ιβανα
Επιφανές μέλος
το Κουφονησι ειναι ερωτονησομε πολυ καλο κοσμο
, δεν θελει αμαξι...μονο τα εισιτηρια του πλοιου...
ειναι η δευτερη πατριδα μου...ο,τι θες μπορω να σου πω και να σε στειλω εκει στα καλυτερα![]()
μμμμ...θα το συζητησουμε κ βλεπουμε. θενξ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εν τω μεταξυ δες κι αυτο το Link...μμμμ...θα το συζητησουμε κ βλεπουμε. θενξ![]()

https://www.koufonisia.gr/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Δες εδώ.
Το Κουφονήσι νομιζω ειναι πού ήρεμο για εσας εκτος κι αν εχουν αλλάξει εκει τα πράγματα, ε Γιούλη;;;
Ονειρο ειναι παντως...
Αλλιως διαλέχτε τιποτα Σποράδες. Αφήστε το αμάξι και περάστε απέναντι.
Σκιαθο, Σκοπελο....
ιβανα
Επιφανές μέλος
Βρε Ιβάνα, δεν καταλαβαινω. Δε θελετε εξοδα πλοιου αλλα αμάξι θα έχετε εκει που ειναι να πατε σωστα;;; Αν έχετε αμάξι και 15 χλμ να έχεις να διανύσεις για να πας στα μπαρακια ποιο ειναι το προβλημα ??
στο αλκοολ. αν εχω πιει πολυ, δε θελω να οδηγω μιση ωρα μετα...

θελω σε 2-3 χιλιομετρα να ειμαι στο δωματιο
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εχει αλλαξει πολυ.https://www.lefkada.gr/
Δες εδώ.
Το Κουφονήσι νομιζω ειναι πού ήρεμο για εσας εκτος κι αν εχουν αλλάξει εκει τα πράγματα, ε Γιούλη;;;
Ονειρο ειναι παντως...
Αλλιως διαλέχτε τιποτα Σποράδες. Αφήστε το αμάξι και περάστε απέναντι.
Σκιαθο, Σκοπελο....

προτεινε ο Μαριος στη γραμματεα του περσι να παει και κοντεψε να παντρευτει εκει

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
γι΄αυτο σε λεω....πηγαινε Κουφονησι καλη μου να σουρωνεις και να κανεις οχτρακια με τα ποδια μετα μεχρι να πας στο δωματιο...στο αλκοολ. αν εχω πιει πολυ, δε θελω να οδηγω μιση ωρα μετα...
θελω σε 2-3 χιλιομετρα να ειμαι στο δωματιο

ή στην αγκαλια του Ιταλου

ιβανα
Επιφανές μέλος
γι΄αυτο σε λεω....πηγαινε Κουφονησι καλη μου να σουρωνεις και να κανεις οχτρακια με τα ποδια μετα μεχρι να πας στο δωματιο...ή στην αγκαλια του Ιταλου
![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος
γι΄αυτο σε λεω....πηγαινε Κουφονησι καλη μου να σουρωνεις και να κανεις οχτρακια με τα ποδια μετα μεχρι να πας στο δωματιο...ή στην αγκαλια του Ιταλου
![]()
μωρε εχεις απολυτο δικιο, αλλα ειναι μικρο νησι ετσι δεν ειναι ? αρχες αυγουστου εκει θα γινεται κολαση απο κοσμο....
και πιστεψε με, δεν ηταν επιλογη μου να παρω τοτε αδεια, αλλα οι υπολοιπες τοτε παιρνουν κ αναγκαστικα συμβαδιζω και εγω χωρις να θελω

αυτο με τις αδειες ρε παιδια μεγαλο θεμα. να μην θες να πας αυγουστο διακοπες, και να μην βρισκεις ατομα να πας ιουλιο που ειναι πιο χαλαρα....

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
καλα ντε μη δαγκωνεις γγκκκρρρρ, δεν το προσεξα πριν![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Συμφνωνω! 1-15 ιουλιου ειναι η αγαπημενη μου εποχη...μωρε εχεις απολυτο δικιο, αλλα ειναι μικρο νησι ετσι δεν ειναι ? αρχες αυγουστου εκει θα γινεται κολαση απο κοσμο....
και πιστεψε με, δεν ηταν επιλογη μου να παρω τοτε αδεια, αλλα οι υπολοιπες τοτε παιρνουν κ αναγκαστικα συμβαδιζω και εγω χωρις να θελω
αυτο με τις αδειες ρε παιδια μεγαλο θεμα. να μην θες να πας αυγουστο διακοπες, και να μην βρισκεις ατομα να πας ιουλιο που ειναι πιο χαλαρα....![]()

και μη μιλωντας για τις εταιριες που κλεινουν αναγκαστικα τον Αυγουστο...οσοι ενω εχουν αλλες επιλογες αρεσκονται στο να συνοστιζονται τον Αυγουστο....ειναι...τι να πω...
ειναι απολαυση τον Αυγουστο η Αθηνα

Γιατι δεν πατε σε ενα κυκλαδονησι σε οποιο θελετε, χωρις αμαξι και να νοικιασετε 1-2 μερες ενα εκει?
ιβανα
Επιφανές μέλος
Συμφνωνω! 1-15 ιουλιου ειναι η αγαπημενη μου εποχη...
και μη μιλωντας για τις εταιριες που κλεινουν αναγκαστικα τον Αυγουστο...οσοι ενω εχουν αλλες επιλογες αρεσκονται στο να συνοστιζονται τον Αυγουστο....ειναι...τι να πω...
ειναι απολαυση τον Αυγουστο η Αθηνα
Γιατι δεν πατε σε ενα κυκλαδονησι σε οποιο θελετε, χωρις αμαξι και να νοικιασετε 1-2 μερες ενα εκει?
αυτο και εγω δε μπορεσα ΠΟΤΕ να το καταλαβω. φευγουν απο το χαμο της αθηνας να πανε σε αλλο χαμο !

τεσπα, γουστα ειναι αυτα....

κι αυτο ειναι μια καλη λυση, θα δουμε, βασικα πρεπει να μαζευτουμε να το συζητησουμε. φτου γμτ, κι ειχαμε βρει εστω τον προορισμο

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μωρε μηπως και στη λευκαδα ειναι καλα τελικα?αυτο και εγω δε μπορεσα ΠΟΤΕ να το καταλαβω. φευγουν απο το χαμο της αθηνας να πανε σε αλλο χαμο !
τεσπα, γουστα ειναι αυτα....
κι αυτο ειναι μια καλη λυση, θα δουμε, βασικα πρεπει να μαζευτουμε να το συζητησουμε. φτου γμτ, κι ειχαμε βρει εστω τον προορισμο![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος
μωρε μηπως και στη λευκαδα ειναι καλα τελικα?![]()
λες ? θα ρωτησω κανενα χριστιανο να εχει παει προσφατα κ θα σου πω.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κι εγω εναν συναδελφο εδω που ειναι απο εκει και νοικιαζει και δωματιαλες ? θα ρωτησω κανενα χριστιανο να εχει παει προσφατα κ θα σου πω.![]()
να με πει τα πιο hot μερη για κοριτσοπαρεα

ιβανα
Επιφανές μέλος
κι εγω εναν συναδελφο εδω που ειναι απο εκει και νοικιαζει και δωματιανα με πει τα πιο hot μερη για κοριτσοπαρεα
![]()
ναι, ναι !! μαθε κ πες μου τζουλς μου, που νοικιαζει δωματια αληθεια ? οτι μαθεις πεστο μου. ντανκε

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Παντως γενικα πατε στην πιο busy εποχη κι οπου και να πατε θα εχει παρα πολυ κοσμο
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Νυδρι και ξερο ψωμι μου ειπε με πολυ κοσμο ομως...και εντονη νυχτερινη ζωη... και η Λευκαδα η χωρα ειναι ετσι....ναι, ναι !! μαθε κ πες μου τζουλς μου, που νοικιαζει δωματια αληθεια ? οτι μαθεις πεστο μου. ντανκε![]()
ιβανα
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
, δεν θελει αμαξι...μονο τα εισιτηρια του πλοιου...