drf
Δραστήριο μέλος
εμενα και τα 2 μ'αρεσουν, αναλογα την παρεα και τη διαθεση...
για να δουμε και τη λευκαδα που θα παω, εχει καθολου νυχτερινη ζωη η θα πηξουμε στο παιδι κ την οικογενεια?
(σορυ μαμαδες)
μη περιμένεις τρελά πράγματα εκεί.. στη πόλη κάτι γίνεται και στο Νυδρί έχει 2-3 beachbar /club

(όταν είχα πάει εκεί έκατσα 3 μέρες δεν άντεξα παραπάνω..
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Είναι λίγο περίεργα γιατί οι φίλες μου είναι κοπέλες των φίλων του αγοριού μουναι ειναι πολυ ωραια, εχει πλακα !φλερταρεις, εισαι ελευθερη, αλλα και με αντρα να πας παλι ωραια ειναι, διαφορετικα, αλλα πολυ ωραια και ετσι..
γιατι δεν κανονιζεις και με τις φιλες σου εστω για 3-4 μερες ?![]()
οπότε ανέκαθεν θεωρούσαμε φυσιολογικό να πηγαίνουμε όλοι μαζι
και έτσι ωραία είναι βέβαια δεν παραπονιέμαι,καλά περνάμε.Φέτος θα πάμε Κρήτη 1 εβδομάδα και μετά μπορεί και 1 τριήμερο Χαλκιδική.Έχετε πάει Χαλκιδική;Να ακούσω καμιά γνώμη γιατί δεν έχω πάει ποτέ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
μη περιμένεις τρελά πράγματα εκεί.. στη πόλη κάτι γίνεται και στο Νυδρί έχει 2-3 beachbar /club![]()
αυτο θελω, δε θελω να γινεται χαμος απο μπαρ κ κλαμπ, δε μ'αρεσει..αλλιως θα πηγαινα μυκονο, ιο η παρο

αλλα γιατι δεν αντεξες? λογω της ελλειψης νυχτας, η γενικα δεν ειναι ωραια ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf
Δραστήριο μέλος
αυτο θελω, δε θελω να γινεται χαμος απο μπαρ κ κλαμπ, δε μ'αρεσει..αλλιως θα πηγαινα μυκονο, ιο η παρο
αλλα γιατι δεν αντεξες? λογω της ελλειψης νυχτας, η γενικα δεν ειναι ωραια ?![]()
γενικά ήταν so n so δεν είχε λίγο περισσότερο φασαρία όσο ήθελα τότε , γενικά είναι αυτό που λες από πάνω , άρα θα σου αρέσει

από μέρη έχει τις γνωστές πανέμορφες παραλίες στο πίσω μέρος και εκτός από το πόρτο κατσίκι εάν 'μπορέσετε' να πάτε και στους εγγρεμμνούς (ή όπως λέγεται)
φωτό: https://www.panoramio.com/photo/4620777
τιπ: επίσης στο Νυδρί έχει κάπου εκεί κοντά ένα μικρό καταρράκτη , εάν το βρείτε για μεσημεριανή βόλτα είναι πολύ καλό σκηνικό
ιβανα
Επιφανές μέλος

drf
Δραστήριο μέλος
ευχαριστω για τα τιπς! αλλα γιατι λες "αν μπορεσουμε να παμε πορτο κατσικι" ? εχει κατι ιδιαιτερο ?![]()
όχι εκεί είναι εύκολα! Εγκρεμνούς είναι δύσκολο εκεί έχει κάνα 20λεπτο τουλάχιστον πολύ δύσκολο χώμα κατηφόρα με στροφές και με απλό πολιτικό αμάξι είναι δύσκολη κατάβαση , εγώ τότε είχα φτάσει μέχρι τη μέση της διαδρομήςαλλά 'ανώτεροι' λόγοι με γύρισαν πίσω..

Melini
Διάσημο μέλος
όχι εκεί είναι εύκολα! Εγκρεμνούς είναι δύσκολο εκεί έχει κάνα 20λεπτο τουλάχιστον πολύ δύσκολο χώμα κατηφόρα με στροφές και με απλό πολιτικό αμάξι είναι δύσκολη κατάβαση , εγώ τότε είχα φτάσει μέχρι τη μέση της διαδρομήςαλλά 'ανώτεροι' λόγοι με γύρισαν πίσω..![]()
Κάποιος ή μάλλον κάποια φοβήθηκε το δρόμο;;

ιβανα
Επιφανές μέλος
όχι εκεί είναι εύκολα! Εγκρεμνούς είναι δύσκολο εκεί έχει κάνα 20λεπτο τουλάχιστον πολύ δύσκολο χώμα κατηφόρα με στροφές και με απλό πολιτικό αμάξι είναι δύσκολη κατάβαση , εγώ τότε είχα φτάσει μέχρι τη μέση της διαδρομήςαλλά 'ανώτεροι' λόγοι με γύρισαν πίσω..![]()
αααααα φοβηθηκα τωρα, αυτες τις διαδρομες δεν τις μπορω με τιποτα. καραβακι δεν παει ?
γιατι ειναι κριμα να μην παμε, ειναι τελεια η φωτο που ανεβασες...
και κατι αλλο. ειχες παει χρονια πριν? υπαρχει περιπτωση να εχουν φτιαξει το δρομο ?
(μη με βρισεις-εχω αποριες
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf
Δραστήριο μέλος
Κάποιος ή μάλλον κάποια φοβήθηκε το δρόμο;;![]()
χμμ με το αμάξι που έχω τώρα , έχω μπει σε ειδική για Acroplis 01.00 το βράδυ χωρίς φώτα τριγύρω άρα tip , δε το είχα εγώ το πρόβλημα..

χμμ πιθανόν δε το γνωρίζω 100% όμως..αααααα φοβηθηκα τωρα, αυτες τις διαδρομες δεν τις μπορω με τιποτα. καραβακι δεν παει ?

γιατι ειναι κριμα να μην παμε, ειναι τελεια η φωτο που ανεβασες...
και κατι αλλο. ειχες παει χρονια πριν? υπαρχει περιπτωση να εχουν φτιαξει το δρομο ?
(μη με βρισεις-εχω αποριες)
ααα δεν είναι δικιά μου ,.. οι δικές μου από εκεί ειναι πολύ χειρότερες..
https://www.pbase.com/drf/lefkada
είχα πάει το 2002 , κοίτα στους Εγκρεμνούς δε νομίζω να τον έχουν φτιάξει το δρόμο.. αλλά όλες εκεί οι παραλίες έχουν το ίδιο σκηνικό απλά αυτή που σου λέω δεν έχει καθόλου κόσμο πάνε όσοι αντέχουν

check map: https://www.dreamhomes.com.gr/images/lefkada_map.jpg οι εγκρεμνοί είναι λίγο πιο βόρεια από το Π.Κατσίκι , επίσης όπου υπάρχει πρόσβαση από αυτή η μεριά για θάλασσα όπως σου είπα και πριν το σκηνικό πάνω κάτω είναι το ίδιο οπότε..

ιβανα
Επιφανές μέλος

μπηκα σε ενα ταξιδιωτικο φορουμ, ελεγε οτι εχουν ασφαλτοστρωσει το δρομο πια, με χωμα εχουν μεινει τα τελευταια 500 μετρα (μα μισες δουλειες κανουν πια?)

αλλα εχει λεει πολλα σκαλια και ειναι αποτομα...

αλλα η παραλια ειναι φοβερη οντως, εχει ΤΑ νερα

μετα ελεγε οτι παει κ καραβακι απο νυδρι, οποτε μαλλον ετσι θα το κανουμε..θα ειμαστε κοπελες, και δεν εχουμε ορεξη για καμελ τροφυ μεσα στον ηλιο...
για να δουμε...

Melini
Διάσημο μέλος
χμμ με το αμάξι που έχω τώρα , έχω μπει σε ειδική για Acroplis 01.00 το βράδυ χωρίς φώτα τριγύρω άρα tip , δε το είχα εγώ το πρόβλημα..![]()
Το λένε "Παντοφλοκόφτη" σε απλά ελληνικά

Κι εγώ παθαίνω κάτι τέτοιες υστερίες

ααα δεν είναι δικιά μου ,.. οι δικές μου από εκεί ειναι πολύ χειρότερες..
https://www.pbase.com/drf/lefkada
Πολύ ωραίες φωτογραφίες... μπράβο Δάσκαλε

drf
Δραστήριο μέλος
ευχαριστω βρε νικολα για τις πληροφοριες.
μπηκα σε ενα ταξιδιωτικο φορουμ, ελεγε οτι εχουν ασφαλτοστρωσει το δρομο πια, με χωμα εχουν μεινει τα τελευταια 500 μετρα (μα μισες δουλειες κανουν πια?)![]()
μμμ κρίμα τότε... άρα θα έχει κόσμο..!!
πάντως και με καραβάκι σίγουρα θα δείτε και άλλες παραλίες που δεν έχεις πρόσβαση με το αυτοκίνητο οπότε πολύ καλύτερα έτσι! 
αλλα εχει λεει πολλα σκαλια και ειναι αποτομα...
αλλα η παραλια ειναι φοβερη οντως, εχει ΤΑ νερα
μετα ελεγε οτι παει κ καραβακι απο νυδρι, οποτε μαλλον ετσι θα το κανουμε..θα ειμαστε κοπελες, και δεν εχουμε ορεξη για καμελ τροφυ μεσα στον ηλιο...
για να δουμε...![]()
καημένη Πασχάλω δε θα βρέξεις σε παραλίες το γουνάκι σου φέτος, η μαμά θα σε αφήσει μόνη!

drf
Δραστήριο μέλος
Το λένε "Παντοφλοκόφτη" σε απλά ελληνικά
Κι εγώ παθαίνω κάτι τέτοιες υστερίες![]()

η πλάκα είχε που μετά προσπαθούσαμε να στήσουμε τη σκηνή για να προλάβουμε τη πρώτη πρωινή ειδική που θα πέρναγε από εκεί 
Πολύ ωραίες φωτογραφίες... μπράβο Δάσκαλε![]()
ναι τι να πω...
(πρέπει να τις σουτάρω αυτές κάποια στιγμή..) 
Melini
Διάσημο μέλος
η πλάκα είχε που μετά προσπαθούσαμε να στήσουμε τη σκηνή για να προλάβουμε τη πρώτη πρωινή ειδική που θα πέρναγε από εκεί
![]()
Και κουβάλαγες την καημένη την κοπέλα στην ειδική;;;
βρε συ αυτά δεν τα αντέχει πολύς κόσμος... 

ναι τι να πω...(πρέπει να τις σουτάρω αυτές κάποια στιγμή..)
![]()
Να τις αφήσεις, να εκπαιδεύομαι...

drf
Δραστήριο μέλος
Και κουβάλαγες την καημένη την κοπέλα στην ειδική;;;βρε συ αυτά δεν τα αντέχει πολύς κόσμος...
Να τις αφήσεις, να εκπαιδεύομαι...![]()
εδώ μιλάμε για ειδικές περιπτώσεις...

καλά θα τις αφήσω.. αλλά μη το πεις πουθενά μεταξύ μας..

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Είναι λίγο περίεργα γιατί οι φίλες μου είναι κοπέλες των φίλων του αγοριού μουοπότε ανέκαθεν θεωρούσαμε φυσιολογικό να πηγαίνουμε όλοι μαζι
και έτσι ωραία είναι βέβαια δεν παραπονιέμαι,καλά περνάμε.Φέτος θα πάμε Κρήτη 1 εβδομάδα και μετά μπορεί και 1 τριήμερο Χαλκιδική.Έχετε πάει Χαλκιδική;Να ακούσω καμιά γνώμη γιατί δεν έχω πάει ποτέ
![]()
Μαρία η Χαλκιδική είναι πανέμορφη!!!
Τι θα έλεγα η Βορειοελλαδίτισσα
Προσωπικά προτιμώ κατάτι το δεύτερο πόδι(την Σιθωνία) αν και για φέτος έκλεισα ξενοδοχείο για δύο βδομάδες στην Γερακινή, ανάμεσα στο πρώτο και δεύτερο πόδι, γιατί θα πάρω μαζί μου και την Μυρτώ και τον Αρη!

Ηδη έχω συννενοηθεί με τον ξενοδόχο.Για που προγραμματίζεις εσύ?
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Τους αρεσε γενικα...αν και ειχε παρα πολυ κοσμο...
να πας οπωσδηποτε στα Συβοτα της Λευκαδας ομως ε?
...ενα γραφικο χωριουδακι σε εναν κολπισκο του νησιου με πανεμορφα ταβερνακια διπλα στη θαλασσα....ξετρελαθηκαν εκει
ιβανα
Επιφανές μέλος
Ιωαννα, προχθες γυρισε ο αδελφος μου απο τη Λευκαδα!
Τους αρεσε γενικα...αν και ειχε παρα πολυ κοσμο...
να πας οπωσδηποτε στα Συβοτα της Λευκαδας ομως ε?...ενα γραφικο χωριουδακι σε εναν κολπισκο του νησιου με πανεμορφα ταβερνακια διπλα στη θαλασσα....ξετρελαθηκαν εκει
![]()
το ειχα σκοπο να πω συβοτα γιουλη, ευχαριστω ! εχω διαβασει οτι ειναι ωραια, αλλα αυτο με τον κοσμο δε μ'αρεσε...φαντασου τι θα γινεται αυγουστο που θα παω εγω
γμτΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
το ειχα σκοπο να πω συβοτα γιουλη, ευχαριστω ! εχω διαβασει οτι ειναι ωραια, αλλα αυτο με τον κοσμο δε μ'αρεσε...φαντασου τι θα γινεται αυγουστο που θα παω εγωγμτ
Ελα ρε; θα πας λευκαδα τον αυγουστο;;; Κι εγώ μάλλον! Λέμε για τις 10-16 ή κάπου εκεί.
Έχετε βρεί ξενοδοχείο γιατι εγώ δεν εχω κοιτάξει ακόμα. Λέτε να μην βρώ;;;;
ιβανα
Επιφανές μέλος
Ελα ρε; θα πας λευκαδα τον αυγουστο;;; Κι εγώ μάλλον! Λέμε για τις 10-16 ή κάπου εκεί.
Έχετε βρεί ξενοδοχείο γιατι εγώ δεν εχω κοιτάξει ακόμα. Λέτε να μην βρώ;;;;
αχ τι κριμα μαρη γατομανα, δε θα βρεθουμε να σε πειραξω λιγο. εγω θα παω 1 με 6...

εχω βρει ναι, δικλινο με 60 ευρω. ρε συ αρχισε να ψαχνεις, ειναι περιεργες οι ημερομηνιες που θες μεσα στο 15αυγουστο. λογικα θα βρεις, αλλα κλεισε να ηρεμησεις

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool