Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η Raisa έγραψε: #2.221 22-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γιατί εδώ τί νομίζεις οτι κάνει;Εγώ είμαι και στο βουνό κοντά και θερίζει!!Ναι,η Νικολέττα είναι όλα τα λεφτά!Πολύ χαρούμενο άτομο και πολύ καλή οικοδέσποινα!Το μωρό μας καλά είναι,παραδόξως σήμερα κοιμόταν σχεδόν όλη τη μέρα!!Εφαγε του σκασμού πάλι,έπαιξε και τώρα κοιμάται στον καναπέ δίπλα στο Γιώργο!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Κουνάκια μου, τι κάνουν οι μικροί σας γίγαντες? Στελλάκι μου, με κάνεις και κοκκινίζω....ευχαριστώ πολύ για την όμορφη παρέα σου...αν και ήταν για λίγο, την άλλη την θέλω φορά θέλω πιο πολύυυυυυ.... Νεκταρία μου, υπέροχο και πανέμορφο κορίτσι η Στέλλα....και πολύ καλή κουνο-μαμά....αν την έβλεπες με τι αγάπη μιλούσε για το μωρούλι της και για το μελλοντικό κουκλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:15 Η ESTELLE έγραψε: #2.222 22-12-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Κουνάκια μου, τι κάνουν οι μικροί σας γίγαντες? Στελλάκι μου, με κάνεις και κοκκινίζω....ευχαριστώ πολύ για την όμορφη παρέα σου...αν και ήταν για λίγο, την άλλη την θέλω φορά θέλω πιο πολύυυυυυ.... Νεκταρία μου, υπέροχο και πανέμορφο κορίτσι η Στέλλα....και πολύ καλή κουνο-μαμά....αν την έβλεπες με τι αγάπη μιλούσε για το μωρούλι της και για το μελλοντικό κουκλάκι Click για ανάπτυξη... H αλήθεια να λέγεται Νικολέττα μου!! Ευχαριστώ πολύ και για τα καλά σου λόγια!!!Δεν βλέπω την ώρα να πάρω και το άλλο μωράκι!Οντως ένα μειν κουνάκι δεν είναι αρκετό!!Το έχουμε φάει όλοι το καημένο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.223 22-12-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Κουνάκια μου, τι κάνουν οι μικροί σας γίγαντες? Στελλάκι μου, με κάνεις και κοκκινίζω....ευχαριστώ πολύ για την όμορφη παρέα σου...αν και ήταν για λίγο, την άλλη την θέλω φορά θέλω πιο πολύυυυυυ.... Νεκταρία μου, υπέροχο και πανέμορφο κορίτσι η Στέλλα....και πολύ καλή κουνο-μαμά....αν την έβλεπες με τι αγάπη μιλούσε για το μωρούλι της και για το μελλοντικό κουκλάκι Click για ανάπτυξη... Καλημερα Νικολεττα μου,βλεπεις ο Θεος μου στελνει καλους γατογονεις για τα μωρακια μου.Οποτε σε παρει ο δρομος πηγαινε να την δεις απο κοντα.Φιλακια σε Ραισα και Φιντελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.224 22-12-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: H αλήθεια να λέγεται Νικολέττα μου!! Ευχαριστώ πολύ και για τα καλά σου λόγια!!!Δεν βλέπω την ώρα να πάρω και το άλλο μωράκι!Οντως ένα μειν κουνάκι δεν είναι αρκετό!!Το έχουμε φάει όλοι το καημένο!! Click για ανάπτυξη... ναι μωρέ! Παρτε δυο να δαγκώνετε στερεοφωνικά Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Νικολεττα μου,βλεπεις ο Θεος μου στελνει καλους γατογονεις για τα μωρακια μου.Οποτε σε παρει ο δρομος πηγαινε να την δεις απο κοντα.Φιλακια σε Ραισα και Φιντελ. Click για ανάπτυξη... Φιλενάδα μου!! Τι κάνεις?? Το ματάκι καλα??? Κανενα νεο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:43 Η Νεκταρια έγραψε: #2.225 22-12-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μωρέ! Παρτε δυο να δαγκώνετε στερεοφωνικά Φιλενάδα μου!! Τι κάνεις?? Το ματάκι καλα??? Κανενα νεο??? Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαι φιλεναδα μου,για χτυπα τηλ.αν μπορεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:44 Η ESTELLE έγραψε: #2.226 22-12-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μωρέ! Παρτε δυο να δαγκώνετε στερεοφωνικά Φιλενάδα μου!! Τι κάνεις?? Το ματάκι καλα??? Κανενα νεο??? Click για ανάπτυξη... Γιούλη αφιερώνεις πάλι βλέπω!!Εγώ λέω να τα κάνουμε 4 για να τα ακούμε και με surround ήχο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.227 22-12-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα ειμαι φιλεναδα μου,για χτυπα τηλ.αν μπορεις Click για ανάπτυξη... δε μπορω....με ακουει ένα αυτάκι πιο πέρα Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γιούλη αφιερώνεις πάλι βλέπω!!Εγώ λέω να τα κάνουμε 4 για να τα ακούμε και με surround ήχο!!! Click για ανάπτυξη... μωρε να τα κάνεις...να σε φάει κι εσένα το σκ....ό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.228 22-12-08 11:49 Σημερα Νεκταρ, χάζευα τα μωρά σου... Στέλλα ο Duran ειναι ΘΕΟΣ!! Καλά... επισης δεν έχω λογια για το εξώφυλλό σου το Χριστουγεννιάτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:18 Ο EL GATO έγραψε: #2.229 22-12-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά... επισης δεν έχω λογια για το εξώφυλλό σου το Χριστουγεννιάτικο Click για ανάπτυξη... Και γω εχω μεινει αφωνος!!!!! Μα ποιο να ειναι αυτο το ομορφο γατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.230 22-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω εχω μεινει αφωνος!!!!! Μα ποιο να ειναι αυτο το ομορφο γατακι? Click για ανάπτυξη... Ξερω κι εγώ μωρε?Τυχερος παντως ειναι ο τυπος...αραγε θα μας ξαναβάλει καμια "επαγγελματική" φωτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:25 Ο EL GATO έγραψε: #2.231 22-12-08 12:25 Φανταζομαι πως ναι... Αλλα ποιο να ειναι, ποιο να ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.232 22-12-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φανταζομαι πως ναι... Αλλα ποιο να ειναι, ποιο να ειναι? Click για ανάπτυξη... τι ποιο? Ποιος εννοεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:36 Ο EL GATO έγραψε: #2.233 22-12-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ποιο? Ποιος εννοεις... Click για ανάπτυξη... Οχι! Ποιο γατακι να ειναι, εννοω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.234 22-12-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι! Ποιο γατακι να ειναι, εννοω! Click για ανάπτυξη... Α....Μουψη τον λένε...κι εχω πληροφοριες οτι το τρεχει άγρια το αφεντικο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:43 Ο EL GATO έγραψε: #2.235 22-12-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....Μουψη τον λένε...κι εχω πληροφοριες οτι το τρεχει άγρια το αφεντικο του... Click για ανάπτυξη... Χα χα... ΤΟ ΞΕΡΩ! ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ Τ' ΑΚΟΥΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.236 22-12-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χα χα... ΤΟ ΞΕΡΩ! ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ Τ' ΑΚΟΥΩ! Click για ανάπτυξη... οτι τον λενε Μουψη ή οτι τον.... τρέχει? Ναι...ξέρω ξέρω... οτι τον λένε Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Ο EL GATO έγραψε: #2.237 22-12-08 14:01 Παλι καταφεραμε να μονοπωλησουμε τα τελευταια μηνυματα. Λες να γελαν παλι οι αλλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.238 22-12-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παλι καταφεραμε να μονοπωλησουμε τα τελευταια μηνυματα. Λες να γελαν παλι οι αλλοι? Click για ανάπτυξη... τοσο που να μη μπορουν να γράψουν?? Α... για να σου πω...τοσες μερες οργιαζες με τις άλλες κυριες εδώ οταν έλειπα...τωρα ειναι η σειρά μου... Ειμαι ζηλιαρογατο...το παραδέχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Ο EL GATO έγραψε: #2.239 22-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τοσο που να μη μπορουν να γράψουν?? Α... για να σου πω...τοσες μερες οργιαζες με τις άλλες κυριες εδώ οταν έλειπα...τωρα ειναι η σειρά μου... Ειμαι ζηλιαρογατο...το παραδέχομαι Click για ανάπτυξη... Αντε, να δω ποιος θα μας πει.... Η Νεκταρια που να ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:08 Η Νεκταρια έγραψε: #2.240 22-12-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω εχω μεινει αφωνος!!!!! Μα ποιο να ειναι αυτο το ομορφο γατακι? Click για ανάπτυξη... Για δες ποιος μιλαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γιατί εδώ τί νομίζεις οτι κάνει;Εγώ είμαι και στο βουνό κοντά και θερίζει!!Ναι,η Νικολέττα είναι όλα τα λεφτά!Πολύ χαρούμενο άτομο και πολύ καλή οικοδέσποινα!Το μωρό μας καλά είναι,παραδόξως σήμερα κοιμόταν σχεδόν όλη τη μέρα!!Εφαγε του σκασμού πάλι,έπαιξε και τώρα κοιμάται στον καναπέ δίπλα στο Γιώργο!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Κουνάκια μου, τι κάνουν οι μικροί σας γίγαντες? Στελλάκι μου, με κάνεις και κοκκινίζω....ευχαριστώ πολύ για την όμορφη παρέα σου...αν και ήταν για λίγο, την άλλη την θέλω φορά θέλω πιο πολύυυυυυ.... Νεκταρία μου, υπέροχο και πανέμορφο κορίτσι η Στέλλα....και πολύ καλή κουνο-μαμά....αν την έβλεπες με τι αγάπη μιλούσε για το μωρούλι της και για το μελλοντικό κουκλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:15 Η ESTELLE έγραψε: #2.222 22-12-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Κουνάκια μου, τι κάνουν οι μικροί σας γίγαντες? Στελλάκι μου, με κάνεις και κοκκινίζω....ευχαριστώ πολύ για την όμορφη παρέα σου...αν και ήταν για λίγο, την άλλη την θέλω φορά θέλω πιο πολύυυυυυ.... Νεκταρία μου, υπέροχο και πανέμορφο κορίτσι η Στέλλα....και πολύ καλή κουνο-μαμά....αν την έβλεπες με τι αγάπη μιλούσε για το μωρούλι της και για το μελλοντικό κουκλάκι Click για ανάπτυξη... H αλήθεια να λέγεται Νικολέττα μου!! Ευχαριστώ πολύ και για τα καλά σου λόγια!!!Δεν βλέπω την ώρα να πάρω και το άλλο μωράκι!Οντως ένα μειν κουνάκι δεν είναι αρκετό!!Το έχουμε φάει όλοι το καημένο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.223 22-12-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Κουνάκια μου, τι κάνουν οι μικροί σας γίγαντες? Στελλάκι μου, με κάνεις και κοκκινίζω....ευχαριστώ πολύ για την όμορφη παρέα σου...αν και ήταν για λίγο, την άλλη την θέλω φορά θέλω πιο πολύυυυυυ.... Νεκταρία μου, υπέροχο και πανέμορφο κορίτσι η Στέλλα....και πολύ καλή κουνο-μαμά....αν την έβλεπες με τι αγάπη μιλούσε για το μωρούλι της και για το μελλοντικό κουκλάκι Click για ανάπτυξη... Καλημερα Νικολεττα μου,βλεπεις ο Θεος μου στελνει καλους γατογονεις για τα μωρακια μου.Οποτε σε παρει ο δρομος πηγαινε να την δεις απο κοντα.Φιλακια σε Ραισα και Φιντελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.224 22-12-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: H αλήθεια να λέγεται Νικολέττα μου!! Ευχαριστώ πολύ και για τα καλά σου λόγια!!!Δεν βλέπω την ώρα να πάρω και το άλλο μωράκι!Οντως ένα μειν κουνάκι δεν είναι αρκετό!!Το έχουμε φάει όλοι το καημένο!! Click για ανάπτυξη... ναι μωρέ! Παρτε δυο να δαγκώνετε στερεοφωνικά Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Νικολεττα μου,βλεπεις ο Θεος μου στελνει καλους γατογονεις για τα μωρακια μου.Οποτε σε παρει ο δρομος πηγαινε να την δεις απο κοντα.Φιλακια σε Ραισα και Φιντελ. Click για ανάπτυξη... Φιλενάδα μου!! Τι κάνεις?? Το ματάκι καλα??? Κανενα νεο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:43 Η Νεκταρια έγραψε: #2.225 22-12-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μωρέ! Παρτε δυο να δαγκώνετε στερεοφωνικά Φιλενάδα μου!! Τι κάνεις?? Το ματάκι καλα??? Κανενα νεο??? Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαι φιλεναδα μου,για χτυπα τηλ.αν μπορεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:44 Η ESTELLE έγραψε: #2.226 22-12-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μωρέ! Παρτε δυο να δαγκώνετε στερεοφωνικά Φιλενάδα μου!! Τι κάνεις?? Το ματάκι καλα??? Κανενα νεο??? Click για ανάπτυξη... Γιούλη αφιερώνεις πάλι βλέπω!!Εγώ λέω να τα κάνουμε 4 για να τα ακούμε και με surround ήχο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.227 22-12-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα ειμαι φιλεναδα μου,για χτυπα τηλ.αν μπορεις Click για ανάπτυξη... δε μπορω....με ακουει ένα αυτάκι πιο πέρα Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γιούλη αφιερώνεις πάλι βλέπω!!Εγώ λέω να τα κάνουμε 4 για να τα ακούμε και με surround ήχο!!! Click για ανάπτυξη... μωρε να τα κάνεις...να σε φάει κι εσένα το σκ....ό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.228 22-12-08 11:49 Σημερα Νεκταρ, χάζευα τα μωρά σου... Στέλλα ο Duran ειναι ΘΕΟΣ!! Καλά... επισης δεν έχω λογια για το εξώφυλλό σου το Χριστουγεννιάτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:18 Ο EL GATO έγραψε: #2.229 22-12-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά... επισης δεν έχω λογια για το εξώφυλλό σου το Χριστουγεννιάτικο Click για ανάπτυξη... Και γω εχω μεινει αφωνος!!!!! Μα ποιο να ειναι αυτο το ομορφο γατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.230 22-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω εχω μεινει αφωνος!!!!! Μα ποιο να ειναι αυτο το ομορφο γατακι? Click για ανάπτυξη... Ξερω κι εγώ μωρε?Τυχερος παντως ειναι ο τυπος...αραγε θα μας ξαναβάλει καμια "επαγγελματική" φωτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:25 Ο EL GATO έγραψε: #2.231 22-12-08 12:25 Φανταζομαι πως ναι... Αλλα ποιο να ειναι, ποιο να ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.232 22-12-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φανταζομαι πως ναι... Αλλα ποιο να ειναι, ποιο να ειναι? Click για ανάπτυξη... τι ποιο? Ποιος εννοεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:36 Ο EL GATO έγραψε: #2.233 22-12-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ποιο? Ποιος εννοεις... Click για ανάπτυξη... Οχι! Ποιο γατακι να ειναι, εννοω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.234 22-12-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι! Ποιο γατακι να ειναι, εννοω! Click για ανάπτυξη... Α....Μουψη τον λένε...κι εχω πληροφοριες οτι το τρεχει άγρια το αφεντικο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:43 Ο EL GATO έγραψε: #2.235 22-12-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....Μουψη τον λένε...κι εχω πληροφοριες οτι το τρεχει άγρια το αφεντικο του... Click για ανάπτυξη... Χα χα... ΤΟ ΞΕΡΩ! ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ Τ' ΑΚΟΥΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.236 22-12-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χα χα... ΤΟ ΞΕΡΩ! ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ Τ' ΑΚΟΥΩ! Click για ανάπτυξη... οτι τον λενε Μουψη ή οτι τον.... τρέχει? Ναι...ξέρω ξέρω... οτι τον λένε Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Ο EL GATO έγραψε: #2.237 22-12-08 14:01 Παλι καταφεραμε να μονοπωλησουμε τα τελευταια μηνυματα. Λες να γελαν παλι οι αλλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.238 22-12-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παλι καταφεραμε να μονοπωλησουμε τα τελευταια μηνυματα. Λες να γελαν παλι οι αλλοι? Click για ανάπτυξη... τοσο που να μη μπορουν να γράψουν?? Α... για να σου πω...τοσες μερες οργιαζες με τις άλλες κυριες εδώ οταν έλειπα...τωρα ειναι η σειρά μου... Ειμαι ζηλιαρογατο...το παραδέχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Ο EL GATO έγραψε: #2.239 22-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τοσο που να μη μπορουν να γράψουν?? Α... για να σου πω...τοσες μερες οργιαζες με τις άλλες κυριες εδώ οταν έλειπα...τωρα ειναι η σειρά μου... Ειμαι ζηλιαρογατο...το παραδέχομαι Click για ανάπτυξη... Αντε, να δω ποιος θα μας πει.... Η Νεκταρια που να ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:08 Η Νεκταρια έγραψε: #2.240 22-12-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω εχω μεινει αφωνος!!!!! Μα ποιο να ειναι αυτο το ομορφο γατακι? Click για ανάπτυξη... Για δες ποιος μιλαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Κουνάκια μου, τι κάνουν οι μικροί σας γίγαντες? Στελλάκι μου, με κάνεις και κοκκινίζω....ευχαριστώ πολύ για την όμορφη παρέα σου...αν και ήταν για λίγο, την άλλη την θέλω φορά θέλω πιο πολύυυυυυ.... Νεκταρία μου, υπέροχο και πανέμορφο κορίτσι η Στέλλα....και πολύ καλή κουνο-μαμά....αν την έβλεπες με τι αγάπη μιλούσε για το μωρούλι της και για το μελλοντικό κουκλάκι Click για ανάπτυξη... H αλήθεια να λέγεται Νικολέττα μου!! Ευχαριστώ πολύ και για τα καλά σου λόγια!!!Δεν βλέπω την ώρα να πάρω και το άλλο μωράκι!Οντως ένα μειν κουνάκι δεν είναι αρκετό!!Το έχουμε φάει όλοι το καημένο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.223 22-12-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Κουνάκια μου, τι κάνουν οι μικροί σας γίγαντες? Στελλάκι μου, με κάνεις και κοκκινίζω....ευχαριστώ πολύ για την όμορφη παρέα σου...αν και ήταν για λίγο, την άλλη την θέλω φορά θέλω πιο πολύυυυυυ.... Νεκταρία μου, υπέροχο και πανέμορφο κορίτσι η Στέλλα....και πολύ καλή κουνο-μαμά....αν την έβλεπες με τι αγάπη μιλούσε για το μωρούλι της και για το μελλοντικό κουκλάκι Click για ανάπτυξη... Καλημερα Νικολεττα μου,βλεπεις ο Θεος μου στελνει καλους γατογονεις για τα μωρακια μου.Οποτε σε παρει ο δρομος πηγαινε να την δεις απο κοντα.Φιλακια σε Ραισα και Φιντελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.224 22-12-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: H αλήθεια να λέγεται Νικολέττα μου!! Ευχαριστώ πολύ και για τα καλά σου λόγια!!!Δεν βλέπω την ώρα να πάρω και το άλλο μωράκι!Οντως ένα μειν κουνάκι δεν είναι αρκετό!!Το έχουμε φάει όλοι το καημένο!! Click για ανάπτυξη... ναι μωρέ! Παρτε δυο να δαγκώνετε στερεοφωνικά Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Νικολεττα μου,βλεπεις ο Θεος μου στελνει καλους γατογονεις για τα μωρακια μου.Οποτε σε παρει ο δρομος πηγαινε να την δεις απο κοντα.Φιλακια σε Ραισα και Φιντελ. Click για ανάπτυξη... Φιλενάδα μου!! Τι κάνεις?? Το ματάκι καλα??? Κανενα νεο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:43 Η Νεκταρια έγραψε: #2.225 22-12-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μωρέ! Παρτε δυο να δαγκώνετε στερεοφωνικά Φιλενάδα μου!! Τι κάνεις?? Το ματάκι καλα??? Κανενα νεο??? Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαι φιλεναδα μου,για χτυπα τηλ.αν μπορεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:44 Η ESTELLE έγραψε: #2.226 22-12-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μωρέ! Παρτε δυο να δαγκώνετε στερεοφωνικά Φιλενάδα μου!! Τι κάνεις?? Το ματάκι καλα??? Κανενα νεο??? Click για ανάπτυξη... Γιούλη αφιερώνεις πάλι βλέπω!!Εγώ λέω να τα κάνουμε 4 για να τα ακούμε και με surround ήχο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.227 22-12-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα ειμαι φιλεναδα μου,για χτυπα τηλ.αν μπορεις Click για ανάπτυξη... δε μπορω....με ακουει ένα αυτάκι πιο πέρα Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γιούλη αφιερώνεις πάλι βλέπω!!Εγώ λέω να τα κάνουμε 4 για να τα ακούμε και με surround ήχο!!! Click για ανάπτυξη... μωρε να τα κάνεις...να σε φάει κι εσένα το σκ....ό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.228 22-12-08 11:49 Σημερα Νεκταρ, χάζευα τα μωρά σου... Στέλλα ο Duran ειναι ΘΕΟΣ!! Καλά... επισης δεν έχω λογια για το εξώφυλλό σου το Χριστουγεννιάτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:18 Ο EL GATO έγραψε: #2.229 22-12-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά... επισης δεν έχω λογια για το εξώφυλλό σου το Χριστουγεννιάτικο Click για ανάπτυξη... Και γω εχω μεινει αφωνος!!!!! Μα ποιο να ειναι αυτο το ομορφο γατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.230 22-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω εχω μεινει αφωνος!!!!! Μα ποιο να ειναι αυτο το ομορφο γατακι? Click για ανάπτυξη... Ξερω κι εγώ μωρε?Τυχερος παντως ειναι ο τυπος...αραγε θα μας ξαναβάλει καμια "επαγγελματική" φωτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:25 Ο EL GATO έγραψε: #2.231 22-12-08 12:25 Φανταζομαι πως ναι... Αλλα ποιο να ειναι, ποιο να ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.232 22-12-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φανταζομαι πως ναι... Αλλα ποιο να ειναι, ποιο να ειναι? Click για ανάπτυξη... τι ποιο? Ποιος εννοεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:36 Ο EL GATO έγραψε: #2.233 22-12-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ποιο? Ποιος εννοεις... Click για ανάπτυξη... Οχι! Ποιο γατακι να ειναι, εννοω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.234 22-12-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι! Ποιο γατακι να ειναι, εννοω! Click για ανάπτυξη... Α....Μουψη τον λένε...κι εχω πληροφοριες οτι το τρεχει άγρια το αφεντικο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:43 Ο EL GATO έγραψε: #2.235 22-12-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....Μουψη τον λένε...κι εχω πληροφοριες οτι το τρεχει άγρια το αφεντικο του... Click για ανάπτυξη... Χα χα... ΤΟ ΞΕΡΩ! ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ Τ' ΑΚΟΥΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.236 22-12-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χα χα... ΤΟ ΞΕΡΩ! ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ Τ' ΑΚΟΥΩ! Click για ανάπτυξη... οτι τον λενε Μουψη ή οτι τον.... τρέχει? Ναι...ξέρω ξέρω... οτι τον λένε Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Ο EL GATO έγραψε: #2.237 22-12-08 14:01 Παλι καταφεραμε να μονοπωλησουμε τα τελευταια μηνυματα. Λες να γελαν παλι οι αλλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.238 22-12-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παλι καταφεραμε να μονοπωλησουμε τα τελευταια μηνυματα. Λες να γελαν παλι οι αλλοι? Click για ανάπτυξη... τοσο που να μη μπορουν να γράψουν?? Α... για να σου πω...τοσες μερες οργιαζες με τις άλλες κυριες εδώ οταν έλειπα...τωρα ειναι η σειρά μου... Ειμαι ζηλιαρογατο...το παραδέχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Ο EL GATO έγραψε: #2.239 22-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τοσο που να μη μπορουν να γράψουν?? Α... για να σου πω...τοσες μερες οργιαζες με τις άλλες κυριες εδώ οταν έλειπα...τωρα ειναι η σειρά μου... Ειμαι ζηλιαρογατο...το παραδέχομαι Click για ανάπτυξη... Αντε, να δω ποιος θα μας πει.... Η Νεκταρια που να ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:08 Η Νεκταρια έγραψε: #2.240 22-12-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω εχω μεινει αφωνος!!!!! Μα ποιο να ειναι αυτο το ομορφο γατακι? Click για ανάπτυξη... Για δες ποιος μιλαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Κουνάκια μου, τι κάνουν οι μικροί σας γίγαντες? Στελλάκι μου, με κάνεις και κοκκινίζω....ευχαριστώ πολύ για την όμορφη παρέα σου...αν και ήταν για λίγο, την άλλη την θέλω φορά θέλω πιο πολύυυυυυ.... Νεκταρία μου, υπέροχο και πανέμορφο κορίτσι η Στέλλα....και πολύ καλή κουνο-μαμά....αν την έβλεπες με τι αγάπη μιλούσε για το μωρούλι της και για το μελλοντικό κουκλάκι Click για ανάπτυξη... Καλημερα Νικολεττα μου,βλεπεις ο Θεος μου στελνει καλους γατογονεις για τα μωρακια μου.Οποτε σε παρει ο δρομος πηγαινε να την δεις απο κοντα.Φιλακια σε Ραισα και Φιντελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.224 22-12-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: H αλήθεια να λέγεται Νικολέττα μου!! Ευχαριστώ πολύ και για τα καλά σου λόγια!!!Δεν βλέπω την ώρα να πάρω και το άλλο μωράκι!Οντως ένα μειν κουνάκι δεν είναι αρκετό!!Το έχουμε φάει όλοι το καημένο!! Click για ανάπτυξη... ναι μωρέ! Παρτε δυο να δαγκώνετε στερεοφωνικά Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Νικολεττα μου,βλεπεις ο Θεος μου στελνει καλους γατογονεις για τα μωρακια μου.Οποτε σε παρει ο δρομος πηγαινε να την δεις απο κοντα.Φιλακια σε Ραισα και Φιντελ. Click για ανάπτυξη... Φιλενάδα μου!! Τι κάνεις?? Το ματάκι καλα??? Κανενα νεο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:43 Η Νεκταρια έγραψε: #2.225 22-12-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μωρέ! Παρτε δυο να δαγκώνετε στερεοφωνικά Φιλενάδα μου!! Τι κάνεις?? Το ματάκι καλα??? Κανενα νεο??? Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαι φιλεναδα μου,για χτυπα τηλ.αν μπορεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:44 Η ESTELLE έγραψε: #2.226 22-12-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μωρέ! Παρτε δυο να δαγκώνετε στερεοφωνικά Φιλενάδα μου!! Τι κάνεις?? Το ματάκι καλα??? Κανενα νεο??? Click για ανάπτυξη... Γιούλη αφιερώνεις πάλι βλέπω!!Εγώ λέω να τα κάνουμε 4 για να τα ακούμε και με surround ήχο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.227 22-12-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα ειμαι φιλεναδα μου,για χτυπα τηλ.αν μπορεις Click για ανάπτυξη... δε μπορω....με ακουει ένα αυτάκι πιο πέρα Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γιούλη αφιερώνεις πάλι βλέπω!!Εγώ λέω να τα κάνουμε 4 για να τα ακούμε και με surround ήχο!!! Click για ανάπτυξη... μωρε να τα κάνεις...να σε φάει κι εσένα το σκ....ό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.228 22-12-08 11:49 Σημερα Νεκταρ, χάζευα τα μωρά σου... Στέλλα ο Duran ειναι ΘΕΟΣ!! Καλά... επισης δεν έχω λογια για το εξώφυλλό σου το Χριστουγεννιάτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:18 Ο EL GATO έγραψε: #2.229 22-12-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά... επισης δεν έχω λογια για το εξώφυλλό σου το Χριστουγεννιάτικο Click για ανάπτυξη... Και γω εχω μεινει αφωνος!!!!! Μα ποιο να ειναι αυτο το ομορφο γατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.230 22-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω εχω μεινει αφωνος!!!!! Μα ποιο να ειναι αυτο το ομορφο γατακι? Click για ανάπτυξη... Ξερω κι εγώ μωρε?Τυχερος παντως ειναι ο τυπος...αραγε θα μας ξαναβάλει καμια "επαγγελματική" φωτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:25 Ο EL GATO έγραψε: #2.231 22-12-08 12:25 Φανταζομαι πως ναι... Αλλα ποιο να ειναι, ποιο να ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.232 22-12-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φανταζομαι πως ναι... Αλλα ποιο να ειναι, ποιο να ειναι? Click για ανάπτυξη... τι ποιο? Ποιος εννοεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:36 Ο EL GATO έγραψε: #2.233 22-12-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ποιο? Ποιος εννοεις... Click για ανάπτυξη... Οχι! Ποιο γατακι να ειναι, εννοω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.234 22-12-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι! Ποιο γατακι να ειναι, εννοω! Click για ανάπτυξη... Α....Μουψη τον λένε...κι εχω πληροφοριες οτι το τρεχει άγρια το αφεντικο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:43 Ο EL GATO έγραψε: #2.235 22-12-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....Μουψη τον λένε...κι εχω πληροφοριες οτι το τρεχει άγρια το αφεντικο του... Click για ανάπτυξη... Χα χα... ΤΟ ΞΕΡΩ! ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ Τ' ΑΚΟΥΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.236 22-12-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χα χα... ΤΟ ΞΕΡΩ! ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ Τ' ΑΚΟΥΩ! Click για ανάπτυξη... οτι τον λενε Μουψη ή οτι τον.... τρέχει? Ναι...ξέρω ξέρω... οτι τον λένε Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Ο EL GATO έγραψε: #2.237 22-12-08 14:01 Παλι καταφεραμε να μονοπωλησουμε τα τελευταια μηνυματα. Λες να γελαν παλι οι αλλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.238 22-12-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παλι καταφεραμε να μονοπωλησουμε τα τελευταια μηνυματα. Λες να γελαν παλι οι αλλοι? Click για ανάπτυξη... τοσο που να μη μπορουν να γράψουν?? Α... για να σου πω...τοσες μερες οργιαζες με τις άλλες κυριες εδώ οταν έλειπα...τωρα ειναι η σειρά μου... Ειμαι ζηλιαρογατο...το παραδέχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Ο EL GATO έγραψε: #2.239 22-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τοσο που να μη μπορουν να γράψουν?? Α... για να σου πω...τοσες μερες οργιαζες με τις άλλες κυριες εδώ οταν έλειπα...τωρα ειναι η σειρά μου... Ειμαι ζηλιαρογατο...το παραδέχομαι Click για ανάπτυξη... Αντε, να δω ποιος θα μας πει.... Η Νεκταρια που να ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:08 Η Νεκταρια έγραψε: #2.240 22-12-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω εχω μεινει αφωνος!!!!! Μα ποιο να ειναι αυτο το ομορφο γατακι? Click για ανάπτυξη... Για δες ποιος μιλαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: H αλήθεια να λέγεται Νικολέττα μου!! Ευχαριστώ πολύ και για τα καλά σου λόγια!!!Δεν βλέπω την ώρα να πάρω και το άλλο μωράκι!Οντως ένα μειν κουνάκι δεν είναι αρκετό!!Το έχουμε φάει όλοι το καημένο!! Click για ανάπτυξη... ναι μωρέ! Παρτε δυο να δαγκώνετε στερεοφωνικά Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Νικολεττα μου,βλεπεις ο Θεος μου στελνει καλους γατογονεις για τα μωρακια μου.Οποτε σε παρει ο δρομος πηγαινε να την δεις απο κοντα.Φιλακια σε Ραισα και Φιντελ. Click για ανάπτυξη... Φιλενάδα μου!! Τι κάνεις?? Το ματάκι καλα??? Κανενα νεο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:43 Η Νεκταρια έγραψε: #2.225 22-12-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μωρέ! Παρτε δυο να δαγκώνετε στερεοφωνικά Φιλενάδα μου!! Τι κάνεις?? Το ματάκι καλα??? Κανενα νεο??? Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαι φιλεναδα μου,για χτυπα τηλ.αν μπορεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:44 Η ESTELLE έγραψε: #2.226 22-12-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μωρέ! Παρτε δυο να δαγκώνετε στερεοφωνικά Φιλενάδα μου!! Τι κάνεις?? Το ματάκι καλα??? Κανενα νεο??? Click για ανάπτυξη... Γιούλη αφιερώνεις πάλι βλέπω!!Εγώ λέω να τα κάνουμε 4 για να τα ακούμε και με surround ήχο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.227 22-12-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα ειμαι φιλεναδα μου,για χτυπα τηλ.αν μπορεις Click για ανάπτυξη... δε μπορω....με ακουει ένα αυτάκι πιο πέρα Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γιούλη αφιερώνεις πάλι βλέπω!!Εγώ λέω να τα κάνουμε 4 για να τα ακούμε και με surround ήχο!!! Click για ανάπτυξη... μωρε να τα κάνεις...να σε φάει κι εσένα το σκ....ό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.228 22-12-08 11:49 Σημερα Νεκταρ, χάζευα τα μωρά σου... Στέλλα ο Duran ειναι ΘΕΟΣ!! Καλά... επισης δεν έχω λογια για το εξώφυλλό σου το Χριστουγεννιάτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:18 Ο EL GATO έγραψε: #2.229 22-12-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά... επισης δεν έχω λογια για το εξώφυλλό σου το Χριστουγεννιάτικο Click για ανάπτυξη... Και γω εχω μεινει αφωνος!!!!! Μα ποιο να ειναι αυτο το ομορφο γατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.230 22-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω εχω μεινει αφωνος!!!!! Μα ποιο να ειναι αυτο το ομορφο γατακι? Click για ανάπτυξη... Ξερω κι εγώ μωρε?Τυχερος παντως ειναι ο τυπος...αραγε θα μας ξαναβάλει καμια "επαγγελματική" φωτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:25 Ο EL GATO έγραψε: #2.231 22-12-08 12:25 Φανταζομαι πως ναι... Αλλα ποιο να ειναι, ποιο να ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.232 22-12-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φανταζομαι πως ναι... Αλλα ποιο να ειναι, ποιο να ειναι? Click για ανάπτυξη... τι ποιο? Ποιος εννοεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:36 Ο EL GATO έγραψε: #2.233 22-12-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ποιο? Ποιος εννοεις... Click για ανάπτυξη... Οχι! Ποιο γατακι να ειναι, εννοω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.234 22-12-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι! Ποιο γατακι να ειναι, εννοω! Click για ανάπτυξη... Α....Μουψη τον λένε...κι εχω πληροφοριες οτι το τρεχει άγρια το αφεντικο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:43 Ο EL GATO έγραψε: #2.235 22-12-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....Μουψη τον λένε...κι εχω πληροφοριες οτι το τρεχει άγρια το αφεντικο του... Click για ανάπτυξη... Χα χα... ΤΟ ΞΕΡΩ! ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ Τ' ΑΚΟΥΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.236 22-12-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χα χα... ΤΟ ΞΕΡΩ! ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ Τ' ΑΚΟΥΩ! Click για ανάπτυξη... οτι τον λενε Μουψη ή οτι τον.... τρέχει? Ναι...ξέρω ξέρω... οτι τον λένε Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Ο EL GATO έγραψε: #2.237 22-12-08 14:01 Παλι καταφεραμε να μονοπωλησουμε τα τελευταια μηνυματα. Λες να γελαν παλι οι αλλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.238 22-12-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παλι καταφεραμε να μονοπωλησουμε τα τελευταια μηνυματα. Λες να γελαν παλι οι αλλοι? Click για ανάπτυξη... τοσο που να μη μπορουν να γράψουν?? Α... για να σου πω...τοσες μερες οργιαζες με τις άλλες κυριες εδώ οταν έλειπα...τωρα ειναι η σειρά μου... Ειμαι ζηλιαρογατο...το παραδέχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Ο EL GATO έγραψε: #2.239 22-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τοσο που να μη μπορουν να γράψουν?? Α... για να σου πω...τοσες μερες οργιαζες με τις άλλες κυριες εδώ οταν έλειπα...τωρα ειναι η σειρά μου... Ειμαι ζηλιαρογατο...το παραδέχομαι Click για ανάπτυξη... Αντε, να δω ποιος θα μας πει.... Η Νεκταρια που να ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:08 Η Νεκταρια έγραψε: #2.240 22-12-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω εχω μεινει αφωνος!!!!! Μα ποιο να ειναι αυτο το ομορφο γατακι? Click για ανάπτυξη... Για δες ποιος μιλαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μωρέ! Παρτε δυο να δαγκώνετε στερεοφωνικά Φιλενάδα μου!! Τι κάνεις?? Το ματάκι καλα??? Κανενα νεο??? Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαι φιλεναδα μου,για χτυπα τηλ.αν μπορεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:44 Η ESTELLE έγραψε: #2.226 22-12-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μωρέ! Παρτε δυο να δαγκώνετε στερεοφωνικά Φιλενάδα μου!! Τι κάνεις?? Το ματάκι καλα??? Κανενα νεο??? Click για ανάπτυξη... Γιούλη αφιερώνεις πάλι βλέπω!!Εγώ λέω να τα κάνουμε 4 για να τα ακούμε και με surround ήχο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.227 22-12-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα ειμαι φιλεναδα μου,για χτυπα τηλ.αν μπορεις Click για ανάπτυξη... δε μπορω....με ακουει ένα αυτάκι πιο πέρα Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γιούλη αφιερώνεις πάλι βλέπω!!Εγώ λέω να τα κάνουμε 4 για να τα ακούμε και με surround ήχο!!! Click για ανάπτυξη... μωρε να τα κάνεις...να σε φάει κι εσένα το σκ....ό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.228 22-12-08 11:49 Σημερα Νεκταρ, χάζευα τα μωρά σου... Στέλλα ο Duran ειναι ΘΕΟΣ!! Καλά... επισης δεν έχω λογια για το εξώφυλλό σου το Χριστουγεννιάτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:18 Ο EL GATO έγραψε: #2.229 22-12-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά... επισης δεν έχω λογια για το εξώφυλλό σου το Χριστουγεννιάτικο Click για ανάπτυξη... Και γω εχω μεινει αφωνος!!!!! Μα ποιο να ειναι αυτο το ομορφο γατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.230 22-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω εχω μεινει αφωνος!!!!! Μα ποιο να ειναι αυτο το ομορφο γατακι? Click για ανάπτυξη... Ξερω κι εγώ μωρε?Τυχερος παντως ειναι ο τυπος...αραγε θα μας ξαναβάλει καμια "επαγγελματική" φωτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:25 Ο EL GATO έγραψε: #2.231 22-12-08 12:25 Φανταζομαι πως ναι... Αλλα ποιο να ειναι, ποιο να ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.232 22-12-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φανταζομαι πως ναι... Αλλα ποιο να ειναι, ποιο να ειναι? Click για ανάπτυξη... τι ποιο? Ποιος εννοεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:36 Ο EL GATO έγραψε: #2.233 22-12-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ποιο? Ποιος εννοεις... Click για ανάπτυξη... Οχι! Ποιο γατακι να ειναι, εννοω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.234 22-12-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι! Ποιο γατακι να ειναι, εννοω! Click για ανάπτυξη... Α....Μουψη τον λένε...κι εχω πληροφοριες οτι το τρεχει άγρια το αφεντικο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:43 Ο EL GATO έγραψε: #2.235 22-12-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....Μουψη τον λένε...κι εχω πληροφοριες οτι το τρεχει άγρια το αφεντικο του... Click για ανάπτυξη... Χα χα... ΤΟ ΞΕΡΩ! ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ Τ' ΑΚΟΥΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.236 22-12-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χα χα... ΤΟ ΞΕΡΩ! ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ Τ' ΑΚΟΥΩ! Click για ανάπτυξη... οτι τον λενε Μουψη ή οτι τον.... τρέχει? Ναι...ξέρω ξέρω... οτι τον λένε Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Ο EL GATO έγραψε: #2.237 22-12-08 14:01 Παλι καταφεραμε να μονοπωλησουμε τα τελευταια μηνυματα. Λες να γελαν παλι οι αλλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.238 22-12-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παλι καταφεραμε να μονοπωλησουμε τα τελευταια μηνυματα. Λες να γελαν παλι οι αλλοι? Click για ανάπτυξη... τοσο που να μη μπορουν να γράψουν?? Α... για να σου πω...τοσες μερες οργιαζες με τις άλλες κυριες εδώ οταν έλειπα...τωρα ειναι η σειρά μου... Ειμαι ζηλιαρογατο...το παραδέχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Ο EL GATO έγραψε: #2.239 22-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τοσο που να μη μπορουν να γράψουν?? Α... για να σου πω...τοσες μερες οργιαζες με τις άλλες κυριες εδώ οταν έλειπα...τωρα ειναι η σειρά μου... Ειμαι ζηλιαρογατο...το παραδέχομαι Click για ανάπτυξη... Αντε, να δω ποιος θα μας πει.... Η Νεκταρια που να ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:08 Η Νεκταρια έγραψε: #2.240 22-12-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω εχω μεινει αφωνος!!!!! Μα ποιο να ειναι αυτο το ομορφο γατακι? Click για ανάπτυξη... Για δες ποιος μιλαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μωρέ! Παρτε δυο να δαγκώνετε στερεοφωνικά Φιλενάδα μου!! Τι κάνεις?? Το ματάκι καλα??? Κανενα νεο??? Click για ανάπτυξη... Γιούλη αφιερώνεις πάλι βλέπω!!Εγώ λέω να τα κάνουμε 4 για να τα ακούμε και με surround ήχο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.227 22-12-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα ειμαι φιλεναδα μου,για χτυπα τηλ.αν μπορεις Click για ανάπτυξη... δε μπορω....με ακουει ένα αυτάκι πιο πέρα Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γιούλη αφιερώνεις πάλι βλέπω!!Εγώ λέω να τα κάνουμε 4 για να τα ακούμε και με surround ήχο!!! Click για ανάπτυξη... μωρε να τα κάνεις...να σε φάει κι εσένα το σκ....ό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.228 22-12-08 11:49 Σημερα Νεκταρ, χάζευα τα μωρά σου... Στέλλα ο Duran ειναι ΘΕΟΣ!! Καλά... επισης δεν έχω λογια για το εξώφυλλό σου το Χριστουγεννιάτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:18 Ο EL GATO έγραψε: #2.229 22-12-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά... επισης δεν έχω λογια για το εξώφυλλό σου το Χριστουγεννιάτικο Click για ανάπτυξη... Και γω εχω μεινει αφωνος!!!!! Μα ποιο να ειναι αυτο το ομορφο γατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.230 22-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω εχω μεινει αφωνος!!!!! Μα ποιο να ειναι αυτο το ομορφο γατακι? Click για ανάπτυξη... Ξερω κι εγώ μωρε?Τυχερος παντως ειναι ο τυπος...αραγε θα μας ξαναβάλει καμια "επαγγελματική" φωτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:25 Ο EL GATO έγραψε: #2.231 22-12-08 12:25 Φανταζομαι πως ναι... Αλλα ποιο να ειναι, ποιο να ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.232 22-12-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φανταζομαι πως ναι... Αλλα ποιο να ειναι, ποιο να ειναι? Click για ανάπτυξη... τι ποιο? Ποιος εννοεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:36 Ο EL GATO έγραψε: #2.233 22-12-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ποιο? Ποιος εννοεις... Click για ανάπτυξη... Οχι! Ποιο γατακι να ειναι, εννοω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.234 22-12-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι! Ποιο γατακι να ειναι, εννοω! Click για ανάπτυξη... Α....Μουψη τον λένε...κι εχω πληροφοριες οτι το τρεχει άγρια το αφεντικο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:43 Ο EL GATO έγραψε: #2.235 22-12-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....Μουψη τον λένε...κι εχω πληροφοριες οτι το τρεχει άγρια το αφεντικο του... Click για ανάπτυξη... Χα χα... ΤΟ ΞΕΡΩ! ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ Τ' ΑΚΟΥΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.236 22-12-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χα χα... ΤΟ ΞΕΡΩ! ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ Τ' ΑΚΟΥΩ! Click για ανάπτυξη... οτι τον λενε Μουψη ή οτι τον.... τρέχει? Ναι...ξέρω ξέρω... οτι τον λένε Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Ο EL GATO έγραψε: #2.237 22-12-08 14:01 Παλι καταφεραμε να μονοπωλησουμε τα τελευταια μηνυματα. Λες να γελαν παλι οι αλλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.238 22-12-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παλι καταφεραμε να μονοπωλησουμε τα τελευταια μηνυματα. Λες να γελαν παλι οι αλλοι? Click για ανάπτυξη... τοσο που να μη μπορουν να γράψουν?? Α... για να σου πω...τοσες μερες οργιαζες με τις άλλες κυριες εδώ οταν έλειπα...τωρα ειναι η σειρά μου... Ειμαι ζηλιαρογατο...το παραδέχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Ο EL GATO έγραψε: #2.239 22-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τοσο που να μη μπορουν να γράψουν?? Α... για να σου πω...τοσες μερες οργιαζες με τις άλλες κυριες εδώ οταν έλειπα...τωρα ειναι η σειρά μου... Ειμαι ζηλιαρογατο...το παραδέχομαι Click για ανάπτυξη... Αντε, να δω ποιος θα μας πει.... Η Νεκταρια που να ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:08 Η Νεκταρια έγραψε: #2.240 22-12-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω εχω μεινει αφωνος!!!!! Μα ποιο να ειναι αυτο το ομορφο γατακι? Click για ανάπτυξη... Για δες ποιος μιλαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα ειμαι φιλεναδα μου,για χτυπα τηλ.αν μπορεις Click για ανάπτυξη... δε μπορω....με ακουει ένα αυτάκι πιο πέρα Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γιούλη αφιερώνεις πάλι βλέπω!!Εγώ λέω να τα κάνουμε 4 για να τα ακούμε και με surround ήχο!!! Click για ανάπτυξη... μωρε να τα κάνεις...να σε φάει κι εσένα το σκ....ό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.228 22-12-08 11:49 Σημερα Νεκταρ, χάζευα τα μωρά σου... Στέλλα ο Duran ειναι ΘΕΟΣ!! Καλά... επισης δεν έχω λογια για το εξώφυλλό σου το Χριστουγεννιάτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:18 Ο EL GATO έγραψε: #2.229 22-12-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά... επισης δεν έχω λογια για το εξώφυλλό σου το Χριστουγεννιάτικο Click για ανάπτυξη... Και γω εχω μεινει αφωνος!!!!! Μα ποιο να ειναι αυτο το ομορφο γατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.230 22-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω εχω μεινει αφωνος!!!!! Μα ποιο να ειναι αυτο το ομορφο γατακι? Click για ανάπτυξη... Ξερω κι εγώ μωρε?Τυχερος παντως ειναι ο τυπος...αραγε θα μας ξαναβάλει καμια "επαγγελματική" φωτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:25 Ο EL GATO έγραψε: #2.231 22-12-08 12:25 Φανταζομαι πως ναι... Αλλα ποιο να ειναι, ποιο να ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.232 22-12-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φανταζομαι πως ναι... Αλλα ποιο να ειναι, ποιο να ειναι? Click για ανάπτυξη... τι ποιο? Ποιος εννοεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:36 Ο EL GATO έγραψε: #2.233 22-12-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ποιο? Ποιος εννοεις... Click για ανάπτυξη... Οχι! Ποιο γατακι να ειναι, εννοω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.234 22-12-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι! Ποιο γατακι να ειναι, εννοω! Click για ανάπτυξη... Α....Μουψη τον λένε...κι εχω πληροφοριες οτι το τρεχει άγρια το αφεντικο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:43 Ο EL GATO έγραψε: #2.235 22-12-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....Μουψη τον λένε...κι εχω πληροφοριες οτι το τρεχει άγρια το αφεντικο του... Click για ανάπτυξη... Χα χα... ΤΟ ΞΕΡΩ! ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ Τ' ΑΚΟΥΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.236 22-12-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χα χα... ΤΟ ΞΕΡΩ! ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ Τ' ΑΚΟΥΩ! Click για ανάπτυξη... οτι τον λενε Μουψη ή οτι τον.... τρέχει? Ναι...ξέρω ξέρω... οτι τον λένε Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Ο EL GATO έγραψε: #2.237 22-12-08 14:01 Παλι καταφεραμε να μονοπωλησουμε τα τελευταια μηνυματα. Λες να γελαν παλι οι αλλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.238 22-12-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παλι καταφεραμε να μονοπωλησουμε τα τελευταια μηνυματα. Λες να γελαν παλι οι αλλοι? Click για ανάπτυξη... τοσο που να μη μπορουν να γράψουν?? Α... για να σου πω...τοσες μερες οργιαζες με τις άλλες κυριες εδώ οταν έλειπα...τωρα ειναι η σειρά μου... Ειμαι ζηλιαρογατο...το παραδέχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Ο EL GATO έγραψε: #2.239 22-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τοσο που να μη μπορουν να γράψουν?? Α... για να σου πω...τοσες μερες οργιαζες με τις άλλες κυριες εδώ οταν έλειπα...τωρα ειναι η σειρά μου... Ειμαι ζηλιαρογατο...το παραδέχομαι Click για ανάπτυξη... Αντε, να δω ποιος θα μας πει.... Η Νεκταρια που να ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:08 Η Νεκταρια έγραψε: #2.240 22-12-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω εχω μεινει αφωνος!!!!! Μα ποιο να ειναι αυτο το ομορφο γατακι? Click για ανάπτυξη... Για δες ποιος μιλαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημερα Νεκταρ, χάζευα τα μωρά σου... Στέλλα ο Duran ειναι ΘΕΟΣ!! Καλά... επισης δεν έχω λογια για το εξώφυλλό σου το Χριστουγεννιάτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:18 Ο EL GATO έγραψε: #2.229 22-12-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά... επισης δεν έχω λογια για το εξώφυλλό σου το Χριστουγεννιάτικο Click για ανάπτυξη... Και γω εχω μεινει αφωνος!!!!! Μα ποιο να ειναι αυτο το ομορφο γατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.230 22-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω εχω μεινει αφωνος!!!!! Μα ποιο να ειναι αυτο το ομορφο γατακι? Click για ανάπτυξη... Ξερω κι εγώ μωρε?Τυχερος παντως ειναι ο τυπος...αραγε θα μας ξαναβάλει καμια "επαγγελματική" φωτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:25 Ο EL GATO έγραψε: #2.231 22-12-08 12:25 Φανταζομαι πως ναι... Αλλα ποιο να ειναι, ποιο να ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.232 22-12-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φανταζομαι πως ναι... Αλλα ποιο να ειναι, ποιο να ειναι? Click για ανάπτυξη... τι ποιο? Ποιος εννοεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:36 Ο EL GATO έγραψε: #2.233 22-12-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ποιο? Ποιος εννοεις... Click για ανάπτυξη... Οχι! Ποιο γατακι να ειναι, εννοω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.234 22-12-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι! Ποιο γατακι να ειναι, εννοω! Click για ανάπτυξη... Α....Μουψη τον λένε...κι εχω πληροφοριες οτι το τρεχει άγρια το αφεντικο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:43 Ο EL GATO έγραψε: #2.235 22-12-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....Μουψη τον λένε...κι εχω πληροφοριες οτι το τρεχει άγρια το αφεντικο του... Click για ανάπτυξη... Χα χα... ΤΟ ΞΕΡΩ! ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ Τ' ΑΚΟΥΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.236 22-12-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χα χα... ΤΟ ΞΕΡΩ! ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ Τ' ΑΚΟΥΩ! Click για ανάπτυξη... οτι τον λενε Μουψη ή οτι τον.... τρέχει? Ναι...ξέρω ξέρω... οτι τον λένε Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Ο EL GATO έγραψε: #2.237 22-12-08 14:01 Παλι καταφεραμε να μονοπωλησουμε τα τελευταια μηνυματα. Λες να γελαν παλι οι αλλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.238 22-12-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παλι καταφεραμε να μονοπωλησουμε τα τελευταια μηνυματα. Λες να γελαν παλι οι αλλοι? Click για ανάπτυξη... τοσο που να μη μπορουν να γράψουν?? Α... για να σου πω...τοσες μερες οργιαζες με τις άλλες κυριες εδώ οταν έλειπα...τωρα ειναι η σειρά μου... Ειμαι ζηλιαρογατο...το παραδέχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Ο EL GATO έγραψε: #2.239 22-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τοσο που να μη μπορουν να γράψουν?? Α... για να σου πω...τοσες μερες οργιαζες με τις άλλες κυριες εδώ οταν έλειπα...τωρα ειναι η σειρά μου... Ειμαι ζηλιαρογατο...το παραδέχομαι Click για ανάπτυξη... Αντε, να δω ποιος θα μας πει.... Η Νεκταρια που να ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:08 Η Νεκταρια έγραψε: #2.240 22-12-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω εχω μεινει αφωνος!!!!! Μα ποιο να ειναι αυτο το ομορφο γατακι? Click για ανάπτυξη... Για δες ποιος μιλαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά... επισης δεν έχω λογια για το εξώφυλλό σου το Χριστουγεννιάτικο Click για ανάπτυξη... Και γω εχω μεινει αφωνος!!!!! Μα ποιο να ειναι αυτο το ομορφο γατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.230 22-12-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω εχω μεινει αφωνος!!!!! Μα ποιο να ειναι αυτο το ομορφο γατακι? Click για ανάπτυξη... Ξερω κι εγώ μωρε?Τυχερος παντως ειναι ο τυπος...αραγε θα μας ξαναβάλει καμια "επαγγελματική" φωτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:25 Ο EL GATO έγραψε: #2.231 22-12-08 12:25 Φανταζομαι πως ναι... Αλλα ποιο να ειναι, ποιο να ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.232 22-12-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φανταζομαι πως ναι... Αλλα ποιο να ειναι, ποιο να ειναι? Click για ανάπτυξη... τι ποιο? Ποιος εννοεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:36 Ο EL GATO έγραψε: #2.233 22-12-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ποιο? Ποιος εννοεις... Click για ανάπτυξη... Οχι! Ποιο γατακι να ειναι, εννοω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.234 22-12-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι! Ποιο γατακι να ειναι, εννοω! Click για ανάπτυξη... Α....Μουψη τον λένε...κι εχω πληροφοριες οτι το τρεχει άγρια το αφεντικο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:43 Ο EL GATO έγραψε: #2.235 22-12-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....Μουψη τον λένε...κι εχω πληροφοριες οτι το τρεχει άγρια το αφεντικο του... Click για ανάπτυξη... Χα χα... ΤΟ ΞΕΡΩ! ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ Τ' ΑΚΟΥΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.236 22-12-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χα χα... ΤΟ ΞΕΡΩ! ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ Τ' ΑΚΟΥΩ! Click για ανάπτυξη... οτι τον λενε Μουψη ή οτι τον.... τρέχει? Ναι...ξέρω ξέρω... οτι τον λένε Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Ο EL GATO έγραψε: #2.237 22-12-08 14:01 Παλι καταφεραμε να μονοπωλησουμε τα τελευταια μηνυματα. Λες να γελαν παλι οι αλλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.238 22-12-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παλι καταφεραμε να μονοπωλησουμε τα τελευταια μηνυματα. Λες να γελαν παλι οι αλλοι? Click για ανάπτυξη... τοσο που να μη μπορουν να γράψουν?? Α... για να σου πω...τοσες μερες οργιαζες με τις άλλες κυριες εδώ οταν έλειπα...τωρα ειναι η σειρά μου... Ειμαι ζηλιαρογατο...το παραδέχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Ο EL GATO έγραψε: #2.239 22-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τοσο που να μη μπορουν να γράψουν?? Α... για να σου πω...τοσες μερες οργιαζες με τις άλλες κυριες εδώ οταν έλειπα...τωρα ειναι η σειρά μου... Ειμαι ζηλιαρογατο...το παραδέχομαι Click για ανάπτυξη... Αντε, να δω ποιος θα μας πει.... Η Νεκταρια που να ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:08 Η Νεκταρια έγραψε: #2.240 22-12-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω εχω μεινει αφωνος!!!!! Μα ποιο να ειναι αυτο το ομορφο γατακι? Click για ανάπτυξη... Για δες ποιος μιλαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω εχω μεινει αφωνος!!!!! Μα ποιο να ειναι αυτο το ομορφο γατακι? Click για ανάπτυξη... Ξερω κι εγώ μωρε?Τυχερος παντως ειναι ο τυπος...αραγε θα μας ξαναβάλει καμια "επαγγελματική" φωτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:25 Ο EL GATO έγραψε: #2.231 22-12-08 12:25 Φανταζομαι πως ναι... Αλλα ποιο να ειναι, ποιο να ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.232 22-12-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φανταζομαι πως ναι... Αλλα ποιο να ειναι, ποιο να ειναι? Click για ανάπτυξη... τι ποιο? Ποιος εννοεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:36 Ο EL GATO έγραψε: #2.233 22-12-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ποιο? Ποιος εννοεις... Click για ανάπτυξη... Οχι! Ποιο γατακι να ειναι, εννοω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.234 22-12-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι! Ποιο γατακι να ειναι, εννοω! Click για ανάπτυξη... Α....Μουψη τον λένε...κι εχω πληροφοριες οτι το τρεχει άγρια το αφεντικο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:43 Ο EL GATO έγραψε: #2.235 22-12-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....Μουψη τον λένε...κι εχω πληροφοριες οτι το τρεχει άγρια το αφεντικο του... Click για ανάπτυξη... Χα χα... ΤΟ ΞΕΡΩ! ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ Τ' ΑΚΟΥΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.236 22-12-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χα χα... ΤΟ ΞΕΡΩ! ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ Τ' ΑΚΟΥΩ! Click για ανάπτυξη... οτι τον λενε Μουψη ή οτι τον.... τρέχει? Ναι...ξέρω ξέρω... οτι τον λένε Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Ο EL GATO έγραψε: #2.237 22-12-08 14:01 Παλι καταφεραμε να μονοπωλησουμε τα τελευταια μηνυματα. Λες να γελαν παλι οι αλλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.238 22-12-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παλι καταφεραμε να μονοπωλησουμε τα τελευταια μηνυματα. Λες να γελαν παλι οι αλλοι? Click για ανάπτυξη... τοσο που να μη μπορουν να γράψουν?? Α... για να σου πω...τοσες μερες οργιαζες με τις άλλες κυριες εδώ οταν έλειπα...τωρα ειναι η σειρά μου... Ειμαι ζηλιαρογατο...το παραδέχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Ο EL GATO έγραψε: #2.239 22-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τοσο που να μη μπορουν να γράψουν?? Α... για να σου πω...τοσες μερες οργιαζες με τις άλλες κυριες εδώ οταν έλειπα...τωρα ειναι η σειρά μου... Ειμαι ζηλιαρογατο...το παραδέχομαι Click για ανάπτυξη... Αντε, να δω ποιος θα μας πει.... Η Νεκταρια που να ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:08 Η Νεκταρια έγραψε: #2.240 22-12-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω εχω μεινει αφωνος!!!!! Μα ποιο να ειναι αυτο το ομορφο γατακι? Click για ανάπτυξη... Για δες ποιος μιλαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φανταζομαι πως ναι... Αλλα ποιο να ειναι, ποιο να ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.232 22-12-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φανταζομαι πως ναι... Αλλα ποιο να ειναι, ποιο να ειναι? Click για ανάπτυξη... τι ποιο? Ποιος εννοεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:36 Ο EL GATO έγραψε: #2.233 22-12-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ποιο? Ποιος εννοεις... Click για ανάπτυξη... Οχι! Ποιο γατακι να ειναι, εννοω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.234 22-12-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι! Ποιο γατακι να ειναι, εννοω! Click για ανάπτυξη... Α....Μουψη τον λένε...κι εχω πληροφοριες οτι το τρεχει άγρια το αφεντικο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:43 Ο EL GATO έγραψε: #2.235 22-12-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....Μουψη τον λένε...κι εχω πληροφοριες οτι το τρεχει άγρια το αφεντικο του... Click για ανάπτυξη... Χα χα... ΤΟ ΞΕΡΩ! ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ Τ' ΑΚΟΥΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.236 22-12-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χα χα... ΤΟ ΞΕΡΩ! ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ Τ' ΑΚΟΥΩ! Click για ανάπτυξη... οτι τον λενε Μουψη ή οτι τον.... τρέχει? Ναι...ξέρω ξέρω... οτι τον λένε Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Ο EL GATO έγραψε: #2.237 22-12-08 14:01 Παλι καταφεραμε να μονοπωλησουμε τα τελευταια μηνυματα. Λες να γελαν παλι οι αλλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.238 22-12-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παλι καταφεραμε να μονοπωλησουμε τα τελευταια μηνυματα. Λες να γελαν παλι οι αλλοι? Click για ανάπτυξη... τοσο που να μη μπορουν να γράψουν?? Α... για να σου πω...τοσες μερες οργιαζες με τις άλλες κυριες εδώ οταν έλειπα...τωρα ειναι η σειρά μου... Ειμαι ζηλιαρογατο...το παραδέχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Ο EL GATO έγραψε: #2.239 22-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τοσο που να μη μπορουν να γράψουν?? Α... για να σου πω...τοσες μερες οργιαζες με τις άλλες κυριες εδώ οταν έλειπα...τωρα ειναι η σειρά μου... Ειμαι ζηλιαρογατο...το παραδέχομαι Click για ανάπτυξη... Αντε, να δω ποιος θα μας πει.... Η Νεκταρια που να ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:08 Η Νεκταρια έγραψε: #2.240 22-12-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω εχω μεινει αφωνος!!!!! Μα ποιο να ειναι αυτο το ομορφο γατακι? Click για ανάπτυξη... Για δες ποιος μιλαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φανταζομαι πως ναι... Αλλα ποιο να ειναι, ποιο να ειναι? Click για ανάπτυξη... τι ποιο? Ποιος εννοεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:36 Ο EL GATO έγραψε: #2.233 22-12-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ποιο? Ποιος εννοεις... Click για ανάπτυξη... Οχι! Ποιο γατακι να ειναι, εννοω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.234 22-12-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι! Ποιο γατακι να ειναι, εννοω! Click για ανάπτυξη... Α....Μουψη τον λένε...κι εχω πληροφοριες οτι το τρεχει άγρια το αφεντικο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:43 Ο EL GATO έγραψε: #2.235 22-12-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....Μουψη τον λένε...κι εχω πληροφοριες οτι το τρεχει άγρια το αφεντικο του... Click για ανάπτυξη... Χα χα... ΤΟ ΞΕΡΩ! ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ Τ' ΑΚΟΥΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.236 22-12-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χα χα... ΤΟ ΞΕΡΩ! ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ Τ' ΑΚΟΥΩ! Click για ανάπτυξη... οτι τον λενε Μουψη ή οτι τον.... τρέχει? Ναι...ξέρω ξέρω... οτι τον λένε Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Ο EL GATO έγραψε: #2.237 22-12-08 14:01 Παλι καταφεραμε να μονοπωλησουμε τα τελευταια μηνυματα. Λες να γελαν παλι οι αλλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.238 22-12-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παλι καταφεραμε να μονοπωλησουμε τα τελευταια μηνυματα. Λες να γελαν παλι οι αλλοι? Click για ανάπτυξη... τοσο που να μη μπορουν να γράψουν?? Α... για να σου πω...τοσες μερες οργιαζες με τις άλλες κυριες εδώ οταν έλειπα...τωρα ειναι η σειρά μου... Ειμαι ζηλιαρογατο...το παραδέχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Ο EL GATO έγραψε: #2.239 22-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τοσο που να μη μπορουν να γράψουν?? Α... για να σου πω...τοσες μερες οργιαζες με τις άλλες κυριες εδώ οταν έλειπα...τωρα ειναι η σειρά μου... Ειμαι ζηλιαρογατο...το παραδέχομαι Click για ανάπτυξη... Αντε, να δω ποιος θα μας πει.... Η Νεκταρια που να ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:08 Η Νεκταρια έγραψε: #2.240 22-12-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω εχω μεινει αφωνος!!!!! Μα ποιο να ειναι αυτο το ομορφο γατακι? Click για ανάπτυξη... Για δες ποιος μιλαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ποιο? Ποιος εννοεις... Click για ανάπτυξη... Οχι! Ποιο γατακι να ειναι, εννοω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.234 22-12-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι! Ποιο γατακι να ειναι, εννοω! Click για ανάπτυξη... Α....Μουψη τον λένε...κι εχω πληροφοριες οτι το τρεχει άγρια το αφεντικο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:43 Ο EL GATO έγραψε: #2.235 22-12-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....Μουψη τον λένε...κι εχω πληροφοριες οτι το τρεχει άγρια το αφεντικο του... Click για ανάπτυξη... Χα χα... ΤΟ ΞΕΡΩ! ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ Τ' ΑΚΟΥΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.236 22-12-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χα χα... ΤΟ ΞΕΡΩ! ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ Τ' ΑΚΟΥΩ! Click για ανάπτυξη... οτι τον λενε Μουψη ή οτι τον.... τρέχει? Ναι...ξέρω ξέρω... οτι τον λένε Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Ο EL GATO έγραψε: #2.237 22-12-08 14:01 Παλι καταφεραμε να μονοπωλησουμε τα τελευταια μηνυματα. Λες να γελαν παλι οι αλλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.238 22-12-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παλι καταφεραμε να μονοπωλησουμε τα τελευταια μηνυματα. Λες να γελαν παλι οι αλλοι? Click για ανάπτυξη... τοσο που να μη μπορουν να γράψουν?? Α... για να σου πω...τοσες μερες οργιαζες με τις άλλες κυριες εδώ οταν έλειπα...τωρα ειναι η σειρά μου... Ειμαι ζηλιαρογατο...το παραδέχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Ο EL GATO έγραψε: #2.239 22-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τοσο που να μη μπορουν να γράψουν?? Α... για να σου πω...τοσες μερες οργιαζες με τις άλλες κυριες εδώ οταν έλειπα...τωρα ειναι η σειρά μου... Ειμαι ζηλιαρογατο...το παραδέχομαι Click για ανάπτυξη... Αντε, να δω ποιος θα μας πει.... Η Νεκταρια που να ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:08 Η Νεκταρια έγραψε: #2.240 22-12-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω εχω μεινει αφωνος!!!!! Μα ποιο να ειναι αυτο το ομορφο γατακι? Click για ανάπτυξη... Για δες ποιος μιλαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι! Ποιο γατακι να ειναι, εννοω! Click για ανάπτυξη... Α....Μουψη τον λένε...κι εχω πληροφοριες οτι το τρεχει άγρια το αφεντικο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:43 Ο EL GATO έγραψε: #2.235 22-12-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....Μουψη τον λένε...κι εχω πληροφοριες οτι το τρεχει άγρια το αφεντικο του... Click για ανάπτυξη... Χα χα... ΤΟ ΞΕΡΩ! ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ Τ' ΑΚΟΥΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.236 22-12-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χα χα... ΤΟ ΞΕΡΩ! ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ Τ' ΑΚΟΥΩ! Click για ανάπτυξη... οτι τον λενε Μουψη ή οτι τον.... τρέχει? Ναι...ξέρω ξέρω... οτι τον λένε Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Ο EL GATO έγραψε: #2.237 22-12-08 14:01 Παλι καταφεραμε να μονοπωλησουμε τα τελευταια μηνυματα. Λες να γελαν παλι οι αλλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.238 22-12-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παλι καταφεραμε να μονοπωλησουμε τα τελευταια μηνυματα. Λες να γελαν παλι οι αλλοι? Click για ανάπτυξη... τοσο που να μη μπορουν να γράψουν?? Α... για να σου πω...τοσες μερες οργιαζες με τις άλλες κυριες εδώ οταν έλειπα...τωρα ειναι η σειρά μου... Ειμαι ζηλιαρογατο...το παραδέχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Ο EL GATO έγραψε: #2.239 22-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τοσο που να μη μπορουν να γράψουν?? Α... για να σου πω...τοσες μερες οργιαζες με τις άλλες κυριες εδώ οταν έλειπα...τωρα ειναι η σειρά μου... Ειμαι ζηλιαρογατο...το παραδέχομαι Click για ανάπτυξη... Αντε, να δω ποιος θα μας πει.... Η Νεκταρια που να ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:08 Η Νεκταρια έγραψε: #2.240 22-12-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω εχω μεινει αφωνος!!!!! Μα ποιο να ειναι αυτο το ομορφο γατακι? Click για ανάπτυξη... Για δες ποιος μιλαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....Μουψη τον λένε...κι εχω πληροφοριες οτι το τρεχει άγρια το αφεντικο του... Click για ανάπτυξη... Χα χα... ΤΟ ΞΕΡΩ! ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ Τ' ΑΚΟΥΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.236 22-12-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χα χα... ΤΟ ΞΕΡΩ! ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ Τ' ΑΚΟΥΩ! Click για ανάπτυξη... οτι τον λενε Μουψη ή οτι τον.... τρέχει? Ναι...ξέρω ξέρω... οτι τον λένε Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Ο EL GATO έγραψε: #2.237 22-12-08 14:01 Παλι καταφεραμε να μονοπωλησουμε τα τελευταια μηνυματα. Λες να γελαν παλι οι αλλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.238 22-12-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παλι καταφεραμε να μονοπωλησουμε τα τελευταια μηνυματα. Λες να γελαν παλι οι αλλοι? Click για ανάπτυξη... τοσο που να μη μπορουν να γράψουν?? Α... για να σου πω...τοσες μερες οργιαζες με τις άλλες κυριες εδώ οταν έλειπα...τωρα ειναι η σειρά μου... Ειμαι ζηλιαρογατο...το παραδέχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Ο EL GATO έγραψε: #2.239 22-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τοσο που να μη μπορουν να γράψουν?? Α... για να σου πω...τοσες μερες οργιαζες με τις άλλες κυριες εδώ οταν έλειπα...τωρα ειναι η σειρά μου... Ειμαι ζηλιαρογατο...το παραδέχομαι Click για ανάπτυξη... Αντε, να δω ποιος θα μας πει.... Η Νεκταρια που να ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:08 Η Νεκταρια έγραψε: #2.240 22-12-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω εχω μεινει αφωνος!!!!! Μα ποιο να ειναι αυτο το ομορφο γατακι? Click για ανάπτυξη... Για δες ποιος μιλαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χα χα... ΤΟ ΞΕΡΩ! ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ Τ' ΑΚΟΥΩ! Click για ανάπτυξη... οτι τον λενε Μουψη ή οτι τον.... τρέχει? Ναι...ξέρω ξέρω... οτι τον λένε Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Ο EL GATO έγραψε: #2.237 22-12-08 14:01 Παλι καταφεραμε να μονοπωλησουμε τα τελευταια μηνυματα. Λες να γελαν παλι οι αλλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.238 22-12-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παλι καταφεραμε να μονοπωλησουμε τα τελευταια μηνυματα. Λες να γελαν παλι οι αλλοι? Click για ανάπτυξη... τοσο που να μη μπορουν να γράψουν?? Α... για να σου πω...τοσες μερες οργιαζες με τις άλλες κυριες εδώ οταν έλειπα...τωρα ειναι η σειρά μου... Ειμαι ζηλιαρογατο...το παραδέχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Ο EL GATO έγραψε: #2.239 22-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τοσο που να μη μπορουν να γράψουν?? Α... για να σου πω...τοσες μερες οργιαζες με τις άλλες κυριες εδώ οταν έλειπα...τωρα ειναι η σειρά μου... Ειμαι ζηλιαρογατο...το παραδέχομαι Click για ανάπτυξη... Αντε, να δω ποιος θα μας πει.... Η Νεκταρια που να ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:08 Η Νεκταρια έγραψε: #2.240 22-12-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω εχω μεινει αφωνος!!!!! Μα ποιο να ειναι αυτο το ομορφο γατακι? Click για ανάπτυξη... Για δες ποιος μιλαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παλι καταφεραμε να μονοπωλησουμε τα τελευταια μηνυματα. Λες να γελαν παλι οι αλλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.238 22-12-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παλι καταφεραμε να μονοπωλησουμε τα τελευταια μηνυματα. Λες να γελαν παλι οι αλλοι? Click για ανάπτυξη... τοσο που να μη μπορουν να γράψουν?? Α... για να σου πω...τοσες μερες οργιαζες με τις άλλες κυριες εδώ οταν έλειπα...τωρα ειναι η σειρά μου... Ειμαι ζηλιαρογατο...το παραδέχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Ο EL GATO έγραψε: #2.239 22-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τοσο που να μη μπορουν να γράψουν?? Α... για να σου πω...τοσες μερες οργιαζες με τις άλλες κυριες εδώ οταν έλειπα...τωρα ειναι η σειρά μου... Ειμαι ζηλιαρογατο...το παραδέχομαι Click για ανάπτυξη... Αντε, να δω ποιος θα μας πει.... Η Νεκταρια που να ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:08 Η Νεκταρια έγραψε: #2.240 22-12-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω εχω μεινει αφωνος!!!!! Μα ποιο να ειναι αυτο το ομορφο γατακι? Click για ανάπτυξη... Για δες ποιος μιλαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παλι καταφεραμε να μονοπωλησουμε τα τελευταια μηνυματα. Λες να γελαν παλι οι αλλοι? Click για ανάπτυξη... τοσο που να μη μπορουν να γράψουν?? Α... για να σου πω...τοσες μερες οργιαζες με τις άλλες κυριες εδώ οταν έλειπα...τωρα ειναι η σειρά μου... Ειμαι ζηλιαρογατο...το παραδέχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Ο EL GATO έγραψε: #2.239 22-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τοσο που να μη μπορουν να γράψουν?? Α... για να σου πω...τοσες μερες οργιαζες με τις άλλες κυριες εδώ οταν έλειπα...τωρα ειναι η σειρά μου... Ειμαι ζηλιαρογατο...το παραδέχομαι Click για ανάπτυξη... Αντε, να δω ποιος θα μας πει.... Η Νεκταρια που να ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:08 Η Νεκταρια έγραψε: #2.240 22-12-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω εχω μεινει αφωνος!!!!! Μα ποιο να ειναι αυτο το ομορφο γατακι? Click για ανάπτυξη... Για δες ποιος μιλαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τοσο που να μη μπορουν να γράψουν?? Α... για να σου πω...τοσες μερες οργιαζες με τις άλλες κυριες εδώ οταν έλειπα...τωρα ειναι η σειρά μου... Ειμαι ζηλιαρογατο...το παραδέχομαι Click για ανάπτυξη... Αντε, να δω ποιος θα μας πει.... Η Νεκταρια που να ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:08 Η Νεκταρια έγραψε: #2.240 22-12-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω εχω μεινει αφωνος!!!!! Μα ποιο να ειναι αυτο το ομορφο γατακι? Click για ανάπτυξη... Για δες ποιος μιλαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω εχω μεινει αφωνος!!!!! Μα ποιο να ειναι αυτο το ομορφο γατακι? Click για ανάπτυξη... Για δες ποιος μιλαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.