ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ε ναι η Σκωτια τρωεται.Μα σαφώς κι έκανες πλάκα, το καταλαβαίνωΔε θα μπορούσες να το εννοείς, σε έχω για πιο ανοιχτόμυαλη. Άλλο δε μου αρέσει ένας προορισμός κι άλλο απορρίπτω συλλήβδην έναν προορισμό διότι δεν έχει ΤΙΠΟΤΕ να μου προσφέρει. Κάθε προορισμός έχει πράγματα να προσφέρει. Τουλάχιστον, ψιλοσυμφωνούμε στα της Σκωτίας, αν θυμάμαι καλά
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Σιμωνη, πες προορισμους να δουμε αν θα τυχουμε στην ιδια πυλη καποια στιγμη...

καποιοι που μου ερχονται προχειρα περα απο αυτους που εχω ανακοινωσει ηδη
ειναι:Κίνα
Λατινική Αμερική
Κροατία
Σκωτια
Σκανδιναβικες χωρες
.........
λιγα ε??

aretha
Περιβόητο μέλος
Δώρα μου, εγώ μια φορά μόνο έχω πάει στη ΝΥ, για δέκα μέρες. Ε, και τις δέκα τις έφαγα στα μουσεία!Λονδινο θα μπορουσα να πηγαινω καθε Σαββατοκυριακο,εχει τοσο πολιτισμο,τεχνη...Η Ν.Υορκη μου δινει την εντυπωση οτι ειναι απλα ενα μεγαλο πανηγυρι.
Το Met είναι απίστευτο πράγμα, ούτε στο Λούβρο δεν είχα πάθει τέτοιο κλακάζ. Πήγαμε δυό μέρες συνεχόμενες για να μπορούμε να πούμε ότι το ψιλοχορτάσαμε. Το Φυσικής Ιστορίας μου θύμισε πολύ το Science του Λονδίνου, ήταν κι αυτό πολύ καλό. ΜΟΜΑ και Guggenheim βέβαια (αν και το τελευταίο αξίζει κυρίως για το εκπληκτικό κτίριο του Ράιτ) και γενικώς... όρεξη και μέρες να 'χεις!
Πάντως, επειδή κι εγώ είμαι περισσότερο της Ευρώπης, μπορώ να σου πω ότι η ΝΥ είναι ό,τι πιο Ευρωπαϊκό μπορείς να δεις στην Αμερική. Και, ναι, αξίζει!
moukelis
Επιφανές μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Έτσι είναι. Χρειάζονται και οι θυσίες πότε-πότε.Με βαρια καρδια.![]()

Desdemona
Διάσημο μέλος
Και επιχειρήματα...αφου το λεει η μπλου μοντερατρις

ιβανα
Επιφανές μέλος
Εγω πάντως και σε μια Ιαπωνια δεν θα ελεγα οχι!![]()
![]()
συμφωνω...και εγω θα πηγαινα ανετα, και τοκυο, αλλα κυριως στην υπολοιπη ιαπωνια, να δω την πιο "ζεν" μερια της..........

kitty<3
Νεοφερμένο μέλος

η αλη8εια ειναι οτι εχει πολλα και τεραστια μουσεια τα οποια ηταν ενδιαφεροντα αν και δεν το περιμενα!!εχει το central park και το broadway!!αλλα εχει επισης απιστευτη υγρασια (αυγουστο πηγα βεβαια!!) απιστετη βρομια και α8λιο κοσμο!!!west side ειναι με διαφορα καλυτερα
....san fransisco
...la jolla
!!!!! και la αν και δεν ηταν οπως το περιμενα!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
απο ηνωμενες πολιτειες θελω να παω φλοριντα και ουασινγκτον, δε με τραβαει αλλη περιοχη

Επισης ονειρο ζωης ειναι να παω ανταρκτικη (ιανουαριο ή φεβρουαριο που ειναι καλοκαιρι) για 1 μηνα στον ερευνητικο σταθμο. Οπως επισης και στον κοραλιογενη υφαλο στην αυστραλια.
Τωρα που ειπα αυστραλια, μια πολη που λατρευω ειναι το συδνευ και ειναι πολυ πιθανο να βρεθω εκει συντομα

Melini
Διάσημο μέλος
Τωρα που ειπα αυστραλια, μια πολη που λατρευω ειναι το συδνευ και ειναι πολυ πιθανο να βρεθω εκει συντομα![]()
Χεχεχε, κι εγώ μπορεί να πεταχτώ μια βόλτα μέχρι το Σίδνευ

ιβανα
Επιφανές μέλος

Melini
Διάσημο μέλος
μαρεσει που το σιδνευ το λετε "βολτα"![]()

Ναι βρε, μια βόλτα μέχρι την άλλη μεριά της γης... 22 ώρες πτήσης

Κολιάτσου Παγκράτι ένα πράγμα...
Τεσπα, επειδή φιλοξενήσαμε κάτι ξαδέρφες του Πέτρου, και μας πιπίλισαν κανονικά ενάμιση μήνα, ελάτε κι ελάτε, το σκεφτήκαμε κι εμείς, πήραμε τηλ. τη δαιμόνια πρακτόρισσα
και κάναμε μια κράτηση για του χρόνου τον Αύγουστο... 
Βέβαια, έχει ακόμα πολλή σκέψη, γιατί είναι μεγάλο ταξίδι με πολλά έξοδα (θα κόψουμε την κτηνιατρική τροφή μου φαίνεται για να πάει η μαμά ταξίδι, και όταν επιστρέψει θα μας αποζημιώσει με κονσέρβες καγκουρώ - Γκάνταλφ-Ιβάν

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
εγω νομιζω θελω να παω νεα ζηλανδια περισσοτερο......

ξερετε, τοπια ζηνα, ηρακλης, αλλα κ αρχοντας δακτυλιδιων

απεραντα λιβαδια κ κουκλιστικα χωρια

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
εγω πλεον σκεφτομαι να παω συδνευ για μονιμα. Το μονο που με ενοχλει ειναι οτι αν αποφασισω να κανω κατι τετοιο θα πρεπει να μεινει ο ναρουτο 1 μηνα καραντινα εκειΕπισης ενα αλλο πανεμορφο μερος που θελω να παω ειναι ο αμαζονιος. Αλλα εκει εγκυμονουν αρκετοι κινδυνοι
![]()
απο καναδα αυστραλια ?????? εχεις συγγενεις η φιλους εκει?
και γιατι πρεπει να μεινει 1 μηνα καραντινα?

Melini
Διάσημο μέλος
να πας να πας, οι αυστραλοι ειναι συμπαθεστατοι...
εγω νομιζω θελω να παω νεα ζηλανδια περισσοτερο......
ξερετε, τοπια ζηνα, ηρακλης, αλλα κ αρχοντας δακτυλιδιων
απεραντα λιβαδια κ κουκλιστικα χωρια![]()
Μα εννοείται ότι το ταξίδι θα περιλαμβάνει και μια.... βόλτα στη Νέα Ζηλανδία

, καθώς επίσης και ταξιδάκι στην Τασμανία 
ιβανα
Επιφανές μέλος
Μα εννοείται ότι το ταξίδι θα περιλαμβάνει και μια.... βόλτα στη Νέα Ζηλανδία, καθώς επίσης και ταξιδάκι στην Τασμανία
![]()

δε φτανει που εχεις φατσες που δεν εχω (ξερεις εσυ
)θα πας κ νεα ζηλανδια κιολας !

Melini
Διάσημο μέλος
δε φτανει που εχεις φατσες που δεν εχω (ξερεις εσυ)
θα πας κ νεα ζηλανδια κιολας !
![]()
Εδώ έχεις κι εσύ φάτσες, και τις χρησιμοποιείς και με το παραπάνω

Κάτσε να το αποφασίσουμε, και μου κατεβάζεις τότε μούτρα...

ιβανα
Επιφανές μέλος
Εδώ έχεις κι εσύ φάτσες, και τις χρησιμοποιείς και με το παραπάνω
Κάτσε να το αποφασίσουμε, και μου κατεβάζεις τότε μούτρα...![]()
αποφασιστε το κ πηγαινετε, τετοια ταξιδια δεν τα κανεις ευκολα κ αφου εχετε φιλους/συγγενεις εκει ειναι ευκαιρια...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool