Ταξίδι στην Αγγλία!!!

καλο ταξιδι!!:):P:cool: και καλη διαμονη στην αγγλια! αληθεια απο κει θα μπορεις να μπενεις στο σαιτ;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλο ταξιδι!!:):P:cool: και καλη διαμονη στην αγγλια! αληθεια απο κει θα μπορεις να μπενεις στο σαιτ;:hmm:

Να σαι καλά Ελινάκι μου!:)
Εννοείται πώς θα μπαίνω κανονικότατα!:up:Αφού θα είστε η παρέα μου!!!:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν μπορει καποιος να στον προσεχει εδω οσο θα λειπεις?εγω φοβαμαι τις μετακινησεις με αεροπλανο ,οταν μαλιστα δεν θα μπορεις να τον εχεις στην καμπινα...

δεν μπορει καποιος να στον προσεχει εδω οσο θα λειπεις?εγω φοβαμαι τις μετακινησεις με αεροπλανο ,οταν μαλιστα δεν θα μπορεις να τον εχεις στην καμπινα...

μακάρι να γινότανε αυτό Αγγελική μου , αλλά πάω για να ζήσω εκεί...Δεν γίνεται να τον αφήσω εδώ...
Και εγώ φοβάμαι, και έχω ακούσει άσχημες ιστορίες με γατάκια να χάνονται στο αεροδρόμιο επειδή άνοιξε η γατοφόρος κλπ ειδικα στο αεροδρόμιο του Λονδίνου...

Θα μένω λίγο έξω από το Birmingham.
Όχι, Μιμίκα, όχι Black Country, άκου τον άνθρωπο που έφαγε τρία χρόνια εκεί, don't do it, κοπέλα μου... :cry: (εκτός αν μιλάμε για Κόβεντρι)
Δεν ήταν να πας Ουαλία;

Επίσης, δεν ξέρω αν το έχεις κλείσει το σπίτι, αλλά θα σου συνιστούσα να εξετάσεις ΣΟΒΑΡΑ το ενδεχόμενο να συγκατοικήσεις, γιατί εκτός απ' το ενοίκιο είναι και τα δημοτικά τέλη στη μέση, τα οποία είναι ΠΟΛΥ τσουχτερά.

Όχι, Μιμίκα, όχι Black Country, άκου τον άνθρωπο που έφαγε τρία χρόνια εκεί, don't do it, κοπέλα μου... :cry: (εκτός αν μιλάμε για Κόβεντρι)
Δεν ήταν να πας Ουαλία;

Επίσης, δεν ξέρω αν το έχεις κλείσει το σπίτι, αλλά θα σου συνιστούσα να εξετάσεις ΣΟΒΑΡΑ το ενδεχόμενο να συγκατοικήσεις, γιατί εκτός απ' το ενοίκιο είναι και τα δημοτικά τέλη στη μέση, τα οποία είναι ΠΟΛΥ τσουχτερά.

ναι είναι προς κοβεντρι...
Ουαλία θα πήγαινα αν πήγαινα νωρίτερα...:/:
Το σπίτι το έχω κλείσει, και έμαθα και για τα δημοτικά τέλη .....

Εντελώς ούτε δεινόσαυρος να ήταν ο Φρου! Έλεος πια! Κουράγιο Μιμίκα φτάνεις στο τέλος. Πάντως ο Σάκης έχει ταξιδέψει στην μπαγκαζιέρα κάποιες φορές που ταξίδευα με Ολυμπιακή και έπεσα σε μ@#$κισμένες υπαλλήλους στο check-in. Αν εξαιρέσεις την τρομάρα που πήρε δεν είχαμε κάποιο άλλο ευτράπελο.

Το οτι απαγορευονται πλεον τα ζωα στη καμπινα δεν το ηξερα :(:( Θα το πω στη μητερα μου που σχεδιαζε να παει Οκτωβρη με το σκυλακι (θεωροντας πως θα το εχει μαζι)
Παντως οντως κοντευεις και θα δεις ολα θα πανε καλα:):)
Κι αυτο με τους ιδιοκτητες δεν το ηξερα... Ειχα μια εντελως αντιθετη αποψη. Απλα σε οσα σπιτια Αγγλων εχω μεινει ειχαν ζωα και ηταν αδιανοητο να μην ειχαν. Αλλα σε διαμερισμα δεν εχω μεινει ποτε. Αφου βρηκες παλι καλα

Εντελώς ούτε δεινόσαυρος να ήταν ο Φρου! Έλεος πια! Κουράγιο Μιμίκα φτάνεις στο τέλος. Πάντως ο Σάκης έχει ταξιδέψει στην μπαγκαζιέρα κάποιες φορές που ταξίδευα με Ολυμπιακή και έπεσα σε μ@#$κισμένες υπαλλήλους στο check-in. Αν εξαιρέσεις την τρομάρα που πήρε δεν είχαμε κάποιο άλλο ευτράπελο.

Την τρομάρα του σκέφτομαι τον καημένο...4 ώρες μοναχούλης στο κλουβί μέσα στον θόρυβο σε άγνωστο χώρο...:(:(
:cry:

Ασε μη το σκεφτεσαι οσο μπορεις. Ειναι κατιπου πρεπει να γινει, τεσσερεις ωρες ειναι θα περασουν......

LOL!! :lol::lol::lol:
Ρούλα, μου θύμισες τον εαυτό μου όταν, μετά από κάνα 10μηνο στο Newcastle (χωρίς διαλείμματα Ελλάδας) το είχα σιχαθεί εντελώς, κι εκείνο και τους κατοίκους του. Το έλεγα "η Αμαλιάδα της Αγγλίας" (προκαταβολικά συγγνώμη αν κανείς κατάγεται από την Αμαλιάδα, απλώς για μένα αντιπροσωπεύει αυτό που λέμε "βαθιά επαρχία").
Τώρα βέβαια, 6 χρόνια μετά, μου λείπει πάρα πολύ :rolleyes:

Καλή αρχή και στους δυο σας. Ελπίζω ο Φρου να μην αποκτήσει αγγλικό αξάν !:rolleyes::inlove::inlove:
Ύ.Γ. Να προσέχεις

Ίσα-ίσα, λένε ότι οι γάτες έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στην αγγλική προφορά. Υποτίθεται ότι προτιμούν τις γυναικείες φωνές (επειδή είναι πιο ψηλές), αλλά δεν μπορούν να αντισταθούν στους άντρες που μιλάνε με αγγλική προφορά!:lol:
Το παράδοξο είναι ότι αυτό το διάβασα σε αμερικάνικο σάιτ.

Ευχαριστώ Νερίνα:)
Ελπίζω να μην μου αρχίσει τα "Αγγλικά" ο φρουνάκης γιατί θα τον πάρω "σηκωτό" και θα τον φέρω πίσω στην Ελλάδα να θυμηθεί τις "ρίζες¨του!!:lol::lol:
Ε ρε γλέντια που θα έχουμε!!Θα μου γνωρίσει καμιά Αγγλίδα γάτα και θα τρέχουμε!!!
Θα έχει και την πρώτη του επαφή με κήπο...:hmm: που σημαίνει πουλάκια, ζωήφια, σκιουράκια....Είμαι πολύ περίεργη αν θα ακολουθήσει τους πειρασμούς...Εδώ πάντως το μπαλκόνι το πλησιάζει από απόσταση...ακόμη και όταν έμενα στην μαμά μου, που έχει πρόσβαση σε κήπο, δεν πήγαινε καθόλου:blink:

θα μεινεις πολυ καιρο εκει?

ελπιζω να πανε οπως τα επιθυμεις!:)

Αντε με το καλό, και όλα καλά...!!!!! Ας περιοριστούμε το Αγγλικό "αξάν", και τίποτα άλλο...."αγγλικό", να τσεκάρεις τις "παρέες του εεεε??? .!!!!!!!!:P:lol:
και ο δικός μου, ο Ρούπι, που απο το διαμέρισμα στην αγία παρασκευή τον έχω πάει στην εξοχή εδώ και 2 μήνες....μπααααα, με τίποτα δεν αφήνει το πούφ του!!!!!! άντε το πολύ-πολύ μέχρι την πόρτα του σπιτιού απέξω φρουρός, για κήπο δεν το συζητάμε!!! Φαντάσου ότι και για την αναγκη του, τόσο χώμα, τόσος χώρος, οχιιιιιι αυτός μεσα στην Catsan.....!!!!!:)

Ποιος ξέρει... ίσως αν μείνει καιρό, να του φύγει η πρώτη επιφυλακτικότητα και να εκδηλωθεί η γατίσια περιέργεια. Ίσως ακούγεται λίγο αιρετική η άποψή μου,:redface: αλλά πιστεύω πως αν δεν υπάρχουν σοβαροί κίνδυνοι είναι καλύτερο για τις γάτες να βγαίνουν.
Ιδίως οι μικρές αγγλικές πόλεις προσφέρουν τις ιδανικές συνθήκες!

Ναι Βανα και ο δικός μου το ίδιο!! είναι σπιτόγατος ο άτιμος:P:P...Δεν έχει και άδικο με αυτά που πέρασε όταν ήταν "έξω"...τον βρήκα μωράκι, μέσα
στην κακοποίηση, και είδα και έπαθα να τον κάνω να με εμπιστευτεί..:/:

Αλλά αυτό που λές ruko και εγώ το σκέφτομαι, θα είναι κρίμα να μην βγεί έξω εκεί που οι συνθήκες είναι ιδανικές...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back