Ταξίδι στην Αγγλία!!!

οπως ειπατε και πριν να προσεξεις να κλεισει καλα το κλουβι του φρου γιατι εχω ακουσει κι εγω πολλες ιστοριες για δραπετευσεις στο αεροδρομιο απο μια φιλη της μαμας μου αεροσυνοδο..:(
παντος νομιζω πως θα μου αρεσε να παω να μεινω εστω και για λιγο σε μια ξενη χωρα (ειδικα αμερικη!:rolleyes::rolleyes:) δεν ξερω βεβαια πως θα νιωθω κι αν θα νοσταλγω την ελλαδα μετα..:/::/:
μπορεις να βαλεις στο κλουβι του γατουλη κατι που να εχει τη μυροδια σου για να σε νιωθει κοντα του.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα σου ελεγα να επιμεινεις λιγο,μηπως και σε αφησουν τελικα να το παρεις μαζι σου.εγω δουλευα στο αεροδρομιο και δυστυχως πολλα περιστατικα απωλειας ζωων ειχαν συμβει.μην σου πω να βαλεις και σχοινι τριγυρω απο το κλουβι για καλο και για κακο.α,και οποσδηποτε να γραψεις τα στοιχεια σου με ανεξητηλο μαρκαδορο και πανω στο πλαστικο κλουβακι,οχι σε χαρτι,απευθειας πανω στο κλουβι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πόλύ καλή ιδέα Μελινάκι;)Θα βάλω και το αγαπημένο του λούτρινο σκυλάκι μέσα:D

Αγγελική θα το προσπαθήσω αν και δεν το βλέπω...:/:
Αύτο με τον μαρκαδόρο το διάβασα κάπου με οδηγίες και θα το κάνω, επείσης πήρα γατοφόρο που παίρνει λουκέτο, ακριβώς γιατί έχω ακούσει για γατάκια που έχουν ανοίξει κλουβιά και έχουν χαθεί....

α,τελεια τοτε!δεν ηξερα οτι υπαρχουν και με λουκετο,πολυ καλα !:up:

α,τελεια τοτε!δεν ηξερα οτι υπαρχουν και με λουκετο,πολυ καλα !:up:

το παρηγγειλα από το internet:P:P

Και η γατοφορος της σαρδελας παιρνει λουκετο, αλλα ειναι ευκολο να ανοιξει απο πανω.
Βαλε και ταινια γυρω γυρω για να εισαι σιγουρη οτι δεν θα αποσυναρμολογηθει!;)

Τα μηνύματα με θέμα "μεγάλο ταξίδι με αυτοκίνητο" μεταφέρθηκαν εδώ.

Θα ηθελα να ταξιδεψω και γω για Αγγλια με τη γατα μου και αφου τελειωσα με τα κτηνιατρικα θεματα(τσιπακι,διαβατηριο,εμβολια) παιρνω τηλεφωνο στην ολυμπιακη για να ρωτησω τι πρεπει να κανω.Μου λενε πως πρεπει να σταλθει με τα εμπορευματα και μου βγαζει μια σουμα(μονο για τη γατα) 600 ευρω:blink:!!!
Εχει τελικα ταξιδεψει κανεις προσφατα με κατοικιδιο στην Αγγλια και τι διαδικασιες ακολουθησε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο αντρας μου που δουλευει στο αεροδρομιο λεει οτι τα μικρα κατοικιδια δεν μπαινουν στα εμπορευματα,αλλα ανεβαινουν στο αεροπλανο με τους ιδιοκτητες τους!!Την ολυμπιακη προφανως τη συμφερει να το βαλεις στα εμπορευματα και για αυτο σου ειπαν τετοιες μπουρδες(μα 600 ευρω??)Μην τους αφησεις να τη βαλουν κατω!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις σας αλλα απ'οτι φαινεται το πραγμα γινεται ολο και πιο περιπλοκο.Περασα σημερα απ'το αεροδρομιο θεσσαλονικης για να ρωτησω απο κοντα και τελικα εμαθα οτι:
-Η easyjet δεν μεταφερει κατοικιδια
-Η aegean δεν παει σε αεροδρομιο που να δεχονται κατοικιδια
-Και η ολυμπιακη τωρα μου λεει οτι δεν μπορω να μεταφερω κατοικιδιο στο ηνωμενο βασιλειο.

-Και η ολυμπιακη τωρα μου λεει οτι δεν μπορω να μεταφερω κατοικιδιο στο ηνωμενο βασιλειο.
Μπορείς, απλώς έχει λίγο περισσότερο τρέξιμο. Οι Άγγλοι, ως νησιώτες, θεωρούν ότι έχουν ξεχωριστό οικοσύστημα από αυτό της ηπειρωτικής Ευρώπης και γι' αυτό έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις σε ό,τι αφορά την εισαγωγή ζωντανών οργανισμών.
Παλιότερα, κάθε ζώο που έμπαινε στην Αγγλία έπρεπε να περάσει 6μηνη καραντίνα. Τώρα πια, την καραντίνα μπορεί να την εκτίσει και στη χώρα του, κάνοντας προηγουμένως όλα τα απαραίτητα (εμβόλια, αποπαρασιτώσεις κ.λπ.).
Για εγκυρότερες πληροφορίες θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις με την Βρετανική Πρεσβεία.

Επιστρεφω με νεα δεδομενα.Μετα απο νεο τηλεφωνημα μου στο τμημα εμπορευματων της Ολυμπιακης(του οποιου τον αριθμο μου τον εδωσαν απ'την british airways για δικο τους...:blink:) εμαθα οτι το συνολικο κοστος μεταφορας θα ειναι γυρω στα 357 ευρω -για φορτιο 5 κιλων-.Οταν εγραφα για 600 σε προηγουμενο μηνυμα μου δεν ηταν επειδη μπερδευτηκα,τοσο μου ειχαν πει !
Επισης το αεροδρομιο στο οποιο δεχονται ζωα ειναι το Heathrow (δεν ξερω αν ειναι και αλλα).Ελπιζω αυτη τη φορα να ειναι η τελικη τιμη (κι ας ειναι ακριβοτερο απ'το δικο μου εισιτηριο...μετ'επιστροφης!).
Παρ'ολ'αυτα αν καποιος εχει ταξιδεψει και ξερει κατι διαφορετικο ας βοηθησει...

καλησπέρα γνωρίζει κανείς πόσα και αν πληρώνεις για τη μεταφορά ζώου στην Αγγλία αεροπορικός ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το κόστος όταν ταξίδεψε η δικιά μου τον αύγουστο του 08 ήταν 385 ευρω(μόνο για το ζώο) με την ολυμπιακη(δεν υπαρχει κ αλλη).Δεν θυμαμαι τηλέφωνα αλλα θυμαμαι οτι πρέπει να εικοινωνήσεις με το τμήμα εμπορευμάτων της ολυμπιακης.Είμαι σχεδον σίγουρος οτι δεν μπορείς να πάρεις ζώο στον χώρο επιβατών.Επικοινωνησε και με τις υπολοιπες εταιρίες για να σιγουρευτείς.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back