Ταξίδιααααα

ευχαριστω:redface:

ωραιο το τοπιο, αλλα δε συγκρινεται με τιποτα με τους καταρρακτες της σαμοθρακης. μπροστα τους, της λευκαδας ειναι απλα μια βρυση:blink::lol:
Προς το παρόν θα βολευτώ με τη βρύση, αλλά αν έχεις καμία φωτογραφία κ από τους καταρράκτες της Σαμοθράκης θα την περιμένω :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

επειδη οι δικες μου δεν ειναι κ πολυ αξιολογες κ ειναι κριμα να παρεις λαθος εντυπωση για τους καταρρακτες της σαμοθρακης, σου βαζω ενα μπλογκ που εχει καλες φωτος να δεις.
τα νερα ειναι παρα πολυ κρυα, οι φυσικες πισινες που σχηματιζουν τα νερα απο τα βουνα εχουν μεγαλο βαθος κ λογω ελλειψης αλατιου δεν υπαρχει ανωση, πρεπει να καταβαλλεις μεγαλη προσπαθεια να μεινεις στην επιφανεια γιατι λιγο να αφεθεις πας ευκολα κατω... το κολυμπι σε γλυκα νερα/καταρρακτες ειναι ιδιαιτερα κουραστικο.....
αλλα και σουπερ αναζωογονητικο. θα σου βαλω μια φωτο μου μεσα στον καταρρακτη σε λιγο.:D:D
https://travelling-cafe.blogspot.com/2007/11/blog-post_7960.html

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω ειμαι η πρωτη τσουπρα, η με τα χερια ανοιχτα απο τη χαρα:lol::lol:

τα νερα εδω ειναι παρα πολυ βαθια κ τρομακτικα κρυα....φοβερη εμπειρια να κολυμπας ομως σε πισινες απο καταρρακτες.
στο βαθος της εικονας διακρινονται τα τρεχουμενα νερα.
περπατας βεβαια 30-40' μεχρι να τους συναντησεις αλλα αξιζει τον κοπο. εμεις πηγαμε στις 3 πρωτες βαθρες. οι επομενες ηταν πολυ ψηλα κ πολυ δυσκολα προσβασιμες...

Συνημμένα

• Εικόνα 031.jpg
    Εικόνα 031.jpg
    405,6 KB · Εμφανίσεις: 18
Κορίτσια θέλω την βοήθεια σας. Πάω πρώτη φορά Σαντορίνη και θέλω προτάσεις. Που να μείνω σε ποιό μέρος κι αν ξέρετε κάτι καλό και οικονομικό:D

Κορίτσια θέλω την βοήθεια σας. Πάω πρώτη φορά Σαντορίνη και θέλω προτάσεις. Που να μείνω σε ποιό μέρος κι αν ξέρετε κάτι καλό και οικονομικό:D

θα το πω ανεπιφυλακτα..........για μενα,η σαντορινι ειναι το ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ νησι!!!!!!!!!!!! οπωσδηποτε,την ωρα που φτανει το καραβι ,να εισαι εξω για να μην χασεις αυτο το ανυπερβλητο θεαμα...ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!!!!!!!!! αλλα βρε παιδακι μου,αυγουστιατικα αν δεν εχεις κλεισει δωματιο εισαι σιγουρη οτι θα βρεις??? μου φαινεται κομματι δυσκολο:hmm::hmm::hmm: τεσπα,να ξερεις οτι οσο πιο τουριστικο ειναι το μερος τοσο πιο ακριβα τα δωματια,εγω οταν ειχα παει,ειχα μεινει σε ενα χωριο οχι τοσο γνωστο και η τιμη ηταν πολυ καλη....μην με ρωτησεις σε πιο χωριο και ποσο γιατι δεν θυμαμαι( ασε που τοτε ηταν και σε δραχμες!!)παρτε σβαρνα τα χωρια και ρωτατε για δωματια...να περασεις υπεροχα!!!:up::up::up:

Ράνια μου, καλά να περάσεις!:D:D:D

Eυχαριστώ κορίτσια θα είναι μετά τον 15αύγουστο προς τα τέλη οπότε ευελπιστώ να βρώ. Αν ξέρει καμμιά κάποιο κατάλυμα

Ρανια καλο και οικονομικο δεν ξερω,αλλα εχει αρκετες πανσιον στα Φηρά.Τιμες για εκεινη την περιοδο δε γνωριζω,αλλα εχει πολλων κατηγοριων και ολο και κατι νομιζω θα βρεις.Εχω κι εναν ξαδερφο που ειναι απο εκει,θα ρωτησω.Καλα να περασεις,ειναι πολυ ωραιο νησι!

θα σου βαλω μια φωτο μου μεσα στον καταρρακτη σε λιγο.:D:D
https://travelling-cafe.blogspot.com/2007/11/blog-post_7960.html
Σ ευχαριστώ πολύ τσούπρα μου για το λινκ :up: Είσαι πολύ τυχερή που βρήκες τέτοιο μέρος εξωτικό για κολύμπι :up:
Eυχαριστώ κορίτσια θα είναι μετά τον 15αύγουστο προς τα τέλη οπότε ευελπιστώ να βρώ. Αν ξέρει καμμιά κάποιο κατάλυμα
Αφού θα είναι με τά το 15Αυγουστο δεν θα είναι φουλ σιζον οπότε σίγουρα οι τιμές θα είναι καλύτερες γιατί δεν ρωτάς την κοπέλα που είναι ταξιδιωτικός πράκτορας να σου πει (δεν θυμάμαι με ποιο νικ μπαίνει όποιος θυμάται να βοηθήσει) θα ξέρει να σου πει που να πας

Η Βίκυ είναι σε διακοπές οπότε χλωμό το βλέπω να μου πει εκείνη.:hmm:

δουλευει κ η σιμωνη σε τουριστικο γραφειο, μπορει κ εκεινη να σου πει.(aporw):):)

εγω θα φυγω τη παρασκευη 14/8:up::up::up: για διακοπες
μεχρι τοτε δουλεια στο μαγκανοπηγαδο:lol::lol::lol:

Λιμένι

Στη Λακωνικη Μανη ενα λιμανακι μινιατουρα ονειρο για ρομαντικες ψυχες κι ερωτευμενες καρδιες...
Με τα χαρακτηριστικα πυργοσπιτα του μοιαζει με την Υδρα στο 1/10 της:P
Πρασινα πεντακαθαρα νερα χωρις παραλια (βουτας απο σκαλιτσα πας κατευθειαν στα ρηχα και με λευκη αμμο)...
Αν ενδιαφερεται κανεις να του δωσω το τηλεφωνο της κοπελας που γνωρισα και λατρεψα εκει...Μια πρωην δημοσιογραφο του Αντενα που εχει εναν πανεμορφο πετρινο ξενωνα εκει:)

Οι φωτο που τραβηξα...

CIMG5091.JPG

CIMG5082.JPG

CIMG5092.JPG

CIMG5095.JPG

ωραιο μερος. εχω παει και εχω φαει στο ταβερνακι που ειναι στη θαλασσα.
περασες καλα εκει γιουλη???

Υπέροχο μέρος Γιούλη!:up::up::up:
Φαντάζομαι να πέρασες πολύ καλά!;):D:D

ωραιο μερος. εχω παει και εχω φαει στο ταβερνακι που ειναι στη θαλασσα.
περασες καλα εκει γιουλη???

Υπέροχο μέρος Γιούλη!:up::up::up:
Φαντάζομαι να πέρασες πολύ καλά!;):D:D
Περασα παρα πολυ ομορφα...
Το ταβερνακι εχει παρει Χρυσο Σκουφο:blink::up:αν πατε ζητηστε το...ειναι του Τακη...το σερβις χαλια,:/:δηλ. ανοργανωτο αλλα περιβαλλον και φαγητο υπεροχο...παρτε κωλοχτυπα;):P

Χμμμ... για τη συγκεκριμένη ταβέρνα έχω κάποια ένσταση. Και για το σέρβις και για τις τιμές (αρκετά τσιμπημένες).:hmm:

Χμμμ... για τη συγκεκριμένη ταβέρνα έχω κάποια ένσταση. Και για το σέρβις και για τις τιμές (αρκετά τσιμπημένες).:hmm:
μωρε το καλο ψαρι και τα θαλασσινα, ειναι ολιγον ακριβα...και σε συνδιασμο με το Χρυσο Σκουφο:Pανεβαινουν στα υψη:/:

μωρε το καλο ψαρι και τα θαλασσινα, ειναι ολιγον ακριβα...και σε συνδιασμο με το Χρυσο Σκουφο:Pανεβαινουν στα υψη:/:

γιατι αν δεν εχει χρυσο σκουφο το ψαρι δεν σου κατεβαινει ε??:P:P:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back