Τα Μaine Coon-άκια!!

Παύλο όντως μεγάλωσε πολύ!!Και το σημείο που αρπάζει το παιχνιδάκι,τέλειο!!:up:Μπράβο του!!Η δικιά μου πάει με τα δικά μας μέτρα,αργά και σταθερά.Ε τι να κάνουμε,γυναίκες είμαστε,προσέχουμε και τη σιλουέττα μας!!Κάτσε να έρθει και ο Ντουράν,να έχουμε και τον άντρακλα δίπλα μας!!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι κουκλος παυλο:up:
και για 4 μηνων ειναι τελειος:D
καλε πως το τσακωσε ετσι:lol:
αχ αντε και η σειρα μου αντε αντε :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδακια, σας ευχαριστω ολους.

Ειναι αυτος ενας... Του πηρα πριν λιγο μια μπαντανα για το λαιμο του, ετσι για να δω πως ειναι, και τη βγαζει συνεχεια. Εχει στυλιστικη αποψη το παιδι.

Παιδακια, σας ευχαριστω ολους.

Ειναι αυτος ενας... Του πηρα πριν λιγο μια μπαντανα για το λαιμο του, ετσι για να δω πως ειναι, και τη βγαζει συνεχεια. Εχει στυλιστικη αποψη το παιδι.

Εννοειτε:up:,εχει στυλ και αποψη:lol:αμα θελει μονο;)
αμα δεν θελει οτι και να κανεις Παυλο δεν προκειτε να περασει το δικο σου:P:D

Εννοειτε:up:,εχει στυλ και αποψη:lol:αμα θελει μονο;)
αμα δεν θελει οτι και να κανεις Παυλο δεν προκειτε να περασει το δικο σου:P:D

Δικιο εχεις μου φαινεται....

Δικιο εχεις μου φαινεται....

Εμ ετσι ειναι,:Pειναι αυτο που λενε
αμα γουσταρω αμα δεν ουστ κσουτ και ολα τα σχετικα:lol:
ετσι και στα χαδια:)
αμα θελει;),αμα δεν θελει θα φροντισει και γι'αυτο:D

Αγαπημενα μου φιλαρακια καλησπεεερα!!!!!!:rolleyes::rolleyes: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ . Μου λειψατε παρα πολυ!!!!! Καλως ορισες Δημητρη στη παρεα μας, καλοριζικο το μωρουλινι σου.Πως περασατε στις γιορτες? Εγω παντως χορτασα δουλεια. Εξοντωτικο το ωραριο.Νεκταρινακι μου τι κανεις? Εχω νεες γιορτινες φωτο του lovely, με την πρωτη ευκαιρια θα τις βαλω.

Αγαπημενα μου φιλαρακια καλησπεεερα!!!!!!:rolleyes::rolleyes: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ . Μου λειψατε παρα πολυ!!!!! Καλως ορισες Δημητρη στη παρεα μας, καλοριζικο το μωρουλινι σου.Πως περασατε στις γιορτες? Εγω παντως χορτασα δουλεια. Εξοντωτικο το ωραριο.Νεκταρινακι μου τι κανεις? Εχω νεες γιορτινες φωτο του lovely, με την πρωτη ευκαιρια θα τις βαλω.

Καλησπερα :)και ευχαριστω πολυ κ.Κωνσταντινα για το καλως ορισμα:D,σας ευχομαι κι'εσας καλη χρονια,χρονια πολλα καλα και με ποιοτητα,ευτιχισμενος ο καινουργιος χρονος:up:,υγεια πανω απ'ολα για ολους μας και αφου εχουμε αυτην ολα τ'αλλα ερχονται;),να ειστε καλα και για το μπεμπακι μου:inlove::baby:,ελπιζω συντομα να το εχω κοντα μου.:)

Καλημερα!!!!! ειναι κανεις εδω????:hmm::hmm:σας στελνω μερικες φωτο ,ετσι να σας φτιαξω τη μερα.......

Συνημμένα

• 2.jpg
    2.jpg
    52,5 KB · Εμφανίσεις: 22
  • 3.jpg
    3.jpg
    68,4 KB · Εμφανίσεις: 21
  • 5.jpg
    5.jpg
    103,7 KB · Εμφανίσεις: 25
  • 6.jpg
    6.jpg
    52,6 KB · Εμφανίσεις: 22
  • 7.jpg
    7.jpg
    50,8 KB · Εμφανίσεις: 22
Και μη νομιζετε πως ειμαι μονη στο PC .......
Και στο φαγιτο με ακολουθει......

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    49,5 KB · Εμφανίσεις: 21
  • 11.jpg
    11.jpg
    96,8 KB · Εμφανίσεις: 21
Καλημερα!!!!! ειναι κανεις εδω????:hmm::hmm:σας στελνω μερικες φωτο ,ετσι να σας φτιαξω τη μερα.......
εγω ειμαι εδω! Θαυμαστρια μεγαλη των Κουν !
Οι φωτογραφιες σου Κωσταντινα ειναι πραγματικα υπεροχες...Μοντελο και σκηνοθεσια παιρνουν ΑΡΙΣΤΑ!

