Τα Μaine Coon-άκια!!

Εδώ είμαι,εδώ είμαι!:PΜου πιάσατε τη συζήτηση νωρίς σήμερα...Ούτε τώρα μπορώ να κάτσω γιατί πρέπει να ετοιμάσω τις μικρές να φάνε και να διαβάσει η μεγάλη.:(Οπότε θα απαντήσω αναλόγως στον καθένα το βράδυ!!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Που είστε και δε μιλάει κανείς?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εδω ειμαστε. Εγω τουλαχιστον. Δεν εχω και πολυ ορεξη....

Εδω ειμαστε. Εγω τουλαχιστον. Δεν εχω και πολυ ορεξη....
Koυρασμένος ή βαριέσαι?H και τα 2?:P

Eμ, τα είπατε καλά καλά το απόγευμα τώρα σας έπιασε όλους η βαρεμάρα!:mad:

Μόλις έκατσα.Οι μικρές κοιμηθήκαν αργά και μέχρι να συμμαζέψω πέρασε η ώρα...Και εγώ βασικά είμαι κάπως...:|Περιμένω πως και πως να περάσουν οι μέρες για να κατέβω!!:)

Αν τα καταφερω, θα χαρω να σε δω.

Εκτος Κυριακής που θα πάω στη Νεκταρια και Παρασκευή βραδυ που θα είμαι με τον άντρα μου γιατί έχουμε και επέτειο τις υπόλοιπες ώρες θα είμαι free.Οπότε μιλάμε και με τα κορίτσια και κάτι κανονίζουμε..;)

Εκτος Κυριακής που θα πάω στη Νεκταρια και Παρασκευή βραδυ που θα είμαι με τον άντρα μου γιατί έχουμε και επέτειο τις υπόλοιπες ώρες θα είμαι free.Οπότε μιλάμε και με τα κορίτσια και κάτι κανονίζουμε..;)

Ναι, ας μην προδικαζω και γω απο τωρα. Ελπιζω να εχω τελεωσει και να τα πουμε all the way.

Είδα και το ποστ σου στο θέμα με την άσπρη γατούλα.:(Τα πήρες ε?Eγώ να δεις, πιο πολύ όχι ότι αναγκάζεται να τη δώσει αλλά ο τρόπος που το παρέθεσε.Εκβιαστικά.Κάντε κάτι αλλιώς θα την αφήσω στο δρόμο να πεθάνει..:mad:

Δεν θέλω να πάρω θέση όμως γιατί έτσι είχαν πέσει όλοι επάνω μου να με φάνε με το θέμα του Ντάφυ και δεν θέλω να χαλαστώ βραδιάτικα..:/:

Είδα και το ποστ σου στο θέμα με την άσπρη γατούλα.:(Τα πήρες ε?Eγώ να δεις, πιο πολύ όχι ότι αναγκάζεται να τη δώσει αλλά ο τρόπος που το παρέθεσε.Εκβιαστικά.Κάντε κάτι αλλιώς θα την αφήσω στο δρόμο να πεθάνει..:mad:

Αντε μωρε με τον καθε ανευθυνο που παιρνει ενα ζωο και μετα το πετα στα σκουπιδια. Καταλαβαινω οτι για τον Α ή Β λογο δεν μπορει να το εχει πια, αλλα αν θελει κατι μπορει να βρει. Εσυ πως βρηκες για τον Νταφυ?

Ελα και εγω το διαβασα και αν συνεβαινε σε μενα και αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια.
Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι....

Ελα και εγω το διαβασα εκτος αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια.
Τελικα Στελλα ισχυει για το βραδυ του Σαββατου που λεγαμε.Ξερεις πρεπει να κλεισουμε τραπεζι....
Νεκταρία εγώ Τετάρτη ή Πέμπτη θα κλείσω το εισητηρίο.Και να μην μπορέσω τελικά να έρθω για τον χ η ψ λόγο (χτύπα ξύλο δλδ!!) εσείς κλείστε το.Μόνο αν έρθω εγώ δλδ θα πάτε?

Αντε μωρε με τον καθε ανευθυνο που παιρνει ενα ζωο και μετα το πετα στα σκουπιδια. Καταλαβαινω οτι για τον Α ή Β λογο δεν μπορει να το εχει πια, αλλα αν θελει κατι μπορει να βρει. Εσυ πως βρηκες για τον Νταφυ?
Aπο εδώ βρήκα για τον Ντάφυ.Το ανέλαβε το θέμα η Yasmin που είναι στη Γατοομάδα και ενδιαφέρθηκε αυτή η κυρία απο την Πάτρα.

Ελα και εγω το διαβασα εκτος αν συνετρεχαν σοβαροι λογοι και ειδικα υγειας τους οποιους και θα ελεγα.Εγω παντως το εχω πει και θα το πω δημοσιως,αν ποτε παθω κατι ολοι σας να φροντισετε τα ζωακια μου να πανε σε καλα σπιτια.

Νεκταρια, με με εκνευριζεις και συ. Μια χαρα θα εισαι. Τι ειναι αυτα που λες? :mad:

Εγω δεν δικαιολογω με τιποτα το συγκεκριμενο. Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεθει αν πραγματικα το θελουν.

Φτιαξτε το οπως θελετε για τις 24 και σας λεω και γω. Αναρωτιεμαι τι θα ειναι λιγοτερο μπλεξιμο. Να κλεισουμε τραπεζι και να μην ερθει ενας, η να κλεισουμε και να προκυψει ενας παραπανω? :hmm: Ιδου η απορια.

Νεκταρια, με με εκνευριζεις και συ. Μια χαρα θα εισαι. Τι ειναι αυτα που λες? :mad:

Εγω δεν δικαιολογω με τιποτα το συγκεκριμενο. Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεθει αν πραγματικα το θελουν.

Φτιαξτε το οπως θελετε για τις 24 και σας λεω και γω. Αναρωτιεμαι τι θα ειναι λιγοτερο μπλεξιμο. Να κλεισουμε τραπεζι και να μην ερθει ενας, η να κλεισουμε και να προκυψει ενας παραπανω? :hmm: Ιδου η απορια.
:lol::lol::lol:
Σίγουρα το δεύτερο είναι περισσότερο μπλέξιμο!Αλλά και τελευταία στιγμή να εμφανιστώ εγώ βολεύομαι παντού μια χαρά!!Βοηθάει και το μέγεθος βλέπετε!!:P

:lol::lol::lol:
Σίγουρα το δεύτερο είναι περισσότερο μπλέξιμο!Αλλά και τελευταία στιγμή να εμφανιστώ εγώ βολεύομαι παντού μια χαρά!!Βοηθάει και το μέγεθος βλέπετε!!:P

Μονο που εγω μιλω για μενα.

Νεκταρία εγώ Τετάρτη ή Πέμπτη θα κλείσω το εισητηρίο.Και να μην μπορέσω τελικά να έρθω για τον χ η ψ λόγο (χτύπα ξύλο δλδ!!) εσείς κλείστε το.Μόνο αν έρθω εγώ δλδ θα πάτε?
Κοιτα ακομα δεν εχει κλειστει τπτ.Εχτες ηταν εδω η Havana με τη μαμα της και το συζηταγαμε.Μενουν στο Χαλανδρι διπλα δλδ.Το ειπα και στη Γιουλη και Παυλο.Προτεινεται καποιον αλλον,δεν εχω προβλημα...να το πουμε και στην Αναστασια,ε δεν ξερω κι αλλους τουλαχιστον απο Αθηνα.
Πιστευω να περασουμε ωραια.Αλλα επειδη γινεται χαμος και πολυ χαβαλε αλλα αν δεν κατσει εκει απο ταβερνες να φαν και οι κοτες.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back