Τα Μaine Coon-άκια!!

Οχι εγω τετοια φαση δεν περασα,αλλα γενικα ειμαι παραξενο φαινομενο για τη μαμα μου(φταιει μαλλον και που απεχθανομαι τα ροζ,φουξια και λοιπα μπλιαχ.)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σα να σε βλεπω μπροστα μου. Οϊμε!
:lol::lol::lol:
Οϊμέ!!!Πόσο καιρό είχα να το ακούσω αυτό!!!:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προσφατα αγορασα ενα καταπρασινο φορεμα για ενα γαμο,και η μαμα μου μολις το εβαλα μου ειπε "τωρα εισαι ετοιμη να παιξεις στο Ναρνια".:lol:

Δώρα μου το είδα το λινκ που έβαλε η Γιούλη και μπορώ να πω....μου άρεσαν τα ρούχα;)...αν ήμουν εγώ η μαμά σου δεν θα μιλούσα για Ναρνια:lol::lol:

Εμενα η μητερα μου οταν ημουν πιτσιρικα μου ελεγε να μην ντυνομαι προκλητικα γιατι ημουν μικρη. Οταν παντρευτηκα να μην ντυνομαι προκλητικα γιατι ημουν παντρεμενη γυναικα. Οταν χωρισα να μην ντυνομαι προκλητικα γιατι ημουν χωρισμενη γυναικα...:lol:

πολύ αναποφάσιστη την βλέπω τη μαμά ή μου φαίνεται?:hmm::lol:

Tι με περιμενει.... Τι με περιμενει....!:(

Ααααα Παύλο...σκέψου θετικά;):lol::lol::lol::lol:

Ε Νικολετα θυμασαι το φορεμα που φορουσα οταν γνωριστηκαμε;Η μαμα μου ηθελε να το πεταξει για να μην το φοραω λεει.Και πηγα και πηρα το ιδιο και σε περτικαλι,ετσι για να σκασει!:lol:

Eγώ πάτησα στο λινκ της Γιούλης,μου άνοιξε μεν το παράθυρο μετά απο κανά τέταρτο και όταν πάτησα για να δω τα ρούχα έκανε πάλι δέκα ώρες και όταν άνοιξε κι εκείνο δεν έβγαλε τίποτα να δω...μόνο εκείνο το κοριτσάκι με το αεροπλανάκι!!:(:(
Ξέρει κανείς απο Θεσσαλονίκη αν έχει κι εδώ;;:hmm:

εγω πηρα ενα αρχαιοελληνικου στυλ με πτυχες κι η μανα μου μου΄πε....για την Επιδαυρο καλη εισαι:lol::lol:
:lol::lol:
εγω ακομα ετσι νιωθω...:/:
Μα γιατί;:(
Εγώ νιώθω λίγο εξωγήινος,χάρη στο MyCat!:happy:
να εσαι χαλαρη γλυκεια μου...η ζηλια ειναι κακο πραγμα...αρρωστο:/:
Μωρέ το ξέρω!:/: Όσο για το χαλαρή,είμαι εκνευριστικά ήρεμος άνθρωπος και δεν αγχώνομαι εύκολα.:P
αχ....
Εμενα η μητερα μου οταν ημουν πιτσιρικα μου ελεγε να μην ντυνομαι προκλητικα γιατι ημουν μικρη. Οταν παντρευτηκα να μην ντυνομαι προκλητικα γιατι ημουν παντρεμενη γυναικα. Οταν χωρισα να μην ντυνομαι προκλητικα γιατι ημουν χωρισμενη γυναικα...:lol:
Εγώ πάλι προτιμώ τις φόρμες!:redface::D(καμία σχέση!:lol:)
οσο για μενα? ντυνομουν οπως μου αρεσε:P:lol:
Μπράβο!:up:
Χμ...δεν ξερω αν εχει ΘΕσσαλονικη,κοιτα στο λινκ που εβαλε η Γιουλη,εχει τα καταστηματα και τον καταλογο τους,για να δεις αν σου ταιριαζουν.Παντως εχει και πολυ πιο ιδιαιτερα κομματια απο αυτα του καταλογου,που εμενα μου αρεσουν παρα πολυ.Ξερω και τα παιδια που τα σχεδιαζουν,και ειναι πολυ ευφανταστα.
Προσφατα αγορασα ενα καταπρασινο φορεμα για ενα γαμο,και η μαμα μου μολις το εβαλα μου ειπε "τωρα εισαι ετοιμη να παιξεις στο Ναρνια".:lol:
Καλό μου ακούγεται...:hmm:
Οχι εγω τετοια φαση δεν περασα,αλλα γενικα ειμαι παραξενο φαινομενο για τη μαμα μου(φταιει μαλλον και που απεχθανομαι τα ροζ,φουξια και λοιπα μπλιαχ.)
Έχουμε αρκετά κοινά θα έλεγα...:)

Καλε δεν ξερετε τι ειναι το Helmi;;;;;
Ειναι ενα καταστημα απο οπου ψωνιζει παραξενος κοσμος σαν εμενα.:P
Δωρα βρηκα τη μασκοτ του καταστηματος Helmi:up::lol:
κοιτα το ονομα του:lol:

birman-1.jpg

Δώρα φαντάζομαι αυτά τα παίρνεις απο Βόλο.Λογικά δεν θα έχει και Θεσσαλονίκη;Τι στύλ είναι δλδ;Κι εγώ έχω παράξενο γούστο,το στυλ των ρούχων μου είναι προς Ροκ και Γκοθικ κάπως.Στη δουλειά ντύνομαι λίγο πιο απλά αλλά στις εξόδους μου ντύνομαι αρκετά extreme..:P
Α.....για να μην παρεξηγηθω δεν ντυνομουν ποτε προκλητικα....το δικο μου στυλ ειναι το θηλυκο...που αφηνει ομως και κανενα γυμνο ωμο...ετσι για το excitement:lol:

Δωρα βρηκα τη μασκοτ του καταστηματος Helmi:up::lol:
κοιτα το ονομα του:lol:

birman-1.jpg
τελικα το Helmi ειναι το ονομα του φωτογραφου....
ποσο θα ηθελα καποιος με επαγγελματικη καμερα και γνωσεις να φωτογραφισει τα χνουδωτουλια μου...

Σιβηρικη...
Το ονειρο μου...
siberian-cat-Gosha-pictures-of-cats.jpg

Ναι το ξερω ειναι και φωτογραφικη επωνυμια καλε,για γατες!Δεν εννοουσα οτι ριχνω στον ωμο μια Σιβηριας και βγαινω,οταν ελεγα οτι ειναι λιγο παραξενος ο τροπος που ντυνομαι!:lol:

Δωρακια για τα Κουνακια:up:

eMail%20Pb081763%20MC%206kits%20What%20Does%20He%20Want%20Us%20To%20Do.jpg

eMail-P4065338%20MC%20Kits%20Three%20in%20Basket%20One%20Cheek%20to%20Cheek.jpg

Πλακα, πλακα απο τοτε που μπηκαμε στο my cat αλλαξε η ζωη μας.Ας πει καποιος το αντιθετο.

Πράγματι!! έχεις δίκιο Νεκταρία. Πόσες φορές αλήθεια το έχω σκεφτεί κι εγώ:)

Aλλαξε δε λες τίποτα Νεκταρία μου!!:)Μέχρι στιγμής με τις γυναίκες ποτέ δεν τα πήγαινα ιδιαίτερα καλά,πάντα κάτι συνέβαινε και δημιουργόταν παρεξηγήσεις,διαφωνίες κλπ. για αυτό και δεν είχα μετά το λύκειο καμία κολλητή μέχρι σήμερα.Αλλά με σας ρε παιδιά,τί να πω,είστε το κάτι άλλο!!Νιώθω ότι σας ξέρω χρόνια και εκτός αυτού δε φοβάμαι μη τυχόν με πείτε τρελή,κολλημένη και οτιδήποτε άλλο επειδή λατρεύω τις γάτες και γενικά τα ζωάκια!Ας είναι καλά τα ζουζουνάκια μας που μας έφεραν κοντά!!!:up:
Το ίδιο νομίζω νιώθουμε οι περισσότεροι εδώ μέσα. Και τελικά μας συνδέουν αυτα τα ζωάκια μας και η αγάπη μας γι αυτά κ γίνεται πιο δυνατή η φιλία νομίζω έεε?:)

ποσο θα ηθελα καποιος με επαγγελματικη καμερα και γνωσεις να φωτογραφισει τα χνουδωτουλια μου...

Σιβηρικη...
Το ονειρο μου...
Οντως Γιουλη είναι Θεϊκή αυτη η γάτα. :up:

Σιβηρικη...
Το ονειρο μου...

Τη θελω αυτη τη γατα. :P

Α, καλημερα.

Νεες φωτο του Μουψη. Φρεσκιες φρεσκιες...

Συνημμένα

• IMG_0481.jpg
    IMG_0481.jpg
    503,1 KB · Εμφανίσεις: 38
  • IMG_0474.jpg
    IMG_0474.jpg
    511,6 KB · Εμφανίσεις: 38
  • IMG_0463.jpg
    IMG_0463.jpg
    512,3 KB · Εμφανίσεις: 42
Νεες φωτο του Μουψη. Φρεσκιες φρεσκιες...
.....και λαχταριστές!!!Τί ωραίος που έγινε Παύλο!!:up:Κούκλος!Και μεγάλωσε πολύ!!:)

.....και λαχταριστές!!!Τί ωραίος που έγινε Παύλο!!:up:Κούκλος!Και μεγάλωσε πολύ!!:)

Σε ευχαριστω Στελλα.
Ναι, μπορω να πω οτι εχει το μεγεθος κανονικης γατας. Το πρωι ειχα πεταχτει στο φωτογραφιο να εκτυπωσω κατι φωτογραφιες του και μολις ειπα σε μια κοπελια εκει οτι ειναι 4 μηνων, γουρλωσε τα ματια :blink:.
Ευτυχως που ποζαρει οταν ειναι να τον βγαλω. :lol:

Σε ευχαριστω Στελλα.
Ναι, μπορω να πω οτι εχει το μεγεθος κανονικης γατας. Το πρωι ειχα πεταχτει στο φωτογραφιο να εκτυπωσω κατι φωτογραφιες του και μολις ειπα σε μια κοπελια εκει οτι ειναι 4 μηνων, γουρλωσε τα ματια :blink:.
Ευτυχως που ποζαρει οταν ειναι να τον βγαλω. :lol:
Μωρε Παύλο...σου'γραψα κι εγω αλλα σερνεται σημερα το Internet και φαινεται με πεταξε εξω...:/:
ΚΟΥΚΛΟΣ!! Και για 4 μηνων, τεραστιος!!Κουνακι γαρ;):up:

Ναι αλλα για τα μωρα που ψαχνω και σας βαζω...κουβεντα...:/:

Μωρε Παύλο...σου'γραψα κι εγω αλλα σερνεται σημερα το Internet και φαινεται με πεταξε εξω...:/:
ΚΟΥΚΛΟΣ!! Και για 4 μηνων, τεραστιος!!Κουνακι γαρ;):up:

Ναι αλλα για τα μωρα που ψαχνω και σας βαζω...κουβεντα...:/:

Περιμενε... Εγω δε σχολιασα τη Σιβηρικη?
Ενταξει, τα Maine Coon ειναι πανεμορφα, ουτως ή αλλως. :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back