Τα Μaine Coon-άκια!!

Περιμενε... Εγω δε σχολιασα τη Σιβηρικη?
Ενταξει, τα Maine Coon ειναι πανεμορφα, ουτως ή αλλως. :P
ναι μωρε...απλα ηθελα καπου να γκρινιαξω και πετυχα εσενα στο δρομο μου...
και συνεχιζω...κι εγω εβαλα τη Σεμελη μου στους Birmans... και τα υπολοιπα...αλλα εσεις δεν μας καταδεχεστε:P...μονο εσυ καμια φορα....:hmm::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και συνεχιζω...κι εγω εβαλα τη Σεμελη μου στους Birmans... και τα υπολοιπα...αλλα εσεις δεν μας καταδεχεστε:P...μονο εσυ καμια φορα....:hmm::lol:

Να, ειδες? Το λες και μονη σου. :rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μωρε Παύλο...σου'γραψα κι εγω αλλα σερνεται σημερα το Internet και φαινεται με πεταξε εξω...:/:
ΚΟΥΚΛΟΣ!! Και για 4 μηνων, τεραστιος!!Κουνακι γαρ;):up:

Ναι αλλα για τα μωρα που ψαχνω και σας βαζω...κουβεντα...:/:
Τα ειδα και μ`αρεσαν πολυ αλλα απο χτες αυτο το ιντερνετ.....αντε μη το σπασω,εχω και νευρα τωρα:mad:

Πες μου οτι δεν το λες για μενα γιατι αν ναι θα στενοχωρηθω που η φιλη μου δεν με καταλαβαινει.:(

Ας παω για υπνο...

Ας ξυπνησω....

Ας παω για υπνο...

Ας ξυπνησω....

:lol::lol: Καλημέρα Παύλο, με σένα τελειώνει και ξεκινάει η μέρα:lol:....μόλις ξύπνησα κι εγώ:D

Ας παω για υπνο...
νυχτοπουλι μου εσυ;)

Ας ξυπνησω....
Καλημερα

:lol::lol: Καλημέρα Παύλο, με σένα τελειώνει και ξεκινάει η μέρα:lol:....μόλις ξύπνησα κι εγώ:D
Καλημερα στην ομορφη Θεσσαλονικη:up:
Το ξενυχτησαμε εχτες?Περασατε καλα?

Καλημερα στην ομορφη Θεσσαλονικη:up:
Το ξενυχτησαμε εχτες?Περασατε καλα?

Καλημέρα καλή μου:)....το ξενυχτήσαμε ως ένα σημείο ...και σήμερα δεν έλεγα να σηκωθώ:redface:....όταν είδα το ρολόι 11 παρά πετάχτηκα από το κρεβάτι:lol::lol:....εσείς όλα καλά? Τα μωρά τι κάνουν?:)

Καλημέρα καλή μου:)....το ξενυχτήσαμε ως ένα σημείο ...και σήμερα δεν έλεγα να σηκωθώ:redface:....όταν είδα το ρολόι 11 παρά πετάχτηκα από το κρεβάτι:lol::lol:....εσείς όλα καλά? Τα μωρά τι κάνουν?:)
ολα και ολοι καλα.Σημερα θα εχουμε εκλεκτη παρεα και τα κουνακια θα χαρουν πολυ.Θαρθουν Αναστασια,Σταυρουλα και Δημητρης.:up:

ολα και ολοι καλα.Σημερα θα εχουμε εκλεκτη παρεα και τα κουνακια θα χαρουν πολυ.Θαρθουν Αναστασια,Σταυρουλα και Δημητρης.:up:

Ααααααα....ζηλεύωωωω....θέλω και εγώωωω:cry::cry:.....γμτ, γιατί να είσαι τόσο μακρυά:(

Καλά να περάσετε, που είναι βέβαιο:happy:, και να τους δώσεις πολλά φιλιά από μένα:rolleyes::happy:

Καλημερα κουνακια!Καλα να περασετε,χαιρετισμους στη γατοσυμπεθερα μου!

Τα ειδα και μ`αρεσαν πολυ αλλα απο χτες αυτο το ιντερνετ.....αντε μη το σπασω,εχω και νευρα τωρα:mad:

Πες μου οτι δεν το λες για μενα γιατι αν ναι θα στενοχωρηθω που η φιλη μου δεν με καταλαβαινει.:(
Οχι αγαααααπη μου που λεει και η Αναστασια:lol::lol:
Ας παω για υπνο...

Ας ξυπνησω....
:lol::lol::lol:

Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές?

Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει:P
302815265_c34ea86baa.jpg

302815265_c34ea86baa.jpg
Εγω θα΄λεγα κοιτα ποιος σου βγαζει τη γλωσσα:P:P:lol::lol:

302815265_c34ea86baa.jpg

Ναι, αυτο μου βγαζει τη γλωσσα. :P

Μοιαζει λιγο με τον Μουψη.

302815265_c34ea86baa.jpg
Καλημερούδια Νικολέτα!!!
καλέ μαζέψτε το αυτο το θρασύτατο που βγάζει και τη γλώσσα του πρωί πρωί!!!:lol::lol::lol:

Λοιπον! Για άλλη μια φορά περάσαμε εκπληκτικά στο υπέροχο σπιτικό της Νεκταρίας. Και η αγάπη κι η φιλοξενία της εμένα προσωπικά με σκλαβώνει!!!
Παιδια: χάιδεψα, φίλησα, ζούληξα, κατευχαριστήθηκα τα ΥΠΕΡΟΧΑ μικρά και μεγάλα της μωρά!!!
Απίστευτα κ τα αγόρια και τα κορίτσια της κουνάκια!
Αλλά .. Κι ο Ιβάν η αδυναμία μου, κι ο Μπλάκυ ο κουκλος ο μαύρος ο περσικός της.
Και οι κουκλάρες οι θηλυκιές.! οι κουνίτσες της.
Σε μια φάση μπήκαμε στο δωμάτιο της Νεκταρίας και καμαρώσαμε 5 υπέροχες γουνες απλωμένες πάνω στο κρεβάτι της! Τεντωμένα κοριτσάκια που χαλάρωναν!
Και... καθήσαμε με τη Σταυρουλα κ την Νεκταρία, ώρα πολλή στα υπέροχα μωράαααα.Παιδιά απίστευτο 7 μωρά μασουλαγαν κι έπαιζαν ατελειωτα γύρω μας κ σκαρφάλωναν πάνω στα κεφάλια μας.
Ακολουθει το απόγευμα και φωτογραφικο υλικό αν συμφωνει κι η Νεκταρία:up::up::up::up:
(Οχι τιποτ΄άλλο αλλα εισβάλαμε στον χωρο της μπαινοβγαίναμε κ φωτογραφίζαμε κ τραβάγαμε βίντεο αβέρτα κι η καημένη δεν μας το αρνήθηκε ούτε μια φορα.):lol::lol::):)

Θελουμε να δουμε τα μωρααααααααααααα!
Η Elizabeth ειναι τοσο ομορφη κι απο κοντα;

Καλημερα και καλη εβδομαδα,
Οπως τα ειπε και η Αναστασια τα περασαμε υπεροχα εχτες.και βεβαιως να βαλεις φωτογραφιες οσες θες Αναστασακο μου.:):):)

Δώρα ναι η Ελἰζαμπεθ είναι μια κουκλάρα αλλα λίγο στριγγλίτσα. χιχιχι:lol: Δηλ διεκδικεί πολύ τα παιχνίδια... Γέλασε με την ψυχή μου. Τα είχε βάλει καλέ με τα μικρά τα αρσενικά και έκανε αυτο το υποχθόνιο νιάρρρρρ όταν πήγαινε να της πάρει το παιχνίδι κάποιο άλλο γατάκι:lol:

Δώρα ναι η Ελἰζαμπεθ είναι μια κουκλάρα αλλα λίγο στριγγλίτσα. χιχιχι:lol: Δηλ διεκδικεί πολύ τα παιχνίδια... Γέλασε με την ψυχή μου. Τα είχε βάλει καλέ με τα μικρά τα αρσενικά και έκανε αυτο το υποχθόνιο νιάρρρρρ όταν πήγαινε να της πάρει το παιχνίδι κάποιο άλλο γατάκι:lol:
Εεεετσι το ειχα σταμπαρει αυτο το γατι απο την αρχη οτι θα ηταν το αγαπημενο μου.:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back