EL GATO
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ έχω τον main coonούλη Φαντομά μου, που πλέον δεν χωρά καν στην αγκαλιά μου! Είναι ,γκούχου-γκούχου, 13 κιλά και είναι συνεχώς σε δίαιτα αλλά δεν τα καταφέρνει διότι ειναι λιχούδης και όπου πετύχει φαγητό στα πιατάκια των άλλων γατουλινιών μου βρε δεν το αφήνει από τη..γλώσσα του... Έχει κι αυτόν τον περίεργο τρόπο που τρώνε τα maine coon που με κάνει και γελάω και τη φωνίτσα τη βελουδοκελαριστή που δεν ταιριάζει καθόλου με το ανάστημά του,
Αλλά είναι ο πιο χαδιάρης γάτος που έχει υπάρξει!!! Το χτένισμα δε, λόγω όγκου, μας παίρνει πολύ ώρα και πάντα θέλει να τρίβεται πάνω στη βούρτσα και έχω την αίσθηση ότι θα στραβολαιμιάσει κάποια στιγμή! Όταν βέβαια του χτενίζω την πλουμιστή ουρά τουρλώνεται σαν λόρδος 
Η χειρότερη στιγμή είναι όταν βλέπει ή καταλάβει ότι ετοιμάζω το κλουβί για να πάμε στον κτηνίατρο για τα εμβολιάκια μας... Χώνεται στα πιο απίθανα μέρη όπου είναι αδύνατο να τον πιάσεις αν δεν βγει μόνος του...Και για να βγει μόνος του ....χρειάζεται τρομερή υπομονή!
Ιδού ένα χαρακτηριστικό close-up:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Παυλο άντε και στον δικό σου γίγαντα!!!

EL GATO
Διάσημο μέλος
EL GATO
Διάσημο μέλος
Μπήκα κι εγώ σήμερα στο τόπικ σας διότι στραβομάρα τόσο καιρό δεν το είχα δει, και διαβάζω γι' αυτή τη δυσάρεστη είδηση...Ζωή σε σας Νεκταρία... Πολύ δύναμη και κουράγιο σας εύχομαι!
Εγώ έχω τον main coonούλη Φαντομά μου, που πλέον δεν χωρά καν στην αγκαλιά μου! Είναι ,γκούχου-γκούχου, 13 κιλά και είναι συνεχώς σε δίαιτα αλλά δεν τα καταφέρνει διότι ειναι λιχούδης και όπου πετύχει φαγητό στα πιατάκια των άλλων γατουλινιών μου βρε δεν το αφήνει από τη..γλώσσα του... Έχει κι αυτόν τον περίεργο τρόπο που τρώνε τα maine coon που με κάνει και γελάω και τη φωνίτσα τη βελουδοκελαριστή που δεν ταιριάζει καθόλου με το ανάστημά του,Αλλά είναι ο πιο χαδιάρης γάτος που έχει υπάρξει!!! Το χτένισμα δε, λόγω όγκου, μας παίρνει πολύ ώρα και πάντα θέλει να τρίβεται πάνω στη βούρτσα και έχω την αίσθηση ότι θα στραβολαιμιάσει κάποια στιγμή! Όταν βέβαια του χτενίζω την πλουμιστή ουρά τουρλώνεται σαν λόρδος
Η χειρότερη στιγμή είναι όταν βλέπει ή καταλάβει ότι ετοιμάζω το κλουβί για να πάμε στον κτηνίατρο για τα εμβολιάκια μας... Χώνεται στα πιο απίθανα μέρη όπου είναι αδύνατο να τον πιάσεις αν δεν βγει μόνος του...Και για να βγει μόνος του ....χρειάζεται τρομερή υπομονή!
![]()
Mandeson, ειναι πολυ ομορφος! Να τον χαιρεσαι!
mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mandeson, ειναι πολυ ομορφος! Να τον χαιρεσαι!
Σε ευχαριστούμε και οι δύο

moukelis
Επιφανές μέλος
EL GATO
Διάσημο μέλος
Που ειστε ολοι?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Παααααααυλοοοοοοοο!!!!Φωνη βοωντος εν τη ερημω....
Που ειστε ολοι?![]()
Ου ου !!!

Καλημέρα!

EL GATO
Διάσημο μέλος

Καλημερα!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

EL GATO
Διάσημο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Τι κούκλος γατος!!! Να τον χαίρεσαι. Ειναι πανέμορφος.Μπήκα κι εγώ σήμερα στο τόπικ σας διότι στραβομάρα τόσο καιρό δεν το είχα δει, και διαβάζω γι' αυτή τη δυσάρεστη είδηση...Ζωή σε σας Νεκταρία... Πολύ δύναμη και κουράγιο σας εύχομαι!
Εγώ έχω τον main coonούλη Φαντομά μου, που πλέον δεν χωρά καν στην αγκαλιά μου! Είναι ,γκούχου-γκούχου, 13 κιλά και είναι συνεχώς σε δίαιτα αλλά δεν τα καταφέρνει διότι ειναι λιχούδης και όπου πετύχει φαγητό στα πιατάκια των άλλων γατουλινιών μου βρε δεν το αφήνει από τη..γλώσσα του... Έχει κι αυτόν τον περίεργο τρόπο που τρώνε τα maine coon που με κάνει και γελάω και τη φωνίτσα τη βελουδοκελαριστή που δεν ταιριάζει καθόλου με το ανάστημά του,Αλλά είναι ο πιο χαδιάρης γάτος που έχει υπάρξει!!! Το χτένισμα δε, λόγω όγκου, μας παίρνει πολύ ώρα και πάντα θέλει να τρίβεται πάνω στη βούρτσα και έχω την αίσθηση ότι θα στραβολαιμιάσει κάποια στιγμή! Όταν βέβαια του χτενίζω την πλουμιστή ουρά τουρλώνεται σαν λόρδος
![]()
Αυτό που με κατέπληξε στην έκθεση την προηγούμενη όπου σχεδόν δίπλα μου ήταν μια κοπέλα που ελάμβανε μέρος με ένα μέιν κουν που είχε πάρει από τη Νεκταρία έναν κούκλαρο, ήταν πόσο χαδιάρης ήταν, πόσο τεράστιος, και ακου κάτι τρομερό:Από την υπερδιέγερση που είχε, το μωρό μου ίδρωνε, στη μύτη, και στα πατουσάκια του. Πρώτη φορά έπιανα πατουσάκια γάτου ιδρωμένα κανονικότατα.(Ενώ αντίθετα ο Πέρσης μου ήταν αδιάφορος). Και η γατομαμά του μου είπε ότι οταν είναι σε αμηχανία ιδρώνει πάντα. Τρομερά γατια τα μέιν κουν. Είναι το όνειρο της κόρης μου. Κάποια στιγμή θέλει να πάρει. Κι εμένα με ξετρελαίνουν.

Γιουλη... να συνεννοηθούμε να πάμε παρεούλα. Δεν ξέρω αν μπορώ αυτή την Κυριακή γιατί γιορτάζει ο ανηψούλης μου κ θα πάμε μάλλον εκεί.!!Nα δω μήπως καταφέρω να πάω στη Νεκταρία τη Κυριακή... γιατί το Σάββατο που υπολόγιζα μου προέκυψε τραπέζι...![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Πιστευω ναι αν το κανονισουμε ΣΙΓΟΥΡΑ.Θα φυγω σε λιγο για Ακρατα,πεθανε ο πεθερος μου .θα τα πουμε συντομα.Φιλια σε ολη τη γατοπαρεα.
Νεκταρία μου συλληπητήρια. Ζωή σε εσάς.
Εχουμε γνωριστεί στην έκθεση την περασμένη κι έχουμε μιλήσει. Πιστεύω να τα πούμε κι από κοντα. Θέλω να έρθω στον παράδεισό σου και να καμαρώσω τα υπέροχα γατιά σου. Τα χαζευω πάρα πολλές φορες. Και ο γατούλης που έλαβε μέρος στην έκθεση(της κοπελας που ήταν κοντά μου),για τον οποιο μίλησα πιο πάνω, είναι δικής σου εκτροφής και πήρε κ βραβείο κ ήταν ΘΕΟΣ.Δεν θυμάμαι το όνομά του.

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Κοριτσια το σπιτι μου ειναι ανοιχτο και θα χαρω πολυ να σας δω ,παραλληλα να θαυμασετε(οπως λετε τα κουνακια)Το ονομα του γατου Αν δεν κανω λαθος στο pedigree ειναι Jambi αλλα τον φωναζουν Sebastian.Eναι πραγματικα θηριο
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι κούκλος γατος!!! Να τον χαίρεσαι. Ειναι πανέμορφος.
Αυτό που με κατέπληξε στην έκθεση την προηγούμενη όπου σχεδόν δίπλα μου ήταν μια κοπέλα που ελάμβανε μέρος με ένα μέιν κουν που είχε πάρει από τη Νεκταρία έναν κούκλαρο, ήταν πόσο χαδιάρης ήταν, πόσο τεράστιος, και ακου κάτι τρομερό:Από την υπερδιέγερση που είχε, το μωρό μου ίδρωνε, στη μύτη, και στα πατουσάκια του. Πρώτη φορά έπιανα πατουσάκια γάτου ιδρωμένα κανονικότατα.(Ενώ αντίθετα ο Πέρσης μου ήταν αδιάφορος). Και η γατομαμά του μου είπε ότι οταν είναι σε αμηχανία ιδρώνει πάντα. Τρομερά γατια τα μέιν κουν. Είναι το όνειρο της κόρης μου. Κάποια στιγμή θέλει να πάρει. Κι εμένα με ξετρελαίνουν.
![]()
Αχ ναι, αγχώνονται τρομερά και ιδρώνουν τα πατουσάκια και η μυτούλα τους! Ιδίως τα πατουσάκια όταν ο Φαντομάκος μου ήταν μικρότερος ίδρωναν διαρκώς και άφηναν παντού σημάδια... Τώρα μόνο όταν αγχώνεται ή βρίσκεται σε υπερδιέγερση... Είναι τεράστια γατιά, αληθινά λιοντάρια, με την πιο αθώα ψυχή! Ειλικρινά!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εμένα ούτε το αυτί του δεν ιδρώνειΑχ ναι, αγχώνονται τρομερά και ιδρώνουν τα πατουσάκια και η μυτούλα τους! Ιδίως τα πατουσάκια όταν ο Φαντομάκος μου ήταν μικρότερος ίδρωναν διαρκώς και άφηναν παντού σημάδια... Τώρα μόνο όταν αγχώνεται ή βρίσκεται σε υπερδιέγερση... Είναι τεράστια γατιά, αληθινά λιοντάρια, με την πιο αθώα ψυχή! Ειλικρινά!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Γιουλη... να συνεννοηθούμε να πάμε παρεούλα. Δεν ξέρω αν μπορώ αυτή την Κυριακή γιατί γιορτάζει ο ανηψούλης μου κ θα πάμε μάλλον εκεί.!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool