Melini
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ιβανα
Επιφανές μέλος

οταν ειχα παει εγω, αρχες νοεμβρη, ηταν μεσα στη μουνταδα κ την υγρασια. τελειο σκηνικο για γοτθικο θριλερ δηλ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Συνημμένα
Melini
Διάσημο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

σελω και εγω ταξιδακι

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Με πηγες πολλα χρονια πισω
Αχ!
Melini
Διάσημο μέλος
Εμείς τελικά διαλέξαμε καλή εποχή. Είχαμε καλό καιρό (ήλιο, συννεφιά και μερικές βροχούλες) και θερμοκρασίες από 10 μέχρι 23 βαθμούς (την τελευταία μέρα ξεπαγιάσαμε). Επειδή η τουριστική περίοδος δεν έχει κορυφωθέί ακόμα, είχε και σχετικά λίγους τουρίστες... είναι φτηνά και πολύ εύκολο να κυκλοφορήσετε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπράβο Μελινάκι και εις άλλα με υγεία

Βρε παιδιά, εγώ στην Πράγα δεν έχω πάει. Ακουω βεβαιως οτι ειναι πανέμορφη και το βλεπω σε φωτογραφιες της Μελινας αλλά και φίλων μου καθώς ο προορισμός ειναι must τα τελευταια χρονια. Εχω ομως την εξής απορία. Μπροστά στο Παρίσι πχ... δεν ειναι αυτο που λέμε..απλή οδοντόκρεμα;;
Μην παρεξηγηθώ, ξέρω πως καμμια πόλη δεν ειναι σαν καμμία άλλη και για λογους προφανής αλλά..λόγω του ποταμού, των γεφυρών, των κάστρων....αυτο το παραμυθένιο τελος πάντων...για αυτο λέω...
Στερούμαι κάτι που μεταξύ των δύο επιλέγω σταθερά το πρώτο;;;
Melini
Διάσημο μέλος
Καλημέρα.
Βρε παιδιά, εγώ στην Πράγα δεν έχω πάει. Ακουω βεβαιως οτι ειναι πανέμορφη και το βλεπω σε φωτογραφιες της Μελινας αλλά και φίλων μου καθώς ο προορισμός ειναι must τα τελευταια χρονια. Εχω ομως την εξής απορία. Μπροστά στο Παρίσι πχ... δεν ειναι αυτο που λέμε..απλή οδοντόκρεμα;;
Μην παρεξηγηθώ, ξέρω πως καμμια πόλη δεν ειναι σαν καμμία άλλη και για λογους προφανής αλλά..λόγω του ποταμού, των γεφυρών, των κάστρων....αυτο το παραμυθένιο τελος πάντων...για αυτο λέω...
Άλλο Πράγα, άλλο Παρίσι. Το Παρίσι είναι πιο μεγελιώδες... φαρδιές λεωφόροι, όμορφα κτίρια, άλλος αέρας... η Πράγα είναι πιο κουκλιστικη και χρωματιστή... δε μπορούν να συγκριθούν κατά τη γνώμη μου.
Πάντως, όπυδήποτε πας στην Ευρώπη θα βρεις μια πόλη με ποτάμι, γέφυρες και κάστρο...
το θέμα είναι ποια σου αρέσει περισσότερο.Προσωπικά, κατέταξα την Πράγα στο Τοπ 4 (πλέον) των αγαπημένων πόλεων. Οι άλλες τρεις είναι (χωρίς σειρά προτίμησης, γιατί όλες μου αρέσουν εξίσου) το Αμστερνταμ, το Μόναχο και το Παρίσι...

Melini
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Συμφωνω με τη Μελινα...γιατι να πρεπει να συγκρινουμε τις πολεις?Καλημέρα.
Και η Βιεννη ειναι παραμυθενια και η Ρωμη ατελειωτη και γεματη ιστορια και το Βερολινο εχει πολλους fun οπως και το Λονδινο και η Νεα Υορκη κι η Αθηνα ενα χαλι και μισο στο συνολο της...
η καθε μια ειναι ξεχωριστη....ορεξη να΄χεις για ταξειδια και λεφτα στη τσεπη
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Άλλο Πράγα, άλλο Παρίσι. Το Παρίσι είναι πιο μεγελιώδες... φαρδιές λεωφόροι, όμορφα κτίρια, άλλος αέρας... η Πράγα είναι πιο κουκλιστικη και χρωματιστή... δε μπορούν να συγκριθούν κατά τη γνώμη μου.
Πάντως, όπυδήποτε πας στην Ευρώπη θα βρεις μια πόλη με ποτάμι, γέφυρες και κάστρο...το θέμα είναι ποια σου αρέσει περισσότερο.
Προσωπικά, κατέταξα την Πράγα στο Τοπ 4 (πλέον) των αγαπημένων πόλεων. Οι άλλες τρεις είναι (χωρίς σειρά προτίμησης, γιατί όλες μου αρέσουν εξίσου) το Αμστερνταμ, το Μόναχο και το Παρίσι...![]()
Ε ναι αλλά και η Ιταλια έχει ποτάμια και γέφυρες αλλά δεν μοιάζει καθόλου....
Melini
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αυτο ακριβως λεμε...οτι εχουν ολες ποταμια κλπ, αλλα η καθεμια εχει το δικο της υφος! Κι αυτο ειναι που εμενα με κανει να θελω να τις δω ολεςΕ ναι αλλά και η Ιταλια έχει ποτάμια και γέφυρες αλλά δεν μοιάζει καθόλου....

και κανει το ταξειδι πιο συναρπαστικο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Βιεννη εχεις παει Μελινα?
Και Βιέννη έχω πάει και Ιταλία... η Βιέννη είναι υπέροχη, αλλά μετά από μερικές μέρες αισθάνεσαι σα μυρμιγκάκι μπροστά σε τόσο μεγαλείο... πολύ φορτωμένα και στολισμένα κτίρια... μου άρεσε περισσότερο το Δημαρχείο

Ιταλία από Βορρά μέχρι Νότο, με αγαπημένη πόλη την πανέμορφη Φλωρεντία. Ο Πέτρος λέει ότι θα μου αρέσει πολύ η Τοσκάνη... αλλά όπως είπες Γιούλη, θέλει χρόνο και χρήμα

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Πηγαίνω 3-4 φορές το χρονο αλλά κι άλλες τόσες να μπορούσα εκει θα πήγαινα πάλι....
Η Βιέννη κι αν ειναι παραμυθένια και η εξοχές της Αυστρίας γενικά...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
συμφωνωΚαι Βιέννη έχω πάει και Ιταλία... η Βιέννη είναι υπέροχη, αλλά μετά από μερικές μέρες αισθάνεσαι σα μυρμιγκάκι μπροστά σε τόσο μεγαλείο... πολύ φορτωμένα και στολισμένα κτίρια... μου άρεσε περισσότερο το Δημαρχείο
Ιταλία από Βορρά μέχρι Νότο, με αγαπημένη πόλη την πανέμορφη Φλωρεντία. Ο Πέτρος λέει ότι θα μου αρέσει πολύ η Τοσκάνη... αλλά όπως είπες Γιούλη, θέλει χρόνο και χρήμα![]()

...Rinascimento!!!
η εξοχη της ειναι απολυτα κινηματογραφικη...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτο ακριβως λεμε...οτι εχουν ολες ποταμια κλπ, αλλα η καθεμια εχει το δικο της υφος! Κι αυτο ειναι που εμενα με κανει να θελω να τις δω ολεςκαι κανει το ταξειδι πιο συναρπαστικο...
Ε ναι βρε Γιουλη μου, αυτό ειπα. Πως καμμια δεν ειναι "ιδια" με καμμια άλλη. Απλά μπροστά σε πόλεις με ομοιότητες θα διάλεγα πχ να χτυπήσω μια Ανδαλουσία ... (να πάτε ειναι όνειρο!)
Τωρα βεβαια αν δεν δουλευω κι έχω λεφτα με ουρά, δεν εχω προβλημα πάω παντου και πολλάκις μάλιστα
Δε θα διαμαρτυρηθώ πιστέψτε με 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool