τότε ) Click για ανάπτυξη... σιγνώμη βρε Μελίνι αλλά εάν στο κάνανε αυτό καταμεσής της Κηφισίας τι θα έκανες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #455 01-06-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από drf: σιγνώμη βρε Μελίνι αλλά εάν στο κάνανε αυτό καταμεσής της Κηφισίας τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχας δεν θα της το κανανε Νικο μου ο Ελληνας ειναι κολλημενος με το κινητο του στ'αυτι και στη κοσμαρα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:27 Η konstans έγραψε: #456 01-06-09 15:27 Άσε που οι υπόλοιποι από πίσω θα είχαν ρίξει τα μπινελίκια της ζωής τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η moukelis έγραψε: #457 01-06-09 15:33 Αχ μην το λετε αυτο,εμενα μου εχουν κανει προταση γαμου στην ουρα του σουπερ μαρκετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Ο drf έγραψε: #458 01-06-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατ'αρχας δεν θα της το κανανε Νικο μου ο Ελληνας ειναι κολλημενος με το κινητο του στ'αυτι και στη κοσμαρα του Click για ανάπτυξη... δεν είναι απόλυτο αυτό Γιούλη , απλά όταν είσαι στο εξωτερικό είσαι σε άλλο 'feeling' , αυτό που θα γινόταν εδώ θα ήταν να ερχόταν καμία LV στο κεφάλι του Ελληνα αλλά εάν ειναι Ιταλος its ok Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ μην το λετε αυτο,εμενα μου εχουν κανει προταση γαμου στην ουρα του σουπερ μαρκετ. Click για ανάπτυξη... ορίστε και το ζωντανό παράδειγμα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 09:17 Η Melini έγραψε: #459 26-06-09 09:17 Πράγα Η πόλη του παραμυθιού... Αστρονομικό ρολόι, Χρατσάνυ, Μικρή Βενετία και Γέφυρα του Καρόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0005.jpg 175,2 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0022.JPG 433,2 KB · Εμφανίσεις: 14 DSC_0026.jpg 126,9 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0088.JPG 405,5 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0092.JPG 447,6 KB · Εμφανίσεις: 16 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 09:21 Η moukelis έγραψε: #460 26-06-09 09:21 Τι τελεια...Σε αυτο το ρολοϊ εχουν πιασει βιβλιο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από drf: σιγνώμη βρε Μελίνι αλλά εάν στο κάνανε αυτό καταμεσής της Κηφισίας τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχας δεν θα της το κανανε Νικο μου ο Ελληνας ειναι κολλημενος με το κινητο του στ'αυτι και στη κοσμαρα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:27 Η konstans έγραψε: #456 01-06-09 15:27 Άσε που οι υπόλοιποι από πίσω θα είχαν ρίξει τα μπινελίκια της ζωής τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η moukelis έγραψε: #457 01-06-09 15:33 Αχ μην το λετε αυτο,εμενα μου εχουν κανει προταση γαμου στην ουρα του σουπερ μαρκετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Ο drf έγραψε: #458 01-06-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατ'αρχας δεν θα της το κανανε Νικο μου ο Ελληνας ειναι κολλημενος με το κινητο του στ'αυτι και στη κοσμαρα του Click για ανάπτυξη... δεν είναι απόλυτο αυτό Γιούλη , απλά όταν είσαι στο εξωτερικό είσαι σε άλλο 'feeling' , αυτό που θα γινόταν εδώ θα ήταν να ερχόταν καμία LV στο κεφάλι του Ελληνα αλλά εάν ειναι Ιταλος its ok Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ μην το λετε αυτο,εμενα μου εχουν κανει προταση γαμου στην ουρα του σουπερ μαρκετ. Click για ανάπτυξη... ορίστε και το ζωντανό παράδειγμα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 09:17 Η Melini έγραψε: #459 26-06-09 09:17 Πράγα Η πόλη του παραμυθιού... Αστρονομικό ρολόι, Χρατσάνυ, Μικρή Βενετία και Γέφυρα του Καρόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0005.jpg 175,2 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0022.JPG 433,2 KB · Εμφανίσεις: 14 DSC_0026.jpg 126,9 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0088.JPG 405,5 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0092.JPG 447,6 KB · Εμφανίσεις: 16 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 09:21 Η moukelis έγραψε: #460 26-06-09 09:21 Τι τελεια...Σε αυτο το ρολοϊ εχουν πιασει βιβλιο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άσε που οι υπόλοιποι από πίσω θα είχαν ρίξει τα μπινελίκια της ζωής τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η moukelis έγραψε: #457 01-06-09 15:33 Αχ μην το λετε αυτο,εμενα μου εχουν κανει προταση γαμου στην ουρα του σουπερ μαρκετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Ο drf έγραψε: #458 01-06-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατ'αρχας δεν θα της το κανανε Νικο μου ο Ελληνας ειναι κολλημενος με το κινητο του στ'αυτι και στη κοσμαρα του Click για ανάπτυξη... δεν είναι απόλυτο αυτό Γιούλη , απλά όταν είσαι στο εξωτερικό είσαι σε άλλο 'feeling' , αυτό που θα γινόταν εδώ θα ήταν να ερχόταν καμία LV στο κεφάλι του Ελληνα αλλά εάν ειναι Ιταλος its ok Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ μην το λετε αυτο,εμενα μου εχουν κανει προταση γαμου στην ουρα του σουπερ μαρκετ. Click για ανάπτυξη... ορίστε και το ζωντανό παράδειγμα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 09:17 Η Melini έγραψε: #459 26-06-09 09:17 Πράγα Η πόλη του παραμυθιού... Αστρονομικό ρολόι, Χρατσάνυ, Μικρή Βενετία και Γέφυρα του Καρόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0005.jpg 175,2 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0022.JPG 433,2 KB · Εμφανίσεις: 14 DSC_0026.jpg 126,9 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0088.JPG 405,5 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0092.JPG 447,6 KB · Εμφανίσεις: 16 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 09:21 Η moukelis έγραψε: #460 26-06-09 09:21 Τι τελεια...Σε αυτο το ρολοϊ εχουν πιασει βιβλιο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχ μην το λετε αυτο,εμενα μου εχουν κανει προταση γαμου στην ουρα του σουπερ μαρκετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Ο drf έγραψε: #458 01-06-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατ'αρχας δεν θα της το κανανε Νικο μου ο Ελληνας ειναι κολλημενος με το κινητο του στ'αυτι και στη κοσμαρα του Click για ανάπτυξη... δεν είναι απόλυτο αυτό Γιούλη , απλά όταν είσαι στο εξωτερικό είσαι σε άλλο 'feeling' , αυτό που θα γινόταν εδώ θα ήταν να ερχόταν καμία LV στο κεφάλι του Ελληνα αλλά εάν ειναι Ιταλος its ok Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ μην το λετε αυτο,εμενα μου εχουν κανει προταση γαμου στην ουρα του σουπερ μαρκετ. Click για ανάπτυξη... ορίστε και το ζωντανό παράδειγμα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 09:17 Η Melini έγραψε: #459 26-06-09 09:17 Πράγα Η πόλη του παραμυθιού... Αστρονομικό ρολόι, Χρατσάνυ, Μικρή Βενετία και Γέφυρα του Καρόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0005.jpg 175,2 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0022.JPG 433,2 KB · Εμφανίσεις: 14 DSC_0026.jpg 126,9 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0088.JPG 405,5 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0092.JPG 447,6 KB · Εμφανίσεις: 16 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 09:21 Η moukelis έγραψε: #460 26-06-09 09:21 Τι τελεια...Σε αυτο το ρολοϊ εχουν πιασει βιβλιο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατ'αρχας δεν θα της το κανανε Νικο μου ο Ελληνας ειναι κολλημενος με το κινητο του στ'αυτι και στη κοσμαρα του Click για ανάπτυξη... δεν είναι απόλυτο αυτό Γιούλη , απλά όταν είσαι στο εξωτερικό είσαι σε άλλο 'feeling' , αυτό που θα γινόταν εδώ θα ήταν να ερχόταν καμία LV στο κεφάλι του Ελληνα αλλά εάν ειναι Ιταλος its ok Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ μην το λετε αυτο,εμενα μου εχουν κανει προταση γαμου στην ουρα του σουπερ μαρκετ. Click για ανάπτυξη... ορίστε και το ζωντανό παράδειγμα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 09:17 Η Melini έγραψε: #459 26-06-09 09:17 Πράγα Η πόλη του παραμυθιού... Αστρονομικό ρολόι, Χρατσάνυ, Μικρή Βενετία και Γέφυρα του Καρόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0005.jpg 175,2 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0022.JPG 433,2 KB · Εμφανίσεις: 14 DSC_0026.jpg 126,9 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0088.JPG 405,5 KB · Εμφανίσεις: 15 DSC_0092.JPG 447,6 KB · Εμφανίσεις: 16 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 09:21 Η moukelis έγραψε: #460 26-06-09 09:21 Τι τελεια...Σε αυτο το ρολοϊ εχουν πιασει βιβλιο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Πράγα Η πόλη του παραμυθιού... Αστρονομικό ρολόι, Χρατσάνυ, Μικρή Βενετία και Γέφυρα του Καρόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 09:21 Η moukelis έγραψε: #460 26-06-09 09:21 Τι τελεια...Σε αυτο το ρολοϊ εχουν πιασει βιβλιο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τι τελεια...Σε αυτο το ρολοϊ εχουν πιασει βιβλιο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.