ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Η ESTELLE έγραψε: #2.181 19-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κι αν κρινω απο τους γονεις,ειναι και οι δυο "λαπαδες". Θα σας αφησω ( αν και ο Παυλος εχει φυγει) γιατι η μερα ηταν δυσκολη αλλα κατεληξε καλα.Δως της ενα φιλακι κι απο μενα. Καληνυχτα Click για ανάπτυξη... Θα πάω κι εγώ για ύπνο γιατί σήμερα δούλευα 12ωρο σερί και είμαι κομμάτια!Καληνύχτα Νεκταρία μου!!Θα της δώσω πολλά φιλάκια!Φίλησε μου τον Duran!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:28 Η moukelis έγραψε: #2.182 20-12-08 20:28 Γεια σας Κουνακια! Ειπα να σας φτιαξω λιγο το κεφι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:29 Η moukelis έγραψε: #2.183 20-12-08 20:29 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Η ESTELLE έγραψε: #2.184 20-12-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Καλέ τι κουκλιά είναι αυτά!!!!Αχ και η δικιά μου έτσι θα γίνει όταν μεγαλώσει,σαν την πορτοκαλί;;;Τέλεια είναι!!!Αντε πάλι μας έφτιαξες Δώρα!!Θα πρέπει να ανταποδώσουμε κάποια στιγμή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:43 Η moukelis έγραψε: #2.185 20-12-08 20:43 Τι tabby ειναι η μικρη σου Στελλα;Αυτο νομιζω ειναι classic.Δεν ειναι τελεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:48 Η ESTELLE έγραψε: #2.186 20-12-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι tabby ειναι η μικρη σου Στελλα;Αυτο νομιζω ειναι classic.Δεν ειναι τελεια; Click για ανάπτυξη... Red Tabby είναι η μικρή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:05 Η moukelis έγραψε: #2.187 20-12-08 21:05 Οχι εννοω τι σχεδιο Tabby.Στις αλλες ρατσες υπαρχει το ραβδωτο ψαροκοκκαλο,το κλασσικο σαν την κοκκινη πιο πανω,και αυτο με τις βουλες.Ισχυει και στις Μεην Κουν αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Η ESTELLE έγραψε: #2.188 20-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι εννοω τι σχεδιο Tabby.Στις αλλες ρατσες υπαρχει το ραβδωτο ψαροκοκκαλο,το κλασσικο σαν την κοκκινη πιο πανω,και αυτο με τις βουλες.Ισχυει και στις Μεην Κουν αυτο; Click για ανάπτυξη... Τώρα θα σε γελάσω..Η δικιά μου έχει και ρίγες και κύκλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Η Νεκταρια έγραψε: #2.189 20-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Red Tabby είναι η μικρή.. Click για ανάπτυξη... red tabby bloched, σαν της φωτογραφιας.Μπραβο ρε Δωρακι!!!Εγω σιδερωνω και ηρθα μονο για ενα τσιγαρο.Ο πρωτος μοιαζει με τον Μουψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:31 Η Fotini έγραψε: #2.190 20-12-08 21:31 Ωραίες φωτογραφίες, Δώρα Αυτά τα αυτιά είναι τρέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:22 Η moukelis έγραψε: #2.191 20-12-08 22:22 Α ειναι αυτο που λενε classic ε;Νεκταρια βγαινουν και στα αλλα δυο σχεδια Κουνακια;Εμενα αυτο ειναι το αγαπημενο μου,αλλα σε ασημι και μαυρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:24 Η moukelis έγραψε: #2.192 20-12-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ωραίες φωτογραφίες, Δώρα Αυτά τα αυτιά είναι τρέλα Click για ανάπτυξη... Κι εμενα μ'αρεσουν πολυ οι φουντιτσες στα αυτια,μου θυμιζουν λυγκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.193 21-12-08 12:41 Αυτο το παιδι το εχουμε παραχαϊδεψει. Ανεβηκε την ωρα που ετρωγα στο τραπεζι. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ. Γιατι, μεχρι τωρα, ανεβαινε σε μια καρεκλα, ακουμπουσε τα χερια του μονο στην ακρη του τραπεζιου και κοιταζε. Τωρα ανεβηκε ολοκληρος και εκανε επιδρομη στο πιατο μου. Και να πεις οτι δεν του εδινα την ωρα που ετρωγα... Ρολο κιμα με πατατες στο φουρνο. Και τρωει και κονσερβα τωρα. Αλλα δε μου παει καρδια να τον μαλωσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #2.194 21-12-08 12:59 Εμ,επειδη του εδινες και δεν του το εμαθες απο την αρχη το κανει...Να σε δω αν θα το βρισκεις το ιδιο χαριτωμενο οταν χοροπηδαει αυτος και τα 10 κιλακια του πανω στο τραπεζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Νεκταρια έγραψε: #2.195 21-12-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτο το παιδι το εχουμε παραχαϊδεψει. Ανεβηκε την ωρα που ετρωγα στο τραπεζι. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ. Γιατι, μεχρι τωρα, ανεβαινε σε μια καρεκλα, ακουμπουσε τα χερια του μονο στην ακρη του τραπεζιου και κοιταζε. Τωρα ανεβηκε ολοκληρος και εκανε επιδρομη στο πιατο μου. Και να πεις οτι δεν του εδινα την ωρα που ετρωγα. Ρολο κιμα με πατατες στο φουρνο. Και τρωει και κονσερβα τωρα. Αλλα δε μου παει καρδια να τον μαλωσω.... Click για ανάπτυξη... Μπραβο ρε Παυλο Να δεις που οταν τρωει ο αντρας μου ,η Μια τρωει μαζι του απο το ιδιο πιατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.196 21-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ,επειδη του εδινες και δεν του το εμαθες απο την αρχη το κανει...Να σε δω αν θα το βρισκεις το ιδιο χαριτωμενο οταν χοροπηδαει αυτος και τα 10 κιλακια του πανω στο τραπεζι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπραβο ρε Παυλο Να δεις που οταν τρωει ο αντρας μου ,η Μια τρωει μαζι του απο το ιδιο πιατο Click για ανάπτυξη... Ναι, η αληθεια ειναι οτι, εμενα προσωπικα, δε με πειραζει. Ας κανει ο,τι θελει... Παντως, αυτη τη σκηνη με τη Μια θα ηθελα να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ESTELLE έγραψε: #2.197 21-12-08 15:23 Εμάς το κάνει αυτό με το τραπέζι και το φαγητό απο την αρχή!!Οι μικρες το έχουν μάθει πλεον οπότε μόλις τελειώσουν το φαγητό τους-όχι ότι τρώνε και πολύ- αφήνουν την Cammy να το αποτελειώσει!!Πολλές φορές,ιδίως με μένα,τρώει συγχρόνως απο το πιάτο μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.198 21-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εμάς το κάνει αυτό με το τραπέζι και το φαγητό απο την αρχή!!Οι μικρες το έχουν μάθει πλεον οπότε μόλις τελειώσουν το φαγητό τους-όχι ότι τρώνε και πολύ- αφήνουν την Cammy να το αποτελειώσει!!Πολλές φορές,ιδίως με μένα,τρώει συγχρόνως απο το πιάτο μου!! Click για ανάπτυξη... Α, ενταξει. Αρα δεν ειναι μονο το δικο μου το "ζητιανακι" που το κανει αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.199 21-12-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, ενταξει. Αρα δεν ειναι μονο το δικο μου το "ζητιανακι" που το κανει αυτο. Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια!!!!! Εδω να δεις ζητιανακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Ο EL GATO έγραψε: #2.200 21-12-08 15:46 Α, εχτες εκανε το κορυφαιο. Επεσαν απο το πιατο του πατερα μου φασολακια και προλαβε, τα αρπαξε και τα εφαγε. Δε φανταζομουν οτι θα ετρωγε και φασολακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κι αν κρινω απο τους γονεις,ειναι και οι δυο "λαπαδες". Θα σας αφησω ( αν και ο Παυλος εχει φυγει) γιατι η μερα ηταν δυσκολη αλλα κατεληξε καλα.Δως της ενα φιλακι κι απο μενα. Καληνυχτα Click για ανάπτυξη... Θα πάω κι εγώ για ύπνο γιατί σήμερα δούλευα 12ωρο σερί και είμαι κομμάτια!Καληνύχτα Νεκταρία μου!!Θα της δώσω πολλά φιλάκια!Φίλησε μου τον Duran!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:28 Η moukelis έγραψε: #2.182 20-12-08 20:28 Γεια σας Κουνακια! Ειπα να σας φτιαξω λιγο το κεφι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:29 Η moukelis έγραψε: #2.183 20-12-08 20:29 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Η ESTELLE έγραψε: #2.184 20-12-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Καλέ τι κουκλιά είναι αυτά!!!!Αχ και η δικιά μου έτσι θα γίνει όταν μεγαλώσει,σαν την πορτοκαλί;;;Τέλεια είναι!!!Αντε πάλι μας έφτιαξες Δώρα!!Θα πρέπει να ανταποδώσουμε κάποια στιγμή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:43 Η moukelis έγραψε: #2.185 20-12-08 20:43 Τι tabby ειναι η μικρη σου Στελλα;Αυτο νομιζω ειναι classic.Δεν ειναι τελεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:48 Η ESTELLE έγραψε: #2.186 20-12-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι tabby ειναι η μικρη σου Στελλα;Αυτο νομιζω ειναι classic.Δεν ειναι τελεια; Click για ανάπτυξη... Red Tabby είναι η μικρή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:05 Η moukelis έγραψε: #2.187 20-12-08 21:05 Οχι εννοω τι σχεδιο Tabby.Στις αλλες ρατσες υπαρχει το ραβδωτο ψαροκοκκαλο,το κλασσικο σαν την κοκκινη πιο πανω,και αυτο με τις βουλες.Ισχυει και στις Μεην Κουν αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Η ESTELLE έγραψε: #2.188 20-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι εννοω τι σχεδιο Tabby.Στις αλλες ρατσες υπαρχει το ραβδωτο ψαροκοκκαλο,το κλασσικο σαν την κοκκινη πιο πανω,και αυτο με τις βουλες.Ισχυει και στις Μεην Κουν αυτο; Click για ανάπτυξη... Τώρα θα σε γελάσω..Η δικιά μου έχει και ρίγες και κύκλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Η Νεκταρια έγραψε: #2.189 20-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Red Tabby είναι η μικρή.. Click για ανάπτυξη... red tabby bloched, σαν της φωτογραφιας.Μπραβο ρε Δωρακι!!!Εγω σιδερωνω και ηρθα μονο για ενα τσιγαρο.Ο πρωτος μοιαζει με τον Μουψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:31 Η Fotini έγραψε: #2.190 20-12-08 21:31 Ωραίες φωτογραφίες, Δώρα Αυτά τα αυτιά είναι τρέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:22 Η moukelis έγραψε: #2.191 20-12-08 22:22 Α ειναι αυτο που λενε classic ε;Νεκταρια βγαινουν και στα αλλα δυο σχεδια Κουνακια;Εμενα αυτο ειναι το αγαπημενο μου,αλλα σε ασημι και μαυρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:24 Η moukelis έγραψε: #2.192 20-12-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ωραίες φωτογραφίες, Δώρα Αυτά τα αυτιά είναι τρέλα Click για ανάπτυξη... Κι εμενα μ'αρεσουν πολυ οι φουντιτσες στα αυτια,μου θυμιζουν λυγκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.193 21-12-08 12:41 Αυτο το παιδι το εχουμε παραχαϊδεψει. Ανεβηκε την ωρα που ετρωγα στο τραπεζι. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ. Γιατι, μεχρι τωρα, ανεβαινε σε μια καρεκλα, ακουμπουσε τα χερια του μονο στην ακρη του τραπεζιου και κοιταζε. Τωρα ανεβηκε ολοκληρος και εκανε επιδρομη στο πιατο μου. Και να πεις οτι δεν του εδινα την ωρα που ετρωγα... Ρολο κιμα με πατατες στο φουρνο. Και τρωει και κονσερβα τωρα. Αλλα δε μου παει καρδια να τον μαλωσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #2.194 21-12-08 12:59 Εμ,επειδη του εδινες και δεν του το εμαθες απο την αρχη το κανει...Να σε δω αν θα το βρισκεις το ιδιο χαριτωμενο οταν χοροπηδαει αυτος και τα 10 κιλακια του πανω στο τραπεζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Νεκταρια έγραψε: #2.195 21-12-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτο το παιδι το εχουμε παραχαϊδεψει. Ανεβηκε την ωρα που ετρωγα στο τραπεζι. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ. Γιατι, μεχρι τωρα, ανεβαινε σε μια καρεκλα, ακουμπουσε τα χερια του μονο στην ακρη του τραπεζιου και κοιταζε. Τωρα ανεβηκε ολοκληρος και εκανε επιδρομη στο πιατο μου. Και να πεις οτι δεν του εδινα την ωρα που ετρωγα. Ρολο κιμα με πατατες στο φουρνο. Και τρωει και κονσερβα τωρα. Αλλα δε μου παει καρδια να τον μαλωσω.... Click για ανάπτυξη... Μπραβο ρε Παυλο Να δεις που οταν τρωει ο αντρας μου ,η Μια τρωει μαζι του απο το ιδιο πιατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.196 21-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ,επειδη του εδινες και δεν του το εμαθες απο την αρχη το κανει...Να σε δω αν θα το βρισκεις το ιδιο χαριτωμενο οταν χοροπηδαει αυτος και τα 10 κιλακια του πανω στο τραπεζι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπραβο ρε Παυλο Να δεις που οταν τρωει ο αντρας μου ,η Μια τρωει μαζι του απο το ιδιο πιατο Click για ανάπτυξη... Ναι, η αληθεια ειναι οτι, εμενα προσωπικα, δε με πειραζει. Ας κανει ο,τι θελει... Παντως, αυτη τη σκηνη με τη Μια θα ηθελα να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ESTELLE έγραψε: #2.197 21-12-08 15:23 Εμάς το κάνει αυτό με το τραπέζι και το φαγητό απο την αρχή!!Οι μικρες το έχουν μάθει πλεον οπότε μόλις τελειώσουν το φαγητό τους-όχι ότι τρώνε και πολύ- αφήνουν την Cammy να το αποτελειώσει!!Πολλές φορές,ιδίως με μένα,τρώει συγχρόνως απο το πιάτο μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.198 21-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εμάς το κάνει αυτό με το τραπέζι και το φαγητό απο την αρχή!!Οι μικρες το έχουν μάθει πλεον οπότε μόλις τελειώσουν το φαγητό τους-όχι ότι τρώνε και πολύ- αφήνουν την Cammy να το αποτελειώσει!!Πολλές φορές,ιδίως με μένα,τρώει συγχρόνως απο το πιάτο μου!! Click για ανάπτυξη... Α, ενταξει. Αρα δεν ειναι μονο το δικο μου το "ζητιανακι" που το κανει αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.199 21-12-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, ενταξει. Αρα δεν ειναι μονο το δικο μου το "ζητιανακι" που το κανει αυτο. Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια!!!!! Εδω να δεις ζητιανακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Ο EL GATO έγραψε: #2.200 21-12-08 15:46 Α, εχτες εκανε το κορυφαιο. Επεσαν απο το πιατο του πατερα μου φασολακια και προλαβε, τα αρπαξε και τα εφαγε. Δε φανταζομουν οτι θα ετρωγε και φασολακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας Κουνακια! Ειπα να σας φτιαξω λιγο το κεφι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:29 Η moukelis έγραψε: #2.183 20-12-08 20:29 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Η ESTELLE έγραψε: #2.184 20-12-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Καλέ τι κουκλιά είναι αυτά!!!!Αχ και η δικιά μου έτσι θα γίνει όταν μεγαλώσει,σαν την πορτοκαλί;;;Τέλεια είναι!!!Αντε πάλι μας έφτιαξες Δώρα!!Θα πρέπει να ανταποδώσουμε κάποια στιγμή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:43 Η moukelis έγραψε: #2.185 20-12-08 20:43 Τι tabby ειναι η μικρη σου Στελλα;Αυτο νομιζω ειναι classic.Δεν ειναι τελεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:48 Η ESTELLE έγραψε: #2.186 20-12-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι tabby ειναι η μικρη σου Στελλα;Αυτο νομιζω ειναι classic.Δεν ειναι τελεια; Click για ανάπτυξη... Red Tabby είναι η μικρή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:05 Η moukelis έγραψε: #2.187 20-12-08 21:05 Οχι εννοω τι σχεδιο Tabby.Στις αλλες ρατσες υπαρχει το ραβδωτο ψαροκοκκαλο,το κλασσικο σαν την κοκκινη πιο πανω,και αυτο με τις βουλες.Ισχυει και στις Μεην Κουν αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Η ESTELLE έγραψε: #2.188 20-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι εννοω τι σχεδιο Tabby.Στις αλλες ρατσες υπαρχει το ραβδωτο ψαροκοκκαλο,το κλασσικο σαν την κοκκινη πιο πανω,και αυτο με τις βουλες.Ισχυει και στις Μεην Κουν αυτο; Click για ανάπτυξη... Τώρα θα σε γελάσω..Η δικιά μου έχει και ρίγες και κύκλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Η Νεκταρια έγραψε: #2.189 20-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Red Tabby είναι η μικρή.. Click για ανάπτυξη... red tabby bloched, σαν της φωτογραφιας.Μπραβο ρε Δωρακι!!!Εγω σιδερωνω και ηρθα μονο για ενα τσιγαρο.Ο πρωτος μοιαζει με τον Μουψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:31 Η Fotini έγραψε: #2.190 20-12-08 21:31 Ωραίες φωτογραφίες, Δώρα Αυτά τα αυτιά είναι τρέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:22 Η moukelis έγραψε: #2.191 20-12-08 22:22 Α ειναι αυτο που λενε classic ε;Νεκταρια βγαινουν και στα αλλα δυο σχεδια Κουνακια;Εμενα αυτο ειναι το αγαπημενο μου,αλλα σε ασημι και μαυρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:24 Η moukelis έγραψε: #2.192 20-12-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ωραίες φωτογραφίες, Δώρα Αυτά τα αυτιά είναι τρέλα Click για ανάπτυξη... Κι εμενα μ'αρεσουν πολυ οι φουντιτσες στα αυτια,μου θυμιζουν λυγκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.193 21-12-08 12:41 Αυτο το παιδι το εχουμε παραχαϊδεψει. Ανεβηκε την ωρα που ετρωγα στο τραπεζι. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ. Γιατι, μεχρι τωρα, ανεβαινε σε μια καρεκλα, ακουμπουσε τα χερια του μονο στην ακρη του τραπεζιου και κοιταζε. Τωρα ανεβηκε ολοκληρος και εκανε επιδρομη στο πιατο μου. Και να πεις οτι δεν του εδινα την ωρα που ετρωγα... Ρολο κιμα με πατατες στο φουρνο. Και τρωει και κονσερβα τωρα. Αλλα δε μου παει καρδια να τον μαλωσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #2.194 21-12-08 12:59 Εμ,επειδη του εδινες και δεν του το εμαθες απο την αρχη το κανει...Να σε δω αν θα το βρισκεις το ιδιο χαριτωμενο οταν χοροπηδαει αυτος και τα 10 κιλακια του πανω στο τραπεζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Νεκταρια έγραψε: #2.195 21-12-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτο το παιδι το εχουμε παραχαϊδεψει. Ανεβηκε την ωρα που ετρωγα στο τραπεζι. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ. Γιατι, μεχρι τωρα, ανεβαινε σε μια καρεκλα, ακουμπουσε τα χερια του μονο στην ακρη του τραπεζιου και κοιταζε. Τωρα ανεβηκε ολοκληρος και εκανε επιδρομη στο πιατο μου. Και να πεις οτι δεν του εδινα την ωρα που ετρωγα. Ρολο κιμα με πατατες στο φουρνο. Και τρωει και κονσερβα τωρα. Αλλα δε μου παει καρδια να τον μαλωσω.... Click για ανάπτυξη... Μπραβο ρε Παυλο Να δεις που οταν τρωει ο αντρας μου ,η Μια τρωει μαζι του απο το ιδιο πιατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.196 21-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ,επειδη του εδινες και δεν του το εμαθες απο την αρχη το κανει...Να σε δω αν θα το βρισκεις το ιδιο χαριτωμενο οταν χοροπηδαει αυτος και τα 10 κιλακια του πανω στο τραπεζι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπραβο ρε Παυλο Να δεις που οταν τρωει ο αντρας μου ,η Μια τρωει μαζι του απο το ιδιο πιατο Click για ανάπτυξη... Ναι, η αληθεια ειναι οτι, εμενα προσωπικα, δε με πειραζει. Ας κανει ο,τι θελει... Παντως, αυτη τη σκηνη με τη Μια θα ηθελα να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ESTELLE έγραψε: #2.197 21-12-08 15:23 Εμάς το κάνει αυτό με το τραπέζι και το φαγητό απο την αρχή!!Οι μικρες το έχουν μάθει πλεον οπότε μόλις τελειώσουν το φαγητό τους-όχι ότι τρώνε και πολύ- αφήνουν την Cammy να το αποτελειώσει!!Πολλές φορές,ιδίως με μένα,τρώει συγχρόνως απο το πιάτο μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.198 21-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εμάς το κάνει αυτό με το τραπέζι και το φαγητό απο την αρχή!!Οι μικρες το έχουν μάθει πλεον οπότε μόλις τελειώσουν το φαγητό τους-όχι ότι τρώνε και πολύ- αφήνουν την Cammy να το αποτελειώσει!!Πολλές φορές,ιδίως με μένα,τρώει συγχρόνως απο το πιάτο μου!! Click για ανάπτυξη... Α, ενταξει. Αρα δεν ειναι μονο το δικο μου το "ζητιανακι" που το κανει αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.199 21-12-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, ενταξει. Αρα δεν ειναι μονο το δικο μου το "ζητιανακι" που το κανει αυτο. Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια!!!!! Εδω να δεις ζητιανακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Ο EL GATO έγραψε: #2.200 21-12-08 15:46 Α, εχτες εκανε το κορυφαιο. Επεσαν απο το πιατο του πατερα μου φασολακια και προλαβε, τα αρπαξε και τα εφαγε. Δε φανταζομουν οτι θα ετρωγε και φασολακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Η ESTELLE έγραψε: #2.184 20-12-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Καλέ τι κουκλιά είναι αυτά!!!!Αχ και η δικιά μου έτσι θα γίνει όταν μεγαλώσει,σαν την πορτοκαλί;;;Τέλεια είναι!!!Αντε πάλι μας έφτιαξες Δώρα!!Θα πρέπει να ανταποδώσουμε κάποια στιγμή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:43 Η moukelis έγραψε: #2.185 20-12-08 20:43 Τι tabby ειναι η μικρη σου Στελλα;Αυτο νομιζω ειναι classic.Δεν ειναι τελεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:48 Η ESTELLE έγραψε: #2.186 20-12-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι tabby ειναι η μικρη σου Στελλα;Αυτο νομιζω ειναι classic.Δεν ειναι τελεια; Click για ανάπτυξη... Red Tabby είναι η μικρή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:05 Η moukelis έγραψε: #2.187 20-12-08 21:05 Οχι εννοω τι σχεδιο Tabby.Στις αλλες ρατσες υπαρχει το ραβδωτο ψαροκοκκαλο,το κλασσικο σαν την κοκκινη πιο πανω,και αυτο με τις βουλες.Ισχυει και στις Μεην Κουν αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Η ESTELLE έγραψε: #2.188 20-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι εννοω τι σχεδιο Tabby.Στις αλλες ρατσες υπαρχει το ραβδωτο ψαροκοκκαλο,το κλασσικο σαν την κοκκινη πιο πανω,και αυτο με τις βουλες.Ισχυει και στις Μεην Κουν αυτο; Click για ανάπτυξη... Τώρα θα σε γελάσω..Η δικιά μου έχει και ρίγες και κύκλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Η Νεκταρια έγραψε: #2.189 20-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Red Tabby είναι η μικρή.. Click για ανάπτυξη... red tabby bloched, σαν της φωτογραφιας.Μπραβο ρε Δωρακι!!!Εγω σιδερωνω και ηρθα μονο για ενα τσιγαρο.Ο πρωτος μοιαζει με τον Μουψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:31 Η Fotini έγραψε: #2.190 20-12-08 21:31 Ωραίες φωτογραφίες, Δώρα Αυτά τα αυτιά είναι τρέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:22 Η moukelis έγραψε: #2.191 20-12-08 22:22 Α ειναι αυτο που λενε classic ε;Νεκταρια βγαινουν και στα αλλα δυο σχεδια Κουνακια;Εμενα αυτο ειναι το αγαπημενο μου,αλλα σε ασημι και μαυρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:24 Η moukelis έγραψε: #2.192 20-12-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ωραίες φωτογραφίες, Δώρα Αυτά τα αυτιά είναι τρέλα Click για ανάπτυξη... Κι εμενα μ'αρεσουν πολυ οι φουντιτσες στα αυτια,μου θυμιζουν λυγκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.193 21-12-08 12:41 Αυτο το παιδι το εχουμε παραχαϊδεψει. Ανεβηκε την ωρα που ετρωγα στο τραπεζι. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ. Γιατι, μεχρι τωρα, ανεβαινε σε μια καρεκλα, ακουμπουσε τα χερια του μονο στην ακρη του τραπεζιου και κοιταζε. Τωρα ανεβηκε ολοκληρος και εκανε επιδρομη στο πιατο μου. Και να πεις οτι δεν του εδινα την ωρα που ετρωγα... Ρολο κιμα με πατατες στο φουρνο. Και τρωει και κονσερβα τωρα. Αλλα δε μου παει καρδια να τον μαλωσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #2.194 21-12-08 12:59 Εμ,επειδη του εδινες και δεν του το εμαθες απο την αρχη το κανει...Να σε δω αν θα το βρισκεις το ιδιο χαριτωμενο οταν χοροπηδαει αυτος και τα 10 κιλακια του πανω στο τραπεζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Νεκταρια έγραψε: #2.195 21-12-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτο το παιδι το εχουμε παραχαϊδεψει. Ανεβηκε την ωρα που ετρωγα στο τραπεζι. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ. Γιατι, μεχρι τωρα, ανεβαινε σε μια καρεκλα, ακουμπουσε τα χερια του μονο στην ακρη του τραπεζιου και κοιταζε. Τωρα ανεβηκε ολοκληρος και εκανε επιδρομη στο πιατο μου. Και να πεις οτι δεν του εδινα την ωρα που ετρωγα. Ρολο κιμα με πατατες στο φουρνο. Και τρωει και κονσερβα τωρα. Αλλα δε μου παει καρδια να τον μαλωσω.... Click για ανάπτυξη... Μπραβο ρε Παυλο Να δεις που οταν τρωει ο αντρας μου ,η Μια τρωει μαζι του απο το ιδιο πιατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.196 21-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ,επειδη του εδινες και δεν του το εμαθες απο την αρχη το κανει...Να σε δω αν θα το βρισκεις το ιδιο χαριτωμενο οταν χοροπηδαει αυτος και τα 10 κιλακια του πανω στο τραπεζι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπραβο ρε Παυλο Να δεις που οταν τρωει ο αντρας μου ,η Μια τρωει μαζι του απο το ιδιο πιατο Click για ανάπτυξη... Ναι, η αληθεια ειναι οτι, εμενα προσωπικα, δε με πειραζει. Ας κανει ο,τι θελει... Παντως, αυτη τη σκηνη με τη Μια θα ηθελα να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ESTELLE έγραψε: #2.197 21-12-08 15:23 Εμάς το κάνει αυτό με το τραπέζι και το φαγητό απο την αρχή!!Οι μικρες το έχουν μάθει πλεον οπότε μόλις τελειώσουν το φαγητό τους-όχι ότι τρώνε και πολύ- αφήνουν την Cammy να το αποτελειώσει!!Πολλές φορές,ιδίως με μένα,τρώει συγχρόνως απο το πιάτο μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.198 21-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εμάς το κάνει αυτό με το τραπέζι και το φαγητό απο την αρχή!!Οι μικρες το έχουν μάθει πλεον οπότε μόλις τελειώσουν το φαγητό τους-όχι ότι τρώνε και πολύ- αφήνουν την Cammy να το αποτελειώσει!!Πολλές φορές,ιδίως με μένα,τρώει συγχρόνως απο το πιάτο μου!! Click για ανάπτυξη... Α, ενταξει. Αρα δεν ειναι μονο το δικο μου το "ζητιανακι" που το κανει αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.199 21-12-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, ενταξει. Αρα δεν ειναι μονο το δικο μου το "ζητιανακι" που το κανει αυτο. Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια!!!!! Εδω να δεις ζητιανακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Ο EL GATO έγραψε: #2.200 21-12-08 15:46 Α, εχτες εκανε το κορυφαιο. Επεσαν απο το πιατο του πατερα μου φασολακια και προλαβε, τα αρπαξε και τα εφαγε. Δε φανταζομουν οτι θα ετρωγε και φασολακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Καλέ τι κουκλιά είναι αυτά!!!!Αχ και η δικιά μου έτσι θα γίνει όταν μεγαλώσει,σαν την πορτοκαλί;;;Τέλεια είναι!!!Αντε πάλι μας έφτιαξες Δώρα!!Θα πρέπει να ανταποδώσουμε κάποια στιγμή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:43 Η moukelis έγραψε: #2.185 20-12-08 20:43 Τι tabby ειναι η μικρη σου Στελλα;Αυτο νομιζω ειναι classic.Δεν ειναι τελεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:48 Η ESTELLE έγραψε: #2.186 20-12-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι tabby ειναι η μικρη σου Στελλα;Αυτο νομιζω ειναι classic.Δεν ειναι τελεια; Click για ανάπτυξη... Red Tabby είναι η μικρή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:05 Η moukelis έγραψε: #2.187 20-12-08 21:05 Οχι εννοω τι σχεδιο Tabby.Στις αλλες ρατσες υπαρχει το ραβδωτο ψαροκοκκαλο,το κλασσικο σαν την κοκκινη πιο πανω,και αυτο με τις βουλες.Ισχυει και στις Μεην Κουν αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Η ESTELLE έγραψε: #2.188 20-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι εννοω τι σχεδιο Tabby.Στις αλλες ρατσες υπαρχει το ραβδωτο ψαροκοκκαλο,το κλασσικο σαν την κοκκινη πιο πανω,και αυτο με τις βουλες.Ισχυει και στις Μεην Κουν αυτο; Click για ανάπτυξη... Τώρα θα σε γελάσω..Η δικιά μου έχει και ρίγες και κύκλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Η Νεκταρια έγραψε: #2.189 20-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Red Tabby είναι η μικρή.. Click για ανάπτυξη... red tabby bloched, σαν της φωτογραφιας.Μπραβο ρε Δωρακι!!!Εγω σιδερωνω και ηρθα μονο για ενα τσιγαρο.Ο πρωτος μοιαζει με τον Μουψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:31 Η Fotini έγραψε: #2.190 20-12-08 21:31 Ωραίες φωτογραφίες, Δώρα Αυτά τα αυτιά είναι τρέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:22 Η moukelis έγραψε: #2.191 20-12-08 22:22 Α ειναι αυτο που λενε classic ε;Νεκταρια βγαινουν και στα αλλα δυο σχεδια Κουνακια;Εμενα αυτο ειναι το αγαπημενο μου,αλλα σε ασημι και μαυρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:24 Η moukelis έγραψε: #2.192 20-12-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ωραίες φωτογραφίες, Δώρα Αυτά τα αυτιά είναι τρέλα Click για ανάπτυξη... Κι εμενα μ'αρεσουν πολυ οι φουντιτσες στα αυτια,μου θυμιζουν λυγκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.193 21-12-08 12:41 Αυτο το παιδι το εχουμε παραχαϊδεψει. Ανεβηκε την ωρα που ετρωγα στο τραπεζι. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ. Γιατι, μεχρι τωρα, ανεβαινε σε μια καρεκλα, ακουμπουσε τα χερια του μονο στην ακρη του τραπεζιου και κοιταζε. Τωρα ανεβηκε ολοκληρος και εκανε επιδρομη στο πιατο μου. Και να πεις οτι δεν του εδινα την ωρα που ετρωγα... Ρολο κιμα με πατατες στο φουρνο. Και τρωει και κονσερβα τωρα. Αλλα δε μου παει καρδια να τον μαλωσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #2.194 21-12-08 12:59 Εμ,επειδη του εδινες και δεν του το εμαθες απο την αρχη το κανει...Να σε δω αν θα το βρισκεις το ιδιο χαριτωμενο οταν χοροπηδαει αυτος και τα 10 κιλακια του πανω στο τραπεζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Νεκταρια έγραψε: #2.195 21-12-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτο το παιδι το εχουμε παραχαϊδεψει. Ανεβηκε την ωρα που ετρωγα στο τραπεζι. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ. Γιατι, μεχρι τωρα, ανεβαινε σε μια καρεκλα, ακουμπουσε τα χερια του μονο στην ακρη του τραπεζιου και κοιταζε. Τωρα ανεβηκε ολοκληρος και εκανε επιδρομη στο πιατο μου. Και να πεις οτι δεν του εδινα την ωρα που ετρωγα. Ρολο κιμα με πατατες στο φουρνο. Και τρωει και κονσερβα τωρα. Αλλα δε μου παει καρδια να τον μαλωσω.... Click για ανάπτυξη... Μπραβο ρε Παυλο Να δεις που οταν τρωει ο αντρας μου ,η Μια τρωει μαζι του απο το ιδιο πιατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.196 21-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ,επειδη του εδινες και δεν του το εμαθες απο την αρχη το κανει...Να σε δω αν θα το βρισκεις το ιδιο χαριτωμενο οταν χοροπηδαει αυτος και τα 10 κιλακια του πανω στο τραπεζι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπραβο ρε Παυλο Να δεις που οταν τρωει ο αντρας μου ,η Μια τρωει μαζι του απο το ιδιο πιατο Click για ανάπτυξη... Ναι, η αληθεια ειναι οτι, εμενα προσωπικα, δε με πειραζει. Ας κανει ο,τι θελει... Παντως, αυτη τη σκηνη με τη Μια θα ηθελα να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ESTELLE έγραψε: #2.197 21-12-08 15:23 Εμάς το κάνει αυτό με το τραπέζι και το φαγητό απο την αρχή!!Οι μικρες το έχουν μάθει πλεον οπότε μόλις τελειώσουν το φαγητό τους-όχι ότι τρώνε και πολύ- αφήνουν την Cammy να το αποτελειώσει!!Πολλές φορές,ιδίως με μένα,τρώει συγχρόνως απο το πιάτο μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.198 21-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εμάς το κάνει αυτό με το τραπέζι και το φαγητό απο την αρχή!!Οι μικρες το έχουν μάθει πλεον οπότε μόλις τελειώσουν το φαγητό τους-όχι ότι τρώνε και πολύ- αφήνουν την Cammy να το αποτελειώσει!!Πολλές φορές,ιδίως με μένα,τρώει συγχρόνως απο το πιάτο μου!! Click για ανάπτυξη... Α, ενταξει. Αρα δεν ειναι μονο το δικο μου το "ζητιανακι" που το κανει αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.199 21-12-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, ενταξει. Αρα δεν ειναι μονο το δικο μου το "ζητιανακι" που το κανει αυτο. Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια!!!!! Εδω να δεις ζητιανακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Ο EL GATO έγραψε: #2.200 21-12-08 15:46 Α, εχτες εκανε το κορυφαιο. Επεσαν απο το πιατο του πατερα μου φασολακια και προλαβε, τα αρπαξε και τα εφαγε. Δε φανταζομουν οτι θα ετρωγε και φασολακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι tabby ειναι η μικρη σου Στελλα;Αυτο νομιζω ειναι classic.Δεν ειναι τελεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:48 Η ESTELLE έγραψε: #2.186 20-12-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι tabby ειναι η μικρη σου Στελλα;Αυτο νομιζω ειναι classic.Δεν ειναι τελεια; Click για ανάπτυξη... Red Tabby είναι η μικρή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:05 Η moukelis έγραψε: #2.187 20-12-08 21:05 Οχι εννοω τι σχεδιο Tabby.Στις αλλες ρατσες υπαρχει το ραβδωτο ψαροκοκκαλο,το κλασσικο σαν την κοκκινη πιο πανω,και αυτο με τις βουλες.Ισχυει και στις Μεην Κουν αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Η ESTELLE έγραψε: #2.188 20-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι εννοω τι σχεδιο Tabby.Στις αλλες ρατσες υπαρχει το ραβδωτο ψαροκοκκαλο,το κλασσικο σαν την κοκκινη πιο πανω,και αυτο με τις βουλες.Ισχυει και στις Μεην Κουν αυτο; Click για ανάπτυξη... Τώρα θα σε γελάσω..Η δικιά μου έχει και ρίγες και κύκλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Η Νεκταρια έγραψε: #2.189 20-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Red Tabby είναι η μικρή.. Click για ανάπτυξη... red tabby bloched, σαν της φωτογραφιας.Μπραβο ρε Δωρακι!!!Εγω σιδερωνω και ηρθα μονο για ενα τσιγαρο.Ο πρωτος μοιαζει με τον Μουψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:31 Η Fotini έγραψε: #2.190 20-12-08 21:31 Ωραίες φωτογραφίες, Δώρα Αυτά τα αυτιά είναι τρέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:22 Η moukelis έγραψε: #2.191 20-12-08 22:22 Α ειναι αυτο που λενε classic ε;Νεκταρια βγαινουν και στα αλλα δυο σχεδια Κουνακια;Εμενα αυτο ειναι το αγαπημενο μου,αλλα σε ασημι και μαυρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:24 Η moukelis έγραψε: #2.192 20-12-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ωραίες φωτογραφίες, Δώρα Αυτά τα αυτιά είναι τρέλα Click για ανάπτυξη... Κι εμενα μ'αρεσουν πολυ οι φουντιτσες στα αυτια,μου θυμιζουν λυγκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.193 21-12-08 12:41 Αυτο το παιδι το εχουμε παραχαϊδεψει. Ανεβηκε την ωρα που ετρωγα στο τραπεζι. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ. Γιατι, μεχρι τωρα, ανεβαινε σε μια καρεκλα, ακουμπουσε τα χερια του μονο στην ακρη του τραπεζιου και κοιταζε. Τωρα ανεβηκε ολοκληρος και εκανε επιδρομη στο πιατο μου. Και να πεις οτι δεν του εδινα την ωρα που ετρωγα... Ρολο κιμα με πατατες στο φουρνο. Και τρωει και κονσερβα τωρα. Αλλα δε μου παει καρδια να τον μαλωσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #2.194 21-12-08 12:59 Εμ,επειδη του εδινες και δεν του το εμαθες απο την αρχη το κανει...Να σε δω αν θα το βρισκεις το ιδιο χαριτωμενο οταν χοροπηδαει αυτος και τα 10 κιλακια του πανω στο τραπεζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Νεκταρια έγραψε: #2.195 21-12-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτο το παιδι το εχουμε παραχαϊδεψει. Ανεβηκε την ωρα που ετρωγα στο τραπεζι. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ. Γιατι, μεχρι τωρα, ανεβαινε σε μια καρεκλα, ακουμπουσε τα χερια του μονο στην ακρη του τραπεζιου και κοιταζε. Τωρα ανεβηκε ολοκληρος και εκανε επιδρομη στο πιατο μου. Και να πεις οτι δεν του εδινα την ωρα που ετρωγα. Ρολο κιμα με πατατες στο φουρνο. Και τρωει και κονσερβα τωρα. Αλλα δε μου παει καρδια να τον μαλωσω.... Click για ανάπτυξη... Μπραβο ρε Παυλο Να δεις που οταν τρωει ο αντρας μου ,η Μια τρωει μαζι του απο το ιδιο πιατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.196 21-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ,επειδη του εδινες και δεν του το εμαθες απο την αρχη το κανει...Να σε δω αν θα το βρισκεις το ιδιο χαριτωμενο οταν χοροπηδαει αυτος και τα 10 κιλακια του πανω στο τραπεζι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπραβο ρε Παυλο Να δεις που οταν τρωει ο αντρας μου ,η Μια τρωει μαζι του απο το ιδιο πιατο Click για ανάπτυξη... Ναι, η αληθεια ειναι οτι, εμενα προσωπικα, δε με πειραζει. Ας κανει ο,τι θελει... Παντως, αυτη τη σκηνη με τη Μια θα ηθελα να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ESTELLE έγραψε: #2.197 21-12-08 15:23 Εμάς το κάνει αυτό με το τραπέζι και το φαγητό απο την αρχή!!Οι μικρες το έχουν μάθει πλεον οπότε μόλις τελειώσουν το φαγητό τους-όχι ότι τρώνε και πολύ- αφήνουν την Cammy να το αποτελειώσει!!Πολλές φορές,ιδίως με μένα,τρώει συγχρόνως απο το πιάτο μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.198 21-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εμάς το κάνει αυτό με το τραπέζι και το φαγητό απο την αρχή!!Οι μικρες το έχουν μάθει πλεον οπότε μόλις τελειώσουν το φαγητό τους-όχι ότι τρώνε και πολύ- αφήνουν την Cammy να το αποτελειώσει!!Πολλές φορές,ιδίως με μένα,τρώει συγχρόνως απο το πιάτο μου!! Click για ανάπτυξη... Α, ενταξει. Αρα δεν ειναι μονο το δικο μου το "ζητιανακι" που το κανει αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.199 21-12-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, ενταξει. Αρα δεν ειναι μονο το δικο μου το "ζητιανακι" που το κανει αυτο. Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια!!!!! Εδω να δεις ζητιανακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Ο EL GATO έγραψε: #2.200 21-12-08 15:46 Α, εχτες εκανε το κορυφαιο. Επεσαν απο το πιατο του πατερα μου φασολακια και προλαβε, τα αρπαξε και τα εφαγε. Δε φανταζομουν οτι θα ετρωγε και φασολακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι tabby ειναι η μικρη σου Στελλα;Αυτο νομιζω ειναι classic.Δεν ειναι τελεια; Click για ανάπτυξη... Red Tabby είναι η μικρή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:05 Η moukelis έγραψε: #2.187 20-12-08 21:05 Οχι εννοω τι σχεδιο Tabby.Στις αλλες ρατσες υπαρχει το ραβδωτο ψαροκοκκαλο,το κλασσικο σαν την κοκκινη πιο πανω,και αυτο με τις βουλες.Ισχυει και στις Μεην Κουν αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Η ESTELLE έγραψε: #2.188 20-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι εννοω τι σχεδιο Tabby.Στις αλλες ρατσες υπαρχει το ραβδωτο ψαροκοκκαλο,το κλασσικο σαν την κοκκινη πιο πανω,και αυτο με τις βουλες.Ισχυει και στις Μεην Κουν αυτο; Click για ανάπτυξη... Τώρα θα σε γελάσω..Η δικιά μου έχει και ρίγες και κύκλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Η Νεκταρια έγραψε: #2.189 20-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Red Tabby είναι η μικρή.. Click για ανάπτυξη... red tabby bloched, σαν της φωτογραφιας.Μπραβο ρε Δωρακι!!!Εγω σιδερωνω και ηρθα μονο για ενα τσιγαρο.Ο πρωτος μοιαζει με τον Μουψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:31 Η Fotini έγραψε: #2.190 20-12-08 21:31 Ωραίες φωτογραφίες, Δώρα Αυτά τα αυτιά είναι τρέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:22 Η moukelis έγραψε: #2.191 20-12-08 22:22 Α ειναι αυτο που λενε classic ε;Νεκταρια βγαινουν και στα αλλα δυο σχεδια Κουνακια;Εμενα αυτο ειναι το αγαπημενο μου,αλλα σε ασημι και μαυρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:24 Η moukelis έγραψε: #2.192 20-12-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ωραίες φωτογραφίες, Δώρα Αυτά τα αυτιά είναι τρέλα Click για ανάπτυξη... Κι εμενα μ'αρεσουν πολυ οι φουντιτσες στα αυτια,μου θυμιζουν λυγκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.193 21-12-08 12:41 Αυτο το παιδι το εχουμε παραχαϊδεψει. Ανεβηκε την ωρα που ετρωγα στο τραπεζι. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ. Γιατι, μεχρι τωρα, ανεβαινε σε μια καρεκλα, ακουμπουσε τα χερια του μονο στην ακρη του τραπεζιου και κοιταζε. Τωρα ανεβηκε ολοκληρος και εκανε επιδρομη στο πιατο μου. Και να πεις οτι δεν του εδινα την ωρα που ετρωγα... Ρολο κιμα με πατατες στο φουρνο. Και τρωει και κονσερβα τωρα. Αλλα δε μου παει καρδια να τον μαλωσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #2.194 21-12-08 12:59 Εμ,επειδη του εδινες και δεν του το εμαθες απο την αρχη το κανει...Να σε δω αν θα το βρισκεις το ιδιο χαριτωμενο οταν χοροπηδαει αυτος και τα 10 κιλακια του πανω στο τραπεζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Νεκταρια έγραψε: #2.195 21-12-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτο το παιδι το εχουμε παραχαϊδεψει. Ανεβηκε την ωρα που ετρωγα στο τραπεζι. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ. Γιατι, μεχρι τωρα, ανεβαινε σε μια καρεκλα, ακουμπουσε τα χερια του μονο στην ακρη του τραπεζιου και κοιταζε. Τωρα ανεβηκε ολοκληρος και εκανε επιδρομη στο πιατο μου. Και να πεις οτι δεν του εδινα την ωρα που ετρωγα. Ρολο κιμα με πατατες στο φουρνο. Και τρωει και κονσερβα τωρα. Αλλα δε μου παει καρδια να τον μαλωσω.... Click για ανάπτυξη... Μπραβο ρε Παυλο Να δεις που οταν τρωει ο αντρας μου ,η Μια τρωει μαζι του απο το ιδιο πιατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.196 21-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ,επειδη του εδινες και δεν του το εμαθες απο την αρχη το κανει...Να σε δω αν θα το βρισκεις το ιδιο χαριτωμενο οταν χοροπηδαει αυτος και τα 10 κιλακια του πανω στο τραπεζι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπραβο ρε Παυλο Να δεις που οταν τρωει ο αντρας μου ,η Μια τρωει μαζι του απο το ιδιο πιατο Click για ανάπτυξη... Ναι, η αληθεια ειναι οτι, εμενα προσωπικα, δε με πειραζει. Ας κανει ο,τι θελει... Παντως, αυτη τη σκηνη με τη Μια θα ηθελα να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ESTELLE έγραψε: #2.197 21-12-08 15:23 Εμάς το κάνει αυτό με το τραπέζι και το φαγητό απο την αρχή!!Οι μικρες το έχουν μάθει πλεον οπότε μόλις τελειώσουν το φαγητό τους-όχι ότι τρώνε και πολύ- αφήνουν την Cammy να το αποτελειώσει!!Πολλές φορές,ιδίως με μένα,τρώει συγχρόνως απο το πιάτο μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.198 21-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εμάς το κάνει αυτό με το τραπέζι και το φαγητό απο την αρχή!!Οι μικρες το έχουν μάθει πλεον οπότε μόλις τελειώσουν το φαγητό τους-όχι ότι τρώνε και πολύ- αφήνουν την Cammy να το αποτελειώσει!!Πολλές φορές,ιδίως με μένα,τρώει συγχρόνως απο το πιάτο μου!! Click για ανάπτυξη... Α, ενταξει. Αρα δεν ειναι μονο το δικο μου το "ζητιανακι" που το κανει αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.199 21-12-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, ενταξει. Αρα δεν ειναι μονο το δικο μου το "ζητιανακι" που το κανει αυτο. Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια!!!!! Εδω να δεις ζητιανακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Ο EL GATO έγραψε: #2.200 21-12-08 15:46 Α, εχτες εκανε το κορυφαιο. Επεσαν απο το πιατο του πατερα μου φασολακια και προλαβε, τα αρπαξε και τα εφαγε. Δε φανταζομουν οτι θα ετρωγε και φασολακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι εννοω τι σχεδιο Tabby.Στις αλλες ρατσες υπαρχει το ραβδωτο ψαροκοκκαλο,το κλασσικο σαν την κοκκινη πιο πανω,και αυτο με τις βουλες.Ισχυει και στις Μεην Κουν αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Η ESTELLE έγραψε: #2.188 20-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι εννοω τι σχεδιο Tabby.Στις αλλες ρατσες υπαρχει το ραβδωτο ψαροκοκκαλο,το κλασσικο σαν την κοκκινη πιο πανω,και αυτο με τις βουλες.Ισχυει και στις Μεην Κουν αυτο; Click για ανάπτυξη... Τώρα θα σε γελάσω..Η δικιά μου έχει και ρίγες και κύκλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Η Νεκταρια έγραψε: #2.189 20-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Red Tabby είναι η μικρή.. Click για ανάπτυξη... red tabby bloched, σαν της φωτογραφιας.Μπραβο ρε Δωρακι!!!Εγω σιδερωνω και ηρθα μονο για ενα τσιγαρο.Ο πρωτος μοιαζει με τον Μουψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:31 Η Fotini έγραψε: #2.190 20-12-08 21:31 Ωραίες φωτογραφίες, Δώρα Αυτά τα αυτιά είναι τρέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:22 Η moukelis έγραψε: #2.191 20-12-08 22:22 Α ειναι αυτο που λενε classic ε;Νεκταρια βγαινουν και στα αλλα δυο σχεδια Κουνακια;Εμενα αυτο ειναι το αγαπημενο μου,αλλα σε ασημι και μαυρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:24 Η moukelis έγραψε: #2.192 20-12-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ωραίες φωτογραφίες, Δώρα Αυτά τα αυτιά είναι τρέλα Click για ανάπτυξη... Κι εμενα μ'αρεσουν πολυ οι φουντιτσες στα αυτια,μου θυμιζουν λυγκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.193 21-12-08 12:41 Αυτο το παιδι το εχουμε παραχαϊδεψει. Ανεβηκε την ωρα που ετρωγα στο τραπεζι. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ. Γιατι, μεχρι τωρα, ανεβαινε σε μια καρεκλα, ακουμπουσε τα χερια του μονο στην ακρη του τραπεζιου και κοιταζε. Τωρα ανεβηκε ολοκληρος και εκανε επιδρομη στο πιατο μου. Και να πεις οτι δεν του εδινα την ωρα που ετρωγα... Ρολο κιμα με πατατες στο φουρνο. Και τρωει και κονσερβα τωρα. Αλλα δε μου παει καρδια να τον μαλωσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #2.194 21-12-08 12:59 Εμ,επειδη του εδινες και δεν του το εμαθες απο την αρχη το κανει...Να σε δω αν θα το βρισκεις το ιδιο χαριτωμενο οταν χοροπηδαει αυτος και τα 10 κιλακια του πανω στο τραπεζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Νεκταρια έγραψε: #2.195 21-12-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτο το παιδι το εχουμε παραχαϊδεψει. Ανεβηκε την ωρα που ετρωγα στο τραπεζι. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ. Γιατι, μεχρι τωρα, ανεβαινε σε μια καρεκλα, ακουμπουσε τα χερια του μονο στην ακρη του τραπεζιου και κοιταζε. Τωρα ανεβηκε ολοκληρος και εκανε επιδρομη στο πιατο μου. Και να πεις οτι δεν του εδινα την ωρα που ετρωγα. Ρολο κιμα με πατατες στο φουρνο. Και τρωει και κονσερβα τωρα. Αλλα δε μου παει καρδια να τον μαλωσω.... Click για ανάπτυξη... Μπραβο ρε Παυλο Να δεις που οταν τρωει ο αντρας μου ,η Μια τρωει μαζι του απο το ιδιο πιατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.196 21-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ,επειδη του εδινες και δεν του το εμαθες απο την αρχη το κανει...Να σε δω αν θα το βρισκεις το ιδιο χαριτωμενο οταν χοροπηδαει αυτος και τα 10 κιλακια του πανω στο τραπεζι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπραβο ρε Παυλο Να δεις που οταν τρωει ο αντρας μου ,η Μια τρωει μαζι του απο το ιδιο πιατο Click για ανάπτυξη... Ναι, η αληθεια ειναι οτι, εμενα προσωπικα, δε με πειραζει. Ας κανει ο,τι θελει... Παντως, αυτη τη σκηνη με τη Μια θα ηθελα να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ESTELLE έγραψε: #2.197 21-12-08 15:23 Εμάς το κάνει αυτό με το τραπέζι και το φαγητό απο την αρχή!!Οι μικρες το έχουν μάθει πλεον οπότε μόλις τελειώσουν το φαγητό τους-όχι ότι τρώνε και πολύ- αφήνουν την Cammy να το αποτελειώσει!!Πολλές φορές,ιδίως με μένα,τρώει συγχρόνως απο το πιάτο μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.198 21-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εμάς το κάνει αυτό με το τραπέζι και το φαγητό απο την αρχή!!Οι μικρες το έχουν μάθει πλεον οπότε μόλις τελειώσουν το φαγητό τους-όχι ότι τρώνε και πολύ- αφήνουν την Cammy να το αποτελειώσει!!Πολλές φορές,ιδίως με μένα,τρώει συγχρόνως απο το πιάτο μου!! Click για ανάπτυξη... Α, ενταξει. Αρα δεν ειναι μονο το δικο μου το "ζητιανακι" που το κανει αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.199 21-12-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, ενταξει. Αρα δεν ειναι μονο το δικο μου το "ζητιανακι" που το κανει αυτο. Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια!!!!! Εδω να δεις ζητιανακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Ο EL GATO έγραψε: #2.200 21-12-08 15:46 Α, εχτες εκανε το κορυφαιο. Επεσαν απο το πιατο του πατερα μου φασολακια και προλαβε, τα αρπαξε και τα εφαγε. Δε φανταζομουν οτι θα ετρωγε και φασολακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι εννοω τι σχεδιο Tabby.Στις αλλες ρατσες υπαρχει το ραβδωτο ψαροκοκκαλο,το κλασσικο σαν την κοκκινη πιο πανω,και αυτο με τις βουλες.Ισχυει και στις Μεην Κουν αυτο; Click για ανάπτυξη... Τώρα θα σε γελάσω..Η δικιά μου έχει και ρίγες και κύκλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Η Νεκταρια έγραψε: #2.189 20-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Red Tabby είναι η μικρή.. Click για ανάπτυξη... red tabby bloched, σαν της φωτογραφιας.Μπραβο ρε Δωρακι!!!Εγω σιδερωνω και ηρθα μονο για ενα τσιγαρο.Ο πρωτος μοιαζει με τον Μουψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:31 Η Fotini έγραψε: #2.190 20-12-08 21:31 Ωραίες φωτογραφίες, Δώρα Αυτά τα αυτιά είναι τρέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:22 Η moukelis έγραψε: #2.191 20-12-08 22:22 Α ειναι αυτο που λενε classic ε;Νεκταρια βγαινουν και στα αλλα δυο σχεδια Κουνακια;Εμενα αυτο ειναι το αγαπημενο μου,αλλα σε ασημι και μαυρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:24 Η moukelis έγραψε: #2.192 20-12-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ωραίες φωτογραφίες, Δώρα Αυτά τα αυτιά είναι τρέλα Click για ανάπτυξη... Κι εμενα μ'αρεσουν πολυ οι φουντιτσες στα αυτια,μου θυμιζουν λυγκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.193 21-12-08 12:41 Αυτο το παιδι το εχουμε παραχαϊδεψει. Ανεβηκε την ωρα που ετρωγα στο τραπεζι. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ. Γιατι, μεχρι τωρα, ανεβαινε σε μια καρεκλα, ακουμπουσε τα χερια του μονο στην ακρη του τραπεζιου και κοιταζε. Τωρα ανεβηκε ολοκληρος και εκανε επιδρομη στο πιατο μου. Και να πεις οτι δεν του εδινα την ωρα που ετρωγα... Ρολο κιμα με πατατες στο φουρνο. Και τρωει και κονσερβα τωρα. Αλλα δε μου παει καρδια να τον μαλωσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #2.194 21-12-08 12:59 Εμ,επειδη του εδινες και δεν του το εμαθες απο την αρχη το κανει...Να σε δω αν θα το βρισκεις το ιδιο χαριτωμενο οταν χοροπηδαει αυτος και τα 10 κιλακια του πανω στο τραπεζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Νεκταρια έγραψε: #2.195 21-12-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτο το παιδι το εχουμε παραχαϊδεψει. Ανεβηκε την ωρα που ετρωγα στο τραπεζι. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ. Γιατι, μεχρι τωρα, ανεβαινε σε μια καρεκλα, ακουμπουσε τα χερια του μονο στην ακρη του τραπεζιου και κοιταζε. Τωρα ανεβηκε ολοκληρος και εκανε επιδρομη στο πιατο μου. Και να πεις οτι δεν του εδινα την ωρα που ετρωγα. Ρολο κιμα με πατατες στο φουρνο. Και τρωει και κονσερβα τωρα. Αλλα δε μου παει καρδια να τον μαλωσω.... Click για ανάπτυξη... Μπραβο ρε Παυλο Να δεις που οταν τρωει ο αντρας μου ,η Μια τρωει μαζι του απο το ιδιο πιατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.196 21-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ,επειδη του εδινες και δεν του το εμαθες απο την αρχη το κανει...Να σε δω αν θα το βρισκεις το ιδιο χαριτωμενο οταν χοροπηδαει αυτος και τα 10 κιλακια του πανω στο τραπεζι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπραβο ρε Παυλο Να δεις που οταν τρωει ο αντρας μου ,η Μια τρωει μαζι του απο το ιδιο πιατο Click για ανάπτυξη... Ναι, η αληθεια ειναι οτι, εμενα προσωπικα, δε με πειραζει. Ας κανει ο,τι θελει... Παντως, αυτη τη σκηνη με τη Μια θα ηθελα να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ESTELLE έγραψε: #2.197 21-12-08 15:23 Εμάς το κάνει αυτό με το τραπέζι και το φαγητό απο την αρχή!!Οι μικρες το έχουν μάθει πλεον οπότε μόλις τελειώσουν το φαγητό τους-όχι ότι τρώνε και πολύ- αφήνουν την Cammy να το αποτελειώσει!!Πολλές φορές,ιδίως με μένα,τρώει συγχρόνως απο το πιάτο μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.198 21-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εμάς το κάνει αυτό με το τραπέζι και το φαγητό απο την αρχή!!Οι μικρες το έχουν μάθει πλεον οπότε μόλις τελειώσουν το φαγητό τους-όχι ότι τρώνε και πολύ- αφήνουν την Cammy να το αποτελειώσει!!Πολλές φορές,ιδίως με μένα,τρώει συγχρόνως απο το πιάτο μου!! Click για ανάπτυξη... Α, ενταξει. Αρα δεν ειναι μονο το δικο μου το "ζητιανακι" που το κανει αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.199 21-12-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, ενταξει. Αρα δεν ειναι μονο το δικο μου το "ζητιανακι" που το κανει αυτο. Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια!!!!! Εδω να δεις ζητιανακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Ο EL GATO έγραψε: #2.200 21-12-08 15:46 Α, εχτες εκανε το κορυφαιο. Επεσαν απο το πιατο του πατερα μου φασολακια και προλαβε, τα αρπαξε και τα εφαγε. Δε φανταζομουν οτι θα ετρωγε και φασολακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Red Tabby είναι η μικρή.. Click για ανάπτυξη... red tabby bloched, σαν της φωτογραφιας.Μπραβο ρε Δωρακι!!!Εγω σιδερωνω και ηρθα μονο για ενα τσιγαρο.Ο πρωτος μοιαζει με τον Μουψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:31 Η Fotini έγραψε: #2.190 20-12-08 21:31 Ωραίες φωτογραφίες, Δώρα Αυτά τα αυτιά είναι τρέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:22 Η moukelis έγραψε: #2.191 20-12-08 22:22 Α ειναι αυτο που λενε classic ε;Νεκταρια βγαινουν και στα αλλα δυο σχεδια Κουνακια;Εμενα αυτο ειναι το αγαπημενο μου,αλλα σε ασημι και μαυρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:24 Η moukelis έγραψε: #2.192 20-12-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ωραίες φωτογραφίες, Δώρα Αυτά τα αυτιά είναι τρέλα Click για ανάπτυξη... Κι εμενα μ'αρεσουν πολυ οι φουντιτσες στα αυτια,μου θυμιζουν λυγκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.193 21-12-08 12:41 Αυτο το παιδι το εχουμε παραχαϊδεψει. Ανεβηκε την ωρα που ετρωγα στο τραπεζι. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ. Γιατι, μεχρι τωρα, ανεβαινε σε μια καρεκλα, ακουμπουσε τα χερια του μονο στην ακρη του τραπεζιου και κοιταζε. Τωρα ανεβηκε ολοκληρος και εκανε επιδρομη στο πιατο μου. Και να πεις οτι δεν του εδινα την ωρα που ετρωγα... Ρολο κιμα με πατατες στο φουρνο. Και τρωει και κονσερβα τωρα. Αλλα δε μου παει καρδια να τον μαλωσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #2.194 21-12-08 12:59 Εμ,επειδη του εδινες και δεν του το εμαθες απο την αρχη το κανει...Να σε δω αν θα το βρισκεις το ιδιο χαριτωμενο οταν χοροπηδαει αυτος και τα 10 κιλακια του πανω στο τραπεζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Νεκταρια έγραψε: #2.195 21-12-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτο το παιδι το εχουμε παραχαϊδεψει. Ανεβηκε την ωρα που ετρωγα στο τραπεζι. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ. Γιατι, μεχρι τωρα, ανεβαινε σε μια καρεκλα, ακουμπουσε τα χερια του μονο στην ακρη του τραπεζιου και κοιταζε. Τωρα ανεβηκε ολοκληρος και εκανε επιδρομη στο πιατο μου. Και να πεις οτι δεν του εδινα την ωρα που ετρωγα. Ρολο κιμα με πατατες στο φουρνο. Και τρωει και κονσερβα τωρα. Αλλα δε μου παει καρδια να τον μαλωσω.... Click για ανάπτυξη... Μπραβο ρε Παυλο Να δεις που οταν τρωει ο αντρας μου ,η Μια τρωει μαζι του απο το ιδιο πιατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.196 21-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ,επειδη του εδινες και δεν του το εμαθες απο την αρχη το κανει...Να σε δω αν θα το βρισκεις το ιδιο χαριτωμενο οταν χοροπηδαει αυτος και τα 10 κιλακια του πανω στο τραπεζι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπραβο ρε Παυλο Να δεις που οταν τρωει ο αντρας μου ,η Μια τρωει μαζι του απο το ιδιο πιατο Click για ανάπτυξη... Ναι, η αληθεια ειναι οτι, εμενα προσωπικα, δε με πειραζει. Ας κανει ο,τι θελει... Παντως, αυτη τη σκηνη με τη Μια θα ηθελα να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ESTELLE έγραψε: #2.197 21-12-08 15:23 Εμάς το κάνει αυτό με το τραπέζι και το φαγητό απο την αρχή!!Οι μικρες το έχουν μάθει πλεον οπότε μόλις τελειώσουν το φαγητό τους-όχι ότι τρώνε και πολύ- αφήνουν την Cammy να το αποτελειώσει!!Πολλές φορές,ιδίως με μένα,τρώει συγχρόνως απο το πιάτο μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.198 21-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εμάς το κάνει αυτό με το τραπέζι και το φαγητό απο την αρχή!!Οι μικρες το έχουν μάθει πλεον οπότε μόλις τελειώσουν το φαγητό τους-όχι ότι τρώνε και πολύ- αφήνουν την Cammy να το αποτελειώσει!!Πολλές φορές,ιδίως με μένα,τρώει συγχρόνως απο το πιάτο μου!! Click για ανάπτυξη... Α, ενταξει. Αρα δεν ειναι μονο το δικο μου το "ζητιανακι" που το κανει αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.199 21-12-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, ενταξει. Αρα δεν ειναι μονο το δικο μου το "ζητιανακι" που το κανει αυτο. Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια!!!!! Εδω να δεις ζητιανακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Ο EL GATO έγραψε: #2.200 21-12-08 15:46 Α, εχτες εκανε το κορυφαιο. Επεσαν απο το πιατο του πατερα μου φασολακια και προλαβε, τα αρπαξε και τα εφαγε. Δε φανταζομουν οτι θα ετρωγε και φασολακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραίες φωτογραφίες, Δώρα Αυτά τα αυτιά είναι τρέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:22 Η moukelis έγραψε: #2.191 20-12-08 22:22 Α ειναι αυτο που λενε classic ε;Νεκταρια βγαινουν και στα αλλα δυο σχεδια Κουνακια;Εμενα αυτο ειναι το αγαπημενο μου,αλλα σε ασημι και μαυρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:24 Η moukelis έγραψε: #2.192 20-12-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ωραίες φωτογραφίες, Δώρα Αυτά τα αυτιά είναι τρέλα Click για ανάπτυξη... Κι εμενα μ'αρεσουν πολυ οι φουντιτσες στα αυτια,μου θυμιζουν λυγκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.193 21-12-08 12:41 Αυτο το παιδι το εχουμε παραχαϊδεψει. Ανεβηκε την ωρα που ετρωγα στο τραπεζι. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ. Γιατι, μεχρι τωρα, ανεβαινε σε μια καρεκλα, ακουμπουσε τα χερια του μονο στην ακρη του τραπεζιου και κοιταζε. Τωρα ανεβηκε ολοκληρος και εκανε επιδρομη στο πιατο μου. Και να πεις οτι δεν του εδινα την ωρα που ετρωγα... Ρολο κιμα με πατατες στο φουρνο. Και τρωει και κονσερβα τωρα. Αλλα δε μου παει καρδια να τον μαλωσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #2.194 21-12-08 12:59 Εμ,επειδη του εδινες και δεν του το εμαθες απο την αρχη το κανει...Να σε δω αν θα το βρισκεις το ιδιο χαριτωμενο οταν χοροπηδαει αυτος και τα 10 κιλακια του πανω στο τραπεζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Νεκταρια έγραψε: #2.195 21-12-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτο το παιδι το εχουμε παραχαϊδεψει. Ανεβηκε την ωρα που ετρωγα στο τραπεζι. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ. Γιατι, μεχρι τωρα, ανεβαινε σε μια καρεκλα, ακουμπουσε τα χερια του μονο στην ακρη του τραπεζιου και κοιταζε. Τωρα ανεβηκε ολοκληρος και εκανε επιδρομη στο πιατο μου. Και να πεις οτι δεν του εδινα την ωρα που ετρωγα. Ρολο κιμα με πατατες στο φουρνο. Και τρωει και κονσερβα τωρα. Αλλα δε μου παει καρδια να τον μαλωσω.... Click για ανάπτυξη... Μπραβο ρε Παυλο Να δεις που οταν τρωει ο αντρας μου ,η Μια τρωει μαζι του απο το ιδιο πιατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.196 21-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ,επειδη του εδινες και δεν του το εμαθες απο την αρχη το κανει...Να σε δω αν θα το βρισκεις το ιδιο χαριτωμενο οταν χοροπηδαει αυτος και τα 10 κιλακια του πανω στο τραπεζι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπραβο ρε Παυλο Να δεις που οταν τρωει ο αντρας μου ,η Μια τρωει μαζι του απο το ιδιο πιατο Click για ανάπτυξη... Ναι, η αληθεια ειναι οτι, εμενα προσωπικα, δε με πειραζει. Ας κανει ο,τι θελει... Παντως, αυτη τη σκηνη με τη Μια θα ηθελα να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ESTELLE έγραψε: #2.197 21-12-08 15:23 Εμάς το κάνει αυτό με το τραπέζι και το φαγητό απο την αρχή!!Οι μικρες το έχουν μάθει πλεον οπότε μόλις τελειώσουν το φαγητό τους-όχι ότι τρώνε και πολύ- αφήνουν την Cammy να το αποτελειώσει!!Πολλές φορές,ιδίως με μένα,τρώει συγχρόνως απο το πιάτο μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.198 21-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εμάς το κάνει αυτό με το τραπέζι και το φαγητό απο την αρχή!!Οι μικρες το έχουν μάθει πλεον οπότε μόλις τελειώσουν το φαγητό τους-όχι ότι τρώνε και πολύ- αφήνουν την Cammy να το αποτελειώσει!!Πολλές φορές,ιδίως με μένα,τρώει συγχρόνως απο το πιάτο μου!! Click για ανάπτυξη... Α, ενταξει. Αρα δεν ειναι μονο το δικο μου το "ζητιανακι" που το κανει αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.199 21-12-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, ενταξει. Αρα δεν ειναι μονο το δικο μου το "ζητιανακι" που το κανει αυτο. Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια!!!!! Εδω να δεις ζητιανακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Ο EL GATO έγραψε: #2.200 21-12-08 15:46 Α, εχτες εκανε το κορυφαιο. Επεσαν απο το πιατο του πατερα μου φασολακια και προλαβε, τα αρπαξε και τα εφαγε. Δε φανταζομουν οτι θα ετρωγε και φασολακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α ειναι αυτο που λενε classic ε;Νεκταρια βγαινουν και στα αλλα δυο σχεδια Κουνακια;Εμενα αυτο ειναι το αγαπημενο μου,αλλα σε ασημι και μαυρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:24 Η moukelis έγραψε: #2.192 20-12-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ωραίες φωτογραφίες, Δώρα Αυτά τα αυτιά είναι τρέλα Click για ανάπτυξη... Κι εμενα μ'αρεσουν πολυ οι φουντιτσες στα αυτια,μου θυμιζουν λυγκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.193 21-12-08 12:41 Αυτο το παιδι το εχουμε παραχαϊδεψει. Ανεβηκε την ωρα που ετρωγα στο τραπεζι. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ. Γιατι, μεχρι τωρα, ανεβαινε σε μια καρεκλα, ακουμπουσε τα χερια του μονο στην ακρη του τραπεζιου και κοιταζε. Τωρα ανεβηκε ολοκληρος και εκανε επιδρομη στο πιατο μου. Και να πεις οτι δεν του εδινα την ωρα που ετρωγα... Ρολο κιμα με πατατες στο φουρνο. Και τρωει και κονσερβα τωρα. Αλλα δε μου παει καρδια να τον μαλωσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #2.194 21-12-08 12:59 Εμ,επειδη του εδινες και δεν του το εμαθες απο την αρχη το κανει...Να σε δω αν θα το βρισκεις το ιδιο χαριτωμενο οταν χοροπηδαει αυτος και τα 10 κιλακια του πανω στο τραπεζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Νεκταρια έγραψε: #2.195 21-12-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτο το παιδι το εχουμε παραχαϊδεψει. Ανεβηκε την ωρα που ετρωγα στο τραπεζι. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ. Γιατι, μεχρι τωρα, ανεβαινε σε μια καρεκλα, ακουμπουσε τα χερια του μονο στην ακρη του τραπεζιου και κοιταζε. Τωρα ανεβηκε ολοκληρος και εκανε επιδρομη στο πιατο μου. Και να πεις οτι δεν του εδινα την ωρα που ετρωγα. Ρολο κιμα με πατατες στο φουρνο. Και τρωει και κονσερβα τωρα. Αλλα δε μου παει καρδια να τον μαλωσω.... Click για ανάπτυξη... Μπραβο ρε Παυλο Να δεις που οταν τρωει ο αντρας μου ,η Μια τρωει μαζι του απο το ιδιο πιατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.196 21-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ,επειδη του εδινες και δεν του το εμαθες απο την αρχη το κανει...Να σε δω αν θα το βρισκεις το ιδιο χαριτωμενο οταν χοροπηδαει αυτος και τα 10 κιλακια του πανω στο τραπεζι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπραβο ρε Παυλο Να δεις που οταν τρωει ο αντρας μου ,η Μια τρωει μαζι του απο το ιδιο πιατο Click για ανάπτυξη... Ναι, η αληθεια ειναι οτι, εμενα προσωπικα, δε με πειραζει. Ας κανει ο,τι θελει... Παντως, αυτη τη σκηνη με τη Μια θα ηθελα να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ESTELLE έγραψε: #2.197 21-12-08 15:23 Εμάς το κάνει αυτό με το τραπέζι και το φαγητό απο την αρχή!!Οι μικρες το έχουν μάθει πλεον οπότε μόλις τελειώσουν το φαγητό τους-όχι ότι τρώνε και πολύ- αφήνουν την Cammy να το αποτελειώσει!!Πολλές φορές,ιδίως με μένα,τρώει συγχρόνως απο το πιάτο μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.198 21-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εμάς το κάνει αυτό με το τραπέζι και το φαγητό απο την αρχή!!Οι μικρες το έχουν μάθει πλεον οπότε μόλις τελειώσουν το φαγητό τους-όχι ότι τρώνε και πολύ- αφήνουν την Cammy να το αποτελειώσει!!Πολλές φορές,ιδίως με μένα,τρώει συγχρόνως απο το πιάτο μου!! Click για ανάπτυξη... Α, ενταξει. Αρα δεν ειναι μονο το δικο μου το "ζητιανακι" που το κανει αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.199 21-12-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, ενταξει. Αρα δεν ειναι μονο το δικο μου το "ζητιανακι" που το κανει αυτο. Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια!!!!! Εδω να δεις ζητιανακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Ο EL GATO έγραψε: #2.200 21-12-08 15:46 Α, εχτες εκανε το κορυφαιο. Επεσαν απο το πιατο του πατερα μου φασολακια και προλαβε, τα αρπαξε και τα εφαγε. Δε φανταζομουν οτι θα ετρωγε και φασολακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ωραίες φωτογραφίες, Δώρα Αυτά τα αυτιά είναι τρέλα Click για ανάπτυξη... Κι εμενα μ'αρεσουν πολυ οι φουντιτσες στα αυτια,μου θυμιζουν λυγκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.193 21-12-08 12:41 Αυτο το παιδι το εχουμε παραχαϊδεψει. Ανεβηκε την ωρα που ετρωγα στο τραπεζι. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ. Γιατι, μεχρι τωρα, ανεβαινε σε μια καρεκλα, ακουμπουσε τα χερια του μονο στην ακρη του τραπεζιου και κοιταζε. Τωρα ανεβηκε ολοκληρος και εκανε επιδρομη στο πιατο μου. Και να πεις οτι δεν του εδινα την ωρα που ετρωγα... Ρολο κιμα με πατατες στο φουρνο. Και τρωει και κονσερβα τωρα. Αλλα δε μου παει καρδια να τον μαλωσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #2.194 21-12-08 12:59 Εμ,επειδη του εδινες και δεν του το εμαθες απο την αρχη το κανει...Να σε δω αν θα το βρισκεις το ιδιο χαριτωμενο οταν χοροπηδαει αυτος και τα 10 κιλακια του πανω στο τραπεζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Νεκταρια έγραψε: #2.195 21-12-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτο το παιδι το εχουμε παραχαϊδεψει. Ανεβηκε την ωρα που ετρωγα στο τραπεζι. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ. Γιατι, μεχρι τωρα, ανεβαινε σε μια καρεκλα, ακουμπουσε τα χερια του μονο στην ακρη του τραπεζιου και κοιταζε. Τωρα ανεβηκε ολοκληρος και εκανε επιδρομη στο πιατο μου. Και να πεις οτι δεν του εδινα την ωρα που ετρωγα. Ρολο κιμα με πατατες στο φουρνο. Και τρωει και κονσερβα τωρα. Αλλα δε μου παει καρδια να τον μαλωσω.... Click για ανάπτυξη... Μπραβο ρε Παυλο Να δεις που οταν τρωει ο αντρας μου ,η Μια τρωει μαζι του απο το ιδιο πιατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.196 21-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ,επειδη του εδινες και δεν του το εμαθες απο την αρχη το κανει...Να σε δω αν θα το βρισκεις το ιδιο χαριτωμενο οταν χοροπηδαει αυτος και τα 10 κιλακια του πανω στο τραπεζι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπραβο ρε Παυλο Να δεις που οταν τρωει ο αντρας μου ,η Μια τρωει μαζι του απο το ιδιο πιατο Click για ανάπτυξη... Ναι, η αληθεια ειναι οτι, εμενα προσωπικα, δε με πειραζει. Ας κανει ο,τι θελει... Παντως, αυτη τη σκηνη με τη Μια θα ηθελα να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ESTELLE έγραψε: #2.197 21-12-08 15:23 Εμάς το κάνει αυτό με το τραπέζι και το φαγητό απο την αρχή!!Οι μικρες το έχουν μάθει πλεον οπότε μόλις τελειώσουν το φαγητό τους-όχι ότι τρώνε και πολύ- αφήνουν την Cammy να το αποτελειώσει!!Πολλές φορές,ιδίως με μένα,τρώει συγχρόνως απο το πιάτο μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.198 21-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εμάς το κάνει αυτό με το τραπέζι και το φαγητό απο την αρχή!!Οι μικρες το έχουν μάθει πλεον οπότε μόλις τελειώσουν το φαγητό τους-όχι ότι τρώνε και πολύ- αφήνουν την Cammy να το αποτελειώσει!!Πολλές φορές,ιδίως με μένα,τρώει συγχρόνως απο το πιάτο μου!! Click για ανάπτυξη... Α, ενταξει. Αρα δεν ειναι μονο το δικο μου το "ζητιανακι" που το κανει αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.199 21-12-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, ενταξει. Αρα δεν ειναι μονο το δικο μου το "ζητιανακι" που το κανει αυτο. Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια!!!!! Εδω να δεις ζητιανακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Ο EL GATO έγραψε: #2.200 21-12-08 15:46 Α, εχτες εκανε το κορυφαιο. Επεσαν απο το πιατο του πατερα μου φασολακια και προλαβε, τα αρπαξε και τα εφαγε. Δε φανταζομουν οτι θα ετρωγε και φασολακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτο το παιδι το εχουμε παραχαϊδεψει. Ανεβηκε την ωρα που ετρωγα στο τραπεζι. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ. Γιατι, μεχρι τωρα, ανεβαινε σε μια καρεκλα, ακουμπουσε τα χερια του μονο στην ακρη του τραπεζιου και κοιταζε. Τωρα ανεβηκε ολοκληρος και εκανε επιδρομη στο πιατο μου. Και να πεις οτι δεν του εδινα την ωρα που ετρωγα... Ρολο κιμα με πατατες στο φουρνο. Και τρωει και κονσερβα τωρα. Αλλα δε μου παει καρδια να τον μαλωσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #2.194 21-12-08 12:59 Εμ,επειδη του εδινες και δεν του το εμαθες απο την αρχη το κανει...Να σε δω αν θα το βρισκεις το ιδιο χαριτωμενο οταν χοροπηδαει αυτος και τα 10 κιλακια του πανω στο τραπεζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Νεκταρια έγραψε: #2.195 21-12-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτο το παιδι το εχουμε παραχαϊδεψει. Ανεβηκε την ωρα που ετρωγα στο τραπεζι. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ. Γιατι, μεχρι τωρα, ανεβαινε σε μια καρεκλα, ακουμπουσε τα χερια του μονο στην ακρη του τραπεζιου και κοιταζε. Τωρα ανεβηκε ολοκληρος και εκανε επιδρομη στο πιατο μου. Και να πεις οτι δεν του εδινα την ωρα που ετρωγα. Ρολο κιμα με πατατες στο φουρνο. Και τρωει και κονσερβα τωρα. Αλλα δε μου παει καρδια να τον μαλωσω.... Click για ανάπτυξη... Μπραβο ρε Παυλο Να δεις που οταν τρωει ο αντρας μου ,η Μια τρωει μαζι του απο το ιδιο πιατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.196 21-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ,επειδη του εδινες και δεν του το εμαθες απο την αρχη το κανει...Να σε δω αν θα το βρισκεις το ιδιο χαριτωμενο οταν χοροπηδαει αυτος και τα 10 κιλακια του πανω στο τραπεζι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπραβο ρε Παυλο Να δεις που οταν τρωει ο αντρας μου ,η Μια τρωει μαζι του απο το ιδιο πιατο Click για ανάπτυξη... Ναι, η αληθεια ειναι οτι, εμενα προσωπικα, δε με πειραζει. Ας κανει ο,τι θελει... Παντως, αυτη τη σκηνη με τη Μια θα ηθελα να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ESTELLE έγραψε: #2.197 21-12-08 15:23 Εμάς το κάνει αυτό με το τραπέζι και το φαγητό απο την αρχή!!Οι μικρες το έχουν μάθει πλεον οπότε μόλις τελειώσουν το φαγητό τους-όχι ότι τρώνε και πολύ- αφήνουν την Cammy να το αποτελειώσει!!Πολλές φορές,ιδίως με μένα,τρώει συγχρόνως απο το πιάτο μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.198 21-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εμάς το κάνει αυτό με το τραπέζι και το φαγητό απο την αρχή!!Οι μικρες το έχουν μάθει πλεον οπότε μόλις τελειώσουν το φαγητό τους-όχι ότι τρώνε και πολύ- αφήνουν την Cammy να το αποτελειώσει!!Πολλές φορές,ιδίως με μένα,τρώει συγχρόνως απο το πιάτο μου!! Click για ανάπτυξη... Α, ενταξει. Αρα δεν ειναι μονο το δικο μου το "ζητιανακι" που το κανει αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.199 21-12-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, ενταξει. Αρα δεν ειναι μονο το δικο μου το "ζητιανακι" που το κανει αυτο. Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια!!!!! Εδω να δεις ζητιανακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Ο EL GATO έγραψε: #2.200 21-12-08 15:46 Α, εχτες εκανε το κορυφαιο. Επεσαν απο το πιατο του πατερα μου φασολακια και προλαβε, τα αρπαξε και τα εφαγε. Δε φανταζομουν οτι θα ετρωγε και φασολακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμ,επειδη του εδινες και δεν του το εμαθες απο την αρχη το κανει...Να σε δω αν θα το βρισκεις το ιδιο χαριτωμενο οταν χοροπηδαει αυτος και τα 10 κιλακια του πανω στο τραπεζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Νεκταρια έγραψε: #2.195 21-12-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτο το παιδι το εχουμε παραχαϊδεψει. Ανεβηκε την ωρα που ετρωγα στο τραπεζι. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ. Γιατι, μεχρι τωρα, ανεβαινε σε μια καρεκλα, ακουμπουσε τα χερια του μονο στην ακρη του τραπεζιου και κοιταζε. Τωρα ανεβηκε ολοκληρος και εκανε επιδρομη στο πιατο μου. Και να πεις οτι δεν του εδινα την ωρα που ετρωγα. Ρολο κιμα με πατατες στο φουρνο. Και τρωει και κονσερβα τωρα. Αλλα δε μου παει καρδια να τον μαλωσω.... Click για ανάπτυξη... Μπραβο ρε Παυλο Να δεις που οταν τρωει ο αντρας μου ,η Μια τρωει μαζι του απο το ιδιο πιατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.196 21-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ,επειδη του εδινες και δεν του το εμαθες απο την αρχη το κανει...Να σε δω αν θα το βρισκεις το ιδιο χαριτωμενο οταν χοροπηδαει αυτος και τα 10 κιλακια του πανω στο τραπεζι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπραβο ρε Παυλο Να δεις που οταν τρωει ο αντρας μου ,η Μια τρωει μαζι του απο το ιδιο πιατο Click για ανάπτυξη... Ναι, η αληθεια ειναι οτι, εμενα προσωπικα, δε με πειραζει. Ας κανει ο,τι θελει... Παντως, αυτη τη σκηνη με τη Μια θα ηθελα να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ESTELLE έγραψε: #2.197 21-12-08 15:23 Εμάς το κάνει αυτό με το τραπέζι και το φαγητό απο την αρχή!!Οι μικρες το έχουν μάθει πλεον οπότε μόλις τελειώσουν το φαγητό τους-όχι ότι τρώνε και πολύ- αφήνουν την Cammy να το αποτελειώσει!!Πολλές φορές,ιδίως με μένα,τρώει συγχρόνως απο το πιάτο μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.198 21-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εμάς το κάνει αυτό με το τραπέζι και το φαγητό απο την αρχή!!Οι μικρες το έχουν μάθει πλεον οπότε μόλις τελειώσουν το φαγητό τους-όχι ότι τρώνε και πολύ- αφήνουν την Cammy να το αποτελειώσει!!Πολλές φορές,ιδίως με μένα,τρώει συγχρόνως απο το πιάτο μου!! Click για ανάπτυξη... Α, ενταξει. Αρα δεν ειναι μονο το δικο μου το "ζητιανακι" που το κανει αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.199 21-12-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, ενταξει. Αρα δεν ειναι μονο το δικο μου το "ζητιανακι" που το κανει αυτο. Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια!!!!! Εδω να δεις ζητιανακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Ο EL GATO έγραψε: #2.200 21-12-08 15:46 Α, εχτες εκανε το κορυφαιο. Επεσαν απο το πιατο του πατερα μου φασολακια και προλαβε, τα αρπαξε και τα εφαγε. Δε φανταζομουν οτι θα ετρωγε και φασολακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτο το παιδι το εχουμε παραχαϊδεψει. Ανεβηκε την ωρα που ετρωγα στο τραπεζι. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ. Γιατι, μεχρι τωρα, ανεβαινε σε μια καρεκλα, ακουμπουσε τα χερια του μονο στην ακρη του τραπεζιου και κοιταζε. Τωρα ανεβηκε ολοκληρος και εκανε επιδρομη στο πιατο μου. Και να πεις οτι δεν του εδινα την ωρα που ετρωγα. Ρολο κιμα με πατατες στο φουρνο. Και τρωει και κονσερβα τωρα. Αλλα δε μου παει καρδια να τον μαλωσω.... Click για ανάπτυξη... Μπραβο ρε Παυλο Να δεις που οταν τρωει ο αντρας μου ,η Μια τρωει μαζι του απο το ιδιο πιατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.196 21-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ,επειδη του εδινες και δεν του το εμαθες απο την αρχη το κανει...Να σε δω αν θα το βρισκεις το ιδιο χαριτωμενο οταν χοροπηδαει αυτος και τα 10 κιλακια του πανω στο τραπεζι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπραβο ρε Παυλο Να δεις που οταν τρωει ο αντρας μου ,η Μια τρωει μαζι του απο το ιδιο πιατο Click για ανάπτυξη... Ναι, η αληθεια ειναι οτι, εμενα προσωπικα, δε με πειραζει. Ας κανει ο,τι θελει... Παντως, αυτη τη σκηνη με τη Μια θα ηθελα να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ESTELLE έγραψε: #2.197 21-12-08 15:23 Εμάς το κάνει αυτό με το τραπέζι και το φαγητό απο την αρχή!!Οι μικρες το έχουν μάθει πλεον οπότε μόλις τελειώσουν το φαγητό τους-όχι ότι τρώνε και πολύ- αφήνουν την Cammy να το αποτελειώσει!!Πολλές φορές,ιδίως με μένα,τρώει συγχρόνως απο το πιάτο μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.198 21-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εμάς το κάνει αυτό με το τραπέζι και το φαγητό απο την αρχή!!Οι μικρες το έχουν μάθει πλεον οπότε μόλις τελειώσουν το φαγητό τους-όχι ότι τρώνε και πολύ- αφήνουν την Cammy να το αποτελειώσει!!Πολλές φορές,ιδίως με μένα,τρώει συγχρόνως απο το πιάτο μου!! Click για ανάπτυξη... Α, ενταξει. Αρα δεν ειναι μονο το δικο μου το "ζητιανακι" που το κανει αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.199 21-12-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, ενταξει. Αρα δεν ειναι μονο το δικο μου το "ζητιανακι" που το κανει αυτο. Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια!!!!! Εδω να δεις ζητιανακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Ο EL GATO έγραψε: #2.200 21-12-08 15:46 Α, εχτες εκανε το κορυφαιο. Επεσαν απο το πιατο του πατερα μου φασολακια και προλαβε, τα αρπαξε και τα εφαγε. Δε φανταζομουν οτι θα ετρωγε και φασολακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ,επειδη του εδινες και δεν του το εμαθες απο την αρχη το κανει...Να σε δω αν θα το βρισκεις το ιδιο χαριτωμενο οταν χοροπηδαει αυτος και τα 10 κιλακια του πανω στο τραπεζι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπραβο ρε Παυλο Να δεις που οταν τρωει ο αντρας μου ,η Μια τρωει μαζι του απο το ιδιο πιατο Click για ανάπτυξη... Ναι, η αληθεια ειναι οτι, εμενα προσωπικα, δε με πειραζει. Ας κανει ο,τι θελει... Παντως, αυτη τη σκηνη με τη Μια θα ηθελα να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ESTELLE έγραψε: #2.197 21-12-08 15:23 Εμάς το κάνει αυτό με το τραπέζι και το φαγητό απο την αρχή!!Οι μικρες το έχουν μάθει πλεον οπότε μόλις τελειώσουν το φαγητό τους-όχι ότι τρώνε και πολύ- αφήνουν την Cammy να το αποτελειώσει!!Πολλές φορές,ιδίως με μένα,τρώει συγχρόνως απο το πιάτο μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.198 21-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εμάς το κάνει αυτό με το τραπέζι και το φαγητό απο την αρχή!!Οι μικρες το έχουν μάθει πλεον οπότε μόλις τελειώσουν το φαγητό τους-όχι ότι τρώνε και πολύ- αφήνουν την Cammy να το αποτελειώσει!!Πολλές φορές,ιδίως με μένα,τρώει συγχρόνως απο το πιάτο μου!! Click για ανάπτυξη... Α, ενταξει. Αρα δεν ειναι μονο το δικο μου το "ζητιανακι" που το κανει αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.199 21-12-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, ενταξει. Αρα δεν ειναι μονο το δικο μου το "ζητιανακι" που το κανει αυτο. Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια!!!!! Εδω να δεις ζητιανακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Ο EL GATO έγραψε: #2.200 21-12-08 15:46 Α, εχτες εκανε το κορυφαιο. Επεσαν απο το πιατο του πατερα μου φασολακια και προλαβε, τα αρπαξε και τα εφαγε. Δε φανταζομουν οτι θα ετρωγε και φασολακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμάς το κάνει αυτό με το τραπέζι και το φαγητό απο την αρχή!!Οι μικρες το έχουν μάθει πλεον οπότε μόλις τελειώσουν το φαγητό τους-όχι ότι τρώνε και πολύ- αφήνουν την Cammy να το αποτελειώσει!!Πολλές φορές,ιδίως με μένα,τρώει συγχρόνως απο το πιάτο μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.198 21-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εμάς το κάνει αυτό με το τραπέζι και το φαγητό απο την αρχή!!Οι μικρες το έχουν μάθει πλεον οπότε μόλις τελειώσουν το φαγητό τους-όχι ότι τρώνε και πολύ- αφήνουν την Cammy να το αποτελειώσει!!Πολλές φορές,ιδίως με μένα,τρώει συγχρόνως απο το πιάτο μου!! Click για ανάπτυξη... Α, ενταξει. Αρα δεν ειναι μονο το δικο μου το "ζητιανακι" που το κανει αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.199 21-12-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, ενταξει. Αρα δεν ειναι μονο το δικο μου το "ζητιανακι" που το κανει αυτο. Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια!!!!! Εδω να δεις ζητιανακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Ο EL GATO έγραψε: #2.200 21-12-08 15:46 Α, εχτες εκανε το κορυφαιο. Επεσαν απο το πιατο του πατερα μου φασολακια και προλαβε, τα αρπαξε και τα εφαγε. Δε φανταζομουν οτι θα ετρωγε και φασολακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εμάς το κάνει αυτό με το τραπέζι και το φαγητό απο την αρχή!!Οι μικρες το έχουν μάθει πλεον οπότε μόλις τελειώσουν το φαγητό τους-όχι ότι τρώνε και πολύ- αφήνουν την Cammy να το αποτελειώσει!!Πολλές φορές,ιδίως με μένα,τρώει συγχρόνως απο το πιάτο μου!! Click για ανάπτυξη... Α, ενταξει. Αρα δεν ειναι μονο το δικο μου το "ζητιανακι" που το κανει αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.199 21-12-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, ενταξει. Αρα δεν ειναι μονο το δικο μου το "ζητιανακι" που το κανει αυτο. Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια!!!!! Εδω να δεις ζητιανακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Ο EL GATO έγραψε: #2.200 21-12-08 15:46 Α, εχτες εκανε το κορυφαιο. Επεσαν απο το πιατο του πατερα μου φασολακια και προλαβε, τα αρπαξε και τα εφαγε. Δε φανταζομουν οτι θα ετρωγε και φασολακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, ενταξει. Αρα δεν ειναι μονο το δικο μου το "ζητιανακι" που το κανει αυτο. Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια!!!!! Εδω να δεις ζητιανακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Ο EL GATO έγραψε: #2.200 21-12-08 15:46 Α, εχτες εκανε το κορυφαιο. Επεσαν απο το πιατο του πατερα μου φασολακια και προλαβε, τα αρπαξε και τα εφαγε. Δε φανταζομουν οτι θα ετρωγε και φασολακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Α, εχτες εκανε το κορυφαιο. Επεσαν απο το πιατο του πατερα μου φασολακια και προλαβε, τα αρπαξε και τα εφαγε. Δε φανταζομουν οτι θα ετρωγε και φασολακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.