ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 19:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.481 17-01-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Περιμενε... Εγω δε σχολιασα τη Σιβηρικη? Ενταξει, τα Maine Coon ειναι πανεμορφα, ουτως ή αλλως. Click για ανάπτυξη... ναι μωρε...απλα ηθελα καπου να γκρινιαξω και πετυχα εσενα στο δρομο μου... και συνεχιζω...κι εγω εβαλα τη Σεμελη μου στους Birmans... και τα υπολοιπα...αλλα εσεις δεν μας καταδεχεστε...μονο εσυ καμια φορα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 19:55 Ο EL GATO έγραψε: #3.482 17-01-09 19:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μωρε...απλα ηθελα καπου να γκρινιαξω και πετυχα εσενα στο δρομο μου... και συνεχιζω...κι εγω εβαλα τη Σεμελη μου στους Birmans... και τα υπολοιπα...αλλα εσεις δεν μας καταδεχεστε...μονο εσυ καμια φορα.... Click για ανάπτυξη... Να, ειδες? Το λες και μονη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η Νεκταρια έγραψε: #3.483 17-01-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε Παύλο...σου'γραψα κι εγω αλλα σερνεται σημερα το Internet και φαινεται με πεταξε εξω... ΚΟΥΚΛΟΣ!! Και για 4 μηνων, τεραστιος!!Κουνακι γαρ Ναι αλλα για τα μωρα που ψαχνω και σας βαζω...κουβεντα... Click για ανάπτυξη... Τα ειδα και μ`αρεσαν πολυ αλλα απο χτες αυτο το ιντερνετ.....αντε μη το σπασω,εχω και νευρα τωρα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μωρε...απλα ηθελα καπου να γκρινιαξω και πετυχα εσενα στο δρομο μου... και συνεχιζω...κι εγω εβαλα τη Σεμελη μου στους Birmans... και τα υπολοιπα...αλλα εσεις δεν μας καταδεχεστε...μονο εσυ καμια φορα.... Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι δεν το λες για μενα γιατι αν ναι θα στενοχωρηθω που η φιλη μου δεν με καταλαβαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 03:17 Ο EL GATO έγραψε: #3.484 18-01-09 03:17 Ας παω για υπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:03 Ο EL GATO έγραψε: #3.485 18-01-09 11:03 Ας ξυπνησω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:09 Η Raisa έγραψε: #3.486 18-01-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας παω για υπνο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας ξυπνησω.... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο, με σένα τελειώνει και ξεκινάει η μέρα....μόλις ξύπνησα κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.487 18-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας παω για υπνο... Click για ανάπτυξη... νυχτοπουλι μου εσυ Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας ξυπνησω.... Click για ανάπτυξη... Καλημερα Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Παύλο, με σένα τελειώνει και ξεκινάει η μέρα....μόλις ξύπνησα κι εγώ Click για ανάπτυξη... Καλημερα στην ομορφη Θεσσαλονικη Το ξενυχτησαμε εχτες?Περασατε καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:18 Η Raisa έγραψε: #3.488 18-01-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα στην ομορφη Θεσσαλονικη Το ξενυχτησαμε εχτες?Περασατε καλα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καλή μου....το ξενυχτήσαμε ως ένα σημείο ...και σήμερα δεν έλεγα να σηκωθώ....όταν είδα το ρολόι 11 παρά πετάχτηκα από το κρεβάτι....εσείς όλα καλά? Τα μωρά τι κάνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η Νεκταρια έγραψε: #3.489 18-01-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα καλή μου....το ξενυχτήσαμε ως ένα σημείο ...και σήμερα δεν έλεγα να σηκωθώ....όταν είδα το ρολόι 11 παρά πετάχτηκα από το κρεβάτι....εσείς όλα καλά? Τα μωρά τι κάνουν? Click για ανάπτυξη... ολα και ολοι καλα.Σημερα θα εχουμε εκλεκτη παρεα και τα κουνακια θα χαρουν πολυ.Θαρθουν Αναστασια,Σταυρουλα και Δημητρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:50 Η Raisa έγραψε: #3.490 18-01-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ολα και ολοι καλα.Σημερα θα εχουμε εκλεκτη παρεα και τα κουνακια θα χαρουν πολυ.Θαρθουν Αναστασια,Σταυρουλα και Δημητρης. Click για ανάπτυξη... Ααααααα....ζηλεύωωωω....θέλω και εγώωωω:cry::cry:.....γμτ, γιατί να είσαι τόσο μακρυά Καλά να περάσετε, που είναι βέβαιο, και να τους δώσεις πολλά φιλιά από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:12 Η moukelis έγραψε: #3.491 18-01-09 12:12 Καλημερα κουνακια!Καλα να περασετε,χαιρετισμους στη γατοσυμπεθερα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 08:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.492 19-01-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα ειδα και μ`αρεσαν πολυ αλλα απο χτες αυτο το ιντερνετ.....αντε μη το σπασω,εχω και νευρα τωρα Πες μου οτι δεν το λες για μενα γιατι αν ναι θα στενοχωρηθω που η φιλη μου δεν με καταλαβαινει. Click για ανάπτυξη... Οχι αγαααααπη μου που λεει και η Αναστασια Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας παω για υπνο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας ξυπνησω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 08:53 Η Raisa έγραψε: #3.493 19-01-09 08:53 Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 09:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.494 19-01-09 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Εγω θα΄λεγα κοιτα ποιος σου βγαζει τη γλωσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 09:19 Ο EL GATO έγραψε: #3.495 19-01-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτο μου βγαζει τη γλωσσα. Μοιαζει λιγο με τον Μουψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:25 Η staman2 έγραψε: #3.496 19-01-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Καλημερούδια Νικολέτα!!! καλέ μαζέψτε το αυτο το θρασύτατο που βγάζει και τη γλώσσα του πρωί πρωί!!! Λοιπον! Για άλλη μια φορά περάσαμε εκπληκτικά στο υπέροχο σπιτικό της Νεκταρίας. Και η αγάπη κι η φιλοξενία της εμένα προσωπικά με σκλαβώνει!!! Παιδια: χάιδεψα, φίλησα, ζούληξα, κατευχαριστήθηκα τα ΥΠΕΡΟΧΑ μικρά και μεγάλα της μωρά!!! Απίστευτα κ τα αγόρια και τα κορίτσια της κουνάκια! Αλλά .. Κι ο Ιβάν η αδυναμία μου, κι ο Μπλάκυ ο κουκλος ο μαύρος ο περσικός της. Και οι κουκλάρες οι θηλυκιές.! οι κουνίτσες της. Σε μια φάση μπήκαμε στο δωμάτιο της Νεκταρίας και καμαρώσαμε 5 υπέροχες γουνες απλωμένες πάνω στο κρεβάτι της! Τεντωμένα κοριτσάκια που χαλάρωναν! Και... καθήσαμε με τη Σταυρουλα κ την Νεκταρία, ώρα πολλή στα υπέροχα μωράαααα.Παιδιά απίστευτο 7 μωρά μασουλαγαν κι έπαιζαν ατελειωτα γύρω μας κ σκαρφάλωναν πάνω στα κεφάλια μας. Ακολουθει το απόγευμα και φωτογραφικο υλικό αν συμφωνει κι η Νεκταρία (Οχι τιποτ΄άλλο αλλα εισβάλαμε στον χωρο της μπαινοβγαίναμε κ φωτογραφίζαμε κ τραβάγαμε βίντεο αβέρτα κι η καημένη δεν μας το αρνήθηκε ούτε μια φορα.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:45 Η moukelis έγραψε: #3.497 19-01-09 10:45 Θελουμε να δουμε τα μωρααααααααααααα! Η Elizabeth ειναι τοσο ομορφη κι απο κοντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:49 Η Νεκταρια έγραψε: #3.498 19-01-09 10:49 Καλημερα και καλη εβδομαδα, Οπως τα ειπε και η Αναστασια τα περασαμε υπεροχα εχτες.και βεβαιως να βαλεις φωτογραφιες οσες θες Αναστασακο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Η staman2 έγραψε: #3.499 19-01-09 11:26 Δώρα ναι η Ελἰζαμπεθ είναι μια κουκλάρα αλλα λίγο στριγγλίτσα. χιχιχι Δηλ διεκδικεί πολύ τα παιχνίδια... Γέλασε με την ψυχή μου. Τα είχε βάλει καλέ με τα μικρά τα αρσενικά και έκανε αυτο το υποχθόνιο νιάρρρρρ όταν πήγαινε να της πάρει το παιχνίδι κάποιο άλλο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #3.500 19-01-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δώρα ναι η Ελἰζαμπεθ είναι μια κουκλάρα αλλα λίγο στριγγλίτσα. χιχιχι Δηλ διεκδικεί πολύ τα παιχνίδια... Γέλασε με την ψυχή μου. Τα είχε βάλει καλέ με τα μικρά τα αρσενικά και έκανε αυτο το υποχθόνιο νιάρρρρρ όταν πήγαινε να της πάρει το παιχνίδι κάποιο άλλο γατάκι Click για ανάπτυξη... Εεεετσι το ειχα σταμπαρει αυτο το γατι απο την αρχη οτι θα ηταν το αγαπημενο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Περιμενε... Εγω δε σχολιασα τη Σιβηρικη? Ενταξει, τα Maine Coon ειναι πανεμορφα, ουτως ή αλλως. Click για ανάπτυξη... ναι μωρε...απλα ηθελα καπου να γκρινιαξω και πετυχα εσενα στο δρομο μου... και συνεχιζω...κι εγω εβαλα τη Σεμελη μου στους Birmans... και τα υπολοιπα...αλλα εσεις δεν μας καταδεχεστε...μονο εσυ καμια φορα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 19:55 Ο EL GATO έγραψε: #3.482 17-01-09 19:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μωρε...απλα ηθελα καπου να γκρινιαξω και πετυχα εσενα στο δρομο μου... και συνεχιζω...κι εγω εβαλα τη Σεμελη μου στους Birmans... και τα υπολοιπα...αλλα εσεις δεν μας καταδεχεστε...μονο εσυ καμια φορα.... Click για ανάπτυξη... Να, ειδες? Το λες και μονη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η Νεκταρια έγραψε: #3.483 17-01-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε Παύλο...σου'γραψα κι εγω αλλα σερνεται σημερα το Internet και φαινεται με πεταξε εξω... ΚΟΥΚΛΟΣ!! Και για 4 μηνων, τεραστιος!!Κουνακι γαρ Ναι αλλα για τα μωρα που ψαχνω και σας βαζω...κουβεντα... Click για ανάπτυξη... Τα ειδα και μ`αρεσαν πολυ αλλα απο χτες αυτο το ιντερνετ.....αντε μη το σπασω,εχω και νευρα τωρα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μωρε...απλα ηθελα καπου να γκρινιαξω και πετυχα εσενα στο δρομο μου... και συνεχιζω...κι εγω εβαλα τη Σεμελη μου στους Birmans... και τα υπολοιπα...αλλα εσεις δεν μας καταδεχεστε...μονο εσυ καμια φορα.... Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι δεν το λες για μενα γιατι αν ναι θα στενοχωρηθω που η φιλη μου δεν με καταλαβαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 03:17 Ο EL GATO έγραψε: #3.484 18-01-09 03:17 Ας παω για υπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:03 Ο EL GATO έγραψε: #3.485 18-01-09 11:03 Ας ξυπνησω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:09 Η Raisa έγραψε: #3.486 18-01-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας παω για υπνο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας ξυπνησω.... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο, με σένα τελειώνει και ξεκινάει η μέρα....μόλις ξύπνησα κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.487 18-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας παω για υπνο... Click για ανάπτυξη... νυχτοπουλι μου εσυ Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας ξυπνησω.... Click για ανάπτυξη... Καλημερα Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Παύλο, με σένα τελειώνει και ξεκινάει η μέρα....μόλις ξύπνησα κι εγώ Click για ανάπτυξη... Καλημερα στην ομορφη Θεσσαλονικη Το ξενυχτησαμε εχτες?Περασατε καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:18 Η Raisa έγραψε: #3.488 18-01-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα στην ομορφη Θεσσαλονικη Το ξενυχτησαμε εχτες?Περασατε καλα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καλή μου....το ξενυχτήσαμε ως ένα σημείο ...και σήμερα δεν έλεγα να σηκωθώ....όταν είδα το ρολόι 11 παρά πετάχτηκα από το κρεβάτι....εσείς όλα καλά? Τα μωρά τι κάνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η Νεκταρια έγραψε: #3.489 18-01-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα καλή μου....το ξενυχτήσαμε ως ένα σημείο ...και σήμερα δεν έλεγα να σηκωθώ....όταν είδα το ρολόι 11 παρά πετάχτηκα από το κρεβάτι....εσείς όλα καλά? Τα μωρά τι κάνουν? Click για ανάπτυξη... ολα και ολοι καλα.Σημερα θα εχουμε εκλεκτη παρεα και τα κουνακια θα χαρουν πολυ.Θαρθουν Αναστασια,Σταυρουλα και Δημητρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:50 Η Raisa έγραψε: #3.490 18-01-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ολα και ολοι καλα.Σημερα θα εχουμε εκλεκτη παρεα και τα κουνακια θα χαρουν πολυ.Θαρθουν Αναστασια,Σταυρουλα και Δημητρης. Click για ανάπτυξη... Ααααααα....ζηλεύωωωω....θέλω και εγώωωω:cry::cry:.....γμτ, γιατί να είσαι τόσο μακρυά Καλά να περάσετε, που είναι βέβαιο, και να τους δώσεις πολλά φιλιά από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:12 Η moukelis έγραψε: #3.491 18-01-09 12:12 Καλημερα κουνακια!Καλα να περασετε,χαιρετισμους στη γατοσυμπεθερα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 08:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.492 19-01-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα ειδα και μ`αρεσαν πολυ αλλα απο χτες αυτο το ιντερνετ.....αντε μη το σπασω,εχω και νευρα τωρα Πες μου οτι δεν το λες για μενα γιατι αν ναι θα στενοχωρηθω που η φιλη μου δεν με καταλαβαινει. Click για ανάπτυξη... Οχι αγαααααπη μου που λεει και η Αναστασια Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας παω για υπνο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας ξυπνησω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 08:53 Η Raisa έγραψε: #3.493 19-01-09 08:53 Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 09:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.494 19-01-09 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Εγω θα΄λεγα κοιτα ποιος σου βγαζει τη γλωσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 09:19 Ο EL GATO έγραψε: #3.495 19-01-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτο μου βγαζει τη γλωσσα. Μοιαζει λιγο με τον Μουψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:25 Η staman2 έγραψε: #3.496 19-01-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Καλημερούδια Νικολέτα!!! καλέ μαζέψτε το αυτο το θρασύτατο που βγάζει και τη γλώσσα του πρωί πρωί!!! Λοιπον! Για άλλη μια φορά περάσαμε εκπληκτικά στο υπέροχο σπιτικό της Νεκταρίας. Και η αγάπη κι η φιλοξενία της εμένα προσωπικά με σκλαβώνει!!! Παιδια: χάιδεψα, φίλησα, ζούληξα, κατευχαριστήθηκα τα ΥΠΕΡΟΧΑ μικρά και μεγάλα της μωρά!!! Απίστευτα κ τα αγόρια και τα κορίτσια της κουνάκια! Αλλά .. Κι ο Ιβάν η αδυναμία μου, κι ο Μπλάκυ ο κουκλος ο μαύρος ο περσικός της. Και οι κουκλάρες οι θηλυκιές.! οι κουνίτσες της. Σε μια φάση μπήκαμε στο δωμάτιο της Νεκταρίας και καμαρώσαμε 5 υπέροχες γουνες απλωμένες πάνω στο κρεβάτι της! Τεντωμένα κοριτσάκια που χαλάρωναν! Και... καθήσαμε με τη Σταυρουλα κ την Νεκταρία, ώρα πολλή στα υπέροχα μωράαααα.Παιδιά απίστευτο 7 μωρά μασουλαγαν κι έπαιζαν ατελειωτα γύρω μας κ σκαρφάλωναν πάνω στα κεφάλια μας. Ακολουθει το απόγευμα και φωτογραφικο υλικό αν συμφωνει κι η Νεκταρία (Οχι τιποτ΄άλλο αλλα εισβάλαμε στον χωρο της μπαινοβγαίναμε κ φωτογραφίζαμε κ τραβάγαμε βίντεο αβέρτα κι η καημένη δεν μας το αρνήθηκε ούτε μια φορα.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:45 Η moukelis έγραψε: #3.497 19-01-09 10:45 Θελουμε να δουμε τα μωρααααααααααααα! Η Elizabeth ειναι τοσο ομορφη κι απο κοντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:49 Η Νεκταρια έγραψε: #3.498 19-01-09 10:49 Καλημερα και καλη εβδομαδα, Οπως τα ειπε και η Αναστασια τα περασαμε υπεροχα εχτες.και βεβαιως να βαλεις φωτογραφιες οσες θες Αναστασακο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Η staman2 έγραψε: #3.499 19-01-09 11:26 Δώρα ναι η Ελἰζαμπεθ είναι μια κουκλάρα αλλα λίγο στριγγλίτσα. χιχιχι Δηλ διεκδικεί πολύ τα παιχνίδια... Γέλασε με την ψυχή μου. Τα είχε βάλει καλέ με τα μικρά τα αρσενικά και έκανε αυτο το υποχθόνιο νιάρρρρρ όταν πήγαινε να της πάρει το παιχνίδι κάποιο άλλο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #3.500 19-01-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δώρα ναι η Ελἰζαμπεθ είναι μια κουκλάρα αλλα λίγο στριγγλίτσα. χιχιχι Δηλ διεκδικεί πολύ τα παιχνίδια... Γέλασε με την ψυχή μου. Τα είχε βάλει καλέ με τα μικρά τα αρσενικά και έκανε αυτο το υποχθόνιο νιάρρρρρ όταν πήγαινε να της πάρει το παιχνίδι κάποιο άλλο γατάκι Click για ανάπτυξη... Εεεετσι το ειχα σταμπαρει αυτο το γατι απο την αρχη οτι θα ηταν το αγαπημενο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μωρε...απλα ηθελα καπου να γκρινιαξω και πετυχα εσενα στο δρομο μου... και συνεχιζω...κι εγω εβαλα τη Σεμελη μου στους Birmans... και τα υπολοιπα...αλλα εσεις δεν μας καταδεχεστε...μονο εσυ καμια φορα.... Click για ανάπτυξη... Να, ειδες? Το λες και μονη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η Νεκταρια έγραψε: #3.483 17-01-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε Παύλο...σου'γραψα κι εγω αλλα σερνεται σημερα το Internet και φαινεται με πεταξε εξω... ΚΟΥΚΛΟΣ!! Και για 4 μηνων, τεραστιος!!Κουνακι γαρ Ναι αλλα για τα μωρα που ψαχνω και σας βαζω...κουβεντα... Click για ανάπτυξη... Τα ειδα και μ`αρεσαν πολυ αλλα απο χτες αυτο το ιντερνετ.....αντε μη το σπασω,εχω και νευρα τωρα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μωρε...απλα ηθελα καπου να γκρινιαξω και πετυχα εσενα στο δρομο μου... και συνεχιζω...κι εγω εβαλα τη Σεμελη μου στους Birmans... και τα υπολοιπα...αλλα εσεις δεν μας καταδεχεστε...μονο εσυ καμια φορα.... Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι δεν το λες για μενα γιατι αν ναι θα στενοχωρηθω που η φιλη μου δεν με καταλαβαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 03:17 Ο EL GATO έγραψε: #3.484 18-01-09 03:17 Ας παω για υπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:03 Ο EL GATO έγραψε: #3.485 18-01-09 11:03 Ας ξυπνησω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:09 Η Raisa έγραψε: #3.486 18-01-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας παω για υπνο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας ξυπνησω.... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο, με σένα τελειώνει και ξεκινάει η μέρα....μόλις ξύπνησα κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.487 18-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας παω για υπνο... Click για ανάπτυξη... νυχτοπουλι μου εσυ Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας ξυπνησω.... Click για ανάπτυξη... Καλημερα Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Παύλο, με σένα τελειώνει και ξεκινάει η μέρα....μόλις ξύπνησα κι εγώ Click για ανάπτυξη... Καλημερα στην ομορφη Θεσσαλονικη Το ξενυχτησαμε εχτες?Περασατε καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:18 Η Raisa έγραψε: #3.488 18-01-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα στην ομορφη Θεσσαλονικη Το ξενυχτησαμε εχτες?Περασατε καλα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καλή μου....το ξενυχτήσαμε ως ένα σημείο ...και σήμερα δεν έλεγα να σηκωθώ....όταν είδα το ρολόι 11 παρά πετάχτηκα από το κρεβάτι....εσείς όλα καλά? Τα μωρά τι κάνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η Νεκταρια έγραψε: #3.489 18-01-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα καλή μου....το ξενυχτήσαμε ως ένα σημείο ...και σήμερα δεν έλεγα να σηκωθώ....όταν είδα το ρολόι 11 παρά πετάχτηκα από το κρεβάτι....εσείς όλα καλά? Τα μωρά τι κάνουν? Click για ανάπτυξη... ολα και ολοι καλα.Σημερα θα εχουμε εκλεκτη παρεα και τα κουνακια θα χαρουν πολυ.Θαρθουν Αναστασια,Σταυρουλα και Δημητρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:50 Η Raisa έγραψε: #3.490 18-01-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ολα και ολοι καλα.Σημερα θα εχουμε εκλεκτη παρεα και τα κουνακια θα χαρουν πολυ.Θαρθουν Αναστασια,Σταυρουλα και Δημητρης. Click για ανάπτυξη... Ααααααα....ζηλεύωωωω....θέλω και εγώωωω:cry::cry:.....γμτ, γιατί να είσαι τόσο μακρυά Καλά να περάσετε, που είναι βέβαιο, και να τους δώσεις πολλά φιλιά από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:12 Η moukelis έγραψε: #3.491 18-01-09 12:12 Καλημερα κουνακια!Καλα να περασετε,χαιρετισμους στη γατοσυμπεθερα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 08:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.492 19-01-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα ειδα και μ`αρεσαν πολυ αλλα απο χτες αυτο το ιντερνετ.....αντε μη το σπασω,εχω και νευρα τωρα Πες μου οτι δεν το λες για μενα γιατι αν ναι θα στενοχωρηθω που η φιλη μου δεν με καταλαβαινει. Click για ανάπτυξη... Οχι αγαααααπη μου που λεει και η Αναστασια Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας παω για υπνο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας ξυπνησω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 08:53 Η Raisa έγραψε: #3.493 19-01-09 08:53 Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 09:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.494 19-01-09 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Εγω θα΄λεγα κοιτα ποιος σου βγαζει τη γλωσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 09:19 Ο EL GATO έγραψε: #3.495 19-01-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτο μου βγαζει τη γλωσσα. Μοιαζει λιγο με τον Μουψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:25 Η staman2 έγραψε: #3.496 19-01-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Καλημερούδια Νικολέτα!!! καλέ μαζέψτε το αυτο το θρασύτατο που βγάζει και τη γλώσσα του πρωί πρωί!!! Λοιπον! Για άλλη μια φορά περάσαμε εκπληκτικά στο υπέροχο σπιτικό της Νεκταρίας. Και η αγάπη κι η φιλοξενία της εμένα προσωπικά με σκλαβώνει!!! Παιδια: χάιδεψα, φίλησα, ζούληξα, κατευχαριστήθηκα τα ΥΠΕΡΟΧΑ μικρά και μεγάλα της μωρά!!! Απίστευτα κ τα αγόρια και τα κορίτσια της κουνάκια! Αλλά .. Κι ο Ιβάν η αδυναμία μου, κι ο Μπλάκυ ο κουκλος ο μαύρος ο περσικός της. Και οι κουκλάρες οι θηλυκιές.! οι κουνίτσες της. Σε μια φάση μπήκαμε στο δωμάτιο της Νεκταρίας και καμαρώσαμε 5 υπέροχες γουνες απλωμένες πάνω στο κρεβάτι της! Τεντωμένα κοριτσάκια που χαλάρωναν! Και... καθήσαμε με τη Σταυρουλα κ την Νεκταρία, ώρα πολλή στα υπέροχα μωράαααα.Παιδιά απίστευτο 7 μωρά μασουλαγαν κι έπαιζαν ατελειωτα γύρω μας κ σκαρφάλωναν πάνω στα κεφάλια μας. Ακολουθει το απόγευμα και φωτογραφικο υλικό αν συμφωνει κι η Νεκταρία (Οχι τιποτ΄άλλο αλλα εισβάλαμε στον χωρο της μπαινοβγαίναμε κ φωτογραφίζαμε κ τραβάγαμε βίντεο αβέρτα κι η καημένη δεν μας το αρνήθηκε ούτε μια φορα.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:45 Η moukelis έγραψε: #3.497 19-01-09 10:45 Θελουμε να δουμε τα μωρααααααααααααα! Η Elizabeth ειναι τοσο ομορφη κι απο κοντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:49 Η Νεκταρια έγραψε: #3.498 19-01-09 10:49 Καλημερα και καλη εβδομαδα, Οπως τα ειπε και η Αναστασια τα περασαμε υπεροχα εχτες.και βεβαιως να βαλεις φωτογραφιες οσες θες Αναστασακο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Η staman2 έγραψε: #3.499 19-01-09 11:26 Δώρα ναι η Ελἰζαμπεθ είναι μια κουκλάρα αλλα λίγο στριγγλίτσα. χιχιχι Δηλ διεκδικεί πολύ τα παιχνίδια... Γέλασε με την ψυχή μου. Τα είχε βάλει καλέ με τα μικρά τα αρσενικά και έκανε αυτο το υποχθόνιο νιάρρρρρ όταν πήγαινε να της πάρει το παιχνίδι κάποιο άλλο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #3.500 19-01-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δώρα ναι η Ελἰζαμπεθ είναι μια κουκλάρα αλλα λίγο στριγγλίτσα. χιχιχι Δηλ διεκδικεί πολύ τα παιχνίδια... Γέλασε με την ψυχή μου. Τα είχε βάλει καλέ με τα μικρά τα αρσενικά και έκανε αυτο το υποχθόνιο νιάρρρρρ όταν πήγαινε να της πάρει το παιχνίδι κάποιο άλλο γατάκι Click για ανάπτυξη... Εεεετσι το ειχα σταμπαρει αυτο το γατι απο την αρχη οτι θα ηταν το αγαπημενο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε Παύλο...σου'γραψα κι εγω αλλα σερνεται σημερα το Internet και φαινεται με πεταξε εξω... ΚΟΥΚΛΟΣ!! Και για 4 μηνων, τεραστιος!!Κουνακι γαρ Ναι αλλα για τα μωρα που ψαχνω και σας βαζω...κουβεντα... Click για ανάπτυξη... Τα ειδα και μ`αρεσαν πολυ αλλα απο χτες αυτο το ιντερνετ.....αντε μη το σπασω,εχω και νευρα τωρα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μωρε...απλα ηθελα καπου να γκρινιαξω και πετυχα εσενα στο δρομο μου... και συνεχιζω...κι εγω εβαλα τη Σεμελη μου στους Birmans... και τα υπολοιπα...αλλα εσεις δεν μας καταδεχεστε...μονο εσυ καμια φορα.... Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι δεν το λες για μενα γιατι αν ναι θα στενοχωρηθω που η φιλη μου δεν με καταλαβαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 03:17 Ο EL GATO έγραψε: #3.484 18-01-09 03:17 Ας παω για υπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:03 Ο EL GATO έγραψε: #3.485 18-01-09 11:03 Ας ξυπνησω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:09 Η Raisa έγραψε: #3.486 18-01-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας παω για υπνο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας ξυπνησω.... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο, με σένα τελειώνει και ξεκινάει η μέρα....μόλις ξύπνησα κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.487 18-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας παω για υπνο... Click για ανάπτυξη... νυχτοπουλι μου εσυ Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας ξυπνησω.... Click για ανάπτυξη... Καλημερα Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Παύλο, με σένα τελειώνει και ξεκινάει η μέρα....μόλις ξύπνησα κι εγώ Click για ανάπτυξη... Καλημερα στην ομορφη Θεσσαλονικη Το ξενυχτησαμε εχτες?Περασατε καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:18 Η Raisa έγραψε: #3.488 18-01-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα στην ομορφη Θεσσαλονικη Το ξενυχτησαμε εχτες?Περασατε καλα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καλή μου....το ξενυχτήσαμε ως ένα σημείο ...και σήμερα δεν έλεγα να σηκωθώ....όταν είδα το ρολόι 11 παρά πετάχτηκα από το κρεβάτι....εσείς όλα καλά? Τα μωρά τι κάνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η Νεκταρια έγραψε: #3.489 18-01-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα καλή μου....το ξενυχτήσαμε ως ένα σημείο ...και σήμερα δεν έλεγα να σηκωθώ....όταν είδα το ρολόι 11 παρά πετάχτηκα από το κρεβάτι....εσείς όλα καλά? Τα μωρά τι κάνουν? Click για ανάπτυξη... ολα και ολοι καλα.Σημερα θα εχουμε εκλεκτη παρεα και τα κουνακια θα χαρουν πολυ.Θαρθουν Αναστασια,Σταυρουλα και Δημητρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:50 Η Raisa έγραψε: #3.490 18-01-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ολα και ολοι καλα.Σημερα θα εχουμε εκλεκτη παρεα και τα κουνακια θα χαρουν πολυ.Θαρθουν Αναστασια,Σταυρουλα και Δημητρης. Click για ανάπτυξη... Ααααααα....ζηλεύωωωω....θέλω και εγώωωω:cry::cry:.....γμτ, γιατί να είσαι τόσο μακρυά Καλά να περάσετε, που είναι βέβαιο, και να τους δώσεις πολλά φιλιά από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:12 Η moukelis έγραψε: #3.491 18-01-09 12:12 Καλημερα κουνακια!Καλα να περασετε,χαιρετισμους στη γατοσυμπεθερα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 08:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.492 19-01-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα ειδα και μ`αρεσαν πολυ αλλα απο χτες αυτο το ιντερνετ.....αντε μη το σπασω,εχω και νευρα τωρα Πες μου οτι δεν το λες για μενα γιατι αν ναι θα στενοχωρηθω που η φιλη μου δεν με καταλαβαινει. Click για ανάπτυξη... Οχι αγαααααπη μου που λεει και η Αναστασια Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας παω για υπνο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας ξυπνησω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 08:53 Η Raisa έγραψε: #3.493 19-01-09 08:53 Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 09:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.494 19-01-09 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Εγω θα΄λεγα κοιτα ποιος σου βγαζει τη γλωσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 09:19 Ο EL GATO έγραψε: #3.495 19-01-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτο μου βγαζει τη γλωσσα. Μοιαζει λιγο με τον Μουψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:25 Η staman2 έγραψε: #3.496 19-01-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Καλημερούδια Νικολέτα!!! καλέ μαζέψτε το αυτο το θρασύτατο που βγάζει και τη γλώσσα του πρωί πρωί!!! Λοιπον! Για άλλη μια φορά περάσαμε εκπληκτικά στο υπέροχο σπιτικό της Νεκταρίας. Και η αγάπη κι η φιλοξενία της εμένα προσωπικά με σκλαβώνει!!! Παιδια: χάιδεψα, φίλησα, ζούληξα, κατευχαριστήθηκα τα ΥΠΕΡΟΧΑ μικρά και μεγάλα της μωρά!!! Απίστευτα κ τα αγόρια και τα κορίτσια της κουνάκια! Αλλά .. Κι ο Ιβάν η αδυναμία μου, κι ο Μπλάκυ ο κουκλος ο μαύρος ο περσικός της. Και οι κουκλάρες οι θηλυκιές.! οι κουνίτσες της. Σε μια φάση μπήκαμε στο δωμάτιο της Νεκταρίας και καμαρώσαμε 5 υπέροχες γουνες απλωμένες πάνω στο κρεβάτι της! Τεντωμένα κοριτσάκια που χαλάρωναν! Και... καθήσαμε με τη Σταυρουλα κ την Νεκταρία, ώρα πολλή στα υπέροχα μωράαααα.Παιδιά απίστευτο 7 μωρά μασουλαγαν κι έπαιζαν ατελειωτα γύρω μας κ σκαρφάλωναν πάνω στα κεφάλια μας. Ακολουθει το απόγευμα και φωτογραφικο υλικό αν συμφωνει κι η Νεκταρία (Οχι τιποτ΄άλλο αλλα εισβάλαμε στον χωρο της μπαινοβγαίναμε κ φωτογραφίζαμε κ τραβάγαμε βίντεο αβέρτα κι η καημένη δεν μας το αρνήθηκε ούτε μια φορα.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:45 Η moukelis έγραψε: #3.497 19-01-09 10:45 Θελουμε να δουμε τα μωρααααααααααααα! Η Elizabeth ειναι τοσο ομορφη κι απο κοντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:49 Η Νεκταρια έγραψε: #3.498 19-01-09 10:49 Καλημερα και καλη εβδομαδα, Οπως τα ειπε και η Αναστασια τα περασαμε υπεροχα εχτες.και βεβαιως να βαλεις φωτογραφιες οσες θες Αναστασακο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Η staman2 έγραψε: #3.499 19-01-09 11:26 Δώρα ναι η Ελἰζαμπεθ είναι μια κουκλάρα αλλα λίγο στριγγλίτσα. χιχιχι Δηλ διεκδικεί πολύ τα παιχνίδια... Γέλασε με την ψυχή μου. Τα είχε βάλει καλέ με τα μικρά τα αρσενικά και έκανε αυτο το υποχθόνιο νιάρρρρρ όταν πήγαινε να της πάρει το παιχνίδι κάποιο άλλο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #3.500 19-01-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δώρα ναι η Ελἰζαμπεθ είναι μια κουκλάρα αλλα λίγο στριγγλίτσα. χιχιχι Δηλ διεκδικεί πολύ τα παιχνίδια... Γέλασε με την ψυχή μου. Τα είχε βάλει καλέ με τα μικρά τα αρσενικά και έκανε αυτο το υποχθόνιο νιάρρρρρ όταν πήγαινε να της πάρει το παιχνίδι κάποιο άλλο γατάκι Click για ανάπτυξη... Εεεετσι το ειχα σταμπαρει αυτο το γατι απο την αρχη οτι θα ηταν το αγαπημενο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ας παω για υπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:03 Ο EL GATO έγραψε: #3.485 18-01-09 11:03 Ας ξυπνησω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:09 Η Raisa έγραψε: #3.486 18-01-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας παω για υπνο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας ξυπνησω.... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο, με σένα τελειώνει και ξεκινάει η μέρα....μόλις ξύπνησα κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.487 18-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας παω για υπνο... Click για ανάπτυξη... νυχτοπουλι μου εσυ Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας ξυπνησω.... Click για ανάπτυξη... Καλημερα Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Παύλο, με σένα τελειώνει και ξεκινάει η μέρα....μόλις ξύπνησα κι εγώ Click για ανάπτυξη... Καλημερα στην ομορφη Θεσσαλονικη Το ξενυχτησαμε εχτες?Περασατε καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:18 Η Raisa έγραψε: #3.488 18-01-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα στην ομορφη Θεσσαλονικη Το ξενυχτησαμε εχτες?Περασατε καλα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καλή μου....το ξενυχτήσαμε ως ένα σημείο ...και σήμερα δεν έλεγα να σηκωθώ....όταν είδα το ρολόι 11 παρά πετάχτηκα από το κρεβάτι....εσείς όλα καλά? Τα μωρά τι κάνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η Νεκταρια έγραψε: #3.489 18-01-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα καλή μου....το ξενυχτήσαμε ως ένα σημείο ...και σήμερα δεν έλεγα να σηκωθώ....όταν είδα το ρολόι 11 παρά πετάχτηκα από το κρεβάτι....εσείς όλα καλά? Τα μωρά τι κάνουν? Click για ανάπτυξη... ολα και ολοι καλα.Σημερα θα εχουμε εκλεκτη παρεα και τα κουνακια θα χαρουν πολυ.Θαρθουν Αναστασια,Σταυρουλα και Δημητρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:50 Η Raisa έγραψε: #3.490 18-01-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ολα και ολοι καλα.Σημερα θα εχουμε εκλεκτη παρεα και τα κουνακια θα χαρουν πολυ.Θαρθουν Αναστασια,Σταυρουλα και Δημητρης. Click για ανάπτυξη... Ααααααα....ζηλεύωωωω....θέλω και εγώωωω:cry::cry:.....γμτ, γιατί να είσαι τόσο μακρυά Καλά να περάσετε, που είναι βέβαιο, και να τους δώσεις πολλά φιλιά από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:12 Η moukelis έγραψε: #3.491 18-01-09 12:12 Καλημερα κουνακια!Καλα να περασετε,χαιρετισμους στη γατοσυμπεθερα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 08:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.492 19-01-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα ειδα και μ`αρεσαν πολυ αλλα απο χτες αυτο το ιντερνετ.....αντε μη το σπασω,εχω και νευρα τωρα Πες μου οτι δεν το λες για μενα γιατι αν ναι θα στενοχωρηθω που η φιλη μου δεν με καταλαβαινει. Click για ανάπτυξη... Οχι αγαααααπη μου που λεει και η Αναστασια Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας παω για υπνο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας ξυπνησω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 08:53 Η Raisa έγραψε: #3.493 19-01-09 08:53 Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 09:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.494 19-01-09 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Εγω θα΄λεγα κοιτα ποιος σου βγαζει τη γλωσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 09:19 Ο EL GATO έγραψε: #3.495 19-01-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτο μου βγαζει τη γλωσσα. Μοιαζει λιγο με τον Μουψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:25 Η staman2 έγραψε: #3.496 19-01-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Καλημερούδια Νικολέτα!!! καλέ μαζέψτε το αυτο το θρασύτατο που βγάζει και τη γλώσσα του πρωί πρωί!!! Λοιπον! Για άλλη μια φορά περάσαμε εκπληκτικά στο υπέροχο σπιτικό της Νεκταρίας. Και η αγάπη κι η φιλοξενία της εμένα προσωπικά με σκλαβώνει!!! Παιδια: χάιδεψα, φίλησα, ζούληξα, κατευχαριστήθηκα τα ΥΠΕΡΟΧΑ μικρά και μεγάλα της μωρά!!! Απίστευτα κ τα αγόρια και τα κορίτσια της κουνάκια! Αλλά .. Κι ο Ιβάν η αδυναμία μου, κι ο Μπλάκυ ο κουκλος ο μαύρος ο περσικός της. Και οι κουκλάρες οι θηλυκιές.! οι κουνίτσες της. Σε μια φάση μπήκαμε στο δωμάτιο της Νεκταρίας και καμαρώσαμε 5 υπέροχες γουνες απλωμένες πάνω στο κρεβάτι της! Τεντωμένα κοριτσάκια που χαλάρωναν! Και... καθήσαμε με τη Σταυρουλα κ την Νεκταρία, ώρα πολλή στα υπέροχα μωράαααα.Παιδιά απίστευτο 7 μωρά μασουλαγαν κι έπαιζαν ατελειωτα γύρω μας κ σκαρφάλωναν πάνω στα κεφάλια μας. Ακολουθει το απόγευμα και φωτογραφικο υλικό αν συμφωνει κι η Νεκταρία (Οχι τιποτ΄άλλο αλλα εισβάλαμε στον χωρο της μπαινοβγαίναμε κ φωτογραφίζαμε κ τραβάγαμε βίντεο αβέρτα κι η καημένη δεν μας το αρνήθηκε ούτε μια φορα.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:45 Η moukelis έγραψε: #3.497 19-01-09 10:45 Θελουμε να δουμε τα μωρααααααααααααα! Η Elizabeth ειναι τοσο ομορφη κι απο κοντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:49 Η Νεκταρια έγραψε: #3.498 19-01-09 10:49 Καλημερα και καλη εβδομαδα, Οπως τα ειπε και η Αναστασια τα περασαμε υπεροχα εχτες.και βεβαιως να βαλεις φωτογραφιες οσες θες Αναστασακο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Η staman2 έγραψε: #3.499 19-01-09 11:26 Δώρα ναι η Ελἰζαμπεθ είναι μια κουκλάρα αλλα λίγο στριγγλίτσα. χιχιχι Δηλ διεκδικεί πολύ τα παιχνίδια... Γέλασε με την ψυχή μου. Τα είχε βάλει καλέ με τα μικρά τα αρσενικά και έκανε αυτο το υποχθόνιο νιάρρρρρ όταν πήγαινε να της πάρει το παιχνίδι κάποιο άλλο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #3.500 19-01-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δώρα ναι η Ελἰζαμπεθ είναι μια κουκλάρα αλλα λίγο στριγγλίτσα. χιχιχι Δηλ διεκδικεί πολύ τα παιχνίδια... Γέλασε με την ψυχή μου. Τα είχε βάλει καλέ με τα μικρά τα αρσενικά και έκανε αυτο το υποχθόνιο νιάρρρρρ όταν πήγαινε να της πάρει το παιχνίδι κάποιο άλλο γατάκι Click για ανάπτυξη... Εεεετσι το ειχα σταμπαρει αυτο το γατι απο την αρχη οτι θα ηταν το αγαπημενο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ας ξυπνησω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:09 Η Raisa έγραψε: #3.486 18-01-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας παω για υπνο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας ξυπνησω.... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο, με σένα τελειώνει και ξεκινάει η μέρα....μόλις ξύπνησα κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.487 18-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας παω για υπνο... Click για ανάπτυξη... νυχτοπουλι μου εσυ Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας ξυπνησω.... Click για ανάπτυξη... Καλημερα Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Παύλο, με σένα τελειώνει και ξεκινάει η μέρα....μόλις ξύπνησα κι εγώ Click για ανάπτυξη... Καλημερα στην ομορφη Θεσσαλονικη Το ξενυχτησαμε εχτες?Περασατε καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:18 Η Raisa έγραψε: #3.488 18-01-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα στην ομορφη Θεσσαλονικη Το ξενυχτησαμε εχτες?Περασατε καλα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καλή μου....το ξενυχτήσαμε ως ένα σημείο ...και σήμερα δεν έλεγα να σηκωθώ....όταν είδα το ρολόι 11 παρά πετάχτηκα από το κρεβάτι....εσείς όλα καλά? Τα μωρά τι κάνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η Νεκταρια έγραψε: #3.489 18-01-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα καλή μου....το ξενυχτήσαμε ως ένα σημείο ...και σήμερα δεν έλεγα να σηκωθώ....όταν είδα το ρολόι 11 παρά πετάχτηκα από το κρεβάτι....εσείς όλα καλά? Τα μωρά τι κάνουν? Click για ανάπτυξη... ολα και ολοι καλα.Σημερα θα εχουμε εκλεκτη παρεα και τα κουνακια θα χαρουν πολυ.Θαρθουν Αναστασια,Σταυρουλα και Δημητρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:50 Η Raisa έγραψε: #3.490 18-01-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ολα και ολοι καλα.Σημερα θα εχουμε εκλεκτη παρεα και τα κουνακια θα χαρουν πολυ.Θαρθουν Αναστασια,Σταυρουλα και Δημητρης. Click για ανάπτυξη... Ααααααα....ζηλεύωωωω....θέλω και εγώωωω:cry::cry:.....γμτ, γιατί να είσαι τόσο μακρυά Καλά να περάσετε, που είναι βέβαιο, και να τους δώσεις πολλά φιλιά από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:12 Η moukelis έγραψε: #3.491 18-01-09 12:12 Καλημερα κουνακια!Καλα να περασετε,χαιρετισμους στη γατοσυμπεθερα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 08:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.492 19-01-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα ειδα και μ`αρεσαν πολυ αλλα απο χτες αυτο το ιντερνετ.....αντε μη το σπασω,εχω και νευρα τωρα Πες μου οτι δεν το λες για μενα γιατι αν ναι θα στενοχωρηθω που η φιλη μου δεν με καταλαβαινει. Click για ανάπτυξη... Οχι αγαααααπη μου που λεει και η Αναστασια Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας παω για υπνο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας ξυπνησω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 08:53 Η Raisa έγραψε: #3.493 19-01-09 08:53 Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 09:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.494 19-01-09 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Εγω θα΄λεγα κοιτα ποιος σου βγαζει τη γλωσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 09:19 Ο EL GATO έγραψε: #3.495 19-01-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτο μου βγαζει τη γλωσσα. Μοιαζει λιγο με τον Μουψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:25 Η staman2 έγραψε: #3.496 19-01-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Καλημερούδια Νικολέτα!!! καλέ μαζέψτε το αυτο το θρασύτατο που βγάζει και τη γλώσσα του πρωί πρωί!!! Λοιπον! Για άλλη μια φορά περάσαμε εκπληκτικά στο υπέροχο σπιτικό της Νεκταρίας. Και η αγάπη κι η φιλοξενία της εμένα προσωπικά με σκλαβώνει!!! Παιδια: χάιδεψα, φίλησα, ζούληξα, κατευχαριστήθηκα τα ΥΠΕΡΟΧΑ μικρά και μεγάλα της μωρά!!! Απίστευτα κ τα αγόρια και τα κορίτσια της κουνάκια! Αλλά .. Κι ο Ιβάν η αδυναμία μου, κι ο Μπλάκυ ο κουκλος ο μαύρος ο περσικός της. Και οι κουκλάρες οι θηλυκιές.! οι κουνίτσες της. Σε μια φάση μπήκαμε στο δωμάτιο της Νεκταρίας και καμαρώσαμε 5 υπέροχες γουνες απλωμένες πάνω στο κρεβάτι της! Τεντωμένα κοριτσάκια που χαλάρωναν! Και... καθήσαμε με τη Σταυρουλα κ την Νεκταρία, ώρα πολλή στα υπέροχα μωράαααα.Παιδιά απίστευτο 7 μωρά μασουλαγαν κι έπαιζαν ατελειωτα γύρω μας κ σκαρφάλωναν πάνω στα κεφάλια μας. Ακολουθει το απόγευμα και φωτογραφικο υλικό αν συμφωνει κι η Νεκταρία (Οχι τιποτ΄άλλο αλλα εισβάλαμε στον χωρο της μπαινοβγαίναμε κ φωτογραφίζαμε κ τραβάγαμε βίντεο αβέρτα κι η καημένη δεν μας το αρνήθηκε ούτε μια φορα.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:45 Η moukelis έγραψε: #3.497 19-01-09 10:45 Θελουμε να δουμε τα μωρααααααααααααα! Η Elizabeth ειναι τοσο ομορφη κι απο κοντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:49 Η Νεκταρια έγραψε: #3.498 19-01-09 10:49 Καλημερα και καλη εβδομαδα, Οπως τα ειπε και η Αναστασια τα περασαμε υπεροχα εχτες.και βεβαιως να βαλεις φωτογραφιες οσες θες Αναστασακο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Η staman2 έγραψε: #3.499 19-01-09 11:26 Δώρα ναι η Ελἰζαμπεθ είναι μια κουκλάρα αλλα λίγο στριγγλίτσα. χιχιχι Δηλ διεκδικεί πολύ τα παιχνίδια... Γέλασε με την ψυχή μου. Τα είχε βάλει καλέ με τα μικρά τα αρσενικά και έκανε αυτο το υποχθόνιο νιάρρρρρ όταν πήγαινε να της πάρει το παιχνίδι κάποιο άλλο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #3.500 19-01-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δώρα ναι η Ελἰζαμπεθ είναι μια κουκλάρα αλλα λίγο στριγγλίτσα. χιχιχι Δηλ διεκδικεί πολύ τα παιχνίδια... Γέλασε με την ψυχή μου. Τα είχε βάλει καλέ με τα μικρά τα αρσενικά και έκανε αυτο το υποχθόνιο νιάρρρρρ όταν πήγαινε να της πάρει το παιχνίδι κάποιο άλλο γατάκι Click για ανάπτυξη... Εεεετσι το ειχα σταμπαρει αυτο το γατι απο την αρχη οτι θα ηταν το αγαπημενο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας παω για υπνο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας ξυπνησω.... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο, με σένα τελειώνει και ξεκινάει η μέρα....μόλις ξύπνησα κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.487 18-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας παω για υπνο... Click για ανάπτυξη... νυχτοπουλι μου εσυ Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας ξυπνησω.... Click για ανάπτυξη... Καλημερα Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Παύλο, με σένα τελειώνει και ξεκινάει η μέρα....μόλις ξύπνησα κι εγώ Click για ανάπτυξη... Καλημερα στην ομορφη Θεσσαλονικη Το ξενυχτησαμε εχτες?Περασατε καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:18 Η Raisa έγραψε: #3.488 18-01-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα στην ομορφη Θεσσαλονικη Το ξενυχτησαμε εχτες?Περασατε καλα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καλή μου....το ξενυχτήσαμε ως ένα σημείο ...και σήμερα δεν έλεγα να σηκωθώ....όταν είδα το ρολόι 11 παρά πετάχτηκα από το κρεβάτι....εσείς όλα καλά? Τα μωρά τι κάνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η Νεκταρια έγραψε: #3.489 18-01-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα καλή μου....το ξενυχτήσαμε ως ένα σημείο ...και σήμερα δεν έλεγα να σηκωθώ....όταν είδα το ρολόι 11 παρά πετάχτηκα από το κρεβάτι....εσείς όλα καλά? Τα μωρά τι κάνουν? Click για ανάπτυξη... ολα και ολοι καλα.Σημερα θα εχουμε εκλεκτη παρεα και τα κουνακια θα χαρουν πολυ.Θαρθουν Αναστασια,Σταυρουλα και Δημητρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:50 Η Raisa έγραψε: #3.490 18-01-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ολα και ολοι καλα.Σημερα θα εχουμε εκλεκτη παρεα και τα κουνακια θα χαρουν πολυ.Θαρθουν Αναστασια,Σταυρουλα και Δημητρης. Click για ανάπτυξη... Ααααααα....ζηλεύωωωω....θέλω και εγώωωω:cry::cry:.....γμτ, γιατί να είσαι τόσο μακρυά Καλά να περάσετε, που είναι βέβαιο, και να τους δώσεις πολλά φιλιά από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:12 Η moukelis έγραψε: #3.491 18-01-09 12:12 Καλημερα κουνακια!Καλα να περασετε,χαιρετισμους στη γατοσυμπεθερα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 08:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.492 19-01-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα ειδα και μ`αρεσαν πολυ αλλα απο χτες αυτο το ιντερνετ.....αντε μη το σπασω,εχω και νευρα τωρα Πες μου οτι δεν το λες για μενα γιατι αν ναι θα στενοχωρηθω που η φιλη μου δεν με καταλαβαινει. Click για ανάπτυξη... Οχι αγαααααπη μου που λεει και η Αναστασια Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας παω για υπνο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας ξυπνησω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 08:53 Η Raisa έγραψε: #3.493 19-01-09 08:53 Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 09:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.494 19-01-09 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Εγω θα΄λεγα κοιτα ποιος σου βγαζει τη γλωσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 09:19 Ο EL GATO έγραψε: #3.495 19-01-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτο μου βγαζει τη γλωσσα. Μοιαζει λιγο με τον Μουψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:25 Η staman2 έγραψε: #3.496 19-01-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Καλημερούδια Νικολέτα!!! καλέ μαζέψτε το αυτο το θρασύτατο που βγάζει και τη γλώσσα του πρωί πρωί!!! Λοιπον! Για άλλη μια φορά περάσαμε εκπληκτικά στο υπέροχο σπιτικό της Νεκταρίας. Και η αγάπη κι η φιλοξενία της εμένα προσωπικά με σκλαβώνει!!! Παιδια: χάιδεψα, φίλησα, ζούληξα, κατευχαριστήθηκα τα ΥΠΕΡΟΧΑ μικρά και μεγάλα της μωρά!!! Απίστευτα κ τα αγόρια και τα κορίτσια της κουνάκια! Αλλά .. Κι ο Ιβάν η αδυναμία μου, κι ο Μπλάκυ ο κουκλος ο μαύρος ο περσικός της. Και οι κουκλάρες οι θηλυκιές.! οι κουνίτσες της. Σε μια φάση μπήκαμε στο δωμάτιο της Νεκταρίας και καμαρώσαμε 5 υπέροχες γουνες απλωμένες πάνω στο κρεβάτι της! Τεντωμένα κοριτσάκια που χαλάρωναν! Και... καθήσαμε με τη Σταυρουλα κ την Νεκταρία, ώρα πολλή στα υπέροχα μωράαααα.Παιδιά απίστευτο 7 μωρά μασουλαγαν κι έπαιζαν ατελειωτα γύρω μας κ σκαρφάλωναν πάνω στα κεφάλια μας. Ακολουθει το απόγευμα και φωτογραφικο υλικό αν συμφωνει κι η Νεκταρία (Οχι τιποτ΄άλλο αλλα εισβάλαμε στον χωρο της μπαινοβγαίναμε κ φωτογραφίζαμε κ τραβάγαμε βίντεο αβέρτα κι η καημένη δεν μας το αρνήθηκε ούτε μια φορα.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:45 Η moukelis έγραψε: #3.497 19-01-09 10:45 Θελουμε να δουμε τα μωρααααααααααααα! Η Elizabeth ειναι τοσο ομορφη κι απο κοντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:49 Η Νεκταρια έγραψε: #3.498 19-01-09 10:49 Καλημερα και καλη εβδομαδα, Οπως τα ειπε και η Αναστασια τα περασαμε υπεροχα εχτες.και βεβαιως να βαλεις φωτογραφιες οσες θες Αναστασακο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Η staman2 έγραψε: #3.499 19-01-09 11:26 Δώρα ναι η Ελἰζαμπεθ είναι μια κουκλάρα αλλα λίγο στριγγλίτσα. χιχιχι Δηλ διεκδικεί πολύ τα παιχνίδια... Γέλασε με την ψυχή μου. Τα είχε βάλει καλέ με τα μικρά τα αρσενικά και έκανε αυτο το υποχθόνιο νιάρρρρρ όταν πήγαινε να της πάρει το παιχνίδι κάποιο άλλο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #3.500 19-01-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δώρα ναι η Ελἰζαμπεθ είναι μια κουκλάρα αλλα λίγο στριγγλίτσα. χιχιχι Δηλ διεκδικεί πολύ τα παιχνίδια... Γέλασε με την ψυχή μου. Τα είχε βάλει καλέ με τα μικρά τα αρσενικά και έκανε αυτο το υποχθόνιο νιάρρρρρ όταν πήγαινε να της πάρει το παιχνίδι κάποιο άλλο γατάκι Click για ανάπτυξη... Εεεετσι το ειχα σταμπαρει αυτο το γατι απο την αρχη οτι θα ηταν το αγαπημενο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας παω για υπνο... Click για ανάπτυξη... νυχτοπουλι μου εσυ Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας ξυπνησω.... Click για ανάπτυξη... Καλημερα Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Παύλο, με σένα τελειώνει και ξεκινάει η μέρα....μόλις ξύπνησα κι εγώ Click για ανάπτυξη... Καλημερα στην ομορφη Θεσσαλονικη Το ξενυχτησαμε εχτες?Περασατε καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:18 Η Raisa έγραψε: #3.488 18-01-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα στην ομορφη Θεσσαλονικη Το ξενυχτησαμε εχτες?Περασατε καλα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καλή μου....το ξενυχτήσαμε ως ένα σημείο ...και σήμερα δεν έλεγα να σηκωθώ....όταν είδα το ρολόι 11 παρά πετάχτηκα από το κρεβάτι....εσείς όλα καλά? Τα μωρά τι κάνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η Νεκταρια έγραψε: #3.489 18-01-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα καλή μου....το ξενυχτήσαμε ως ένα σημείο ...και σήμερα δεν έλεγα να σηκωθώ....όταν είδα το ρολόι 11 παρά πετάχτηκα από το κρεβάτι....εσείς όλα καλά? Τα μωρά τι κάνουν? Click για ανάπτυξη... ολα και ολοι καλα.Σημερα θα εχουμε εκλεκτη παρεα και τα κουνακια θα χαρουν πολυ.Θαρθουν Αναστασια,Σταυρουλα και Δημητρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:50 Η Raisa έγραψε: #3.490 18-01-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ολα και ολοι καλα.Σημερα θα εχουμε εκλεκτη παρεα και τα κουνακια θα χαρουν πολυ.Θαρθουν Αναστασια,Σταυρουλα και Δημητρης. Click για ανάπτυξη... Ααααααα....ζηλεύωωωω....θέλω και εγώωωω:cry::cry:.....γμτ, γιατί να είσαι τόσο μακρυά Καλά να περάσετε, που είναι βέβαιο, και να τους δώσεις πολλά φιλιά από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:12 Η moukelis έγραψε: #3.491 18-01-09 12:12 Καλημερα κουνακια!Καλα να περασετε,χαιρετισμους στη γατοσυμπεθερα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 08:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.492 19-01-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα ειδα και μ`αρεσαν πολυ αλλα απο χτες αυτο το ιντερνετ.....αντε μη το σπασω,εχω και νευρα τωρα Πες μου οτι δεν το λες για μενα γιατι αν ναι θα στενοχωρηθω που η φιλη μου δεν με καταλαβαινει. Click για ανάπτυξη... Οχι αγαααααπη μου που λεει και η Αναστασια Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας παω για υπνο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας ξυπνησω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 08:53 Η Raisa έγραψε: #3.493 19-01-09 08:53 Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 09:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.494 19-01-09 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Εγω θα΄λεγα κοιτα ποιος σου βγαζει τη γλωσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 09:19 Ο EL GATO έγραψε: #3.495 19-01-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτο μου βγαζει τη γλωσσα. Μοιαζει λιγο με τον Μουψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:25 Η staman2 έγραψε: #3.496 19-01-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Καλημερούδια Νικολέτα!!! καλέ μαζέψτε το αυτο το θρασύτατο που βγάζει και τη γλώσσα του πρωί πρωί!!! Λοιπον! Για άλλη μια φορά περάσαμε εκπληκτικά στο υπέροχο σπιτικό της Νεκταρίας. Και η αγάπη κι η φιλοξενία της εμένα προσωπικά με σκλαβώνει!!! Παιδια: χάιδεψα, φίλησα, ζούληξα, κατευχαριστήθηκα τα ΥΠΕΡΟΧΑ μικρά και μεγάλα της μωρά!!! Απίστευτα κ τα αγόρια και τα κορίτσια της κουνάκια! Αλλά .. Κι ο Ιβάν η αδυναμία μου, κι ο Μπλάκυ ο κουκλος ο μαύρος ο περσικός της. Και οι κουκλάρες οι θηλυκιές.! οι κουνίτσες της. Σε μια φάση μπήκαμε στο δωμάτιο της Νεκταρίας και καμαρώσαμε 5 υπέροχες γουνες απλωμένες πάνω στο κρεβάτι της! Τεντωμένα κοριτσάκια που χαλάρωναν! Και... καθήσαμε με τη Σταυρουλα κ την Νεκταρία, ώρα πολλή στα υπέροχα μωράαααα.Παιδιά απίστευτο 7 μωρά μασουλαγαν κι έπαιζαν ατελειωτα γύρω μας κ σκαρφάλωναν πάνω στα κεφάλια μας. Ακολουθει το απόγευμα και φωτογραφικο υλικό αν συμφωνει κι η Νεκταρία (Οχι τιποτ΄άλλο αλλα εισβάλαμε στον χωρο της μπαινοβγαίναμε κ φωτογραφίζαμε κ τραβάγαμε βίντεο αβέρτα κι η καημένη δεν μας το αρνήθηκε ούτε μια φορα.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:45 Η moukelis έγραψε: #3.497 19-01-09 10:45 Θελουμε να δουμε τα μωρααααααααααααα! Η Elizabeth ειναι τοσο ομορφη κι απο κοντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:49 Η Νεκταρια έγραψε: #3.498 19-01-09 10:49 Καλημερα και καλη εβδομαδα, Οπως τα ειπε και η Αναστασια τα περασαμε υπεροχα εχτες.και βεβαιως να βαλεις φωτογραφιες οσες θες Αναστασακο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Η staman2 έγραψε: #3.499 19-01-09 11:26 Δώρα ναι η Ελἰζαμπεθ είναι μια κουκλάρα αλλα λίγο στριγγλίτσα. χιχιχι Δηλ διεκδικεί πολύ τα παιχνίδια... Γέλασε με την ψυχή μου. Τα είχε βάλει καλέ με τα μικρά τα αρσενικά και έκανε αυτο το υποχθόνιο νιάρρρρρ όταν πήγαινε να της πάρει το παιχνίδι κάποιο άλλο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #3.500 19-01-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δώρα ναι η Ελἰζαμπεθ είναι μια κουκλάρα αλλα λίγο στριγγλίτσα. χιχιχι Δηλ διεκδικεί πολύ τα παιχνίδια... Γέλασε με την ψυχή μου. Τα είχε βάλει καλέ με τα μικρά τα αρσενικά και έκανε αυτο το υποχθόνιο νιάρρρρρ όταν πήγαινε να της πάρει το παιχνίδι κάποιο άλλο γατάκι Click για ανάπτυξη... Εεεετσι το ειχα σταμπαρει αυτο το γατι απο την αρχη οτι θα ηταν το αγαπημενο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα στην ομορφη Θεσσαλονικη Το ξενυχτησαμε εχτες?Περασατε καλα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καλή μου....το ξενυχτήσαμε ως ένα σημείο ...και σήμερα δεν έλεγα να σηκωθώ....όταν είδα το ρολόι 11 παρά πετάχτηκα από το κρεβάτι....εσείς όλα καλά? Τα μωρά τι κάνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η Νεκταρια έγραψε: #3.489 18-01-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα καλή μου....το ξενυχτήσαμε ως ένα σημείο ...και σήμερα δεν έλεγα να σηκωθώ....όταν είδα το ρολόι 11 παρά πετάχτηκα από το κρεβάτι....εσείς όλα καλά? Τα μωρά τι κάνουν? Click για ανάπτυξη... ολα και ολοι καλα.Σημερα θα εχουμε εκλεκτη παρεα και τα κουνακια θα χαρουν πολυ.Θαρθουν Αναστασια,Σταυρουλα και Δημητρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:50 Η Raisa έγραψε: #3.490 18-01-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ολα και ολοι καλα.Σημερα θα εχουμε εκλεκτη παρεα και τα κουνακια θα χαρουν πολυ.Θαρθουν Αναστασια,Σταυρουλα και Δημητρης. Click για ανάπτυξη... Ααααααα....ζηλεύωωωω....θέλω και εγώωωω:cry::cry:.....γμτ, γιατί να είσαι τόσο μακρυά Καλά να περάσετε, που είναι βέβαιο, και να τους δώσεις πολλά φιλιά από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:12 Η moukelis έγραψε: #3.491 18-01-09 12:12 Καλημερα κουνακια!Καλα να περασετε,χαιρετισμους στη γατοσυμπεθερα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 08:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.492 19-01-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα ειδα και μ`αρεσαν πολυ αλλα απο χτες αυτο το ιντερνετ.....αντε μη το σπασω,εχω και νευρα τωρα Πες μου οτι δεν το λες για μενα γιατι αν ναι θα στενοχωρηθω που η φιλη μου δεν με καταλαβαινει. Click για ανάπτυξη... Οχι αγαααααπη μου που λεει και η Αναστασια Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας παω για υπνο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας ξυπνησω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 08:53 Η Raisa έγραψε: #3.493 19-01-09 08:53 Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 09:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.494 19-01-09 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Εγω θα΄λεγα κοιτα ποιος σου βγαζει τη γλωσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 09:19 Ο EL GATO έγραψε: #3.495 19-01-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτο μου βγαζει τη γλωσσα. Μοιαζει λιγο με τον Μουψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:25 Η staman2 έγραψε: #3.496 19-01-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Καλημερούδια Νικολέτα!!! καλέ μαζέψτε το αυτο το θρασύτατο που βγάζει και τη γλώσσα του πρωί πρωί!!! Λοιπον! Για άλλη μια φορά περάσαμε εκπληκτικά στο υπέροχο σπιτικό της Νεκταρίας. Και η αγάπη κι η φιλοξενία της εμένα προσωπικά με σκλαβώνει!!! Παιδια: χάιδεψα, φίλησα, ζούληξα, κατευχαριστήθηκα τα ΥΠΕΡΟΧΑ μικρά και μεγάλα της μωρά!!! Απίστευτα κ τα αγόρια και τα κορίτσια της κουνάκια! Αλλά .. Κι ο Ιβάν η αδυναμία μου, κι ο Μπλάκυ ο κουκλος ο μαύρος ο περσικός της. Και οι κουκλάρες οι θηλυκιές.! οι κουνίτσες της. Σε μια φάση μπήκαμε στο δωμάτιο της Νεκταρίας και καμαρώσαμε 5 υπέροχες γουνες απλωμένες πάνω στο κρεβάτι της! Τεντωμένα κοριτσάκια που χαλάρωναν! Και... καθήσαμε με τη Σταυρουλα κ την Νεκταρία, ώρα πολλή στα υπέροχα μωράαααα.Παιδιά απίστευτο 7 μωρά μασουλαγαν κι έπαιζαν ατελειωτα γύρω μας κ σκαρφάλωναν πάνω στα κεφάλια μας. Ακολουθει το απόγευμα και φωτογραφικο υλικό αν συμφωνει κι η Νεκταρία (Οχι τιποτ΄άλλο αλλα εισβάλαμε στον χωρο της μπαινοβγαίναμε κ φωτογραφίζαμε κ τραβάγαμε βίντεο αβέρτα κι η καημένη δεν μας το αρνήθηκε ούτε μια φορα.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:45 Η moukelis έγραψε: #3.497 19-01-09 10:45 Θελουμε να δουμε τα μωρααααααααααααα! Η Elizabeth ειναι τοσο ομορφη κι απο κοντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:49 Η Νεκταρια έγραψε: #3.498 19-01-09 10:49 Καλημερα και καλη εβδομαδα, Οπως τα ειπε και η Αναστασια τα περασαμε υπεροχα εχτες.και βεβαιως να βαλεις φωτογραφιες οσες θες Αναστασακο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Η staman2 έγραψε: #3.499 19-01-09 11:26 Δώρα ναι η Ελἰζαμπεθ είναι μια κουκλάρα αλλα λίγο στριγγλίτσα. χιχιχι Δηλ διεκδικεί πολύ τα παιχνίδια... Γέλασε με την ψυχή μου. Τα είχε βάλει καλέ με τα μικρά τα αρσενικά και έκανε αυτο το υποχθόνιο νιάρρρρρ όταν πήγαινε να της πάρει το παιχνίδι κάποιο άλλο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #3.500 19-01-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δώρα ναι η Ελἰζαμπεθ είναι μια κουκλάρα αλλα λίγο στριγγλίτσα. χιχιχι Δηλ διεκδικεί πολύ τα παιχνίδια... Γέλασε με την ψυχή μου. Τα είχε βάλει καλέ με τα μικρά τα αρσενικά και έκανε αυτο το υποχθόνιο νιάρρρρρ όταν πήγαινε να της πάρει το παιχνίδι κάποιο άλλο γατάκι Click για ανάπτυξη... Εεεετσι το ειχα σταμπαρει αυτο το γατι απο την αρχη οτι θα ηταν το αγαπημενο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα καλή μου....το ξενυχτήσαμε ως ένα σημείο ...και σήμερα δεν έλεγα να σηκωθώ....όταν είδα το ρολόι 11 παρά πετάχτηκα από το κρεβάτι....εσείς όλα καλά? Τα μωρά τι κάνουν? Click για ανάπτυξη... ολα και ολοι καλα.Σημερα θα εχουμε εκλεκτη παρεα και τα κουνακια θα χαρουν πολυ.Θαρθουν Αναστασια,Σταυρουλα και Δημητρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:50 Η Raisa έγραψε: #3.490 18-01-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ολα και ολοι καλα.Σημερα θα εχουμε εκλεκτη παρεα και τα κουνακια θα χαρουν πολυ.Θαρθουν Αναστασια,Σταυρουλα και Δημητρης. Click για ανάπτυξη... Ααααααα....ζηλεύωωωω....θέλω και εγώωωω:cry::cry:.....γμτ, γιατί να είσαι τόσο μακρυά Καλά να περάσετε, που είναι βέβαιο, και να τους δώσεις πολλά φιλιά από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:12 Η moukelis έγραψε: #3.491 18-01-09 12:12 Καλημερα κουνακια!Καλα να περασετε,χαιρετισμους στη γατοσυμπεθερα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 08:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.492 19-01-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα ειδα και μ`αρεσαν πολυ αλλα απο χτες αυτο το ιντερνετ.....αντε μη το σπασω,εχω και νευρα τωρα Πες μου οτι δεν το λες για μενα γιατι αν ναι θα στενοχωρηθω που η φιλη μου δεν με καταλαβαινει. Click για ανάπτυξη... Οχι αγαααααπη μου που λεει και η Αναστασια Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας παω για υπνο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας ξυπνησω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 08:53 Η Raisa έγραψε: #3.493 19-01-09 08:53 Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 09:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.494 19-01-09 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Εγω θα΄λεγα κοιτα ποιος σου βγαζει τη γλωσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 09:19 Ο EL GATO έγραψε: #3.495 19-01-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτο μου βγαζει τη γλωσσα. Μοιαζει λιγο με τον Μουψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:25 Η staman2 έγραψε: #3.496 19-01-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Καλημερούδια Νικολέτα!!! καλέ μαζέψτε το αυτο το θρασύτατο που βγάζει και τη γλώσσα του πρωί πρωί!!! Λοιπον! Για άλλη μια φορά περάσαμε εκπληκτικά στο υπέροχο σπιτικό της Νεκταρίας. Και η αγάπη κι η φιλοξενία της εμένα προσωπικά με σκλαβώνει!!! Παιδια: χάιδεψα, φίλησα, ζούληξα, κατευχαριστήθηκα τα ΥΠΕΡΟΧΑ μικρά και μεγάλα της μωρά!!! Απίστευτα κ τα αγόρια και τα κορίτσια της κουνάκια! Αλλά .. Κι ο Ιβάν η αδυναμία μου, κι ο Μπλάκυ ο κουκλος ο μαύρος ο περσικός της. Και οι κουκλάρες οι θηλυκιές.! οι κουνίτσες της. Σε μια φάση μπήκαμε στο δωμάτιο της Νεκταρίας και καμαρώσαμε 5 υπέροχες γουνες απλωμένες πάνω στο κρεβάτι της! Τεντωμένα κοριτσάκια που χαλάρωναν! Και... καθήσαμε με τη Σταυρουλα κ την Νεκταρία, ώρα πολλή στα υπέροχα μωράαααα.Παιδιά απίστευτο 7 μωρά μασουλαγαν κι έπαιζαν ατελειωτα γύρω μας κ σκαρφάλωναν πάνω στα κεφάλια μας. Ακολουθει το απόγευμα και φωτογραφικο υλικό αν συμφωνει κι η Νεκταρία (Οχι τιποτ΄άλλο αλλα εισβάλαμε στον χωρο της μπαινοβγαίναμε κ φωτογραφίζαμε κ τραβάγαμε βίντεο αβέρτα κι η καημένη δεν μας το αρνήθηκε ούτε μια φορα.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:45 Η moukelis έγραψε: #3.497 19-01-09 10:45 Θελουμε να δουμε τα μωρααααααααααααα! Η Elizabeth ειναι τοσο ομορφη κι απο κοντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:49 Η Νεκταρια έγραψε: #3.498 19-01-09 10:49 Καλημερα και καλη εβδομαδα, Οπως τα ειπε και η Αναστασια τα περασαμε υπεροχα εχτες.και βεβαιως να βαλεις φωτογραφιες οσες θες Αναστασακο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Η staman2 έγραψε: #3.499 19-01-09 11:26 Δώρα ναι η Ελἰζαμπεθ είναι μια κουκλάρα αλλα λίγο στριγγλίτσα. χιχιχι Δηλ διεκδικεί πολύ τα παιχνίδια... Γέλασε με την ψυχή μου. Τα είχε βάλει καλέ με τα μικρά τα αρσενικά και έκανε αυτο το υποχθόνιο νιάρρρρρ όταν πήγαινε να της πάρει το παιχνίδι κάποιο άλλο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #3.500 19-01-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δώρα ναι η Ελἰζαμπεθ είναι μια κουκλάρα αλλα λίγο στριγγλίτσα. χιχιχι Δηλ διεκδικεί πολύ τα παιχνίδια... Γέλασε με την ψυχή μου. Τα είχε βάλει καλέ με τα μικρά τα αρσενικά και έκανε αυτο το υποχθόνιο νιάρρρρρ όταν πήγαινε να της πάρει το παιχνίδι κάποιο άλλο γατάκι Click για ανάπτυξη... Εεεετσι το ειχα σταμπαρει αυτο το γατι απο την αρχη οτι θα ηταν το αγαπημενο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ολα και ολοι καλα.Σημερα θα εχουμε εκλεκτη παρεα και τα κουνακια θα χαρουν πολυ.Θαρθουν Αναστασια,Σταυρουλα και Δημητρης. Click για ανάπτυξη... Ααααααα....ζηλεύωωωω....θέλω και εγώωωω:cry::cry:.....γμτ, γιατί να είσαι τόσο μακρυά Καλά να περάσετε, που είναι βέβαιο, και να τους δώσεις πολλά φιλιά από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:12 Η moukelis έγραψε: #3.491 18-01-09 12:12 Καλημερα κουνακια!Καλα να περασετε,χαιρετισμους στη γατοσυμπεθερα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 08:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.492 19-01-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα ειδα και μ`αρεσαν πολυ αλλα απο χτες αυτο το ιντερνετ.....αντε μη το σπασω,εχω και νευρα τωρα Πες μου οτι δεν το λες για μενα γιατι αν ναι θα στενοχωρηθω που η φιλη μου δεν με καταλαβαινει. Click για ανάπτυξη... Οχι αγαααααπη μου που λεει και η Αναστασια Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας παω για υπνο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας ξυπνησω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 08:53 Η Raisa έγραψε: #3.493 19-01-09 08:53 Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 09:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.494 19-01-09 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Εγω θα΄λεγα κοιτα ποιος σου βγαζει τη γλωσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 09:19 Ο EL GATO έγραψε: #3.495 19-01-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτο μου βγαζει τη γλωσσα. Μοιαζει λιγο με τον Μουψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:25 Η staman2 έγραψε: #3.496 19-01-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Καλημερούδια Νικολέτα!!! καλέ μαζέψτε το αυτο το θρασύτατο που βγάζει και τη γλώσσα του πρωί πρωί!!! Λοιπον! Για άλλη μια φορά περάσαμε εκπληκτικά στο υπέροχο σπιτικό της Νεκταρίας. Και η αγάπη κι η φιλοξενία της εμένα προσωπικά με σκλαβώνει!!! Παιδια: χάιδεψα, φίλησα, ζούληξα, κατευχαριστήθηκα τα ΥΠΕΡΟΧΑ μικρά και μεγάλα της μωρά!!! Απίστευτα κ τα αγόρια και τα κορίτσια της κουνάκια! Αλλά .. Κι ο Ιβάν η αδυναμία μου, κι ο Μπλάκυ ο κουκλος ο μαύρος ο περσικός της. Και οι κουκλάρες οι θηλυκιές.! οι κουνίτσες της. Σε μια φάση μπήκαμε στο δωμάτιο της Νεκταρίας και καμαρώσαμε 5 υπέροχες γουνες απλωμένες πάνω στο κρεβάτι της! Τεντωμένα κοριτσάκια που χαλάρωναν! Και... καθήσαμε με τη Σταυρουλα κ την Νεκταρία, ώρα πολλή στα υπέροχα μωράαααα.Παιδιά απίστευτο 7 μωρά μασουλαγαν κι έπαιζαν ατελειωτα γύρω μας κ σκαρφάλωναν πάνω στα κεφάλια μας. Ακολουθει το απόγευμα και φωτογραφικο υλικό αν συμφωνει κι η Νεκταρία (Οχι τιποτ΄άλλο αλλα εισβάλαμε στον χωρο της μπαινοβγαίναμε κ φωτογραφίζαμε κ τραβάγαμε βίντεο αβέρτα κι η καημένη δεν μας το αρνήθηκε ούτε μια φορα.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:45 Η moukelis έγραψε: #3.497 19-01-09 10:45 Θελουμε να δουμε τα μωρααααααααααααα! Η Elizabeth ειναι τοσο ομορφη κι απο κοντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:49 Η Νεκταρια έγραψε: #3.498 19-01-09 10:49 Καλημερα και καλη εβδομαδα, Οπως τα ειπε και η Αναστασια τα περασαμε υπεροχα εχτες.και βεβαιως να βαλεις φωτογραφιες οσες θες Αναστασακο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Η staman2 έγραψε: #3.499 19-01-09 11:26 Δώρα ναι η Ελἰζαμπεθ είναι μια κουκλάρα αλλα λίγο στριγγλίτσα. χιχιχι Δηλ διεκδικεί πολύ τα παιχνίδια... Γέλασε με την ψυχή μου. Τα είχε βάλει καλέ με τα μικρά τα αρσενικά και έκανε αυτο το υποχθόνιο νιάρρρρρ όταν πήγαινε να της πάρει το παιχνίδι κάποιο άλλο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #3.500 19-01-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δώρα ναι η Ελἰζαμπεθ είναι μια κουκλάρα αλλα λίγο στριγγλίτσα. χιχιχι Δηλ διεκδικεί πολύ τα παιχνίδια... Γέλασε με την ψυχή μου. Τα είχε βάλει καλέ με τα μικρά τα αρσενικά και έκανε αυτο το υποχθόνιο νιάρρρρρ όταν πήγαινε να της πάρει το παιχνίδι κάποιο άλλο γατάκι Click για ανάπτυξη... Εεεετσι το ειχα σταμπαρει αυτο το γατι απο την αρχη οτι θα ηταν το αγαπημενο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα κουνακια!Καλα να περασετε,χαιρετισμους στη γατοσυμπεθερα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 08:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.492 19-01-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα ειδα και μ`αρεσαν πολυ αλλα απο χτες αυτο το ιντερνετ.....αντε μη το σπασω,εχω και νευρα τωρα Πες μου οτι δεν το λες για μενα γιατι αν ναι θα στενοχωρηθω που η φιλη μου δεν με καταλαβαινει. Click για ανάπτυξη... Οχι αγαααααπη μου που λεει και η Αναστασια Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας παω για υπνο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας ξυπνησω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 08:53 Η Raisa έγραψε: #3.493 19-01-09 08:53 Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 09:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.494 19-01-09 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Εγω θα΄λεγα κοιτα ποιος σου βγαζει τη γλωσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 09:19 Ο EL GATO έγραψε: #3.495 19-01-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτο μου βγαζει τη γλωσσα. Μοιαζει λιγο με τον Μουψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:25 Η staman2 έγραψε: #3.496 19-01-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Καλημερούδια Νικολέτα!!! καλέ μαζέψτε το αυτο το θρασύτατο που βγάζει και τη γλώσσα του πρωί πρωί!!! Λοιπον! Για άλλη μια φορά περάσαμε εκπληκτικά στο υπέροχο σπιτικό της Νεκταρίας. Και η αγάπη κι η φιλοξενία της εμένα προσωπικά με σκλαβώνει!!! Παιδια: χάιδεψα, φίλησα, ζούληξα, κατευχαριστήθηκα τα ΥΠΕΡΟΧΑ μικρά και μεγάλα της μωρά!!! Απίστευτα κ τα αγόρια και τα κορίτσια της κουνάκια! Αλλά .. Κι ο Ιβάν η αδυναμία μου, κι ο Μπλάκυ ο κουκλος ο μαύρος ο περσικός της. Και οι κουκλάρες οι θηλυκιές.! οι κουνίτσες της. Σε μια φάση μπήκαμε στο δωμάτιο της Νεκταρίας και καμαρώσαμε 5 υπέροχες γουνες απλωμένες πάνω στο κρεβάτι της! Τεντωμένα κοριτσάκια που χαλάρωναν! Και... καθήσαμε με τη Σταυρουλα κ την Νεκταρία, ώρα πολλή στα υπέροχα μωράαααα.Παιδιά απίστευτο 7 μωρά μασουλαγαν κι έπαιζαν ατελειωτα γύρω μας κ σκαρφάλωναν πάνω στα κεφάλια μας. Ακολουθει το απόγευμα και φωτογραφικο υλικό αν συμφωνει κι η Νεκταρία (Οχι τιποτ΄άλλο αλλα εισβάλαμε στον χωρο της μπαινοβγαίναμε κ φωτογραφίζαμε κ τραβάγαμε βίντεο αβέρτα κι η καημένη δεν μας το αρνήθηκε ούτε μια φορα.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:45 Η moukelis έγραψε: #3.497 19-01-09 10:45 Θελουμε να δουμε τα μωρααααααααααααα! Η Elizabeth ειναι τοσο ομορφη κι απο κοντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:49 Η Νεκταρια έγραψε: #3.498 19-01-09 10:49 Καλημερα και καλη εβδομαδα, Οπως τα ειπε και η Αναστασια τα περασαμε υπεροχα εχτες.και βεβαιως να βαλεις φωτογραφιες οσες θες Αναστασακο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Η staman2 έγραψε: #3.499 19-01-09 11:26 Δώρα ναι η Ελἰζαμπεθ είναι μια κουκλάρα αλλα λίγο στριγγλίτσα. χιχιχι Δηλ διεκδικεί πολύ τα παιχνίδια... Γέλασε με την ψυχή μου. Τα είχε βάλει καλέ με τα μικρά τα αρσενικά και έκανε αυτο το υποχθόνιο νιάρρρρρ όταν πήγαινε να της πάρει το παιχνίδι κάποιο άλλο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #3.500 19-01-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δώρα ναι η Ελἰζαμπεθ είναι μια κουκλάρα αλλα λίγο στριγγλίτσα. χιχιχι Δηλ διεκδικεί πολύ τα παιχνίδια... Γέλασε με την ψυχή μου. Τα είχε βάλει καλέ με τα μικρά τα αρσενικά και έκανε αυτο το υποχθόνιο νιάρρρρρ όταν πήγαινε να της πάρει το παιχνίδι κάποιο άλλο γατάκι Click για ανάπτυξη... Εεεετσι το ειχα σταμπαρει αυτο το γατι απο την αρχη οτι θα ηταν το αγαπημενο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα ειδα και μ`αρεσαν πολυ αλλα απο χτες αυτο το ιντερνετ.....αντε μη το σπασω,εχω και νευρα τωρα Πες μου οτι δεν το λες για μενα γιατι αν ναι θα στενοχωρηθω που η φιλη μου δεν με καταλαβαινει. Click για ανάπτυξη... Οχι αγαααααπη μου που λεει και η Αναστασια Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας παω για υπνο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας ξυπνησω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 08:53 Η Raisa έγραψε: #3.493 19-01-09 08:53 Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 09:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.494 19-01-09 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Εγω θα΄λεγα κοιτα ποιος σου βγαζει τη γλωσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 09:19 Ο EL GATO έγραψε: #3.495 19-01-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτο μου βγαζει τη γλωσσα. Μοιαζει λιγο με τον Μουψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:25 Η staman2 έγραψε: #3.496 19-01-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Καλημερούδια Νικολέτα!!! καλέ μαζέψτε το αυτο το θρασύτατο που βγάζει και τη γλώσσα του πρωί πρωί!!! Λοιπον! Για άλλη μια φορά περάσαμε εκπληκτικά στο υπέροχο σπιτικό της Νεκταρίας. Και η αγάπη κι η φιλοξενία της εμένα προσωπικά με σκλαβώνει!!! Παιδια: χάιδεψα, φίλησα, ζούληξα, κατευχαριστήθηκα τα ΥΠΕΡΟΧΑ μικρά και μεγάλα της μωρά!!! Απίστευτα κ τα αγόρια και τα κορίτσια της κουνάκια! Αλλά .. Κι ο Ιβάν η αδυναμία μου, κι ο Μπλάκυ ο κουκλος ο μαύρος ο περσικός της. Και οι κουκλάρες οι θηλυκιές.! οι κουνίτσες της. Σε μια φάση μπήκαμε στο δωμάτιο της Νεκταρίας και καμαρώσαμε 5 υπέροχες γουνες απλωμένες πάνω στο κρεβάτι της! Τεντωμένα κοριτσάκια που χαλάρωναν! Και... καθήσαμε με τη Σταυρουλα κ την Νεκταρία, ώρα πολλή στα υπέροχα μωράαααα.Παιδιά απίστευτο 7 μωρά μασουλαγαν κι έπαιζαν ατελειωτα γύρω μας κ σκαρφάλωναν πάνω στα κεφάλια μας. Ακολουθει το απόγευμα και φωτογραφικο υλικό αν συμφωνει κι η Νεκταρία (Οχι τιποτ΄άλλο αλλα εισβάλαμε στον χωρο της μπαινοβγαίναμε κ φωτογραφίζαμε κ τραβάγαμε βίντεο αβέρτα κι η καημένη δεν μας το αρνήθηκε ούτε μια φορα.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:45 Η moukelis έγραψε: #3.497 19-01-09 10:45 Θελουμε να δουμε τα μωρααααααααααααα! Η Elizabeth ειναι τοσο ομορφη κι απο κοντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:49 Η Νεκταρια έγραψε: #3.498 19-01-09 10:49 Καλημερα και καλη εβδομαδα, Οπως τα ειπε και η Αναστασια τα περασαμε υπεροχα εχτες.και βεβαιως να βαλεις φωτογραφιες οσες θες Αναστασακο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Η staman2 έγραψε: #3.499 19-01-09 11:26 Δώρα ναι η Ελἰζαμπεθ είναι μια κουκλάρα αλλα λίγο στριγγλίτσα. χιχιχι Δηλ διεκδικεί πολύ τα παιχνίδια... Γέλασε με την ψυχή μου. Τα είχε βάλει καλέ με τα μικρά τα αρσενικά και έκανε αυτο το υποχθόνιο νιάρρρρρ όταν πήγαινε να της πάρει το παιχνίδι κάποιο άλλο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #3.500 19-01-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δώρα ναι η Ελἰζαμπεθ είναι μια κουκλάρα αλλα λίγο στριγγλίτσα. χιχιχι Δηλ διεκδικεί πολύ τα παιχνίδια... Γέλασε με την ψυχή μου. Τα είχε βάλει καλέ με τα μικρά τα αρσενικά και έκανε αυτο το υποχθόνιο νιάρρρρρ όταν πήγαινε να της πάρει το παιχνίδι κάποιο άλλο γατάκι Click για ανάπτυξη... Εεεετσι το ειχα σταμπαρει αυτο το γατι απο την αρχη οτι θα ηταν το αγαπημενο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 09:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.494 19-01-09 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Εγω θα΄λεγα κοιτα ποιος σου βγαζει τη γλωσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 09:19 Ο EL GATO έγραψε: #3.495 19-01-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτο μου βγαζει τη γλωσσα. Μοιαζει λιγο με τον Μουψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:25 Η staman2 έγραψε: #3.496 19-01-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Καλημερούδια Νικολέτα!!! καλέ μαζέψτε το αυτο το θρασύτατο που βγάζει και τη γλώσσα του πρωί πρωί!!! Λοιπον! Για άλλη μια φορά περάσαμε εκπληκτικά στο υπέροχο σπιτικό της Νεκταρίας. Και η αγάπη κι η φιλοξενία της εμένα προσωπικά με σκλαβώνει!!! Παιδια: χάιδεψα, φίλησα, ζούληξα, κατευχαριστήθηκα τα ΥΠΕΡΟΧΑ μικρά και μεγάλα της μωρά!!! Απίστευτα κ τα αγόρια και τα κορίτσια της κουνάκια! Αλλά .. Κι ο Ιβάν η αδυναμία μου, κι ο Μπλάκυ ο κουκλος ο μαύρος ο περσικός της. Και οι κουκλάρες οι θηλυκιές.! οι κουνίτσες της. Σε μια φάση μπήκαμε στο δωμάτιο της Νεκταρίας και καμαρώσαμε 5 υπέροχες γουνες απλωμένες πάνω στο κρεβάτι της! Τεντωμένα κοριτσάκια που χαλάρωναν! Και... καθήσαμε με τη Σταυρουλα κ την Νεκταρία, ώρα πολλή στα υπέροχα μωράαααα.Παιδιά απίστευτο 7 μωρά μασουλαγαν κι έπαιζαν ατελειωτα γύρω μας κ σκαρφάλωναν πάνω στα κεφάλια μας. Ακολουθει το απόγευμα και φωτογραφικο υλικό αν συμφωνει κι η Νεκταρία (Οχι τιποτ΄άλλο αλλα εισβάλαμε στον χωρο της μπαινοβγαίναμε κ φωτογραφίζαμε κ τραβάγαμε βίντεο αβέρτα κι η καημένη δεν μας το αρνήθηκε ούτε μια φορα.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:45 Η moukelis έγραψε: #3.497 19-01-09 10:45 Θελουμε να δουμε τα μωρααααααααααααα! Η Elizabeth ειναι τοσο ομορφη κι απο κοντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:49 Η Νεκταρια έγραψε: #3.498 19-01-09 10:49 Καλημερα και καλη εβδομαδα, Οπως τα ειπε και η Αναστασια τα περασαμε υπεροχα εχτες.και βεβαιως να βαλεις φωτογραφιες οσες θες Αναστασακο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Η staman2 έγραψε: #3.499 19-01-09 11:26 Δώρα ναι η Ελἰζαμπεθ είναι μια κουκλάρα αλλα λίγο στριγγλίτσα. χιχιχι Δηλ διεκδικεί πολύ τα παιχνίδια... Γέλασε με την ψυχή μου. Τα είχε βάλει καλέ με τα μικρά τα αρσενικά και έκανε αυτο το υποχθόνιο νιάρρρρρ όταν πήγαινε να της πάρει το παιχνίδι κάποιο άλλο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #3.500 19-01-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δώρα ναι η Ελἰζαμπεθ είναι μια κουκλάρα αλλα λίγο στριγγλίτσα. χιχιχι Δηλ διεκδικεί πολύ τα παιχνίδια... Γέλασε με την ψυχή μου. Τα είχε βάλει καλέ με τα μικρά τα αρσενικά και έκανε αυτο το υποχθόνιο νιάρρρρρ όταν πήγαινε να της πάρει το παιχνίδι κάποιο άλλο γατάκι Click για ανάπτυξη... Εεεετσι το ειχα σταμπαρει αυτο το γατι απο την αρχη οτι θα ηταν το αγαπημενο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Εγω θα΄λεγα κοιτα ποιος σου βγαζει τη γλωσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 09:19 Ο EL GATO έγραψε: #3.495 19-01-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτο μου βγαζει τη γλωσσα. Μοιαζει λιγο με τον Μουψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:25 Η staman2 έγραψε: #3.496 19-01-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Καλημερούδια Νικολέτα!!! καλέ μαζέψτε το αυτο το θρασύτατο που βγάζει και τη γλώσσα του πρωί πρωί!!! Λοιπον! Για άλλη μια φορά περάσαμε εκπληκτικά στο υπέροχο σπιτικό της Νεκταρίας. Και η αγάπη κι η φιλοξενία της εμένα προσωπικά με σκλαβώνει!!! Παιδια: χάιδεψα, φίλησα, ζούληξα, κατευχαριστήθηκα τα ΥΠΕΡΟΧΑ μικρά και μεγάλα της μωρά!!! Απίστευτα κ τα αγόρια και τα κορίτσια της κουνάκια! Αλλά .. Κι ο Ιβάν η αδυναμία μου, κι ο Μπλάκυ ο κουκλος ο μαύρος ο περσικός της. Και οι κουκλάρες οι θηλυκιές.! οι κουνίτσες της. Σε μια φάση μπήκαμε στο δωμάτιο της Νεκταρίας και καμαρώσαμε 5 υπέροχες γουνες απλωμένες πάνω στο κρεβάτι της! Τεντωμένα κοριτσάκια που χαλάρωναν! Και... καθήσαμε με τη Σταυρουλα κ την Νεκταρία, ώρα πολλή στα υπέροχα μωράαααα.Παιδιά απίστευτο 7 μωρά μασουλαγαν κι έπαιζαν ατελειωτα γύρω μας κ σκαρφάλωναν πάνω στα κεφάλια μας. Ακολουθει το απόγευμα και φωτογραφικο υλικό αν συμφωνει κι η Νεκταρία (Οχι τιποτ΄άλλο αλλα εισβάλαμε στον χωρο της μπαινοβγαίναμε κ φωτογραφίζαμε κ τραβάγαμε βίντεο αβέρτα κι η καημένη δεν μας το αρνήθηκε ούτε μια φορα.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:45 Η moukelis έγραψε: #3.497 19-01-09 10:45 Θελουμε να δουμε τα μωρααααααααααααα! Η Elizabeth ειναι τοσο ομορφη κι απο κοντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:49 Η Νεκταρια έγραψε: #3.498 19-01-09 10:49 Καλημερα και καλη εβδομαδα, Οπως τα ειπε και η Αναστασια τα περασαμε υπεροχα εχτες.και βεβαιως να βαλεις φωτογραφιες οσες θες Αναστασακο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Η staman2 έγραψε: #3.499 19-01-09 11:26 Δώρα ναι η Ελἰζαμπεθ είναι μια κουκλάρα αλλα λίγο στριγγλίτσα. χιχιχι Δηλ διεκδικεί πολύ τα παιχνίδια... Γέλασε με την ψυχή μου. Τα είχε βάλει καλέ με τα μικρά τα αρσενικά και έκανε αυτο το υποχθόνιο νιάρρρρρ όταν πήγαινε να της πάρει το παιχνίδι κάποιο άλλο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #3.500 19-01-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δώρα ναι η Ελἰζαμπεθ είναι μια κουκλάρα αλλα λίγο στριγγλίτσα. χιχιχι Δηλ διεκδικεί πολύ τα παιχνίδια... Γέλασε με την ψυχή μου. Τα είχε βάλει καλέ με τα μικρά τα αρσενικά και έκανε αυτο το υποχθόνιο νιάρρρρρ όταν πήγαινε να της πάρει το παιχνίδι κάποιο άλλο γατάκι Click για ανάπτυξη... Εεεετσι το ειχα σταμπαρει αυτο το γατι απο την αρχη οτι θα ηταν το αγαπημενο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτο μου βγαζει τη γλωσσα. Μοιαζει λιγο με τον Μουψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:25 Η staman2 έγραψε: #3.496 19-01-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Καλημερούδια Νικολέτα!!! καλέ μαζέψτε το αυτο το θρασύτατο που βγάζει και τη γλώσσα του πρωί πρωί!!! Λοιπον! Για άλλη μια φορά περάσαμε εκπληκτικά στο υπέροχο σπιτικό της Νεκταρίας. Και η αγάπη κι η φιλοξενία της εμένα προσωπικά με σκλαβώνει!!! Παιδια: χάιδεψα, φίλησα, ζούληξα, κατευχαριστήθηκα τα ΥΠΕΡΟΧΑ μικρά και μεγάλα της μωρά!!! Απίστευτα κ τα αγόρια και τα κορίτσια της κουνάκια! Αλλά .. Κι ο Ιβάν η αδυναμία μου, κι ο Μπλάκυ ο κουκλος ο μαύρος ο περσικός της. Και οι κουκλάρες οι θηλυκιές.! οι κουνίτσες της. Σε μια φάση μπήκαμε στο δωμάτιο της Νεκταρίας και καμαρώσαμε 5 υπέροχες γουνες απλωμένες πάνω στο κρεβάτι της! Τεντωμένα κοριτσάκια που χαλάρωναν! Και... καθήσαμε με τη Σταυρουλα κ την Νεκταρία, ώρα πολλή στα υπέροχα μωράαααα.Παιδιά απίστευτο 7 μωρά μασουλαγαν κι έπαιζαν ατελειωτα γύρω μας κ σκαρφάλωναν πάνω στα κεφάλια μας. Ακολουθει το απόγευμα και φωτογραφικο υλικό αν συμφωνει κι η Νεκταρία (Οχι τιποτ΄άλλο αλλα εισβάλαμε στον χωρο της μπαινοβγαίναμε κ φωτογραφίζαμε κ τραβάγαμε βίντεο αβέρτα κι η καημένη δεν μας το αρνήθηκε ούτε μια φορα.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:45 Η moukelis έγραψε: #3.497 19-01-09 10:45 Θελουμε να δουμε τα μωρααααααααααααα! Η Elizabeth ειναι τοσο ομορφη κι απο κοντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:49 Η Νεκταρια έγραψε: #3.498 19-01-09 10:49 Καλημερα και καλη εβδομαδα, Οπως τα ειπε και η Αναστασια τα περασαμε υπεροχα εχτες.και βεβαιως να βαλεις φωτογραφιες οσες θες Αναστασακο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Η staman2 έγραψε: #3.499 19-01-09 11:26 Δώρα ναι η Ελἰζαμπεθ είναι μια κουκλάρα αλλα λίγο στριγγλίτσα. χιχιχι Δηλ διεκδικεί πολύ τα παιχνίδια... Γέλασε με την ψυχή μου. Τα είχε βάλει καλέ με τα μικρά τα αρσενικά και έκανε αυτο το υποχθόνιο νιάρρρρρ όταν πήγαινε να της πάρει το παιχνίδι κάποιο άλλο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #3.500 19-01-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δώρα ναι η Ελἰζαμπεθ είναι μια κουκλάρα αλλα λίγο στριγγλίτσα. χιχιχι Δηλ διεκδικεί πολύ τα παιχνίδια... Γέλασε με την ψυχή μου. Τα είχε βάλει καλέ με τα μικρά τα αρσενικά και έκανε αυτο το υποχθόνιο νιάρρρρρ όταν πήγαινε να της πάρει το παιχνίδι κάποιο άλλο γατάκι Click για ανάπτυξη... Εεεετσι το ειχα σταμπαρει αυτο το γατι απο την αρχη οτι θα ηταν το αγαπημενο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα κουνάκια! Περάσατε καλά εχθές? Παύλο κοίτα ποιος σε χαιρετάει Click για ανάπτυξη... Καλημερούδια Νικολέτα!!! καλέ μαζέψτε το αυτο το θρασύτατο που βγάζει και τη γλώσσα του πρωί πρωί!!! Λοιπον! Για άλλη μια φορά περάσαμε εκπληκτικά στο υπέροχο σπιτικό της Νεκταρίας. Και η αγάπη κι η φιλοξενία της εμένα προσωπικά με σκλαβώνει!!! Παιδια: χάιδεψα, φίλησα, ζούληξα, κατευχαριστήθηκα τα ΥΠΕΡΟΧΑ μικρά και μεγάλα της μωρά!!! Απίστευτα κ τα αγόρια και τα κορίτσια της κουνάκια! Αλλά .. Κι ο Ιβάν η αδυναμία μου, κι ο Μπλάκυ ο κουκλος ο μαύρος ο περσικός της. Και οι κουκλάρες οι θηλυκιές.! οι κουνίτσες της. Σε μια φάση μπήκαμε στο δωμάτιο της Νεκταρίας και καμαρώσαμε 5 υπέροχες γουνες απλωμένες πάνω στο κρεβάτι της! Τεντωμένα κοριτσάκια που χαλάρωναν! Και... καθήσαμε με τη Σταυρουλα κ την Νεκταρία, ώρα πολλή στα υπέροχα μωράαααα.Παιδιά απίστευτο 7 μωρά μασουλαγαν κι έπαιζαν ατελειωτα γύρω μας κ σκαρφάλωναν πάνω στα κεφάλια μας. Ακολουθει το απόγευμα και φωτογραφικο υλικό αν συμφωνει κι η Νεκταρία (Οχι τιποτ΄άλλο αλλα εισβάλαμε στον χωρο της μπαινοβγαίναμε κ φωτογραφίζαμε κ τραβάγαμε βίντεο αβέρτα κι η καημένη δεν μας το αρνήθηκε ούτε μια φορα.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:45 Η moukelis έγραψε: #3.497 19-01-09 10:45 Θελουμε να δουμε τα μωρααααααααααααα! Η Elizabeth ειναι τοσο ομορφη κι απο κοντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:49 Η Νεκταρια έγραψε: #3.498 19-01-09 10:49 Καλημερα και καλη εβδομαδα, Οπως τα ειπε και η Αναστασια τα περασαμε υπεροχα εχτες.και βεβαιως να βαλεις φωτογραφιες οσες θες Αναστασακο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Η staman2 έγραψε: #3.499 19-01-09 11:26 Δώρα ναι η Ελἰζαμπεθ είναι μια κουκλάρα αλλα λίγο στριγγλίτσα. χιχιχι Δηλ διεκδικεί πολύ τα παιχνίδια... Γέλασε με την ψυχή μου. Τα είχε βάλει καλέ με τα μικρά τα αρσενικά και έκανε αυτο το υποχθόνιο νιάρρρρρ όταν πήγαινε να της πάρει το παιχνίδι κάποιο άλλο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #3.500 19-01-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δώρα ναι η Ελἰζαμπεθ είναι μια κουκλάρα αλλα λίγο στριγγλίτσα. χιχιχι Δηλ διεκδικεί πολύ τα παιχνίδια... Γέλασε με την ψυχή μου. Τα είχε βάλει καλέ με τα μικρά τα αρσενικά και έκανε αυτο το υποχθόνιο νιάρρρρρ όταν πήγαινε να της πάρει το παιχνίδι κάποιο άλλο γατάκι Click για ανάπτυξη... Εεεετσι το ειχα σταμπαρει αυτο το γατι απο την αρχη οτι θα ηταν το αγαπημενο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θελουμε να δουμε τα μωρααααααααααααα! Η Elizabeth ειναι τοσο ομορφη κι απο κοντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:49 Η Νεκταρια έγραψε: #3.498 19-01-09 10:49 Καλημερα και καλη εβδομαδα, Οπως τα ειπε και η Αναστασια τα περασαμε υπεροχα εχτες.και βεβαιως να βαλεις φωτογραφιες οσες θες Αναστασακο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Η staman2 έγραψε: #3.499 19-01-09 11:26 Δώρα ναι η Ελἰζαμπεθ είναι μια κουκλάρα αλλα λίγο στριγγλίτσα. χιχιχι Δηλ διεκδικεί πολύ τα παιχνίδια... Γέλασε με την ψυχή μου. Τα είχε βάλει καλέ με τα μικρά τα αρσενικά και έκανε αυτο το υποχθόνιο νιάρρρρρ όταν πήγαινε να της πάρει το παιχνίδι κάποιο άλλο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #3.500 19-01-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δώρα ναι η Ελἰζαμπεθ είναι μια κουκλάρα αλλα λίγο στριγγλίτσα. χιχιχι Δηλ διεκδικεί πολύ τα παιχνίδια... Γέλασε με την ψυχή μου. Τα είχε βάλει καλέ με τα μικρά τα αρσενικά και έκανε αυτο το υποχθόνιο νιάρρρρρ όταν πήγαινε να της πάρει το παιχνίδι κάποιο άλλο γατάκι Click για ανάπτυξη... Εεεετσι το ειχα σταμπαρει αυτο το γατι απο την αρχη οτι θα ηταν το αγαπημενο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα και καλη εβδομαδα, Οπως τα ειπε και η Αναστασια τα περασαμε υπεροχα εχτες.και βεβαιως να βαλεις φωτογραφιες οσες θες Αναστασακο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Η staman2 έγραψε: #3.499 19-01-09 11:26 Δώρα ναι η Ελἰζαμπεθ είναι μια κουκλάρα αλλα λίγο στριγγλίτσα. χιχιχι Δηλ διεκδικεί πολύ τα παιχνίδια... Γέλασε με την ψυχή μου. Τα είχε βάλει καλέ με τα μικρά τα αρσενικά και έκανε αυτο το υποχθόνιο νιάρρρρρ όταν πήγαινε να της πάρει το παιχνίδι κάποιο άλλο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #3.500 19-01-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δώρα ναι η Ελἰζαμπεθ είναι μια κουκλάρα αλλα λίγο στριγγλίτσα. χιχιχι Δηλ διεκδικεί πολύ τα παιχνίδια... Γέλασε με την ψυχή μου. Τα είχε βάλει καλέ με τα μικρά τα αρσενικά και έκανε αυτο το υποχθόνιο νιάρρρρρ όταν πήγαινε να της πάρει το παιχνίδι κάποιο άλλο γατάκι Click για ανάπτυξη... Εεεετσι το ειχα σταμπαρει αυτο το γατι απο την αρχη οτι θα ηταν το αγαπημενο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δώρα ναι η Ελἰζαμπεθ είναι μια κουκλάρα αλλα λίγο στριγγλίτσα. χιχιχι Δηλ διεκδικεί πολύ τα παιχνίδια... Γέλασε με την ψυχή μου. Τα είχε βάλει καλέ με τα μικρά τα αρσενικά και έκανε αυτο το υποχθόνιο νιάρρρρρ όταν πήγαινε να της πάρει το παιχνίδι κάποιο άλλο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #3.500 19-01-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δώρα ναι η Ελἰζαμπεθ είναι μια κουκλάρα αλλα λίγο στριγγλίτσα. χιχιχι Δηλ διεκδικεί πολύ τα παιχνίδια... Γέλασε με την ψυχή μου. Τα είχε βάλει καλέ με τα μικρά τα αρσενικά και έκανε αυτο το υποχθόνιο νιάρρρρρ όταν πήγαινε να της πάρει το παιχνίδι κάποιο άλλο γατάκι Click για ανάπτυξη... Εεεετσι το ειχα σταμπαρει αυτο το γατι απο την αρχη οτι θα ηταν το αγαπημενο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δώρα ναι η Ελἰζαμπεθ είναι μια κουκλάρα αλλα λίγο στριγγλίτσα. χιχιχι Δηλ διεκδικεί πολύ τα παιχνίδια... Γέλασε με την ψυχή μου. Τα είχε βάλει καλέ με τα μικρά τα αρσενικά και έκανε αυτο το υποχθόνιο νιάρρρρρ όταν πήγαινε να της πάρει το παιχνίδι κάποιο άλλο γατάκι Click για ανάπτυξη... Εεεετσι το ειχα σταμπαρει αυτο το γατι απο την αρχη οτι θα ηταν το αγαπημενο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.