mimikaki
Διάσημο μέλος
σας παρακαλω οποιος γνωριζει κατι σιγουρο η καποιον κτηνιατρο να εμπιστευτω ας μου πει!!!

τον γατουλη μου τον φρου μπορειτε να τον δειτε εδω https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/1/1/5/5/P6050025.jpg
https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/1/1/5/5/P6050025.jpg
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ο γατουλης σπου μοιαζει απιστευτα με την δικια μου.Δες την ή στο αβανταρ μου ή στη gallery.
chrisidor
Δραστήριο μέλος
.Όλα αυτά τα λέει το βιβλιάριο υγείας και εμβολιασμού του γάτου μου στις τελευταίες σελίδες.Κοίταξε και του δικού σου.Νομίζω πως το τσιπ είναι απαραίτητο.Πάντως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με την πρεσβεία της Αγγλίας στην Αθήνα.Είναι οι μόνοι που θα σου δώσουν έγκυρες πληροφορίες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Πως να αποχωριστείς τέτοια μάτια...Iδιος με τον Kαμπουρίνο του μπαμπά μου αλλά ακόμα πιο όμορφος! Nα τον χαίρεσαι. Για την καραντίνα, νομίζω οτι κάτι έχει αλλάξει προς το καλύτερο αλλά μην σου δίνω φρούδες ελπίδες. Pώτα όπως λένε και τα κορίτσια. Kαλή τύχη με το θέμα...
vicki v.
Δραστήριο μέλος
www.ramblincat.com
Πρόκειται για το σάιτ ενός ζευγαριού που έχει γυρίσει όλον τον κόσμο με το γατούλη τους και με βοήθησαν πάρα πολύ στην οργάνωση του ταξιδιού. Παρ' όλα αυτά, πιστεύω πως θα πρέπει να απευθυνθείς σε επίσημες πηγές πρώτα. Προσοχή σε κάτι : Πολύ κτηνίατροι δεν έχουν ιδέα τι χρειάζεται για τη μεταφορά ενός ζώου αεροπορικώς. Διπλοτσέκαρε και πρόσεχε μην σε πάρουν στο λαιμό τους γιατί εγώ παρα λίγο να την πατήσω.
mimikaki
Διάσημο μέλος
vicki v.
Δραστήριο μέλος
εδώ υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για τη μεταφορά κατοικιδίων στην Αγγλία.
Από ότι διάβασα δεν χρειάζεται καραντίνα όταν το ζώο προέρχεται από χώρα της Ε.Ε. αρκεί να τηρούνται όλοι οι κανόνες. Η Ελλάδα είναι στη λίστα με τις χώρες από τις οποίες μπορεί να εισαχθεί ένα ζώο χωρίς την καραντίνα.Δες εδώ τι χρειάζεται:
https://www.defra.gov.uk/animalh/quarantine/pets/procedures/owners.htm
-μικροτσιπ
-εξετάσεις αίματος

-διαβατήριο της Ε.Ε. (ένα μπλε είναι που περνάνε όλες οι πληροφορίες με τον αριθμό μικροτσιπ, εμβόλια κλπ)
-εμβόλιο αντιλυσσικό
-48 ώρες πριν την πτήση θεραπεία για ψύλλους και σκουλίκια
αυτά...ελπίζω να βοήθησα. Το μικροτσιπ το πλήρωσα 50ευρώ. Το ξέρω ότι φαίνονται βουνό αλλά αξίζει τον κόπο να μην αποχωριστείς το ζουζούνι σου. Εγώ δεν το μετάνοιωσα

vicki v.
Δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Δεν την νάρκωσα και σε πληροφορώ πως ταξιδέψαμε 26 ώρες (Θεσσαλονίκη - Σικάγο) και δεν έκανε κιχ. Φοβόταν τόσο πολύ που το μόνο που προσπαθούσε ήταν να μείνει ήσυχη και απαρατήρητη. Και όλα πήγαν τέλεια. Την είχα μαζί μου στην καμπίνα.

και να φανταστείς πως πριν το ταξίδι κόντευα να πάθω έλκος από το άγχος μου...
vicki v.
Δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
vicki v.
Δραστήριο μέλος

Όλα θα πάνε καλά! Εδώ εγώ την πήγα στην άλλη άκρη του κόσμου και δεν της έμεινες τραύμα..Να θυμάσαι, πως αν είσαι εσύ ήρεμη, θα είναι και ο γάτος. Νόμος. Αισθάνονται την ανησυχία σου στο πιτς φυτίλι και αντιδρούν ανάλογα!
anabou
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
deni
Νεοφερμένο μέλος
καλησπερα σασ.και γω προκειται να παω στην ολλανδια γι τρεις μηνες και θα ηθελα πολυ να παρω μαζι το Ληδάκι μου. ο φιλος μου δεν εχει προβλημα να μας φιλοξενει και τις δυο-παει το πρωτο προβλημα-και μενει τωρα το θεμα της αεροπορικης.θελει σκληρο κλουβι λογικα ε?η πτηση δεν ειναι πολλες ωρες ,συνολο λιγοτερο απο πεντε μαζι με το καβαλα αθηνα.πρεπει να της εχω νερο και φαγητο?α και κατι ακομα.τη γατουλα μου δε τι δινω μαζι με τις αποσκευες για να τη βαλουν σε ειδικο χωρο η την κραταω μαζι μου στην καμπινα?και για καραντινα που διαβασα πιο πανω?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καλησπερα σασ.και γω προκειται να παω στην ολλανδια γι τρεις μηνες και θα ηθελα πολυ να παρω μαζι το Ληδάκι μου. ο φιλος μου δεν εχει προβλημα να μας φιλοξενει και τις δυο-παει το πρωτο προβλημα-και μενει τωρα το θεμα της αεροπορικης.θελει σκληρο κλουβι λογικα ε?η πτηση δεν ειναι πολλες ωρες ,συνολο λιγοτερο απο πεντε μαζι με το καβαλα αθηνα.πρεπει να της εχω νερο και φαγητο?α και κατι ακομα.τη γατουλα μου δε τι δινω μαζι με τις αποσκευες για να τη βαλουν σε ειδικο χωρο η την κραταω μαζι μου στην καμπινα?και για καραντινα που διαβασα πιο πανω?
Παρε ενα τηλεφωνο στην αεροπορικη εταιρεια που θα ταξιδεψεις για να σου πουν για την γατα.
Νομιζω εχει οριο καποια κιλα για να την παρεις μαζι σου, αλλιως την βαζουν σε αλλο χωρο.
Για την καραντινα, παρε τηλεφωνο στην πρεσβεια της ολλανδιας και ρωτησε.
Αλλα πρεπει να δεις τι χρειαζεται και απο την ολλανδια για να την φερεις στην ελλαδα(αν σκοπευεις να γυρισεις).
Εγω την σαρδελα που την μετεφερα απο χιο αθηνα(ειναι 40 λεπτα βεβαια), της ειχα μαλακο κλουβι, για να ειναι πιο ελαφρια και να την παρω στην καμπινα των επιβατων....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το καλύτερο είναι η γάτα να έχει φάει κ να έχει πιει μερικές ώρες πριν το ταξίδι, ώστε να μην κάνει εμετό κατά τη διάρκεια, τσίσα ή κακά. Πάντως, καλό είναι να έχεις μαζί σου νερό κ φαγητό, για όταν φτάσετε. Καραντίνα δεν νομίζω ότι ισχύει για την Ολλανδία, αφού ακόμα κ στην Αγγλία καταργήθηκε για χώρες-μέλη της Ε.Ε. Πάρε την ολλανδική πρεσβεία για να μάθεις στα σίγουρα ακριβώς τι χρειάζεται, οπωσδήποτε θα απαιτείται να έχει κάνει εμβόλιο καθώς κ να έχει κάποιο διαβατήριο ή ταυτότητα. Πάρε επίσης κ την αεροπορική εταιρεία, ώστε να φροντίσεις από πριν να την πάρεις μαζί σου στην καμπίνα. Δεν νομίζω ότι θα είναι καθόλου καλό γι’ αυτήν να πάει στο ειδικό χώρο, θα είναι πολύ τρομαχτικό.πρεπει να της εχω νερο και φαγητο?α και κατι ακομα.τη γατουλα μου δε τι δινω μαζι με τις αποσκευες για να τη βαλουν σε ειδικο χωρο η την κραταω μαζι μου στην καμπινα?και για καραντινα που διαβασα πιο πανω?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool