elvenstar
Επιφανές μέλος
Προς το παρόν θα βολευτώ με τη βρύση, αλλά αν έχεις καμία φωτογραφία κ από τους καταρράκτες της Σαμοθράκης θα την περιμένωευχαριστω
ωραιο το τοπιο, αλλα δε συγκρινεται με τιποτα με τους καταρρακτες της σαμοθρακης. μπροστα τους, της λευκαδας ειναι απλα μια βρυση![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
τα νερα ειναι παρα πολυ κρυα, οι φυσικες πισινες που σχηματιζουν τα νερα απο τα βουνα εχουν μεγαλο βαθος κ λογω ελλειψης αλατιου δεν υπαρχει ανωση, πρεπει να καταβαλλεις μεγαλη προσπαθεια να μεινεις στην επιφανεια γιατι λιγο να αφεθεις πας ευκολα κατω... το κολυμπι σε γλυκα νερα/καταρρακτες ειναι ιδιαιτερα κουραστικο.....
αλλα και σουπερ αναζωογονητικο. θα σου βαλω μια φωτο μου μεσα στον καταρρακτη σε λιγο.

https://travelling-cafe.blogspot.com/2007/11/blog-post_7960.html
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

τα νερα εδω ειναι παρα πολυ βαθια κ τρομακτικα κρυα....φοβερη εμπειρια να κολυμπας ομως σε πισινες απο καταρρακτες.
στο βαθος της εικονας διακρινονται τα τρεχουμενα νερα.
περπατας βεβαια 30-40' μεχρι να τους συναντησεις αλλα αξιζει τον κοπο. εμεις πηγαμε στις 3 πρωτες βαθρες. οι επομενες ηταν πολυ ψηλα κ πολυ δυσκολα προσβασιμες...
Συνημμένα
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Κορίτσια θέλω την βοήθεια σας. Πάω πρώτη φορά Σαντορίνη και θέλω προτάσεις. Που να μείνω σε ποιό μέρος κι αν ξέρετε κάτι καλό και οικονομικό![]()
θα το πω ανεπιφυλακτα..........για μενα,η σαντορινι ειναι το ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ νησι!!!!!!!!!!!! οπωσδηποτε,την ωρα που φτανει το καραβι ,να εισαι εξω για να μην χασεις αυτο το ανυπερβλητο θεαμα...ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!!!!!!!!! αλλα βρε παιδακι μου,αυγουστιατικα αν δεν εχεις κλεισει δωματιο εισαι σιγουρη οτι θα βρεις??? μου φαινεται κομματι δυσκολο

τεσπα,να ξερεις οτι οσο πιο τουριστικο ειναι το μερος τοσο πιο ακριβα τα δωματια,εγω οταν ειχα παει,ειχα μεινει σε ενα χωριο οχι τοσο γνωστο και η τιμη ηταν πολυ καλη....μην με ρωτησεις σε πιο χωριο και ποσο γιατι δεν θυμαμαι( ασε που τοτε ηταν και σε δραχμες!!)παρτε σβαρνα τα χωρια και ρωτατε για δωματια...να περασεις υπεροχα!!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Σ ευχαριστώ πολύ τσούπρα μου για το λινκθα σου βαλω μια φωτο μου μεσα στον καταρρακτη σε λιγο.
https://travelling-cafe.blogspot.com/2007/11/blog-post_7960.html
Είσαι πολύ τυχερή που βρήκες τέτοιο μέρος εξωτικό για κολύμπι 
Αφού θα είναι με τά το 15Αυγουστο δεν θα είναι φουλ σιζον οπότε σίγουρα οι τιμές θα είναι καλύτερες γιατί δεν ρωτάς την κοπέλα που είναι ταξιδιωτικός πράκτορας να σου πει (δεν θυμάμαι με ποιο νικ μπαίνει όποιος θυμάται να βοηθήσει) θα ξέρει να σου πει που να παςEυχαριστώ κορίτσια θα είναι μετά τον 15αύγουστο προς τα τέλη οπότε ευελπιστώ να βρώ. Αν ξέρει καμμιά κάποιο κατάλυμα
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος

για διακοπεςμεχρι τοτε δουλεια στο μαγκανοπηγαδο

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Στη Λακωνικη Μανη ενα λιμανακι μινιατουρα ονειρο για ρομαντικες ψυχες κι ερωτευμενες καρδιες...
Με τα χαρακτηριστικα πυργοσπιτα του μοιαζει με την Υδρα στο 1/10 της

Πρασινα πεντακαθαρα νερα χωρις παραλια (βουτας απο σκαλιτσα πας κατευθειαν στα ρηχα και με λευκη αμμο)...
Αν ενδιαφερεται κανεις να του δωσω το τηλεφωνο της κοπελας που γνωρισα και λατρεψα εκει...Μια πρωην δημοσιογραφο του Αντενα που εχει εναν πανεμορφο πετρινο ξενωνα εκει

Οι φωτο που τραβηξα...
vickymoon
Διάσημο μέλος
περασες καλα εκει γιουλη???
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Φαντάζομαι να πέρασες πολύ καλά!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ωραιο μερος. εχω παει και εχω φαει στο ταβερνακι που ειναι στη θαλασσα.
περασες καλα εκει γιουλη???
Περασα παρα πολυ ομορφα...Υπέροχο μέρος Γιούλη!
Φαντάζομαι να πέρασες πολύ καλά!![]()
Το ταβερνακι εχει παρει Χρυσο Σκουφο

αν πατε ζητηστε το...ειναι του Τακη...το σερβις χαλια,
δηλ. ανοργανωτο αλλα περιβαλλον και φαγητο υπεροχο...παρτε κωλοχτυπα

menia
Δραστήριο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μωρε το καλο ψαρι και τα θαλασσινα, ειναι ολιγον ακριβα...και σε συνδιασμο με το Χρυσο ΣκουφοΧμμμ... για τη συγκεκριμένη ταβέρνα έχω κάποια ένσταση. Και για το σέρβις και για τις τιμές (αρκετά τσιμπημένες).![]()
ανεβαινουν στα υψη
aporw
Διακεκριμένο μέλος
μωρε το καλο ψαρι και τα θαλασσινα, ειναι ολιγον ακριβα...και σε συνδιασμο με το Χρυσο Σκουφοανεβαινουν στα υψη
![]()
γιατι αν δεν εχει χρυσο σκουφο το ψαρι δεν σου κατεβαινει ε??

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
γιατι αν δεν εχει χρυσο σκουφο το ψαρι δεν σου κατεβαινει ε??![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool