Raisa
Περιβόητο μέλος
Γιούληηηηη....τι μου κάνεις τώρα?Κι εμένα από τα Μειν Κουν αυτό το χρώμα μου αρέσει... για να καταλάβεις ο πατέρας της Σεμέλης έχει το αγαπημένο μου χρώμα (έτσι θα γίνει κι εκείνη)!! Chocolate tabby!
Νάτος! Αυτός όμως είναι Βιρμανός ε?
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Aυτό που εσύ Νικολέτα μου μας έκανες πολλάπλές φορές με τα απίστευτα μωρά σου!!Γιούληηηηη....τι μου κάνεις τώρα?![]()

Ετσι θα γίνει και η Σεμέλη μου
... αλλά θέλει 18 μήνες για να ολοκληρωθούν οι γραμμούλες της! 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Καταρχην εχει απιστευτα Maine Coon. Πανεμορφα. Ο Troy, ομως... Απιστευτος. Τι να σας λεω τωρα... Αλλα εκτροφεια, ομολουγουμενως, δεν εχω δει. Δυσκολα, ομως, αλλο εκτροφειο θα ειναι πιο οργανωμενο και πιο καθαρο απο αυτο. Φανταστειτε οτι υπαρχουν ειδικα διαμορφωμενοι χωροι για τα ζωακια και για καθε περισταση. Πχ, οι γατες που εχουν γεννησει και θηλαζουν ειναι σε ξεχωριστο χωρο.Τα ζωακια φαινονται πραγματικα ευτυχισμενα εκει και η Νεκταρια μου εδωσε αρκετες πληροφοριες σχετικα με αυτα, αλλα και το πως θα πρεπει να φροντιζω το μελλοντικο μου κατοικιδιο.
Ε, τι? Θα εμενα με σταυρωμενα χερια? Τωρα, ας ελπισουμε στην επομενη γεννα να γεννηθει το δικο μου γατακι.

moukelis
Επιφανές μέλος
EL GATO
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
EL GATO
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρσενικο. Τωρα το χρωμα δεν ειμαι σιγουρος πως λεγεται, αλλα ειναι καφε με ραβδωσεις. Ειναι το πιο συνηθες χρωμα στα maine coon.
Υπομονη και θα τον εχεις ελπιζω συντομα!!!!

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Σε ευχαριστω EL GATO για τα καλα σου λογια και για το συγκινητικο ΠΜ.Ενταξει δεν εχω κατι το ιδιαιτερο εχω δει και καλυτερα αλλα και χειροτερα και παντα στο εξωτερικο.Φροντιζω πρωτα να ειναι υγιη ,καθαρα και προ παντων κοινωνικοποιημενα.Τον αλλον μηνα ,πρωτα ο Θεος θα γεννηθει το αγορακι που θελεις (black tabby).
Και μια παρενθεση.Σημερα επισκεφτηκα τη Ναντια και ειδα το γατακι μας που πηρε πριν ενα χρονο.Ηταν ολα σε αψογη κατασταση φιλικα και κοινωνικα.Η ευχη μου ειναι να βρισκονται τετοιοι ιδιοκτητες για τα γατακια μου.

nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Νάντιαααα... σου χρωστώ κι εγώ μια επισκεψούλα!!Σ'ευχαριστω και μακαρι ολα τα μωρα σου να περνανε σαν πασαδες οπως τα δικα μου. Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο κακομαθημενα και καλομαθημενα τα εχω...μεχρι διακοπες μπορω να μην παω αν δεν τα εχω τακτοποιησει πρωτα ''η εστω να τα παρω μαζι.....

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αντε!! Απ'της Νεκταρίας το εκτροφείο, σύντομα στην αγκαλιά σουΑρσενικο. Τωρα το χρωμα δεν ειμαι σιγουρος πως λεγεται, αλλα ειναι καφε με ραβδωσεις. Ειναι το πιο συνηθες χρωμα στα maine coon.

EL GATO
Διάσημο μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Εχω ακουσει τα καλυτερα για σενα!!!!Μηπως ειναι καιρος να συναντηθουμε?Δεν κανονιζεις με την Ναντια μια εκδρομουλα στη Σαλαμινα?Αντε!! Απ'της Νεκταρίας το εκτροφείο, σύντομα στην αγκαλιά σου![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Aλήθεια??Εχω ακουσει τα καλυτερα για σενα!!!!Μηπως ειναι καιρος να συναντηθουμε?Δεν κανονιζεις με την Ναντια μια εκδρομουλα στη Σαλαμινα?

Θα το ήθελα πολύ!!
Και βέβαια θα ήθελα να βρεθούμε από κοντά!! Θα οργανωθούμε με τη Νάντια και θα έρθουμε!

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Οχι να μεινουμε μονο στα λογια αλλα "μαζι να κανουμε τη θεωρια πραξη"Που λεει και το ρητο στο my cat

WELCOME
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μ'αυτό το όραμα λοιπόν θα έρθουμε σπίτι σου!Οχι να μεινουμε μονο στα λογια αλλα "μαζι να κανουμε τη θεωρια πραξη"Που λεει και το ρητο στο my cat
WELCOME

This is a promise!

EL GATO
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Θα πάμε!!Γιουλη, πρεπει να πατε!!!!!

Να ξαναδώ τους αγαθούς γίγαντες! Τελευταία φορά τους είχα δει στην προηγούμενη έκθεση και τα'χασα!!

Είναι πανέμορφα πλάσματα ε??
Για λέγε για λέγε!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool