nefelouli
Νεοφερμένο μέλος
να την αφησω κατω στο αυτοκινητο ελευθερη μεσα με την αμμο της ή θα τρομαξει απο τους θορυβους της μηχανης?
Η να την παρω καταστρωμα με το κλουβακι της?
κ την αναγκη της 8 ωρες που θα την κανει βρε παιδια??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Αν μείνει στο αμάξι μπορεί να σκάσει από τη ζέστη και όπως είπες κι εσύ να τρομάξει από τους θορύβους της μηχανής.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Σου προτείνω να την πάρεις στο κατάστρωμα περιορισμένη μέσα στην γατοφόρο!επισης , μηπως ξερει κανεις πως ειναι καλυτερα να ταξιδεψει η γατουλα στο πλοιο?
να την αφησω κατω στο αυτοκινητο ελευθερη μεσα με την αμμο της ή θα τρομαξει απο τους θορυβους της μηχανης?
Η να την παρω καταστρωμα με το κλουβακι της?
κ την αναγκη της 8 ωρες που θα την κανει βρε παιδια??
1 δεν πρόκειτε ούτος η άλλος να φάει αλλά ουτέκαι να πιεί νερο και να πάει τουαλέτα απο το στρές!
2 απογορεύετε να αφήνεις την γατούλα μέσα στο αμάξι ακόμα και 10 λεπτά γιατί μπορεί να πάθει θερμοπληξία!!!
3 θα την έχεις μαζί σου και όταν αναστατώνετε πολύ μπορείς να βάζεις το χέρι σου μέσα στην γατοφόρο και να την χαιδεύεις και να της μιλάς γλυκά!
4 μπορείς να την τσεκάρεις συνεχώς ενό κάτω απαγορεύετε να πάς εν πλώ
5 υπάρχουν ηρεμιστικά αλλά εγω δεν στα συνηστω πιστεύω ότι το καλύτερο είναι να συμπεριφέρεσαι σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Ακόμα και άν κλάιει εσύ μίλα χαμηλώφωνα με την μαμά σου πχ και συζητήστε κανονικάκαι απλά χαιδευέ την όταν γκαρίχει!
julia
Διακεκριμένο μέλος

Μπορείς να την αφήσεις και νηστική (άσε που δεν θα έχει έτσι και αλλιώς όρεξη απο το stress...)
έτσι ΔΕΝ θα χρειαστεί να πάει και τουαλέτα....
Υπάρχουν και ειδικά ηρεμιστικά που μπορείς να της δώσεις.. σε συνεννόηση με τον γιατρό σου.

ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Και μην φοβάσαι η δικιά μου γκάριζε στο πλοίο για δέκα ώρες που πήγαμε Ικαρία!!
Όταν δεν της έδινα σημασία έκλεγε σιγά...

ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος

despinap78
Νεοφερμένο μέλος
prince
Διάσημο μέλος
nefelouli
Νεοφερμένο μέλος
δεσποινα, το λουρακι πως το δεχτηκε? ποσο μακρυ ειναι? (το σαμαρακι εννοω).
οποιος εχει εμπειρια με λουρακι ας μου πει μια γνώμη...\
ευχαριστω παιδια για ολα....

prince
Διάσημο μέλος
Το περπάτημα το μελετάμε ακόμα γιατί μουλαρώνει ώρες ώρες και γίνεται ένα με το πάτωμα. Αλλά να το προσέχεις γιατί είναι παμπόνηρα. Εμένα έμαθε και να το βγάζει μόνος του όταν δεν πηγαίνω από εκεί που θέλει...
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Το σαμαράκι είναι ένα λουρί που είναι σαν δύο.δεσποινα, το λουρακι πως το δεχτηκε? ποσο μακρυ ειναι? (το σαμαρακι εννοω).
οποιος εχει εμπειρια με λουρακι ας μου πει μια γνώμη...\
ευχαριστω παιδια για ολα....
![]()
Το ένα είναι του λαιμού και το άλλο μπαίνει γύρο απο το στήθος (στην πλάτη, μασχάλες και στήθος)και αυτά τα δύο είναι ενομένα μεταξί τους.
Το "σκοινάκι" που μπορείς εσύ ανάλογα να το βγάζεις ή να το βάζεις είναι αυτό που κρατάς στην παλάμη σου και δένετε πάνω στο σαμαράκι (όπως στα σκυλιά)
Αν πάς σε pet shop εχουν περίπου 5€ αλλά δεν είμαι και σίγουρη

Με αυτό δένεις την γάτα για βόλτα ή για να μην φεύγει απο το σημείο που θέλεις εσύ.
Το σαμαράκι το φορούν και μικρόσωμα σκυλιά και εξυπηρετεί γιατί δεν πνίγει το ζωάκι.

ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
despinap78
Νεοφερμένο μέλος
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος

nefelouli
Νεοφερμένο μέλος
δεν ξερω λυδια μου τι θα κανω. χτες το νεφελακι ειχε βγαλει ενα σπυρακι στο κεφαλι του και το πηγα στον κτηνιατρο. φοβηθηκα μηπως ειναι αποστημα. τελικα μαλλον για καρουμπαλο το ειδε κ μου ειπε να το προσεχω μηπως μεγαλωσει.
τον ρωτησα και για την μεταφορα με το πλοιο και μου ειπε να την αφησω πανω στο καταστρωμα που εχει κατι κλουβια για σκυλους σε ενα απο τα κλουβια, οπου θα μπορει να κινειται κιολας.δεν βλεπει παλι μονο μπροστα αλλα φοβαμαι οτι θα αναστατωθει απο τα κλαμματα και τα γαβγισματα των σκυλιων. απλα εκει θα ειναι ελευθερη να κινειται.
εγω προτιμω να την εχω κοντα μου με το κλουβακι της να σου πω την αληθεια. σε καποιο ησυχο μερος στο καταστρωμα
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Συμφωνώ μαζί σου!!!δεν ξερω λυδια μου τι θα κανω. χτες το νεφελακι ειχε βγαλει ενα σπυρακι στο κεφαλι του και το πηγα στον κτηνιατρο. φοβηθηκα μηπως ειναι αποστημα. τελικα μαλλον για καρουμπαλο το ειδε κ μου ειπε να το προσεχω μηπως μεγαλωσει.
τον ρωτησα και για την μεταφορα με το πλοιο και μου ειπε να την αφησω πανω στο καταστρωμα που εχει κατι κλουβια για σκυλους σε ενα απο τα κλουβια, οπου θα μπορει να κινειται κιολας.δεν βλεπει παλι μονο μπροστα αλλα φοβαμαι οτι θα αναστατωθει απο τα κλαμματα και τα γαβγισματα των σκυλιων. απλα εκει θα ειναι ελευθερη να κινειται.
εγω προτιμω να την εχω κοντα μου με το κλουβακι της να σου πω την αληθεια. σε καποιο ησυχο μερος στο καταστρωμα
Θα είναι σαν να την εγκαταλύπεις για λίγο...

Το καημένο δεν φτάνει που θα αναστατωθεί μην νιώσει και προδομένο

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Όλα θα πάνε καλάΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefelouli
Νεοφερμένο μέλος
σε ευχαριστω για τις πληροφοριες ουρανια μου. το ελπίζω.

rrrrr
Νεοφερμένο μέλος
Σου προτείνω να την πάρεις στο κατάστρωμα περιορισμένη μέσα στην γατοφόρο!
1 δεν πρόκειτε ούτος η άλλος να φάει αλλά ουτέκαι να πιεί νερο και να πάει τουαλέτα απο το στρές!
2 απογορεύετε να αφήνεις την γατούλα μέσα στο αμάξι ακόμα και 10 λεπτά γιατί μπορεί να πάθει θερμοπληξία!!!
3 θα την έχεις μαζί σου και όταν αναστατώνετε πολύ μπορείς να βάζεις το χέρι σου μέσα στην γατοφόρο και να την χαιδεύεις και να της μιλάς γλυκά!
4 μπορείς να την τσεκάρεις συνεχώς ενό κάτω απαγορεύετε να πάς εν πλώ
5 υπάρχουν ηρεμιστικά αλλά εγω δεν στα συνηστω πιστεύω ότι το καλύτερο είναι να συμπεριφέρεσαι σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Ακόμα και άν κλάιει εσύ μίλα χαμηλώφωνα με την μαμά σου πχ και συζητήστε κανονικάκαι απλά χαιδευέ την όταν γκαρίχει!
εχω κανει χιλια δυο ταξιδια με γατες σε αεροπλανο και πλοιο, το καλυτερο εινα οτι γραφει η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ αλλα εγω παντα περνο το φαγιτο απο τη γατα 8 ωρες πριν το ταξιδι και το νερο 2 ωρες, ετσι θα ειμαι συγουρη οτι δεν θα εχει αναγγες. και παλυ δεν νομιζο να νιοθει ανετα στο αμαξι να κανει της αναγγες της οταν γυρο γυρο της θα εχει παρα πολυ θοριβο.
Τα ηρεμιστικα ουτε και εγο τα χρισιμοποιο ουτε για transatlantic πτησες.
και παντα η γατα μαζι μου, ουτε στο αμαξι, cargo η πουθενα αλλου.
ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ παρε ενα σακουλακη με λιγο βρομμικο αμμο που θα βαλεις στο καινουριο στο προορισμο σου για να νιοθει καλητερα που θα εχει τη μιροδια της.
poulxeria1
Νεοφερμένο μέλος
Μπορείτε να μου πείτε από προσωπική σας εμπειρία, πως πρέπει να προετοιμάσω τις γατούλες μου για περίπου 7ωρο ταξίδι με πλοίο κ πόσο πιθανό είναι να φρικάρουν αν είναι η πρώτη τους φορά, αλλά κ η πρώτη γενικά φορά που φεύγουν από το σπίτι από τότε που τις πήρα. Σημειωτέον πως η μια από τις 2 είναι τυφλή.
Δεν θα ταξιδέψω σε καμπίνα που σημαινει πως αναγκαστικά θα τις έχω στη γατοφόρο σ'όλο το ταξίδι.
Στο σαιτ του αίλουρου στα θέματα σχετικά με ταξίδια κοίταξα ήδη, αλλα δεν βρήκα τις πληροφορίες που χρειάζομαι.
Το ταξίδι θα γίνει αρχή Σεπτέμβρη, οπότε μέχρι τότε θα ελέγχω για απαντήσεις σας.
Ευχαριστώ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool