Τα Μaine Coon-άκια!!

Ειναι τελιοι μακαρι να μποροθσα να κρατισω και εγω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιουλη κοιτα στην Aegean, περιπου στα 200.
Παυλο αν ολα πανε καλα και ΕΙΝΑΙ εγκυος το ζευγαρι ειναι Queen- Mauro.
Παύλο! Σου έχουμε σύντομα με ένα Queenόγατο!!;):up: Ιδιο με τη μαμά! :inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακαρι....
Ε, λογικα, καποιο αρσενικο θα γεννηθει σε αυτα τα χρωματα! :hmm:

Μακαρι....
Ε, λογικα, καποιο αρσενικο θα γεννηθει σε αυτα τα χρωματα! :hmm:
Επιμένεις για αρσενικό ε? Θέλω να πω αν δεν βγει αρσενικό και βγει θηλυκό σ'αυτό το χρώμα που το απ'εύχομαι βέβαια.. δεν θα σε ρίξει με τη γοητεία της? :cool::P:lol:

Στη γυναικεια γοητεια δεν αντιστεκομαι ευκολα, αλλα πλεον το θεμα εχει ξεφυγει απο 'μενα. Εχουμε συμφωνησει οικογενειακως στο φυλο και χρωμα. :lol:

Στη γυναικεια γοητεια δεν αντιστεκομαι ευκολα, αλλα πλεον το θεμα εχει ξεφυγει απο 'μενα. Εχουμε συμφωνησει οικογενειακως στο φυλο και χρωμα. :lol:
Πάσο πάσο! :lol:Σε καταλαβαίνω... γιατί κι εγώ έτσι είμαι... αν βάλω κάτι στο ξεροκέφαλό μου... πείθω και την οικογένεια! :P:lol:
Κάτι κουκλιά που έχει η Νεκταρία διαθέσιμα σε μπλέ τάμπι νομίζω τα είδες??? :)

Πλεον, ξερω απ' εξω και ανακατωτα, που λενε, τα γατακια στο εκτροφειο της κας Νεκταριας. Σε παραπεμπω στην προηγουμενη απαντηση.

Πλεον, ξερω απ' εξω και ανακατωτα, που λενε, τα γατακια στο εκτροφειο της κας Νεκταριας. Σε παραπεμπω στην προηγουμενη απαντηση.
Βρε ίδιοι είμαστε!!:up: Η Σεμέλη μου ήταν κι αυτή "ειδική παραγγελία" :lol::lol:

Νεκταρία! Κράτησα μια θέση στην Aegean για να πάω Σάββατο 15 νοέμβρη στη Σόφια και να γυρίσω Κυριακή... αλλά κοιτώ και το ενδεχόμενο της πτήσης για Θεσ/νίκη - τρένο για Σόφια... θα ρωτήσω τη Νικολέτα για τιμή... :)

Αντιλαμβανεσαι, ασφαλως, οτι θα αναλαβεις χρεη ανταποκριτη-φωτογραφου, ε?

Αντιλαμβανεσαι, ασφαλως, οτι θα αναλαβεις χρεη ανταποκριτη-φωτογραφου, ε?
Εννοείται! Και κουβαλητή...και εμψυχωτή... και τοστ και πορτοκαλάδες να τους φέρνω:P:lol:... και την άμμο των γατιών να καθαρίζω δεν με νοιάζει!:up: :)
Αρκεί να παίρνω οφθαλμόλουτρο από όμορφες γάτες και να μιλήσω και γνωρίσω εκτροφείς Βιρμανικών... :)

Μετα θα παρεις και Maine Coon? :lol:

Καλημερα!

Μετα θα παρεις και Maine Coon? :lol:

Καλημερα!
Χθες μου έβγαλε ένα φιρμάνι η οδοντίατρος όπου πλέον για μένα η εκθεση έγινε απαγορευτική... :(
Προτεραιότητες... τι να κάνουμε... :)

Και τωρα.... ποιος θα βγαλει φωτογραφιες τωρα, ε?

Ευτυχως θα εχω δυο φιλες μου μαζι χωρις γατια.Αλλα μωρε Γιουλη μας την εκανες παλι.Εμεις εσενα θελουμε.

Ευτυχως θα εχω δυο φιλες μου μαζι χωρις γατια.Αλλα μωρε Γιουλη μας την εκανες παλι.Εμεις εσενα θελουμε.
...δεν ήταν στο χέρι μου... έσκασα στην αρχή κι εγώ.. αλλά αν σου πω το αστρονομικό ποσό που μου ζητήθηκε θα με καταλάβεις... :/:
Ελα Νεκταρίνι μου... κι εγώ θα έρθω στο νησί των γατοδεινόσαυρων να σε δω και να χαιδέψω τους γίγαντες σου...;):)

...δεν ήταν στο χέρι μου... έσκασα στην αρχή κι εγώ.. αλλά αν σου πω το αστρονομικό ποσό που μου ζητήθηκε θα με καταλάβεις... :/:
Ελα Νεκταρίνι μου... κι εγώ θα έρθω στο νησί των γατοδεινόσαυρων να σε δω και να χαιδέψω τους γίγαντες σου...;):)
Το Σ/Κ 25-26 Οκτωβρίου θα είσαι σπίτι? :)

Πιστευω ναι αν το κανονισουμε ΣΙΓΟΥΡΑ.Θα φυγω σε λιγο για Ακρατα,πεθανε ο πεθερος μου .θα τα πουμε συντομα.Φιλια σε ολη τη γατοπαρεα.

Πιστευω ναι αν το κανονισουμε ΣΙΓΟΥΡΑ.Θα φυγω σε λιγο για Ακρατα,πεθανε ο πεθερος μου .θα τα πουμε συντομα.Φιλια σε ολη τη γατοπαρεα.
Συλλυπητήρια...:(
Τα λέμε...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back