ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 20:14 Η ESTELLE έγραψε: #3.181 12-01-09 20:14 Εδώ είμαι,εδώ είμαι!Μου πιάσατε τη συζήτηση νωρίς σήμερα...Ούτε τώρα μπορώ να κάτσω γιατί πρέπει να ετοιμάσω τις μικρές να φάνε και να διαβάσει η μεγάλη.Οπότε θα απαντήσω αναλόγως στον καθένα το βράδυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:27 Η ESTELLE έγραψε: #3.182 12-01-09 23:27 Που είστε και δε μιλάει κανείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:29 Ο EL GATO έγραψε: #3.183 12-01-09 23:29 Εδω ειμαστε. Εγω τουλαχιστον. Δεν εχω και πολυ ορεξη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:31 Η ESTELLE έγραψε: #3.184 12-01-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εδω ειμαστε. Εγω τουλαχιστον. Δεν εχω και πολυ ορεξη.... Click για ανάπτυξη... Koυρασμένος ή βαριέσαι?H και τα 2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:32 Η ESTELLE έγραψε: #3.185 12-01-09 23:32 Eμ, τα είπατε καλά καλά το απόγευμα τώρα σας έπιασε όλους η βαρεμάρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:32 Ο EL GATO έγραψε: #3.186 12-01-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Koυρασμένος ή βαριέσαι?H και τα 2? Click για ανάπτυξη... Τιποτα, 'νταξει. Ολα καλα εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:34 Η ESTELLE έγραψε: #3.187 12-01-09 23:34 Μόλις έκατσα.Οι μικρές κοιμηθήκαν αργά και μέχρι να συμμαζέψω πέρασε η ώρα...Και εγώ βασικά είμαι κάπως...Περιμένω πως και πως να περάσουν οι μέρες για να κατέβω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:36 Ο EL GATO έγραψε: #3.188 12-01-09 23:36 Αν τα καταφερω, θα χαρω να σε δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Η ESTELLE έγραψε: #3.189 12-01-09 23:37 Εκτος Κυριακής που θα πάω στη Νεκταρια και Παρασκευή βραδυ που θα είμαι με τον άντρα μου γιατί έχουμε και επέτειο τις υπόλοιπες ώρες θα είμαι free.Οπότε μιλάμε και με τα κορίτσια και κάτι κανονίζουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:39 Ο EL GATO έγραψε: #3.190 12-01-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκτος Κυριακής που θα πάω στη Νεκταρια και Παρασκευή βραδυ που θα είμαι με τον άντρα μου γιατί έχουμε και επέτειο τις υπόλοιπες ώρες θα είμαι free.Οπότε μιλάμε και με τα κορίτσια και κάτι κανονίζουμε.. Click για ανάπτυξη... Ναι, ας μην προδικαζω και γω απο τωρα. Ελπιζω να εχω τελεωσει και να τα πουμε all the way. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:42 Η ESTELLE έγραψε: #3.191 12-01-09 23:42 Είδα και το ποστ σου στο θέμα με την άσπρη γατούλα.Τα πήρες ε?Eγώ να δεις, πιο πολύ όχι ότι αναγκάζεται να τη δώσει αλλά ο τρόπος που το παρέθεσε.Εκβιαστικά.Κάντε κάτι αλλιώς θα την αφήσω στο δρόμο να πεθάνει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.192 12-01-09 23:44 Δεν θέλω να πάρω θέση όμως γιατί έτσι είχαν πέσει όλοι επάνω μου να με φάνε με το θέμα του Ντάφυ και δεν θέλω να χαλαστώ βραδιάτικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:45 Ο EL GATO έγραψε: #3.193 12-01-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είδα και το ποστ σου στο θέμα με την άσπρη γατούλα.Τα πήρες ε?Eγώ να δεις, πιο πολύ όχι ότι αναγκάζεται να τη δώσει αλλά ο τρόπος που το παρέθεσε.Εκβιαστικά.Κάντε κάτι αλλιώς θα την αφήσω στο δρόμο να πεθάνει.. Click για ανάπτυξη... Αντε μωρε με τον καθε ανευθυνο που παιρνει ενα ζωο και μετα το πετα στα σκουπιδια. Καταλαβαινω οτι για τον Α ή Β λογο δεν μπορει να το εχει πια, αλλα αν θελει κατι μπορει να βρει. Εσυ πως βρηκες για τον Νταφυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:47 Η Νεκταρια έγραψε: #3.194 12-01-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είδα και το ποστ σου στο θέμα με την άσπρη γατούλα.Τα πήρες ε?Eγώ να δεις, πιο πολύ όχι ότι αναγκάζεται να τη δώσει αλλά ο τρόπος που το παρέθεσε.Εκβιαστικά.Κάντε κάτι αλλιώς θα την αφήσω στο δρόμο να πεθάνει.. Click για ανάπτυξη... Ελα και εγω το διαβασα και αν συνεβαινε σε μενα και αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:51 Η ESTELLE έγραψε: #3.195 12-01-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα και εγω το διαβασα εκτος αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Click για ανάπτυξη... Νεκταρία εγώ Τετάρτη ή Πέμπτη θα κλείσω το εισητηρίο.Και να μην μπορέσω τελικά να έρθω για τον χ η ψ λόγο (χτύπα ξύλο δλδ!!) εσείς κλείστε το.Μόνο αν έρθω εγώ δλδ θα πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:53 Η ESTELLE έγραψε: #3.196 12-01-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε μωρε με τον καθε ανευθυνο που παιρνει ενα ζωο και μετα το πετα στα σκουπιδια. Καταλαβαινω οτι για τον Α ή Β λογο δεν μπορει να το εχει πια, αλλα αν θελει κατι μπορει να βρει. Εσυ πως βρηκες για τον Νταφυ? Click για ανάπτυξη... Aπο εδώ βρήκα για τον Ντάφυ.Το ανέλαβε το θέμα η Yasmin που είναι στη Γατοομάδα και ενδιαφέρθηκε αυτή η κυρία απο την Πάτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:53 Ο EL GATO έγραψε: #3.197 12-01-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα και εγω το διαβασα εκτος αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Click για ανάπτυξη... Νεκταρια, με με εκνευριζεις και συ. Μια χαρα θα εισαι. Τι ειναι αυτα που λες? Εγω δεν δικαιολογω με τιποτα το συγκεκριμενο. Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεθει αν πραγματικα το θελουν. Φτιαξτε το οπως θελετε για τις 24 και σας λεω και γω. Αναρωτιεμαι τι θα ειναι λιγοτερο μπλεξιμο. Να κλεισουμε τραπεζι και να μην ερθει ενας, η να κλεισουμε και να προκυψει ενας παραπανω? Ιδου η απορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:56 Η ESTELLE έγραψε: #3.198 12-01-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεκταρια, με με εκνευριζεις και συ. Μια χαρα θα εισαι. Τι ειναι αυτα που λες? Εγω δεν δικαιολογω με τιποτα το συγκεκριμενο. Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεθει αν πραγματικα το θελουν. Φτιαξτε το οπως θελετε για τις 24 και σας λεω και γω. Αναρωτιεμαι τι θα ειναι λιγοτερο μπλεξιμο. Να κλεισουμε τραπεζι και να μην ερθει ενας, η να κλεισουμε και να προκυψει ενας παραπανω? Ιδου η απορια. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα το δεύτερο είναι περισσότερο μπλέξιμο!Αλλά και τελευταία στιγμή να εμφανιστώ εγώ βολεύομαι παντού μια χαρά!!Βοηθάει και το μέγεθος βλέπετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:59 Ο EL GATO έγραψε: #3.199 12-01-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σίγουρα το δεύτερο είναι περισσότερο μπλέξιμο!Αλλά και τελευταία στιγμή να εμφανιστώ εγώ βολεύομαι παντού μια χαρά!!Βοηθάει και το μέγεθος βλέπετε!! Click για ανάπτυξη... Μονο που εγω μιλω για μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:59 Η Νεκταρια έγραψε: #3.200 12-01-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρία εγώ Τετάρτη ή Πέμπτη θα κλείσω το εισητηρίο.Και να μην μπορέσω τελικά να έρθω για τον χ η ψ λόγο (χτύπα ξύλο δλδ!!) εσείς κλείστε το.Μόνο αν έρθω εγώ δλδ θα πάτε? Click για ανάπτυξη... Κοιτα ακομα δεν εχει κλειστει τπτ.Εχτες ηταν εδω η Havana με τη μαμα της και το συζηταγαμε.Μενουν στο Χαλανδρι διπλα δλδ.Το ειπα και στη Γιουλη και Παυλο.Προτεινεται καποιον αλλον,δεν εχω προβλημα...να το πουμε και στην Αναστασια,ε δεν ξερω κι αλλους τουλαχιστον απο Αθηνα. Πιστευω να περασουμε ωραια.Αλλα επειδη γινεται χαμος και πολυ χαβαλε αλλα αν δεν κατσει εκει απο ταβερνες να φαν και οι κοτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εδώ είμαι,εδώ είμαι!Μου πιάσατε τη συζήτηση νωρίς σήμερα...Ούτε τώρα μπορώ να κάτσω γιατί πρέπει να ετοιμάσω τις μικρές να φάνε και να διαβάσει η μεγάλη.Οπότε θα απαντήσω αναλόγως στον καθένα το βράδυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:27 Η ESTELLE έγραψε: #3.182 12-01-09 23:27 Που είστε και δε μιλάει κανείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:29 Ο EL GATO έγραψε: #3.183 12-01-09 23:29 Εδω ειμαστε. Εγω τουλαχιστον. Δεν εχω και πολυ ορεξη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:31 Η ESTELLE έγραψε: #3.184 12-01-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εδω ειμαστε. Εγω τουλαχιστον. Δεν εχω και πολυ ορεξη.... Click για ανάπτυξη... Koυρασμένος ή βαριέσαι?H και τα 2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:32 Η ESTELLE έγραψε: #3.185 12-01-09 23:32 Eμ, τα είπατε καλά καλά το απόγευμα τώρα σας έπιασε όλους η βαρεμάρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:32 Ο EL GATO έγραψε: #3.186 12-01-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Koυρασμένος ή βαριέσαι?H και τα 2? Click για ανάπτυξη... Τιποτα, 'νταξει. Ολα καλα εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:34 Η ESTELLE έγραψε: #3.187 12-01-09 23:34 Μόλις έκατσα.Οι μικρές κοιμηθήκαν αργά και μέχρι να συμμαζέψω πέρασε η ώρα...Και εγώ βασικά είμαι κάπως...Περιμένω πως και πως να περάσουν οι μέρες για να κατέβω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:36 Ο EL GATO έγραψε: #3.188 12-01-09 23:36 Αν τα καταφερω, θα χαρω να σε δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Η ESTELLE έγραψε: #3.189 12-01-09 23:37 Εκτος Κυριακής που θα πάω στη Νεκταρια και Παρασκευή βραδυ που θα είμαι με τον άντρα μου γιατί έχουμε και επέτειο τις υπόλοιπες ώρες θα είμαι free.Οπότε μιλάμε και με τα κορίτσια και κάτι κανονίζουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:39 Ο EL GATO έγραψε: #3.190 12-01-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκτος Κυριακής που θα πάω στη Νεκταρια και Παρασκευή βραδυ που θα είμαι με τον άντρα μου γιατί έχουμε και επέτειο τις υπόλοιπες ώρες θα είμαι free.Οπότε μιλάμε και με τα κορίτσια και κάτι κανονίζουμε.. Click για ανάπτυξη... Ναι, ας μην προδικαζω και γω απο τωρα. Ελπιζω να εχω τελεωσει και να τα πουμε all the way. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:42 Η ESTELLE έγραψε: #3.191 12-01-09 23:42 Είδα και το ποστ σου στο θέμα με την άσπρη γατούλα.Τα πήρες ε?Eγώ να δεις, πιο πολύ όχι ότι αναγκάζεται να τη δώσει αλλά ο τρόπος που το παρέθεσε.Εκβιαστικά.Κάντε κάτι αλλιώς θα την αφήσω στο δρόμο να πεθάνει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.192 12-01-09 23:44 Δεν θέλω να πάρω θέση όμως γιατί έτσι είχαν πέσει όλοι επάνω μου να με φάνε με το θέμα του Ντάφυ και δεν θέλω να χαλαστώ βραδιάτικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:45 Ο EL GATO έγραψε: #3.193 12-01-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είδα και το ποστ σου στο θέμα με την άσπρη γατούλα.Τα πήρες ε?Eγώ να δεις, πιο πολύ όχι ότι αναγκάζεται να τη δώσει αλλά ο τρόπος που το παρέθεσε.Εκβιαστικά.Κάντε κάτι αλλιώς θα την αφήσω στο δρόμο να πεθάνει.. Click για ανάπτυξη... Αντε μωρε με τον καθε ανευθυνο που παιρνει ενα ζωο και μετα το πετα στα σκουπιδια. Καταλαβαινω οτι για τον Α ή Β λογο δεν μπορει να το εχει πια, αλλα αν θελει κατι μπορει να βρει. Εσυ πως βρηκες για τον Νταφυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:47 Η Νεκταρια έγραψε: #3.194 12-01-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είδα και το ποστ σου στο θέμα με την άσπρη γατούλα.Τα πήρες ε?Eγώ να δεις, πιο πολύ όχι ότι αναγκάζεται να τη δώσει αλλά ο τρόπος που το παρέθεσε.Εκβιαστικά.Κάντε κάτι αλλιώς θα την αφήσω στο δρόμο να πεθάνει.. Click για ανάπτυξη... Ελα και εγω το διαβασα και αν συνεβαινε σε μενα και αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:51 Η ESTELLE έγραψε: #3.195 12-01-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα και εγω το διαβασα εκτος αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Click για ανάπτυξη... Νεκταρία εγώ Τετάρτη ή Πέμπτη θα κλείσω το εισητηρίο.Και να μην μπορέσω τελικά να έρθω για τον χ η ψ λόγο (χτύπα ξύλο δλδ!!) εσείς κλείστε το.Μόνο αν έρθω εγώ δλδ θα πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:53 Η ESTELLE έγραψε: #3.196 12-01-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε μωρε με τον καθε ανευθυνο που παιρνει ενα ζωο και μετα το πετα στα σκουπιδια. Καταλαβαινω οτι για τον Α ή Β λογο δεν μπορει να το εχει πια, αλλα αν θελει κατι μπορει να βρει. Εσυ πως βρηκες για τον Νταφυ? Click για ανάπτυξη... Aπο εδώ βρήκα για τον Ντάφυ.Το ανέλαβε το θέμα η Yasmin που είναι στη Γατοομάδα και ενδιαφέρθηκε αυτή η κυρία απο την Πάτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:53 Ο EL GATO έγραψε: #3.197 12-01-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα και εγω το διαβασα εκτος αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Click για ανάπτυξη... Νεκταρια, με με εκνευριζεις και συ. Μια χαρα θα εισαι. Τι ειναι αυτα που λες? Εγω δεν δικαιολογω με τιποτα το συγκεκριμενο. Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεθει αν πραγματικα το θελουν. Φτιαξτε το οπως θελετε για τις 24 και σας λεω και γω. Αναρωτιεμαι τι θα ειναι λιγοτερο μπλεξιμο. Να κλεισουμε τραπεζι και να μην ερθει ενας, η να κλεισουμε και να προκυψει ενας παραπανω? Ιδου η απορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:56 Η ESTELLE έγραψε: #3.198 12-01-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεκταρια, με με εκνευριζεις και συ. Μια χαρα θα εισαι. Τι ειναι αυτα που λες? Εγω δεν δικαιολογω με τιποτα το συγκεκριμενο. Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεθει αν πραγματικα το θελουν. Φτιαξτε το οπως θελετε για τις 24 και σας λεω και γω. Αναρωτιεμαι τι θα ειναι λιγοτερο μπλεξιμο. Να κλεισουμε τραπεζι και να μην ερθει ενας, η να κλεισουμε και να προκυψει ενας παραπανω? Ιδου η απορια. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα το δεύτερο είναι περισσότερο μπλέξιμο!Αλλά και τελευταία στιγμή να εμφανιστώ εγώ βολεύομαι παντού μια χαρά!!Βοηθάει και το μέγεθος βλέπετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:59 Ο EL GATO έγραψε: #3.199 12-01-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σίγουρα το δεύτερο είναι περισσότερο μπλέξιμο!Αλλά και τελευταία στιγμή να εμφανιστώ εγώ βολεύομαι παντού μια χαρά!!Βοηθάει και το μέγεθος βλέπετε!! Click για ανάπτυξη... Μονο που εγω μιλω για μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:59 Η Νεκταρια έγραψε: #3.200 12-01-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρία εγώ Τετάρτη ή Πέμπτη θα κλείσω το εισητηρίο.Και να μην μπορέσω τελικά να έρθω για τον χ η ψ λόγο (χτύπα ξύλο δλδ!!) εσείς κλείστε το.Μόνο αν έρθω εγώ δλδ θα πάτε? Click για ανάπτυξη... Κοιτα ακομα δεν εχει κλειστει τπτ.Εχτες ηταν εδω η Havana με τη μαμα της και το συζηταγαμε.Μενουν στο Χαλανδρι διπλα δλδ.Το ειπα και στη Γιουλη και Παυλο.Προτεινεται καποιον αλλον,δεν εχω προβλημα...να το πουμε και στην Αναστασια,ε δεν ξερω κι αλλους τουλαχιστον απο Αθηνα. Πιστευω να περασουμε ωραια.Αλλα επειδη γινεται χαμος και πολυ χαβαλε αλλα αν δεν κατσει εκει απο ταβερνες να φαν και οι κοτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Που είστε και δε μιλάει κανείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:29 Ο EL GATO έγραψε: #3.183 12-01-09 23:29 Εδω ειμαστε. Εγω τουλαχιστον. Δεν εχω και πολυ ορεξη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:31 Η ESTELLE έγραψε: #3.184 12-01-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εδω ειμαστε. Εγω τουλαχιστον. Δεν εχω και πολυ ορεξη.... Click για ανάπτυξη... Koυρασμένος ή βαριέσαι?H και τα 2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:32 Η ESTELLE έγραψε: #3.185 12-01-09 23:32 Eμ, τα είπατε καλά καλά το απόγευμα τώρα σας έπιασε όλους η βαρεμάρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:32 Ο EL GATO έγραψε: #3.186 12-01-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Koυρασμένος ή βαριέσαι?H και τα 2? Click για ανάπτυξη... Τιποτα, 'νταξει. Ολα καλα εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:34 Η ESTELLE έγραψε: #3.187 12-01-09 23:34 Μόλις έκατσα.Οι μικρές κοιμηθήκαν αργά και μέχρι να συμμαζέψω πέρασε η ώρα...Και εγώ βασικά είμαι κάπως...Περιμένω πως και πως να περάσουν οι μέρες για να κατέβω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:36 Ο EL GATO έγραψε: #3.188 12-01-09 23:36 Αν τα καταφερω, θα χαρω να σε δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Η ESTELLE έγραψε: #3.189 12-01-09 23:37 Εκτος Κυριακής που θα πάω στη Νεκταρια και Παρασκευή βραδυ που θα είμαι με τον άντρα μου γιατί έχουμε και επέτειο τις υπόλοιπες ώρες θα είμαι free.Οπότε μιλάμε και με τα κορίτσια και κάτι κανονίζουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:39 Ο EL GATO έγραψε: #3.190 12-01-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκτος Κυριακής που θα πάω στη Νεκταρια και Παρασκευή βραδυ που θα είμαι με τον άντρα μου γιατί έχουμε και επέτειο τις υπόλοιπες ώρες θα είμαι free.Οπότε μιλάμε και με τα κορίτσια και κάτι κανονίζουμε.. Click για ανάπτυξη... Ναι, ας μην προδικαζω και γω απο τωρα. Ελπιζω να εχω τελεωσει και να τα πουμε all the way. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:42 Η ESTELLE έγραψε: #3.191 12-01-09 23:42 Είδα και το ποστ σου στο θέμα με την άσπρη γατούλα.Τα πήρες ε?Eγώ να δεις, πιο πολύ όχι ότι αναγκάζεται να τη δώσει αλλά ο τρόπος που το παρέθεσε.Εκβιαστικά.Κάντε κάτι αλλιώς θα την αφήσω στο δρόμο να πεθάνει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.192 12-01-09 23:44 Δεν θέλω να πάρω θέση όμως γιατί έτσι είχαν πέσει όλοι επάνω μου να με φάνε με το θέμα του Ντάφυ και δεν θέλω να χαλαστώ βραδιάτικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:45 Ο EL GATO έγραψε: #3.193 12-01-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είδα και το ποστ σου στο θέμα με την άσπρη γατούλα.Τα πήρες ε?Eγώ να δεις, πιο πολύ όχι ότι αναγκάζεται να τη δώσει αλλά ο τρόπος που το παρέθεσε.Εκβιαστικά.Κάντε κάτι αλλιώς θα την αφήσω στο δρόμο να πεθάνει.. Click για ανάπτυξη... Αντε μωρε με τον καθε ανευθυνο που παιρνει ενα ζωο και μετα το πετα στα σκουπιδια. Καταλαβαινω οτι για τον Α ή Β λογο δεν μπορει να το εχει πια, αλλα αν θελει κατι μπορει να βρει. Εσυ πως βρηκες για τον Νταφυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:47 Η Νεκταρια έγραψε: #3.194 12-01-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είδα και το ποστ σου στο θέμα με την άσπρη γατούλα.Τα πήρες ε?Eγώ να δεις, πιο πολύ όχι ότι αναγκάζεται να τη δώσει αλλά ο τρόπος που το παρέθεσε.Εκβιαστικά.Κάντε κάτι αλλιώς θα την αφήσω στο δρόμο να πεθάνει.. Click για ανάπτυξη... Ελα και εγω το διαβασα και αν συνεβαινε σε μενα και αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:51 Η ESTELLE έγραψε: #3.195 12-01-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα και εγω το διαβασα εκτος αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Click για ανάπτυξη... Νεκταρία εγώ Τετάρτη ή Πέμπτη θα κλείσω το εισητηρίο.Και να μην μπορέσω τελικά να έρθω για τον χ η ψ λόγο (χτύπα ξύλο δλδ!!) εσείς κλείστε το.Μόνο αν έρθω εγώ δλδ θα πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:53 Η ESTELLE έγραψε: #3.196 12-01-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε μωρε με τον καθε ανευθυνο που παιρνει ενα ζωο και μετα το πετα στα σκουπιδια. Καταλαβαινω οτι για τον Α ή Β λογο δεν μπορει να το εχει πια, αλλα αν θελει κατι μπορει να βρει. Εσυ πως βρηκες για τον Νταφυ? Click για ανάπτυξη... Aπο εδώ βρήκα για τον Ντάφυ.Το ανέλαβε το θέμα η Yasmin που είναι στη Γατοομάδα και ενδιαφέρθηκε αυτή η κυρία απο την Πάτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:53 Ο EL GATO έγραψε: #3.197 12-01-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα και εγω το διαβασα εκτος αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Click για ανάπτυξη... Νεκταρια, με με εκνευριζεις και συ. Μια χαρα θα εισαι. Τι ειναι αυτα που λες? Εγω δεν δικαιολογω με τιποτα το συγκεκριμενο. Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεθει αν πραγματικα το θελουν. Φτιαξτε το οπως θελετε για τις 24 και σας λεω και γω. Αναρωτιεμαι τι θα ειναι λιγοτερο μπλεξιμο. Να κλεισουμε τραπεζι και να μην ερθει ενας, η να κλεισουμε και να προκυψει ενας παραπανω? Ιδου η απορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:56 Η ESTELLE έγραψε: #3.198 12-01-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεκταρια, με με εκνευριζεις και συ. Μια χαρα θα εισαι. Τι ειναι αυτα που λες? Εγω δεν δικαιολογω με τιποτα το συγκεκριμενο. Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεθει αν πραγματικα το θελουν. Φτιαξτε το οπως θελετε για τις 24 και σας λεω και γω. Αναρωτιεμαι τι θα ειναι λιγοτερο μπλεξιμο. Να κλεισουμε τραπεζι και να μην ερθει ενας, η να κλεισουμε και να προκυψει ενας παραπανω? Ιδου η απορια. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα το δεύτερο είναι περισσότερο μπλέξιμο!Αλλά και τελευταία στιγμή να εμφανιστώ εγώ βολεύομαι παντού μια χαρά!!Βοηθάει και το μέγεθος βλέπετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:59 Ο EL GATO έγραψε: #3.199 12-01-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σίγουρα το δεύτερο είναι περισσότερο μπλέξιμο!Αλλά και τελευταία στιγμή να εμφανιστώ εγώ βολεύομαι παντού μια χαρά!!Βοηθάει και το μέγεθος βλέπετε!! Click για ανάπτυξη... Μονο που εγω μιλω για μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:59 Η Νεκταρια έγραψε: #3.200 12-01-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρία εγώ Τετάρτη ή Πέμπτη θα κλείσω το εισητηρίο.Και να μην μπορέσω τελικά να έρθω για τον χ η ψ λόγο (χτύπα ξύλο δλδ!!) εσείς κλείστε το.Μόνο αν έρθω εγώ δλδ θα πάτε? Click για ανάπτυξη... Κοιτα ακομα δεν εχει κλειστει τπτ.Εχτες ηταν εδω η Havana με τη μαμα της και το συζηταγαμε.Μενουν στο Χαλανδρι διπλα δλδ.Το ειπα και στη Γιουλη και Παυλο.Προτεινεται καποιον αλλον,δεν εχω προβλημα...να το πουμε και στην Αναστασια,ε δεν ξερω κι αλλους τουλαχιστον απο Αθηνα. Πιστευω να περασουμε ωραια.Αλλα επειδη γινεται χαμος και πολυ χαβαλε αλλα αν δεν κατσει εκει απο ταβερνες να φαν και οι κοτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εδω ειμαστε. Εγω τουλαχιστον. Δεν εχω και πολυ ορεξη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:31 Η ESTELLE έγραψε: #3.184 12-01-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εδω ειμαστε. Εγω τουλαχιστον. Δεν εχω και πολυ ορεξη.... Click για ανάπτυξη... Koυρασμένος ή βαριέσαι?H και τα 2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:32 Η ESTELLE έγραψε: #3.185 12-01-09 23:32 Eμ, τα είπατε καλά καλά το απόγευμα τώρα σας έπιασε όλους η βαρεμάρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:32 Ο EL GATO έγραψε: #3.186 12-01-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Koυρασμένος ή βαριέσαι?H και τα 2? Click για ανάπτυξη... Τιποτα, 'νταξει. Ολα καλα εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:34 Η ESTELLE έγραψε: #3.187 12-01-09 23:34 Μόλις έκατσα.Οι μικρές κοιμηθήκαν αργά και μέχρι να συμμαζέψω πέρασε η ώρα...Και εγώ βασικά είμαι κάπως...Περιμένω πως και πως να περάσουν οι μέρες για να κατέβω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:36 Ο EL GATO έγραψε: #3.188 12-01-09 23:36 Αν τα καταφερω, θα χαρω να σε δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Η ESTELLE έγραψε: #3.189 12-01-09 23:37 Εκτος Κυριακής που θα πάω στη Νεκταρια και Παρασκευή βραδυ που θα είμαι με τον άντρα μου γιατί έχουμε και επέτειο τις υπόλοιπες ώρες θα είμαι free.Οπότε μιλάμε και με τα κορίτσια και κάτι κανονίζουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:39 Ο EL GATO έγραψε: #3.190 12-01-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκτος Κυριακής που θα πάω στη Νεκταρια και Παρασκευή βραδυ που θα είμαι με τον άντρα μου γιατί έχουμε και επέτειο τις υπόλοιπες ώρες θα είμαι free.Οπότε μιλάμε και με τα κορίτσια και κάτι κανονίζουμε.. Click για ανάπτυξη... Ναι, ας μην προδικαζω και γω απο τωρα. Ελπιζω να εχω τελεωσει και να τα πουμε all the way. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:42 Η ESTELLE έγραψε: #3.191 12-01-09 23:42 Είδα και το ποστ σου στο θέμα με την άσπρη γατούλα.Τα πήρες ε?Eγώ να δεις, πιο πολύ όχι ότι αναγκάζεται να τη δώσει αλλά ο τρόπος που το παρέθεσε.Εκβιαστικά.Κάντε κάτι αλλιώς θα την αφήσω στο δρόμο να πεθάνει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.192 12-01-09 23:44 Δεν θέλω να πάρω θέση όμως γιατί έτσι είχαν πέσει όλοι επάνω μου να με φάνε με το θέμα του Ντάφυ και δεν θέλω να χαλαστώ βραδιάτικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:45 Ο EL GATO έγραψε: #3.193 12-01-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είδα και το ποστ σου στο θέμα με την άσπρη γατούλα.Τα πήρες ε?Eγώ να δεις, πιο πολύ όχι ότι αναγκάζεται να τη δώσει αλλά ο τρόπος που το παρέθεσε.Εκβιαστικά.Κάντε κάτι αλλιώς θα την αφήσω στο δρόμο να πεθάνει.. Click για ανάπτυξη... Αντε μωρε με τον καθε ανευθυνο που παιρνει ενα ζωο και μετα το πετα στα σκουπιδια. Καταλαβαινω οτι για τον Α ή Β λογο δεν μπορει να το εχει πια, αλλα αν θελει κατι μπορει να βρει. Εσυ πως βρηκες για τον Νταφυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:47 Η Νεκταρια έγραψε: #3.194 12-01-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είδα και το ποστ σου στο θέμα με την άσπρη γατούλα.Τα πήρες ε?Eγώ να δεις, πιο πολύ όχι ότι αναγκάζεται να τη δώσει αλλά ο τρόπος που το παρέθεσε.Εκβιαστικά.Κάντε κάτι αλλιώς θα την αφήσω στο δρόμο να πεθάνει.. Click για ανάπτυξη... Ελα και εγω το διαβασα και αν συνεβαινε σε μενα και αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:51 Η ESTELLE έγραψε: #3.195 12-01-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα και εγω το διαβασα εκτος αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Click για ανάπτυξη... Νεκταρία εγώ Τετάρτη ή Πέμπτη θα κλείσω το εισητηρίο.Και να μην μπορέσω τελικά να έρθω για τον χ η ψ λόγο (χτύπα ξύλο δλδ!!) εσείς κλείστε το.Μόνο αν έρθω εγώ δλδ θα πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:53 Η ESTELLE έγραψε: #3.196 12-01-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε μωρε με τον καθε ανευθυνο που παιρνει ενα ζωο και μετα το πετα στα σκουπιδια. Καταλαβαινω οτι για τον Α ή Β λογο δεν μπορει να το εχει πια, αλλα αν θελει κατι μπορει να βρει. Εσυ πως βρηκες για τον Νταφυ? Click για ανάπτυξη... Aπο εδώ βρήκα για τον Ντάφυ.Το ανέλαβε το θέμα η Yasmin που είναι στη Γατοομάδα και ενδιαφέρθηκε αυτή η κυρία απο την Πάτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:53 Ο EL GATO έγραψε: #3.197 12-01-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα και εγω το διαβασα εκτος αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Click για ανάπτυξη... Νεκταρια, με με εκνευριζεις και συ. Μια χαρα θα εισαι. Τι ειναι αυτα που λες? Εγω δεν δικαιολογω με τιποτα το συγκεκριμενο. Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεθει αν πραγματικα το θελουν. Φτιαξτε το οπως θελετε για τις 24 και σας λεω και γω. Αναρωτιεμαι τι θα ειναι λιγοτερο μπλεξιμο. Να κλεισουμε τραπεζι και να μην ερθει ενας, η να κλεισουμε και να προκυψει ενας παραπανω? Ιδου η απορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:56 Η ESTELLE έγραψε: #3.198 12-01-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεκταρια, με με εκνευριζεις και συ. Μια χαρα θα εισαι. Τι ειναι αυτα που λες? Εγω δεν δικαιολογω με τιποτα το συγκεκριμενο. Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεθει αν πραγματικα το θελουν. Φτιαξτε το οπως θελετε για τις 24 και σας λεω και γω. Αναρωτιεμαι τι θα ειναι λιγοτερο μπλεξιμο. Να κλεισουμε τραπεζι και να μην ερθει ενας, η να κλεισουμε και να προκυψει ενας παραπανω? Ιδου η απορια. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα το δεύτερο είναι περισσότερο μπλέξιμο!Αλλά και τελευταία στιγμή να εμφανιστώ εγώ βολεύομαι παντού μια χαρά!!Βοηθάει και το μέγεθος βλέπετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:59 Ο EL GATO έγραψε: #3.199 12-01-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σίγουρα το δεύτερο είναι περισσότερο μπλέξιμο!Αλλά και τελευταία στιγμή να εμφανιστώ εγώ βολεύομαι παντού μια χαρά!!Βοηθάει και το μέγεθος βλέπετε!! Click για ανάπτυξη... Μονο που εγω μιλω για μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:59 Η Νεκταρια έγραψε: #3.200 12-01-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρία εγώ Τετάρτη ή Πέμπτη θα κλείσω το εισητηρίο.Και να μην μπορέσω τελικά να έρθω για τον χ η ψ λόγο (χτύπα ξύλο δλδ!!) εσείς κλείστε το.Μόνο αν έρθω εγώ δλδ θα πάτε? Click για ανάπτυξη... Κοιτα ακομα δεν εχει κλειστει τπτ.Εχτες ηταν εδω η Havana με τη μαμα της και το συζηταγαμε.Μενουν στο Χαλανδρι διπλα δλδ.Το ειπα και στη Γιουλη και Παυλο.Προτεινεται καποιον αλλον,δεν εχω προβλημα...να το πουμε και στην Αναστασια,ε δεν ξερω κι αλλους τουλαχιστον απο Αθηνα. Πιστευω να περασουμε ωραια.Αλλα επειδη γινεται χαμος και πολυ χαβαλε αλλα αν δεν κατσει εκει απο ταβερνες να φαν και οι κοτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εδω ειμαστε. Εγω τουλαχιστον. Δεν εχω και πολυ ορεξη.... Click για ανάπτυξη... Koυρασμένος ή βαριέσαι?H και τα 2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:32 Η ESTELLE έγραψε: #3.185 12-01-09 23:32 Eμ, τα είπατε καλά καλά το απόγευμα τώρα σας έπιασε όλους η βαρεμάρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:32 Ο EL GATO έγραψε: #3.186 12-01-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Koυρασμένος ή βαριέσαι?H και τα 2? Click για ανάπτυξη... Τιποτα, 'νταξει. Ολα καλα εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:34 Η ESTELLE έγραψε: #3.187 12-01-09 23:34 Μόλις έκατσα.Οι μικρές κοιμηθήκαν αργά και μέχρι να συμμαζέψω πέρασε η ώρα...Και εγώ βασικά είμαι κάπως...Περιμένω πως και πως να περάσουν οι μέρες για να κατέβω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:36 Ο EL GATO έγραψε: #3.188 12-01-09 23:36 Αν τα καταφερω, θα χαρω να σε δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Η ESTELLE έγραψε: #3.189 12-01-09 23:37 Εκτος Κυριακής που θα πάω στη Νεκταρια και Παρασκευή βραδυ που θα είμαι με τον άντρα μου γιατί έχουμε και επέτειο τις υπόλοιπες ώρες θα είμαι free.Οπότε μιλάμε και με τα κορίτσια και κάτι κανονίζουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:39 Ο EL GATO έγραψε: #3.190 12-01-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκτος Κυριακής που θα πάω στη Νεκταρια και Παρασκευή βραδυ που θα είμαι με τον άντρα μου γιατί έχουμε και επέτειο τις υπόλοιπες ώρες θα είμαι free.Οπότε μιλάμε και με τα κορίτσια και κάτι κανονίζουμε.. Click για ανάπτυξη... Ναι, ας μην προδικαζω και γω απο τωρα. Ελπιζω να εχω τελεωσει και να τα πουμε all the way. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:42 Η ESTELLE έγραψε: #3.191 12-01-09 23:42 Είδα και το ποστ σου στο θέμα με την άσπρη γατούλα.Τα πήρες ε?Eγώ να δεις, πιο πολύ όχι ότι αναγκάζεται να τη δώσει αλλά ο τρόπος που το παρέθεσε.Εκβιαστικά.Κάντε κάτι αλλιώς θα την αφήσω στο δρόμο να πεθάνει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.192 12-01-09 23:44 Δεν θέλω να πάρω θέση όμως γιατί έτσι είχαν πέσει όλοι επάνω μου να με φάνε με το θέμα του Ντάφυ και δεν θέλω να χαλαστώ βραδιάτικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:45 Ο EL GATO έγραψε: #3.193 12-01-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είδα και το ποστ σου στο θέμα με την άσπρη γατούλα.Τα πήρες ε?Eγώ να δεις, πιο πολύ όχι ότι αναγκάζεται να τη δώσει αλλά ο τρόπος που το παρέθεσε.Εκβιαστικά.Κάντε κάτι αλλιώς θα την αφήσω στο δρόμο να πεθάνει.. Click για ανάπτυξη... Αντε μωρε με τον καθε ανευθυνο που παιρνει ενα ζωο και μετα το πετα στα σκουπιδια. Καταλαβαινω οτι για τον Α ή Β λογο δεν μπορει να το εχει πια, αλλα αν θελει κατι μπορει να βρει. Εσυ πως βρηκες για τον Νταφυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:47 Η Νεκταρια έγραψε: #3.194 12-01-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είδα και το ποστ σου στο θέμα με την άσπρη γατούλα.Τα πήρες ε?Eγώ να δεις, πιο πολύ όχι ότι αναγκάζεται να τη δώσει αλλά ο τρόπος που το παρέθεσε.Εκβιαστικά.Κάντε κάτι αλλιώς θα την αφήσω στο δρόμο να πεθάνει.. Click για ανάπτυξη... Ελα και εγω το διαβασα και αν συνεβαινε σε μενα και αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:51 Η ESTELLE έγραψε: #3.195 12-01-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα και εγω το διαβασα εκτος αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Click για ανάπτυξη... Νεκταρία εγώ Τετάρτη ή Πέμπτη θα κλείσω το εισητηρίο.Και να μην μπορέσω τελικά να έρθω για τον χ η ψ λόγο (χτύπα ξύλο δλδ!!) εσείς κλείστε το.Μόνο αν έρθω εγώ δλδ θα πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:53 Η ESTELLE έγραψε: #3.196 12-01-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε μωρε με τον καθε ανευθυνο που παιρνει ενα ζωο και μετα το πετα στα σκουπιδια. Καταλαβαινω οτι για τον Α ή Β λογο δεν μπορει να το εχει πια, αλλα αν θελει κατι μπορει να βρει. Εσυ πως βρηκες για τον Νταφυ? Click για ανάπτυξη... Aπο εδώ βρήκα για τον Ντάφυ.Το ανέλαβε το θέμα η Yasmin που είναι στη Γατοομάδα και ενδιαφέρθηκε αυτή η κυρία απο την Πάτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:53 Ο EL GATO έγραψε: #3.197 12-01-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα και εγω το διαβασα εκτος αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Click για ανάπτυξη... Νεκταρια, με με εκνευριζεις και συ. Μια χαρα θα εισαι. Τι ειναι αυτα που λες? Εγω δεν δικαιολογω με τιποτα το συγκεκριμενο. Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεθει αν πραγματικα το θελουν. Φτιαξτε το οπως θελετε για τις 24 και σας λεω και γω. Αναρωτιεμαι τι θα ειναι λιγοτερο μπλεξιμο. Να κλεισουμε τραπεζι και να μην ερθει ενας, η να κλεισουμε και να προκυψει ενας παραπανω? Ιδου η απορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:56 Η ESTELLE έγραψε: #3.198 12-01-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεκταρια, με με εκνευριζεις και συ. Μια χαρα θα εισαι. Τι ειναι αυτα που λες? Εγω δεν δικαιολογω με τιποτα το συγκεκριμενο. Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεθει αν πραγματικα το θελουν. Φτιαξτε το οπως θελετε για τις 24 και σας λεω και γω. Αναρωτιεμαι τι θα ειναι λιγοτερο μπλεξιμο. Να κλεισουμε τραπεζι και να μην ερθει ενας, η να κλεισουμε και να προκυψει ενας παραπανω? Ιδου η απορια. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα το δεύτερο είναι περισσότερο μπλέξιμο!Αλλά και τελευταία στιγμή να εμφανιστώ εγώ βολεύομαι παντού μια χαρά!!Βοηθάει και το μέγεθος βλέπετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:59 Ο EL GATO έγραψε: #3.199 12-01-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σίγουρα το δεύτερο είναι περισσότερο μπλέξιμο!Αλλά και τελευταία στιγμή να εμφανιστώ εγώ βολεύομαι παντού μια χαρά!!Βοηθάει και το μέγεθος βλέπετε!! Click για ανάπτυξη... Μονο που εγω μιλω για μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:59 Η Νεκταρια έγραψε: #3.200 12-01-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρία εγώ Τετάρτη ή Πέμπτη θα κλείσω το εισητηρίο.Και να μην μπορέσω τελικά να έρθω για τον χ η ψ λόγο (χτύπα ξύλο δλδ!!) εσείς κλείστε το.Μόνο αν έρθω εγώ δλδ θα πάτε? Click για ανάπτυξη... Κοιτα ακομα δεν εχει κλειστει τπτ.Εχτες ηταν εδω η Havana με τη μαμα της και το συζηταγαμε.Μενουν στο Χαλανδρι διπλα δλδ.Το ειπα και στη Γιουλη και Παυλο.Προτεινεται καποιον αλλον,δεν εχω προβλημα...να το πουμε και στην Αναστασια,ε δεν ξερω κι αλλους τουλαχιστον απο Αθηνα. Πιστευω να περασουμε ωραια.Αλλα επειδη γινεται χαμος και πολυ χαβαλε αλλα αν δεν κατσει εκει απο ταβερνες να φαν και οι κοτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eμ, τα είπατε καλά καλά το απόγευμα τώρα σας έπιασε όλους η βαρεμάρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:32 Ο EL GATO έγραψε: #3.186 12-01-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Koυρασμένος ή βαριέσαι?H και τα 2? Click για ανάπτυξη... Τιποτα, 'νταξει. Ολα καλα εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:34 Η ESTELLE έγραψε: #3.187 12-01-09 23:34 Μόλις έκατσα.Οι μικρές κοιμηθήκαν αργά και μέχρι να συμμαζέψω πέρασε η ώρα...Και εγώ βασικά είμαι κάπως...Περιμένω πως και πως να περάσουν οι μέρες για να κατέβω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:36 Ο EL GATO έγραψε: #3.188 12-01-09 23:36 Αν τα καταφερω, θα χαρω να σε δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Η ESTELLE έγραψε: #3.189 12-01-09 23:37 Εκτος Κυριακής που θα πάω στη Νεκταρια και Παρασκευή βραδυ που θα είμαι με τον άντρα μου γιατί έχουμε και επέτειο τις υπόλοιπες ώρες θα είμαι free.Οπότε μιλάμε και με τα κορίτσια και κάτι κανονίζουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:39 Ο EL GATO έγραψε: #3.190 12-01-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκτος Κυριακής που θα πάω στη Νεκταρια και Παρασκευή βραδυ που θα είμαι με τον άντρα μου γιατί έχουμε και επέτειο τις υπόλοιπες ώρες θα είμαι free.Οπότε μιλάμε και με τα κορίτσια και κάτι κανονίζουμε.. Click για ανάπτυξη... Ναι, ας μην προδικαζω και γω απο τωρα. Ελπιζω να εχω τελεωσει και να τα πουμε all the way. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:42 Η ESTELLE έγραψε: #3.191 12-01-09 23:42 Είδα και το ποστ σου στο θέμα με την άσπρη γατούλα.Τα πήρες ε?Eγώ να δεις, πιο πολύ όχι ότι αναγκάζεται να τη δώσει αλλά ο τρόπος που το παρέθεσε.Εκβιαστικά.Κάντε κάτι αλλιώς θα την αφήσω στο δρόμο να πεθάνει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.192 12-01-09 23:44 Δεν θέλω να πάρω θέση όμως γιατί έτσι είχαν πέσει όλοι επάνω μου να με φάνε με το θέμα του Ντάφυ και δεν θέλω να χαλαστώ βραδιάτικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:45 Ο EL GATO έγραψε: #3.193 12-01-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είδα και το ποστ σου στο θέμα με την άσπρη γατούλα.Τα πήρες ε?Eγώ να δεις, πιο πολύ όχι ότι αναγκάζεται να τη δώσει αλλά ο τρόπος που το παρέθεσε.Εκβιαστικά.Κάντε κάτι αλλιώς θα την αφήσω στο δρόμο να πεθάνει.. Click για ανάπτυξη... Αντε μωρε με τον καθε ανευθυνο που παιρνει ενα ζωο και μετα το πετα στα σκουπιδια. Καταλαβαινω οτι για τον Α ή Β λογο δεν μπορει να το εχει πια, αλλα αν θελει κατι μπορει να βρει. Εσυ πως βρηκες για τον Νταφυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:47 Η Νεκταρια έγραψε: #3.194 12-01-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είδα και το ποστ σου στο θέμα με την άσπρη γατούλα.Τα πήρες ε?Eγώ να δεις, πιο πολύ όχι ότι αναγκάζεται να τη δώσει αλλά ο τρόπος που το παρέθεσε.Εκβιαστικά.Κάντε κάτι αλλιώς θα την αφήσω στο δρόμο να πεθάνει.. Click για ανάπτυξη... Ελα και εγω το διαβασα και αν συνεβαινε σε μενα και αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:51 Η ESTELLE έγραψε: #3.195 12-01-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα και εγω το διαβασα εκτος αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Click για ανάπτυξη... Νεκταρία εγώ Τετάρτη ή Πέμπτη θα κλείσω το εισητηρίο.Και να μην μπορέσω τελικά να έρθω για τον χ η ψ λόγο (χτύπα ξύλο δλδ!!) εσείς κλείστε το.Μόνο αν έρθω εγώ δλδ θα πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:53 Η ESTELLE έγραψε: #3.196 12-01-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε μωρε με τον καθε ανευθυνο που παιρνει ενα ζωο και μετα το πετα στα σκουπιδια. Καταλαβαινω οτι για τον Α ή Β λογο δεν μπορει να το εχει πια, αλλα αν θελει κατι μπορει να βρει. Εσυ πως βρηκες για τον Νταφυ? Click για ανάπτυξη... Aπο εδώ βρήκα για τον Ντάφυ.Το ανέλαβε το θέμα η Yasmin που είναι στη Γατοομάδα και ενδιαφέρθηκε αυτή η κυρία απο την Πάτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:53 Ο EL GATO έγραψε: #3.197 12-01-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα και εγω το διαβασα εκτος αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Click για ανάπτυξη... Νεκταρια, με με εκνευριζεις και συ. Μια χαρα θα εισαι. Τι ειναι αυτα που λες? Εγω δεν δικαιολογω με τιποτα το συγκεκριμενο. Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεθει αν πραγματικα το θελουν. Φτιαξτε το οπως θελετε για τις 24 και σας λεω και γω. Αναρωτιεμαι τι θα ειναι λιγοτερο μπλεξιμο. Να κλεισουμε τραπεζι και να μην ερθει ενας, η να κλεισουμε και να προκυψει ενας παραπανω? Ιδου η απορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:56 Η ESTELLE έγραψε: #3.198 12-01-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεκταρια, με με εκνευριζεις και συ. Μια χαρα θα εισαι. Τι ειναι αυτα που λες? Εγω δεν δικαιολογω με τιποτα το συγκεκριμενο. Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεθει αν πραγματικα το θελουν. Φτιαξτε το οπως θελετε για τις 24 και σας λεω και γω. Αναρωτιεμαι τι θα ειναι λιγοτερο μπλεξιμο. Να κλεισουμε τραπεζι και να μην ερθει ενας, η να κλεισουμε και να προκυψει ενας παραπανω? Ιδου η απορια. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα το δεύτερο είναι περισσότερο μπλέξιμο!Αλλά και τελευταία στιγμή να εμφανιστώ εγώ βολεύομαι παντού μια χαρά!!Βοηθάει και το μέγεθος βλέπετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:59 Ο EL GATO έγραψε: #3.199 12-01-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σίγουρα το δεύτερο είναι περισσότερο μπλέξιμο!Αλλά και τελευταία στιγμή να εμφανιστώ εγώ βολεύομαι παντού μια χαρά!!Βοηθάει και το μέγεθος βλέπετε!! Click για ανάπτυξη... Μονο που εγω μιλω για μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:59 Η Νεκταρια έγραψε: #3.200 12-01-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρία εγώ Τετάρτη ή Πέμπτη θα κλείσω το εισητηρίο.Και να μην μπορέσω τελικά να έρθω για τον χ η ψ λόγο (χτύπα ξύλο δλδ!!) εσείς κλείστε το.Μόνο αν έρθω εγώ δλδ θα πάτε? Click για ανάπτυξη... Κοιτα ακομα δεν εχει κλειστει τπτ.Εχτες ηταν εδω η Havana με τη μαμα της και το συζηταγαμε.Μενουν στο Χαλανδρι διπλα δλδ.Το ειπα και στη Γιουλη και Παυλο.Προτεινεται καποιον αλλον,δεν εχω προβλημα...να το πουμε και στην Αναστασια,ε δεν ξερω κι αλλους τουλαχιστον απο Αθηνα. Πιστευω να περασουμε ωραια.Αλλα επειδη γινεται χαμος και πολυ χαβαλε αλλα αν δεν κατσει εκει απο ταβερνες να φαν και οι κοτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Koυρασμένος ή βαριέσαι?H και τα 2? Click για ανάπτυξη... Τιποτα, 'νταξει. Ολα καλα εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:34 Η ESTELLE έγραψε: #3.187 12-01-09 23:34 Μόλις έκατσα.Οι μικρές κοιμηθήκαν αργά και μέχρι να συμμαζέψω πέρασε η ώρα...Και εγώ βασικά είμαι κάπως...Περιμένω πως και πως να περάσουν οι μέρες για να κατέβω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:36 Ο EL GATO έγραψε: #3.188 12-01-09 23:36 Αν τα καταφερω, θα χαρω να σε δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Η ESTELLE έγραψε: #3.189 12-01-09 23:37 Εκτος Κυριακής που θα πάω στη Νεκταρια και Παρασκευή βραδυ που θα είμαι με τον άντρα μου γιατί έχουμε και επέτειο τις υπόλοιπες ώρες θα είμαι free.Οπότε μιλάμε και με τα κορίτσια και κάτι κανονίζουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:39 Ο EL GATO έγραψε: #3.190 12-01-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκτος Κυριακής που θα πάω στη Νεκταρια και Παρασκευή βραδυ που θα είμαι με τον άντρα μου γιατί έχουμε και επέτειο τις υπόλοιπες ώρες θα είμαι free.Οπότε μιλάμε και με τα κορίτσια και κάτι κανονίζουμε.. Click για ανάπτυξη... Ναι, ας μην προδικαζω και γω απο τωρα. Ελπιζω να εχω τελεωσει και να τα πουμε all the way. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:42 Η ESTELLE έγραψε: #3.191 12-01-09 23:42 Είδα και το ποστ σου στο θέμα με την άσπρη γατούλα.Τα πήρες ε?Eγώ να δεις, πιο πολύ όχι ότι αναγκάζεται να τη δώσει αλλά ο τρόπος που το παρέθεσε.Εκβιαστικά.Κάντε κάτι αλλιώς θα την αφήσω στο δρόμο να πεθάνει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.192 12-01-09 23:44 Δεν θέλω να πάρω θέση όμως γιατί έτσι είχαν πέσει όλοι επάνω μου να με φάνε με το θέμα του Ντάφυ και δεν θέλω να χαλαστώ βραδιάτικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:45 Ο EL GATO έγραψε: #3.193 12-01-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είδα και το ποστ σου στο θέμα με την άσπρη γατούλα.Τα πήρες ε?Eγώ να δεις, πιο πολύ όχι ότι αναγκάζεται να τη δώσει αλλά ο τρόπος που το παρέθεσε.Εκβιαστικά.Κάντε κάτι αλλιώς θα την αφήσω στο δρόμο να πεθάνει.. Click για ανάπτυξη... Αντε μωρε με τον καθε ανευθυνο που παιρνει ενα ζωο και μετα το πετα στα σκουπιδια. Καταλαβαινω οτι για τον Α ή Β λογο δεν μπορει να το εχει πια, αλλα αν θελει κατι μπορει να βρει. Εσυ πως βρηκες για τον Νταφυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:47 Η Νεκταρια έγραψε: #3.194 12-01-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είδα και το ποστ σου στο θέμα με την άσπρη γατούλα.Τα πήρες ε?Eγώ να δεις, πιο πολύ όχι ότι αναγκάζεται να τη δώσει αλλά ο τρόπος που το παρέθεσε.Εκβιαστικά.Κάντε κάτι αλλιώς θα την αφήσω στο δρόμο να πεθάνει.. Click για ανάπτυξη... Ελα και εγω το διαβασα και αν συνεβαινε σε μενα και αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:51 Η ESTELLE έγραψε: #3.195 12-01-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα και εγω το διαβασα εκτος αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Click για ανάπτυξη... Νεκταρία εγώ Τετάρτη ή Πέμπτη θα κλείσω το εισητηρίο.Και να μην μπορέσω τελικά να έρθω για τον χ η ψ λόγο (χτύπα ξύλο δλδ!!) εσείς κλείστε το.Μόνο αν έρθω εγώ δλδ θα πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:53 Η ESTELLE έγραψε: #3.196 12-01-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε μωρε με τον καθε ανευθυνο που παιρνει ενα ζωο και μετα το πετα στα σκουπιδια. Καταλαβαινω οτι για τον Α ή Β λογο δεν μπορει να το εχει πια, αλλα αν θελει κατι μπορει να βρει. Εσυ πως βρηκες για τον Νταφυ? Click για ανάπτυξη... Aπο εδώ βρήκα για τον Ντάφυ.Το ανέλαβε το θέμα η Yasmin που είναι στη Γατοομάδα και ενδιαφέρθηκε αυτή η κυρία απο την Πάτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:53 Ο EL GATO έγραψε: #3.197 12-01-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα και εγω το διαβασα εκτος αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Click για ανάπτυξη... Νεκταρια, με με εκνευριζεις και συ. Μια χαρα θα εισαι. Τι ειναι αυτα που λες? Εγω δεν δικαιολογω με τιποτα το συγκεκριμενο. Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεθει αν πραγματικα το θελουν. Φτιαξτε το οπως θελετε για τις 24 και σας λεω και γω. Αναρωτιεμαι τι θα ειναι λιγοτερο μπλεξιμο. Να κλεισουμε τραπεζι και να μην ερθει ενας, η να κλεισουμε και να προκυψει ενας παραπανω? Ιδου η απορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:56 Η ESTELLE έγραψε: #3.198 12-01-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεκταρια, με με εκνευριζεις και συ. Μια χαρα θα εισαι. Τι ειναι αυτα που λες? Εγω δεν δικαιολογω με τιποτα το συγκεκριμενο. Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεθει αν πραγματικα το θελουν. Φτιαξτε το οπως θελετε για τις 24 και σας λεω και γω. Αναρωτιεμαι τι θα ειναι λιγοτερο μπλεξιμο. Να κλεισουμε τραπεζι και να μην ερθει ενας, η να κλεισουμε και να προκυψει ενας παραπανω? Ιδου η απορια. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα το δεύτερο είναι περισσότερο μπλέξιμο!Αλλά και τελευταία στιγμή να εμφανιστώ εγώ βολεύομαι παντού μια χαρά!!Βοηθάει και το μέγεθος βλέπετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:59 Ο EL GATO έγραψε: #3.199 12-01-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σίγουρα το δεύτερο είναι περισσότερο μπλέξιμο!Αλλά και τελευταία στιγμή να εμφανιστώ εγώ βολεύομαι παντού μια χαρά!!Βοηθάει και το μέγεθος βλέπετε!! Click για ανάπτυξη... Μονο που εγω μιλω για μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:59 Η Νεκταρια έγραψε: #3.200 12-01-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρία εγώ Τετάρτη ή Πέμπτη θα κλείσω το εισητηρίο.Και να μην μπορέσω τελικά να έρθω για τον χ η ψ λόγο (χτύπα ξύλο δλδ!!) εσείς κλείστε το.Μόνο αν έρθω εγώ δλδ θα πάτε? Click για ανάπτυξη... Κοιτα ακομα δεν εχει κλειστει τπτ.Εχτες ηταν εδω η Havana με τη μαμα της και το συζηταγαμε.Μενουν στο Χαλανδρι διπλα δλδ.Το ειπα και στη Γιουλη και Παυλο.Προτεινεται καποιον αλλον,δεν εχω προβλημα...να το πουμε και στην Αναστασια,ε δεν ξερω κι αλλους τουλαχιστον απο Αθηνα. Πιστευω να περασουμε ωραια.Αλλα επειδη γινεται χαμος και πολυ χαβαλε αλλα αν δεν κατσει εκει απο ταβερνες να φαν και οι κοτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μόλις έκατσα.Οι μικρές κοιμηθήκαν αργά και μέχρι να συμμαζέψω πέρασε η ώρα...Και εγώ βασικά είμαι κάπως...Περιμένω πως και πως να περάσουν οι μέρες για να κατέβω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:36 Ο EL GATO έγραψε: #3.188 12-01-09 23:36 Αν τα καταφερω, θα χαρω να σε δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Η ESTELLE έγραψε: #3.189 12-01-09 23:37 Εκτος Κυριακής που θα πάω στη Νεκταρια και Παρασκευή βραδυ που θα είμαι με τον άντρα μου γιατί έχουμε και επέτειο τις υπόλοιπες ώρες θα είμαι free.Οπότε μιλάμε και με τα κορίτσια και κάτι κανονίζουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:39 Ο EL GATO έγραψε: #3.190 12-01-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκτος Κυριακής που θα πάω στη Νεκταρια και Παρασκευή βραδυ που θα είμαι με τον άντρα μου γιατί έχουμε και επέτειο τις υπόλοιπες ώρες θα είμαι free.Οπότε μιλάμε και με τα κορίτσια και κάτι κανονίζουμε.. Click για ανάπτυξη... Ναι, ας μην προδικαζω και γω απο τωρα. Ελπιζω να εχω τελεωσει και να τα πουμε all the way. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:42 Η ESTELLE έγραψε: #3.191 12-01-09 23:42 Είδα και το ποστ σου στο θέμα με την άσπρη γατούλα.Τα πήρες ε?Eγώ να δεις, πιο πολύ όχι ότι αναγκάζεται να τη δώσει αλλά ο τρόπος που το παρέθεσε.Εκβιαστικά.Κάντε κάτι αλλιώς θα την αφήσω στο δρόμο να πεθάνει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.192 12-01-09 23:44 Δεν θέλω να πάρω θέση όμως γιατί έτσι είχαν πέσει όλοι επάνω μου να με φάνε με το θέμα του Ντάφυ και δεν θέλω να χαλαστώ βραδιάτικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:45 Ο EL GATO έγραψε: #3.193 12-01-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είδα και το ποστ σου στο θέμα με την άσπρη γατούλα.Τα πήρες ε?Eγώ να δεις, πιο πολύ όχι ότι αναγκάζεται να τη δώσει αλλά ο τρόπος που το παρέθεσε.Εκβιαστικά.Κάντε κάτι αλλιώς θα την αφήσω στο δρόμο να πεθάνει.. Click για ανάπτυξη... Αντε μωρε με τον καθε ανευθυνο που παιρνει ενα ζωο και μετα το πετα στα σκουπιδια. Καταλαβαινω οτι για τον Α ή Β λογο δεν μπορει να το εχει πια, αλλα αν θελει κατι μπορει να βρει. Εσυ πως βρηκες για τον Νταφυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:47 Η Νεκταρια έγραψε: #3.194 12-01-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είδα και το ποστ σου στο θέμα με την άσπρη γατούλα.Τα πήρες ε?Eγώ να δεις, πιο πολύ όχι ότι αναγκάζεται να τη δώσει αλλά ο τρόπος που το παρέθεσε.Εκβιαστικά.Κάντε κάτι αλλιώς θα την αφήσω στο δρόμο να πεθάνει.. Click για ανάπτυξη... Ελα και εγω το διαβασα και αν συνεβαινε σε μενα και αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:51 Η ESTELLE έγραψε: #3.195 12-01-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα και εγω το διαβασα εκτος αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Click για ανάπτυξη... Νεκταρία εγώ Τετάρτη ή Πέμπτη θα κλείσω το εισητηρίο.Και να μην μπορέσω τελικά να έρθω για τον χ η ψ λόγο (χτύπα ξύλο δλδ!!) εσείς κλείστε το.Μόνο αν έρθω εγώ δλδ θα πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:53 Η ESTELLE έγραψε: #3.196 12-01-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε μωρε με τον καθε ανευθυνο που παιρνει ενα ζωο και μετα το πετα στα σκουπιδια. Καταλαβαινω οτι για τον Α ή Β λογο δεν μπορει να το εχει πια, αλλα αν θελει κατι μπορει να βρει. Εσυ πως βρηκες για τον Νταφυ? Click για ανάπτυξη... Aπο εδώ βρήκα για τον Ντάφυ.Το ανέλαβε το θέμα η Yasmin που είναι στη Γατοομάδα και ενδιαφέρθηκε αυτή η κυρία απο την Πάτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:53 Ο EL GATO έγραψε: #3.197 12-01-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα και εγω το διαβασα εκτος αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Click για ανάπτυξη... Νεκταρια, με με εκνευριζεις και συ. Μια χαρα θα εισαι. Τι ειναι αυτα που λες? Εγω δεν δικαιολογω με τιποτα το συγκεκριμενο. Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεθει αν πραγματικα το θελουν. Φτιαξτε το οπως θελετε για τις 24 και σας λεω και γω. Αναρωτιεμαι τι θα ειναι λιγοτερο μπλεξιμο. Να κλεισουμε τραπεζι και να μην ερθει ενας, η να κλεισουμε και να προκυψει ενας παραπανω? Ιδου η απορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:56 Η ESTELLE έγραψε: #3.198 12-01-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεκταρια, με με εκνευριζεις και συ. Μια χαρα θα εισαι. Τι ειναι αυτα που λες? Εγω δεν δικαιολογω με τιποτα το συγκεκριμενο. Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεθει αν πραγματικα το θελουν. Φτιαξτε το οπως θελετε για τις 24 και σας λεω και γω. Αναρωτιεμαι τι θα ειναι λιγοτερο μπλεξιμο. Να κλεισουμε τραπεζι και να μην ερθει ενας, η να κλεισουμε και να προκυψει ενας παραπανω? Ιδου η απορια. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα το δεύτερο είναι περισσότερο μπλέξιμο!Αλλά και τελευταία στιγμή να εμφανιστώ εγώ βολεύομαι παντού μια χαρά!!Βοηθάει και το μέγεθος βλέπετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:59 Ο EL GATO έγραψε: #3.199 12-01-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σίγουρα το δεύτερο είναι περισσότερο μπλέξιμο!Αλλά και τελευταία στιγμή να εμφανιστώ εγώ βολεύομαι παντού μια χαρά!!Βοηθάει και το μέγεθος βλέπετε!! Click για ανάπτυξη... Μονο που εγω μιλω για μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:59 Η Νεκταρια έγραψε: #3.200 12-01-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρία εγώ Τετάρτη ή Πέμπτη θα κλείσω το εισητηρίο.Και να μην μπορέσω τελικά να έρθω για τον χ η ψ λόγο (χτύπα ξύλο δλδ!!) εσείς κλείστε το.Μόνο αν έρθω εγώ δλδ θα πάτε? Click για ανάπτυξη... Κοιτα ακομα δεν εχει κλειστει τπτ.Εχτες ηταν εδω η Havana με τη μαμα της και το συζηταγαμε.Μενουν στο Χαλανδρι διπλα δλδ.Το ειπα και στη Γιουλη και Παυλο.Προτεινεται καποιον αλλον,δεν εχω προβλημα...να το πουμε και στην Αναστασια,ε δεν ξερω κι αλλους τουλαχιστον απο Αθηνα. Πιστευω να περασουμε ωραια.Αλλα επειδη γινεται χαμος και πολυ χαβαλε αλλα αν δεν κατσει εκει απο ταβερνες να φαν και οι κοτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν τα καταφερω, θα χαρω να σε δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Η ESTELLE έγραψε: #3.189 12-01-09 23:37 Εκτος Κυριακής που θα πάω στη Νεκταρια και Παρασκευή βραδυ που θα είμαι με τον άντρα μου γιατί έχουμε και επέτειο τις υπόλοιπες ώρες θα είμαι free.Οπότε μιλάμε και με τα κορίτσια και κάτι κανονίζουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:39 Ο EL GATO έγραψε: #3.190 12-01-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκτος Κυριακής που θα πάω στη Νεκταρια και Παρασκευή βραδυ που θα είμαι με τον άντρα μου γιατί έχουμε και επέτειο τις υπόλοιπες ώρες θα είμαι free.Οπότε μιλάμε και με τα κορίτσια και κάτι κανονίζουμε.. Click για ανάπτυξη... Ναι, ας μην προδικαζω και γω απο τωρα. Ελπιζω να εχω τελεωσει και να τα πουμε all the way. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:42 Η ESTELLE έγραψε: #3.191 12-01-09 23:42 Είδα και το ποστ σου στο θέμα με την άσπρη γατούλα.Τα πήρες ε?Eγώ να δεις, πιο πολύ όχι ότι αναγκάζεται να τη δώσει αλλά ο τρόπος που το παρέθεσε.Εκβιαστικά.Κάντε κάτι αλλιώς θα την αφήσω στο δρόμο να πεθάνει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.192 12-01-09 23:44 Δεν θέλω να πάρω θέση όμως γιατί έτσι είχαν πέσει όλοι επάνω μου να με φάνε με το θέμα του Ντάφυ και δεν θέλω να χαλαστώ βραδιάτικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:45 Ο EL GATO έγραψε: #3.193 12-01-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είδα και το ποστ σου στο θέμα με την άσπρη γατούλα.Τα πήρες ε?Eγώ να δεις, πιο πολύ όχι ότι αναγκάζεται να τη δώσει αλλά ο τρόπος που το παρέθεσε.Εκβιαστικά.Κάντε κάτι αλλιώς θα την αφήσω στο δρόμο να πεθάνει.. Click για ανάπτυξη... Αντε μωρε με τον καθε ανευθυνο που παιρνει ενα ζωο και μετα το πετα στα σκουπιδια. Καταλαβαινω οτι για τον Α ή Β λογο δεν μπορει να το εχει πια, αλλα αν θελει κατι μπορει να βρει. Εσυ πως βρηκες για τον Νταφυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:47 Η Νεκταρια έγραψε: #3.194 12-01-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είδα και το ποστ σου στο θέμα με την άσπρη γατούλα.Τα πήρες ε?Eγώ να δεις, πιο πολύ όχι ότι αναγκάζεται να τη δώσει αλλά ο τρόπος που το παρέθεσε.Εκβιαστικά.Κάντε κάτι αλλιώς θα την αφήσω στο δρόμο να πεθάνει.. Click για ανάπτυξη... Ελα και εγω το διαβασα και αν συνεβαινε σε μενα και αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:51 Η ESTELLE έγραψε: #3.195 12-01-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα και εγω το διαβασα εκτος αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Click για ανάπτυξη... Νεκταρία εγώ Τετάρτη ή Πέμπτη θα κλείσω το εισητηρίο.Και να μην μπορέσω τελικά να έρθω για τον χ η ψ λόγο (χτύπα ξύλο δλδ!!) εσείς κλείστε το.Μόνο αν έρθω εγώ δλδ θα πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:53 Η ESTELLE έγραψε: #3.196 12-01-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε μωρε με τον καθε ανευθυνο που παιρνει ενα ζωο και μετα το πετα στα σκουπιδια. Καταλαβαινω οτι για τον Α ή Β λογο δεν μπορει να το εχει πια, αλλα αν θελει κατι μπορει να βρει. Εσυ πως βρηκες για τον Νταφυ? Click για ανάπτυξη... Aπο εδώ βρήκα για τον Ντάφυ.Το ανέλαβε το θέμα η Yasmin που είναι στη Γατοομάδα και ενδιαφέρθηκε αυτή η κυρία απο την Πάτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:53 Ο EL GATO έγραψε: #3.197 12-01-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα και εγω το διαβασα εκτος αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Click για ανάπτυξη... Νεκταρια, με με εκνευριζεις και συ. Μια χαρα θα εισαι. Τι ειναι αυτα που λες? Εγω δεν δικαιολογω με τιποτα το συγκεκριμενο. Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεθει αν πραγματικα το θελουν. Φτιαξτε το οπως θελετε για τις 24 και σας λεω και γω. Αναρωτιεμαι τι θα ειναι λιγοτερο μπλεξιμο. Να κλεισουμε τραπεζι και να μην ερθει ενας, η να κλεισουμε και να προκυψει ενας παραπανω? Ιδου η απορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:56 Η ESTELLE έγραψε: #3.198 12-01-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεκταρια, με με εκνευριζεις και συ. Μια χαρα θα εισαι. Τι ειναι αυτα που λες? Εγω δεν δικαιολογω με τιποτα το συγκεκριμενο. Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεθει αν πραγματικα το θελουν. Φτιαξτε το οπως θελετε για τις 24 και σας λεω και γω. Αναρωτιεμαι τι θα ειναι λιγοτερο μπλεξιμο. Να κλεισουμε τραπεζι και να μην ερθει ενας, η να κλεισουμε και να προκυψει ενας παραπανω? Ιδου η απορια. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα το δεύτερο είναι περισσότερο μπλέξιμο!Αλλά και τελευταία στιγμή να εμφανιστώ εγώ βολεύομαι παντού μια χαρά!!Βοηθάει και το μέγεθος βλέπετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:59 Ο EL GATO έγραψε: #3.199 12-01-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σίγουρα το δεύτερο είναι περισσότερο μπλέξιμο!Αλλά και τελευταία στιγμή να εμφανιστώ εγώ βολεύομαι παντού μια χαρά!!Βοηθάει και το μέγεθος βλέπετε!! Click για ανάπτυξη... Μονο που εγω μιλω για μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:59 Η Νεκταρια έγραψε: #3.200 12-01-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρία εγώ Τετάρτη ή Πέμπτη θα κλείσω το εισητηρίο.Και να μην μπορέσω τελικά να έρθω για τον χ η ψ λόγο (χτύπα ξύλο δλδ!!) εσείς κλείστε το.Μόνο αν έρθω εγώ δλδ θα πάτε? Click για ανάπτυξη... Κοιτα ακομα δεν εχει κλειστει τπτ.Εχτες ηταν εδω η Havana με τη μαμα της και το συζηταγαμε.Μενουν στο Χαλανδρι διπλα δλδ.Το ειπα και στη Γιουλη και Παυλο.Προτεινεται καποιον αλλον,δεν εχω προβλημα...να το πουμε και στην Αναστασια,ε δεν ξερω κι αλλους τουλαχιστον απο Αθηνα. Πιστευω να περασουμε ωραια.Αλλα επειδη γινεται χαμος και πολυ χαβαλε αλλα αν δεν κατσει εκει απο ταβερνες να φαν και οι κοτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εκτος Κυριακής που θα πάω στη Νεκταρια και Παρασκευή βραδυ που θα είμαι με τον άντρα μου γιατί έχουμε και επέτειο τις υπόλοιπες ώρες θα είμαι free.Οπότε μιλάμε και με τα κορίτσια και κάτι κανονίζουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:39 Ο EL GATO έγραψε: #3.190 12-01-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκτος Κυριακής που θα πάω στη Νεκταρια και Παρασκευή βραδυ που θα είμαι με τον άντρα μου γιατί έχουμε και επέτειο τις υπόλοιπες ώρες θα είμαι free.Οπότε μιλάμε και με τα κορίτσια και κάτι κανονίζουμε.. Click για ανάπτυξη... Ναι, ας μην προδικαζω και γω απο τωρα. Ελπιζω να εχω τελεωσει και να τα πουμε all the way. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:42 Η ESTELLE έγραψε: #3.191 12-01-09 23:42 Είδα και το ποστ σου στο θέμα με την άσπρη γατούλα.Τα πήρες ε?Eγώ να δεις, πιο πολύ όχι ότι αναγκάζεται να τη δώσει αλλά ο τρόπος που το παρέθεσε.Εκβιαστικά.Κάντε κάτι αλλιώς θα την αφήσω στο δρόμο να πεθάνει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.192 12-01-09 23:44 Δεν θέλω να πάρω θέση όμως γιατί έτσι είχαν πέσει όλοι επάνω μου να με φάνε με το θέμα του Ντάφυ και δεν θέλω να χαλαστώ βραδιάτικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:45 Ο EL GATO έγραψε: #3.193 12-01-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είδα και το ποστ σου στο θέμα με την άσπρη γατούλα.Τα πήρες ε?Eγώ να δεις, πιο πολύ όχι ότι αναγκάζεται να τη δώσει αλλά ο τρόπος που το παρέθεσε.Εκβιαστικά.Κάντε κάτι αλλιώς θα την αφήσω στο δρόμο να πεθάνει.. Click για ανάπτυξη... Αντε μωρε με τον καθε ανευθυνο που παιρνει ενα ζωο και μετα το πετα στα σκουπιδια. Καταλαβαινω οτι για τον Α ή Β λογο δεν μπορει να το εχει πια, αλλα αν θελει κατι μπορει να βρει. Εσυ πως βρηκες για τον Νταφυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:47 Η Νεκταρια έγραψε: #3.194 12-01-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είδα και το ποστ σου στο θέμα με την άσπρη γατούλα.Τα πήρες ε?Eγώ να δεις, πιο πολύ όχι ότι αναγκάζεται να τη δώσει αλλά ο τρόπος που το παρέθεσε.Εκβιαστικά.Κάντε κάτι αλλιώς θα την αφήσω στο δρόμο να πεθάνει.. Click για ανάπτυξη... Ελα και εγω το διαβασα και αν συνεβαινε σε μενα και αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:51 Η ESTELLE έγραψε: #3.195 12-01-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα και εγω το διαβασα εκτος αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Click για ανάπτυξη... Νεκταρία εγώ Τετάρτη ή Πέμπτη θα κλείσω το εισητηρίο.Και να μην μπορέσω τελικά να έρθω για τον χ η ψ λόγο (χτύπα ξύλο δλδ!!) εσείς κλείστε το.Μόνο αν έρθω εγώ δλδ θα πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:53 Η ESTELLE έγραψε: #3.196 12-01-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε μωρε με τον καθε ανευθυνο που παιρνει ενα ζωο και μετα το πετα στα σκουπιδια. Καταλαβαινω οτι για τον Α ή Β λογο δεν μπορει να το εχει πια, αλλα αν θελει κατι μπορει να βρει. Εσυ πως βρηκες για τον Νταφυ? Click για ανάπτυξη... Aπο εδώ βρήκα για τον Ντάφυ.Το ανέλαβε το θέμα η Yasmin που είναι στη Γατοομάδα και ενδιαφέρθηκε αυτή η κυρία απο την Πάτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:53 Ο EL GATO έγραψε: #3.197 12-01-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα και εγω το διαβασα εκτος αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Click για ανάπτυξη... Νεκταρια, με με εκνευριζεις και συ. Μια χαρα θα εισαι. Τι ειναι αυτα που λες? Εγω δεν δικαιολογω με τιποτα το συγκεκριμενο. Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεθει αν πραγματικα το θελουν. Φτιαξτε το οπως θελετε για τις 24 και σας λεω και γω. Αναρωτιεμαι τι θα ειναι λιγοτερο μπλεξιμο. Να κλεισουμε τραπεζι και να μην ερθει ενας, η να κλεισουμε και να προκυψει ενας παραπανω? Ιδου η απορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:56 Η ESTELLE έγραψε: #3.198 12-01-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεκταρια, με με εκνευριζεις και συ. Μια χαρα θα εισαι. Τι ειναι αυτα που λες? Εγω δεν δικαιολογω με τιποτα το συγκεκριμενο. Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεθει αν πραγματικα το θελουν. Φτιαξτε το οπως θελετε για τις 24 και σας λεω και γω. Αναρωτιεμαι τι θα ειναι λιγοτερο μπλεξιμο. Να κλεισουμε τραπεζι και να μην ερθει ενας, η να κλεισουμε και να προκυψει ενας παραπανω? Ιδου η απορια. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα το δεύτερο είναι περισσότερο μπλέξιμο!Αλλά και τελευταία στιγμή να εμφανιστώ εγώ βολεύομαι παντού μια χαρά!!Βοηθάει και το μέγεθος βλέπετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:59 Ο EL GATO έγραψε: #3.199 12-01-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σίγουρα το δεύτερο είναι περισσότερο μπλέξιμο!Αλλά και τελευταία στιγμή να εμφανιστώ εγώ βολεύομαι παντού μια χαρά!!Βοηθάει και το μέγεθος βλέπετε!! Click για ανάπτυξη... Μονο που εγω μιλω για μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:59 Η Νεκταρια έγραψε: #3.200 12-01-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρία εγώ Τετάρτη ή Πέμπτη θα κλείσω το εισητηρίο.Και να μην μπορέσω τελικά να έρθω για τον χ η ψ λόγο (χτύπα ξύλο δλδ!!) εσείς κλείστε το.Μόνο αν έρθω εγώ δλδ θα πάτε? Click για ανάπτυξη... Κοιτα ακομα δεν εχει κλειστει τπτ.Εχτες ηταν εδω η Havana με τη μαμα της και το συζηταγαμε.Μενουν στο Χαλανδρι διπλα δλδ.Το ειπα και στη Γιουλη και Παυλο.Προτεινεται καποιον αλλον,δεν εχω προβλημα...να το πουμε και στην Αναστασια,ε δεν ξερω κι αλλους τουλαχιστον απο Αθηνα. Πιστευω να περασουμε ωραια.Αλλα επειδη γινεται χαμος και πολυ χαβαλε αλλα αν δεν κατσει εκει απο ταβερνες να φαν και οι κοτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκτος Κυριακής που θα πάω στη Νεκταρια και Παρασκευή βραδυ που θα είμαι με τον άντρα μου γιατί έχουμε και επέτειο τις υπόλοιπες ώρες θα είμαι free.Οπότε μιλάμε και με τα κορίτσια και κάτι κανονίζουμε.. Click για ανάπτυξη... Ναι, ας μην προδικαζω και γω απο τωρα. Ελπιζω να εχω τελεωσει και να τα πουμε all the way. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:42 Η ESTELLE έγραψε: #3.191 12-01-09 23:42 Είδα και το ποστ σου στο θέμα με την άσπρη γατούλα.Τα πήρες ε?Eγώ να δεις, πιο πολύ όχι ότι αναγκάζεται να τη δώσει αλλά ο τρόπος που το παρέθεσε.Εκβιαστικά.Κάντε κάτι αλλιώς θα την αφήσω στο δρόμο να πεθάνει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.192 12-01-09 23:44 Δεν θέλω να πάρω θέση όμως γιατί έτσι είχαν πέσει όλοι επάνω μου να με φάνε με το θέμα του Ντάφυ και δεν θέλω να χαλαστώ βραδιάτικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:45 Ο EL GATO έγραψε: #3.193 12-01-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είδα και το ποστ σου στο θέμα με την άσπρη γατούλα.Τα πήρες ε?Eγώ να δεις, πιο πολύ όχι ότι αναγκάζεται να τη δώσει αλλά ο τρόπος που το παρέθεσε.Εκβιαστικά.Κάντε κάτι αλλιώς θα την αφήσω στο δρόμο να πεθάνει.. Click για ανάπτυξη... Αντε μωρε με τον καθε ανευθυνο που παιρνει ενα ζωο και μετα το πετα στα σκουπιδια. Καταλαβαινω οτι για τον Α ή Β λογο δεν μπορει να το εχει πια, αλλα αν θελει κατι μπορει να βρει. Εσυ πως βρηκες για τον Νταφυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:47 Η Νεκταρια έγραψε: #3.194 12-01-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είδα και το ποστ σου στο θέμα με την άσπρη γατούλα.Τα πήρες ε?Eγώ να δεις, πιο πολύ όχι ότι αναγκάζεται να τη δώσει αλλά ο τρόπος που το παρέθεσε.Εκβιαστικά.Κάντε κάτι αλλιώς θα την αφήσω στο δρόμο να πεθάνει.. Click για ανάπτυξη... Ελα και εγω το διαβασα και αν συνεβαινε σε μενα και αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:51 Η ESTELLE έγραψε: #3.195 12-01-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα και εγω το διαβασα εκτος αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Click για ανάπτυξη... Νεκταρία εγώ Τετάρτη ή Πέμπτη θα κλείσω το εισητηρίο.Και να μην μπορέσω τελικά να έρθω για τον χ η ψ λόγο (χτύπα ξύλο δλδ!!) εσείς κλείστε το.Μόνο αν έρθω εγώ δλδ θα πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:53 Η ESTELLE έγραψε: #3.196 12-01-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε μωρε με τον καθε ανευθυνο που παιρνει ενα ζωο και μετα το πετα στα σκουπιδια. Καταλαβαινω οτι για τον Α ή Β λογο δεν μπορει να το εχει πια, αλλα αν θελει κατι μπορει να βρει. Εσυ πως βρηκες για τον Νταφυ? Click για ανάπτυξη... Aπο εδώ βρήκα για τον Ντάφυ.Το ανέλαβε το θέμα η Yasmin που είναι στη Γατοομάδα και ενδιαφέρθηκε αυτή η κυρία απο την Πάτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:53 Ο EL GATO έγραψε: #3.197 12-01-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα και εγω το διαβασα εκτος αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Click για ανάπτυξη... Νεκταρια, με με εκνευριζεις και συ. Μια χαρα θα εισαι. Τι ειναι αυτα που λες? Εγω δεν δικαιολογω με τιποτα το συγκεκριμενο. Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεθει αν πραγματικα το θελουν. Φτιαξτε το οπως θελετε για τις 24 και σας λεω και γω. Αναρωτιεμαι τι θα ειναι λιγοτερο μπλεξιμο. Να κλεισουμε τραπεζι και να μην ερθει ενας, η να κλεισουμε και να προκυψει ενας παραπανω? Ιδου η απορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:56 Η ESTELLE έγραψε: #3.198 12-01-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεκταρια, με με εκνευριζεις και συ. Μια χαρα θα εισαι. Τι ειναι αυτα που λες? Εγω δεν δικαιολογω με τιποτα το συγκεκριμενο. Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεθει αν πραγματικα το θελουν. Φτιαξτε το οπως θελετε για τις 24 και σας λεω και γω. Αναρωτιεμαι τι θα ειναι λιγοτερο μπλεξιμο. Να κλεισουμε τραπεζι και να μην ερθει ενας, η να κλεισουμε και να προκυψει ενας παραπανω? Ιδου η απορια. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα το δεύτερο είναι περισσότερο μπλέξιμο!Αλλά και τελευταία στιγμή να εμφανιστώ εγώ βολεύομαι παντού μια χαρά!!Βοηθάει και το μέγεθος βλέπετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:59 Ο EL GATO έγραψε: #3.199 12-01-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σίγουρα το δεύτερο είναι περισσότερο μπλέξιμο!Αλλά και τελευταία στιγμή να εμφανιστώ εγώ βολεύομαι παντού μια χαρά!!Βοηθάει και το μέγεθος βλέπετε!! Click για ανάπτυξη... Μονο που εγω μιλω για μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:59 Η Νεκταρια έγραψε: #3.200 12-01-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρία εγώ Τετάρτη ή Πέμπτη θα κλείσω το εισητηρίο.Και να μην μπορέσω τελικά να έρθω για τον χ η ψ λόγο (χτύπα ξύλο δλδ!!) εσείς κλείστε το.Μόνο αν έρθω εγώ δλδ θα πάτε? Click για ανάπτυξη... Κοιτα ακομα δεν εχει κλειστει τπτ.Εχτες ηταν εδω η Havana με τη μαμα της και το συζηταγαμε.Μενουν στο Χαλανδρι διπλα δλδ.Το ειπα και στη Γιουλη και Παυλο.Προτεινεται καποιον αλλον,δεν εχω προβλημα...να το πουμε και στην Αναστασια,ε δεν ξερω κι αλλους τουλαχιστον απο Αθηνα. Πιστευω να περασουμε ωραια.Αλλα επειδη γινεται χαμος και πολυ χαβαλε αλλα αν δεν κατσει εκει απο ταβερνες να φαν και οι κοτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είδα και το ποστ σου στο θέμα με την άσπρη γατούλα.Τα πήρες ε?Eγώ να δεις, πιο πολύ όχι ότι αναγκάζεται να τη δώσει αλλά ο τρόπος που το παρέθεσε.Εκβιαστικά.Κάντε κάτι αλλιώς θα την αφήσω στο δρόμο να πεθάνει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.192 12-01-09 23:44 Δεν θέλω να πάρω θέση όμως γιατί έτσι είχαν πέσει όλοι επάνω μου να με φάνε με το θέμα του Ντάφυ και δεν θέλω να χαλαστώ βραδιάτικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:45 Ο EL GATO έγραψε: #3.193 12-01-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είδα και το ποστ σου στο θέμα με την άσπρη γατούλα.Τα πήρες ε?Eγώ να δεις, πιο πολύ όχι ότι αναγκάζεται να τη δώσει αλλά ο τρόπος που το παρέθεσε.Εκβιαστικά.Κάντε κάτι αλλιώς θα την αφήσω στο δρόμο να πεθάνει.. Click για ανάπτυξη... Αντε μωρε με τον καθε ανευθυνο που παιρνει ενα ζωο και μετα το πετα στα σκουπιδια. Καταλαβαινω οτι για τον Α ή Β λογο δεν μπορει να το εχει πια, αλλα αν θελει κατι μπορει να βρει. Εσυ πως βρηκες για τον Νταφυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:47 Η Νεκταρια έγραψε: #3.194 12-01-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είδα και το ποστ σου στο θέμα με την άσπρη γατούλα.Τα πήρες ε?Eγώ να δεις, πιο πολύ όχι ότι αναγκάζεται να τη δώσει αλλά ο τρόπος που το παρέθεσε.Εκβιαστικά.Κάντε κάτι αλλιώς θα την αφήσω στο δρόμο να πεθάνει.. Click για ανάπτυξη... Ελα και εγω το διαβασα και αν συνεβαινε σε μενα και αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:51 Η ESTELLE έγραψε: #3.195 12-01-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα και εγω το διαβασα εκτος αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Click για ανάπτυξη... Νεκταρία εγώ Τετάρτη ή Πέμπτη θα κλείσω το εισητηρίο.Και να μην μπορέσω τελικά να έρθω για τον χ η ψ λόγο (χτύπα ξύλο δλδ!!) εσείς κλείστε το.Μόνο αν έρθω εγώ δλδ θα πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:53 Η ESTELLE έγραψε: #3.196 12-01-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε μωρε με τον καθε ανευθυνο που παιρνει ενα ζωο και μετα το πετα στα σκουπιδια. Καταλαβαινω οτι για τον Α ή Β λογο δεν μπορει να το εχει πια, αλλα αν θελει κατι μπορει να βρει. Εσυ πως βρηκες για τον Νταφυ? Click για ανάπτυξη... Aπο εδώ βρήκα για τον Ντάφυ.Το ανέλαβε το θέμα η Yasmin που είναι στη Γατοομάδα και ενδιαφέρθηκε αυτή η κυρία απο την Πάτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:53 Ο EL GATO έγραψε: #3.197 12-01-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα και εγω το διαβασα εκτος αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Click για ανάπτυξη... Νεκταρια, με με εκνευριζεις και συ. Μια χαρα θα εισαι. Τι ειναι αυτα που λες? Εγω δεν δικαιολογω με τιποτα το συγκεκριμενο. Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεθει αν πραγματικα το θελουν. Φτιαξτε το οπως θελετε για τις 24 και σας λεω και γω. Αναρωτιεμαι τι θα ειναι λιγοτερο μπλεξιμο. Να κλεισουμε τραπεζι και να μην ερθει ενας, η να κλεισουμε και να προκυψει ενας παραπανω? Ιδου η απορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:56 Η ESTELLE έγραψε: #3.198 12-01-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεκταρια, με με εκνευριζεις και συ. Μια χαρα θα εισαι. Τι ειναι αυτα που λες? Εγω δεν δικαιολογω με τιποτα το συγκεκριμενο. Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεθει αν πραγματικα το θελουν. Φτιαξτε το οπως θελετε για τις 24 και σας λεω και γω. Αναρωτιεμαι τι θα ειναι λιγοτερο μπλεξιμο. Να κλεισουμε τραπεζι και να μην ερθει ενας, η να κλεισουμε και να προκυψει ενας παραπανω? Ιδου η απορια. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα το δεύτερο είναι περισσότερο μπλέξιμο!Αλλά και τελευταία στιγμή να εμφανιστώ εγώ βολεύομαι παντού μια χαρά!!Βοηθάει και το μέγεθος βλέπετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:59 Ο EL GATO έγραψε: #3.199 12-01-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σίγουρα το δεύτερο είναι περισσότερο μπλέξιμο!Αλλά και τελευταία στιγμή να εμφανιστώ εγώ βολεύομαι παντού μια χαρά!!Βοηθάει και το μέγεθος βλέπετε!! Click για ανάπτυξη... Μονο που εγω μιλω για μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:59 Η Νεκταρια έγραψε: #3.200 12-01-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρία εγώ Τετάρτη ή Πέμπτη θα κλείσω το εισητηρίο.Και να μην μπορέσω τελικά να έρθω για τον χ η ψ λόγο (χτύπα ξύλο δλδ!!) εσείς κλείστε το.Μόνο αν έρθω εγώ δλδ θα πάτε? Click για ανάπτυξη... Κοιτα ακομα δεν εχει κλειστει τπτ.Εχτες ηταν εδω η Havana με τη μαμα της και το συζηταγαμε.Μενουν στο Χαλανδρι διπλα δλδ.Το ειπα και στη Γιουλη και Παυλο.Προτεινεται καποιον αλλον,δεν εχω προβλημα...να το πουμε και στην Αναστασια,ε δεν ξερω κι αλλους τουλαχιστον απο Αθηνα. Πιστευω να περασουμε ωραια.Αλλα επειδη γινεται χαμος και πολυ χαβαλε αλλα αν δεν κατσει εκει απο ταβερνες να φαν και οι κοτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν θέλω να πάρω θέση όμως γιατί έτσι είχαν πέσει όλοι επάνω μου να με φάνε με το θέμα του Ντάφυ και δεν θέλω να χαλαστώ βραδιάτικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:45 Ο EL GATO έγραψε: #3.193 12-01-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είδα και το ποστ σου στο θέμα με την άσπρη γατούλα.Τα πήρες ε?Eγώ να δεις, πιο πολύ όχι ότι αναγκάζεται να τη δώσει αλλά ο τρόπος που το παρέθεσε.Εκβιαστικά.Κάντε κάτι αλλιώς θα την αφήσω στο δρόμο να πεθάνει.. Click για ανάπτυξη... Αντε μωρε με τον καθε ανευθυνο που παιρνει ενα ζωο και μετα το πετα στα σκουπιδια. Καταλαβαινω οτι για τον Α ή Β λογο δεν μπορει να το εχει πια, αλλα αν θελει κατι μπορει να βρει. Εσυ πως βρηκες για τον Νταφυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:47 Η Νεκταρια έγραψε: #3.194 12-01-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είδα και το ποστ σου στο θέμα με την άσπρη γατούλα.Τα πήρες ε?Eγώ να δεις, πιο πολύ όχι ότι αναγκάζεται να τη δώσει αλλά ο τρόπος που το παρέθεσε.Εκβιαστικά.Κάντε κάτι αλλιώς θα την αφήσω στο δρόμο να πεθάνει.. Click για ανάπτυξη... Ελα και εγω το διαβασα και αν συνεβαινε σε μενα και αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:51 Η ESTELLE έγραψε: #3.195 12-01-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα και εγω το διαβασα εκτος αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Click για ανάπτυξη... Νεκταρία εγώ Τετάρτη ή Πέμπτη θα κλείσω το εισητηρίο.Και να μην μπορέσω τελικά να έρθω για τον χ η ψ λόγο (χτύπα ξύλο δλδ!!) εσείς κλείστε το.Μόνο αν έρθω εγώ δλδ θα πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:53 Η ESTELLE έγραψε: #3.196 12-01-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε μωρε με τον καθε ανευθυνο που παιρνει ενα ζωο και μετα το πετα στα σκουπιδια. Καταλαβαινω οτι για τον Α ή Β λογο δεν μπορει να το εχει πια, αλλα αν θελει κατι μπορει να βρει. Εσυ πως βρηκες για τον Νταφυ? Click για ανάπτυξη... Aπο εδώ βρήκα για τον Ντάφυ.Το ανέλαβε το θέμα η Yasmin που είναι στη Γατοομάδα και ενδιαφέρθηκε αυτή η κυρία απο την Πάτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:53 Ο EL GATO έγραψε: #3.197 12-01-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα και εγω το διαβασα εκτος αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Click για ανάπτυξη... Νεκταρια, με με εκνευριζεις και συ. Μια χαρα θα εισαι. Τι ειναι αυτα που λες? Εγω δεν δικαιολογω με τιποτα το συγκεκριμενο. Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεθει αν πραγματικα το θελουν. Φτιαξτε το οπως θελετε για τις 24 και σας λεω και γω. Αναρωτιεμαι τι θα ειναι λιγοτερο μπλεξιμο. Να κλεισουμε τραπεζι και να μην ερθει ενας, η να κλεισουμε και να προκυψει ενας παραπανω? Ιδου η απορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:56 Η ESTELLE έγραψε: #3.198 12-01-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεκταρια, με με εκνευριζεις και συ. Μια χαρα θα εισαι. Τι ειναι αυτα που λες? Εγω δεν δικαιολογω με τιποτα το συγκεκριμενο. Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεθει αν πραγματικα το θελουν. Φτιαξτε το οπως θελετε για τις 24 και σας λεω και γω. Αναρωτιεμαι τι θα ειναι λιγοτερο μπλεξιμο. Να κλεισουμε τραπεζι και να μην ερθει ενας, η να κλεισουμε και να προκυψει ενας παραπανω? Ιδου η απορια. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα το δεύτερο είναι περισσότερο μπλέξιμο!Αλλά και τελευταία στιγμή να εμφανιστώ εγώ βολεύομαι παντού μια χαρά!!Βοηθάει και το μέγεθος βλέπετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:59 Ο EL GATO έγραψε: #3.199 12-01-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σίγουρα το δεύτερο είναι περισσότερο μπλέξιμο!Αλλά και τελευταία στιγμή να εμφανιστώ εγώ βολεύομαι παντού μια χαρά!!Βοηθάει και το μέγεθος βλέπετε!! Click για ανάπτυξη... Μονο που εγω μιλω για μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:59 Η Νεκταρια έγραψε: #3.200 12-01-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρία εγώ Τετάρτη ή Πέμπτη θα κλείσω το εισητηρίο.Και να μην μπορέσω τελικά να έρθω για τον χ η ψ λόγο (χτύπα ξύλο δλδ!!) εσείς κλείστε το.Μόνο αν έρθω εγώ δλδ θα πάτε? Click για ανάπτυξη... Κοιτα ακομα δεν εχει κλειστει τπτ.Εχτες ηταν εδω η Havana με τη μαμα της και το συζηταγαμε.Μενουν στο Χαλανδρι διπλα δλδ.Το ειπα και στη Γιουλη και Παυλο.Προτεινεται καποιον αλλον,δεν εχω προβλημα...να το πουμε και στην Αναστασια,ε δεν ξερω κι αλλους τουλαχιστον απο Αθηνα. Πιστευω να περασουμε ωραια.Αλλα επειδη γινεται χαμος και πολυ χαβαλε αλλα αν δεν κατσει εκει απο ταβερνες να φαν και οι κοτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είδα και το ποστ σου στο θέμα με την άσπρη γατούλα.Τα πήρες ε?Eγώ να δεις, πιο πολύ όχι ότι αναγκάζεται να τη δώσει αλλά ο τρόπος που το παρέθεσε.Εκβιαστικά.Κάντε κάτι αλλιώς θα την αφήσω στο δρόμο να πεθάνει.. Click για ανάπτυξη... Αντε μωρε με τον καθε ανευθυνο που παιρνει ενα ζωο και μετα το πετα στα σκουπιδια. Καταλαβαινω οτι για τον Α ή Β λογο δεν μπορει να το εχει πια, αλλα αν θελει κατι μπορει να βρει. Εσυ πως βρηκες για τον Νταφυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:47 Η Νεκταρια έγραψε: #3.194 12-01-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είδα και το ποστ σου στο θέμα με την άσπρη γατούλα.Τα πήρες ε?Eγώ να δεις, πιο πολύ όχι ότι αναγκάζεται να τη δώσει αλλά ο τρόπος που το παρέθεσε.Εκβιαστικά.Κάντε κάτι αλλιώς θα την αφήσω στο δρόμο να πεθάνει.. Click για ανάπτυξη... Ελα και εγω το διαβασα και αν συνεβαινε σε μενα και αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:51 Η ESTELLE έγραψε: #3.195 12-01-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα και εγω το διαβασα εκτος αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Click για ανάπτυξη... Νεκταρία εγώ Τετάρτη ή Πέμπτη θα κλείσω το εισητηρίο.Και να μην μπορέσω τελικά να έρθω για τον χ η ψ λόγο (χτύπα ξύλο δλδ!!) εσείς κλείστε το.Μόνο αν έρθω εγώ δλδ θα πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:53 Η ESTELLE έγραψε: #3.196 12-01-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε μωρε με τον καθε ανευθυνο που παιρνει ενα ζωο και μετα το πετα στα σκουπιδια. Καταλαβαινω οτι για τον Α ή Β λογο δεν μπορει να το εχει πια, αλλα αν θελει κατι μπορει να βρει. Εσυ πως βρηκες για τον Νταφυ? Click για ανάπτυξη... Aπο εδώ βρήκα για τον Ντάφυ.Το ανέλαβε το θέμα η Yasmin που είναι στη Γατοομάδα και ενδιαφέρθηκε αυτή η κυρία απο την Πάτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:53 Ο EL GATO έγραψε: #3.197 12-01-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα και εγω το διαβασα εκτος αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Click για ανάπτυξη... Νεκταρια, με με εκνευριζεις και συ. Μια χαρα θα εισαι. Τι ειναι αυτα που λες? Εγω δεν δικαιολογω με τιποτα το συγκεκριμενο. Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεθει αν πραγματικα το θελουν. Φτιαξτε το οπως θελετε για τις 24 και σας λεω και γω. Αναρωτιεμαι τι θα ειναι λιγοτερο μπλεξιμο. Να κλεισουμε τραπεζι και να μην ερθει ενας, η να κλεισουμε και να προκυψει ενας παραπανω? Ιδου η απορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:56 Η ESTELLE έγραψε: #3.198 12-01-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεκταρια, με με εκνευριζεις και συ. Μια χαρα θα εισαι. Τι ειναι αυτα που λες? Εγω δεν δικαιολογω με τιποτα το συγκεκριμενο. Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεθει αν πραγματικα το θελουν. Φτιαξτε το οπως θελετε για τις 24 και σας λεω και γω. Αναρωτιεμαι τι θα ειναι λιγοτερο μπλεξιμο. Να κλεισουμε τραπεζι και να μην ερθει ενας, η να κλεισουμε και να προκυψει ενας παραπανω? Ιδου η απορια. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα το δεύτερο είναι περισσότερο μπλέξιμο!Αλλά και τελευταία στιγμή να εμφανιστώ εγώ βολεύομαι παντού μια χαρά!!Βοηθάει και το μέγεθος βλέπετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:59 Ο EL GATO έγραψε: #3.199 12-01-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σίγουρα το δεύτερο είναι περισσότερο μπλέξιμο!Αλλά και τελευταία στιγμή να εμφανιστώ εγώ βολεύομαι παντού μια χαρά!!Βοηθάει και το μέγεθος βλέπετε!! Click για ανάπτυξη... Μονο που εγω μιλω για μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:59 Η Νεκταρια έγραψε: #3.200 12-01-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρία εγώ Τετάρτη ή Πέμπτη θα κλείσω το εισητηρίο.Και να μην μπορέσω τελικά να έρθω για τον χ η ψ λόγο (χτύπα ξύλο δλδ!!) εσείς κλείστε το.Μόνο αν έρθω εγώ δλδ θα πάτε? Click για ανάπτυξη... Κοιτα ακομα δεν εχει κλειστει τπτ.Εχτες ηταν εδω η Havana με τη μαμα της και το συζηταγαμε.Μενουν στο Χαλανδρι διπλα δλδ.Το ειπα και στη Γιουλη και Παυλο.Προτεινεται καποιον αλλον,δεν εχω προβλημα...να το πουμε και στην Αναστασια,ε δεν ξερω κι αλλους τουλαχιστον απο Αθηνα. Πιστευω να περασουμε ωραια.Αλλα επειδη γινεται χαμος και πολυ χαβαλε αλλα αν δεν κατσει εκει απο ταβερνες να φαν και οι κοτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είδα και το ποστ σου στο θέμα με την άσπρη γατούλα.Τα πήρες ε?Eγώ να δεις, πιο πολύ όχι ότι αναγκάζεται να τη δώσει αλλά ο τρόπος που το παρέθεσε.Εκβιαστικά.Κάντε κάτι αλλιώς θα την αφήσω στο δρόμο να πεθάνει.. Click για ανάπτυξη... Ελα και εγω το διαβασα και αν συνεβαινε σε μενα και αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:51 Η ESTELLE έγραψε: #3.195 12-01-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα και εγω το διαβασα εκτος αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Click για ανάπτυξη... Νεκταρία εγώ Τετάρτη ή Πέμπτη θα κλείσω το εισητηρίο.Και να μην μπορέσω τελικά να έρθω για τον χ η ψ λόγο (χτύπα ξύλο δλδ!!) εσείς κλείστε το.Μόνο αν έρθω εγώ δλδ θα πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:53 Η ESTELLE έγραψε: #3.196 12-01-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε μωρε με τον καθε ανευθυνο που παιρνει ενα ζωο και μετα το πετα στα σκουπιδια. Καταλαβαινω οτι για τον Α ή Β λογο δεν μπορει να το εχει πια, αλλα αν θελει κατι μπορει να βρει. Εσυ πως βρηκες για τον Νταφυ? Click για ανάπτυξη... Aπο εδώ βρήκα για τον Ντάφυ.Το ανέλαβε το θέμα η Yasmin που είναι στη Γατοομάδα και ενδιαφέρθηκε αυτή η κυρία απο την Πάτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:53 Ο EL GATO έγραψε: #3.197 12-01-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα και εγω το διαβασα εκτος αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Click για ανάπτυξη... Νεκταρια, με με εκνευριζεις και συ. Μια χαρα θα εισαι. Τι ειναι αυτα που λες? Εγω δεν δικαιολογω με τιποτα το συγκεκριμενο. Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεθει αν πραγματικα το θελουν. Φτιαξτε το οπως θελετε για τις 24 και σας λεω και γω. Αναρωτιεμαι τι θα ειναι λιγοτερο μπλεξιμο. Να κλεισουμε τραπεζι και να μην ερθει ενας, η να κλεισουμε και να προκυψει ενας παραπανω? Ιδου η απορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:56 Η ESTELLE έγραψε: #3.198 12-01-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεκταρια, με με εκνευριζεις και συ. Μια χαρα θα εισαι. Τι ειναι αυτα που λες? Εγω δεν δικαιολογω με τιποτα το συγκεκριμενο. Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεθει αν πραγματικα το θελουν. Φτιαξτε το οπως θελετε για τις 24 και σας λεω και γω. Αναρωτιεμαι τι θα ειναι λιγοτερο μπλεξιμο. Να κλεισουμε τραπεζι και να μην ερθει ενας, η να κλεισουμε και να προκυψει ενας παραπανω? Ιδου η απορια. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα το δεύτερο είναι περισσότερο μπλέξιμο!Αλλά και τελευταία στιγμή να εμφανιστώ εγώ βολεύομαι παντού μια χαρά!!Βοηθάει και το μέγεθος βλέπετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:59 Ο EL GATO έγραψε: #3.199 12-01-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σίγουρα το δεύτερο είναι περισσότερο μπλέξιμο!Αλλά και τελευταία στιγμή να εμφανιστώ εγώ βολεύομαι παντού μια χαρά!!Βοηθάει και το μέγεθος βλέπετε!! Click για ανάπτυξη... Μονο που εγω μιλω για μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:59 Η Νεκταρια έγραψε: #3.200 12-01-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρία εγώ Τετάρτη ή Πέμπτη θα κλείσω το εισητηρίο.Και να μην μπορέσω τελικά να έρθω για τον χ η ψ λόγο (χτύπα ξύλο δλδ!!) εσείς κλείστε το.Μόνο αν έρθω εγώ δλδ θα πάτε? Click για ανάπτυξη... Κοιτα ακομα δεν εχει κλειστει τπτ.Εχτες ηταν εδω η Havana με τη μαμα της και το συζηταγαμε.Μενουν στο Χαλανδρι διπλα δλδ.Το ειπα και στη Γιουλη και Παυλο.Προτεινεται καποιον αλλον,δεν εχω προβλημα...να το πουμε και στην Αναστασια,ε δεν ξερω κι αλλους τουλαχιστον απο Αθηνα. Πιστευω να περασουμε ωραια.Αλλα επειδη γινεται χαμος και πολυ χαβαλε αλλα αν δεν κατσει εκει απο ταβερνες να φαν και οι κοτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα και εγω το διαβασα εκτος αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Click για ανάπτυξη... Νεκταρία εγώ Τετάρτη ή Πέμπτη θα κλείσω το εισητηρίο.Και να μην μπορέσω τελικά να έρθω για τον χ η ψ λόγο (χτύπα ξύλο δλδ!!) εσείς κλείστε το.Μόνο αν έρθω εγώ δλδ θα πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:53 Η ESTELLE έγραψε: #3.196 12-01-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε μωρε με τον καθε ανευθυνο που παιρνει ενα ζωο και μετα το πετα στα σκουπιδια. Καταλαβαινω οτι για τον Α ή Β λογο δεν μπορει να το εχει πια, αλλα αν θελει κατι μπορει να βρει. Εσυ πως βρηκες για τον Νταφυ? Click για ανάπτυξη... Aπο εδώ βρήκα για τον Ντάφυ.Το ανέλαβε το θέμα η Yasmin που είναι στη Γατοομάδα και ενδιαφέρθηκε αυτή η κυρία απο την Πάτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:53 Ο EL GATO έγραψε: #3.197 12-01-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα και εγω το διαβασα εκτος αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Click για ανάπτυξη... Νεκταρια, με με εκνευριζεις και συ. Μια χαρα θα εισαι. Τι ειναι αυτα που λες? Εγω δεν δικαιολογω με τιποτα το συγκεκριμενο. Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεθει αν πραγματικα το θελουν. Φτιαξτε το οπως θελετε για τις 24 και σας λεω και γω. Αναρωτιεμαι τι θα ειναι λιγοτερο μπλεξιμο. Να κλεισουμε τραπεζι και να μην ερθει ενας, η να κλεισουμε και να προκυψει ενας παραπανω? Ιδου η απορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:56 Η ESTELLE έγραψε: #3.198 12-01-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεκταρια, με με εκνευριζεις και συ. Μια χαρα θα εισαι. Τι ειναι αυτα που λες? Εγω δεν δικαιολογω με τιποτα το συγκεκριμενο. Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεθει αν πραγματικα το θελουν. Φτιαξτε το οπως θελετε για τις 24 και σας λεω και γω. Αναρωτιεμαι τι θα ειναι λιγοτερο μπλεξιμο. Να κλεισουμε τραπεζι και να μην ερθει ενας, η να κλεισουμε και να προκυψει ενας παραπανω? Ιδου η απορια. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα το δεύτερο είναι περισσότερο μπλέξιμο!Αλλά και τελευταία στιγμή να εμφανιστώ εγώ βολεύομαι παντού μια χαρά!!Βοηθάει και το μέγεθος βλέπετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:59 Ο EL GATO έγραψε: #3.199 12-01-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σίγουρα το δεύτερο είναι περισσότερο μπλέξιμο!Αλλά και τελευταία στιγμή να εμφανιστώ εγώ βολεύομαι παντού μια χαρά!!Βοηθάει και το μέγεθος βλέπετε!! Click για ανάπτυξη... Μονο που εγω μιλω για μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:59 Η Νεκταρια έγραψε: #3.200 12-01-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρία εγώ Τετάρτη ή Πέμπτη θα κλείσω το εισητηρίο.Και να μην μπορέσω τελικά να έρθω για τον χ η ψ λόγο (χτύπα ξύλο δλδ!!) εσείς κλείστε το.Μόνο αν έρθω εγώ δλδ θα πάτε? Click για ανάπτυξη... Κοιτα ακομα δεν εχει κλειστει τπτ.Εχτες ηταν εδω η Havana με τη μαμα της και το συζηταγαμε.Μενουν στο Χαλανδρι διπλα δλδ.Το ειπα και στη Γιουλη και Παυλο.Προτεινεται καποιον αλλον,δεν εχω προβλημα...να το πουμε και στην Αναστασια,ε δεν ξερω κι αλλους τουλαχιστον απο Αθηνα. Πιστευω να περασουμε ωραια.Αλλα επειδη γινεται χαμος και πολυ χαβαλε αλλα αν δεν κατσει εκει απο ταβερνες να φαν και οι κοτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε μωρε με τον καθε ανευθυνο που παιρνει ενα ζωο και μετα το πετα στα σκουπιδια. Καταλαβαινω οτι για τον Α ή Β λογο δεν μπορει να το εχει πια, αλλα αν θελει κατι μπορει να βρει. Εσυ πως βρηκες για τον Νταφυ? Click για ανάπτυξη... Aπο εδώ βρήκα για τον Ντάφυ.Το ανέλαβε το θέμα η Yasmin που είναι στη Γατοομάδα και ενδιαφέρθηκε αυτή η κυρία απο την Πάτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:53 Ο EL GATO έγραψε: #3.197 12-01-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα και εγω το διαβασα εκτος αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Click για ανάπτυξη... Νεκταρια, με με εκνευριζεις και συ. Μια χαρα θα εισαι. Τι ειναι αυτα που λες? Εγω δεν δικαιολογω με τιποτα το συγκεκριμενο. Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεθει αν πραγματικα το θελουν. Φτιαξτε το οπως θελετε για τις 24 και σας λεω και γω. Αναρωτιεμαι τι θα ειναι λιγοτερο μπλεξιμο. Να κλεισουμε τραπεζι και να μην ερθει ενας, η να κλεισουμε και να προκυψει ενας παραπανω? Ιδου η απορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:56 Η ESTELLE έγραψε: #3.198 12-01-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεκταρια, με με εκνευριζεις και συ. Μια χαρα θα εισαι. Τι ειναι αυτα που λες? Εγω δεν δικαιολογω με τιποτα το συγκεκριμενο. Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεθει αν πραγματικα το θελουν. Φτιαξτε το οπως θελετε για τις 24 και σας λεω και γω. Αναρωτιεμαι τι θα ειναι λιγοτερο μπλεξιμο. Να κλεισουμε τραπεζι και να μην ερθει ενας, η να κλεισουμε και να προκυψει ενας παραπανω? Ιδου η απορια. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα το δεύτερο είναι περισσότερο μπλέξιμο!Αλλά και τελευταία στιγμή να εμφανιστώ εγώ βολεύομαι παντού μια χαρά!!Βοηθάει και το μέγεθος βλέπετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:59 Ο EL GATO έγραψε: #3.199 12-01-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σίγουρα το δεύτερο είναι περισσότερο μπλέξιμο!Αλλά και τελευταία στιγμή να εμφανιστώ εγώ βολεύομαι παντού μια χαρά!!Βοηθάει και το μέγεθος βλέπετε!! Click για ανάπτυξη... Μονο που εγω μιλω για μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:59 Η Νεκταρια έγραψε: #3.200 12-01-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρία εγώ Τετάρτη ή Πέμπτη θα κλείσω το εισητηρίο.Και να μην μπορέσω τελικά να έρθω για τον χ η ψ λόγο (χτύπα ξύλο δλδ!!) εσείς κλείστε το.Μόνο αν έρθω εγώ δλδ θα πάτε? Click για ανάπτυξη... Κοιτα ακομα δεν εχει κλειστει τπτ.Εχτες ηταν εδω η Havana με τη μαμα της και το συζηταγαμε.Μενουν στο Χαλανδρι διπλα δλδ.Το ειπα και στη Γιουλη και Παυλο.Προτεινεται καποιον αλλον,δεν εχω προβλημα...να το πουμε και στην Αναστασια,ε δεν ξερω κι αλλους τουλαχιστον απο Αθηνα. Πιστευω να περασουμε ωραια.Αλλα επειδη γινεται χαμος και πολυ χαβαλε αλλα αν δεν κατσει εκει απο ταβερνες να φαν και οι κοτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ελα και εγω το διαβασα εκτος αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια. Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι.... Click για ανάπτυξη... Νεκταρια, με με εκνευριζεις και συ. Μια χαρα θα εισαι. Τι ειναι αυτα που λες? Εγω δεν δικαιολογω με τιποτα το συγκεκριμενο. Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεθει αν πραγματικα το θελουν. Φτιαξτε το οπως θελετε για τις 24 και σας λεω και γω. Αναρωτιεμαι τι θα ειναι λιγοτερο μπλεξιμο. Να κλεισουμε τραπεζι και να μην ερθει ενας, η να κλεισουμε και να προκυψει ενας παραπανω? Ιδου η απορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:56 Η ESTELLE έγραψε: #3.198 12-01-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεκταρια, με με εκνευριζεις και συ. Μια χαρα θα εισαι. Τι ειναι αυτα που λες? Εγω δεν δικαιολογω με τιποτα το συγκεκριμενο. Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεθει αν πραγματικα το θελουν. Φτιαξτε το οπως θελετε για τις 24 και σας λεω και γω. Αναρωτιεμαι τι θα ειναι λιγοτερο μπλεξιμο. Να κλεισουμε τραπεζι και να μην ερθει ενας, η να κλεισουμε και να προκυψει ενας παραπανω? Ιδου η απορια. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα το δεύτερο είναι περισσότερο μπλέξιμο!Αλλά και τελευταία στιγμή να εμφανιστώ εγώ βολεύομαι παντού μια χαρά!!Βοηθάει και το μέγεθος βλέπετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:59 Ο EL GATO έγραψε: #3.199 12-01-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σίγουρα το δεύτερο είναι περισσότερο μπλέξιμο!Αλλά και τελευταία στιγμή να εμφανιστώ εγώ βολεύομαι παντού μια χαρά!!Βοηθάει και το μέγεθος βλέπετε!! Click για ανάπτυξη... Μονο που εγω μιλω για μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:59 Η Νεκταρια έγραψε: #3.200 12-01-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρία εγώ Τετάρτη ή Πέμπτη θα κλείσω το εισητηρίο.Και να μην μπορέσω τελικά να έρθω για τον χ η ψ λόγο (χτύπα ξύλο δλδ!!) εσείς κλείστε το.Μόνο αν έρθω εγώ δλδ θα πάτε? Click για ανάπτυξη... Κοιτα ακομα δεν εχει κλειστει τπτ.Εχτες ηταν εδω η Havana με τη μαμα της και το συζηταγαμε.Μενουν στο Χαλανδρι διπλα δλδ.Το ειπα και στη Γιουλη και Παυλο.Προτεινεται καποιον αλλον,δεν εχω προβλημα...να το πουμε και στην Αναστασια,ε δεν ξερω κι αλλους τουλαχιστον απο Αθηνα. Πιστευω να περασουμε ωραια.Αλλα επειδη γινεται χαμος και πολυ χαβαλε αλλα αν δεν κατσει εκει απο ταβερνες να φαν και οι κοτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεκταρια, με με εκνευριζεις και συ. Μια χαρα θα εισαι. Τι ειναι αυτα που λες? Εγω δεν δικαιολογω με τιποτα το συγκεκριμενο. Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεθει αν πραγματικα το θελουν. Φτιαξτε το οπως θελετε για τις 24 και σας λεω και γω. Αναρωτιεμαι τι θα ειναι λιγοτερο μπλεξιμο. Να κλεισουμε τραπεζι και να μην ερθει ενας, η να κλεισουμε και να προκυψει ενας παραπανω? Ιδου η απορια. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα το δεύτερο είναι περισσότερο μπλέξιμο!Αλλά και τελευταία στιγμή να εμφανιστώ εγώ βολεύομαι παντού μια χαρά!!Βοηθάει και το μέγεθος βλέπετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:59 Ο EL GATO έγραψε: #3.199 12-01-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σίγουρα το δεύτερο είναι περισσότερο μπλέξιμο!Αλλά και τελευταία στιγμή να εμφανιστώ εγώ βολεύομαι παντού μια χαρά!!Βοηθάει και το μέγεθος βλέπετε!! Click για ανάπτυξη... Μονο που εγω μιλω για μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:59 Η Νεκταρια έγραψε: #3.200 12-01-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρία εγώ Τετάρτη ή Πέμπτη θα κλείσω το εισητηρίο.Και να μην μπορέσω τελικά να έρθω για τον χ η ψ λόγο (χτύπα ξύλο δλδ!!) εσείς κλείστε το.Μόνο αν έρθω εγώ δλδ θα πάτε? Click για ανάπτυξη... Κοιτα ακομα δεν εχει κλειστει τπτ.Εχτες ηταν εδω η Havana με τη μαμα της και το συζηταγαμε.Μενουν στο Χαλανδρι διπλα δλδ.Το ειπα και στη Γιουλη και Παυλο.Προτεινεται καποιον αλλον,δεν εχω προβλημα...να το πουμε και στην Αναστασια,ε δεν ξερω κι αλλους τουλαχιστον απο Αθηνα. Πιστευω να περασουμε ωραια.Αλλα επειδη γινεται χαμος και πολυ χαβαλε αλλα αν δεν κατσει εκει απο ταβερνες να φαν και οι κοτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σίγουρα το δεύτερο είναι περισσότερο μπλέξιμο!Αλλά και τελευταία στιγμή να εμφανιστώ εγώ βολεύομαι παντού μια χαρά!!Βοηθάει και το μέγεθος βλέπετε!! Click για ανάπτυξη... Μονο που εγω μιλω για μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 23:59 Η Νεκταρια έγραψε: #3.200 12-01-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρία εγώ Τετάρτη ή Πέμπτη θα κλείσω το εισητηρίο.Και να μην μπορέσω τελικά να έρθω για τον χ η ψ λόγο (χτύπα ξύλο δλδ!!) εσείς κλείστε το.Μόνο αν έρθω εγώ δλδ θα πάτε? Click για ανάπτυξη... Κοιτα ακομα δεν εχει κλειστει τπτ.Εχτες ηταν εδω η Havana με τη μαμα της και το συζηταγαμε.Μενουν στο Χαλανδρι διπλα δλδ.Το ειπα και στη Γιουλη και Παυλο.Προτεινεται καποιον αλλον,δεν εχω προβλημα...να το πουμε και στην Αναστασια,ε δεν ξερω κι αλλους τουλαχιστον απο Αθηνα. Πιστευω να περασουμε ωραια.Αλλα επειδη γινεται χαμος και πολυ χαβαλε αλλα αν δεν κατσει εκει απο ταβερνες να φαν και οι κοτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρία εγώ Τετάρτη ή Πέμπτη θα κλείσω το εισητηρίο.Και να μην μπορέσω τελικά να έρθω για τον χ η ψ λόγο (χτύπα ξύλο δλδ!!) εσείς κλείστε το.Μόνο αν έρθω εγώ δλδ θα πάτε? Click για ανάπτυξη... Κοιτα ακομα δεν εχει κλειστει τπτ.Εχτες ηταν εδω η Havana με τη μαμα της και το συζηταγαμε.Μενουν στο Χαλανδρι διπλα δλδ.Το ειπα και στη Γιουλη και Παυλο.Προτεινεται καποιον αλλον,δεν εχω προβλημα...να το πουμε και στην Αναστασια,ε δεν ξερω κι αλλους τουλαχιστον απο Αθηνα. Πιστευω να περασουμε ωραια.Αλλα επειδη γινεται χαμος και πολυ χαβαλε αλλα αν δεν κατσει εκει απο ταβερνες να φαν και οι κοτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.