mimikaki
Διάσημο μέλος
εγώ δεν θα τον έβαζα πότε στις αποσκευές, διάβασα απίστευτα πράγματα που γίνονται, από το να βγεί απο το κλουβί και να χαθεί μέχρι να πάθει υποθερμία από τις χαμηλές θερμοκρασίες!
οπωσδήποτε μάθε από την πρεσβεία, αλλά και πάλι αν βγάλεις άκρη... καλή τύχη!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marigo173
Δραστήριο μέλος
Διαφωνώ με το τι συστήνεται συνήθως ως προς τα εξής δύο πράγματα: εφόσον η γατούλα ταξιδεύει σίγουρα στην καμπίνα και όχι στις αποσκευές και δεδομένου ότι είναι η πρώτη της πτήση δεν βρίσκω καθόλου κακή την ιδέα να την δώσεις μια μικρή δόση ηρεμιστικού π.χ. 1/4 calmivet, θα ηρεμήσει πιο εύκολα στο αεροπλάνο για να κοιμηθεί και είναι και αντιεμετικό το συγκεκριμένο (το ηρεμιστικό γίνεται επικίνδυνο για την υγεία του ζώου κυρίως όταν ταξιδεύει στις αποσκευές που οι συνθήκες δεν είναι ελεγχόμενες). Επίσης η δικιά μου γατούλα τουλάχιστον νοιώθει πολύ πολύ ανασφαλής μέσα σε μαλακή γατοφόρο. Είναι πιο πρακτική για τις μετακινήσεις σίγουρα αλλά αν η γατούλα σου είναι συνηθισμένη σε κλουβάκι μην δοκιμάσεις να κάνεις την αλλαγή την μέρα της πτήσης!
Στο check-in ρώτα πολύ αλτρουϊστικά αν υπάρχει κενή θέση στο αεροπλάνο να κάτσετε εκεί ("μήπως ενοχληθεί κάποιος άλλος επιβάτης;;;"
). Επίσης άλλο προτέρημα που έχει το κλουβάκι είναι ότι συχνά δεν χωράει κάτω από το μπροστινό κάθισμα κι έτσι αναγκάζονται οι αεροσυνοδοί να το βάλουν πάνω στο κάθισμα δίπλα σου
. Η Λουκρητία βρίσκει την συγκεκριμένη τοποθέτηση πολύ πιο άνετη 
υ.γ. στο κλουβί στρώσε 1-2 πάνες από αυτές που είναι για να εκπαιδεύονται τα κουτάβια.
Καλό σας ταξίδι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Στο check-in ρώτα πολύ αλτρουϊστικά αν υπάρχει κενή θέση στο αεροπλάνο να κάτσετε εκεί ("μήπως ενοχληθεί κάποιος άλλος επιβάτης;;;"). Επίσης άλλο προτέρημα που έχει το κλουβάκι είναι ότι συχνά δεν χωράει κάτω από το μπροστινό κάθισμα κι έτσι αναγκάζονται οι αεροσυνοδοί να το βάλουν πάνω στο κάθισμα δίπλα σου
. Η Λουκρητία βρίσκει την συγκεκριμένη τοποθέτηση πολύ πιο άνετη
υ.γ. στο κλουβί στρώσε 1-2 πάνες από αυτές που είναι για να εκπαιδεύονται τα κουτάβια.
Καλό σας ταξίδι!
δυστυχώς αυτό ισχύει μόνο αν υπάρχει κενή θέση και καλή θέληση...αλλιώς αν η γατοφόρος είναι μεγαλύτερη αναγκαστηκά πάει στις αποσκευές, αλλά και πάλι αυτό εξαρτάται απο την εταιρία, γιαυτο καλύτερα να ρωτήσει....
επείσης εαν πετάνε περισσότερα απο 2 ή 3 ζωάκια στην ίδια πτήση τηρείται σειρά προτερεότητας όσον αφορά την καμπίνα και μπορεί να καταλήξει στις αποσκευές...
anabou
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
mccat
Νεοφερμένο μέλος
στα Αγγλικά όμως.
οοπς - τωρα ειδα το μηνημα της Vicky v!!
cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σε δύο μήνες δε θα έφευγες??

Τελικά πότε φεύγεις? Ρωτάω γιατί από Σεπτέμβρη πάω κι εγώ Λονδίνο

mimikaki
Διάσημο μέλος
ε, σε κάνα μήνα λέω.....
για σπουδές πάς?
cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν πεάσω δηλαδή όλα μου τα μαθήματα και απεγκλωβιστώ από εδώ

mimikaki
Διάσημο μέλος
Ναι, πάω για μεταπτυχιακό, όχι ακριβώς στο Λονδίνο, λίγο παραέξω, στο Guildford (35χλμ νότια)
Αν πεάσω δηλαδή όλα μου τα μαθήματα και απεγκλωβιστώ από εδώ![]()
το guildford είναι τέλειο!!!!
έμεινα εκεί 1 χρόνο!!!Πολυ γραφικό και θεωρείται από τις πολύ καλες περιοχές εκτός λονδίνου! Είσαι πολύ τυχερή και το λονδίνο είναι πολύ κοντά με το τρένο!Στο univercity of surrey?
cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πάω για μεταπτυχιακό Audiovisual Translation

Σήμερα μάλιστα είδα στον ύπνο μου ότι είχα ήδη φύγει και ήμουν αγχωμένη

mimikaki
Διάσημο μέλος
Ναι!
Σήμερα μάλιστα είδα στον ύπνο μου ότι είχα ήδη φύγει και ήμουν αγχωμένη![]()
σου εύχομαι να τα καταφέρεις
το πανεπιστήμιο το ξέρω απέξω! είχα φίλους εκεί και ξημερωβραδιαζόμουν στην library όπου είχε υπολογιστές! και στα καφέ!
Εεπίσης στην πόλη δούλεψα και σε κάποια μαγαζιά
ότι χρειαστείς όταν με το καλό πας μου λες, ξέρω πολυ καλά μέρη με καλό φαγητό, όπως επείσης και συμβουλη σε περιοχές για να βρείς σπίτι, αν δεν μείνεις μέσα στο πανεπιστήμιο

vicki v.
Δραστήριο μέλος
Ναι!
Σήμερα μάλιστα είδα στον ύπνο μου ότι είχα ήδη φύγει και ήμουν αγχωμένη![]()
ουααααου! Πολύ ενδιαφέρον!
Καλή επιτυχία!
cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος

olg_aki
Νεοφερμένο μέλος
Evelia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Προσπάθησα να μπω στη σελίδα που προτείνεις αλλά τίποτα. Μήπως είναι κάτι λάθος?mimikaki δεν γνωρίζω τι γίνεται με την Αγγλία.Το μόνο σίγουρο είναι πως απαιτείται αντιλυσσικό εμβόλιο και τσιπάκι. Εγώ πήρα τη Σβούρα στην Αμερική αλλά η διαδικασία διαφέρει από χώρα σε χώρα. Θα κοιτάξω τι μπορώ να βρω κι εγώ από πληροφορίες αλλά για ρίξε μία ματιά εδώ : Πρόκειται για ένα σάιτ που με βοήθησε πάρα πολύ όταν ετοίμαζα την μετακόμιση στην Αμερική με το Σβουράκι.
www.ramblincat.com
Πρόκειται για το σάιτ ενός ζευγαριού που έχει γυρίσει όλον τον κόσμο με το γατούλη τους και με βοήθησαν πάρα πολύ στην οργάνωση του ταξιδιού. Παρ' όλα αυτά, πιστεύω πως θα πρέπει να απευθυνθείς σε επίσημες πηγές πρώτα. Προσοχή σε κάτι : Πολύ κτηνίατροι δεν έχουν ιδέα τι χρειάζεται για τη μεταφορά ενός ζώου αεροπορικώς. Διπλοτσέκαρε και πρόσεχε μην σε πάρουν στο λαιμό τους γιατί εγώ παρα λίγο να την πατήσω.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Προσπάθησα να μπω στη σελίδα που προτείνεις αλλά τίποτα. Μήπως είναι κάτι λάθος?
περίεργο ούτε εμένα τώρα... τότε που μου το είχε δώσει είχα μπει...

cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
cloud, αν επιτρέπεται, τι έχεις σπουδάσει και θα κάνεις τέτοιο μεταπτυχιακό;
Σε λίγο καιρό παίρνω πτυχίο από την Αγγλική Φιλολογία στην Αθήνα

Και φεύγω κατευθείαν για Surrey

cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool