Ταξίδι στην Αγγλία!!!

Αχ τυχερούλα, τέλεια θα περάσεις! Και τα ξαδέρφια μου στο Surrey μένουν, στο Worcester Park (γούστερ παρκ). Είναι πανέμορφο μέρος και έχει πολύ καλές γειτονιές!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χριστινα εσυ που θα πας?
(αντε, ολοι φευγετε!):(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοίτα, αν όλα πάνε καλά του χρόνου τελειώνω τη σχολή και μετά φεύγω. Εκτός αν χρειαστεί να κάνω και foundation, ένας χρόνος ακόμα, γιατί ήμουν θεωρητική κατεύθυνση.

Εγώ το σκέφτομαι όχι για τώρα σε τον επόμενο σεπτέμβρη. Αλλά είμαι πολύ ανασφαλής και δεν το βλέπω :redface:

Αχ, Αναστασία, μην τη χάσεις την ευκαιρία, θα είναι κρίμα. Παρ' το απόφαση και σου υπόσχομαι ότι δε θα το μετανιώσεις. ;) Για μένα (αλλά και για όσους ξέρω) η περίοδος του μεταπτυχιακού στο εξωτερικό ήταν η καλύτερη!! :up:

ε ναι εγω πχ μετα απο 8 χρονια λονδινο (BSc + PhD) μετανιωσα που γυρισα ελλαδα οχι που εφυγα για αγγλια :D:cool:

8 χρόνια;;; :blink: Ααα, εσύ είσαι βετεράνα!! :lol: :lol:

ναι 8 χρονια ασε ασε εκει ηταν αψογα εδω πως συνηθιζω τωρα που εχει περασει εναμισης χρονος απο οταν επεστρεψα ελλαδα και ακομα αναπολω τις βολτες μου στο λονδινο παλι καλα που η πατρα εχει θαλασσα και ξεχνιεμαι :redface::lol::lol:

Αχ, Αναστασία, μην τη χάσεις την ευκαιρία, θα είναι κρίμα. Παρ' το απόφαση και σου υπόσχομαι ότι δε θα το μετανιώσεις. ;) Για μένα (αλλά και για όσους ξέρω) η περίοδος του μεταπτυχιακού στο εξωτερικό ήταν η καλύτερη!! :up:
Συμφωνώ απλά φοβάμαι να πάω έξω μόνη μου :redface:. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι δεν έχω ψάξει καθόλου τι παίζει έξω (ενδιαφέρομαι για δίκτυα, ασφάλεια δικτύων ή κάτι τέτοιο) για Αθήνα που ψιλοκοίταξα δεν βρήκα κάτι ενδιαφέρον. Θα δούμε :whistle:

Συμφωνώ απλά φοβάμαι να πάω έξω μόνη μου :redface:.
Κι εγώ έτσι την πάτησα προ αμνημονεύτων ετών. Είχα ετοιμάσει τα χαρτιά μου για University of Kent, αλλά είχα πάθει μια ψιλοκατάθλιψη του τύπου, δεν μπορώ χωρίς την μαμά μου, τον μπαμπά μου, τους φίλους μου, τι θα τρώω, που θα μένω, κι άλλα τέτοια χαζά, έσκισα τα χαρτιά και δεν πήγα. Τώρα χτυπάω το κεφάλι μου αλλά είναι αργά. Αναστασία καλύτερα να μετανιώνεις για πράγματα που έχεις κάνει, παρά για πράγματα που δεν έχεις κάνει. Σου μιλάω εκ πείρας...:( :down: :down:

Προετοιμάζοντας τις διαδικασίες για το ταξίδι, ανακάλυψα πώς η Μεγάλη Βρετανία έχει βγάλει καινούργιους κανονισμους όσων αφορά την μεταφορά μικρών ζώων.
Συγκεκριμένα ΔΕΝ επιτρέπει με καμία αεροπορική εταιρία την μεταφορά σκύλου ή γάτας μέσα στην καμπίνα!
Αυτό σημαίνει ότι αναγκαστικά τον φρού θα τον ταξιδέψω στον χώρο αποσκευών:down::down:
Έχω τρελό άγχος, και έχω εκνευριστεί πολύ με αυτό το πράγμα:(.Είναι η μοναδική χώρα που το κάνει αυτό!
Να δώ τι θα κάνω....:/:

Ωραίος πολιτισμός!!!

Ωραίος πολιτισμός!!!

Έλα ντε και υποτίθεται πώς είναι και φιλόζωοι....:down:
Άσε το τι δυσκολείες έχω συναντήσει δεν λέγεται...Μετά την τεράστια γραφιοκρατεία, (που ακόμη τρέμω αν τα έχω κάνει όλα σωστά και δεν μου ζητήσουν κάτι άλλο), δεν μπορούσα να βρώ σπίτι να μείνω που να δέχεται γάτες:( Βλέπεις στα διαμερίσματα απαγορεύουν να έχεις κατοικίδια, γιατί θεωρούν πώς πρέπει να βγαίνει έξω το κατοικίδιο σου...οπότε πρέπει να νοικιάσω σπίτι, με κήπο που σημαίνει μεγαλύτερο ενοίκιο, και πάλι αν δέχεται ο landlord..:mad:
"Τα νεύρα τσατάλια, για ένα τόσο δα μικρό ζωάκι!!!Έλεος@

Ούτε δεινόσαυρος να ήταν η γάτα!!! ΗΜΑΡΤΟΝ.

Ναι, αυτό το ήξερα.. Είναι φρίκη αλλά τι να κάνεις. Εντωμεταξύ ίσως χρειαστεί να τον στείλεις με διαφορετικό αεροπλάνο, cargo. Μην ανησυχείς όμως σίγουρα θα μπει σε ειδικό χώρο. Στην Αγγλία υπάρχουν και πολλές εταιρείες που αναλαμβάνουν τα διαδικαστικά που δεν είναι και λίγα. Π.χ. δεν αρκεί μόνο το εμβόλιο της λύσσας, πρέπει να του έχεις κάνει και τεστ 6 μήνες μετά που να δείχνει ότι το εμβόλιο έπιασε αλλά υποθέτω ότι αυτά ξέρεις. Για το διαμέρισμα βρε παιδί μου όμως αποκλείεται να μην γίνεται πουθενά! Επικοινώνησε με μερικούς μεσίτες,γιατί για να νοικιάσεις σπίτι θα πρέπει να συγγενεύεις με κανέναν εφοπλιστή... Σε ποια πόλη θα πας;

Ναι, αυτό το ήξερα.. Είναι φρίκη αλλά τι να κάνεις. Εντωμεταξύ ίσως χρειαστεί να τον στείλεις με διαφορετικό αεροπλάνο, cargo. Μην ανησυχείς όμως σίγουρα θα μπει σε ειδικό χώρο. Στην Αγγλία υπάρχουν και πολλές εταιρείες που αναλαμβάνουν τα διαδικαστικά που δεν είναι και λίγα. Π.χ. δεν αρκεί μόνο το εμβόλιο της λύσσας, πρέπει να του έχεις κάνει και τεστ 6 μήνες μετά που να δείχνει ότι το εμβόλιο έπιασε αλλά υποθέτω ότι αυτά ξέρεις. Για το διαμέρισμα βρε παιδί μου όμως αποκλείεται να μην γίνεται πουθενά! Επικοινώνησε με μερικούς μεσίτες,γιατί για να νοικιάσεις σπίτι θα πρέπει να συγγενεύεις με κανέναν εφοπλιστή... Σε ποια πόλη θα πας;

για το διαμέρισμα είναι σίγουρο...Δεν υπάρχει νόμος η κάτι τέτοιο απλά κανείς δεν το κάνει...και στα μεσιτικά το ίδιο μου είπαν..Μόνο αν έχεις δικό σου διαμέρισμα κάνεις ότι θέλεις...
Τώρα βρήκα σπίτι τελικά σε καλή τιμή αλλά φυσικά πιό ακριβό από το διαμέρισμα...Έχει και κήπο..
Θα μένω λίγο έξω από το Birmingham.

Α, πολύ ωραία. Αν δεν είναι κάτι εξωφρενικό γιατί όχι. Έξω από το κέντρο των πόλεων άλλωστε έχει πολλές μονοκατοικίες και σε ανθρώπινες τιμές υποθέτω. Τώρα το ταξίδι σίγουρα είναι μεγάλο άγχος αλλά αν είναι να κάτσεις για αρκετό καιρό αξίζει τον κόπο να τον έχεις μαζί σου. Σε περίπτωση που δεν τα έχεις ήδη κοιτάξει, ρίξε μια ματιά στα παρακάτω:
https://airpets.com/
https://www.petplanet.co.uk/travel_intro.asp
https://www.airanimal.com/
Αστεία, αστεία σίγουρα θα χρειαστείς μια γατούλα για παρέα στην Αγγλία. Άντε καλό σας ταξίδι εύχομαι!

Σε ευχαριστώ πολύ!:)
Ναι δεν θα τον άφηνα για τίποτα εδώ...ήδη έχω καθυστερήσει να φύγω επειδή δεν μπορούσα να πάω χωρίς εκείνον:redface:

ποτε φευγεις mimikaki;:):P:happy:

γυρό στο τέλος Σεπτέμβρη...:|

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back