ιβανα
Επιφανές μέλος
φετος για διακοπες λεω λευκαδα...
θα ηθελα συμβουλες - προτασεις απο οσους εχουν παει. ποσες ωρες ειναι οδικως? που να μεινουμε ? που να κανουμε μπανιο ?
ελπιζω να μην ειναι οικογενειακο νησι, παμε παρεα.
ευχαριστω κοριτσια (και αγορια αν απαντησουν)
ξαναανεβαζω για τη λευκαδα. καποιος που εχει παει να μου δωσει πληροφοριες ρε παιδια?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
ξαναανεβαζω για τη λευκαδα. καποιος που εχει παει να μου δωσει πληροφοριες ρε παιδια?![]()
Εγώ είμαι ειδικός επί της Κέρκυρας

Από Λευκάδα θυμάμαι τον Άγιο Νικήτα... όμορφη παραλία (βασικά ήταν υπέροχα τα νερά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ δεν αντέχω διακοπές με σάπισμα... θέλω τη βόλτα μου, στην παραλία δεν κάθομαι πάνω από 2 ώρες... οπότε βρίσκω παραλίες με καφετέρια ή ταβερνάκι, και μετά τη βουτιά έχει φαϊ, μετά επιστροφή, μετά το απόγευμα πάλι βουτιά σε άλλη παραλία και καφεδάκι... είμαι γυρίστρω, τι να κάνω
Εφέτος θα περάσουμε όλες μας τις διακοπές στην Πάροστο σπιτάκι του Πέτρου. Δεν είχα όρεξη να φορτώνω και να ξεφορτώνω μπαγκάζια απ'το πλοίο μεσ'στη μέση της άδειας...
Θα έχουμε και συντροφιά, φίλους που θα μείνουν μαζί μας και θα ευχαριστηθώ ουζάκια και καφέδες με θέα το απέραντο γαλάζιο![]()

Μια χαρά μου ακούγεται Μελινάκι. Σούπερ!
...εγώ το σάπισμά μου το θέλω για κάμποσο καιρο μέχρι να ισιώσω πάντως. Ξεκινάει Σάββατο και λήγει Σάββατο απο τις 10.00 μέχρι τις 17.00...
Μετά απο τις 3-4 πρώτες μέρες προσθέτουμε θαλάσσια σπόρ στο μενού.
Το απόγευμα και το βράδυ πάντα έχει ουζάκια ...
Ειναι σα να ειναι ο φυσικος μου χώρος δίπλα στο κύμα για να μην πω μέσα! (μήπως φταιει το ζωδιο, ιχθεις γαρ

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
ξαναανεβαζω για τη λευκαδα. καποιος που εχει παει να μου δωσει πληροφοριες ρε παιδια?![]()
Λοιπον εγώ δεν έχω πάει ακόμη (άρα δεν ειμαι αξιοπιστη πηγή) αλλά το εψαξα.
385 χλμ απο Αθήνα, πας κανονικά με το τουτου.
Φοβερες παραλίες παντού εννοειται, Αγιος Νικήτας, Καθισμα και φυσικά Πόρτο Κατσικι...
...Νυδρι κοσμοπολιτικο μέρος λένε, γύρως νησιου με καραβάκι βλ. Σκορπιος κλπ κλπ...και παντα έχεις την επιλογή να "πηδήξεις" και διπλα, Κεφαλλονιά, Ιθάκη κλπ
Καταπράσινη, ήρεμη και φασιαριόζικη, αποφεύγεις να πας μετα τις 10-15 Αυγουστου γιατι οι θάλασσες γινονται ψιλοχάλια για 3-4 μέρες όταν φυσάει (μου το ειπε ο ιδιος ο ξενοδοχος οποτε μαλλον αληθεια ειναι)
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ είμαι ειδικός επί της Κέρκυρας
Από Λευκάδα θυμάμαι τον Άγιο Νικήτα... όμορφη παραλία (βασικά ήταν υπέροχα τα νερά
Κέρκυρα θέλω πολύ να παω καποια στιγμή Μελινα αλλά με όσα ειπατε για τα ποντίκια και τις σαύρες...τι να πω.....αν ειναι όντως έτσι, μάλλον θα φρικάρω!
ιβανα
Επιφανές μέλος
Λοιπον εγώ δεν έχω πάει ακόμη (άρα δεν ειμαι αξιοπιστη πηγή) αλλά το εψαξα.
385 χλμ απο Αθήνα, πας κανονικά με το τουτου.
Φοβερες παραλίες παντού εννοειται, Αγιος Νικήτας, Καθισμα και φυσικά Πόρτο Κατσικι...
...Νυδρι κοσμοπολιτικο μέρος λένε, γύρως νησιου με καραβάκι βλ. Σκορπιος κλπ κλπ...και παντα έχεις την επιλογή να "πηδήξεις" και διπλα, Κεφαλλονιά, Ιθάκη κλπ
Καταπράσινη, ήρεμη και φασιαριόζικη, αποφεύγεις να πας μετα τις 10-15 Αυγουστου γιατι οι θάλασσες γινονται ψιλοχάλια για 3-4 μέρες όταν φυσάει (μου το ειπε ο ιδιος ο ξενοδοχος οποτε μαλλον αληθεια ειναι)
μαλιστα βρε φενια, ωραιες οι πληροφοριες σου, αλλα που να μεινω? δε θελω κεντρο, μη φαω στη μαπα το κεντρο του νησιου, αλλα δε θελω να ειμαι και μακρια αμα θελησω το βραδυ να παω για ποτο. κοντα στο νυδρι ειναι καλα? ξερεις ? η κοντα στη χωρα ειναι καλυτερα ?

ψαχνω π.χ στο ιντερνετ αλλα εχει ονομασιες χωριων κ δεν εχω ιδεα αν ειναι καλα. γι'αυτο ηθελα να μου πει καποιος που εχει παει. μα τοσος κοσμος εδω, κανεις δεν εχει παει ?
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Θα παει για δευτερη χρονια ο αδελφος μου...εχει και το καθισμα και τον Αγιο Νικητα...που βγηκε μια απο τις δυο η ομορφοτερη παραλια της Ελλαδας...ξαναανεβαζω για τη λευκαδα. καποιος που εχει παει να μου δωσει πληροφοριες ρε παιδια?![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ποτε θα πας? το Νυδρι μαζευει παρα πολυ κοσμο...κατι που εμενα με απωθει...μαλιστα βρε φενια, ωραιες οι πληροφοριες σου, αλλα που να μεινω? δε θελω κεντρο, μη φαω στη μαπα το κεντρο του νησιου, αλλα δε θελω να ειμαι και μακρια αμα θελησω το βραδυ να παω για ποτο. κοντα στο νυδρι ειναι καλα? ξερεις ? η κοντα στη χωρα ειναι καλυτερα ?![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος
ποτε θα πας? το Νυδρι μαζευει παρα πολυ κοσμο...κατι που εμενα με απωθει...![]()
ουτε εγω θελω πολυ κοσμο. την 1η εβδομαδα αυγουστου, που να μεινω τοτε γιουλη ?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ιωαννα θα πας κοριτσιπαρεα? Εχει σημασια γι΄αυτο ρωταω...ουτε εγω θελω πολυ κοσμο. την 1η εβδομαδα αυγουστου, που να μεινω τοτε γιουλη ?![]()

πρωτη βδομαδα του Αυγουστου??? θα βρεις να μεινεις??
ιβανα
Επιφανές μέλος
ιωαννα θα πας κοριτσιπαρεα? Εχει σημασια γι΄αυτο ρωταω...
πρωτη βδομαδα του Αυγουστου??? θα βρεις να μεινεις??
ναι, κοριτσακια...!

δε θελω οικογενειες και παιδακια

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ειναι οικογενειακο νησιφετος για διακοπες λεω λευκαδα...
θα ηθελα συμβουλες - προτασεις απο οσους εχουν παει. ποσες ωρες ειναι οδικως? που να μεινουμε ? που να κανουμε μπανιο ?
ελπιζω να μην ειναι οικογενειακο νησι, παμε παρεα.
ευχαριστω κοριτσια (και αγορια αν απαντησουν)
τωρα ειδα το μηνυμα σου...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
ειναι οικογενειακο νησιτωρα ειδα το μηνυμα σου...
αληθεια ? παρεες δεν εχει δηλαδη ? κυριως οικογενειες πανε? φτου γμτ

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μην πας Λευκαδα....ναι, κοριτσακια...!
δε θελω οικογενειες και παιδακια![]()
Οι Κυκλαδες ειναι για εσας!!!

Πες μου που εχεις παει να σου πω αλλα νησια...
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
μαλιστα βρε φενια, ωραιες οι πληροφοριες σου, αλλα που να μεινω? δε θελω κεντρο, μη φαω στη μαπα το κεντρο του νησιου, αλλα δε θελω να ειμαι και μακρια αμα θελησω το βραδυ να παω για ποτο. κοντα στο νυδρι ειναι καλα? ξερεις ? η κοντα στη χωρα ειναι καλυτερα ?
ψαχνω π.χ στο ιντερνετ αλλα εχει ονομασιες χωριων κ δεν εχω ιδεα αν ειναι καλα. γι'αυτο ηθελα να μου πει καποιος που εχει παει. μα τοσος κοσμος εδω, κανεις δεν εχει παει ?
Παιδι μου, σου ειπα πως θα μεινω στο Κάθισμα.....(μια απο τις ωραιοτερες παραλίες στο Ιονιο λεγεται και φημιζεται πως ειναι)
Γκρρρρ...
Το Νυδρι ειναι μεσα στην κοσμοπλημμύρα! Εκει πας για βολτα δε μένεις εκτος κι αν θες ξεσάλλωμα ...
ιβανα
Επιφανές μέλος
μην πας Λευκαδα....
Οι Κυκλαδες ειναι για εσας!!!
Πες μου που εχεις παει να σου πω αλλα νησια...
γιουλη μου ειμαστε ολες στριμωγμενες οικονομικα γι'αυτο ειπαμε λευκαδα, που ειναι προσβασιμη οδικως κ δεν εχει πλοια και αμαξια να περασεις απεναντι....

οποτε νησακια μαλλον αποκλειονται

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
Παιδι μου, σου ειπα πως θα μεινω στο Κάθισμα.....(μια απο τις ωραιοτερες παραλίες στο Ιονιο λεγεται και φημιζεται πως ειναι)
Γκρρρρ...
Το Νυδρι ειναι μεσα στην κοσμοπλημμύρα! Εκει πας για βολτα δε μένεις εκτος κι αν θες ξεσάλλωμα ...
καλα ντε μη δαγκωνεις γγκκκρρρρ, δεν το προσεξα πριν

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αεροπορικως?γιουλη μου ειμαστε ολες στριμωγμενες οικονομικα γι'αυτο ειπαμε λευκαδα, που ειναι προσβασιμη οδικως κ δεν εχει πλοια και αμαξια να περασεις απεναντι....
οποτε νησακια μαλλον αποκλειονται![]()

ελα πλακα κανω...
θα σκεφτω και θα σου πω
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
με πολυ καλο κοσμο
, δεν θελει αμαξι...μονο τα εισιτηρια του πλοιου...ειναι η δευτερη πατριδα μου...ο,τι θες μπορω να σου πω και να σε στειλω εκει στα καλυτερα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool