EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:03 Ο EL GATO έγραψε: #2.961 08-01-09 01:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο,είσαι σε οίστρο μήπως???? Click για ανάπτυξη... Ναι, σε μονιμο οιστρο!!!!! Αυτο μου ελειπε.... Στα 30 μου να μην ημουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:03 Η ESTELLE έγραψε: #2.962 08-01-09 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θελουμε φωτο,θελουμε φωτο Click για ανάπτυξη... Exω πολλές τέτοιες στο Facebook!!! Δεν υπάρχει κανάς τρόπος να διαγραφούν αυτά που λέμε καλέ μην τα δουν οι πρωινοί και φρικάρουν;!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.963 08-01-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο,είσαι σε οίστρο μήπως???? Click για ανάπτυξη... οι αρσενικοι δεν εχουν ποτε οιστρο...ειναι παντα ετοιμοι....μονο οι θηλυκες...καποια αλλη εχει οιστρο μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:05 Ο EL GATO έγραψε: #2.964 08-01-09 01:05 Ναι, αμα θες το σβηνεις το μηνυμα σου. Αλλα δεν υπαρχει λογος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:06 Η ESTELLE έγραψε: #2.965 08-01-09 01:06 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ααααααχαχααχαχα σημερα δεν μπορω αχαχχαχχαα Click για ανάπτυξη... Kαλέ ηρέμησε μην μας πάθεις τίποτα βραδιάτικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.966 08-01-09 01:06 Μηπως λεω μηπως καποια παιδακια θελουν στυρωση ααααααααααχαχχαχαχααχαχχα ο Αιλουρος περιμενει αχααχαχαχαχαχα τι συζητηση ειναι αυτη νυχτιατικα μπουαχαχαχα να'στε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:06 Η Νεκταρια έγραψε: #2.967 08-01-09 01:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Exω πολλές τέτοιες στο Facebook!!! Δεν υπάρχει κανάς τρόπος να διαγραφούν αυτά που λέμε καλέ μην τα δουν οι πρωινοί και φρικάρουν;!!! Click για ανάπτυξη... Και καποιος αλλος μας παρακολουθει και δεν μιλαει....Γιουληηηηη βγες σε ειδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:06 Ο EL GATO έγραψε: #2.968 08-01-09 01:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι αρσενικοι δεν εχουν ποτε οιστρο...ειναι παντα ετοιμοι....μονο οι θηλυκες...καποια αλλη εχει οιστρο μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:08 Η Νεκταρια έγραψε: #2.969 08-01-09 01:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες τα ρε Γιουλη! Click για ανάπτυξη... σκεφτεται τι ατακα θα πει,αντε σαν πολυ αργεις πουλακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.970 08-01-09 01:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι αρσενικοι δεν εχουν ποτε οιστρο...ειναι παντα ετοιμοι....μονο οι θηλυκες...καποια αλλη εχει οιστρο μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Μπα το κρασί φταίει!!Εγώ ζευγάρωσα πρόσφατα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:09 Ο EL GATO έγραψε: #2.971 08-01-09 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: σκεφτεται τι ατακα θα πει,αντε σαν πολυ αργεις πουλακι μου Click για ανάπτυξη... Και καποια αλλη "γατα" εχει ωρα να γραψει. Οσο για τη Γιουλη, μην ανησυχεις. Παρεμβαινει οταν πρεπει και καιρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.972 08-01-09 01:09 παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.973 08-01-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Click για ανάπτυξη... Ε, παει... Δε θα κοιμηθω αποψε. Τι με βρηκε βραδιατικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:12 Η Νεκταρια έγραψε: #2.974 08-01-09 01:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Click για ανάπτυξη... μη καψεις τη μηχανη ομως,θα πας για καινουργια. Τελικα μονο εγω δεν βρισκω γατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Ο EL GATO έγραψε: #2.975 08-01-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μη καψεις τη μηχανη ομως,θα πας για καινουργια. Τελικα μονο εγω δεν βρισκω γατο Click για ανάπτυξη... Αυτες οι μηχανες δεν καιγονται. Ειναι παντα ετοιμες για δραση. Ειδες που σου ειπα οτι η Γιουλη κανει καιριες επεμβασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Η Νεκταρια έγραψε: #2.976 08-01-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, παει... Δε θα κοιμηθω αποψε. Τι με βρηκε βραδιατικα.... Click για ανάπτυξη... σου αναψαμε φωτιες εε ποιος φταει?ποιος το ξεκινησε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:16 Ο EL GATO έγραψε: #2.977 08-01-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: σου αναψαμε φωτιες εε ποιος φταει?ποιος το ξεκινησε ? Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Η Γιουλη και η Στελλα! Εγω δηλωνω... not guilty! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.978 08-01-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Click για ανάπτυξη... το ξεκινησες εσυ η οχι,ευτυχως που δεν φευγουν αυτα που γραφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.979 08-01-09 01:19 Καλα, παω για υπνο... (λεμε τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.980 08-01-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το ξεκινησες εσυ η οχι,ευτυχως που δεν φευγουν αυτα που γραφουμε. Click για ανάπτυξη... Κατσε, περιμενε... Εγω απλα εδωσα το εναυσμα να ξεκινησει κατι που ειχε ηδη αρχισει. Εγω δεν ξερω τιποτα! Ψυγεια πουλαω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο,είσαι σε οίστρο μήπως???? Click για ανάπτυξη... Ναι, σε μονιμο οιστρο!!!!! Αυτο μου ελειπε.... Στα 30 μου να μην ημουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:03 Η ESTELLE έγραψε: #2.962 08-01-09 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θελουμε φωτο,θελουμε φωτο Click για ανάπτυξη... Exω πολλές τέτοιες στο Facebook!!! Δεν υπάρχει κανάς τρόπος να διαγραφούν αυτά που λέμε καλέ μην τα δουν οι πρωινοί και φρικάρουν;!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.963 08-01-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο,είσαι σε οίστρο μήπως???? Click για ανάπτυξη... οι αρσενικοι δεν εχουν ποτε οιστρο...ειναι παντα ετοιμοι....μονο οι θηλυκες...καποια αλλη εχει οιστρο μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:05 Ο EL GATO έγραψε: #2.964 08-01-09 01:05 Ναι, αμα θες το σβηνεις το μηνυμα σου. Αλλα δεν υπαρχει λογος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:06 Η ESTELLE έγραψε: #2.965 08-01-09 01:06 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ααααααχαχααχαχα σημερα δεν μπορω αχαχχαχχαα Click για ανάπτυξη... Kαλέ ηρέμησε μην μας πάθεις τίποτα βραδιάτικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.966 08-01-09 01:06 Μηπως λεω μηπως καποια παιδακια θελουν στυρωση ααααααααααχαχχαχαχααχαχχα ο Αιλουρος περιμενει αχααχαχαχαχαχα τι συζητηση ειναι αυτη νυχτιατικα μπουαχαχαχα να'στε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:06 Η Νεκταρια έγραψε: #2.967 08-01-09 01:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Exω πολλές τέτοιες στο Facebook!!! Δεν υπάρχει κανάς τρόπος να διαγραφούν αυτά που λέμε καλέ μην τα δουν οι πρωινοί και φρικάρουν;!!! Click για ανάπτυξη... Και καποιος αλλος μας παρακολουθει και δεν μιλαει....Γιουληηηηη βγες σε ειδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:06 Ο EL GATO έγραψε: #2.968 08-01-09 01:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι αρσενικοι δεν εχουν ποτε οιστρο...ειναι παντα ετοιμοι....μονο οι θηλυκες...καποια αλλη εχει οιστρο μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:08 Η Νεκταρια έγραψε: #2.969 08-01-09 01:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες τα ρε Γιουλη! Click για ανάπτυξη... σκεφτεται τι ατακα θα πει,αντε σαν πολυ αργεις πουλακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.970 08-01-09 01:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι αρσενικοι δεν εχουν ποτε οιστρο...ειναι παντα ετοιμοι....μονο οι θηλυκες...καποια αλλη εχει οιστρο μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Μπα το κρασί φταίει!!Εγώ ζευγάρωσα πρόσφατα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:09 Ο EL GATO έγραψε: #2.971 08-01-09 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: σκεφτεται τι ατακα θα πει,αντε σαν πολυ αργεις πουλακι μου Click για ανάπτυξη... Και καποια αλλη "γατα" εχει ωρα να γραψει. Οσο για τη Γιουλη, μην ανησυχεις. Παρεμβαινει οταν πρεπει και καιρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.972 08-01-09 01:09 παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.973 08-01-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Click για ανάπτυξη... Ε, παει... Δε θα κοιμηθω αποψε. Τι με βρηκε βραδιατικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:12 Η Νεκταρια έγραψε: #2.974 08-01-09 01:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Click για ανάπτυξη... μη καψεις τη μηχανη ομως,θα πας για καινουργια. Τελικα μονο εγω δεν βρισκω γατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Ο EL GATO έγραψε: #2.975 08-01-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μη καψεις τη μηχανη ομως,θα πας για καινουργια. Τελικα μονο εγω δεν βρισκω γατο Click για ανάπτυξη... Αυτες οι μηχανες δεν καιγονται. Ειναι παντα ετοιμες για δραση. Ειδες που σου ειπα οτι η Γιουλη κανει καιριες επεμβασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Η Νεκταρια έγραψε: #2.976 08-01-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, παει... Δε θα κοιμηθω αποψε. Τι με βρηκε βραδιατικα.... Click για ανάπτυξη... σου αναψαμε φωτιες εε ποιος φταει?ποιος το ξεκινησε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:16 Ο EL GATO έγραψε: #2.977 08-01-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: σου αναψαμε φωτιες εε ποιος φταει?ποιος το ξεκινησε ? Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Η Γιουλη και η Στελλα! Εγω δηλωνω... not guilty! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.978 08-01-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Click για ανάπτυξη... το ξεκινησες εσυ η οχι,ευτυχως που δεν φευγουν αυτα που γραφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.979 08-01-09 01:19 Καλα, παω για υπνο... (λεμε τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.980 08-01-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το ξεκινησες εσυ η οχι,ευτυχως που δεν φευγουν αυτα που γραφουμε. Click για ανάπτυξη... Κατσε, περιμενε... Εγω απλα εδωσα το εναυσμα να ξεκινησει κατι που ειχε ηδη αρχισει. Εγω δεν ξερω τιποτα! Ψυγεια πουλαω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θελουμε φωτο,θελουμε φωτο Click για ανάπτυξη... Exω πολλές τέτοιες στο Facebook!!! Δεν υπάρχει κανάς τρόπος να διαγραφούν αυτά που λέμε καλέ μην τα δουν οι πρωινοί και φρικάρουν;!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.963 08-01-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο,είσαι σε οίστρο μήπως???? Click για ανάπτυξη... οι αρσενικοι δεν εχουν ποτε οιστρο...ειναι παντα ετοιμοι....μονο οι θηλυκες...καποια αλλη εχει οιστρο μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:05 Ο EL GATO έγραψε: #2.964 08-01-09 01:05 Ναι, αμα θες το σβηνεις το μηνυμα σου. Αλλα δεν υπαρχει λογος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:06 Η ESTELLE έγραψε: #2.965 08-01-09 01:06 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ααααααχαχααχαχα σημερα δεν μπορω αχαχχαχχαα Click για ανάπτυξη... Kαλέ ηρέμησε μην μας πάθεις τίποτα βραδιάτικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.966 08-01-09 01:06 Μηπως λεω μηπως καποια παιδακια θελουν στυρωση ααααααααααχαχχαχαχααχαχχα ο Αιλουρος περιμενει αχααχαχαχαχαχα τι συζητηση ειναι αυτη νυχτιατικα μπουαχαχαχα να'στε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:06 Η Νεκταρια έγραψε: #2.967 08-01-09 01:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Exω πολλές τέτοιες στο Facebook!!! Δεν υπάρχει κανάς τρόπος να διαγραφούν αυτά που λέμε καλέ μην τα δουν οι πρωινοί και φρικάρουν;!!! Click για ανάπτυξη... Και καποιος αλλος μας παρακολουθει και δεν μιλαει....Γιουληηηηη βγες σε ειδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:06 Ο EL GATO έγραψε: #2.968 08-01-09 01:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι αρσενικοι δεν εχουν ποτε οιστρο...ειναι παντα ετοιμοι....μονο οι θηλυκες...καποια αλλη εχει οιστρο μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:08 Η Νεκταρια έγραψε: #2.969 08-01-09 01:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες τα ρε Γιουλη! Click για ανάπτυξη... σκεφτεται τι ατακα θα πει,αντε σαν πολυ αργεις πουλακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.970 08-01-09 01:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι αρσενικοι δεν εχουν ποτε οιστρο...ειναι παντα ετοιμοι....μονο οι θηλυκες...καποια αλλη εχει οιστρο μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Μπα το κρασί φταίει!!Εγώ ζευγάρωσα πρόσφατα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:09 Ο EL GATO έγραψε: #2.971 08-01-09 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: σκεφτεται τι ατακα θα πει,αντε σαν πολυ αργεις πουλακι μου Click για ανάπτυξη... Και καποια αλλη "γατα" εχει ωρα να γραψει. Οσο για τη Γιουλη, μην ανησυχεις. Παρεμβαινει οταν πρεπει και καιρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.972 08-01-09 01:09 παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.973 08-01-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Click για ανάπτυξη... Ε, παει... Δε θα κοιμηθω αποψε. Τι με βρηκε βραδιατικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:12 Η Νεκταρια έγραψε: #2.974 08-01-09 01:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Click για ανάπτυξη... μη καψεις τη μηχανη ομως,θα πας για καινουργια. Τελικα μονο εγω δεν βρισκω γατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Ο EL GATO έγραψε: #2.975 08-01-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μη καψεις τη μηχανη ομως,θα πας για καινουργια. Τελικα μονο εγω δεν βρισκω γατο Click για ανάπτυξη... Αυτες οι μηχανες δεν καιγονται. Ειναι παντα ετοιμες για δραση. Ειδες που σου ειπα οτι η Γιουλη κανει καιριες επεμβασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Η Νεκταρια έγραψε: #2.976 08-01-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, παει... Δε θα κοιμηθω αποψε. Τι με βρηκε βραδιατικα.... Click για ανάπτυξη... σου αναψαμε φωτιες εε ποιος φταει?ποιος το ξεκινησε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:16 Ο EL GATO έγραψε: #2.977 08-01-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: σου αναψαμε φωτιες εε ποιος φταει?ποιος το ξεκινησε ? Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Η Γιουλη και η Στελλα! Εγω δηλωνω... not guilty! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.978 08-01-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Click για ανάπτυξη... το ξεκινησες εσυ η οχι,ευτυχως που δεν φευγουν αυτα που γραφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.979 08-01-09 01:19 Καλα, παω για υπνο... (λεμε τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.980 08-01-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το ξεκινησες εσυ η οχι,ευτυχως που δεν φευγουν αυτα που γραφουμε. Click για ανάπτυξη... Κατσε, περιμενε... Εγω απλα εδωσα το εναυσμα να ξεκινησει κατι που ειχε ηδη αρχισει. Εγω δεν ξερω τιποτα! Ψυγεια πουλαω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο,είσαι σε οίστρο μήπως???? Click για ανάπτυξη... οι αρσενικοι δεν εχουν ποτε οιστρο...ειναι παντα ετοιμοι....μονο οι θηλυκες...καποια αλλη εχει οιστρο μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:05 Ο EL GATO έγραψε: #2.964 08-01-09 01:05 Ναι, αμα θες το σβηνεις το μηνυμα σου. Αλλα δεν υπαρχει λογος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:06 Η ESTELLE έγραψε: #2.965 08-01-09 01:06 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ααααααχαχααχαχα σημερα δεν μπορω αχαχχαχχαα Click για ανάπτυξη... Kαλέ ηρέμησε μην μας πάθεις τίποτα βραδιάτικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.966 08-01-09 01:06 Μηπως λεω μηπως καποια παιδακια θελουν στυρωση ααααααααααχαχχαχαχααχαχχα ο Αιλουρος περιμενει αχααχαχαχαχαχα τι συζητηση ειναι αυτη νυχτιατικα μπουαχαχαχα να'στε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:06 Η Νεκταρια έγραψε: #2.967 08-01-09 01:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Exω πολλές τέτοιες στο Facebook!!! Δεν υπάρχει κανάς τρόπος να διαγραφούν αυτά που λέμε καλέ μην τα δουν οι πρωινοί και φρικάρουν;!!! Click για ανάπτυξη... Και καποιος αλλος μας παρακολουθει και δεν μιλαει....Γιουληηηηη βγες σε ειδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:06 Ο EL GATO έγραψε: #2.968 08-01-09 01:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι αρσενικοι δεν εχουν ποτε οιστρο...ειναι παντα ετοιμοι....μονο οι θηλυκες...καποια αλλη εχει οιστρο μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:08 Η Νεκταρια έγραψε: #2.969 08-01-09 01:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες τα ρε Γιουλη! Click για ανάπτυξη... σκεφτεται τι ατακα θα πει,αντε σαν πολυ αργεις πουλακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.970 08-01-09 01:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι αρσενικοι δεν εχουν ποτε οιστρο...ειναι παντα ετοιμοι....μονο οι θηλυκες...καποια αλλη εχει οιστρο μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Μπα το κρασί φταίει!!Εγώ ζευγάρωσα πρόσφατα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:09 Ο EL GATO έγραψε: #2.971 08-01-09 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: σκεφτεται τι ατακα θα πει,αντε σαν πολυ αργεις πουλακι μου Click για ανάπτυξη... Και καποια αλλη "γατα" εχει ωρα να γραψει. Οσο για τη Γιουλη, μην ανησυχεις. Παρεμβαινει οταν πρεπει και καιρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.972 08-01-09 01:09 παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.973 08-01-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Click για ανάπτυξη... Ε, παει... Δε θα κοιμηθω αποψε. Τι με βρηκε βραδιατικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:12 Η Νεκταρια έγραψε: #2.974 08-01-09 01:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Click για ανάπτυξη... μη καψεις τη μηχανη ομως,θα πας για καινουργια. Τελικα μονο εγω δεν βρισκω γατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Ο EL GATO έγραψε: #2.975 08-01-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μη καψεις τη μηχανη ομως,θα πας για καινουργια. Τελικα μονο εγω δεν βρισκω γατο Click για ανάπτυξη... Αυτες οι μηχανες δεν καιγονται. Ειναι παντα ετοιμες για δραση. Ειδες που σου ειπα οτι η Γιουλη κανει καιριες επεμβασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Η Νεκταρια έγραψε: #2.976 08-01-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, παει... Δε θα κοιμηθω αποψε. Τι με βρηκε βραδιατικα.... Click για ανάπτυξη... σου αναψαμε φωτιες εε ποιος φταει?ποιος το ξεκινησε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:16 Ο EL GATO έγραψε: #2.977 08-01-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: σου αναψαμε φωτιες εε ποιος φταει?ποιος το ξεκινησε ? Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Η Γιουλη και η Στελλα! Εγω δηλωνω... not guilty! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.978 08-01-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Click για ανάπτυξη... το ξεκινησες εσυ η οχι,ευτυχως που δεν φευγουν αυτα που γραφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.979 08-01-09 01:19 Καλα, παω για υπνο... (λεμε τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.980 08-01-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το ξεκινησες εσυ η οχι,ευτυχως που δεν φευγουν αυτα που γραφουμε. Click για ανάπτυξη... Κατσε, περιμενε... Εγω απλα εδωσα το εναυσμα να ξεκινησει κατι που ειχε ηδη αρχισει. Εγω δεν ξερω τιποτα! Ψυγεια πουλαω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι, αμα θες το σβηνεις το μηνυμα σου. Αλλα δεν υπαρχει λογος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:06 Η ESTELLE έγραψε: #2.965 08-01-09 01:06 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ααααααχαχααχαχα σημερα δεν μπορω αχαχχαχχαα Click για ανάπτυξη... Kαλέ ηρέμησε μην μας πάθεις τίποτα βραδιάτικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.966 08-01-09 01:06 Μηπως λεω μηπως καποια παιδακια θελουν στυρωση ααααααααααχαχχαχαχααχαχχα ο Αιλουρος περιμενει αχααχαχαχαχαχα τι συζητηση ειναι αυτη νυχτιατικα μπουαχαχαχα να'στε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:06 Η Νεκταρια έγραψε: #2.967 08-01-09 01:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Exω πολλές τέτοιες στο Facebook!!! Δεν υπάρχει κανάς τρόπος να διαγραφούν αυτά που λέμε καλέ μην τα δουν οι πρωινοί και φρικάρουν;!!! Click για ανάπτυξη... Και καποιος αλλος μας παρακολουθει και δεν μιλαει....Γιουληηηηη βγες σε ειδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:06 Ο EL GATO έγραψε: #2.968 08-01-09 01:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι αρσενικοι δεν εχουν ποτε οιστρο...ειναι παντα ετοιμοι....μονο οι θηλυκες...καποια αλλη εχει οιστρο μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:08 Η Νεκταρια έγραψε: #2.969 08-01-09 01:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες τα ρε Γιουλη! Click για ανάπτυξη... σκεφτεται τι ατακα θα πει,αντε σαν πολυ αργεις πουλακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.970 08-01-09 01:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι αρσενικοι δεν εχουν ποτε οιστρο...ειναι παντα ετοιμοι....μονο οι θηλυκες...καποια αλλη εχει οιστρο μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Μπα το κρασί φταίει!!Εγώ ζευγάρωσα πρόσφατα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:09 Ο EL GATO έγραψε: #2.971 08-01-09 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: σκεφτεται τι ατακα θα πει,αντε σαν πολυ αργεις πουλακι μου Click για ανάπτυξη... Και καποια αλλη "γατα" εχει ωρα να γραψει. Οσο για τη Γιουλη, μην ανησυχεις. Παρεμβαινει οταν πρεπει και καιρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.972 08-01-09 01:09 παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.973 08-01-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Click για ανάπτυξη... Ε, παει... Δε θα κοιμηθω αποψε. Τι με βρηκε βραδιατικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:12 Η Νεκταρια έγραψε: #2.974 08-01-09 01:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Click για ανάπτυξη... μη καψεις τη μηχανη ομως,θα πας για καινουργια. Τελικα μονο εγω δεν βρισκω γατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Ο EL GATO έγραψε: #2.975 08-01-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μη καψεις τη μηχανη ομως,θα πας για καινουργια. Τελικα μονο εγω δεν βρισκω γατο Click για ανάπτυξη... Αυτες οι μηχανες δεν καιγονται. Ειναι παντα ετοιμες για δραση. Ειδες που σου ειπα οτι η Γιουλη κανει καιριες επεμβασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Η Νεκταρια έγραψε: #2.976 08-01-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, παει... Δε θα κοιμηθω αποψε. Τι με βρηκε βραδιατικα.... Click για ανάπτυξη... σου αναψαμε φωτιες εε ποιος φταει?ποιος το ξεκινησε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:16 Ο EL GATO έγραψε: #2.977 08-01-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: σου αναψαμε φωτιες εε ποιος φταει?ποιος το ξεκινησε ? Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Η Γιουλη και η Στελλα! Εγω δηλωνω... not guilty! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.978 08-01-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Click για ανάπτυξη... το ξεκινησες εσυ η οχι,ευτυχως που δεν φευγουν αυτα που γραφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.979 08-01-09 01:19 Καλα, παω για υπνο... (λεμε τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.980 08-01-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το ξεκινησες εσυ η οχι,ευτυχως που δεν φευγουν αυτα που γραφουμε. Click για ανάπτυξη... Κατσε, περιμενε... Εγω απλα εδωσα το εναυσμα να ξεκινησει κατι που ειχε ηδη αρχισει. Εγω δεν ξερω τιποτα! Ψυγεια πουλαω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ααααααχαχααχαχα σημερα δεν μπορω αχαχχαχχαα Click για ανάπτυξη... Kαλέ ηρέμησε μην μας πάθεις τίποτα βραδιάτικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.966 08-01-09 01:06 Μηπως λεω μηπως καποια παιδακια θελουν στυρωση ααααααααααχαχχαχαχααχαχχα ο Αιλουρος περιμενει αχααχαχαχαχαχα τι συζητηση ειναι αυτη νυχτιατικα μπουαχαχαχα να'στε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:06 Η Νεκταρια έγραψε: #2.967 08-01-09 01:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Exω πολλές τέτοιες στο Facebook!!! Δεν υπάρχει κανάς τρόπος να διαγραφούν αυτά που λέμε καλέ μην τα δουν οι πρωινοί και φρικάρουν;!!! Click για ανάπτυξη... Και καποιος αλλος μας παρακολουθει και δεν μιλαει....Γιουληηηηη βγες σε ειδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:06 Ο EL GATO έγραψε: #2.968 08-01-09 01:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι αρσενικοι δεν εχουν ποτε οιστρο...ειναι παντα ετοιμοι....μονο οι θηλυκες...καποια αλλη εχει οιστρο μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:08 Η Νεκταρια έγραψε: #2.969 08-01-09 01:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες τα ρε Γιουλη! Click για ανάπτυξη... σκεφτεται τι ατακα θα πει,αντε σαν πολυ αργεις πουλακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.970 08-01-09 01:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι αρσενικοι δεν εχουν ποτε οιστρο...ειναι παντα ετοιμοι....μονο οι θηλυκες...καποια αλλη εχει οιστρο μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Μπα το κρασί φταίει!!Εγώ ζευγάρωσα πρόσφατα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:09 Ο EL GATO έγραψε: #2.971 08-01-09 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: σκεφτεται τι ατακα θα πει,αντε σαν πολυ αργεις πουλακι μου Click για ανάπτυξη... Και καποια αλλη "γατα" εχει ωρα να γραψει. Οσο για τη Γιουλη, μην ανησυχεις. Παρεμβαινει οταν πρεπει και καιρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.972 08-01-09 01:09 παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.973 08-01-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Click για ανάπτυξη... Ε, παει... Δε θα κοιμηθω αποψε. Τι με βρηκε βραδιατικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:12 Η Νεκταρια έγραψε: #2.974 08-01-09 01:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Click για ανάπτυξη... μη καψεις τη μηχανη ομως,θα πας για καινουργια. Τελικα μονο εγω δεν βρισκω γατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Ο EL GATO έγραψε: #2.975 08-01-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μη καψεις τη μηχανη ομως,θα πας για καινουργια. Τελικα μονο εγω δεν βρισκω γατο Click για ανάπτυξη... Αυτες οι μηχανες δεν καιγονται. Ειναι παντα ετοιμες για δραση. Ειδες που σου ειπα οτι η Γιουλη κανει καιριες επεμβασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Η Νεκταρια έγραψε: #2.976 08-01-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, παει... Δε θα κοιμηθω αποψε. Τι με βρηκε βραδιατικα.... Click για ανάπτυξη... σου αναψαμε φωτιες εε ποιος φταει?ποιος το ξεκινησε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:16 Ο EL GATO έγραψε: #2.977 08-01-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: σου αναψαμε φωτιες εε ποιος φταει?ποιος το ξεκινησε ? Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Η Γιουλη και η Στελλα! Εγω δηλωνω... not guilty! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.978 08-01-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Click για ανάπτυξη... το ξεκινησες εσυ η οχι,ευτυχως που δεν φευγουν αυτα που γραφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.979 08-01-09 01:19 Καλα, παω για υπνο... (λεμε τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.980 08-01-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το ξεκινησες εσυ η οχι,ευτυχως που δεν φευγουν αυτα που γραφουμε. Click για ανάπτυξη... Κατσε, περιμενε... Εγω απλα εδωσα το εναυσμα να ξεκινησει κατι που ειχε ηδη αρχισει. Εγω δεν ξερω τιποτα! Ψυγεια πουλαω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μηπως λεω μηπως καποια παιδακια θελουν στυρωση ααααααααααχαχχαχαχααχαχχα ο Αιλουρος περιμενει αχααχαχαχαχαχα τι συζητηση ειναι αυτη νυχτιατικα μπουαχαχαχα να'στε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:06 Η Νεκταρια έγραψε: #2.967 08-01-09 01:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Exω πολλές τέτοιες στο Facebook!!! Δεν υπάρχει κανάς τρόπος να διαγραφούν αυτά που λέμε καλέ μην τα δουν οι πρωινοί και φρικάρουν;!!! Click για ανάπτυξη... Και καποιος αλλος μας παρακολουθει και δεν μιλαει....Γιουληηηηη βγες σε ειδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:06 Ο EL GATO έγραψε: #2.968 08-01-09 01:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι αρσενικοι δεν εχουν ποτε οιστρο...ειναι παντα ετοιμοι....μονο οι θηλυκες...καποια αλλη εχει οιστρο μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:08 Η Νεκταρια έγραψε: #2.969 08-01-09 01:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες τα ρε Γιουλη! Click για ανάπτυξη... σκεφτεται τι ατακα θα πει,αντε σαν πολυ αργεις πουλακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.970 08-01-09 01:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι αρσενικοι δεν εχουν ποτε οιστρο...ειναι παντα ετοιμοι....μονο οι θηλυκες...καποια αλλη εχει οιστρο μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Μπα το κρασί φταίει!!Εγώ ζευγάρωσα πρόσφατα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:09 Ο EL GATO έγραψε: #2.971 08-01-09 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: σκεφτεται τι ατακα θα πει,αντε σαν πολυ αργεις πουλακι μου Click για ανάπτυξη... Και καποια αλλη "γατα" εχει ωρα να γραψει. Οσο για τη Γιουλη, μην ανησυχεις. Παρεμβαινει οταν πρεπει και καιρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.972 08-01-09 01:09 παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.973 08-01-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Click για ανάπτυξη... Ε, παει... Δε θα κοιμηθω αποψε. Τι με βρηκε βραδιατικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:12 Η Νεκταρια έγραψε: #2.974 08-01-09 01:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Click για ανάπτυξη... μη καψεις τη μηχανη ομως,θα πας για καινουργια. Τελικα μονο εγω δεν βρισκω γατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Ο EL GATO έγραψε: #2.975 08-01-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μη καψεις τη μηχανη ομως,θα πας για καινουργια. Τελικα μονο εγω δεν βρισκω γατο Click για ανάπτυξη... Αυτες οι μηχανες δεν καιγονται. Ειναι παντα ετοιμες για δραση. Ειδες που σου ειπα οτι η Γιουλη κανει καιριες επεμβασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Η Νεκταρια έγραψε: #2.976 08-01-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, παει... Δε θα κοιμηθω αποψε. Τι με βρηκε βραδιατικα.... Click για ανάπτυξη... σου αναψαμε φωτιες εε ποιος φταει?ποιος το ξεκινησε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:16 Ο EL GATO έγραψε: #2.977 08-01-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: σου αναψαμε φωτιες εε ποιος φταει?ποιος το ξεκινησε ? Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Η Γιουλη και η Στελλα! Εγω δηλωνω... not guilty! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.978 08-01-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Click για ανάπτυξη... το ξεκινησες εσυ η οχι,ευτυχως που δεν φευγουν αυτα που γραφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.979 08-01-09 01:19 Καλα, παω για υπνο... (λεμε τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.980 08-01-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το ξεκινησες εσυ η οχι,ευτυχως που δεν φευγουν αυτα που γραφουμε. Click για ανάπτυξη... Κατσε, περιμενε... Εγω απλα εδωσα το εναυσμα να ξεκινησει κατι που ειχε ηδη αρχισει. Εγω δεν ξερω τιποτα! Ψυγεια πουλαω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Exω πολλές τέτοιες στο Facebook!!! Δεν υπάρχει κανάς τρόπος να διαγραφούν αυτά που λέμε καλέ μην τα δουν οι πρωινοί και φρικάρουν;!!! Click για ανάπτυξη... Και καποιος αλλος μας παρακολουθει και δεν μιλαει....Γιουληηηηη βγες σε ειδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:06 Ο EL GATO έγραψε: #2.968 08-01-09 01:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι αρσενικοι δεν εχουν ποτε οιστρο...ειναι παντα ετοιμοι....μονο οι θηλυκες...καποια αλλη εχει οιστρο μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:08 Η Νεκταρια έγραψε: #2.969 08-01-09 01:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες τα ρε Γιουλη! Click για ανάπτυξη... σκεφτεται τι ατακα θα πει,αντε σαν πολυ αργεις πουλακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.970 08-01-09 01:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι αρσενικοι δεν εχουν ποτε οιστρο...ειναι παντα ετοιμοι....μονο οι θηλυκες...καποια αλλη εχει οιστρο μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Μπα το κρασί φταίει!!Εγώ ζευγάρωσα πρόσφατα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:09 Ο EL GATO έγραψε: #2.971 08-01-09 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: σκεφτεται τι ατακα θα πει,αντε σαν πολυ αργεις πουλακι μου Click για ανάπτυξη... Και καποια αλλη "γατα" εχει ωρα να γραψει. Οσο για τη Γιουλη, μην ανησυχεις. Παρεμβαινει οταν πρεπει και καιρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.972 08-01-09 01:09 παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.973 08-01-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Click για ανάπτυξη... Ε, παει... Δε θα κοιμηθω αποψε. Τι με βρηκε βραδιατικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:12 Η Νεκταρια έγραψε: #2.974 08-01-09 01:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Click για ανάπτυξη... μη καψεις τη μηχανη ομως,θα πας για καινουργια. Τελικα μονο εγω δεν βρισκω γατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Ο EL GATO έγραψε: #2.975 08-01-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μη καψεις τη μηχανη ομως,θα πας για καινουργια. Τελικα μονο εγω δεν βρισκω γατο Click για ανάπτυξη... Αυτες οι μηχανες δεν καιγονται. Ειναι παντα ετοιμες για δραση. Ειδες που σου ειπα οτι η Γιουλη κανει καιριες επεμβασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Η Νεκταρια έγραψε: #2.976 08-01-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, παει... Δε θα κοιμηθω αποψε. Τι με βρηκε βραδιατικα.... Click για ανάπτυξη... σου αναψαμε φωτιες εε ποιος φταει?ποιος το ξεκινησε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:16 Ο EL GATO έγραψε: #2.977 08-01-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: σου αναψαμε φωτιες εε ποιος φταει?ποιος το ξεκινησε ? Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Η Γιουλη και η Στελλα! Εγω δηλωνω... not guilty! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.978 08-01-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Click για ανάπτυξη... το ξεκινησες εσυ η οχι,ευτυχως που δεν φευγουν αυτα που γραφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.979 08-01-09 01:19 Καλα, παω για υπνο... (λεμε τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.980 08-01-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το ξεκινησες εσυ η οχι,ευτυχως που δεν φευγουν αυτα που γραφουμε. Click για ανάπτυξη... Κατσε, περιμενε... Εγω απλα εδωσα το εναυσμα να ξεκινησει κατι που ειχε ηδη αρχισει. Εγω δεν ξερω τιποτα! Ψυγεια πουλαω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι αρσενικοι δεν εχουν ποτε οιστρο...ειναι παντα ετοιμοι....μονο οι θηλυκες...καποια αλλη εχει οιστρο μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:08 Η Νεκταρια έγραψε: #2.969 08-01-09 01:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες τα ρε Γιουλη! Click για ανάπτυξη... σκεφτεται τι ατακα θα πει,αντε σαν πολυ αργεις πουλακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.970 08-01-09 01:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι αρσενικοι δεν εχουν ποτε οιστρο...ειναι παντα ετοιμοι....μονο οι θηλυκες...καποια αλλη εχει οιστρο μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Μπα το κρασί φταίει!!Εγώ ζευγάρωσα πρόσφατα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:09 Ο EL GATO έγραψε: #2.971 08-01-09 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: σκεφτεται τι ατακα θα πει,αντε σαν πολυ αργεις πουλακι μου Click για ανάπτυξη... Και καποια αλλη "γατα" εχει ωρα να γραψει. Οσο για τη Γιουλη, μην ανησυχεις. Παρεμβαινει οταν πρεπει και καιρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.972 08-01-09 01:09 παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.973 08-01-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Click για ανάπτυξη... Ε, παει... Δε θα κοιμηθω αποψε. Τι με βρηκε βραδιατικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:12 Η Νεκταρια έγραψε: #2.974 08-01-09 01:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Click για ανάπτυξη... μη καψεις τη μηχανη ομως,θα πας για καινουργια. Τελικα μονο εγω δεν βρισκω γατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Ο EL GATO έγραψε: #2.975 08-01-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μη καψεις τη μηχανη ομως,θα πας για καινουργια. Τελικα μονο εγω δεν βρισκω γατο Click για ανάπτυξη... Αυτες οι μηχανες δεν καιγονται. Ειναι παντα ετοιμες για δραση. Ειδες που σου ειπα οτι η Γιουλη κανει καιριες επεμβασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Η Νεκταρια έγραψε: #2.976 08-01-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, παει... Δε θα κοιμηθω αποψε. Τι με βρηκε βραδιατικα.... Click για ανάπτυξη... σου αναψαμε φωτιες εε ποιος φταει?ποιος το ξεκινησε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:16 Ο EL GATO έγραψε: #2.977 08-01-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: σου αναψαμε φωτιες εε ποιος φταει?ποιος το ξεκινησε ? Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Η Γιουλη και η Στελλα! Εγω δηλωνω... not guilty! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.978 08-01-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Click για ανάπτυξη... το ξεκινησες εσυ η οχι,ευτυχως που δεν φευγουν αυτα που γραφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.979 08-01-09 01:19 Καλα, παω για υπνο... (λεμε τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.980 08-01-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το ξεκινησες εσυ η οχι,ευτυχως που δεν φευγουν αυτα που γραφουμε. Click για ανάπτυξη... Κατσε, περιμενε... Εγω απλα εδωσα το εναυσμα να ξεκινησει κατι που ειχε ηδη αρχισει. Εγω δεν ξερω τιποτα! Ψυγεια πουλαω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες τα ρε Γιουλη! Click για ανάπτυξη... σκεφτεται τι ατακα θα πει,αντε σαν πολυ αργεις πουλακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.970 08-01-09 01:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι αρσενικοι δεν εχουν ποτε οιστρο...ειναι παντα ετοιμοι....μονο οι θηλυκες...καποια αλλη εχει οιστρο μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Μπα το κρασί φταίει!!Εγώ ζευγάρωσα πρόσφατα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:09 Ο EL GATO έγραψε: #2.971 08-01-09 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: σκεφτεται τι ατακα θα πει,αντε σαν πολυ αργεις πουλακι μου Click για ανάπτυξη... Και καποια αλλη "γατα" εχει ωρα να γραψει. Οσο για τη Γιουλη, μην ανησυχεις. Παρεμβαινει οταν πρεπει και καιρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.972 08-01-09 01:09 παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.973 08-01-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Click για ανάπτυξη... Ε, παει... Δε θα κοιμηθω αποψε. Τι με βρηκε βραδιατικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:12 Η Νεκταρια έγραψε: #2.974 08-01-09 01:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Click για ανάπτυξη... μη καψεις τη μηχανη ομως,θα πας για καινουργια. Τελικα μονο εγω δεν βρισκω γατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Ο EL GATO έγραψε: #2.975 08-01-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μη καψεις τη μηχανη ομως,θα πας για καινουργια. Τελικα μονο εγω δεν βρισκω γατο Click για ανάπτυξη... Αυτες οι μηχανες δεν καιγονται. Ειναι παντα ετοιμες για δραση. Ειδες που σου ειπα οτι η Γιουλη κανει καιριες επεμβασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Η Νεκταρια έγραψε: #2.976 08-01-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, παει... Δε θα κοιμηθω αποψε. Τι με βρηκε βραδιατικα.... Click για ανάπτυξη... σου αναψαμε φωτιες εε ποιος φταει?ποιος το ξεκινησε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:16 Ο EL GATO έγραψε: #2.977 08-01-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: σου αναψαμε φωτιες εε ποιος φταει?ποιος το ξεκινησε ? Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Η Γιουλη και η Στελλα! Εγω δηλωνω... not guilty! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.978 08-01-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Click για ανάπτυξη... το ξεκινησες εσυ η οχι,ευτυχως που δεν φευγουν αυτα που γραφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.979 08-01-09 01:19 Καλα, παω για υπνο... (λεμε τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.980 08-01-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το ξεκινησες εσυ η οχι,ευτυχως που δεν φευγουν αυτα που γραφουμε. Click για ανάπτυξη... Κατσε, περιμενε... Εγω απλα εδωσα το εναυσμα να ξεκινησει κατι που ειχε ηδη αρχισει. Εγω δεν ξερω τιποτα! Ψυγεια πουλαω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι αρσενικοι δεν εχουν ποτε οιστρο...ειναι παντα ετοιμοι....μονο οι θηλυκες...καποια αλλη εχει οιστρο μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Μπα το κρασί φταίει!!Εγώ ζευγάρωσα πρόσφατα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:09 Ο EL GATO έγραψε: #2.971 08-01-09 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: σκεφτεται τι ατακα θα πει,αντε σαν πολυ αργεις πουλακι μου Click για ανάπτυξη... Και καποια αλλη "γατα" εχει ωρα να γραψει. Οσο για τη Γιουλη, μην ανησυχεις. Παρεμβαινει οταν πρεπει και καιρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.972 08-01-09 01:09 παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.973 08-01-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Click για ανάπτυξη... Ε, παει... Δε θα κοιμηθω αποψε. Τι με βρηκε βραδιατικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:12 Η Νεκταρια έγραψε: #2.974 08-01-09 01:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Click για ανάπτυξη... μη καψεις τη μηχανη ομως,θα πας για καινουργια. Τελικα μονο εγω δεν βρισκω γατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Ο EL GATO έγραψε: #2.975 08-01-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μη καψεις τη μηχανη ομως,θα πας για καινουργια. Τελικα μονο εγω δεν βρισκω γατο Click για ανάπτυξη... Αυτες οι μηχανες δεν καιγονται. Ειναι παντα ετοιμες για δραση. Ειδες που σου ειπα οτι η Γιουλη κανει καιριες επεμβασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Η Νεκταρια έγραψε: #2.976 08-01-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, παει... Δε θα κοιμηθω αποψε. Τι με βρηκε βραδιατικα.... Click για ανάπτυξη... σου αναψαμε φωτιες εε ποιος φταει?ποιος το ξεκινησε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:16 Ο EL GATO έγραψε: #2.977 08-01-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: σου αναψαμε φωτιες εε ποιος φταει?ποιος το ξεκινησε ? Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Η Γιουλη και η Στελλα! Εγω δηλωνω... not guilty! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.978 08-01-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Click για ανάπτυξη... το ξεκινησες εσυ η οχι,ευτυχως που δεν φευγουν αυτα που γραφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.979 08-01-09 01:19 Καλα, παω για υπνο... (λεμε τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.980 08-01-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το ξεκινησες εσυ η οχι,ευτυχως που δεν φευγουν αυτα που γραφουμε. Click για ανάπτυξη... Κατσε, περιμενε... Εγω απλα εδωσα το εναυσμα να ξεκινησει κατι που ειχε ηδη αρχισει. Εγω δεν ξερω τιποτα! Ψυγεια πουλαω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: σκεφτεται τι ατακα θα πει,αντε σαν πολυ αργεις πουλακι μου Click για ανάπτυξη... Και καποια αλλη "γατα" εχει ωρα να γραψει. Οσο για τη Γιουλη, μην ανησυχεις. Παρεμβαινει οταν πρεπει και καιρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.972 08-01-09 01:09 παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.973 08-01-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Click για ανάπτυξη... Ε, παει... Δε θα κοιμηθω αποψε. Τι με βρηκε βραδιατικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:12 Η Νεκταρια έγραψε: #2.974 08-01-09 01:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Click για ανάπτυξη... μη καψεις τη μηχανη ομως,θα πας για καινουργια. Τελικα μονο εγω δεν βρισκω γατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Ο EL GATO έγραψε: #2.975 08-01-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μη καψεις τη μηχανη ομως,θα πας για καινουργια. Τελικα μονο εγω δεν βρισκω γατο Click για ανάπτυξη... Αυτες οι μηχανες δεν καιγονται. Ειναι παντα ετοιμες για δραση. Ειδες που σου ειπα οτι η Γιουλη κανει καιριες επεμβασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Η Νεκταρια έγραψε: #2.976 08-01-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, παει... Δε θα κοιμηθω αποψε. Τι με βρηκε βραδιατικα.... Click για ανάπτυξη... σου αναψαμε φωτιες εε ποιος φταει?ποιος το ξεκινησε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:16 Ο EL GATO έγραψε: #2.977 08-01-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: σου αναψαμε φωτιες εε ποιος φταει?ποιος το ξεκινησε ? Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Η Γιουλη και η Στελλα! Εγω δηλωνω... not guilty! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.978 08-01-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Click για ανάπτυξη... το ξεκινησες εσυ η οχι,ευτυχως που δεν φευγουν αυτα που γραφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.979 08-01-09 01:19 Καλα, παω για υπνο... (λεμε τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.980 08-01-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το ξεκινησες εσυ η οχι,ευτυχως που δεν φευγουν αυτα που γραφουμε. Click για ανάπτυξη... Κατσε, περιμενε... Εγω απλα εδωσα το εναυσμα να ξεκινησει κατι που ειχε ηδη αρχισει. Εγω δεν ξερω τιποτα! Ψυγεια πουλαω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.973 08-01-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Click για ανάπτυξη... Ε, παει... Δε θα κοιμηθω αποψε. Τι με βρηκε βραδιατικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:12 Η Νεκταρια έγραψε: #2.974 08-01-09 01:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Click για ανάπτυξη... μη καψεις τη μηχανη ομως,θα πας για καινουργια. Τελικα μονο εγω δεν βρισκω γατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Ο EL GATO έγραψε: #2.975 08-01-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μη καψεις τη μηχανη ομως,θα πας για καινουργια. Τελικα μονο εγω δεν βρισκω γατο Click για ανάπτυξη... Αυτες οι μηχανες δεν καιγονται. Ειναι παντα ετοιμες για δραση. Ειδες που σου ειπα οτι η Γιουλη κανει καιριες επεμβασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Η Νεκταρια έγραψε: #2.976 08-01-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, παει... Δε θα κοιμηθω αποψε. Τι με βρηκε βραδιατικα.... Click για ανάπτυξη... σου αναψαμε φωτιες εε ποιος φταει?ποιος το ξεκινησε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:16 Ο EL GATO έγραψε: #2.977 08-01-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: σου αναψαμε φωτιες εε ποιος φταει?ποιος το ξεκινησε ? Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Η Γιουλη και η Στελλα! Εγω δηλωνω... not guilty! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.978 08-01-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Click για ανάπτυξη... το ξεκινησες εσυ η οχι,ευτυχως που δεν φευγουν αυτα που γραφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.979 08-01-09 01:19 Καλα, παω για υπνο... (λεμε τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.980 08-01-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το ξεκινησες εσυ η οχι,ευτυχως που δεν φευγουν αυτα που γραφουμε. Click για ανάπτυξη... Κατσε, περιμενε... Εγω απλα εδωσα το εναυσμα να ξεκινησει κατι που ειχε ηδη αρχισει. Εγω δεν ξερω τιποτα! Ψυγεια πουλαω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Click για ανάπτυξη... Ε, παει... Δε θα κοιμηθω αποψε. Τι με βρηκε βραδιατικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:12 Η Νεκταρια έγραψε: #2.974 08-01-09 01:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Click για ανάπτυξη... μη καψεις τη μηχανη ομως,θα πας για καινουργια. Τελικα μονο εγω δεν βρισκω γατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Ο EL GATO έγραψε: #2.975 08-01-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μη καψεις τη μηχανη ομως,θα πας για καινουργια. Τελικα μονο εγω δεν βρισκω γατο Click για ανάπτυξη... Αυτες οι μηχανες δεν καιγονται. Ειναι παντα ετοιμες για δραση. Ειδες που σου ειπα οτι η Γιουλη κανει καιριες επεμβασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Η Νεκταρια έγραψε: #2.976 08-01-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, παει... Δε θα κοιμηθω αποψε. Τι με βρηκε βραδιατικα.... Click για ανάπτυξη... σου αναψαμε φωτιες εε ποιος φταει?ποιος το ξεκινησε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:16 Ο EL GATO έγραψε: #2.977 08-01-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: σου αναψαμε φωτιες εε ποιος φταει?ποιος το ξεκινησε ? Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Η Γιουλη και η Στελλα! Εγω δηλωνω... not guilty! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.978 08-01-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Click για ανάπτυξη... το ξεκινησες εσυ η οχι,ευτυχως που δεν φευγουν αυτα που γραφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.979 08-01-09 01:19 Καλα, παω για υπνο... (λεμε τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.980 08-01-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το ξεκινησες εσυ η οχι,ευτυχως που δεν φευγουν αυτα που γραφουμε. Click για ανάπτυξη... Κατσε, περιμενε... Εγω απλα εδωσα το εναυσμα να ξεκινησει κατι που ειχε ηδη αρχισει. Εγω δεν ξερω τιποτα! Ψυγεια πουλαω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Click για ανάπτυξη... μη καψεις τη μηχανη ομως,θα πας για καινουργια. Τελικα μονο εγω δεν βρισκω γατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Ο EL GATO έγραψε: #2.975 08-01-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μη καψεις τη μηχανη ομως,θα πας για καινουργια. Τελικα μονο εγω δεν βρισκω γατο Click για ανάπτυξη... Αυτες οι μηχανες δεν καιγονται. Ειναι παντα ετοιμες για δραση. Ειδες που σου ειπα οτι η Γιουλη κανει καιριες επεμβασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Η Νεκταρια έγραψε: #2.976 08-01-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, παει... Δε θα κοιμηθω αποψε. Τι με βρηκε βραδιατικα.... Click για ανάπτυξη... σου αναψαμε φωτιες εε ποιος φταει?ποιος το ξεκινησε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:16 Ο EL GATO έγραψε: #2.977 08-01-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: σου αναψαμε φωτιες εε ποιος φταει?ποιος το ξεκινησε ? Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Η Γιουλη και η Στελλα! Εγω δηλωνω... not guilty! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.978 08-01-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Click για ανάπτυξη... το ξεκινησες εσυ η οχι,ευτυχως που δεν φευγουν αυτα που γραφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.979 08-01-09 01:19 Καλα, παω για υπνο... (λεμε τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.980 08-01-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το ξεκινησες εσυ η οχι,ευτυχως που δεν φευγουν αυτα που γραφουμε. Click για ανάπτυξη... Κατσε, περιμενε... Εγω απλα εδωσα το εναυσμα να ξεκινησει κατι που ειχε ηδη αρχισει. Εγω δεν ξερω τιποτα! Ψυγεια πουλαω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μη καψεις τη μηχανη ομως,θα πας για καινουργια. Τελικα μονο εγω δεν βρισκω γατο Click για ανάπτυξη... Αυτες οι μηχανες δεν καιγονται. Ειναι παντα ετοιμες για δραση. Ειδες που σου ειπα οτι η Γιουλη κανει καιριες επεμβασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Η Νεκταρια έγραψε: #2.976 08-01-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, παει... Δε θα κοιμηθω αποψε. Τι με βρηκε βραδιατικα.... Click για ανάπτυξη... σου αναψαμε φωτιες εε ποιος φταει?ποιος το ξεκινησε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:16 Ο EL GATO έγραψε: #2.977 08-01-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: σου αναψαμε φωτιες εε ποιος φταει?ποιος το ξεκινησε ? Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Η Γιουλη και η Στελλα! Εγω δηλωνω... not guilty! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.978 08-01-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Click για ανάπτυξη... το ξεκινησες εσυ η οχι,ευτυχως που δεν φευγουν αυτα που γραφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.979 08-01-09 01:19 Καλα, παω για υπνο... (λεμε τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.980 08-01-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το ξεκινησες εσυ η οχι,ευτυχως που δεν φευγουν αυτα που γραφουμε. Click για ανάπτυξη... Κατσε, περιμενε... Εγω απλα εδωσα το εναυσμα να ξεκινησει κατι που ειχε ηδη αρχισει. Εγω δεν ξερω τιποτα! Ψυγεια πουλαω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, παει... Δε θα κοιμηθω αποψε. Τι με βρηκε βραδιατικα.... Click για ανάπτυξη... σου αναψαμε φωτιες εε ποιος φταει?ποιος το ξεκινησε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:16 Ο EL GATO έγραψε: #2.977 08-01-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: σου αναψαμε φωτιες εε ποιος φταει?ποιος το ξεκινησε ? Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Η Γιουλη και η Στελλα! Εγω δηλωνω... not guilty! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.978 08-01-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Click για ανάπτυξη... το ξεκινησες εσυ η οχι,ευτυχως που δεν φευγουν αυτα που γραφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.979 08-01-09 01:19 Καλα, παω για υπνο... (λεμε τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.980 08-01-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το ξεκινησες εσυ η οχι,ευτυχως που δεν φευγουν αυτα που γραφουμε. Click για ανάπτυξη... Κατσε, περιμενε... Εγω απλα εδωσα το εναυσμα να ξεκινησει κατι που ειχε ηδη αρχισει. Εγω δεν ξερω τιποτα! Ψυγεια πουλαω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: σου αναψαμε φωτιες εε ποιος φταει?ποιος το ξεκινησε ? Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Η Γιουλη και η Στελλα! Εγω δηλωνω... not guilty! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.978 08-01-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Click για ανάπτυξη... το ξεκινησες εσυ η οχι,ευτυχως που δεν φευγουν αυτα που γραφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.979 08-01-09 01:19 Καλα, παω για υπνο... (λεμε τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.980 08-01-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το ξεκινησες εσυ η οχι,ευτυχως που δεν φευγουν αυτα που γραφουμε. Click για ανάπτυξη... Κατσε, περιμενε... Εγω απλα εδωσα το εναυσμα να ξεκινησει κατι που ειχε ηδη αρχισει. Εγω δεν ξερω τιποτα! Ψυγεια πουλαω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Click για ανάπτυξη... το ξεκινησες εσυ η οχι,ευτυχως που δεν φευγουν αυτα που γραφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.979 08-01-09 01:19 Καλα, παω για υπνο... (λεμε τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.980 08-01-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το ξεκινησες εσυ η οχι,ευτυχως που δεν φευγουν αυτα που γραφουμε. Click για ανάπτυξη... Κατσε, περιμενε... Εγω απλα εδωσα το εναυσμα να ξεκινησει κατι που ειχε ηδη αρχισει. Εγω δεν ξερω τιποτα! Ψυγεια πουλαω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλα, παω για υπνο... (λεμε τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.980 08-01-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το ξεκινησες εσυ η οχι,ευτυχως που δεν φευγουν αυτα που γραφουμε. Click για ανάπτυξη... Κατσε, περιμενε... Εγω απλα εδωσα το εναυσμα να ξεκινησει κατι που ειχε ηδη αρχισει. Εγω δεν ξερω τιποτα! Ψυγεια πουλαω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το ξεκινησες εσυ η οχι,ευτυχως που δεν φευγουν αυτα που γραφουμε. Click για ανάπτυξη... Κατσε, περιμενε... Εγω απλα εδωσα το εναυσμα να ξεκινησει κατι που ειχε ηδη αρχισει. Εγω δεν ξερω τιποτα! Ψυγεια πουλαω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.