Καλη Χρονια!:)

Καλη χρονια!
Κωνσταντινα, νομιζω στο 'χω ξαναπει. Ο γατος σου ειναι πολυ ομορφος.:cool: Πολυ καλος.

Καλησπέρα και απο μένα. Λοιπόν εγώ έχω έρθει απο χθες στης Νεκταρίας και έχω χαζέψει στην κυριολεξία. Είναι ένα όνειρο αυτό έχω μόνο να πω! Η Νεκταρία είναι καταπληκτική γυναίκα και τα λατρέυει τα μωρά της! Είναι φιλόξενη, πρόσχαρη! Εγώ να φανταστείτε χθες το βράδυ έμεινα εδώ. Και χάιδευα γατιά. Το καταυχαριστήθηκα. Και είναι όλα ένα και ένα. Τόσο αγαπησιάρηκα τόσο γλυκά!! Και τα μωρά και οι ενήλικες και τα θηλυκά και τα αρσενικά. Και είναι όλα εδώ μέσα μια χαρά βολεμένα!! Με τον χώρο τους με τις ξάπλες τους. Πρώτη φορά έχω δει τόσα γατιά και όλα μα όλα άνετα και ήρεμα. Επικρατεί μια απιστευτη ηρεμία εδώ μέσα. Μπαίνεις σ'αυτό το σπίτι και χαλαρώνεις. Άσε που ΌΛΑ ΜΑ ΌΛΑ ζητάνε χάδια! Είναι τόσο γλυκά και τόσο χαδιάρικα! Τι να πω. Οτι και να πω τα λόγια δεν είναι αρκετά. Ούτε για την Νεκταρία ούτε για τα ζώα ούτε για το χώρο. Παράδεισος. Για μένα σωστός παράδεισος! Σε περιβάλουν αιθέριες υπάρξεις! :inlove:

Και Στέλλα ένα θα σου πω. Είδα τον Ντουράν. Αααααχχχχ τι παιδί είναι αυτό!! Όνειρο! Άντε να τον πάρεις. Και μακάρι μια φορά να έρθεις εδώ να δεις πως μεγαλώσαν τα μωρά σου. Σε τι περιβάλλον ήταν. Να το κανονίσεις Στέλλα μου να έρθεις γιατί είναι το κάτι άλλο.:)

Καλη χρονια!
Κωνσταντινα, νομιζω στο 'χω ξαναπει. Ο γατος σου ειναι πολυ ομορφος.:cool: Πολυ καλος.

Οντως ειναι so cute and sweet το μπεμπακι σας:up:
να το χαιρεστε;)
και μεσα στο κλιμα των ημερων βλεπω:P:lol:
ενα φιλακι και απο εμενα να του δωσετε κ.Κωνσταντινα:happy:

Καλησπέρα και απο μένα. Λοιπόν εγώ έχω έρθει απο χθες στης Νεκταρίας και έχω χαζέψει στην κυριολεξία. Είναι ένα όνειρο αυτό έχω μόνο να πω! Η Νεκταρία είναι καταπληκτική γυναίκα και τα λατρέυει τα μωρά της! Είναι φιλόξενη, πρόσχαρη! Εγώ να φανταστείτε χθες το βράδυ έμεινα εδώ. Και χάιδευα γατιά. Το καταυχαριστήθηκα. Και είναι όλα ένα και ένα. Τόσο αγαπησιάρηκα τόσο γλυκά!! Και τα μωρά και οι ενήλικες και τα θηλυκά και τα αρσενικά. Και είναι όλα εδώ μέσα μια χαρά βολεμένα!! Με τον χώρο τους με τις ξάπλες τους. Πρώτη φορά έχω δει τόσα γατιά και όλα μα όλα άνετα και ήρεμα. Επικρατεί μια απιστευτη ηρεμία εδώ μέσα. Μπαίνεις σ'αυτό το σπίτι και χαλαρώνεις. Άσε που ΌΛΑ ΜΑ ΌΛΑ ζητάνε χάδια! Είναι τόσο γλυκά και τόσο χαδιάρικα! Τι να πω. Οτι και να πω τα λόγια δεν είναι αρκετά. Ούτε για την Νεκταρία ούτε για τα ζώα ούτε για το χώρο. Παράδεισος. Για μένα σωστός παράδεισος! Σε περιβάλουν αιθέριες υπάρξεις! :inlove:

Και Στέλλα ένα θα σου πω. Είδα τον Ντουράν. Αααααχχχχ τι παιδί είναι αυτό!! Όνειρο! Άντε να τον πάρεις. Και μακάρι μια φορά να έρθεις εδώ να δεις πως μεγαλώσαν τα μωρά σου. Σε τι περιβάλλον ήταν. Να το κανονίσεις Στέλλα μου να έρθεις γιατί είναι το κάτι άλλο.:)

Eιδατε που σας τα'λεγα εγω:D
κι'εγω περασα καταπληκτικα οταν πηγα:up:
και για αλλη μια φορα χαρηκα για την χορταστικη συζητηση που καναμε εχτες στο τηλεφωνο:),ελπιζω συντομα και παλι;),φιλια:happy:

Γιουλη ,Παυλο ειμαι αρρωστη με το lovely- μπισκοτακι. Που με χανεις που με βρισκεις με το κινητο στο χερι να βγαζω φωτο. Τον εχω κανει ψωναρα!!!! πω πω οοομορφος!!!!! και κλικ .Τι παλικαρας ειναι ο αγαπημενος μου , ο ναζιαρης μου, ο κατσαριδουλης μου ( Οταν ειναι ανασκελα) και κλικ.Με κοιταν οι αντρες του σπιτιου και κουνανε το κεφαλι. Θεωρουν πως ειμαι υπερβολικη, μα εγω ειμαι απιστευτα ευτιχισμενη και ο μπισκοτακης μου επισης. Το ξερω, μου το λενε τα ματακια του καθε μερα καθε λεπτο. Φανταζομαι ολοι σ αυτο το site την ιδια τρελα εχουμε:up::up:και χαιρομαι γιατι ειμαστε πολλοιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol:.Αlyah, εσυ περασες το ωραιοτερο Σαββατοκυριακο. Τι κανει η Νεκταρια? τα μωρακια?

Γεια και σε σενα Δημητρη. Απο φιλια... ο μπισκοτακης αλλο τιποτα:rolleyes: Εχεις αλλα ζωακια η' ο elvin θα ειναι το πρωτο σου?

Γιουλη ,Παυλο ειμαι αρρωστη με το lovely- μπισκοτακι. Που με χανεις που με βρισκεις με το κινητο στο χερι να βγαζω φωτο. Τον εχω κανει ψωναρα!!!! πω πω οοομορφος!!!!! και κλικ .Τι παλικαρας ειναι ο αγαπημενος μου , ο ναζιαρης μου, ο κατσαριδουλης μου ( Οταν ειναι ανασκελα) και κλικ.Με κοιταν οι αντρες του σπιτιου και κουνανε το κεφαλι. Θεωρουν πως ειμαι υπερβολικη, μα εγω ειμαι απιστευτα ευτιχισμενη και ο μπισκοτακης μου επισης. Το ξερω, μου το λενε τα ματακια του καθε μερα καθε λεπτο. Φανταζομαι ολοι σ αυτο το site την ιδια τρελα εχουμε:up::up:και χαιρομαι γιατι ειμαστε πολλοιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol:.Αlyah, εσυ περασες το ωραιοτερο Σαββατοκυριακο. Τι κανει η Νεκταρια? τα μωρακια?

Η υπερβολη στην αγαπη μας για αυτα τα πλασματακια δεν ειναι υπερβολη;),απλα ειναι απολυτη λατρεια προς αυτα:inlove:,που μας γεμιζουν μονο και μονο με την υπαρξη τους:up:,οι αντρες του σπιτιου μαλλον ζηλευουν κ.Κωνσταντινα ιχιχιχιχι:lol:,να τον χαιρεστε και παλι ειναι κουκλι.:D

Γεια και σε σενα Δημητρη. Απο φιλια... ο μπισκοτακης αλλο τιποτα:rolleyes: Εχεις αλλα ζωακια η' ο elvin θα ειναι το πρωτο σου?

Δειτε την προσωπικη μου καρτελα και θα καταλαβετε τι μουρλα κουβαλαω κι'εγω:P:redface::lol:,παντως τωρα δεν εχω κατι εκτος απο μια λαλιστατη παπαγαλινα ρατσας Ζακο:D,και ο ελΒιν θα ερθει σπιτι τελος φεβρουαριου:/:,ειναι μωρουλινι ακομα.:inlove::baby:

Δειτε την προσωπικη μου καρτελα και θα καταλαβετε τι μουρλα κουβαλαω κι'εγω:P:redface::lol:,παντως τωρα δεν εχω κατι εκτος απο μια λαλιστατη παπαγαλινα ρατσας Ζακο:D,και ο ελΒιν θα ερθει σπιτι τελος φεβρουαριου:/:,ειναι μωρουλινι ακομα.:inlove::baby:

Δημητρη, δεν ειχα δει οτι ειχες παπαγαλο Ζακο. Ηθελα να παρω και 'γω εναν. Μαλιστα, για ενα μικρο διαστημα, ειχα διλημμα αναμεσα σε παπαγαλο η γατα. Καλα, τη συνεχεια την ξερετε... :lol:
Παντως οι Ζακο μου αρεσουν παρα πολυ. Ειναι πανεξυπνοι. Μιλα ο δικος σου?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back