Ταξίδιααααα

εγω -με με κραξετε- θελω να παω και ουζμπεκισταν. και υεμενη. στην υεμενη λεει οι κατοικοι μασανε ενα φυλλο ολη μερα, το γκατ. κοινως, την ακουνε κανονικα :lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για νορβηγακι ειπαμε,θα παμε ή Ρουμανια ή Πολωνια.:cool:
Ρουμανια ειμαι μεσα...οι Ρουμανοι ειναι ονειρο...
Αλλα αυτο ειναι θεμα ενος αλλου thread...
:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι κουκλα...αλλα και η Βιεννη ειναι η "πλουσια" ξαδελφη της;):lol:

εγω ειμαι απλος ανθρωπος! :cool::cool: :lol::lol:

Οχι Στελλα σοβαρα,πες μου εσυ που σου αρεσει τοσο γιατι να παω.Λονδινο θα μπορουσα να πηγαινω καθε Σαββατοκυριακο,εχει τοσο πολιτισμο,τεχνη...Η Ν.Υορκη μου δινει την εντυπωση οτι ειναι απλα ενα μεγαλο πανηγυρι.

Βρε, Δώρα μου, περι ορέξεως... ξέρεις. Αλλά κάτι τέτοιες στερεοτυπικές απαντήσεις με μουρλαίνουν. Είναι σαν να λέει κανείς, τι να πάω να κάνω στην Ολλανδία; Να δω τις αγελάδες που βόσκουν;:rolleyes:
Δεν έχει πολιτισμό και τέχνη η Νέα Υόρκη; Μάλλον είναι που δεν έχεις όρεξη να πας διότι αλλιώς θα λύσσαγες να πεταχτεις μια βόλτα από το Broadway και το Radio City και θα έκανες ουρά να δεις κάποια από τις ξακουστές παραστάσεις (ναι, έχουμε κι εμείς εδώ ηθοποιούς, μην πω καμιά κουβέντα:lol:) Δε θα μιλήσω για MOMA και Metropolitan, έτσι;

Όσο για ουρανοξύστες, ναι, έχει πολλούς, θα δεις κι από δαύτους. Κι έπειτα θα περπατήσεις στις γειτονιές του Chelsea και θα σου περάσουν όλα:)

εγω -με με κραξετε- θελω να παω και ουζμπεκισταν. και υεμενη. στην υεμενη λεει οι κατοικοι μασανε ενα φυλλο ολη μερα, το γκατ. κοινως, την ακουνε κανονικα :lol::lol::lol:

αν θες να μασουλας φυλλα πηγαινε στην Ολλανδια θα σου ερθει και πιο οικονομικα! :lol::lol::lol::lol:

εγω -με με κραξετε- θελω να παω και ουζμπεκισταν. και υεμενη. στην υεμενη λεει οι κατοικοι μασανε ενα φυλλο ολη μερα, το γκατ. κοινως, την ακουνε κανονικα :lol::lol:
Σε κραζουμε:lol:
εγω ειμαι απλος ανθρωπος! :cool::cool: :lol::lol:
ε ναι...απλη ειναι και η Ν.Υ.:cool::P:lol::lol::lol:

Βρε, Δώρα μου, περι ορέξεως... ξέρεις. Αλλά κάτι τέτοιες στερεοτυπικές απαντήσεις με μουρλαίνουν. Είναι σαν να λέει κανείς, τι να πάω να κάνω στην Ολλανδία; Να δω τις αγελάδες που βόσκουν;:rolleyes:
Δεν έχει πολιτισμό και τέχνη η Νέα Υόρκη; Μάλλον είναι που δεν έχεις όρεξη να πας διότι αλλιώς θα λύσσαγες να πεταχτεις μια βόλτα από το Broadway και το Radio City και θα έκανες ουρά να δεις κάποια από τις ξακουστές παραστάσεις (ναι, έχουμε κι εμείς εδώ ηθοποιούς, μην πω καμιά κουβέντα:lol:) Δε θα μιλήσω για MOMA και Metropolitan, έτσι;

Όσο για ουρανοξύστες, ναι, έχει πολλούς, θα δεις κι από δαύτους. Κι έπειτα θα περπατήσεις στις γειτονιές του Chelsey και θα σου περάσουν όλα:)
Πλακα εκανα βρε Στελλα για τους ουρανοξυστες...:lol:γενικα ειμαι της Ευρωπης.Δε με γοητευει η Αμερικη,δεν ξερω αν πηγαινα ποτε αν θα αλλαζα γνωμη.

αν θες να μασουλας φυλλα πηγαινε στην Ολλανδια θα σου ερθει και πιο οικονομικα! :lol::lol::lol::lol:

εχω παει μωρο :cool::cool:

Όσο για ουρανοξύστες, ναι, έχει πολλούς, θα δεις κι από δαύτους. Κι έπειτα θα περπατήσεις στις γειτονιές του Chelsey και θα σου περάσουν όλα:)
Γι'αυτο λεω...ας παμε πρωτα και μετα κρινουμε...δεν μπορει να μην εχει σημεια πολιτισμου και τεχνης η Ν.Υ.
Απλα η Δωρα ειναι πιο πολυ της Ευρωπαικης κουλτουρας, των πιο αργων ρυθμων...λεω εγω τωρα...:hmm:

Δωρα αφου θες να πας πολωνια (και εγω θελω) να πας κρακοβια..ειναι πανεμορφη πολη :up::up::up::up: το εχω ψαξει :cool:

Δωρα αφου θες να πας πολωνια (και εγω θελω) να πας κρακοβια..ειναι πανεμορφη πολη :up::up::up::up: το εχω ψαξει :cool:
παει τη Τριτη ο δν/ντης μου σε Meeting...ειδα φωτο με το ξενοδοχειο και διαφορες περιηγησεις που θα τους κανουν...ειναι πραγματι πολυ ωραια!

Πλακα εκανα βρε Στελλα για τους ουρανοξυστες...:lol:γενικα ειμαι της Ευρωπης.Δε με γοητευει η Αμερικη,δεν ξερω αν πηγαινα ποτε αν θα αλλαζα γνωμη.

Μα σαφώς κι έκανες πλάκα, το καταλαβαίνω:P Δε θα μπορούσες να το εννοείς, σε έχω για πιο ανοιχτόμυαλη. Άλλο δε μου αρέσει ένας προορισμός κι άλλο απορρίπτω συλλήβδην έναν προορισμό διότι δεν έχει ΤΙΠΟΤΕ να μου προσφέρει. Κάθε προορισμός έχει πράγματα να προσφέρει. Τουλάχιστον, ψιλοσυμφωνούμε στα της Σκωτίας, αν θυμάμαι καλά:D

παει τη Τριτη ο δν/ντης μου σε Meeting...ειδα φωτο με το ξενοδοχειο και διαφορες περιηγησεις που θα τους κανουν...ειναι πραγματι πολυ ωραια!

ναι ναι, ειναι σουπερ γραφικη πολη, με ζωη κ με νεο κοσμο...εγω την εχω στα υποψην παντως...οπως κ πολλες αλλες.......:lol::P

Κάθε προορισμός έχει πράγματα να προσφέρει.

συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ σε αυτο...μα να θελω να παω κ στην πιο κουφη χωρα?????????κανενα προβλημα δεν εχω, ολες εχουν την ομορφια τους για μενα...........:rolleyes::rolleyes:

ααααααααααααχχχχχχχχχχχχχ, δε μπορω να παντρευτω ενα σειχη να πηγαινει αυτος στις πετρελαιοπηγες κ εγω να ταξιδευω να του τρωω τα λεφτα του ? :P

συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ σε αυτο...μα να θελω να παω κ στην πιο κουφη χωρα?????????κανενα προβλημα δεν εχω, ολες εχουν την ομορφια τους για μενα...........:rolleyes::rolleyes:

ααααααααααααχχχχχχχχχχχχχ, δε μπορω να παντρευτω ενα σειχη να πηγαινει αυτος στις πετρελαιοπηγες κ εγω να ταξιδευω να του τρωω τα λεφτα του ? :P
...και να με μπουζουριασει στο χαρεμι με αλλα 35 χανουμακια και να μη ξαναδω το φως της μερας? :lol::lol:

...και να με μπουζουριασει στο χαρεμι με αλλα 35 χανουμακια και να μη ξαναδω το φως της μερας? :lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Εγω πάντως και σε μια Ιαπωνια δεν θα ελεγα οχι! :cool::cool: :lol::lol:

Εγω πάντως και σε μια Ιαπωνια δεν θα ελεγα οχι! :cool::cool: :lol::lol:
α πα πα πα πα :P:lol:
ειπαμε στο καφε του αεροδρομιου:lol::lol::lol:

α πα πα πα πα :P:lol:
ειπαμε στο καφε του αεροδρομιου:lol::lol::lol:

Πυλη 10 εγω πυλη 15 εσυ! :lol::lol::lol: Καλο μας ταξιδι!:P:P:P

Πυλη 10 εγω πυλη 15 εσυ! :lol::lol::lol: Καλο μας ταξιδι!:P:P:P
μωρε και στα duty free να τα πουμε...να σου παρω κολωνιτσα:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back