μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

παντος νομιζω πως θα μου αρεσε να παω να μεινω εστω και για λιγο σε μια ξενη χωρα (ειδικα αμερικη!

) δεν ξερω βεβαια πως θα νιωθω κι αν θα νοσταλγω την ελλαδα μετα..

μπορεις να βαλεις στο κλουβι του γατουλη κατι που να εχει τη μυροδια σου για να σε νιωθει κοντα του.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Θα βάλω και το αγαπημένο του λούτρινο σκυλάκι μέσα
Αγγελική θα το προσπαθήσω αν και δεν το βλέπω...

Αύτο με τον μαρκαδόρο το διάβασα κάπου με οδηγίες και θα το κάνω, επείσης πήρα γατοφόρο που παίρνει λουκέτο, ακριβώς γιατί έχω ακούσει για γατάκια που έχουν ανοίξει κλουβιά και έχουν χαθεί....
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
α,τελεια τοτε!δεν ηξερα οτι υπαρχουν και με λουκετο,πολυ καλα !![]()
το παρηγγειλα από το internet

Βαλε και ταινια γυρω γυρω για να εισαι σιγουρη οτι δεν θα αποσυναρμολογηθει!

anabou
Διάσημο μέλος
dio_grouse
Νεοφερμένο μέλος
!!!Εχει τελικα ταξιδεψει κανεις προσφατα με κατοικιδιο στην Αγγλια και τι διαδικασιες ακολουθησε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dio_grouse
Νεοφερμένο μέλος
-Η easyjet δεν μεταφερει κατοικιδια
-Η aegean δεν παει σε αεροδρομιο που να δεχονται κατοικιδια
-Και η ολυμπιακη τωρα μου λεει οτι δεν μπορω να μεταφερω κατοικιδιο στο ηνωμενο βασιλειο.
aretha
Περιβόητο μέλος
Μπορείς, απλώς έχει λίγο περισσότερο τρέξιμο. Οι Άγγλοι, ως νησιώτες, θεωρούν ότι έχουν ξεχωριστό οικοσύστημα από αυτό της ηπειρωτικής Ευρώπης και γι' αυτό έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις σε ό,τι αφορά την εισαγωγή ζωντανών οργανισμών.-Και η ολυμπιακη τωρα μου λεει οτι δεν μπορω να μεταφερω κατοικιδιο στο ηνωμενο βασιλειο.
Παλιότερα, κάθε ζώο που έμπαινε στην Αγγλία έπρεπε να περάσει 6μηνη καραντίνα. Τώρα πια, την καραντίνα μπορεί να την εκτίσει και στη χώρα του, κάνοντας προηγουμένως όλα τα απαραίτητα (εμβόλια, αποπαρασιτώσεις κ.λπ.).
Για εγκυρότερες πληροφορίες θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις με την Βρετανική Πρεσβεία.
dio_grouse
Νεοφερμένο μέλος
) εμαθα οτι το συνολικο κοστος μεταφορας θα ειναι γυρω στα 357 ευρω -για φορτιο 5 κιλων-.Οταν εγραφα για 600 σε προηγουμενο μηνυμα μου δεν ηταν επειδη μπερδευτηκα,τοσο μου ειχαν πει !Επισης το αεροδρομιο στο οποιο δεχονται ζωα ειναι το Heathrow (δεν ξερω αν ειναι και αλλα).Ελπιζω αυτη τη φορα να ειναι η τελικη τιμη (κι ας ειναι ακριβοτερο απ'το δικο μου εισιτηριο...μετ'επιστροφης!).
Παρ'ολ'αυτα αν καποιος εχει ταξιδεψει και ξερει κατι διαφορετικο ας βοηθησει...
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dio_grouse
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool