EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:25 Ο EL GATO έγραψε: #2.981 08-01-09 01:25 Λοιπον, τωρα παω στ' αληθεια να κοιμηθω, γιατι αυριο οι πελατες θα παιρνουν για καταθεσεις και γω θα τους πουλαω μετοχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:25 Η Νεκταρια έγραψε: #2.982 08-01-09 01:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κατσε, περιμενε... Εγω απλα εδωσα το εναυσμα να ξεκινησει κατι που ειχε ηδη αρχισει. Εγω δεν ξερω τιποτα! Ψυγεια πουλαω... Click για ανάπτυξη... ναι ναι εσυ δεν ξερεις τπτ για τον φονο πονηρουλη Αντε παω κι εγω για υπνο,καληνυχτα ονειρα γλυκα και ασκανδαλιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:26 Η ESTELLE έγραψε: #2.983 08-01-09 01:26 Με σαμποτάρει το pc γμτ!Σέρνεταιαιαιαι.....Εκανα 10 λεπτά για να διαβάσω τα μνμτα που γράψατε!Και οσο είχα πάρει φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:29 Η ESTELLE έγραψε: #2.984 08-01-09 01:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, τωρα παω στ' αληθεια να κοιμηθω, γιατι αυριο οι πελατες θα παιρνουν για καταθεσεις και γω θα τους πουλαω μετοχες. Click για ανάπτυξη... Τί να πω κι εγώ που εχω πρωί πρωι αποτριχωση μπικίνι!!Αλλού θα το βάζω το κερί και αλλού θα πηγαίνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:36 Η ESTELLE έγραψε: #2.985 08-01-09 01:36 Ολοι για ύπνο πάτε και όλοι online είστε ακόμα!! Εγώ πάω να δω λίγο tv μέχρι να λιώσω....Ξύπνησε και η Cammy τώρα και θα θέλει παιχνίδια! Αντε,καλό βράδυ σε όλους!Ωραία ήταν σήμερα,ξεφύγαμε λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:42 Η staman2 έγραψε: #2.986 08-01-09 01:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπρατσαρααυτο θελεις να πεις?η κατι αλλο ελα ειναι περασμενες 12 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Mαυρο κολλητο φανελλάκι για να διαγράφονται και οι αερόσακοι,μαύρο σορτσάκι και animal print εσώρουχα φυσικά!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο,είσαι σε οίστρο μήπως???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Exω πολλές τέτοιες στο Facebook!!! Δεν υπάρχει κανάς τρόπος να διαγραφούν αυτά που λέμε καλέ μην τα δουν οι πρωινοί και φρικάρουν;!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι αρσενικοι δεν εχουν ποτε οιστρο...ειναι παντα ετοιμοι....μονο οι θηλυκες...καποια αλλη εχει οιστρο μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Click για ανάπτυξη... Καιιιιι κάποιος άλλος περνά και διαβάζει οοοολαααα τα μηνύματα πονηρούληδες. χαχαα. Κι αυτη είμαι εγώ. Μην πάρω φόρα και με δείτε απο την αλλη πλευρά!!! Και τότε θα σας ξεπεράσω, καθότι έχω κ την φημη της πονηρουλας και ... γενικώς ... Και βέβαια ξέρω αναλυτικά ποιος άρχισε πουλάκια μουΑλλά έχετε χάρη που είστε σχετικά μικρά μπροστά μας και εγώ κι η Νεκταρία οι μεγαλύτερες και... κρατιομαστε. Αλλα τι λες Νεκταρία μου να τους αρχίσουμε??? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μη καψεις τη μηχανη ομως,θα πας για καινουργια. Τελικα μονο εγω δεν βρισκω γατο Click για ανάπτυξη... Ορίστε παρασύρατε και τη Νεκταρία! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, τωρα παω στ' αληθεια να κοιμηθω, γιατι αυριο οι πελατες θα παιρνουν για καταθεσεις και γω θα τους πουλαω μετοχες. Click για ανάπτυξη... Να έρθω εγώ Παύλο μου να μου χαρίσεις καμιά μετοχουλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:50 Η elvenstar: #2.987 08-01-09 01:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να έρθω εγώ Παύλο μου να μου χαρίσεις καμιά μετοχουλα? Click για ανάπτυξη... Α κ εγώ θέλω να έρθω να κάνω ανάληψη κ να μου κάνεις κατάθεση ε! και φεύγοντας δεν θα έλεγα όχι νομίζω κ για καμιά μετοχούλα σαν της Αναστασίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:46 Ο EL GATO έγραψε: #2.988 08-01-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να έρθω εγώ Παύλο μου να μου χαρίσεις καμιά μετοχουλα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α κ εγώ θέλω να έρθω να κάνω ανάληψη κ να μου κάνεις κατάθεση ε! και φεύγοντας δεν θα έλεγα όχι νομίζω κ για καμιά μετοχούλα σαν της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... Που ειπα εγω οτι μπορω να κανω τετοιο πραμα? Παντως, παρα τα χθεσινα, εχω επαφη με το περιβαλλον. Οποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.989 08-01-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Που ειπα εγω οτι μπορω να κανω τετοιο πραμα? Παντως, παρα τα χθεσινα, εχω επαφη με το περιβαλλον. Οποτε.... Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ο στοχος μας ειναι να σε κανουμε να χασεις την επαφηκαι να γινει στενη και τριτου τυπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:18 Ο EL GATO έγραψε: #2.990 08-01-09 11:18 Δεν χανω εγω καμια επαφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #2.991 08-01-09 11:36 Καλημέρα!!! ΟΛΗ η μέρα! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α κ εγώ θέλω να έρθω να κάνω ανάληψη κ να μου κάνεις κατάθεση ε! και φεύγοντας δεν θα έλεγα όχι νομίζω κ για καμιά μετοχούλα σαν της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Που ειπα εγω οτι μπορω να κανω τετοιο πραμα? Παντως, παρα τα χθεσινα, εχω επαφη με το περιβαλλον. Οποτε.... Click για ανάπτυξη... Αχ κρίμα κι εγώ νόμιζα πως μπορώ να καλύψω κάτι εξοδάκια μου έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.992 08-01-09 11:38 Οι καιροι ειναι ισχνοι Αναστασια μου. Καλημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.993 08-01-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα!!! ΟΛΗ η μέρα! Αχ κρίμα κι εγώ νόμιζα πως μπορώ να καλύψω κάτι εξοδάκια μου έτσι... Click για ανάπτυξη... λιγα πραγματα μωρε...ενα γατοδεντρο, 10 κιλα γατοτροφες, 20 κιλα αμμο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.994 08-01-09 11:40 τωρα που ειπα αμμο παιδια...μου ειπε ενας φιλος μου οτι θα βρει μπετονιτη που ειναι η αμμος που χρησιμοποιουν οι εταιριες αμμων γατας και θα αγορασει τσουβαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η Νεκταρια έγραψε: #2.995 08-01-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα που ειπα αμμο παιδια...μου ειπε ενας φιλος μου οτι θα βρει μπετονιτη που ειναι η αμμος που χρησιμοποιουν οι εταιριες αμμων γατας και θα αγορασει τσουβαλια... Click για ανάπτυξη... ενημερωσε με επειγοντως,με ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.996 08-01-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ενημερωσε με επειγοντως,με ενδιαφερει Click για ανάπτυξη... Στας διαταγας σας Σιγα μη δεν σε ενδιεφερε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Ο EL GATO έγραψε: #2.997 08-01-09 11:49 Τι εγινε? Μπηκατε ολοι ξαφνικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η Νεκταρια έγραψε: #2.998 08-01-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στας διαταγας σας Σιγα μη δεν σε ενδιεφερε! Click για ανάπτυξη... ετσι μπραβο σεβασμο στη μαμα Νεκταρια,οχι παιζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:51 Η Νεκταρια έγραψε: #2.999 08-01-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε? Μπηκατε ολοι ξαφνικα? Click για ανάπτυξη... ουπς να και ο κοκορας του φορουμκοιτα να πουλησεις καμμια μετοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Ο EL GATO έγραψε: #3.000 08-01-09 11:53 Οχι "να και ο κοκορας". Εγω ειμαι απο το πρωι εδω. Αλλοι ξυπνησαν αργα μου φαινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπον, τωρα παω στ' αληθεια να κοιμηθω, γιατι αυριο οι πελατες θα παιρνουν για καταθεσεις και γω θα τους πουλαω μετοχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:25 Η Νεκταρια έγραψε: #2.982 08-01-09 01:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κατσε, περιμενε... Εγω απλα εδωσα το εναυσμα να ξεκινησει κατι που ειχε ηδη αρχισει. Εγω δεν ξερω τιποτα! Ψυγεια πουλαω... Click για ανάπτυξη... ναι ναι εσυ δεν ξερεις τπτ για τον φονο πονηρουλη Αντε παω κι εγω για υπνο,καληνυχτα ονειρα γλυκα και ασκανδαλιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:26 Η ESTELLE έγραψε: #2.983 08-01-09 01:26 Με σαμποτάρει το pc γμτ!Σέρνεταιαιαιαι.....Εκανα 10 λεπτά για να διαβάσω τα μνμτα που γράψατε!Και οσο είχα πάρει φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:29 Η ESTELLE έγραψε: #2.984 08-01-09 01:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, τωρα παω στ' αληθεια να κοιμηθω, γιατι αυριο οι πελατες θα παιρνουν για καταθεσεις και γω θα τους πουλαω μετοχες. Click για ανάπτυξη... Τί να πω κι εγώ που εχω πρωί πρωι αποτριχωση μπικίνι!!Αλλού θα το βάζω το κερί και αλλού θα πηγαίνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:36 Η ESTELLE έγραψε: #2.985 08-01-09 01:36 Ολοι για ύπνο πάτε και όλοι online είστε ακόμα!! Εγώ πάω να δω λίγο tv μέχρι να λιώσω....Ξύπνησε και η Cammy τώρα και θα θέλει παιχνίδια! Αντε,καλό βράδυ σε όλους!Ωραία ήταν σήμερα,ξεφύγαμε λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:42 Η staman2 έγραψε: #2.986 08-01-09 01:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπρατσαρααυτο θελεις να πεις?η κατι αλλο ελα ειναι περασμενες 12 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Mαυρο κολλητο φανελλάκι για να διαγράφονται και οι αερόσακοι,μαύρο σορτσάκι και animal print εσώρουχα φυσικά!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο,είσαι σε οίστρο μήπως???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Exω πολλές τέτοιες στο Facebook!!! Δεν υπάρχει κανάς τρόπος να διαγραφούν αυτά που λέμε καλέ μην τα δουν οι πρωινοί και φρικάρουν;!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι αρσενικοι δεν εχουν ποτε οιστρο...ειναι παντα ετοιμοι....μονο οι θηλυκες...καποια αλλη εχει οιστρο μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Click για ανάπτυξη... Καιιιιι κάποιος άλλος περνά και διαβάζει οοοολαααα τα μηνύματα πονηρούληδες. χαχαα. Κι αυτη είμαι εγώ. Μην πάρω φόρα και με δείτε απο την αλλη πλευρά!!! Και τότε θα σας ξεπεράσω, καθότι έχω κ την φημη της πονηρουλας και ... γενικώς ... Και βέβαια ξέρω αναλυτικά ποιος άρχισε πουλάκια μουΑλλά έχετε χάρη που είστε σχετικά μικρά μπροστά μας και εγώ κι η Νεκταρία οι μεγαλύτερες και... κρατιομαστε. Αλλα τι λες Νεκταρία μου να τους αρχίσουμε??? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μη καψεις τη μηχανη ομως,θα πας για καινουργια. Τελικα μονο εγω δεν βρισκω γατο Click για ανάπτυξη... Ορίστε παρασύρατε και τη Νεκταρία! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, τωρα παω στ' αληθεια να κοιμηθω, γιατι αυριο οι πελατες θα παιρνουν για καταθεσεις και γω θα τους πουλαω μετοχες. Click για ανάπτυξη... Να έρθω εγώ Παύλο μου να μου χαρίσεις καμιά μετοχουλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:50 Η elvenstar: #2.987 08-01-09 01:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να έρθω εγώ Παύλο μου να μου χαρίσεις καμιά μετοχουλα? Click για ανάπτυξη... Α κ εγώ θέλω να έρθω να κάνω ανάληψη κ να μου κάνεις κατάθεση ε! και φεύγοντας δεν θα έλεγα όχι νομίζω κ για καμιά μετοχούλα σαν της Αναστασίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:46 Ο EL GATO έγραψε: #2.988 08-01-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να έρθω εγώ Παύλο μου να μου χαρίσεις καμιά μετοχουλα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α κ εγώ θέλω να έρθω να κάνω ανάληψη κ να μου κάνεις κατάθεση ε! και φεύγοντας δεν θα έλεγα όχι νομίζω κ για καμιά μετοχούλα σαν της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... Που ειπα εγω οτι μπορω να κανω τετοιο πραμα? Παντως, παρα τα χθεσινα, εχω επαφη με το περιβαλλον. Οποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.989 08-01-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Που ειπα εγω οτι μπορω να κανω τετοιο πραμα? Παντως, παρα τα χθεσινα, εχω επαφη με το περιβαλλον. Οποτε.... Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ο στοχος μας ειναι να σε κανουμε να χασεις την επαφηκαι να γινει στενη και τριτου τυπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:18 Ο EL GATO έγραψε: #2.990 08-01-09 11:18 Δεν χανω εγω καμια επαφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #2.991 08-01-09 11:36 Καλημέρα!!! ΟΛΗ η μέρα! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α κ εγώ θέλω να έρθω να κάνω ανάληψη κ να μου κάνεις κατάθεση ε! και φεύγοντας δεν θα έλεγα όχι νομίζω κ για καμιά μετοχούλα σαν της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Που ειπα εγω οτι μπορω να κανω τετοιο πραμα? Παντως, παρα τα χθεσινα, εχω επαφη με το περιβαλλον. Οποτε.... Click για ανάπτυξη... Αχ κρίμα κι εγώ νόμιζα πως μπορώ να καλύψω κάτι εξοδάκια μου έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.992 08-01-09 11:38 Οι καιροι ειναι ισχνοι Αναστασια μου. Καλημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.993 08-01-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα!!! ΟΛΗ η μέρα! Αχ κρίμα κι εγώ νόμιζα πως μπορώ να καλύψω κάτι εξοδάκια μου έτσι... Click για ανάπτυξη... λιγα πραγματα μωρε...ενα γατοδεντρο, 10 κιλα γατοτροφες, 20 κιλα αμμο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.994 08-01-09 11:40 τωρα που ειπα αμμο παιδια...μου ειπε ενας φιλος μου οτι θα βρει μπετονιτη που ειναι η αμμος που χρησιμοποιουν οι εταιριες αμμων γατας και θα αγορασει τσουβαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η Νεκταρια έγραψε: #2.995 08-01-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα που ειπα αμμο παιδια...μου ειπε ενας φιλος μου οτι θα βρει μπετονιτη που ειναι η αμμος που χρησιμοποιουν οι εταιριες αμμων γατας και θα αγορασει τσουβαλια... Click για ανάπτυξη... ενημερωσε με επειγοντως,με ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.996 08-01-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ενημερωσε με επειγοντως,με ενδιαφερει Click για ανάπτυξη... Στας διαταγας σας Σιγα μη δεν σε ενδιεφερε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Ο EL GATO έγραψε: #2.997 08-01-09 11:49 Τι εγινε? Μπηκατε ολοι ξαφνικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η Νεκταρια έγραψε: #2.998 08-01-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στας διαταγας σας Σιγα μη δεν σε ενδιεφερε! Click για ανάπτυξη... ετσι μπραβο σεβασμο στη μαμα Νεκταρια,οχι παιζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:51 Η Νεκταρια έγραψε: #2.999 08-01-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε? Μπηκατε ολοι ξαφνικα? Click για ανάπτυξη... ουπς να και ο κοκορας του φορουμκοιτα να πουλησεις καμμια μετοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Ο EL GATO έγραψε: #3.000 08-01-09 11:53 Οχι "να και ο κοκορας". Εγω ειμαι απο το πρωι εδω. Αλλοι ξυπνησαν αργα μου φαινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κατσε, περιμενε... Εγω απλα εδωσα το εναυσμα να ξεκινησει κατι που ειχε ηδη αρχισει. Εγω δεν ξερω τιποτα! Ψυγεια πουλαω... Click για ανάπτυξη... ναι ναι εσυ δεν ξερεις τπτ για τον φονο πονηρουλη Αντε παω κι εγω για υπνο,καληνυχτα ονειρα γλυκα και ασκανδαλιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:26 Η ESTELLE έγραψε: #2.983 08-01-09 01:26 Με σαμποτάρει το pc γμτ!Σέρνεταιαιαιαι.....Εκανα 10 λεπτά για να διαβάσω τα μνμτα που γράψατε!Και οσο είχα πάρει φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:29 Η ESTELLE έγραψε: #2.984 08-01-09 01:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, τωρα παω στ' αληθεια να κοιμηθω, γιατι αυριο οι πελατες θα παιρνουν για καταθεσεις και γω θα τους πουλαω μετοχες. Click για ανάπτυξη... Τί να πω κι εγώ που εχω πρωί πρωι αποτριχωση μπικίνι!!Αλλού θα το βάζω το κερί και αλλού θα πηγαίνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:36 Η ESTELLE έγραψε: #2.985 08-01-09 01:36 Ολοι για ύπνο πάτε και όλοι online είστε ακόμα!! Εγώ πάω να δω λίγο tv μέχρι να λιώσω....Ξύπνησε και η Cammy τώρα και θα θέλει παιχνίδια! Αντε,καλό βράδυ σε όλους!Ωραία ήταν σήμερα,ξεφύγαμε λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:42 Η staman2 έγραψε: #2.986 08-01-09 01:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπρατσαρααυτο θελεις να πεις?η κατι αλλο ελα ειναι περασμενες 12 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Mαυρο κολλητο φανελλάκι για να διαγράφονται και οι αερόσακοι,μαύρο σορτσάκι και animal print εσώρουχα φυσικά!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο,είσαι σε οίστρο μήπως???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Exω πολλές τέτοιες στο Facebook!!! Δεν υπάρχει κανάς τρόπος να διαγραφούν αυτά που λέμε καλέ μην τα δουν οι πρωινοί και φρικάρουν;!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι αρσενικοι δεν εχουν ποτε οιστρο...ειναι παντα ετοιμοι....μονο οι θηλυκες...καποια αλλη εχει οιστρο μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Click για ανάπτυξη... Καιιιιι κάποιος άλλος περνά και διαβάζει οοοολαααα τα μηνύματα πονηρούληδες. χαχαα. Κι αυτη είμαι εγώ. Μην πάρω φόρα και με δείτε απο την αλλη πλευρά!!! Και τότε θα σας ξεπεράσω, καθότι έχω κ την φημη της πονηρουλας και ... γενικώς ... Και βέβαια ξέρω αναλυτικά ποιος άρχισε πουλάκια μουΑλλά έχετε χάρη που είστε σχετικά μικρά μπροστά μας και εγώ κι η Νεκταρία οι μεγαλύτερες και... κρατιομαστε. Αλλα τι λες Νεκταρία μου να τους αρχίσουμε??? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μη καψεις τη μηχανη ομως,θα πας για καινουργια. Τελικα μονο εγω δεν βρισκω γατο Click για ανάπτυξη... Ορίστε παρασύρατε και τη Νεκταρία! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, τωρα παω στ' αληθεια να κοιμηθω, γιατι αυριο οι πελατες θα παιρνουν για καταθεσεις και γω θα τους πουλαω μετοχες. Click για ανάπτυξη... Να έρθω εγώ Παύλο μου να μου χαρίσεις καμιά μετοχουλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:50 Η elvenstar: #2.987 08-01-09 01:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να έρθω εγώ Παύλο μου να μου χαρίσεις καμιά μετοχουλα? Click για ανάπτυξη... Α κ εγώ θέλω να έρθω να κάνω ανάληψη κ να μου κάνεις κατάθεση ε! και φεύγοντας δεν θα έλεγα όχι νομίζω κ για καμιά μετοχούλα σαν της Αναστασίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:46 Ο EL GATO έγραψε: #2.988 08-01-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να έρθω εγώ Παύλο μου να μου χαρίσεις καμιά μετοχουλα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α κ εγώ θέλω να έρθω να κάνω ανάληψη κ να μου κάνεις κατάθεση ε! και φεύγοντας δεν θα έλεγα όχι νομίζω κ για καμιά μετοχούλα σαν της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... Που ειπα εγω οτι μπορω να κανω τετοιο πραμα? Παντως, παρα τα χθεσινα, εχω επαφη με το περιβαλλον. Οποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.989 08-01-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Που ειπα εγω οτι μπορω να κανω τετοιο πραμα? Παντως, παρα τα χθεσινα, εχω επαφη με το περιβαλλον. Οποτε.... Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ο στοχος μας ειναι να σε κανουμε να χασεις την επαφηκαι να γινει στενη και τριτου τυπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:18 Ο EL GATO έγραψε: #2.990 08-01-09 11:18 Δεν χανω εγω καμια επαφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #2.991 08-01-09 11:36 Καλημέρα!!! ΟΛΗ η μέρα! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α κ εγώ θέλω να έρθω να κάνω ανάληψη κ να μου κάνεις κατάθεση ε! και φεύγοντας δεν θα έλεγα όχι νομίζω κ για καμιά μετοχούλα σαν της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Που ειπα εγω οτι μπορω να κανω τετοιο πραμα? Παντως, παρα τα χθεσινα, εχω επαφη με το περιβαλλον. Οποτε.... Click για ανάπτυξη... Αχ κρίμα κι εγώ νόμιζα πως μπορώ να καλύψω κάτι εξοδάκια μου έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.992 08-01-09 11:38 Οι καιροι ειναι ισχνοι Αναστασια μου. Καλημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.993 08-01-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα!!! ΟΛΗ η μέρα! Αχ κρίμα κι εγώ νόμιζα πως μπορώ να καλύψω κάτι εξοδάκια μου έτσι... Click για ανάπτυξη... λιγα πραγματα μωρε...ενα γατοδεντρο, 10 κιλα γατοτροφες, 20 κιλα αμμο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.994 08-01-09 11:40 τωρα που ειπα αμμο παιδια...μου ειπε ενας φιλος μου οτι θα βρει μπετονιτη που ειναι η αμμος που χρησιμοποιουν οι εταιριες αμμων γατας και θα αγορασει τσουβαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η Νεκταρια έγραψε: #2.995 08-01-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα που ειπα αμμο παιδια...μου ειπε ενας φιλος μου οτι θα βρει μπετονιτη που ειναι η αμμος που χρησιμοποιουν οι εταιριες αμμων γατας και θα αγορασει τσουβαλια... Click για ανάπτυξη... ενημερωσε με επειγοντως,με ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.996 08-01-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ενημερωσε με επειγοντως,με ενδιαφερει Click για ανάπτυξη... Στας διαταγας σας Σιγα μη δεν σε ενδιεφερε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Ο EL GATO έγραψε: #2.997 08-01-09 11:49 Τι εγινε? Μπηκατε ολοι ξαφνικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η Νεκταρια έγραψε: #2.998 08-01-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στας διαταγας σας Σιγα μη δεν σε ενδιεφερε! Click για ανάπτυξη... ετσι μπραβο σεβασμο στη μαμα Νεκταρια,οχι παιζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:51 Η Νεκταρια έγραψε: #2.999 08-01-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε? Μπηκατε ολοι ξαφνικα? Click για ανάπτυξη... ουπς να και ο κοκορας του φορουμκοιτα να πουλησεις καμμια μετοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Ο EL GATO έγραψε: #3.000 08-01-09 11:53 Οχι "να και ο κοκορας". Εγω ειμαι απο το πρωι εδω. Αλλοι ξυπνησαν αργα μου φαινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με σαμποτάρει το pc γμτ!Σέρνεταιαιαιαι.....Εκανα 10 λεπτά για να διαβάσω τα μνμτα που γράψατε!Και οσο είχα πάρει φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:29 Η ESTELLE έγραψε: #2.984 08-01-09 01:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, τωρα παω στ' αληθεια να κοιμηθω, γιατι αυριο οι πελατες θα παιρνουν για καταθεσεις και γω θα τους πουλαω μετοχες. Click για ανάπτυξη... Τί να πω κι εγώ που εχω πρωί πρωι αποτριχωση μπικίνι!!Αλλού θα το βάζω το κερί και αλλού θα πηγαίνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:36 Η ESTELLE έγραψε: #2.985 08-01-09 01:36 Ολοι για ύπνο πάτε και όλοι online είστε ακόμα!! Εγώ πάω να δω λίγο tv μέχρι να λιώσω....Ξύπνησε και η Cammy τώρα και θα θέλει παιχνίδια! Αντε,καλό βράδυ σε όλους!Ωραία ήταν σήμερα,ξεφύγαμε λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:42 Η staman2 έγραψε: #2.986 08-01-09 01:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπρατσαρααυτο θελεις να πεις?η κατι αλλο ελα ειναι περασμενες 12 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Mαυρο κολλητο φανελλάκι για να διαγράφονται και οι αερόσακοι,μαύρο σορτσάκι και animal print εσώρουχα φυσικά!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο,είσαι σε οίστρο μήπως???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Exω πολλές τέτοιες στο Facebook!!! Δεν υπάρχει κανάς τρόπος να διαγραφούν αυτά που λέμε καλέ μην τα δουν οι πρωινοί και φρικάρουν;!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι αρσενικοι δεν εχουν ποτε οιστρο...ειναι παντα ετοιμοι....μονο οι θηλυκες...καποια αλλη εχει οιστρο μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Click για ανάπτυξη... Καιιιιι κάποιος άλλος περνά και διαβάζει οοοολαααα τα μηνύματα πονηρούληδες. χαχαα. Κι αυτη είμαι εγώ. Μην πάρω φόρα και με δείτε απο την αλλη πλευρά!!! Και τότε θα σας ξεπεράσω, καθότι έχω κ την φημη της πονηρουλας και ... γενικώς ... Και βέβαια ξέρω αναλυτικά ποιος άρχισε πουλάκια μουΑλλά έχετε χάρη που είστε σχετικά μικρά μπροστά μας και εγώ κι η Νεκταρία οι μεγαλύτερες και... κρατιομαστε. Αλλα τι λες Νεκταρία μου να τους αρχίσουμε??? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μη καψεις τη μηχανη ομως,θα πας για καινουργια. Τελικα μονο εγω δεν βρισκω γατο Click για ανάπτυξη... Ορίστε παρασύρατε και τη Νεκταρία! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, τωρα παω στ' αληθεια να κοιμηθω, γιατι αυριο οι πελατες θα παιρνουν για καταθεσεις και γω θα τους πουλαω μετοχες. Click για ανάπτυξη... Να έρθω εγώ Παύλο μου να μου χαρίσεις καμιά μετοχουλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:50 Η elvenstar: #2.987 08-01-09 01:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να έρθω εγώ Παύλο μου να μου χαρίσεις καμιά μετοχουλα? Click για ανάπτυξη... Α κ εγώ θέλω να έρθω να κάνω ανάληψη κ να μου κάνεις κατάθεση ε! και φεύγοντας δεν θα έλεγα όχι νομίζω κ για καμιά μετοχούλα σαν της Αναστασίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:46 Ο EL GATO έγραψε: #2.988 08-01-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να έρθω εγώ Παύλο μου να μου χαρίσεις καμιά μετοχουλα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α κ εγώ θέλω να έρθω να κάνω ανάληψη κ να μου κάνεις κατάθεση ε! και φεύγοντας δεν θα έλεγα όχι νομίζω κ για καμιά μετοχούλα σαν της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... Που ειπα εγω οτι μπορω να κανω τετοιο πραμα? Παντως, παρα τα χθεσινα, εχω επαφη με το περιβαλλον. Οποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.989 08-01-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Που ειπα εγω οτι μπορω να κανω τετοιο πραμα? Παντως, παρα τα χθεσινα, εχω επαφη με το περιβαλλον. Οποτε.... Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ο στοχος μας ειναι να σε κανουμε να χασεις την επαφηκαι να γινει στενη και τριτου τυπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:18 Ο EL GATO έγραψε: #2.990 08-01-09 11:18 Δεν χανω εγω καμια επαφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #2.991 08-01-09 11:36 Καλημέρα!!! ΟΛΗ η μέρα! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α κ εγώ θέλω να έρθω να κάνω ανάληψη κ να μου κάνεις κατάθεση ε! και φεύγοντας δεν θα έλεγα όχι νομίζω κ για καμιά μετοχούλα σαν της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Που ειπα εγω οτι μπορω να κανω τετοιο πραμα? Παντως, παρα τα χθεσινα, εχω επαφη με το περιβαλλον. Οποτε.... Click για ανάπτυξη... Αχ κρίμα κι εγώ νόμιζα πως μπορώ να καλύψω κάτι εξοδάκια μου έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.992 08-01-09 11:38 Οι καιροι ειναι ισχνοι Αναστασια μου. Καλημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.993 08-01-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα!!! ΟΛΗ η μέρα! Αχ κρίμα κι εγώ νόμιζα πως μπορώ να καλύψω κάτι εξοδάκια μου έτσι... Click για ανάπτυξη... λιγα πραγματα μωρε...ενα γατοδεντρο, 10 κιλα γατοτροφες, 20 κιλα αμμο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.994 08-01-09 11:40 τωρα που ειπα αμμο παιδια...μου ειπε ενας φιλος μου οτι θα βρει μπετονιτη που ειναι η αμμος που χρησιμοποιουν οι εταιριες αμμων γατας και θα αγορασει τσουβαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η Νεκταρια έγραψε: #2.995 08-01-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα που ειπα αμμο παιδια...μου ειπε ενας φιλος μου οτι θα βρει μπετονιτη που ειναι η αμμος που χρησιμοποιουν οι εταιριες αμμων γατας και θα αγορασει τσουβαλια... Click για ανάπτυξη... ενημερωσε με επειγοντως,με ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.996 08-01-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ενημερωσε με επειγοντως,με ενδιαφερει Click για ανάπτυξη... Στας διαταγας σας Σιγα μη δεν σε ενδιεφερε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Ο EL GATO έγραψε: #2.997 08-01-09 11:49 Τι εγινε? Μπηκατε ολοι ξαφνικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η Νεκταρια έγραψε: #2.998 08-01-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στας διαταγας σας Σιγα μη δεν σε ενδιεφερε! Click για ανάπτυξη... ετσι μπραβο σεβασμο στη μαμα Νεκταρια,οχι παιζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:51 Η Νεκταρια έγραψε: #2.999 08-01-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε? Μπηκατε ολοι ξαφνικα? Click για ανάπτυξη... ουπς να και ο κοκορας του φορουμκοιτα να πουλησεις καμμια μετοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Ο EL GATO έγραψε: #3.000 08-01-09 11:53 Οχι "να και ο κοκορας". Εγω ειμαι απο το πρωι εδω. Αλλοι ξυπνησαν αργα μου φαινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, τωρα παω στ' αληθεια να κοιμηθω, γιατι αυριο οι πελατες θα παιρνουν για καταθεσεις και γω θα τους πουλαω μετοχες. Click για ανάπτυξη... Τί να πω κι εγώ που εχω πρωί πρωι αποτριχωση μπικίνι!!Αλλού θα το βάζω το κερί και αλλού θα πηγαίνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:36 Η ESTELLE έγραψε: #2.985 08-01-09 01:36 Ολοι για ύπνο πάτε και όλοι online είστε ακόμα!! Εγώ πάω να δω λίγο tv μέχρι να λιώσω....Ξύπνησε και η Cammy τώρα και θα θέλει παιχνίδια! Αντε,καλό βράδυ σε όλους!Ωραία ήταν σήμερα,ξεφύγαμε λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:42 Η staman2 έγραψε: #2.986 08-01-09 01:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπρατσαρααυτο θελεις να πεις?η κατι αλλο ελα ειναι περασμενες 12 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Mαυρο κολλητο φανελλάκι για να διαγράφονται και οι αερόσακοι,μαύρο σορτσάκι και animal print εσώρουχα φυσικά!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο,είσαι σε οίστρο μήπως???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Exω πολλές τέτοιες στο Facebook!!! Δεν υπάρχει κανάς τρόπος να διαγραφούν αυτά που λέμε καλέ μην τα δουν οι πρωινοί και φρικάρουν;!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι αρσενικοι δεν εχουν ποτε οιστρο...ειναι παντα ετοιμοι....μονο οι θηλυκες...καποια αλλη εχει οιστρο μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Click για ανάπτυξη... Καιιιιι κάποιος άλλος περνά και διαβάζει οοοολαααα τα μηνύματα πονηρούληδες. χαχαα. Κι αυτη είμαι εγώ. Μην πάρω φόρα και με δείτε απο την αλλη πλευρά!!! Και τότε θα σας ξεπεράσω, καθότι έχω κ την φημη της πονηρουλας και ... γενικώς ... Και βέβαια ξέρω αναλυτικά ποιος άρχισε πουλάκια μουΑλλά έχετε χάρη που είστε σχετικά μικρά μπροστά μας και εγώ κι η Νεκταρία οι μεγαλύτερες και... κρατιομαστε. Αλλα τι λες Νεκταρία μου να τους αρχίσουμε??? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μη καψεις τη μηχανη ομως,θα πας για καινουργια. Τελικα μονο εγω δεν βρισκω γατο Click για ανάπτυξη... Ορίστε παρασύρατε και τη Νεκταρία! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, τωρα παω στ' αληθεια να κοιμηθω, γιατι αυριο οι πελατες θα παιρνουν για καταθεσεις και γω θα τους πουλαω μετοχες. Click για ανάπτυξη... Να έρθω εγώ Παύλο μου να μου χαρίσεις καμιά μετοχουλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:50 Η elvenstar: #2.987 08-01-09 01:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να έρθω εγώ Παύλο μου να μου χαρίσεις καμιά μετοχουλα? Click για ανάπτυξη... Α κ εγώ θέλω να έρθω να κάνω ανάληψη κ να μου κάνεις κατάθεση ε! και φεύγοντας δεν θα έλεγα όχι νομίζω κ για καμιά μετοχούλα σαν της Αναστασίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:46 Ο EL GATO έγραψε: #2.988 08-01-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να έρθω εγώ Παύλο μου να μου χαρίσεις καμιά μετοχουλα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α κ εγώ θέλω να έρθω να κάνω ανάληψη κ να μου κάνεις κατάθεση ε! και φεύγοντας δεν θα έλεγα όχι νομίζω κ για καμιά μετοχούλα σαν της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... Που ειπα εγω οτι μπορω να κανω τετοιο πραμα? Παντως, παρα τα χθεσινα, εχω επαφη με το περιβαλλον. Οποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.989 08-01-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Που ειπα εγω οτι μπορω να κανω τετοιο πραμα? Παντως, παρα τα χθεσινα, εχω επαφη με το περιβαλλον. Οποτε.... Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ο στοχος μας ειναι να σε κανουμε να χασεις την επαφηκαι να γινει στενη και τριτου τυπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:18 Ο EL GATO έγραψε: #2.990 08-01-09 11:18 Δεν χανω εγω καμια επαφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #2.991 08-01-09 11:36 Καλημέρα!!! ΟΛΗ η μέρα! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α κ εγώ θέλω να έρθω να κάνω ανάληψη κ να μου κάνεις κατάθεση ε! και φεύγοντας δεν θα έλεγα όχι νομίζω κ για καμιά μετοχούλα σαν της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Που ειπα εγω οτι μπορω να κανω τετοιο πραμα? Παντως, παρα τα χθεσινα, εχω επαφη με το περιβαλλον. Οποτε.... Click για ανάπτυξη... Αχ κρίμα κι εγώ νόμιζα πως μπορώ να καλύψω κάτι εξοδάκια μου έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.992 08-01-09 11:38 Οι καιροι ειναι ισχνοι Αναστασια μου. Καλημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.993 08-01-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα!!! ΟΛΗ η μέρα! Αχ κρίμα κι εγώ νόμιζα πως μπορώ να καλύψω κάτι εξοδάκια μου έτσι... Click για ανάπτυξη... λιγα πραγματα μωρε...ενα γατοδεντρο, 10 κιλα γατοτροφες, 20 κιλα αμμο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.994 08-01-09 11:40 τωρα που ειπα αμμο παιδια...μου ειπε ενας φιλος μου οτι θα βρει μπετονιτη που ειναι η αμμος που χρησιμοποιουν οι εταιριες αμμων γατας και θα αγορασει τσουβαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η Νεκταρια έγραψε: #2.995 08-01-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα που ειπα αμμο παιδια...μου ειπε ενας φιλος μου οτι θα βρει μπετονιτη που ειναι η αμμος που χρησιμοποιουν οι εταιριες αμμων γατας και θα αγορασει τσουβαλια... Click για ανάπτυξη... ενημερωσε με επειγοντως,με ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.996 08-01-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ενημερωσε με επειγοντως,με ενδιαφερει Click για ανάπτυξη... Στας διαταγας σας Σιγα μη δεν σε ενδιεφερε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Ο EL GATO έγραψε: #2.997 08-01-09 11:49 Τι εγινε? Μπηκατε ολοι ξαφνικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η Νεκταρια έγραψε: #2.998 08-01-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στας διαταγας σας Σιγα μη δεν σε ενδιεφερε! Click για ανάπτυξη... ετσι μπραβο σεβασμο στη μαμα Νεκταρια,οχι παιζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:51 Η Νεκταρια έγραψε: #2.999 08-01-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε? Μπηκατε ολοι ξαφνικα? Click για ανάπτυξη... ουπς να και ο κοκορας του φορουμκοιτα να πουλησεις καμμια μετοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Ο EL GATO έγραψε: #3.000 08-01-09 11:53 Οχι "να και ο κοκορας". Εγω ειμαι απο το πρωι εδω. Αλλοι ξυπνησαν αργα μου φαινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ολοι για ύπνο πάτε και όλοι online είστε ακόμα!! Εγώ πάω να δω λίγο tv μέχρι να λιώσω....Ξύπνησε και η Cammy τώρα και θα θέλει παιχνίδια! Αντε,καλό βράδυ σε όλους!Ωραία ήταν σήμερα,ξεφύγαμε λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:42 Η staman2 έγραψε: #2.986 08-01-09 01:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπρατσαρααυτο θελεις να πεις?η κατι αλλο ελα ειναι περασμενες 12 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Mαυρο κολλητο φανελλάκι για να διαγράφονται και οι αερόσακοι,μαύρο σορτσάκι και animal print εσώρουχα φυσικά!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο,είσαι σε οίστρο μήπως???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Exω πολλές τέτοιες στο Facebook!!! Δεν υπάρχει κανάς τρόπος να διαγραφούν αυτά που λέμε καλέ μην τα δουν οι πρωινοί και φρικάρουν;!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι αρσενικοι δεν εχουν ποτε οιστρο...ειναι παντα ετοιμοι....μονο οι θηλυκες...καποια αλλη εχει οιστρο μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Click για ανάπτυξη... Καιιιιι κάποιος άλλος περνά και διαβάζει οοοολαααα τα μηνύματα πονηρούληδες. χαχαα. Κι αυτη είμαι εγώ. Μην πάρω φόρα και με δείτε απο την αλλη πλευρά!!! Και τότε θα σας ξεπεράσω, καθότι έχω κ την φημη της πονηρουλας και ... γενικώς ... Και βέβαια ξέρω αναλυτικά ποιος άρχισε πουλάκια μουΑλλά έχετε χάρη που είστε σχετικά μικρά μπροστά μας και εγώ κι η Νεκταρία οι μεγαλύτερες και... κρατιομαστε. Αλλα τι λες Νεκταρία μου να τους αρχίσουμε??? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μη καψεις τη μηχανη ομως,θα πας για καινουργια. Τελικα μονο εγω δεν βρισκω γατο Click για ανάπτυξη... Ορίστε παρασύρατε και τη Νεκταρία! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, τωρα παω στ' αληθεια να κοιμηθω, γιατι αυριο οι πελατες θα παιρνουν για καταθεσεις και γω θα τους πουλαω μετοχες. Click για ανάπτυξη... Να έρθω εγώ Παύλο μου να μου χαρίσεις καμιά μετοχουλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:50 Η elvenstar: #2.987 08-01-09 01:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να έρθω εγώ Παύλο μου να μου χαρίσεις καμιά μετοχουλα? Click για ανάπτυξη... Α κ εγώ θέλω να έρθω να κάνω ανάληψη κ να μου κάνεις κατάθεση ε! και φεύγοντας δεν θα έλεγα όχι νομίζω κ για καμιά μετοχούλα σαν της Αναστασίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:46 Ο EL GATO έγραψε: #2.988 08-01-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να έρθω εγώ Παύλο μου να μου χαρίσεις καμιά μετοχουλα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α κ εγώ θέλω να έρθω να κάνω ανάληψη κ να μου κάνεις κατάθεση ε! και φεύγοντας δεν θα έλεγα όχι νομίζω κ για καμιά μετοχούλα σαν της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... Που ειπα εγω οτι μπορω να κανω τετοιο πραμα? Παντως, παρα τα χθεσινα, εχω επαφη με το περιβαλλον. Οποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.989 08-01-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Που ειπα εγω οτι μπορω να κανω τετοιο πραμα? Παντως, παρα τα χθεσινα, εχω επαφη με το περιβαλλον. Οποτε.... Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ο στοχος μας ειναι να σε κανουμε να χασεις την επαφηκαι να γινει στενη και τριτου τυπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:18 Ο EL GATO έγραψε: #2.990 08-01-09 11:18 Δεν χανω εγω καμια επαφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #2.991 08-01-09 11:36 Καλημέρα!!! ΟΛΗ η μέρα! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α κ εγώ θέλω να έρθω να κάνω ανάληψη κ να μου κάνεις κατάθεση ε! και φεύγοντας δεν θα έλεγα όχι νομίζω κ για καμιά μετοχούλα σαν της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Που ειπα εγω οτι μπορω να κανω τετοιο πραμα? Παντως, παρα τα χθεσινα, εχω επαφη με το περιβαλλον. Οποτε.... Click για ανάπτυξη... Αχ κρίμα κι εγώ νόμιζα πως μπορώ να καλύψω κάτι εξοδάκια μου έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.992 08-01-09 11:38 Οι καιροι ειναι ισχνοι Αναστασια μου. Καλημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.993 08-01-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα!!! ΟΛΗ η μέρα! Αχ κρίμα κι εγώ νόμιζα πως μπορώ να καλύψω κάτι εξοδάκια μου έτσι... Click για ανάπτυξη... λιγα πραγματα μωρε...ενα γατοδεντρο, 10 κιλα γατοτροφες, 20 κιλα αμμο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.994 08-01-09 11:40 τωρα που ειπα αμμο παιδια...μου ειπε ενας φιλος μου οτι θα βρει μπετονιτη που ειναι η αμμος που χρησιμοποιουν οι εταιριες αμμων γατας και θα αγορασει τσουβαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η Νεκταρια έγραψε: #2.995 08-01-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα που ειπα αμμο παιδια...μου ειπε ενας φιλος μου οτι θα βρει μπετονιτη που ειναι η αμμος που χρησιμοποιουν οι εταιριες αμμων γατας και θα αγορασει τσουβαλια... Click για ανάπτυξη... ενημερωσε με επειγοντως,με ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.996 08-01-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ενημερωσε με επειγοντως,με ενδιαφερει Click για ανάπτυξη... Στας διαταγας σας Σιγα μη δεν σε ενδιεφερε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Ο EL GATO έγραψε: #2.997 08-01-09 11:49 Τι εγινε? Μπηκατε ολοι ξαφνικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η Νεκταρια έγραψε: #2.998 08-01-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στας διαταγας σας Σιγα μη δεν σε ενδιεφερε! Click για ανάπτυξη... ετσι μπραβο σεβασμο στη μαμα Νεκταρια,οχι παιζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:51 Η Νεκταρια έγραψε: #2.999 08-01-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε? Μπηκατε ολοι ξαφνικα? Click για ανάπτυξη... ουπς να και ο κοκορας του φορουμκοιτα να πουλησεις καμμια μετοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Ο EL GATO έγραψε: #3.000 08-01-09 11:53 Οχι "να και ο κοκορας". Εγω ειμαι απο το πρωι εδω. Αλλοι ξυπνησαν αργα μου φαινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπρατσαρααυτο θελεις να πεις?η κατι αλλο ελα ειναι περασμενες 12 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Mαυρο κολλητο φανελλάκι για να διαγράφονται και οι αερόσακοι,μαύρο σορτσάκι και animal print εσώρουχα φυσικά!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο,είσαι σε οίστρο μήπως???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Exω πολλές τέτοιες στο Facebook!!! Δεν υπάρχει κανάς τρόπος να διαγραφούν αυτά που λέμε καλέ μην τα δουν οι πρωινοί και φρικάρουν;!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι αρσενικοι δεν εχουν ποτε οιστρο...ειναι παντα ετοιμοι....μονο οι θηλυκες...καποια αλλη εχει οιστρο μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω κι εγω για υπνο...φοραω μπιτζαμακια με αρκουδακια βεβαια...αλλα θα ειμαι απσχολημενη απο τωρα μεχρι το πρωι... αυτο που ειναι μεσα απο τα μπιτζαμακια παει για σερβις στο μηχανικο γιατι αναψε... Click για ανάπτυξη... Καιιιιι κάποιος άλλος περνά και διαβάζει οοοολαααα τα μηνύματα πονηρούληδες. χαχαα. Κι αυτη είμαι εγώ. Μην πάρω φόρα και με δείτε απο την αλλη πλευρά!!! Και τότε θα σας ξεπεράσω, καθότι έχω κ την φημη της πονηρουλας και ... γενικώς ... Και βέβαια ξέρω αναλυτικά ποιος άρχισε πουλάκια μουΑλλά έχετε χάρη που είστε σχετικά μικρά μπροστά μας και εγώ κι η Νεκταρία οι μεγαλύτερες και... κρατιομαστε. Αλλα τι λες Νεκταρία μου να τους αρχίσουμε??? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μη καψεις τη μηχανη ομως,θα πας για καινουργια. Τελικα μονο εγω δεν βρισκω γατο Click για ανάπτυξη... Ορίστε παρασύρατε και τη Νεκταρία! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λοιπον, τωρα παω στ' αληθεια να κοιμηθω, γιατι αυριο οι πελατες θα παιρνουν για καταθεσεις και γω θα τους πουλαω μετοχες. Click για ανάπτυξη... Να έρθω εγώ Παύλο μου να μου χαρίσεις καμιά μετοχουλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 01:50 Η elvenstar: #2.987 08-01-09 01:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να έρθω εγώ Παύλο μου να μου χαρίσεις καμιά μετοχουλα? Click για ανάπτυξη... Α κ εγώ θέλω να έρθω να κάνω ανάληψη κ να μου κάνεις κατάθεση ε! και φεύγοντας δεν θα έλεγα όχι νομίζω κ για καμιά μετοχούλα σαν της Αναστασίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:46 Ο EL GATO έγραψε: #2.988 08-01-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να έρθω εγώ Παύλο μου να μου χαρίσεις καμιά μετοχουλα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α κ εγώ θέλω να έρθω να κάνω ανάληψη κ να μου κάνεις κατάθεση ε! και φεύγοντας δεν θα έλεγα όχι νομίζω κ για καμιά μετοχούλα σαν της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... Που ειπα εγω οτι μπορω να κανω τετοιο πραμα? Παντως, παρα τα χθεσινα, εχω επαφη με το περιβαλλον. Οποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.989 08-01-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Που ειπα εγω οτι μπορω να κανω τετοιο πραμα? Παντως, παρα τα χθεσινα, εχω επαφη με το περιβαλλον. Οποτε.... Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ο στοχος μας ειναι να σε κανουμε να χασεις την επαφηκαι να γινει στενη και τριτου τυπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:18 Ο EL GATO έγραψε: #2.990 08-01-09 11:18 Δεν χανω εγω καμια επαφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #2.991 08-01-09 11:36 Καλημέρα!!! ΟΛΗ η μέρα! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α κ εγώ θέλω να έρθω να κάνω ανάληψη κ να μου κάνεις κατάθεση ε! και φεύγοντας δεν θα έλεγα όχι νομίζω κ για καμιά μετοχούλα σαν της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Που ειπα εγω οτι μπορω να κανω τετοιο πραμα? Παντως, παρα τα χθεσινα, εχω επαφη με το περιβαλλον. Οποτε.... Click για ανάπτυξη... Αχ κρίμα κι εγώ νόμιζα πως μπορώ να καλύψω κάτι εξοδάκια μου έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.992 08-01-09 11:38 Οι καιροι ειναι ισχνοι Αναστασια μου. Καλημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.993 08-01-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα!!! ΟΛΗ η μέρα! Αχ κρίμα κι εγώ νόμιζα πως μπορώ να καλύψω κάτι εξοδάκια μου έτσι... Click για ανάπτυξη... λιγα πραγματα μωρε...ενα γατοδεντρο, 10 κιλα γατοτροφες, 20 κιλα αμμο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.994 08-01-09 11:40 τωρα που ειπα αμμο παιδια...μου ειπε ενας φιλος μου οτι θα βρει μπετονιτη που ειναι η αμμος που χρησιμοποιουν οι εταιριες αμμων γατας και θα αγορασει τσουβαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η Νεκταρια έγραψε: #2.995 08-01-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα που ειπα αμμο παιδια...μου ειπε ενας φιλος μου οτι θα βρει μπετονιτη που ειναι η αμμος που χρησιμοποιουν οι εταιριες αμμων γατας και θα αγορασει τσουβαλια... Click για ανάπτυξη... ενημερωσε με επειγοντως,με ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.996 08-01-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ενημερωσε με επειγοντως,με ενδιαφερει Click για ανάπτυξη... Στας διαταγας σας Σιγα μη δεν σε ενδιεφερε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Ο EL GATO έγραψε: #2.997 08-01-09 11:49 Τι εγινε? Μπηκατε ολοι ξαφνικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η Νεκταρια έγραψε: #2.998 08-01-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στας διαταγας σας Σιγα μη δεν σε ενδιεφερε! Click για ανάπτυξη... ετσι μπραβο σεβασμο στη μαμα Νεκταρια,οχι παιζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:51 Η Νεκταρια έγραψε: #2.999 08-01-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε? Μπηκατε ολοι ξαφνικα? Click για ανάπτυξη... ουπς να και ο κοκορας του φορουμκοιτα να πουλησεις καμμια μετοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Ο EL GATO έγραψε: #3.000 08-01-09 11:53 Οχι "να και ο κοκορας". Εγω ειμαι απο το πρωι εδω. Αλλοι ξυπνησαν αργα μου φαινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να έρθω εγώ Παύλο μου να μου χαρίσεις καμιά μετοχουλα? Click για ανάπτυξη... Α κ εγώ θέλω να έρθω να κάνω ανάληψη κ να μου κάνεις κατάθεση ε! και φεύγοντας δεν θα έλεγα όχι νομίζω κ για καμιά μετοχούλα σαν της Αναστασίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:46 Ο EL GATO έγραψε: #2.988 08-01-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να έρθω εγώ Παύλο μου να μου χαρίσεις καμιά μετοχουλα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α κ εγώ θέλω να έρθω να κάνω ανάληψη κ να μου κάνεις κατάθεση ε! και φεύγοντας δεν θα έλεγα όχι νομίζω κ για καμιά μετοχούλα σαν της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... Που ειπα εγω οτι μπορω να κανω τετοιο πραμα? Παντως, παρα τα χθεσινα, εχω επαφη με το περιβαλλον. Οποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.989 08-01-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Που ειπα εγω οτι μπορω να κανω τετοιο πραμα? Παντως, παρα τα χθεσινα, εχω επαφη με το περιβαλλον. Οποτε.... Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ο στοχος μας ειναι να σε κανουμε να χασεις την επαφηκαι να γινει στενη και τριτου τυπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:18 Ο EL GATO έγραψε: #2.990 08-01-09 11:18 Δεν χανω εγω καμια επαφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #2.991 08-01-09 11:36 Καλημέρα!!! ΟΛΗ η μέρα! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α κ εγώ θέλω να έρθω να κάνω ανάληψη κ να μου κάνεις κατάθεση ε! και φεύγοντας δεν θα έλεγα όχι νομίζω κ για καμιά μετοχούλα σαν της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Που ειπα εγω οτι μπορω να κανω τετοιο πραμα? Παντως, παρα τα χθεσινα, εχω επαφη με το περιβαλλον. Οποτε.... Click για ανάπτυξη... Αχ κρίμα κι εγώ νόμιζα πως μπορώ να καλύψω κάτι εξοδάκια μου έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.992 08-01-09 11:38 Οι καιροι ειναι ισχνοι Αναστασια μου. Καλημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.993 08-01-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα!!! ΟΛΗ η μέρα! Αχ κρίμα κι εγώ νόμιζα πως μπορώ να καλύψω κάτι εξοδάκια μου έτσι... Click για ανάπτυξη... λιγα πραγματα μωρε...ενα γατοδεντρο, 10 κιλα γατοτροφες, 20 κιλα αμμο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.994 08-01-09 11:40 τωρα που ειπα αμμο παιδια...μου ειπε ενας φιλος μου οτι θα βρει μπετονιτη που ειναι η αμμος που χρησιμοποιουν οι εταιριες αμμων γατας και θα αγορασει τσουβαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η Νεκταρια έγραψε: #2.995 08-01-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα που ειπα αμμο παιδια...μου ειπε ενας φιλος μου οτι θα βρει μπετονιτη που ειναι η αμμος που χρησιμοποιουν οι εταιριες αμμων γατας και θα αγορασει τσουβαλια... Click για ανάπτυξη... ενημερωσε με επειγοντως,με ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.996 08-01-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ενημερωσε με επειγοντως,με ενδιαφερει Click για ανάπτυξη... Στας διαταγας σας Σιγα μη δεν σε ενδιεφερε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Ο EL GATO έγραψε: #2.997 08-01-09 11:49 Τι εγινε? Μπηκατε ολοι ξαφνικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η Νεκταρια έγραψε: #2.998 08-01-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στας διαταγας σας Σιγα μη δεν σε ενδιεφερε! Click για ανάπτυξη... ετσι μπραβο σεβασμο στη μαμα Νεκταρια,οχι παιζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:51 Η Νεκταρια έγραψε: #2.999 08-01-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε? Μπηκατε ολοι ξαφνικα? Click για ανάπτυξη... ουπς να και ο κοκορας του φορουμκοιτα να πουλησεις καμμια μετοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Ο EL GATO έγραψε: #3.000 08-01-09 11:53 Οχι "να και ο κοκορας". Εγω ειμαι απο το πρωι εδω. Αλλοι ξυπνησαν αργα μου φαινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να έρθω εγώ Παύλο μου να μου χαρίσεις καμιά μετοχουλα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α κ εγώ θέλω να έρθω να κάνω ανάληψη κ να μου κάνεις κατάθεση ε! και φεύγοντας δεν θα έλεγα όχι νομίζω κ για καμιά μετοχούλα σαν της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... Που ειπα εγω οτι μπορω να κανω τετοιο πραμα? Παντως, παρα τα χθεσινα, εχω επαφη με το περιβαλλον. Οποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.989 08-01-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Που ειπα εγω οτι μπορω να κανω τετοιο πραμα? Παντως, παρα τα χθεσινα, εχω επαφη με το περιβαλλον. Οποτε.... Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ο στοχος μας ειναι να σε κανουμε να χασεις την επαφηκαι να γινει στενη και τριτου τυπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:18 Ο EL GATO έγραψε: #2.990 08-01-09 11:18 Δεν χανω εγω καμια επαφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #2.991 08-01-09 11:36 Καλημέρα!!! ΟΛΗ η μέρα! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α κ εγώ θέλω να έρθω να κάνω ανάληψη κ να μου κάνεις κατάθεση ε! και φεύγοντας δεν θα έλεγα όχι νομίζω κ για καμιά μετοχούλα σαν της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Που ειπα εγω οτι μπορω να κανω τετοιο πραμα? Παντως, παρα τα χθεσινα, εχω επαφη με το περιβαλλον. Οποτε.... Click για ανάπτυξη... Αχ κρίμα κι εγώ νόμιζα πως μπορώ να καλύψω κάτι εξοδάκια μου έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.992 08-01-09 11:38 Οι καιροι ειναι ισχνοι Αναστασια μου. Καλημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.993 08-01-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα!!! ΟΛΗ η μέρα! Αχ κρίμα κι εγώ νόμιζα πως μπορώ να καλύψω κάτι εξοδάκια μου έτσι... Click για ανάπτυξη... λιγα πραγματα μωρε...ενα γατοδεντρο, 10 κιλα γατοτροφες, 20 κιλα αμμο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.994 08-01-09 11:40 τωρα που ειπα αμμο παιδια...μου ειπε ενας φιλος μου οτι θα βρει μπετονιτη που ειναι η αμμος που χρησιμοποιουν οι εταιριες αμμων γατας και θα αγορασει τσουβαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η Νεκταρια έγραψε: #2.995 08-01-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα που ειπα αμμο παιδια...μου ειπε ενας φιλος μου οτι θα βρει μπετονιτη που ειναι η αμμος που χρησιμοποιουν οι εταιριες αμμων γατας και θα αγορασει τσουβαλια... Click για ανάπτυξη... ενημερωσε με επειγοντως,με ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.996 08-01-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ενημερωσε με επειγοντως,με ενδιαφερει Click για ανάπτυξη... Στας διαταγας σας Σιγα μη δεν σε ενδιεφερε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Ο EL GATO έγραψε: #2.997 08-01-09 11:49 Τι εγινε? Μπηκατε ολοι ξαφνικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η Νεκταρια έγραψε: #2.998 08-01-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στας διαταγας σας Σιγα μη δεν σε ενδιεφερε! Click για ανάπτυξη... ετσι μπραβο σεβασμο στη μαμα Νεκταρια,οχι παιζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:51 Η Νεκταρια έγραψε: #2.999 08-01-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε? Μπηκατε ολοι ξαφνικα? Click για ανάπτυξη... ουπς να και ο κοκορας του φορουμκοιτα να πουλησεις καμμια μετοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Ο EL GATO έγραψε: #3.000 08-01-09 11:53 Οχι "να και ο κοκορας". Εγω ειμαι απο το πρωι εδω. Αλλοι ξυπνησαν αργα μου φαινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Που ειπα εγω οτι μπορω να κανω τετοιο πραμα? Παντως, παρα τα χθεσινα, εχω επαφη με το περιβαλλον. Οποτε.... Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ο στοχος μας ειναι να σε κανουμε να χασεις την επαφηκαι να γινει στενη και τριτου τυπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:18 Ο EL GATO έγραψε: #2.990 08-01-09 11:18 Δεν χανω εγω καμια επαφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #2.991 08-01-09 11:36 Καλημέρα!!! ΟΛΗ η μέρα! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α κ εγώ θέλω να έρθω να κάνω ανάληψη κ να μου κάνεις κατάθεση ε! και φεύγοντας δεν θα έλεγα όχι νομίζω κ για καμιά μετοχούλα σαν της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Που ειπα εγω οτι μπορω να κανω τετοιο πραμα? Παντως, παρα τα χθεσινα, εχω επαφη με το περιβαλλον. Οποτε.... Click για ανάπτυξη... Αχ κρίμα κι εγώ νόμιζα πως μπορώ να καλύψω κάτι εξοδάκια μου έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.992 08-01-09 11:38 Οι καιροι ειναι ισχνοι Αναστασια μου. Καλημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.993 08-01-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα!!! ΟΛΗ η μέρα! Αχ κρίμα κι εγώ νόμιζα πως μπορώ να καλύψω κάτι εξοδάκια μου έτσι... Click για ανάπτυξη... λιγα πραγματα μωρε...ενα γατοδεντρο, 10 κιλα γατοτροφες, 20 κιλα αμμο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.994 08-01-09 11:40 τωρα που ειπα αμμο παιδια...μου ειπε ενας φιλος μου οτι θα βρει μπετονιτη που ειναι η αμμος που χρησιμοποιουν οι εταιριες αμμων γατας και θα αγορασει τσουβαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η Νεκταρια έγραψε: #2.995 08-01-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα που ειπα αμμο παιδια...μου ειπε ενας φιλος μου οτι θα βρει μπετονιτη που ειναι η αμμος που χρησιμοποιουν οι εταιριες αμμων γατας και θα αγορασει τσουβαλια... Click για ανάπτυξη... ενημερωσε με επειγοντως,με ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.996 08-01-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ενημερωσε με επειγοντως,με ενδιαφερει Click για ανάπτυξη... Στας διαταγας σας Σιγα μη δεν σε ενδιεφερε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Ο EL GATO έγραψε: #2.997 08-01-09 11:49 Τι εγινε? Μπηκατε ολοι ξαφνικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η Νεκταρια έγραψε: #2.998 08-01-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στας διαταγας σας Σιγα μη δεν σε ενδιεφερε! Click για ανάπτυξη... ετσι μπραβο σεβασμο στη μαμα Νεκταρια,οχι παιζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:51 Η Νεκταρια έγραψε: #2.999 08-01-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε? Μπηκατε ολοι ξαφνικα? Click για ανάπτυξη... ουπς να και ο κοκορας του φορουμκοιτα να πουλησεις καμμια μετοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Ο EL GATO έγραψε: #3.000 08-01-09 11:53 Οχι "να και ο κοκορας". Εγω ειμαι απο το πρωι εδω. Αλλοι ξυπνησαν αργα μου φαινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν χανω εγω καμια επαφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #2.991 08-01-09 11:36 Καλημέρα!!! ΟΛΗ η μέρα! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α κ εγώ θέλω να έρθω να κάνω ανάληψη κ να μου κάνεις κατάθεση ε! και φεύγοντας δεν θα έλεγα όχι νομίζω κ για καμιά μετοχούλα σαν της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Που ειπα εγω οτι μπορω να κανω τετοιο πραμα? Παντως, παρα τα χθεσινα, εχω επαφη με το περιβαλλον. Οποτε.... Click για ανάπτυξη... Αχ κρίμα κι εγώ νόμιζα πως μπορώ να καλύψω κάτι εξοδάκια μου έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.992 08-01-09 11:38 Οι καιροι ειναι ισχνοι Αναστασια μου. Καλημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.993 08-01-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα!!! ΟΛΗ η μέρα! Αχ κρίμα κι εγώ νόμιζα πως μπορώ να καλύψω κάτι εξοδάκια μου έτσι... Click για ανάπτυξη... λιγα πραγματα μωρε...ενα γατοδεντρο, 10 κιλα γατοτροφες, 20 κιλα αμμο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.994 08-01-09 11:40 τωρα που ειπα αμμο παιδια...μου ειπε ενας φιλος μου οτι θα βρει μπετονιτη που ειναι η αμμος που χρησιμοποιουν οι εταιριες αμμων γατας και θα αγορασει τσουβαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η Νεκταρια έγραψε: #2.995 08-01-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα που ειπα αμμο παιδια...μου ειπε ενας φιλος μου οτι θα βρει μπετονιτη που ειναι η αμμος που χρησιμοποιουν οι εταιριες αμμων γατας και θα αγορασει τσουβαλια... Click για ανάπτυξη... ενημερωσε με επειγοντως,με ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.996 08-01-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ενημερωσε με επειγοντως,με ενδιαφερει Click για ανάπτυξη... Στας διαταγας σας Σιγα μη δεν σε ενδιεφερε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Ο EL GATO έγραψε: #2.997 08-01-09 11:49 Τι εγινε? Μπηκατε ολοι ξαφνικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η Νεκταρια έγραψε: #2.998 08-01-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στας διαταγας σας Σιγα μη δεν σε ενδιεφερε! Click για ανάπτυξη... ετσι μπραβο σεβασμο στη μαμα Νεκταρια,οχι παιζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:51 Η Νεκταρια έγραψε: #2.999 08-01-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε? Μπηκατε ολοι ξαφνικα? Click για ανάπτυξη... ουπς να και ο κοκορας του φορουμκοιτα να πουλησεις καμμια μετοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Ο EL GATO έγραψε: #3.000 08-01-09 11:53 Οχι "να και ο κοκορας". Εγω ειμαι απο το πρωι εδω. Αλλοι ξυπνησαν αργα μου φαινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα!!! ΟΛΗ η μέρα! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α κ εγώ θέλω να έρθω να κάνω ανάληψη κ να μου κάνεις κατάθεση ε! και φεύγοντας δεν θα έλεγα όχι νομίζω κ για καμιά μετοχούλα σαν της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Που ειπα εγω οτι μπορω να κανω τετοιο πραμα? Παντως, παρα τα χθεσινα, εχω επαφη με το περιβαλλον. Οποτε.... Click για ανάπτυξη... Αχ κρίμα κι εγώ νόμιζα πως μπορώ να καλύψω κάτι εξοδάκια μου έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.992 08-01-09 11:38 Οι καιροι ειναι ισχνοι Αναστασια μου. Καλημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.993 08-01-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα!!! ΟΛΗ η μέρα! Αχ κρίμα κι εγώ νόμιζα πως μπορώ να καλύψω κάτι εξοδάκια μου έτσι... Click για ανάπτυξη... λιγα πραγματα μωρε...ενα γατοδεντρο, 10 κιλα γατοτροφες, 20 κιλα αμμο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.994 08-01-09 11:40 τωρα που ειπα αμμο παιδια...μου ειπε ενας φιλος μου οτι θα βρει μπετονιτη που ειναι η αμμος που χρησιμοποιουν οι εταιριες αμμων γατας και θα αγορασει τσουβαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η Νεκταρια έγραψε: #2.995 08-01-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα που ειπα αμμο παιδια...μου ειπε ενας φιλος μου οτι θα βρει μπετονιτη που ειναι η αμμος που χρησιμοποιουν οι εταιριες αμμων γατας και θα αγορασει τσουβαλια... Click για ανάπτυξη... ενημερωσε με επειγοντως,με ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.996 08-01-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ενημερωσε με επειγοντως,με ενδιαφερει Click για ανάπτυξη... Στας διαταγας σας Σιγα μη δεν σε ενδιεφερε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Ο EL GATO έγραψε: #2.997 08-01-09 11:49 Τι εγινε? Μπηκατε ολοι ξαφνικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η Νεκταρια έγραψε: #2.998 08-01-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στας διαταγας σας Σιγα μη δεν σε ενδιεφερε! Click για ανάπτυξη... ετσι μπραβο σεβασμο στη μαμα Νεκταρια,οχι παιζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:51 Η Νεκταρια έγραψε: #2.999 08-01-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε? Μπηκατε ολοι ξαφνικα? Click για ανάπτυξη... ουπς να και ο κοκορας του φορουμκοιτα να πουλησεις καμμια μετοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Ο EL GATO έγραψε: #3.000 08-01-09 11:53 Οχι "να και ο κοκορας". Εγω ειμαι απο το πρωι εδω. Αλλοι ξυπνησαν αργα μου φαινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι καιροι ειναι ισχνοι Αναστασια μου. Καλημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.993 08-01-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα!!! ΟΛΗ η μέρα! Αχ κρίμα κι εγώ νόμιζα πως μπορώ να καλύψω κάτι εξοδάκια μου έτσι... Click για ανάπτυξη... λιγα πραγματα μωρε...ενα γατοδεντρο, 10 κιλα γατοτροφες, 20 κιλα αμμο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.994 08-01-09 11:40 τωρα που ειπα αμμο παιδια...μου ειπε ενας φιλος μου οτι θα βρει μπετονιτη που ειναι η αμμος που χρησιμοποιουν οι εταιριες αμμων γατας και θα αγορασει τσουβαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η Νεκταρια έγραψε: #2.995 08-01-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα που ειπα αμμο παιδια...μου ειπε ενας φιλος μου οτι θα βρει μπετονιτη που ειναι η αμμος που χρησιμοποιουν οι εταιριες αμμων γατας και θα αγορασει τσουβαλια... Click για ανάπτυξη... ενημερωσε με επειγοντως,με ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.996 08-01-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ενημερωσε με επειγοντως,με ενδιαφερει Click για ανάπτυξη... Στας διαταγας σας Σιγα μη δεν σε ενδιεφερε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Ο EL GATO έγραψε: #2.997 08-01-09 11:49 Τι εγινε? Μπηκατε ολοι ξαφνικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η Νεκταρια έγραψε: #2.998 08-01-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στας διαταγας σας Σιγα μη δεν σε ενδιεφερε! Click για ανάπτυξη... ετσι μπραβο σεβασμο στη μαμα Νεκταρια,οχι παιζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:51 Η Νεκταρια έγραψε: #2.999 08-01-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε? Μπηκατε ολοι ξαφνικα? Click για ανάπτυξη... ουπς να και ο κοκορας του φορουμκοιτα να πουλησεις καμμια μετοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Ο EL GATO έγραψε: #3.000 08-01-09 11:53 Οχι "να και ο κοκορας". Εγω ειμαι απο το πρωι εδω. Αλλοι ξυπνησαν αργα μου φαινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα!!! ΟΛΗ η μέρα! Αχ κρίμα κι εγώ νόμιζα πως μπορώ να καλύψω κάτι εξοδάκια μου έτσι... Click για ανάπτυξη... λιγα πραγματα μωρε...ενα γατοδεντρο, 10 κιλα γατοτροφες, 20 κιλα αμμο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.994 08-01-09 11:40 τωρα που ειπα αμμο παιδια...μου ειπε ενας φιλος μου οτι θα βρει μπετονιτη που ειναι η αμμος που χρησιμοποιουν οι εταιριες αμμων γατας και θα αγορασει τσουβαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η Νεκταρια έγραψε: #2.995 08-01-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα που ειπα αμμο παιδια...μου ειπε ενας φιλος μου οτι θα βρει μπετονιτη που ειναι η αμμος που χρησιμοποιουν οι εταιριες αμμων γατας και θα αγορασει τσουβαλια... Click για ανάπτυξη... ενημερωσε με επειγοντως,με ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.996 08-01-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ενημερωσε με επειγοντως,με ενδιαφερει Click για ανάπτυξη... Στας διαταγας σας Σιγα μη δεν σε ενδιεφερε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Ο EL GATO έγραψε: #2.997 08-01-09 11:49 Τι εγινε? Μπηκατε ολοι ξαφνικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η Νεκταρια έγραψε: #2.998 08-01-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στας διαταγας σας Σιγα μη δεν σε ενδιεφερε! Click για ανάπτυξη... ετσι μπραβο σεβασμο στη μαμα Νεκταρια,οχι παιζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:51 Η Νεκταρια έγραψε: #2.999 08-01-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε? Μπηκατε ολοι ξαφνικα? Click για ανάπτυξη... ουπς να και ο κοκορας του φορουμκοιτα να πουλησεις καμμια μετοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Ο EL GATO έγραψε: #3.000 08-01-09 11:53 Οχι "να και ο κοκορας". Εγω ειμαι απο το πρωι εδω. Αλλοι ξυπνησαν αργα μου φαινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τωρα που ειπα αμμο παιδια...μου ειπε ενας φιλος μου οτι θα βρει μπετονιτη που ειναι η αμμος που χρησιμοποιουν οι εταιριες αμμων γατας και θα αγορασει τσουβαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η Νεκταρια έγραψε: #2.995 08-01-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα που ειπα αμμο παιδια...μου ειπε ενας φιλος μου οτι θα βρει μπετονιτη που ειναι η αμμος που χρησιμοποιουν οι εταιριες αμμων γατας και θα αγορασει τσουβαλια... Click για ανάπτυξη... ενημερωσε με επειγοντως,με ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.996 08-01-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ενημερωσε με επειγοντως,με ενδιαφερει Click για ανάπτυξη... Στας διαταγας σας Σιγα μη δεν σε ενδιεφερε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Ο EL GATO έγραψε: #2.997 08-01-09 11:49 Τι εγινε? Μπηκατε ολοι ξαφνικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η Νεκταρια έγραψε: #2.998 08-01-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στας διαταγας σας Σιγα μη δεν σε ενδιεφερε! Click για ανάπτυξη... ετσι μπραβο σεβασμο στη μαμα Νεκταρια,οχι παιζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:51 Η Νεκταρια έγραψε: #2.999 08-01-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε? Μπηκατε ολοι ξαφνικα? Click για ανάπτυξη... ουπς να και ο κοκορας του φορουμκοιτα να πουλησεις καμμια μετοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Ο EL GATO έγραψε: #3.000 08-01-09 11:53 Οχι "να και ο κοκορας". Εγω ειμαι απο το πρωι εδω. Αλλοι ξυπνησαν αργα μου φαινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα που ειπα αμμο παιδια...μου ειπε ενας φιλος μου οτι θα βρει μπετονιτη που ειναι η αμμος που χρησιμοποιουν οι εταιριες αμμων γατας και θα αγορασει τσουβαλια... Click για ανάπτυξη... ενημερωσε με επειγοντως,με ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.996 08-01-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ενημερωσε με επειγοντως,με ενδιαφερει Click για ανάπτυξη... Στας διαταγας σας Σιγα μη δεν σε ενδιεφερε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Ο EL GATO έγραψε: #2.997 08-01-09 11:49 Τι εγινε? Μπηκατε ολοι ξαφνικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η Νεκταρια έγραψε: #2.998 08-01-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στας διαταγας σας Σιγα μη δεν σε ενδιεφερε! Click για ανάπτυξη... ετσι μπραβο σεβασμο στη μαμα Νεκταρια,οχι παιζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:51 Η Νεκταρια έγραψε: #2.999 08-01-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε? Μπηκατε ολοι ξαφνικα? Click για ανάπτυξη... ουπς να και ο κοκορας του φορουμκοιτα να πουλησεις καμμια μετοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Ο EL GATO έγραψε: #3.000 08-01-09 11:53 Οχι "να και ο κοκορας". Εγω ειμαι απο το πρωι εδω. Αλλοι ξυπνησαν αργα μου φαινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ενημερωσε με επειγοντως,με ενδιαφερει Click για ανάπτυξη... Στας διαταγας σας Σιγα μη δεν σε ενδιεφερε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Ο EL GATO έγραψε: #2.997 08-01-09 11:49 Τι εγινε? Μπηκατε ολοι ξαφνικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η Νεκταρια έγραψε: #2.998 08-01-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στας διαταγας σας Σιγα μη δεν σε ενδιεφερε! Click για ανάπτυξη... ετσι μπραβο σεβασμο στη μαμα Νεκταρια,οχι παιζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:51 Η Νεκταρια έγραψε: #2.999 08-01-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε? Μπηκατε ολοι ξαφνικα? Click για ανάπτυξη... ουπς να και ο κοκορας του φορουμκοιτα να πουλησεις καμμια μετοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Ο EL GATO έγραψε: #3.000 08-01-09 11:53 Οχι "να και ο κοκορας". Εγω ειμαι απο το πρωι εδω. Αλλοι ξυπνησαν αργα μου φαινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι εγινε? Μπηκατε ολοι ξαφνικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η Νεκταρια έγραψε: #2.998 08-01-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στας διαταγας σας Σιγα μη δεν σε ενδιεφερε! Click για ανάπτυξη... ετσι μπραβο σεβασμο στη μαμα Νεκταρια,οχι παιζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:51 Η Νεκταρια έγραψε: #2.999 08-01-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε? Μπηκατε ολοι ξαφνικα? Click για ανάπτυξη... ουπς να και ο κοκορας του φορουμκοιτα να πουλησεις καμμια μετοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Ο EL GATO έγραψε: #3.000 08-01-09 11:53 Οχι "να και ο κοκορας". Εγω ειμαι απο το πρωι εδω. Αλλοι ξυπνησαν αργα μου φαινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στας διαταγας σας Σιγα μη δεν σε ενδιεφερε! Click για ανάπτυξη... ετσι μπραβο σεβασμο στη μαμα Νεκταρια,οχι παιζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:51 Η Νεκταρια έγραψε: #2.999 08-01-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε? Μπηκατε ολοι ξαφνικα? Click για ανάπτυξη... ουπς να και ο κοκορας του φορουμκοιτα να πουλησεις καμμια μετοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Ο EL GATO έγραψε: #3.000 08-01-09 11:53 Οχι "να και ο κοκορας". Εγω ειμαι απο το πρωι εδω. Αλλοι ξυπνησαν αργα μου φαινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε? Μπηκατε ολοι ξαφνικα? Click για ανάπτυξη... ουπς να και ο κοκορας του φορουμκοιτα να πουλησεις καμμια μετοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Ο EL GATO έγραψε: #3.000 08-01-09 11:53 Οχι "να και ο κοκορας". Εγω ειμαι απο το πρωι εδω. Αλλοι ξυπνησαν αργα μου φαινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οχι "να και ο κοκορας". Εγω ειμαι απο το πρωι εδω. Αλλοι ξυπνησαν αργα μου φαινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.