nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειναι τρελα ειναι γλυκα και ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Ρωτήστε με να σας πω για την τρέλα που λέγεται Maine Coon!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άστριντ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κι εγώ έχω την τύχη να ζω με τέτοιο όμορφο πλάσμα. Τον βρήκα τον Ντύλαν εγκαταλειμένο σ' ένα άσυλο ζώων. Στις 4 Απριλίου κλείνει τα 9 χρόνια, έχει βροντερή φωνή, είναι τρυφερός, έξυπνος (αλλά δεν το είναι όλες οι γάτες
, όντως τεράστιος (8 κιλά) και πολύ γάτος.οι φώτο μας :
https://www.mycat.gr/gallery/browseimages.php?do=member&imageuser=2494
nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άστριντ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μη διστάζεις να βάλεις πολλές πολλές φώτο!
Απ' ό, τι ξέρω για την ιστορία του Ντύλαν, η προηγούμενη ιδιοκτήτρια τον πήρε από εκτροφείο και τον άφησε για υιοθέτηση γιατί δεν μπορούσε πια να τον φροντίσει. Όχι που το εκτροφείο είναι μια εγγύιση για την καθαριότητα της ράτσας, και πραγματικά δε μ'ενδιαφέρει καθόλου αν είναι ημιαιμος ή όχι, τον λατρεύω από την πρώτη στιγμή που τον είδα, είναι πανέμορφος και ο χαρακτήρας του μου ταιριάζει.
nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπον τα αρσενικα main coon φτανουν τα 10-12 κιλα και τα θυληκα τα 8. Τα αρσενικα ειναι πολυ καλοβολα και αγαπησιαρικα και να ξερετε οτι αν αποφασισουν να κοιμηθουν μαζι σας καλα θα κανετε να εχετε 2πλο κρεβατι γιατι το θελουν δικο τους. Σπρωξε σπρωξε κοντευουμε να κοιμηθουμε στο πατωμα!!!

Ετσι για να παρετε μια ιδεα!!!

Fotini
Διάσημο μέλος

nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οντως αλλιως τα λενε και μικρα λιονταρακια, αν κρινει κανεις οτι οσο ειναι αυτα ειναι και τα μωρα του λιονταριου!!!! Το μονο προβλημα ειναι το μπανιο!! Πρεπει να μπουμε μαζι στην ντουζιερα για να μπανιαριστουμε!!! το μονο σιγουρο ειναι πως θα κανουμε και οι δυο μπανιο!
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σα λιονταρια,δίκιο έχετε..να πω την αλήθεια εγώ θα τα ψιλοφοβόμουν..
αλλά είναι γλύκες!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οσο μποι εχουν τοση αγριαδα τους λειπει. Ειναι πανεξυπνα και παμπονηρα!!!! Αν θελετε να βρισκεται τα πραγματα σας...μην τους τα δινεται!!!
nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν νομιζω οτι τσαντιζονται και αν τυχη απλα θυμωνουν και καθονται σε μια γωνια. Ξερουν οτι εχουν το πανω χερι

Fotini
Διάσημο μέλος

niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος

zorica
Διάσημο μέλος
Πω,πω σιγουρα ειναι φοβερα απλα εγω δεν εχω ξαναδει ουτε σε φωτο κατι αναλογοΔεν νομιζω οτι τσαντιζονται και αν τυχη απλα θυμωνουν και καθονται σε μια γωνια. Ξερουν οτι εχουν το πανω χερι![]()

nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χαστουκι δεν θα φας αλλα κανενα πατημα βαρυ στον υπνο σου ή κανενα σπρωξιμο του τυπου κανε περα να ξαπλωσω , μπορει!!!

zorica
Διάσημο μέλος
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool