Τα Μaine Coon-άκια!!

nandia05

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα.
Ισως τα πιο λατρεμενα γατακια μετα τα βιρμανιας!!!! Αν σας πω τι μπορει να σκαρφιστει το μυαλο ενος main-coon θα τρελαθητε!!!!

Ειναι τρελα ειναι γλυκα και ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!:up:

Αυτός είναι ο γίγαντάς μου!! Λατρεμένος άντρακλας. Είναι μόνο 7 μηνών και ζυγίζει 7 κιλά!! Μήνας και κιλό!!!

Ρωτήστε με να σας πω για την τρέλα που λέγεται Maine Coon!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό θα πει γάτα!

Βρήκα αυτή την καταπληκτική φωτό με ένα γάταρο με άσπρα "μποτίνια" ξαπλαρωμένο στο τραπέζι της κουζίνας!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• RoryJJay.jpg
    RoryJJay.jpg
    39,7 KB · Εμφανίσεις: 516
Είναι ωραίες γάτες οι Μέην Κουν και γίνονται, όντως, τεράστιες! Χνουδωτοί γίγαντες και πανέξυπνοι επίσης:up:

Κούκλος ο Ράμσης!!!
heart.gif

Κι εγώ έχω την τύχη να ζω με τέτοιο όμορφο πλάσμα. Τον βρήκα τον Ντύλαν εγκαταλειμένο σ' ένα άσυλο ζώων. Στις 4 Απριλίου κλείνει τα 9 χρόνια, έχει βροντερή φωνή, είναι τρυφερός, έξυπνος (αλλά δεν το είναι όλες οι γάτες;), όντως τεράστιος (8 κιλά) και πολύ γάτος.

οι φώτο μας :
https://www.mycat.gr/gallery/browseimages.php?do=member&imageuser=2494

Αν ειναι ο Ντυλαν στην φωτο για ημιαιμος ειναι πανεμορφος και το λεω γιατι τα main coon δεν εχουν βαρια φωνη και στην ηλικια που ειναι επρεπε να ζυγιζει τουλαχιστον 10 κιλα. Το βασικο ομως ειτε γνησιο ειτε ημιαιμο να τα αγαπαμε γιατι το νιωθουν!!!!

Είναι τεράστιες γάτες οι Μαίην Κουν, αλλά όχι τόσο τεράστιες!! Ένας ενήλικος γάτος ζυγίζει 6 εως 9 κιλά, οι θηλικές ακόμα λίγοτερο. Δεν αρκεί; Βέβαια υπάρχουν εξαιρέσεις, όπως ίσως η φωνή του δικού μου και το βάρος του δικού σου. Ο Ράμσης θα είναι πάνω από 10 κιλά όταν μεγαλώσει; Ουάου! άκου εντυπωσιακός γάτος, σαν λιοντάρι!!!
heart.gif

Μη διστάζεις να βάλεις πολλές πολλές φώτο!
Απ' ό, τι ξέρω για την ιστορία του Ντύλαν, η προηγούμενη ιδιοκτήτρια τον πήρε από εκτροφείο και τον άφησε για υιοθέτηση γιατί δεν μπορούσε πια να τον φροντίσει. Όχι που το εκτροφείο είναι μια εγγύιση για την καθαριότητα της ράτσας, και πραγματικά δε μ'ενδιαφέρει καθόλου αν είναι ημιαιμος ή όχι, τον λατρεύω από την πρώτη στιγμή που τον είδα, είναι πανέμορφος και ο χαρακτήρας του μου ταιριάζει.

ΜΑΙΝ COON

Λοιπον τα αρσενικα main coon φτανουν τα 10-12 κιλα και τα θυληκα τα 8. Τα αρσενικα ειναι πολυ καλοβολα και αγαπησιαρικα και να ξερετε οτι αν αποφασισουν να κοιμηθουν μαζι σας καλα θα κανετε να εχετε 2πλο κρεβατι γιατι το θελουν δικο τους. Σπρωξε σπρωξε κοντευουμε να κοιμηθουμε στο πατωμα!!!
heart.jpg
crema.jpg

Ετσι για να παρετε μια ιδεα!!!:lol:

Παναγιά μου κάτι γατιά! Αυτά, καλέ, είναι λιοντάρια!!!:blink:

ΜΑΙΝ COON

:PΟντως αλλιως τα λενε και μικρα λιονταρακια, αν κρινει κανεις οτι οσο ειναι αυτα ειναι και τα μωρα του λιονταριου!!!! Το μονο προβλημα ειναι το μπανιο!! Πρεπει να μπουμε μαζι στην ντουζιερα για να μπανιαριστουμε!!! το μονο σιγουρο ειναι πως θα κανουμε και οι δυο μπανιο!:lol:
ramsis2.jpg

Είναι τερααααστιαααα!!!!:D:D:DΣα λιονταρια,δίκιο έχετε..να πω την αλήθεια εγώ θα τα ψιλοφοβόμουν..:redface::redface:αλλά είναι γλύκες!!

Μανουλα μου ........
Δεν μου λες Ναντια αμα τσαντιστουν αυτα τι κανουν???

ΜΑΙΝ COON

Οσο μποι εχουν τοση αγριαδα τους λειπει. Ειναι πανεξυπνα και παμπονηρα!!!! Αν θελετε να βρισκεται τα πραγματα σας...μην τους τα δινεται!!!

ΜΑΙΝ COON

Δεν νομιζω οτι τσαντιζονται και αν τυχη απλα θυμωνουν και καθονται σε μια γωνια. Ξερουν οτι εχουν το πανω χερι:P

Α, βέβαια...φαντάζεσαι να φας χαστούκι από Μέην Κουν;:P

Η΄να σε πάρει στο κυνηγι...την έβαψες...:blink::blink::blink:

Δεν νομιζω οτι τσαντιζονται και αν τυχη απλα θυμωνουν και καθονται σε μια γωνια. Ξερουν οτι εχουν το πανω χερι:P
Πω,πω σιγουρα ειναι φοβερα απλα εγω δεν εχω ξαναδει ουτε σε φωτο κατι αναλογο:)

main coon

Χαστουκι δεν θα φας αλλα κανενα πατημα βαρυ στον υπνο σου ή κανενα σπρωξιμο του τυπου κανε περα να ξαπλωσω , μπορει!!!:P

φανταστειτε τι παθαινει το ποντικακι οταν βλεπει τετοια γατα!!! .......................................................

φανταστειτε τι παθαινει το ποντικακι οταν βλεπει τετοια γατα!!! .......................................................
:lol::lol:Εγώ νομίζω και σκύλος θα παθαίνει το ίδιο!!

Και είναι ό,τι πρέπει να ξεγελάς τους κλέφτες! Φαντάζεστε τι θα πάθουν αν δουν ένα λιοντάρι να φυλάει το σπίτι;:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back