moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:26 Η moukelis έγραψε: #161 18-09-08 22:26 Θα πρεπει βαλεις σιτα στο μπαλκονι,ισως καλαμωτη,και να βρεις πως θα γινεται να αφηνεις ανοιχτη καποια μπαλκονοπορτα ολη τη μερα και τη νυχτα...Αλλιως πορτακι...Εγω πάντως θα φοβομουν να το αφηνω και το βραδυ να βγαινει,σκαρφαλωνουν παντου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:58 Ο EL GATO έγραψε: #162 18-09-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα πρεπει βαλεις σιτα στο μπαλκονι,ισως καλαμωτη,και να βρεις πως θα γινεται να αφηνεις ανοιχτη καποια μπαλκονοπορτα ολη τη μερα και τη νυχτα...Αλλιως πορτακι...Εγω πάντως θα φοβομουν να το αφηνω και το βραδυ να βγαινει,σκαρφαλωνουν παντου. Click για ανάπτυξη... Ακριβως για κατι τετοια μηνυματα ξεκινησα τη συζητηση. Το οτι θα ερθει στο σπιτι ενας νεος κατοικος, ε, αλλαζει λιγο τα πραγματα. Και πρεπει να ειμαι προετοιμασμενος γι' αυτο. Το πορτακι που οδηγει στο μπαλκονι, ομως, πως τοποθετειται? Και κατι ασχετο... Δε πρεπει να παιζει αλλος αντρας εδω μεσα, ε? Ποιος στη χαρη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:59 Η aretha έγραψε: #163 19-09-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το πορτακι που οδηγει στο μπαλκονι, ομως, πως τοποθετειται? Click για ανάπτυξη... Διάβασε εδώ για το πορτάκι και εδώ για την περίφραξη του μπαλκονιού. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και κατι ασχετο... Δε πρεπει να παιζει αλλος αντρας εδω μεσα, ε? Ποιος στη χαρη μου... Click για ανάπτυξη... Έχουμε λίγους, αλλά καλούς! (Φαίνεται ότι οι περισσότεροι άντρες είναι κρυφο-γατόφιλοι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #164 19-09-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ακριβως για κατι τετοια μηνυματα ξεκινησα τη συζητηση. Το οτι θα ερθει στο σπιτι ενας νεος κατοικος, ε, αλλαζει λιγο τα πραγματα. Και πρεπει να ειμαι προετοιμασμενος γι' αυτο. Το πορτακι που οδηγει στο μπαλκονι, ομως, πως τοποθετειται? Και κατι ασχετο... Δε πρεπει να παιζει αλλος αντρας εδω μεσα, ε? Ποιος στη χαρη μου... Click για ανάπτυξη... Θα σου βάλω φωτό της δικής μου κατασκευής - πατέντας να δεις... αλλά το πλεονέκτημα είναι ότι στο κάτω μέρος της μπαλκονόπορτάς μου έχω ταμπλά κι όχι τζάμι... τα παιδιά εδώ λένε ότι δεν μπαίνει πορτάκι σε τζάμι... νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #165 19-09-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα σου βάλω φωτό της δικής μου κατασκευής - πατέντας να δεις... αλλά το πλεονέκτημα είναι ότι στο κάτω μέρος της μπαλκονόπορτάς μου έχω ταμπλά κι όχι τζάμι... τα παιδιά εδώ λένε ότι δεν μπαίνει πορτάκι σε τζάμι... νομίζω... Click για ανάπτυξη... Εδώ βλέπεις το πορτάκι, και τη περίφραξη του κάγκελου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #166 19-09-08 10:16 Κι εδώ βλέπεις το σύστημα της προστατευτικής διαφανούς τέντας πέρα ως πέρα, από πάνω μέχρι κάτω και τις ενώσεις στις 2 γωνίες του μπαλκονιού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG0780.JPG 47,5 KB · Εμφανίσεις: 101 CIMG0782.JPG 56,1 KB · Εμφανίσεις: 71 CIMG0783.JPG 23 KB · Εμφανίσεις: 68 CIMG0787.JPG 83,2 KB · Εμφανίσεις: 69 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:04 Ο EL GATO έγραψε: #167 19-09-08 11:04 Μα εσεις ειστε απιστευτες. Σας ευχαριστω πολυ. Aretha, πολυ ενημερωτικα τα αρθρα. Γιουλη, πλεον, δε ξερω τι αλλο να σου πω... Με εχεις βοηθησει παρα πολυ. Οι φωτογραφιες ειναι πολυ επεξηγηματικες, αλλα δεν επρεπε να μπεις στον κοπο. Βεβαια, εγω δεν παιζει να βαλω κατι τετοιο (δε μενω και μονος μου στο σπιτι), αλλα ενα πλεγμα θα το βαλω. Aretha, τι λιγοι αντρες μου λες? Μονος μου ειμαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η aretha έγραψε: #168 19-09-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Aretha, τι λιγοι αντρες μου λες? Μονος μου ειμαι.... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, αφού θέλεις στοιχεία: Η αναζήτηση δίνει 269 μέλη που έχουν δηλώσει άνδρες (υπάρχουν και αρκετά μέλη που δεν έχουν δηλώσει φύλο, σίγουρα ανάμεσά τους θα υπάρχουν και κάποιοι άντρες). Από τους 269 λοιπόν, οι 196 είναι ενεργά μέλη (έχουν ποστάρει δηλαδή στο φόρουμ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:24 Ο EL GATO έγραψε: #169 19-09-08 11:24 Ε, δεν παιζεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #170 19-09-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα εσεις ειστε απιστευτες. Σας ευχαριστω πολυ. Aretha, πολυ ενημερωτικα τα αρθρα. Γιουλη, πλεον, δε ξερω τι αλλο να σου πω... Με εχεις βοηθησει παρα πολυ. Οι φωτογραφιες ειναι πολυ επεξηγηματικες, αλλα δεν επρεπε να μπεις στον κοπο. Βεβαια, εγω δεν παιζει να βαλω κατι τετοιο (δε μενω και μονος μου στο σπιτι), αλλα ενα πλεγμα θα το βαλω. Aretha, τι λιγοι αντρες μου λες? Μονος μου ειμαι.... Click για ανάπτυξη... Bάλε πλέγμα και από πάνω άσε περιθώριο και γύρισέ το προς τη μεριά του μπαλκονιού για να μην ανεβαίνουν στο κάγκελο... βέβαια οι Μειν Κουν είναι της γύρας γάτες και τους αρέσουν τα σκαρφαλώματα... ρώτα τη Ναντια (κάτσε να της πω μπει να σου γράψει είναι ηθοποιός βλέπεις κι έχει παραστάσεις)... όπου ο Ραμψής της πηδάει από το πάτωμα στο τραπέζι χωρίς καθόλου φόρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #171 19-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bάλε πλέγμα και από πάνω άσε περιθώριο και γύρισέ το προς τη μεριά του μπαλκονιού για να μην ανεβαίνουν στο κάγκελο... βέβαια οι Μειν Κουν είναι της γύρας γάτες και τους αρέσουν τα σκαρφαλώματα... ρώτα τη Ναντια (κάτσε να της πω μπει να σου γράψει είναι ηθοποιός βλέπεις κι έχει παραστάσεις)... όπου ο Ραμψής της πηδάει από το πάτωμα στο τραπέζι χωρίς καθόλου φόρα! Click για ανάπτυξη... Της έστειλα e - mail! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:39 Ο EL GATO έγραψε: #172 19-09-08 11:39 ΤΗΝΧ! Θα περιμενω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #173 19-09-08 11:43 Nα τος ο Ραμψής της! Πρέπει να έχει μεγαλώσει κι άλλο όμως.. είναι τεράστιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:56 Ο EL GATO έγραψε: #174 19-09-08 11:56 Γιουλη, τετοιον ΑΚΡΙΒΩΣ θελω... Αυτο το χρωμα ακριβως. Λες και το ηξερες. Ειναι πολυ ομορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #175 19-09-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, τετοιον ΑΚΡΙΒΩΣ θελω... Αυτο το χρωμα ακριβως. Λες και το ηξερες. Ειναι πολυ ομορφος. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα από τα Μειν Κουν αυτό το χρώμα μου αρέσει... για να καταλάβεις ο πατέρας της Σεμέλης έχει το αγαπημένο μου χρώμα (έτσι θα γίνει κι εκείνη)!! Chocolate tabby! Νάτος! Αυτός όμως είναι Βιρμανός ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Ο EL GATO έγραψε: #176 19-09-08 12:25 Φοβερος. Ξερεις αν αυτο το χρωμα (περασαμε παλι στις Maine Coon τωρα) ειναι σπανιο? Πραγματικα, θελω μονο αυτο το χρωμα (το οποιο πως λεγεται αληθεια?). Ειχα δει και ενα βιντεο στο You Tube και απο τοτε μου κολλησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 19-09-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φοβερος. Ξερεις αν αυτο το χρωμα (περασαμε παλι στις Maine Coon τωρα) ειναι σπανιο? Πραγματικα, θελω μονο αυτο το χρωμα (το οποιο πως λεγεται αληθεια?). Ειχα δει και ενα βιντεο στο You Tube και απο τοτε μου κολλησε. Click για ανάπτυξη... Πεθαίνεις τώρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:57 Ο EL GATO έγραψε: #178 19-09-08 12:57 Ε, ειναι απιστευτος.... Ξερεις πως λεγεται αυτο το χρωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 19-09-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πεθαίνεις τώρα?? Click για ανάπτυξη... Αυτός λέγεται Black Tabby classic! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #180 19-09-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτός λέγεται Black Tabby classic! Click για ανάπτυξη... Δες τον στο site που σου έστειλα με pm! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα πρεπει βαλεις σιτα στο μπαλκονι,ισως καλαμωτη,και να βρεις πως θα γινεται να αφηνεις ανοιχτη καποια μπαλκονοπορτα ολη τη μερα και τη νυχτα...Αλλιως πορτακι...Εγω πάντως θα φοβομουν να το αφηνω και το βραδυ να βγαινει,σκαρφαλωνουν παντου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:58 Ο EL GATO έγραψε: #162 18-09-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα πρεπει βαλεις σιτα στο μπαλκονι,ισως καλαμωτη,και να βρεις πως θα γινεται να αφηνεις ανοιχτη καποια μπαλκονοπορτα ολη τη μερα και τη νυχτα...Αλλιως πορτακι...Εγω πάντως θα φοβομουν να το αφηνω και το βραδυ να βγαινει,σκαρφαλωνουν παντου. Click για ανάπτυξη... Ακριβως για κατι τετοια μηνυματα ξεκινησα τη συζητηση. Το οτι θα ερθει στο σπιτι ενας νεος κατοικος, ε, αλλαζει λιγο τα πραγματα. Και πρεπει να ειμαι προετοιμασμενος γι' αυτο. Το πορτακι που οδηγει στο μπαλκονι, ομως, πως τοποθετειται? Και κατι ασχετο... Δε πρεπει να παιζει αλλος αντρας εδω μεσα, ε? Ποιος στη χαρη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:59 Η aretha έγραψε: #163 19-09-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το πορτακι που οδηγει στο μπαλκονι, ομως, πως τοποθετειται? Click για ανάπτυξη... Διάβασε εδώ για το πορτάκι και εδώ για την περίφραξη του μπαλκονιού. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και κατι ασχετο... Δε πρεπει να παιζει αλλος αντρας εδω μεσα, ε? Ποιος στη χαρη μου... Click για ανάπτυξη... Έχουμε λίγους, αλλά καλούς! (Φαίνεται ότι οι περισσότεροι άντρες είναι κρυφο-γατόφιλοι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #164 19-09-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ακριβως για κατι τετοια μηνυματα ξεκινησα τη συζητηση. Το οτι θα ερθει στο σπιτι ενας νεος κατοικος, ε, αλλαζει λιγο τα πραγματα. Και πρεπει να ειμαι προετοιμασμενος γι' αυτο. Το πορτακι που οδηγει στο μπαλκονι, ομως, πως τοποθετειται? Και κατι ασχετο... Δε πρεπει να παιζει αλλος αντρας εδω μεσα, ε? Ποιος στη χαρη μου... Click για ανάπτυξη... Θα σου βάλω φωτό της δικής μου κατασκευής - πατέντας να δεις... αλλά το πλεονέκτημα είναι ότι στο κάτω μέρος της μπαλκονόπορτάς μου έχω ταμπλά κι όχι τζάμι... τα παιδιά εδώ λένε ότι δεν μπαίνει πορτάκι σε τζάμι... νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #165 19-09-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα σου βάλω φωτό της δικής μου κατασκευής - πατέντας να δεις... αλλά το πλεονέκτημα είναι ότι στο κάτω μέρος της μπαλκονόπορτάς μου έχω ταμπλά κι όχι τζάμι... τα παιδιά εδώ λένε ότι δεν μπαίνει πορτάκι σε τζάμι... νομίζω... Click για ανάπτυξη... Εδώ βλέπεις το πορτάκι, και τη περίφραξη του κάγκελου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #166 19-09-08 10:16 Κι εδώ βλέπεις το σύστημα της προστατευτικής διαφανούς τέντας πέρα ως πέρα, από πάνω μέχρι κάτω και τις ενώσεις στις 2 γωνίες του μπαλκονιού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG0780.JPG 47,5 KB · Εμφανίσεις: 101 CIMG0782.JPG 56,1 KB · Εμφανίσεις: 71 CIMG0783.JPG 23 KB · Εμφανίσεις: 68 CIMG0787.JPG 83,2 KB · Εμφανίσεις: 69 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:04 Ο EL GATO έγραψε: #167 19-09-08 11:04 Μα εσεις ειστε απιστευτες. Σας ευχαριστω πολυ. Aretha, πολυ ενημερωτικα τα αρθρα. Γιουλη, πλεον, δε ξερω τι αλλο να σου πω... Με εχεις βοηθησει παρα πολυ. Οι φωτογραφιες ειναι πολυ επεξηγηματικες, αλλα δεν επρεπε να μπεις στον κοπο. Βεβαια, εγω δεν παιζει να βαλω κατι τετοιο (δε μενω και μονος μου στο σπιτι), αλλα ενα πλεγμα θα το βαλω. Aretha, τι λιγοι αντρες μου λες? Μονος μου ειμαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η aretha έγραψε: #168 19-09-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Aretha, τι λιγοι αντρες μου λες? Μονος μου ειμαι.... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, αφού θέλεις στοιχεία: Η αναζήτηση δίνει 269 μέλη που έχουν δηλώσει άνδρες (υπάρχουν και αρκετά μέλη που δεν έχουν δηλώσει φύλο, σίγουρα ανάμεσά τους θα υπάρχουν και κάποιοι άντρες). Από τους 269 λοιπόν, οι 196 είναι ενεργά μέλη (έχουν ποστάρει δηλαδή στο φόρουμ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:24 Ο EL GATO έγραψε: #169 19-09-08 11:24 Ε, δεν παιζεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #170 19-09-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα εσεις ειστε απιστευτες. Σας ευχαριστω πολυ. Aretha, πολυ ενημερωτικα τα αρθρα. Γιουλη, πλεον, δε ξερω τι αλλο να σου πω... Με εχεις βοηθησει παρα πολυ. Οι φωτογραφιες ειναι πολυ επεξηγηματικες, αλλα δεν επρεπε να μπεις στον κοπο. Βεβαια, εγω δεν παιζει να βαλω κατι τετοιο (δε μενω και μονος μου στο σπιτι), αλλα ενα πλεγμα θα το βαλω. Aretha, τι λιγοι αντρες μου λες? Μονος μου ειμαι.... Click για ανάπτυξη... Bάλε πλέγμα και από πάνω άσε περιθώριο και γύρισέ το προς τη μεριά του μπαλκονιού για να μην ανεβαίνουν στο κάγκελο... βέβαια οι Μειν Κουν είναι της γύρας γάτες και τους αρέσουν τα σκαρφαλώματα... ρώτα τη Ναντια (κάτσε να της πω μπει να σου γράψει είναι ηθοποιός βλέπεις κι έχει παραστάσεις)... όπου ο Ραμψής της πηδάει από το πάτωμα στο τραπέζι χωρίς καθόλου φόρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #171 19-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bάλε πλέγμα και από πάνω άσε περιθώριο και γύρισέ το προς τη μεριά του μπαλκονιού για να μην ανεβαίνουν στο κάγκελο... βέβαια οι Μειν Κουν είναι της γύρας γάτες και τους αρέσουν τα σκαρφαλώματα... ρώτα τη Ναντια (κάτσε να της πω μπει να σου γράψει είναι ηθοποιός βλέπεις κι έχει παραστάσεις)... όπου ο Ραμψής της πηδάει από το πάτωμα στο τραπέζι χωρίς καθόλου φόρα! Click για ανάπτυξη... Της έστειλα e - mail! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:39 Ο EL GATO έγραψε: #172 19-09-08 11:39 ΤΗΝΧ! Θα περιμενω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #173 19-09-08 11:43 Nα τος ο Ραμψής της! Πρέπει να έχει μεγαλώσει κι άλλο όμως.. είναι τεράστιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:56 Ο EL GATO έγραψε: #174 19-09-08 11:56 Γιουλη, τετοιον ΑΚΡΙΒΩΣ θελω... Αυτο το χρωμα ακριβως. Λες και το ηξερες. Ειναι πολυ ομορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #175 19-09-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, τετοιον ΑΚΡΙΒΩΣ θελω... Αυτο το χρωμα ακριβως. Λες και το ηξερες. Ειναι πολυ ομορφος. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα από τα Μειν Κουν αυτό το χρώμα μου αρέσει... για να καταλάβεις ο πατέρας της Σεμέλης έχει το αγαπημένο μου χρώμα (έτσι θα γίνει κι εκείνη)!! Chocolate tabby! Νάτος! Αυτός όμως είναι Βιρμανός ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Ο EL GATO έγραψε: #176 19-09-08 12:25 Φοβερος. Ξερεις αν αυτο το χρωμα (περασαμε παλι στις Maine Coon τωρα) ειναι σπανιο? Πραγματικα, θελω μονο αυτο το χρωμα (το οποιο πως λεγεται αληθεια?). Ειχα δει και ενα βιντεο στο You Tube και απο τοτε μου κολλησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 19-09-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φοβερος. Ξερεις αν αυτο το χρωμα (περασαμε παλι στις Maine Coon τωρα) ειναι σπανιο? Πραγματικα, θελω μονο αυτο το χρωμα (το οποιο πως λεγεται αληθεια?). Ειχα δει και ενα βιντεο στο You Tube και απο τοτε μου κολλησε. Click για ανάπτυξη... Πεθαίνεις τώρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:57 Ο EL GATO έγραψε: #178 19-09-08 12:57 Ε, ειναι απιστευτος.... Ξερεις πως λεγεται αυτο το χρωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 19-09-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πεθαίνεις τώρα?? Click για ανάπτυξη... Αυτός λέγεται Black Tabby classic! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #180 19-09-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτός λέγεται Black Tabby classic! Click για ανάπτυξη... Δες τον στο site που σου έστειλα με pm! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα πρεπει βαλεις σιτα στο μπαλκονι,ισως καλαμωτη,και να βρεις πως θα γινεται να αφηνεις ανοιχτη καποια μπαλκονοπορτα ολη τη μερα και τη νυχτα...Αλλιως πορτακι...Εγω πάντως θα φοβομουν να το αφηνω και το βραδυ να βγαινει,σκαρφαλωνουν παντου. Click για ανάπτυξη... Ακριβως για κατι τετοια μηνυματα ξεκινησα τη συζητηση. Το οτι θα ερθει στο σπιτι ενας νεος κατοικος, ε, αλλαζει λιγο τα πραγματα. Και πρεπει να ειμαι προετοιμασμενος γι' αυτο. Το πορτακι που οδηγει στο μπαλκονι, ομως, πως τοποθετειται? Και κατι ασχετο... Δε πρεπει να παιζει αλλος αντρας εδω μεσα, ε? Ποιος στη χαρη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:59 Η aretha έγραψε: #163 19-09-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το πορτακι που οδηγει στο μπαλκονι, ομως, πως τοποθετειται? Click για ανάπτυξη... Διάβασε εδώ για το πορτάκι και εδώ για την περίφραξη του μπαλκονιού. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και κατι ασχετο... Δε πρεπει να παιζει αλλος αντρας εδω μεσα, ε? Ποιος στη χαρη μου... Click για ανάπτυξη... Έχουμε λίγους, αλλά καλούς! (Φαίνεται ότι οι περισσότεροι άντρες είναι κρυφο-γατόφιλοι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #164 19-09-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ακριβως για κατι τετοια μηνυματα ξεκινησα τη συζητηση. Το οτι θα ερθει στο σπιτι ενας νεος κατοικος, ε, αλλαζει λιγο τα πραγματα. Και πρεπει να ειμαι προετοιμασμενος γι' αυτο. Το πορτακι που οδηγει στο μπαλκονι, ομως, πως τοποθετειται? Και κατι ασχετο... Δε πρεπει να παιζει αλλος αντρας εδω μεσα, ε? Ποιος στη χαρη μου... Click για ανάπτυξη... Θα σου βάλω φωτό της δικής μου κατασκευής - πατέντας να δεις... αλλά το πλεονέκτημα είναι ότι στο κάτω μέρος της μπαλκονόπορτάς μου έχω ταμπλά κι όχι τζάμι... τα παιδιά εδώ λένε ότι δεν μπαίνει πορτάκι σε τζάμι... νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #165 19-09-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα σου βάλω φωτό της δικής μου κατασκευής - πατέντας να δεις... αλλά το πλεονέκτημα είναι ότι στο κάτω μέρος της μπαλκονόπορτάς μου έχω ταμπλά κι όχι τζάμι... τα παιδιά εδώ λένε ότι δεν μπαίνει πορτάκι σε τζάμι... νομίζω... Click για ανάπτυξη... Εδώ βλέπεις το πορτάκι, και τη περίφραξη του κάγκελου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #166 19-09-08 10:16 Κι εδώ βλέπεις το σύστημα της προστατευτικής διαφανούς τέντας πέρα ως πέρα, από πάνω μέχρι κάτω και τις ενώσεις στις 2 γωνίες του μπαλκονιού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG0780.JPG 47,5 KB · Εμφανίσεις: 101 CIMG0782.JPG 56,1 KB · Εμφανίσεις: 71 CIMG0783.JPG 23 KB · Εμφανίσεις: 68 CIMG0787.JPG 83,2 KB · Εμφανίσεις: 69 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:04 Ο EL GATO έγραψε: #167 19-09-08 11:04 Μα εσεις ειστε απιστευτες. Σας ευχαριστω πολυ. Aretha, πολυ ενημερωτικα τα αρθρα. Γιουλη, πλεον, δε ξερω τι αλλο να σου πω... Με εχεις βοηθησει παρα πολυ. Οι φωτογραφιες ειναι πολυ επεξηγηματικες, αλλα δεν επρεπε να μπεις στον κοπο. Βεβαια, εγω δεν παιζει να βαλω κατι τετοιο (δε μενω και μονος μου στο σπιτι), αλλα ενα πλεγμα θα το βαλω. Aretha, τι λιγοι αντρες μου λες? Μονος μου ειμαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η aretha έγραψε: #168 19-09-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Aretha, τι λιγοι αντρες μου λες? Μονος μου ειμαι.... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, αφού θέλεις στοιχεία: Η αναζήτηση δίνει 269 μέλη που έχουν δηλώσει άνδρες (υπάρχουν και αρκετά μέλη που δεν έχουν δηλώσει φύλο, σίγουρα ανάμεσά τους θα υπάρχουν και κάποιοι άντρες). Από τους 269 λοιπόν, οι 196 είναι ενεργά μέλη (έχουν ποστάρει δηλαδή στο φόρουμ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:24 Ο EL GATO έγραψε: #169 19-09-08 11:24 Ε, δεν παιζεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #170 19-09-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα εσεις ειστε απιστευτες. Σας ευχαριστω πολυ. Aretha, πολυ ενημερωτικα τα αρθρα. Γιουλη, πλεον, δε ξερω τι αλλο να σου πω... Με εχεις βοηθησει παρα πολυ. Οι φωτογραφιες ειναι πολυ επεξηγηματικες, αλλα δεν επρεπε να μπεις στον κοπο. Βεβαια, εγω δεν παιζει να βαλω κατι τετοιο (δε μενω και μονος μου στο σπιτι), αλλα ενα πλεγμα θα το βαλω. Aretha, τι λιγοι αντρες μου λες? Μονος μου ειμαι.... Click για ανάπτυξη... Bάλε πλέγμα και από πάνω άσε περιθώριο και γύρισέ το προς τη μεριά του μπαλκονιού για να μην ανεβαίνουν στο κάγκελο... βέβαια οι Μειν Κουν είναι της γύρας γάτες και τους αρέσουν τα σκαρφαλώματα... ρώτα τη Ναντια (κάτσε να της πω μπει να σου γράψει είναι ηθοποιός βλέπεις κι έχει παραστάσεις)... όπου ο Ραμψής της πηδάει από το πάτωμα στο τραπέζι χωρίς καθόλου φόρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #171 19-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bάλε πλέγμα και από πάνω άσε περιθώριο και γύρισέ το προς τη μεριά του μπαλκονιού για να μην ανεβαίνουν στο κάγκελο... βέβαια οι Μειν Κουν είναι της γύρας γάτες και τους αρέσουν τα σκαρφαλώματα... ρώτα τη Ναντια (κάτσε να της πω μπει να σου γράψει είναι ηθοποιός βλέπεις κι έχει παραστάσεις)... όπου ο Ραμψής της πηδάει από το πάτωμα στο τραπέζι χωρίς καθόλου φόρα! Click για ανάπτυξη... Της έστειλα e - mail! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:39 Ο EL GATO έγραψε: #172 19-09-08 11:39 ΤΗΝΧ! Θα περιμενω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #173 19-09-08 11:43 Nα τος ο Ραμψής της! Πρέπει να έχει μεγαλώσει κι άλλο όμως.. είναι τεράστιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:56 Ο EL GATO έγραψε: #174 19-09-08 11:56 Γιουλη, τετοιον ΑΚΡΙΒΩΣ θελω... Αυτο το χρωμα ακριβως. Λες και το ηξερες. Ειναι πολυ ομορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #175 19-09-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, τετοιον ΑΚΡΙΒΩΣ θελω... Αυτο το χρωμα ακριβως. Λες και το ηξερες. Ειναι πολυ ομορφος. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα από τα Μειν Κουν αυτό το χρώμα μου αρέσει... για να καταλάβεις ο πατέρας της Σεμέλης έχει το αγαπημένο μου χρώμα (έτσι θα γίνει κι εκείνη)!! Chocolate tabby! Νάτος! Αυτός όμως είναι Βιρμανός ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Ο EL GATO έγραψε: #176 19-09-08 12:25 Φοβερος. Ξερεις αν αυτο το χρωμα (περασαμε παλι στις Maine Coon τωρα) ειναι σπανιο? Πραγματικα, θελω μονο αυτο το χρωμα (το οποιο πως λεγεται αληθεια?). Ειχα δει και ενα βιντεο στο You Tube και απο τοτε μου κολλησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 19-09-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φοβερος. Ξερεις αν αυτο το χρωμα (περασαμε παλι στις Maine Coon τωρα) ειναι σπανιο? Πραγματικα, θελω μονο αυτο το χρωμα (το οποιο πως λεγεται αληθεια?). Ειχα δει και ενα βιντεο στο You Tube και απο τοτε μου κολλησε. Click για ανάπτυξη... Πεθαίνεις τώρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:57 Ο EL GATO έγραψε: #178 19-09-08 12:57 Ε, ειναι απιστευτος.... Ξερεις πως λεγεται αυτο το χρωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 19-09-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πεθαίνεις τώρα?? Click για ανάπτυξη... Αυτός λέγεται Black Tabby classic! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #180 19-09-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτός λέγεται Black Tabby classic! Click για ανάπτυξη... Δες τον στο site που σου έστειλα με pm! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το πορτακι που οδηγει στο μπαλκονι, ομως, πως τοποθετειται? Click για ανάπτυξη... Διάβασε εδώ για το πορτάκι και εδώ για την περίφραξη του μπαλκονιού. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και κατι ασχετο... Δε πρεπει να παιζει αλλος αντρας εδω μεσα, ε? Ποιος στη χαρη μου... Click για ανάπτυξη... Έχουμε λίγους, αλλά καλούς! (Φαίνεται ότι οι περισσότεροι άντρες είναι κρυφο-γατόφιλοι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #164 19-09-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ακριβως για κατι τετοια μηνυματα ξεκινησα τη συζητηση. Το οτι θα ερθει στο σπιτι ενας νεος κατοικος, ε, αλλαζει λιγο τα πραγματα. Και πρεπει να ειμαι προετοιμασμενος γι' αυτο. Το πορτακι που οδηγει στο μπαλκονι, ομως, πως τοποθετειται? Και κατι ασχετο... Δε πρεπει να παιζει αλλος αντρας εδω μεσα, ε? Ποιος στη χαρη μου... Click για ανάπτυξη... Θα σου βάλω φωτό της δικής μου κατασκευής - πατέντας να δεις... αλλά το πλεονέκτημα είναι ότι στο κάτω μέρος της μπαλκονόπορτάς μου έχω ταμπλά κι όχι τζάμι... τα παιδιά εδώ λένε ότι δεν μπαίνει πορτάκι σε τζάμι... νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #165 19-09-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα σου βάλω φωτό της δικής μου κατασκευής - πατέντας να δεις... αλλά το πλεονέκτημα είναι ότι στο κάτω μέρος της μπαλκονόπορτάς μου έχω ταμπλά κι όχι τζάμι... τα παιδιά εδώ λένε ότι δεν μπαίνει πορτάκι σε τζάμι... νομίζω... Click για ανάπτυξη... Εδώ βλέπεις το πορτάκι, και τη περίφραξη του κάγκελου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #166 19-09-08 10:16 Κι εδώ βλέπεις το σύστημα της προστατευτικής διαφανούς τέντας πέρα ως πέρα, από πάνω μέχρι κάτω και τις ενώσεις στις 2 γωνίες του μπαλκονιού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG0780.JPG 47,5 KB · Εμφανίσεις: 101 CIMG0782.JPG 56,1 KB · Εμφανίσεις: 71 CIMG0783.JPG 23 KB · Εμφανίσεις: 68 CIMG0787.JPG 83,2 KB · Εμφανίσεις: 69 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:04 Ο EL GATO έγραψε: #167 19-09-08 11:04 Μα εσεις ειστε απιστευτες. Σας ευχαριστω πολυ. Aretha, πολυ ενημερωτικα τα αρθρα. Γιουλη, πλεον, δε ξερω τι αλλο να σου πω... Με εχεις βοηθησει παρα πολυ. Οι φωτογραφιες ειναι πολυ επεξηγηματικες, αλλα δεν επρεπε να μπεις στον κοπο. Βεβαια, εγω δεν παιζει να βαλω κατι τετοιο (δε μενω και μονος μου στο σπιτι), αλλα ενα πλεγμα θα το βαλω. Aretha, τι λιγοι αντρες μου λες? Μονος μου ειμαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η aretha έγραψε: #168 19-09-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Aretha, τι λιγοι αντρες μου λες? Μονος μου ειμαι.... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, αφού θέλεις στοιχεία: Η αναζήτηση δίνει 269 μέλη που έχουν δηλώσει άνδρες (υπάρχουν και αρκετά μέλη που δεν έχουν δηλώσει φύλο, σίγουρα ανάμεσά τους θα υπάρχουν και κάποιοι άντρες). Από τους 269 λοιπόν, οι 196 είναι ενεργά μέλη (έχουν ποστάρει δηλαδή στο φόρουμ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:24 Ο EL GATO έγραψε: #169 19-09-08 11:24 Ε, δεν παιζεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #170 19-09-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα εσεις ειστε απιστευτες. Σας ευχαριστω πολυ. Aretha, πολυ ενημερωτικα τα αρθρα. Γιουλη, πλεον, δε ξερω τι αλλο να σου πω... Με εχεις βοηθησει παρα πολυ. Οι φωτογραφιες ειναι πολυ επεξηγηματικες, αλλα δεν επρεπε να μπεις στον κοπο. Βεβαια, εγω δεν παιζει να βαλω κατι τετοιο (δε μενω και μονος μου στο σπιτι), αλλα ενα πλεγμα θα το βαλω. Aretha, τι λιγοι αντρες μου λες? Μονος μου ειμαι.... Click για ανάπτυξη... Bάλε πλέγμα και από πάνω άσε περιθώριο και γύρισέ το προς τη μεριά του μπαλκονιού για να μην ανεβαίνουν στο κάγκελο... βέβαια οι Μειν Κουν είναι της γύρας γάτες και τους αρέσουν τα σκαρφαλώματα... ρώτα τη Ναντια (κάτσε να της πω μπει να σου γράψει είναι ηθοποιός βλέπεις κι έχει παραστάσεις)... όπου ο Ραμψής της πηδάει από το πάτωμα στο τραπέζι χωρίς καθόλου φόρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #171 19-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bάλε πλέγμα και από πάνω άσε περιθώριο και γύρισέ το προς τη μεριά του μπαλκονιού για να μην ανεβαίνουν στο κάγκελο... βέβαια οι Μειν Κουν είναι της γύρας γάτες και τους αρέσουν τα σκαρφαλώματα... ρώτα τη Ναντια (κάτσε να της πω μπει να σου γράψει είναι ηθοποιός βλέπεις κι έχει παραστάσεις)... όπου ο Ραμψής της πηδάει από το πάτωμα στο τραπέζι χωρίς καθόλου φόρα! Click για ανάπτυξη... Της έστειλα e - mail! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:39 Ο EL GATO έγραψε: #172 19-09-08 11:39 ΤΗΝΧ! Θα περιμενω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #173 19-09-08 11:43 Nα τος ο Ραμψής της! Πρέπει να έχει μεγαλώσει κι άλλο όμως.. είναι τεράστιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:56 Ο EL GATO έγραψε: #174 19-09-08 11:56 Γιουλη, τετοιον ΑΚΡΙΒΩΣ θελω... Αυτο το χρωμα ακριβως. Λες και το ηξερες. Ειναι πολυ ομορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #175 19-09-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, τετοιον ΑΚΡΙΒΩΣ θελω... Αυτο το χρωμα ακριβως. Λες και το ηξερες. Ειναι πολυ ομορφος. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα από τα Μειν Κουν αυτό το χρώμα μου αρέσει... για να καταλάβεις ο πατέρας της Σεμέλης έχει το αγαπημένο μου χρώμα (έτσι θα γίνει κι εκείνη)!! Chocolate tabby! Νάτος! Αυτός όμως είναι Βιρμανός ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Ο EL GATO έγραψε: #176 19-09-08 12:25 Φοβερος. Ξερεις αν αυτο το χρωμα (περασαμε παλι στις Maine Coon τωρα) ειναι σπανιο? Πραγματικα, θελω μονο αυτο το χρωμα (το οποιο πως λεγεται αληθεια?). Ειχα δει και ενα βιντεο στο You Tube και απο τοτε μου κολλησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 19-09-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φοβερος. Ξερεις αν αυτο το χρωμα (περασαμε παλι στις Maine Coon τωρα) ειναι σπανιο? Πραγματικα, θελω μονο αυτο το χρωμα (το οποιο πως λεγεται αληθεια?). Ειχα δει και ενα βιντεο στο You Tube και απο τοτε μου κολλησε. Click για ανάπτυξη... Πεθαίνεις τώρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:57 Ο EL GATO έγραψε: #178 19-09-08 12:57 Ε, ειναι απιστευτος.... Ξερεις πως λεγεται αυτο το χρωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 19-09-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πεθαίνεις τώρα?? Click για ανάπτυξη... Αυτός λέγεται Black Tabby classic! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #180 19-09-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτός λέγεται Black Tabby classic! Click για ανάπτυξη... Δες τον στο site που σου έστειλα με pm! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ακριβως για κατι τετοια μηνυματα ξεκινησα τη συζητηση. Το οτι θα ερθει στο σπιτι ενας νεος κατοικος, ε, αλλαζει λιγο τα πραγματα. Και πρεπει να ειμαι προετοιμασμενος γι' αυτο. Το πορτακι που οδηγει στο μπαλκονι, ομως, πως τοποθετειται? Και κατι ασχετο... Δε πρεπει να παιζει αλλος αντρας εδω μεσα, ε? Ποιος στη χαρη μου... Click για ανάπτυξη... Θα σου βάλω φωτό της δικής μου κατασκευής - πατέντας να δεις... αλλά το πλεονέκτημα είναι ότι στο κάτω μέρος της μπαλκονόπορτάς μου έχω ταμπλά κι όχι τζάμι... τα παιδιά εδώ λένε ότι δεν μπαίνει πορτάκι σε τζάμι... νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #165 19-09-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα σου βάλω φωτό της δικής μου κατασκευής - πατέντας να δεις... αλλά το πλεονέκτημα είναι ότι στο κάτω μέρος της μπαλκονόπορτάς μου έχω ταμπλά κι όχι τζάμι... τα παιδιά εδώ λένε ότι δεν μπαίνει πορτάκι σε τζάμι... νομίζω... Click για ανάπτυξη... Εδώ βλέπεις το πορτάκι, και τη περίφραξη του κάγκελου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #166 19-09-08 10:16 Κι εδώ βλέπεις το σύστημα της προστατευτικής διαφανούς τέντας πέρα ως πέρα, από πάνω μέχρι κάτω και τις ενώσεις στις 2 γωνίες του μπαλκονιού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG0780.JPG 47,5 KB · Εμφανίσεις: 101 CIMG0782.JPG 56,1 KB · Εμφανίσεις: 71 CIMG0783.JPG 23 KB · Εμφανίσεις: 68 CIMG0787.JPG 83,2 KB · Εμφανίσεις: 69 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:04 Ο EL GATO έγραψε: #167 19-09-08 11:04 Μα εσεις ειστε απιστευτες. Σας ευχαριστω πολυ. Aretha, πολυ ενημερωτικα τα αρθρα. Γιουλη, πλεον, δε ξερω τι αλλο να σου πω... Με εχεις βοηθησει παρα πολυ. Οι φωτογραφιες ειναι πολυ επεξηγηματικες, αλλα δεν επρεπε να μπεις στον κοπο. Βεβαια, εγω δεν παιζει να βαλω κατι τετοιο (δε μενω και μονος μου στο σπιτι), αλλα ενα πλεγμα θα το βαλω. Aretha, τι λιγοι αντρες μου λες? Μονος μου ειμαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η aretha έγραψε: #168 19-09-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Aretha, τι λιγοι αντρες μου λες? Μονος μου ειμαι.... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, αφού θέλεις στοιχεία: Η αναζήτηση δίνει 269 μέλη που έχουν δηλώσει άνδρες (υπάρχουν και αρκετά μέλη που δεν έχουν δηλώσει φύλο, σίγουρα ανάμεσά τους θα υπάρχουν και κάποιοι άντρες). Από τους 269 λοιπόν, οι 196 είναι ενεργά μέλη (έχουν ποστάρει δηλαδή στο φόρουμ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:24 Ο EL GATO έγραψε: #169 19-09-08 11:24 Ε, δεν παιζεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #170 19-09-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα εσεις ειστε απιστευτες. Σας ευχαριστω πολυ. Aretha, πολυ ενημερωτικα τα αρθρα. Γιουλη, πλεον, δε ξερω τι αλλο να σου πω... Με εχεις βοηθησει παρα πολυ. Οι φωτογραφιες ειναι πολυ επεξηγηματικες, αλλα δεν επρεπε να μπεις στον κοπο. Βεβαια, εγω δεν παιζει να βαλω κατι τετοιο (δε μενω και μονος μου στο σπιτι), αλλα ενα πλεγμα θα το βαλω. Aretha, τι λιγοι αντρες μου λες? Μονος μου ειμαι.... Click για ανάπτυξη... Bάλε πλέγμα και από πάνω άσε περιθώριο και γύρισέ το προς τη μεριά του μπαλκονιού για να μην ανεβαίνουν στο κάγκελο... βέβαια οι Μειν Κουν είναι της γύρας γάτες και τους αρέσουν τα σκαρφαλώματα... ρώτα τη Ναντια (κάτσε να της πω μπει να σου γράψει είναι ηθοποιός βλέπεις κι έχει παραστάσεις)... όπου ο Ραμψής της πηδάει από το πάτωμα στο τραπέζι χωρίς καθόλου φόρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #171 19-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bάλε πλέγμα και από πάνω άσε περιθώριο και γύρισέ το προς τη μεριά του μπαλκονιού για να μην ανεβαίνουν στο κάγκελο... βέβαια οι Μειν Κουν είναι της γύρας γάτες και τους αρέσουν τα σκαρφαλώματα... ρώτα τη Ναντια (κάτσε να της πω μπει να σου γράψει είναι ηθοποιός βλέπεις κι έχει παραστάσεις)... όπου ο Ραμψής της πηδάει από το πάτωμα στο τραπέζι χωρίς καθόλου φόρα! Click για ανάπτυξη... Της έστειλα e - mail! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:39 Ο EL GATO έγραψε: #172 19-09-08 11:39 ΤΗΝΧ! Θα περιμενω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #173 19-09-08 11:43 Nα τος ο Ραμψής της! Πρέπει να έχει μεγαλώσει κι άλλο όμως.. είναι τεράστιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:56 Ο EL GATO έγραψε: #174 19-09-08 11:56 Γιουλη, τετοιον ΑΚΡΙΒΩΣ θελω... Αυτο το χρωμα ακριβως. Λες και το ηξερες. Ειναι πολυ ομορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #175 19-09-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, τετοιον ΑΚΡΙΒΩΣ θελω... Αυτο το χρωμα ακριβως. Λες και το ηξερες. Ειναι πολυ ομορφος. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα από τα Μειν Κουν αυτό το χρώμα μου αρέσει... για να καταλάβεις ο πατέρας της Σεμέλης έχει το αγαπημένο μου χρώμα (έτσι θα γίνει κι εκείνη)!! Chocolate tabby! Νάτος! Αυτός όμως είναι Βιρμανός ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Ο EL GATO έγραψε: #176 19-09-08 12:25 Φοβερος. Ξερεις αν αυτο το χρωμα (περασαμε παλι στις Maine Coon τωρα) ειναι σπανιο? Πραγματικα, θελω μονο αυτο το χρωμα (το οποιο πως λεγεται αληθεια?). Ειχα δει και ενα βιντεο στο You Tube και απο τοτε μου κολλησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 19-09-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φοβερος. Ξερεις αν αυτο το χρωμα (περασαμε παλι στις Maine Coon τωρα) ειναι σπανιο? Πραγματικα, θελω μονο αυτο το χρωμα (το οποιο πως λεγεται αληθεια?). Ειχα δει και ενα βιντεο στο You Tube και απο τοτε μου κολλησε. Click για ανάπτυξη... Πεθαίνεις τώρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:57 Ο EL GATO έγραψε: #178 19-09-08 12:57 Ε, ειναι απιστευτος.... Ξερεις πως λεγεται αυτο το χρωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 19-09-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πεθαίνεις τώρα?? Click για ανάπτυξη... Αυτός λέγεται Black Tabby classic! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #180 19-09-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτός λέγεται Black Tabby classic! Click για ανάπτυξη... Δες τον στο site που σου έστειλα με pm! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα σου βάλω φωτό της δικής μου κατασκευής - πατέντας να δεις... αλλά το πλεονέκτημα είναι ότι στο κάτω μέρος της μπαλκονόπορτάς μου έχω ταμπλά κι όχι τζάμι... τα παιδιά εδώ λένε ότι δεν μπαίνει πορτάκι σε τζάμι... νομίζω... Click για ανάπτυξη... Εδώ βλέπεις το πορτάκι, και τη περίφραξη του κάγκελου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #166 19-09-08 10:16 Κι εδώ βλέπεις το σύστημα της προστατευτικής διαφανούς τέντας πέρα ως πέρα, από πάνω μέχρι κάτω και τις ενώσεις στις 2 γωνίες του μπαλκονιού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG0780.JPG 47,5 KB · Εμφανίσεις: 101 CIMG0782.JPG 56,1 KB · Εμφανίσεις: 71 CIMG0783.JPG 23 KB · Εμφανίσεις: 68 CIMG0787.JPG 83,2 KB · Εμφανίσεις: 69 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:04 Ο EL GATO έγραψε: #167 19-09-08 11:04 Μα εσεις ειστε απιστευτες. Σας ευχαριστω πολυ. Aretha, πολυ ενημερωτικα τα αρθρα. Γιουλη, πλεον, δε ξερω τι αλλο να σου πω... Με εχεις βοηθησει παρα πολυ. Οι φωτογραφιες ειναι πολυ επεξηγηματικες, αλλα δεν επρεπε να μπεις στον κοπο. Βεβαια, εγω δεν παιζει να βαλω κατι τετοιο (δε μενω και μονος μου στο σπιτι), αλλα ενα πλεγμα θα το βαλω. Aretha, τι λιγοι αντρες μου λες? Μονος μου ειμαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η aretha έγραψε: #168 19-09-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Aretha, τι λιγοι αντρες μου λες? Μονος μου ειμαι.... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, αφού θέλεις στοιχεία: Η αναζήτηση δίνει 269 μέλη που έχουν δηλώσει άνδρες (υπάρχουν και αρκετά μέλη που δεν έχουν δηλώσει φύλο, σίγουρα ανάμεσά τους θα υπάρχουν και κάποιοι άντρες). Από τους 269 λοιπόν, οι 196 είναι ενεργά μέλη (έχουν ποστάρει δηλαδή στο φόρουμ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:24 Ο EL GATO έγραψε: #169 19-09-08 11:24 Ε, δεν παιζεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #170 19-09-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα εσεις ειστε απιστευτες. Σας ευχαριστω πολυ. Aretha, πολυ ενημερωτικα τα αρθρα. Γιουλη, πλεον, δε ξερω τι αλλο να σου πω... Με εχεις βοηθησει παρα πολυ. Οι φωτογραφιες ειναι πολυ επεξηγηματικες, αλλα δεν επρεπε να μπεις στον κοπο. Βεβαια, εγω δεν παιζει να βαλω κατι τετοιο (δε μενω και μονος μου στο σπιτι), αλλα ενα πλεγμα θα το βαλω. Aretha, τι λιγοι αντρες μου λες? Μονος μου ειμαι.... Click για ανάπτυξη... Bάλε πλέγμα και από πάνω άσε περιθώριο και γύρισέ το προς τη μεριά του μπαλκονιού για να μην ανεβαίνουν στο κάγκελο... βέβαια οι Μειν Κουν είναι της γύρας γάτες και τους αρέσουν τα σκαρφαλώματα... ρώτα τη Ναντια (κάτσε να της πω μπει να σου γράψει είναι ηθοποιός βλέπεις κι έχει παραστάσεις)... όπου ο Ραμψής της πηδάει από το πάτωμα στο τραπέζι χωρίς καθόλου φόρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #171 19-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bάλε πλέγμα και από πάνω άσε περιθώριο και γύρισέ το προς τη μεριά του μπαλκονιού για να μην ανεβαίνουν στο κάγκελο... βέβαια οι Μειν Κουν είναι της γύρας γάτες και τους αρέσουν τα σκαρφαλώματα... ρώτα τη Ναντια (κάτσε να της πω μπει να σου γράψει είναι ηθοποιός βλέπεις κι έχει παραστάσεις)... όπου ο Ραμψής της πηδάει από το πάτωμα στο τραπέζι χωρίς καθόλου φόρα! Click για ανάπτυξη... Της έστειλα e - mail! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:39 Ο EL GATO έγραψε: #172 19-09-08 11:39 ΤΗΝΧ! Θα περιμενω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #173 19-09-08 11:43 Nα τος ο Ραμψής της! Πρέπει να έχει μεγαλώσει κι άλλο όμως.. είναι τεράστιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:56 Ο EL GATO έγραψε: #174 19-09-08 11:56 Γιουλη, τετοιον ΑΚΡΙΒΩΣ θελω... Αυτο το χρωμα ακριβως. Λες και το ηξερες. Ειναι πολυ ομορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #175 19-09-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, τετοιον ΑΚΡΙΒΩΣ θελω... Αυτο το χρωμα ακριβως. Λες και το ηξερες. Ειναι πολυ ομορφος. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα από τα Μειν Κουν αυτό το χρώμα μου αρέσει... για να καταλάβεις ο πατέρας της Σεμέλης έχει το αγαπημένο μου χρώμα (έτσι θα γίνει κι εκείνη)!! Chocolate tabby! Νάτος! Αυτός όμως είναι Βιρμανός ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Ο EL GATO έγραψε: #176 19-09-08 12:25 Φοβερος. Ξερεις αν αυτο το χρωμα (περασαμε παλι στις Maine Coon τωρα) ειναι σπανιο? Πραγματικα, θελω μονο αυτο το χρωμα (το οποιο πως λεγεται αληθεια?). Ειχα δει και ενα βιντεο στο You Tube και απο τοτε μου κολλησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 19-09-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φοβερος. Ξερεις αν αυτο το χρωμα (περασαμε παλι στις Maine Coon τωρα) ειναι σπανιο? Πραγματικα, θελω μονο αυτο το χρωμα (το οποιο πως λεγεται αληθεια?). Ειχα δει και ενα βιντεο στο You Tube και απο τοτε μου κολλησε. Click για ανάπτυξη... Πεθαίνεις τώρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:57 Ο EL GATO έγραψε: #178 19-09-08 12:57 Ε, ειναι απιστευτος.... Ξερεις πως λεγεται αυτο το χρωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 19-09-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πεθαίνεις τώρα?? Click για ανάπτυξη... Αυτός λέγεται Black Tabby classic! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #180 19-09-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτός λέγεται Black Tabby classic! Click για ανάπτυξη... Δες τον στο site που σου έστειλα με pm! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εδώ βλέπεις το σύστημα της προστατευτικής διαφανούς τέντας πέρα ως πέρα, από πάνω μέχρι κάτω και τις ενώσεις στις 2 γωνίες του μπαλκονιού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:04 Ο EL GATO έγραψε: #167 19-09-08 11:04 Μα εσεις ειστε απιστευτες. Σας ευχαριστω πολυ. Aretha, πολυ ενημερωτικα τα αρθρα. Γιουλη, πλεον, δε ξερω τι αλλο να σου πω... Με εχεις βοηθησει παρα πολυ. Οι φωτογραφιες ειναι πολυ επεξηγηματικες, αλλα δεν επρεπε να μπεις στον κοπο. Βεβαια, εγω δεν παιζει να βαλω κατι τετοιο (δε μενω και μονος μου στο σπιτι), αλλα ενα πλεγμα θα το βαλω. Aretha, τι λιγοι αντρες μου λες? Μονος μου ειμαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η aretha έγραψε: #168 19-09-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Aretha, τι λιγοι αντρες μου λες? Μονος μου ειμαι.... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, αφού θέλεις στοιχεία: Η αναζήτηση δίνει 269 μέλη που έχουν δηλώσει άνδρες (υπάρχουν και αρκετά μέλη που δεν έχουν δηλώσει φύλο, σίγουρα ανάμεσά τους θα υπάρχουν και κάποιοι άντρες). Από τους 269 λοιπόν, οι 196 είναι ενεργά μέλη (έχουν ποστάρει δηλαδή στο φόρουμ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:24 Ο EL GATO έγραψε: #169 19-09-08 11:24 Ε, δεν παιζεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #170 19-09-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα εσεις ειστε απιστευτες. Σας ευχαριστω πολυ. Aretha, πολυ ενημερωτικα τα αρθρα. Γιουλη, πλεον, δε ξερω τι αλλο να σου πω... Με εχεις βοηθησει παρα πολυ. Οι φωτογραφιες ειναι πολυ επεξηγηματικες, αλλα δεν επρεπε να μπεις στον κοπο. Βεβαια, εγω δεν παιζει να βαλω κατι τετοιο (δε μενω και μονος μου στο σπιτι), αλλα ενα πλεγμα θα το βαλω. Aretha, τι λιγοι αντρες μου λες? Μονος μου ειμαι.... Click για ανάπτυξη... Bάλε πλέγμα και από πάνω άσε περιθώριο και γύρισέ το προς τη μεριά του μπαλκονιού για να μην ανεβαίνουν στο κάγκελο... βέβαια οι Μειν Κουν είναι της γύρας γάτες και τους αρέσουν τα σκαρφαλώματα... ρώτα τη Ναντια (κάτσε να της πω μπει να σου γράψει είναι ηθοποιός βλέπεις κι έχει παραστάσεις)... όπου ο Ραμψής της πηδάει από το πάτωμα στο τραπέζι χωρίς καθόλου φόρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #171 19-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bάλε πλέγμα και από πάνω άσε περιθώριο και γύρισέ το προς τη μεριά του μπαλκονιού για να μην ανεβαίνουν στο κάγκελο... βέβαια οι Μειν Κουν είναι της γύρας γάτες και τους αρέσουν τα σκαρφαλώματα... ρώτα τη Ναντια (κάτσε να της πω μπει να σου γράψει είναι ηθοποιός βλέπεις κι έχει παραστάσεις)... όπου ο Ραμψής της πηδάει από το πάτωμα στο τραπέζι χωρίς καθόλου φόρα! Click για ανάπτυξη... Της έστειλα e - mail! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:39 Ο EL GATO έγραψε: #172 19-09-08 11:39 ΤΗΝΧ! Θα περιμενω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #173 19-09-08 11:43 Nα τος ο Ραμψής της! Πρέπει να έχει μεγαλώσει κι άλλο όμως.. είναι τεράστιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:56 Ο EL GATO έγραψε: #174 19-09-08 11:56 Γιουλη, τετοιον ΑΚΡΙΒΩΣ θελω... Αυτο το χρωμα ακριβως. Λες και το ηξερες. Ειναι πολυ ομορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #175 19-09-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, τετοιον ΑΚΡΙΒΩΣ θελω... Αυτο το χρωμα ακριβως. Λες και το ηξερες. Ειναι πολυ ομορφος. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα από τα Μειν Κουν αυτό το χρώμα μου αρέσει... για να καταλάβεις ο πατέρας της Σεμέλης έχει το αγαπημένο μου χρώμα (έτσι θα γίνει κι εκείνη)!! Chocolate tabby! Νάτος! Αυτός όμως είναι Βιρμανός ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Ο EL GATO έγραψε: #176 19-09-08 12:25 Φοβερος. Ξερεις αν αυτο το χρωμα (περασαμε παλι στις Maine Coon τωρα) ειναι σπανιο? Πραγματικα, θελω μονο αυτο το χρωμα (το οποιο πως λεγεται αληθεια?). Ειχα δει και ενα βιντεο στο You Tube και απο τοτε μου κολλησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 19-09-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φοβερος. Ξερεις αν αυτο το χρωμα (περασαμε παλι στις Maine Coon τωρα) ειναι σπανιο? Πραγματικα, θελω μονο αυτο το χρωμα (το οποιο πως λεγεται αληθεια?). Ειχα δει και ενα βιντεο στο You Tube και απο τοτε μου κολλησε. Click για ανάπτυξη... Πεθαίνεις τώρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:57 Ο EL GATO έγραψε: #178 19-09-08 12:57 Ε, ειναι απιστευτος.... Ξερεις πως λεγεται αυτο το χρωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 19-09-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πεθαίνεις τώρα?? Click για ανάπτυξη... Αυτός λέγεται Black Tabby classic! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #180 19-09-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτός λέγεται Black Tabby classic! Click για ανάπτυξη... Δες τον στο site που σου έστειλα με pm! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μα εσεις ειστε απιστευτες. Σας ευχαριστω πολυ. Aretha, πολυ ενημερωτικα τα αρθρα. Γιουλη, πλεον, δε ξερω τι αλλο να σου πω... Με εχεις βοηθησει παρα πολυ. Οι φωτογραφιες ειναι πολυ επεξηγηματικες, αλλα δεν επρεπε να μπεις στον κοπο. Βεβαια, εγω δεν παιζει να βαλω κατι τετοιο (δε μενω και μονος μου στο σπιτι), αλλα ενα πλεγμα θα το βαλω. Aretha, τι λιγοι αντρες μου λες? Μονος μου ειμαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η aretha έγραψε: #168 19-09-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Aretha, τι λιγοι αντρες μου λες? Μονος μου ειμαι.... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, αφού θέλεις στοιχεία: Η αναζήτηση δίνει 269 μέλη που έχουν δηλώσει άνδρες (υπάρχουν και αρκετά μέλη που δεν έχουν δηλώσει φύλο, σίγουρα ανάμεσά τους θα υπάρχουν και κάποιοι άντρες). Από τους 269 λοιπόν, οι 196 είναι ενεργά μέλη (έχουν ποστάρει δηλαδή στο φόρουμ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:24 Ο EL GATO έγραψε: #169 19-09-08 11:24 Ε, δεν παιζεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #170 19-09-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα εσεις ειστε απιστευτες. Σας ευχαριστω πολυ. Aretha, πολυ ενημερωτικα τα αρθρα. Γιουλη, πλεον, δε ξερω τι αλλο να σου πω... Με εχεις βοηθησει παρα πολυ. Οι φωτογραφιες ειναι πολυ επεξηγηματικες, αλλα δεν επρεπε να μπεις στον κοπο. Βεβαια, εγω δεν παιζει να βαλω κατι τετοιο (δε μενω και μονος μου στο σπιτι), αλλα ενα πλεγμα θα το βαλω. Aretha, τι λιγοι αντρες μου λες? Μονος μου ειμαι.... Click για ανάπτυξη... Bάλε πλέγμα και από πάνω άσε περιθώριο και γύρισέ το προς τη μεριά του μπαλκονιού για να μην ανεβαίνουν στο κάγκελο... βέβαια οι Μειν Κουν είναι της γύρας γάτες και τους αρέσουν τα σκαρφαλώματα... ρώτα τη Ναντια (κάτσε να της πω μπει να σου γράψει είναι ηθοποιός βλέπεις κι έχει παραστάσεις)... όπου ο Ραμψής της πηδάει από το πάτωμα στο τραπέζι χωρίς καθόλου φόρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #171 19-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bάλε πλέγμα και από πάνω άσε περιθώριο και γύρισέ το προς τη μεριά του μπαλκονιού για να μην ανεβαίνουν στο κάγκελο... βέβαια οι Μειν Κουν είναι της γύρας γάτες και τους αρέσουν τα σκαρφαλώματα... ρώτα τη Ναντια (κάτσε να της πω μπει να σου γράψει είναι ηθοποιός βλέπεις κι έχει παραστάσεις)... όπου ο Ραμψής της πηδάει από το πάτωμα στο τραπέζι χωρίς καθόλου φόρα! Click για ανάπτυξη... Της έστειλα e - mail! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:39 Ο EL GATO έγραψε: #172 19-09-08 11:39 ΤΗΝΧ! Θα περιμενω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #173 19-09-08 11:43 Nα τος ο Ραμψής της! Πρέπει να έχει μεγαλώσει κι άλλο όμως.. είναι τεράστιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:56 Ο EL GATO έγραψε: #174 19-09-08 11:56 Γιουλη, τετοιον ΑΚΡΙΒΩΣ θελω... Αυτο το χρωμα ακριβως. Λες και το ηξερες. Ειναι πολυ ομορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #175 19-09-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, τετοιον ΑΚΡΙΒΩΣ θελω... Αυτο το χρωμα ακριβως. Λες και το ηξερες. Ειναι πολυ ομορφος. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα από τα Μειν Κουν αυτό το χρώμα μου αρέσει... για να καταλάβεις ο πατέρας της Σεμέλης έχει το αγαπημένο μου χρώμα (έτσι θα γίνει κι εκείνη)!! Chocolate tabby! Νάτος! Αυτός όμως είναι Βιρμανός ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Ο EL GATO έγραψε: #176 19-09-08 12:25 Φοβερος. Ξερεις αν αυτο το χρωμα (περασαμε παλι στις Maine Coon τωρα) ειναι σπανιο? Πραγματικα, θελω μονο αυτο το χρωμα (το οποιο πως λεγεται αληθεια?). Ειχα δει και ενα βιντεο στο You Tube και απο τοτε μου κολλησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 19-09-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φοβερος. Ξερεις αν αυτο το χρωμα (περασαμε παλι στις Maine Coon τωρα) ειναι σπανιο? Πραγματικα, θελω μονο αυτο το χρωμα (το οποιο πως λεγεται αληθεια?). Ειχα δει και ενα βιντεο στο You Tube και απο τοτε μου κολλησε. Click για ανάπτυξη... Πεθαίνεις τώρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:57 Ο EL GATO έγραψε: #178 19-09-08 12:57 Ε, ειναι απιστευτος.... Ξερεις πως λεγεται αυτο το χρωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 19-09-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πεθαίνεις τώρα?? Click για ανάπτυξη... Αυτός λέγεται Black Tabby classic! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #180 19-09-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτός λέγεται Black Tabby classic! Click για ανάπτυξη... Δες τον στο site που σου έστειλα με pm! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Aretha, τι λιγοι αντρες μου λες? Μονος μου ειμαι.... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, αφού θέλεις στοιχεία: Η αναζήτηση δίνει 269 μέλη που έχουν δηλώσει άνδρες (υπάρχουν και αρκετά μέλη που δεν έχουν δηλώσει φύλο, σίγουρα ανάμεσά τους θα υπάρχουν και κάποιοι άντρες). Από τους 269 λοιπόν, οι 196 είναι ενεργά μέλη (έχουν ποστάρει δηλαδή στο φόρουμ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:24 Ο EL GATO έγραψε: #169 19-09-08 11:24 Ε, δεν παιζεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #170 19-09-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα εσεις ειστε απιστευτες. Σας ευχαριστω πολυ. Aretha, πολυ ενημερωτικα τα αρθρα. Γιουλη, πλεον, δε ξερω τι αλλο να σου πω... Με εχεις βοηθησει παρα πολυ. Οι φωτογραφιες ειναι πολυ επεξηγηματικες, αλλα δεν επρεπε να μπεις στον κοπο. Βεβαια, εγω δεν παιζει να βαλω κατι τετοιο (δε μενω και μονος μου στο σπιτι), αλλα ενα πλεγμα θα το βαλω. Aretha, τι λιγοι αντρες μου λες? Μονος μου ειμαι.... Click για ανάπτυξη... Bάλε πλέγμα και από πάνω άσε περιθώριο και γύρισέ το προς τη μεριά του μπαλκονιού για να μην ανεβαίνουν στο κάγκελο... βέβαια οι Μειν Κουν είναι της γύρας γάτες και τους αρέσουν τα σκαρφαλώματα... ρώτα τη Ναντια (κάτσε να της πω μπει να σου γράψει είναι ηθοποιός βλέπεις κι έχει παραστάσεις)... όπου ο Ραμψής της πηδάει από το πάτωμα στο τραπέζι χωρίς καθόλου φόρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #171 19-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bάλε πλέγμα και από πάνω άσε περιθώριο και γύρισέ το προς τη μεριά του μπαλκονιού για να μην ανεβαίνουν στο κάγκελο... βέβαια οι Μειν Κουν είναι της γύρας γάτες και τους αρέσουν τα σκαρφαλώματα... ρώτα τη Ναντια (κάτσε να της πω μπει να σου γράψει είναι ηθοποιός βλέπεις κι έχει παραστάσεις)... όπου ο Ραμψής της πηδάει από το πάτωμα στο τραπέζι χωρίς καθόλου φόρα! Click για ανάπτυξη... Της έστειλα e - mail! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:39 Ο EL GATO έγραψε: #172 19-09-08 11:39 ΤΗΝΧ! Θα περιμενω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #173 19-09-08 11:43 Nα τος ο Ραμψής της! Πρέπει να έχει μεγαλώσει κι άλλο όμως.. είναι τεράστιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:56 Ο EL GATO έγραψε: #174 19-09-08 11:56 Γιουλη, τετοιον ΑΚΡΙΒΩΣ θελω... Αυτο το χρωμα ακριβως. Λες και το ηξερες. Ειναι πολυ ομορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #175 19-09-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, τετοιον ΑΚΡΙΒΩΣ θελω... Αυτο το χρωμα ακριβως. Λες και το ηξερες. Ειναι πολυ ομορφος. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα από τα Μειν Κουν αυτό το χρώμα μου αρέσει... για να καταλάβεις ο πατέρας της Σεμέλης έχει το αγαπημένο μου χρώμα (έτσι θα γίνει κι εκείνη)!! Chocolate tabby! Νάτος! Αυτός όμως είναι Βιρμανός ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Ο EL GATO έγραψε: #176 19-09-08 12:25 Φοβερος. Ξερεις αν αυτο το χρωμα (περασαμε παλι στις Maine Coon τωρα) ειναι σπανιο? Πραγματικα, θελω μονο αυτο το χρωμα (το οποιο πως λεγεται αληθεια?). Ειχα δει και ενα βιντεο στο You Tube και απο τοτε μου κολλησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 19-09-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φοβερος. Ξερεις αν αυτο το χρωμα (περασαμε παλι στις Maine Coon τωρα) ειναι σπανιο? Πραγματικα, θελω μονο αυτο το χρωμα (το οποιο πως λεγεται αληθεια?). Ειχα δει και ενα βιντεο στο You Tube και απο τοτε μου κολλησε. Click για ανάπτυξη... Πεθαίνεις τώρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:57 Ο EL GATO έγραψε: #178 19-09-08 12:57 Ε, ειναι απιστευτος.... Ξερεις πως λεγεται αυτο το χρωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 19-09-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πεθαίνεις τώρα?? Click για ανάπτυξη... Αυτός λέγεται Black Tabby classic! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #180 19-09-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτός λέγεται Black Tabby classic! Click για ανάπτυξη... Δες τον στο site που σου έστειλα με pm! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε, δεν παιζεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #170 19-09-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα εσεις ειστε απιστευτες. Σας ευχαριστω πολυ. Aretha, πολυ ενημερωτικα τα αρθρα. Γιουλη, πλεον, δε ξερω τι αλλο να σου πω... Με εχεις βοηθησει παρα πολυ. Οι φωτογραφιες ειναι πολυ επεξηγηματικες, αλλα δεν επρεπε να μπεις στον κοπο. Βεβαια, εγω δεν παιζει να βαλω κατι τετοιο (δε μενω και μονος μου στο σπιτι), αλλα ενα πλεγμα θα το βαλω. Aretha, τι λιγοι αντρες μου λες? Μονος μου ειμαι.... Click για ανάπτυξη... Bάλε πλέγμα και από πάνω άσε περιθώριο και γύρισέ το προς τη μεριά του μπαλκονιού για να μην ανεβαίνουν στο κάγκελο... βέβαια οι Μειν Κουν είναι της γύρας γάτες και τους αρέσουν τα σκαρφαλώματα... ρώτα τη Ναντια (κάτσε να της πω μπει να σου γράψει είναι ηθοποιός βλέπεις κι έχει παραστάσεις)... όπου ο Ραμψής της πηδάει από το πάτωμα στο τραπέζι χωρίς καθόλου φόρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #171 19-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bάλε πλέγμα και από πάνω άσε περιθώριο και γύρισέ το προς τη μεριά του μπαλκονιού για να μην ανεβαίνουν στο κάγκελο... βέβαια οι Μειν Κουν είναι της γύρας γάτες και τους αρέσουν τα σκαρφαλώματα... ρώτα τη Ναντια (κάτσε να της πω μπει να σου γράψει είναι ηθοποιός βλέπεις κι έχει παραστάσεις)... όπου ο Ραμψής της πηδάει από το πάτωμα στο τραπέζι χωρίς καθόλου φόρα! Click για ανάπτυξη... Της έστειλα e - mail! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:39 Ο EL GATO έγραψε: #172 19-09-08 11:39 ΤΗΝΧ! Θα περιμενω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #173 19-09-08 11:43 Nα τος ο Ραμψής της! Πρέπει να έχει μεγαλώσει κι άλλο όμως.. είναι τεράστιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:56 Ο EL GATO έγραψε: #174 19-09-08 11:56 Γιουλη, τετοιον ΑΚΡΙΒΩΣ θελω... Αυτο το χρωμα ακριβως. Λες και το ηξερες. Ειναι πολυ ομορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #175 19-09-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, τετοιον ΑΚΡΙΒΩΣ θελω... Αυτο το χρωμα ακριβως. Λες και το ηξερες. Ειναι πολυ ομορφος. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα από τα Μειν Κουν αυτό το χρώμα μου αρέσει... για να καταλάβεις ο πατέρας της Σεμέλης έχει το αγαπημένο μου χρώμα (έτσι θα γίνει κι εκείνη)!! Chocolate tabby! Νάτος! Αυτός όμως είναι Βιρμανός ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Ο EL GATO έγραψε: #176 19-09-08 12:25 Φοβερος. Ξερεις αν αυτο το χρωμα (περασαμε παλι στις Maine Coon τωρα) ειναι σπανιο? Πραγματικα, θελω μονο αυτο το χρωμα (το οποιο πως λεγεται αληθεια?). Ειχα δει και ενα βιντεο στο You Tube και απο τοτε μου κολλησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 19-09-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φοβερος. Ξερεις αν αυτο το χρωμα (περασαμε παλι στις Maine Coon τωρα) ειναι σπανιο? Πραγματικα, θελω μονο αυτο το χρωμα (το οποιο πως λεγεται αληθεια?). Ειχα δει και ενα βιντεο στο You Tube και απο τοτε μου κολλησε. Click για ανάπτυξη... Πεθαίνεις τώρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:57 Ο EL GATO έγραψε: #178 19-09-08 12:57 Ε, ειναι απιστευτος.... Ξερεις πως λεγεται αυτο το χρωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 19-09-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πεθαίνεις τώρα?? Click για ανάπτυξη... Αυτός λέγεται Black Tabby classic! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #180 19-09-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτός λέγεται Black Tabby classic! Click για ανάπτυξη... Δες τον στο site που σου έστειλα με pm! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα εσεις ειστε απιστευτες. Σας ευχαριστω πολυ. Aretha, πολυ ενημερωτικα τα αρθρα. Γιουλη, πλεον, δε ξερω τι αλλο να σου πω... Με εχεις βοηθησει παρα πολυ. Οι φωτογραφιες ειναι πολυ επεξηγηματικες, αλλα δεν επρεπε να μπεις στον κοπο. Βεβαια, εγω δεν παιζει να βαλω κατι τετοιο (δε μενω και μονος μου στο σπιτι), αλλα ενα πλεγμα θα το βαλω. Aretha, τι λιγοι αντρες μου λες? Μονος μου ειμαι.... Click για ανάπτυξη... Bάλε πλέγμα και από πάνω άσε περιθώριο και γύρισέ το προς τη μεριά του μπαλκονιού για να μην ανεβαίνουν στο κάγκελο... βέβαια οι Μειν Κουν είναι της γύρας γάτες και τους αρέσουν τα σκαρφαλώματα... ρώτα τη Ναντια (κάτσε να της πω μπει να σου γράψει είναι ηθοποιός βλέπεις κι έχει παραστάσεις)... όπου ο Ραμψής της πηδάει από το πάτωμα στο τραπέζι χωρίς καθόλου φόρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #171 19-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bάλε πλέγμα και από πάνω άσε περιθώριο και γύρισέ το προς τη μεριά του μπαλκονιού για να μην ανεβαίνουν στο κάγκελο... βέβαια οι Μειν Κουν είναι της γύρας γάτες και τους αρέσουν τα σκαρφαλώματα... ρώτα τη Ναντια (κάτσε να της πω μπει να σου γράψει είναι ηθοποιός βλέπεις κι έχει παραστάσεις)... όπου ο Ραμψής της πηδάει από το πάτωμα στο τραπέζι χωρίς καθόλου φόρα! Click για ανάπτυξη... Της έστειλα e - mail! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:39 Ο EL GATO έγραψε: #172 19-09-08 11:39 ΤΗΝΧ! Θα περιμενω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #173 19-09-08 11:43 Nα τος ο Ραμψής της! Πρέπει να έχει μεγαλώσει κι άλλο όμως.. είναι τεράστιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:56 Ο EL GATO έγραψε: #174 19-09-08 11:56 Γιουλη, τετοιον ΑΚΡΙΒΩΣ θελω... Αυτο το χρωμα ακριβως. Λες και το ηξερες. Ειναι πολυ ομορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #175 19-09-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, τετοιον ΑΚΡΙΒΩΣ θελω... Αυτο το χρωμα ακριβως. Λες και το ηξερες. Ειναι πολυ ομορφος. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα από τα Μειν Κουν αυτό το χρώμα μου αρέσει... για να καταλάβεις ο πατέρας της Σεμέλης έχει το αγαπημένο μου χρώμα (έτσι θα γίνει κι εκείνη)!! Chocolate tabby! Νάτος! Αυτός όμως είναι Βιρμανός ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Ο EL GATO έγραψε: #176 19-09-08 12:25 Φοβερος. Ξερεις αν αυτο το χρωμα (περασαμε παλι στις Maine Coon τωρα) ειναι σπανιο? Πραγματικα, θελω μονο αυτο το χρωμα (το οποιο πως λεγεται αληθεια?). Ειχα δει και ενα βιντεο στο You Tube και απο τοτε μου κολλησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 19-09-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φοβερος. Ξερεις αν αυτο το χρωμα (περασαμε παλι στις Maine Coon τωρα) ειναι σπανιο? Πραγματικα, θελω μονο αυτο το χρωμα (το οποιο πως λεγεται αληθεια?). Ειχα δει και ενα βιντεο στο You Tube και απο τοτε μου κολλησε. Click για ανάπτυξη... Πεθαίνεις τώρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:57 Ο EL GATO έγραψε: #178 19-09-08 12:57 Ε, ειναι απιστευτος.... Ξερεις πως λεγεται αυτο το χρωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 19-09-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πεθαίνεις τώρα?? Click για ανάπτυξη... Αυτός λέγεται Black Tabby classic! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #180 19-09-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτός λέγεται Black Tabby classic! Click για ανάπτυξη... Δες τον στο site που σου έστειλα με pm! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bάλε πλέγμα και από πάνω άσε περιθώριο και γύρισέ το προς τη μεριά του μπαλκονιού για να μην ανεβαίνουν στο κάγκελο... βέβαια οι Μειν Κουν είναι της γύρας γάτες και τους αρέσουν τα σκαρφαλώματα... ρώτα τη Ναντια (κάτσε να της πω μπει να σου γράψει είναι ηθοποιός βλέπεις κι έχει παραστάσεις)... όπου ο Ραμψής της πηδάει από το πάτωμα στο τραπέζι χωρίς καθόλου φόρα! Click για ανάπτυξη... Της έστειλα e - mail! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:39 Ο EL GATO έγραψε: #172 19-09-08 11:39 ΤΗΝΧ! Θα περιμενω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #173 19-09-08 11:43 Nα τος ο Ραμψής της! Πρέπει να έχει μεγαλώσει κι άλλο όμως.. είναι τεράστιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:56 Ο EL GATO έγραψε: #174 19-09-08 11:56 Γιουλη, τετοιον ΑΚΡΙΒΩΣ θελω... Αυτο το χρωμα ακριβως. Λες και το ηξερες. Ειναι πολυ ομορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #175 19-09-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, τετοιον ΑΚΡΙΒΩΣ θελω... Αυτο το χρωμα ακριβως. Λες και το ηξερες. Ειναι πολυ ομορφος. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα από τα Μειν Κουν αυτό το χρώμα μου αρέσει... για να καταλάβεις ο πατέρας της Σεμέλης έχει το αγαπημένο μου χρώμα (έτσι θα γίνει κι εκείνη)!! Chocolate tabby! Νάτος! Αυτός όμως είναι Βιρμανός ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Ο EL GATO έγραψε: #176 19-09-08 12:25 Φοβερος. Ξερεις αν αυτο το χρωμα (περασαμε παλι στις Maine Coon τωρα) ειναι σπανιο? Πραγματικα, θελω μονο αυτο το χρωμα (το οποιο πως λεγεται αληθεια?). Ειχα δει και ενα βιντεο στο You Tube και απο τοτε μου κολλησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 19-09-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φοβερος. Ξερεις αν αυτο το χρωμα (περασαμε παλι στις Maine Coon τωρα) ειναι σπανιο? Πραγματικα, θελω μονο αυτο το χρωμα (το οποιο πως λεγεται αληθεια?). Ειχα δει και ενα βιντεο στο You Tube και απο τοτε μου κολλησε. Click για ανάπτυξη... Πεθαίνεις τώρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:57 Ο EL GATO έγραψε: #178 19-09-08 12:57 Ε, ειναι απιστευτος.... Ξερεις πως λεγεται αυτο το χρωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 19-09-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πεθαίνεις τώρα?? Click για ανάπτυξη... Αυτός λέγεται Black Tabby classic! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #180 19-09-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτός λέγεται Black Tabby classic! Click για ανάπτυξη... Δες τον στο site που σου έστειλα με pm! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΤΗΝΧ! Θα περιμενω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #173 19-09-08 11:43 Nα τος ο Ραμψής της! Πρέπει να έχει μεγαλώσει κι άλλο όμως.. είναι τεράστιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:56 Ο EL GATO έγραψε: #174 19-09-08 11:56 Γιουλη, τετοιον ΑΚΡΙΒΩΣ θελω... Αυτο το χρωμα ακριβως. Λες και το ηξερες. Ειναι πολυ ομορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #175 19-09-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, τετοιον ΑΚΡΙΒΩΣ θελω... Αυτο το χρωμα ακριβως. Λες και το ηξερες. Ειναι πολυ ομορφος. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα από τα Μειν Κουν αυτό το χρώμα μου αρέσει... για να καταλάβεις ο πατέρας της Σεμέλης έχει το αγαπημένο μου χρώμα (έτσι θα γίνει κι εκείνη)!! Chocolate tabby! Νάτος! Αυτός όμως είναι Βιρμανός ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Ο EL GATO έγραψε: #176 19-09-08 12:25 Φοβερος. Ξερεις αν αυτο το χρωμα (περασαμε παλι στις Maine Coon τωρα) ειναι σπανιο? Πραγματικα, θελω μονο αυτο το χρωμα (το οποιο πως λεγεται αληθεια?). Ειχα δει και ενα βιντεο στο You Tube και απο τοτε μου κολλησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 19-09-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φοβερος. Ξερεις αν αυτο το χρωμα (περασαμε παλι στις Maine Coon τωρα) ειναι σπανιο? Πραγματικα, θελω μονο αυτο το χρωμα (το οποιο πως λεγεται αληθεια?). Ειχα δει και ενα βιντεο στο You Tube και απο τοτε μου κολλησε. Click για ανάπτυξη... Πεθαίνεις τώρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:57 Ο EL GATO έγραψε: #178 19-09-08 12:57 Ε, ειναι απιστευτος.... Ξερεις πως λεγεται αυτο το χρωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 19-09-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πεθαίνεις τώρα?? Click για ανάπτυξη... Αυτός λέγεται Black Tabby classic! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #180 19-09-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτός λέγεται Black Tabby classic! Click για ανάπτυξη... Δες τον στο site που σου έστειλα με pm! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nα τος ο Ραμψής της! Πρέπει να έχει μεγαλώσει κι άλλο όμως.. είναι τεράστιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:56 Ο EL GATO έγραψε: #174 19-09-08 11:56 Γιουλη, τετοιον ΑΚΡΙΒΩΣ θελω... Αυτο το χρωμα ακριβως. Λες και το ηξερες. Ειναι πολυ ομορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #175 19-09-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, τετοιον ΑΚΡΙΒΩΣ θελω... Αυτο το χρωμα ακριβως. Λες και το ηξερες. Ειναι πολυ ομορφος. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα από τα Μειν Κουν αυτό το χρώμα μου αρέσει... για να καταλάβεις ο πατέρας της Σεμέλης έχει το αγαπημένο μου χρώμα (έτσι θα γίνει κι εκείνη)!! Chocolate tabby! Νάτος! Αυτός όμως είναι Βιρμανός ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Ο EL GATO έγραψε: #176 19-09-08 12:25 Φοβερος. Ξερεις αν αυτο το χρωμα (περασαμε παλι στις Maine Coon τωρα) ειναι σπανιο? Πραγματικα, θελω μονο αυτο το χρωμα (το οποιο πως λεγεται αληθεια?). Ειχα δει και ενα βιντεο στο You Tube και απο τοτε μου κολλησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 19-09-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φοβερος. Ξερεις αν αυτο το χρωμα (περασαμε παλι στις Maine Coon τωρα) ειναι σπανιο? Πραγματικα, θελω μονο αυτο το χρωμα (το οποιο πως λεγεται αληθεια?). Ειχα δει και ενα βιντεο στο You Tube και απο τοτε μου κολλησε. Click για ανάπτυξη... Πεθαίνεις τώρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:57 Ο EL GATO έγραψε: #178 19-09-08 12:57 Ε, ειναι απιστευτος.... Ξερεις πως λεγεται αυτο το χρωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 19-09-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πεθαίνεις τώρα?? Click για ανάπτυξη... Αυτός λέγεται Black Tabby classic! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #180 19-09-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτός λέγεται Black Tabby classic! Click για ανάπτυξη... Δες τον στο site που σου έστειλα με pm! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιουλη, τετοιον ΑΚΡΙΒΩΣ θελω... Αυτο το χρωμα ακριβως. Λες και το ηξερες. Ειναι πολυ ομορφος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #175 19-09-08 12:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, τετοιον ΑΚΡΙΒΩΣ θελω... Αυτο το χρωμα ακριβως. Λες και το ηξερες. Ειναι πολυ ομορφος. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα από τα Μειν Κουν αυτό το χρώμα μου αρέσει... για να καταλάβεις ο πατέρας της Σεμέλης έχει το αγαπημένο μου χρώμα (έτσι θα γίνει κι εκείνη)!! Chocolate tabby! Νάτος! Αυτός όμως είναι Βιρμανός ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Ο EL GATO έγραψε: #176 19-09-08 12:25 Φοβερος. Ξερεις αν αυτο το χρωμα (περασαμε παλι στις Maine Coon τωρα) ειναι σπανιο? Πραγματικα, θελω μονο αυτο το χρωμα (το οποιο πως λεγεται αληθεια?). Ειχα δει και ενα βιντεο στο You Tube και απο τοτε μου κολλησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 19-09-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φοβερος. Ξερεις αν αυτο το χρωμα (περασαμε παλι στις Maine Coon τωρα) ειναι σπανιο? Πραγματικα, θελω μονο αυτο το χρωμα (το οποιο πως λεγεται αληθεια?). Ειχα δει και ενα βιντεο στο You Tube και απο τοτε μου κολλησε. Click για ανάπτυξη... Πεθαίνεις τώρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:57 Ο EL GATO έγραψε: #178 19-09-08 12:57 Ε, ειναι απιστευτος.... Ξερεις πως λεγεται αυτο το χρωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 19-09-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πεθαίνεις τώρα?? Click για ανάπτυξη... Αυτός λέγεται Black Tabby classic! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #180 19-09-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτός λέγεται Black Tabby classic! Click για ανάπτυξη... Δες τον στο site που σου έστειλα με pm! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, τετοιον ΑΚΡΙΒΩΣ θελω... Αυτο το χρωμα ακριβως. Λες και το ηξερες. Ειναι πολυ ομορφος. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα από τα Μειν Κουν αυτό το χρώμα μου αρέσει... για να καταλάβεις ο πατέρας της Σεμέλης έχει το αγαπημένο μου χρώμα (έτσι θα γίνει κι εκείνη)!! Chocolate tabby! Νάτος! Αυτός όμως είναι Βιρμανός ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Ο EL GATO έγραψε: #176 19-09-08 12:25 Φοβερος. Ξερεις αν αυτο το χρωμα (περασαμε παλι στις Maine Coon τωρα) ειναι σπανιο? Πραγματικα, θελω μονο αυτο το χρωμα (το οποιο πως λεγεται αληθεια?). Ειχα δει και ενα βιντεο στο You Tube και απο τοτε μου κολλησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 19-09-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φοβερος. Ξερεις αν αυτο το χρωμα (περασαμε παλι στις Maine Coon τωρα) ειναι σπανιο? Πραγματικα, θελω μονο αυτο το χρωμα (το οποιο πως λεγεται αληθεια?). Ειχα δει και ενα βιντεο στο You Tube και απο τοτε μου κολλησε. Click για ανάπτυξη... Πεθαίνεις τώρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:57 Ο EL GATO έγραψε: #178 19-09-08 12:57 Ε, ειναι απιστευτος.... Ξερεις πως λεγεται αυτο το χρωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 19-09-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πεθαίνεις τώρα?? Click για ανάπτυξη... Αυτός λέγεται Black Tabby classic! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #180 19-09-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτός λέγεται Black Tabby classic! Click για ανάπτυξη... Δες τον στο site που σου έστειλα με pm! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φοβερος. Ξερεις αν αυτο το χρωμα (περασαμε παλι στις Maine Coon τωρα) ειναι σπανιο? Πραγματικα, θελω μονο αυτο το χρωμα (το οποιο πως λεγεται αληθεια?). Ειχα δει και ενα βιντεο στο You Tube και απο τοτε μου κολλησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 19-09-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φοβερος. Ξερεις αν αυτο το χρωμα (περασαμε παλι στις Maine Coon τωρα) ειναι σπανιο? Πραγματικα, θελω μονο αυτο το χρωμα (το οποιο πως λεγεται αληθεια?). Ειχα δει και ενα βιντεο στο You Tube και απο τοτε μου κολλησε. Click για ανάπτυξη... Πεθαίνεις τώρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:57 Ο EL GATO έγραψε: #178 19-09-08 12:57 Ε, ειναι απιστευτος.... Ξερεις πως λεγεται αυτο το χρωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 19-09-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πεθαίνεις τώρα?? Click για ανάπτυξη... Αυτός λέγεται Black Tabby classic! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #180 19-09-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτός λέγεται Black Tabby classic! Click για ανάπτυξη... Δες τον στο site που σου έστειλα με pm! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φοβερος. Ξερεις αν αυτο το χρωμα (περασαμε παλι στις Maine Coon τωρα) ειναι σπανιο? Πραγματικα, θελω μονο αυτο το χρωμα (το οποιο πως λεγεται αληθεια?). Ειχα δει και ενα βιντεο στο You Tube και απο τοτε μου κολλησε. Click για ανάπτυξη... Πεθαίνεις τώρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:57 Ο EL GATO έγραψε: #178 19-09-08 12:57 Ε, ειναι απιστευτος.... Ξερεις πως λεγεται αυτο το χρωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 19-09-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πεθαίνεις τώρα?? Click για ανάπτυξη... Αυτός λέγεται Black Tabby classic! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #180 19-09-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτός λέγεται Black Tabby classic! Click για ανάπτυξη... Δες τον στο site που σου έστειλα με pm! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε, ειναι απιστευτος.... Ξερεις πως λεγεται αυτο το χρωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 19-09-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πεθαίνεις τώρα?? Click για ανάπτυξη... Αυτός λέγεται Black Tabby classic! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #180 19-09-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτός λέγεται Black Tabby classic! Click για ανάπτυξη... Δες τον στο site που σου έστειλα με pm! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πεθαίνεις τώρα?? Click για ανάπτυξη... Αυτός λέγεται Black Tabby classic! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #180 19-09-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτός λέγεται Black Tabby classic! Click για ανάπτυξη... Δες τον στο site που σου έστειλα με pm! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτός λέγεται Black Tabby classic! Click για ανάπτυξη... Δες τον στο site που σου έστειλα με pm! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.