Ταξίδιααααα

Ναι, αλλά να θυμάσαι πως θέλουμε και φωτό από ΠΑΝΤΟΥ στο Άμστερνταμ. Ακόμα κι αν αυτό είναι το flower market;) Αχχχ, καλά να περάσεις! (Τη Γερμανία πάλι την έφτυσα ή μου φαίνεται;:P)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ λέω να αφήσεις το μπιλιάρδο κ να πιάσεις τη φέτα.Ξέρεις εσύ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ λέω να αφήσεις το μπιλιάρδο κ να πιάσεις τη φέτα.Ξέρεις εσύ;)

:bleh::bleh::bleh: μπό-ου-λινγκ:lol::lol::lol:

καλησπερα σας....
εννοειτε οτι ειστε καλοδεχουμενες οταν και εφοσον το αποφασισετε...και δεν ειναι αναγκη να περιμενετε να γεμισει το group των 10 ατομων:P
Τα κλειδια του σπιτου και του jeep ειναι στην διαθεση σας...να χαθητε αποκλειετε...:)
Καντε το προγραμμα σας και κλειστε νωρις εισιτηρια για ποιο φθηνα...και αποφυγετε την αεροπορικη S.A.S(SCANDINAVIAN AIR)...η ταλαιπωρια...
Τωρα οσο αφορα την γλωσσα...ειναι σχεδον αρχετυπη με τα αρχαια σκανδιναβικα...το καλο ειναι οτι γενικα οι ισλανδοι προτιμουν να τους μιλας αγγλικα παρα να σκοτωνεις την τοσο περηφανη γλωσσα τους...μην ξεχναμε οτι στο rekjavik εχουν την εδρα τους και αρκετες αμερικανικων συμφεροντων εταιρειες τεχνολογιες,οποτε τα αγγλικα ειναι σχεδον η καθομιλουμενη...
ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΑ ΙΣΛΑΝΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΟΥΣ:blink:
Αυτα τα ολιγα...
:)

μιας και αναφερθηκε η ασπρομαυρη εικονα ειναι οντως γοητευτικοτατη για να αποτυπωνει στιγμες και συναισθηματα...:)

και δεν ειναι αναγκη να περιμενετε να γεμισει το group των 10 ατομων:P
Ναι, καλά. Κάτσε αναπαυτικά και μέτρα συμμετοχές, Σπύρο μου:rolleyes: Εγώ βγάζω το φίδι από την τρύπα, απλώς:P

Τα κλειδια του σπιτου και του jeep ειναι στην διαθεση σας...να χαθητε αποκλειετε...:)
Αλλά α-πο-κλει-ε-ται όμως, δε χαθήκαμε αλλού κι αλλού:lol:

ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΑ ΙΣΛΑΝΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΟΥΣ:blink:
Α, ΟΚ, Μελίνα ετοιμάσου, που θα μας πουν ΕΜΑΣ ότι υπάρχουν ακόμη δύσκολες γλώσσες!:cool:

Ωραία, Σπύρο, τα όνειρα... Όταν ξαναπάς, φέρε πολλές φωτό να χορτάσουμε.:/:

22 δεκεμβρη εν ετη 2002,φουλαρισα το αυτοκινητο...μαζεψα ενα ατακτως ερημμενο puzzle που σχηματιζοταν στη θεση της καρδιας...και κυνηγησα τις δικες μου χιμαιρες...παλεψα με τους δικους μου ανεμομυλους..στην ζεστη και φιλοξενη ισλανδια
Σχεδον 8 χρονια μετα μπορω να πω και οτι αξιζε..και οτι τιποτε δεν ειναι ακατορθωτο..αλλα και οτι τα ονειρα του πρεπει να τα κοιτα ο καθενας χωρις φοβο...
Οποτε...με εναν καλο προγραμματισμο ολα ειναι πιθανα...
Φιλικα...Σπυρος

p.s εγω στην ισλανδια μιας και ειναι το δευτερο σπιτι μου εκει πηγαινω αρκετα συχνα..το ζητημα ειναι για οποιον το θελει και δεν τολμα...

σπυρο, επειδη θα σκασω αν δν σε πειραξω για αυτο: ζεστη η ισλανδια? ice-land?:P
περα απτην πλακα παντως, το κρυο κ το σκοταδι, δν σε πειραζαν? εχουν το 6+6 εκει πανω, σωστα?

σπυρο, επειδη θα σκασω αν δν σε πειραξω για αυτο: ζεστη η ισλανδια? ice-land?:P
περα απτην πλακα παντως, το κρυο κ το σκοταδι, δν σε πειραζαν? εχουν το 6+6 εκει πανω, σωστα?

Δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα πανω...οι υπηρεσιες ειναι κατ αρχην αρτια οργανωμενες,οποτε ακομη και σε χιονοθυελλα η παγετο η κυκλοφορια γινεται απολυτως κανονικα..το κρυο αντεχεται..λιγο δυσκολο ειναι οι ριπες που ερχονται καποιες φορες απ τον πολο,οπου απ τους 7 βαθμους στιγμιαια η θερμοκρασια μπορει να πεσει στους -2 η και χαμηλοτερα...τωρα οσο αφορα την νυχτα και την μερα και παλι δεν ειναι τοσο δυσκολα...δεν πεφτει το απολυτο σκοταδι για 6 μηνες και ο απολυτος 'νταλα' ηλιος για αλλους εξι..
π.χ αυτον τον καιρο εχει περιπου 5-6 ωρες μερα(δηλ υπαρχει αρκετο φως σ αυτο το διαστημα)
Απλα γινεται συνηθεια καθε πρωινο να παιρνεις ενα χαπακι βιταμινη και ενα χαπακι fish oil...
ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΥΟ ΜΗΝΑΚΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΛΙΩΝΩ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ-ΘΑΛΑΣΣΑ-ΠΑΡΑΛΙΑ-BEACH BAR ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΑΚΙ(ΣΥΝΗΘΩς ΑΓΟΝΟ:up:)

Δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα πανω...οι υπηρεσιες ειναι κατ αρχην αρτια οργανωμενες,οποτε ακομη και σε χιονοθυελλα η παγετο η κυκλοφορια γινεται απολυτως κανονικα..το κρυο αντεχεται..λιγο δυσκολο ειναι οι ριπες που ερχονται καποιες φορες απ τον πολο,οπου απ τους 7 βαθμους στιγμιαια η θερμοκρασια μπορει να πεσει στους -2 η και χαμηλοτερα...τωρα οσο αφορα την νυχτα και την μερα και παλι δεν ειναι τοσο δυσκολα...δεν πεφτει το απολυτο σκοταδι για 6 μηνες και ο απολυτος 'νταλα' ηλιος για αλλους εξι..
π.χ αυτον τον καιρο εχει περιπου 5-6 ωρες μερα(δηλ υπαρχει αρκετο φως σ αυτο το διαστημα)
Απλα γινεται συνηθεια καθε πρωινο να παιρνεις ενα χαπακι βιταμινη και ενα χαπακι fish oil...
ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΥΟ ΜΗΝΑΚΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΛΙΩΝΩ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ-ΘΑΛΑΣΣΑ-ΠΑΡΑΛΙΑ-BEACH BAR ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΑΚΙ(ΣΥΝΗΘΩς ΑΓΟΝΟ:up:)
εγω τωρα η ανωμαλη.........γιατι ζηλευω???????:blink::blink::blink::lol::lol:

Παιδιά να πω ότι τσίμπησα και εγώ με την Ισλανδία. Είναι κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που επισκέπτομαι μέχρι τώρα. Δηλαδή κλασικές Ευρωπαϊκές πόλεις. Πόσες ώρες είναι με το αεροπλάνο από Αθήνα και ποια περίοδος είναι καλύτερη να την επισκευτούμε?

Καθε περιοδος ειναι καλη για ενα ταξιδι στην ισλανδια..η φυσικη ομορφια δεν αλοιωνεται αναλογως της εποχης..
τωρα οσο αφορα την πτηση...συνολικα στον αερα ειναι περιπου 6-7 ωρες...εξαρταται σε ποια χωρα θα επιλεξετε να εχετε ανταποκριση για το reykjavik...εγω παντα προτιμω την zurich γιατι καθομαι και δυο τρεις μερες..

εννοω από κλιματικής πλευράς:hmm:

τωρα μαλιστα, τωρα καταλαβαινομαστε:cool: .
γιατι οι -2βαθμοι.......μανα μου! δν μπορω να φανταστω πως συνηθιζονται.. μπρρρρρρρ

Μια απο τις χωρες που λατρευω ειναι ο Καναδας ....αλλα μονο καλοκαιρι.Νοικιαζω το ποδηλατο και γυρω γυρω το νησι του Μοντρεαλ...Παω συχνα αλλα φετος πηγα και Big Apple! Central Park for ever !!Για χειμωνα μπα ...:greycat:

Θυμάται κανείς που έχει πάει στην Πράγα ποιο λεωφορείο πηγαίνει απο αεροδρόμιο στην παλιά πόλη κοντά στο μουσείο postovni ή στην εθνική βιβλιοθήκη?τι ζητάω κ γω:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back