moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:00 Η moukelis έγραψε: #4.241 25-02-09 00:00 Στο Gallery δεν τις ανεβαζεις;Μολις τελειωσει το ανεβασμα,σου βγαζει δυο κωδικους απο κατω,ο ενας λεει "προσθεστε την σε ποστ" ή κατι τετοιο τελος παντων.Αυτον κανεις αντιγραφη-επικολληση και μετα επαναλαμβανεις την ιδια διαδικασια για οσες φωτο θελεις να βαλεις στο ιδιο ποστ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:39 Η staman2 έγραψε: #4.242 25-02-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αααααααχ!!!Τ ί νύστα είναι αυτή!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα ΑΥΤΗ η φωτογραφία είναι για ΠΟΣΤΕΡ καλη μου!!! Να τα χαίρεσαι!!! Κουκλάκια και τόσο αγαπημένα!!! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μιας και δεν είχα άλλες νέες φωτό των ζουζουνιών να βάλω είπα να σας βάλω τις μικρές μου ντυμένες καρναβαλάκια! Corpse Bride Junior!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Witch Junior!! Click για ανάπτυξη... Κούκλες Στέλλα μου να τις χαίρεσαι τις κορουλες σου!!! Και τέλεια η μεταμφίεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.243 25-02-09 10:31 Καλημερα! Καλε Στελλα τα κοριτσια σου μοιαζουν πολυ Καλα πολυ πετυχημενες οι μεταμφιεσεις τους! Κοιτα τωρα τη διαφορα με τα αγορια Κι ομως ειμαι εγω με κοντα μαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα JULIE & CHRISTAKIS.jpg 45 KB · Εμφανίσεις: 40 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:43 Η moukelis έγραψε: #4.244 25-02-09 10:43 Πως του παει του Χρηστου η στολη του Ρομπεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.245 25-02-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πως του παει του Χρηστου η στολη του Ρομπεν! Click για ανάπτυξη... το τραμπουκουφος το προσεξες? Ειναι και μικρος σε αυτη τη φωτοτωρα να τον δεις...Emo ντυθηκε το καμαρι μου φετος στο παρτυ του σχολειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:47 Η moukelis έγραψε: #4.246 25-02-09 10:47 Ναι ναι δικιο εχει το παιδι που θελει να γινει νονος της νυχτας,του παει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:53 Η staman2 έγραψε: #4.247 25-02-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλε Στελλα τα κοριτσια σου μοιαζουν πολυ Καλα πολυ πετυχημενες οι μεταμφιεσεις τους! Κοιτα τωρα τη διαφορα με τα αγορια Κι ομως ειμαι εγω με κοντα μαλια Click για ανάπτυξη... Γιουλάκο τι ομορφιές εσύ κι ο γιοκας σου!!!! Να τον χαιρεσαι αν και παλιά η φωτο.... είναι τόσο όμορφος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.248 25-02-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι δικιο εχει το παιδι που θελει να γινει νονος της νυχτας,του παει! Click για ανάπτυξη... θα σε σκοτωσω εσενακοιτα μη κανετε και κομμα στην Εκθεση εσεις οι δυο...οχι τιποτα'αλλο, εχει φαγωθει να γνωρισει τη καθηγητρια με τα σκορδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:59 Η moukelis έγραψε: #4.249 25-02-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σε σκοτωσω εσενακοιτα μη κανετε και κομμα στην Εκθεση εσεις οι δυο...οχι τιποτα'αλλο, εχει φαγωθει να γνωρισει τη καθηγητρια με τα σκορδακια Click για ανάπτυξη... Και μετα λες το παιδι,αμεσως οι απειλες για φονο,εμ,το μηλο κατω απο τη μηλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:07 Η ESTELLE έγραψε: #4.250 25-02-09 11:07 Σας ευχαριστώ κορίτσια!! Αναστασία μου τα μικρά όντως είναι πολύ αγαπημένα και αχώριστα! Γιούλη η φωτο με το μικρό τέλεια!!Και εσύ με το κοντό μαλλί είσαι κούκλα!Πολύ σου πήγαινε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.251 25-02-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο τι ομορφιές εσύ κι ο γιοκας σου!!!! Να τον χαιρεσαι αν και παλιά η φωτο.... είναι τόσο όμορφος!!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστούμε Αναστασακο μου... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και μετα λες το παιδι,αμεσως οι απειλες για φονο,εμ,το μηλο κατω απο τη μηλια... Click για ανάπτυξη... υποχρεωση καθε μητερας ειναι η διαπαιδαγωγηση των τεκνων της...κι οπου δεν πιπτει λογος, τι πιπτει? Δωρακι, ετσι θα γινεις κι εσυ...στο εγγυούμαι Ελα μωρε, χωρις πλακα τωρα...με κατηγορουν για πολυ επιεικη με το Χρηστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.252 25-02-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σας ευχαριστώ κορίτσια!! Αναστασία μου τα μικρά όντως είναι πολύ αγαπημένα και αχώριστα! Γιούλη η φωτο με το μικρό τέλεια!!Και εσύ με το κοντό μαλλί είσαι κούκλα!Πολύ σου πήγαινε!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω Στελλα μου Για πες, ο Duran κοντευει να φτασει σε μεγεθος τη Cammy σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η moukelis έγραψε: #4.253 25-02-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστούμε Αναστασακο μου... υποχρεωση καθε μητερας ειναι η διαπαιδαγωγηση των τεκνων της...κι οπου δεν πιπτει λογος, τι πιπτει? Δωρακι, ετσι θα γινεις κι εσυ...στο εγγυούμαι Ελα μωρε, χωρις πλακα τωρα...με κατηγορουν για πολυ επιεικη με το Χρηστο... Click για ανάπτυξη... Εμενα η μαμα μου βλεποντας τον Σειριο και την εκπαιδευση που του εχω κανει με κοροϊδευει οτι τα παιδια μου θα ειναι σαν αυτα της οικογενειας Φον Τραπ!Σε παραταξη και στο τελος να βαρανε προσοχη και τα γατια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.254 25-02-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα η μαμα μου βλεποντας τον Σειριο και την εκπαιδευση που του εχω κανει με κοροϊδευει οτι τα παιδια μου θα ειναι σαν αυτα της οικογενειας Φον Τραπ!Σε παραταξη και στο τελος να βαρανε προσοχη και τα γατια... Click για ανάπτυξη... παντως εγω προ παιδιου αλλα ελεγα, κι αλλα τελικα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:30 Η ESTELLE έγραψε: #4.255 25-02-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω Στελλα μου Για πες, ο Duran κοντευει να φτασει σε μεγεθος τη Cammy σου? Click για ανάπτυξη... Ο Duran κοντεύει να τη φτάσει στα κιλά!Είναι πολυ γεροδεμένος.Στο μήκος όμως η Cammy είναι μέχρι στιγμής αρκετά πιο μακρυά!Πιστεύω μετά τον τέταρτο μήνα να αρχίσει να μακραίνει και ο μικρός.Και η Cammy άρχισε να μακραίνει απότομα κάπου εκέι γύρω.Ασε που άρχισε να μου ψιλοστήνεται τώρα τελευταία!Και μόλις τη χαιδεύω πίσω στη βάση της ουράς στήνεται και βγάζει πολύ διαφορετικούς ήχους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.256 25-02-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Duran κοντεύει να τη φτάσει στα κιλά!Είναι πολυ γεροδεμένος.Στο μήκος όμως η Cammy είναι μέχρι στιγμής αρκετά πιο μακρυά!Πιστεύω μετά τον τέταρτο μήνα να αρχίσει να μακραίνει και ο μικρός.Και η Cammy άρχισε να μακραίνει απότομα κάπου εκέι γύρω.Ασε που άρχισε να μου ψιλοστήνεται τώρα τελευταία!Και μόλις τη χαιδεύω πίσω στη βάση της ουράς στήνεται και βγάζει πολύ διαφορετικούς ήχους! Click για ανάπτυξη... α τη σκατουλιτσα...προσεξε γιατι παρουσια αρσενικού, ο οιστρος ερχεται πιο γρηγορα απο το αναμενομενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η ESTELLE έγραψε: #4.257 25-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α τη σκατουλιτσα...προσεξε γιατι παρουσια αρσενικού, ο οιστρος ερχεται πιο γρηγορα απο το αναμενομενο Click για ανάπτυξη... Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.258 25-02-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Click για ανάπτυξη... Παντως αν ειναι οιστρος, θα το καταλαβεις αμεσως...ενα απλο στησιμο ποπου δεν σημαινει ακομα κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:03 Ο EL GATO έγραψε: #4.259 25-02-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Click για ανάπτυξη... Προσεχε, ομως, μην του σηκωθει αποτομα.... το ενστικτο της αναπαραγωγης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.260 25-02-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προσεχε, ομως, μην του σηκωθει αποτομα.... το ενστικτο της αναπαραγωγης. Click για ανάπτυξη... αργησες Παυλο, αλλα εγραψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 211 212 213 214 215 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 213 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 213 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο Gallery δεν τις ανεβαζεις;Μολις τελειωσει το ανεβασμα,σου βγαζει δυο κωδικους απο κατω,ο ενας λεει "προσθεστε την σε ποστ" ή κατι τετοιο τελος παντων.Αυτον κανεις αντιγραφη-επικολληση και μετα επαναλαμβανεις την ιδια διαδικασια για οσες φωτο θελεις να βαλεις στο ιδιο ποστ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:39 Η staman2 έγραψε: #4.242 25-02-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αααααααχ!!!Τ ί νύστα είναι αυτή!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα ΑΥΤΗ η φωτογραφία είναι για ΠΟΣΤΕΡ καλη μου!!! Να τα χαίρεσαι!!! Κουκλάκια και τόσο αγαπημένα!!! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μιας και δεν είχα άλλες νέες φωτό των ζουζουνιών να βάλω είπα να σας βάλω τις μικρές μου ντυμένες καρναβαλάκια! Corpse Bride Junior!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Witch Junior!! Click για ανάπτυξη... Κούκλες Στέλλα μου να τις χαίρεσαι τις κορουλες σου!!! Και τέλεια η μεταμφίεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.243 25-02-09 10:31 Καλημερα! Καλε Στελλα τα κοριτσια σου μοιαζουν πολυ Καλα πολυ πετυχημενες οι μεταμφιεσεις τους! Κοιτα τωρα τη διαφορα με τα αγορια Κι ομως ειμαι εγω με κοντα μαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα JULIE & CHRISTAKIS.jpg 45 KB · Εμφανίσεις: 40 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:43 Η moukelis έγραψε: #4.244 25-02-09 10:43 Πως του παει του Χρηστου η στολη του Ρομπεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.245 25-02-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πως του παει του Χρηστου η στολη του Ρομπεν! Click για ανάπτυξη... το τραμπουκουφος το προσεξες? Ειναι και μικρος σε αυτη τη φωτοτωρα να τον δεις...Emo ντυθηκε το καμαρι μου φετος στο παρτυ του σχολειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:47 Η moukelis έγραψε: #4.246 25-02-09 10:47 Ναι ναι δικιο εχει το παιδι που θελει να γινει νονος της νυχτας,του παει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:53 Η staman2 έγραψε: #4.247 25-02-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλε Στελλα τα κοριτσια σου μοιαζουν πολυ Καλα πολυ πετυχημενες οι μεταμφιεσεις τους! Κοιτα τωρα τη διαφορα με τα αγορια Κι ομως ειμαι εγω με κοντα μαλια Click για ανάπτυξη... Γιουλάκο τι ομορφιές εσύ κι ο γιοκας σου!!!! Να τον χαιρεσαι αν και παλιά η φωτο.... είναι τόσο όμορφος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.248 25-02-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι δικιο εχει το παιδι που θελει να γινει νονος της νυχτας,του παει! Click για ανάπτυξη... θα σε σκοτωσω εσενακοιτα μη κανετε και κομμα στην Εκθεση εσεις οι δυο...οχι τιποτα'αλλο, εχει φαγωθει να γνωρισει τη καθηγητρια με τα σκορδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:59 Η moukelis έγραψε: #4.249 25-02-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σε σκοτωσω εσενακοιτα μη κανετε και κομμα στην Εκθεση εσεις οι δυο...οχι τιποτα'αλλο, εχει φαγωθει να γνωρισει τη καθηγητρια με τα σκορδακια Click για ανάπτυξη... Και μετα λες το παιδι,αμεσως οι απειλες για φονο,εμ,το μηλο κατω απο τη μηλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:07 Η ESTELLE έγραψε: #4.250 25-02-09 11:07 Σας ευχαριστώ κορίτσια!! Αναστασία μου τα μικρά όντως είναι πολύ αγαπημένα και αχώριστα! Γιούλη η φωτο με το μικρό τέλεια!!Και εσύ με το κοντό μαλλί είσαι κούκλα!Πολύ σου πήγαινε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.251 25-02-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο τι ομορφιές εσύ κι ο γιοκας σου!!!! Να τον χαιρεσαι αν και παλιά η φωτο.... είναι τόσο όμορφος!!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστούμε Αναστασακο μου... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και μετα λες το παιδι,αμεσως οι απειλες για φονο,εμ,το μηλο κατω απο τη μηλια... Click για ανάπτυξη... υποχρεωση καθε μητερας ειναι η διαπαιδαγωγηση των τεκνων της...κι οπου δεν πιπτει λογος, τι πιπτει? Δωρακι, ετσι θα γινεις κι εσυ...στο εγγυούμαι Ελα μωρε, χωρις πλακα τωρα...με κατηγορουν για πολυ επιεικη με το Χρηστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.252 25-02-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σας ευχαριστώ κορίτσια!! Αναστασία μου τα μικρά όντως είναι πολύ αγαπημένα και αχώριστα! Γιούλη η φωτο με το μικρό τέλεια!!Και εσύ με το κοντό μαλλί είσαι κούκλα!Πολύ σου πήγαινε!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω Στελλα μου Για πες, ο Duran κοντευει να φτασει σε μεγεθος τη Cammy σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η moukelis έγραψε: #4.253 25-02-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστούμε Αναστασακο μου... υποχρεωση καθε μητερας ειναι η διαπαιδαγωγηση των τεκνων της...κι οπου δεν πιπτει λογος, τι πιπτει? Δωρακι, ετσι θα γινεις κι εσυ...στο εγγυούμαι Ελα μωρε, χωρις πλακα τωρα...με κατηγορουν για πολυ επιεικη με το Χρηστο... Click για ανάπτυξη... Εμενα η μαμα μου βλεποντας τον Σειριο και την εκπαιδευση που του εχω κανει με κοροϊδευει οτι τα παιδια μου θα ειναι σαν αυτα της οικογενειας Φον Τραπ!Σε παραταξη και στο τελος να βαρανε προσοχη και τα γατια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.254 25-02-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα η μαμα μου βλεποντας τον Σειριο και την εκπαιδευση που του εχω κανει με κοροϊδευει οτι τα παιδια μου θα ειναι σαν αυτα της οικογενειας Φον Τραπ!Σε παραταξη και στο τελος να βαρανε προσοχη και τα γατια... Click για ανάπτυξη... παντως εγω προ παιδιου αλλα ελεγα, κι αλλα τελικα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:30 Η ESTELLE έγραψε: #4.255 25-02-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω Στελλα μου Για πες, ο Duran κοντευει να φτασει σε μεγεθος τη Cammy σου? Click για ανάπτυξη... Ο Duran κοντεύει να τη φτάσει στα κιλά!Είναι πολυ γεροδεμένος.Στο μήκος όμως η Cammy είναι μέχρι στιγμής αρκετά πιο μακρυά!Πιστεύω μετά τον τέταρτο μήνα να αρχίσει να μακραίνει και ο μικρός.Και η Cammy άρχισε να μακραίνει απότομα κάπου εκέι γύρω.Ασε που άρχισε να μου ψιλοστήνεται τώρα τελευταία!Και μόλις τη χαιδεύω πίσω στη βάση της ουράς στήνεται και βγάζει πολύ διαφορετικούς ήχους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.256 25-02-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Duran κοντεύει να τη φτάσει στα κιλά!Είναι πολυ γεροδεμένος.Στο μήκος όμως η Cammy είναι μέχρι στιγμής αρκετά πιο μακρυά!Πιστεύω μετά τον τέταρτο μήνα να αρχίσει να μακραίνει και ο μικρός.Και η Cammy άρχισε να μακραίνει απότομα κάπου εκέι γύρω.Ασε που άρχισε να μου ψιλοστήνεται τώρα τελευταία!Και μόλις τη χαιδεύω πίσω στη βάση της ουράς στήνεται και βγάζει πολύ διαφορετικούς ήχους! Click για ανάπτυξη... α τη σκατουλιτσα...προσεξε γιατι παρουσια αρσενικού, ο οιστρος ερχεται πιο γρηγορα απο το αναμενομενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η ESTELLE έγραψε: #4.257 25-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α τη σκατουλιτσα...προσεξε γιατι παρουσια αρσενικού, ο οιστρος ερχεται πιο γρηγορα απο το αναμενομενο Click για ανάπτυξη... Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.258 25-02-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Click για ανάπτυξη... Παντως αν ειναι οιστρος, θα το καταλαβεις αμεσως...ενα απλο στησιμο ποπου δεν σημαινει ακομα κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:03 Ο EL GATO έγραψε: #4.259 25-02-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Click για ανάπτυξη... Προσεχε, ομως, μην του σηκωθει αποτομα.... το ενστικτο της αναπαραγωγης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.260 25-02-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προσεχε, ομως, μην του σηκωθει αποτομα.... το ενστικτο της αναπαραγωγης. Click για ανάπτυξη... αργησες Παυλο, αλλα εγραψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 211 212 213 214 215 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 213 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 213 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αααααααχ!!!Τ ί νύστα είναι αυτή!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα ΑΥΤΗ η φωτογραφία είναι για ΠΟΣΤΕΡ καλη μου!!! Να τα χαίρεσαι!!! Κουκλάκια και τόσο αγαπημένα!!! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μιας και δεν είχα άλλες νέες φωτό των ζουζουνιών να βάλω είπα να σας βάλω τις μικρές μου ντυμένες καρναβαλάκια! Corpse Bride Junior!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Witch Junior!! Click για ανάπτυξη... Κούκλες Στέλλα μου να τις χαίρεσαι τις κορουλες σου!!! Και τέλεια η μεταμφίεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.243 25-02-09 10:31 Καλημερα! Καλε Στελλα τα κοριτσια σου μοιαζουν πολυ Καλα πολυ πετυχημενες οι μεταμφιεσεις τους! Κοιτα τωρα τη διαφορα με τα αγορια Κι ομως ειμαι εγω με κοντα μαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα JULIE & CHRISTAKIS.jpg 45 KB · Εμφανίσεις: 40 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:43 Η moukelis έγραψε: #4.244 25-02-09 10:43 Πως του παει του Χρηστου η στολη του Ρομπεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.245 25-02-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πως του παει του Χρηστου η στολη του Ρομπεν! Click για ανάπτυξη... το τραμπουκουφος το προσεξες? Ειναι και μικρος σε αυτη τη φωτοτωρα να τον δεις...Emo ντυθηκε το καμαρι μου φετος στο παρτυ του σχολειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:47 Η moukelis έγραψε: #4.246 25-02-09 10:47 Ναι ναι δικιο εχει το παιδι που θελει να γινει νονος της νυχτας,του παει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:53 Η staman2 έγραψε: #4.247 25-02-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλε Στελλα τα κοριτσια σου μοιαζουν πολυ Καλα πολυ πετυχημενες οι μεταμφιεσεις τους! Κοιτα τωρα τη διαφορα με τα αγορια Κι ομως ειμαι εγω με κοντα μαλια Click για ανάπτυξη... Γιουλάκο τι ομορφιές εσύ κι ο γιοκας σου!!!! Να τον χαιρεσαι αν και παλιά η φωτο.... είναι τόσο όμορφος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.248 25-02-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι δικιο εχει το παιδι που θελει να γινει νονος της νυχτας,του παει! Click για ανάπτυξη... θα σε σκοτωσω εσενακοιτα μη κανετε και κομμα στην Εκθεση εσεις οι δυο...οχι τιποτα'αλλο, εχει φαγωθει να γνωρισει τη καθηγητρια με τα σκορδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:59 Η moukelis έγραψε: #4.249 25-02-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σε σκοτωσω εσενακοιτα μη κανετε και κομμα στην Εκθεση εσεις οι δυο...οχι τιποτα'αλλο, εχει φαγωθει να γνωρισει τη καθηγητρια με τα σκορδακια Click για ανάπτυξη... Και μετα λες το παιδι,αμεσως οι απειλες για φονο,εμ,το μηλο κατω απο τη μηλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:07 Η ESTELLE έγραψε: #4.250 25-02-09 11:07 Σας ευχαριστώ κορίτσια!! Αναστασία μου τα μικρά όντως είναι πολύ αγαπημένα και αχώριστα! Γιούλη η φωτο με το μικρό τέλεια!!Και εσύ με το κοντό μαλλί είσαι κούκλα!Πολύ σου πήγαινε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.251 25-02-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο τι ομορφιές εσύ κι ο γιοκας σου!!!! Να τον χαιρεσαι αν και παλιά η φωτο.... είναι τόσο όμορφος!!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστούμε Αναστασακο μου... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και μετα λες το παιδι,αμεσως οι απειλες για φονο,εμ,το μηλο κατω απο τη μηλια... Click για ανάπτυξη... υποχρεωση καθε μητερας ειναι η διαπαιδαγωγηση των τεκνων της...κι οπου δεν πιπτει λογος, τι πιπτει? Δωρακι, ετσι θα γινεις κι εσυ...στο εγγυούμαι Ελα μωρε, χωρις πλακα τωρα...με κατηγορουν για πολυ επιεικη με το Χρηστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.252 25-02-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σας ευχαριστώ κορίτσια!! Αναστασία μου τα μικρά όντως είναι πολύ αγαπημένα και αχώριστα! Γιούλη η φωτο με το μικρό τέλεια!!Και εσύ με το κοντό μαλλί είσαι κούκλα!Πολύ σου πήγαινε!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω Στελλα μου Για πες, ο Duran κοντευει να φτασει σε μεγεθος τη Cammy σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η moukelis έγραψε: #4.253 25-02-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστούμε Αναστασακο μου... υποχρεωση καθε μητερας ειναι η διαπαιδαγωγηση των τεκνων της...κι οπου δεν πιπτει λογος, τι πιπτει? Δωρακι, ετσι θα γινεις κι εσυ...στο εγγυούμαι Ελα μωρε, χωρις πλακα τωρα...με κατηγορουν για πολυ επιεικη με το Χρηστο... Click για ανάπτυξη... Εμενα η μαμα μου βλεποντας τον Σειριο και την εκπαιδευση που του εχω κανει με κοροϊδευει οτι τα παιδια μου θα ειναι σαν αυτα της οικογενειας Φον Τραπ!Σε παραταξη και στο τελος να βαρανε προσοχη και τα γατια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.254 25-02-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα η μαμα μου βλεποντας τον Σειριο και την εκπαιδευση που του εχω κανει με κοροϊδευει οτι τα παιδια μου θα ειναι σαν αυτα της οικογενειας Φον Τραπ!Σε παραταξη και στο τελος να βαρανε προσοχη και τα γατια... Click για ανάπτυξη... παντως εγω προ παιδιου αλλα ελεγα, κι αλλα τελικα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:30 Η ESTELLE έγραψε: #4.255 25-02-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω Στελλα μου Για πες, ο Duran κοντευει να φτασει σε μεγεθος τη Cammy σου? Click για ανάπτυξη... Ο Duran κοντεύει να τη φτάσει στα κιλά!Είναι πολυ γεροδεμένος.Στο μήκος όμως η Cammy είναι μέχρι στιγμής αρκετά πιο μακρυά!Πιστεύω μετά τον τέταρτο μήνα να αρχίσει να μακραίνει και ο μικρός.Και η Cammy άρχισε να μακραίνει απότομα κάπου εκέι γύρω.Ασε που άρχισε να μου ψιλοστήνεται τώρα τελευταία!Και μόλις τη χαιδεύω πίσω στη βάση της ουράς στήνεται και βγάζει πολύ διαφορετικούς ήχους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.256 25-02-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Duran κοντεύει να τη φτάσει στα κιλά!Είναι πολυ γεροδεμένος.Στο μήκος όμως η Cammy είναι μέχρι στιγμής αρκετά πιο μακρυά!Πιστεύω μετά τον τέταρτο μήνα να αρχίσει να μακραίνει και ο μικρός.Και η Cammy άρχισε να μακραίνει απότομα κάπου εκέι γύρω.Ασε που άρχισε να μου ψιλοστήνεται τώρα τελευταία!Και μόλις τη χαιδεύω πίσω στη βάση της ουράς στήνεται και βγάζει πολύ διαφορετικούς ήχους! Click για ανάπτυξη... α τη σκατουλιτσα...προσεξε γιατι παρουσια αρσενικού, ο οιστρος ερχεται πιο γρηγορα απο το αναμενομενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η ESTELLE έγραψε: #4.257 25-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α τη σκατουλιτσα...προσεξε γιατι παρουσια αρσενικού, ο οιστρος ερχεται πιο γρηγορα απο το αναμενομενο Click για ανάπτυξη... Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.258 25-02-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Click για ανάπτυξη... Παντως αν ειναι οιστρος, θα το καταλαβεις αμεσως...ενα απλο στησιμο ποπου δεν σημαινει ακομα κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:03 Ο EL GATO έγραψε: #4.259 25-02-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Click για ανάπτυξη... Προσεχε, ομως, μην του σηκωθει αποτομα.... το ενστικτο της αναπαραγωγης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.260 25-02-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προσεχε, ομως, μην του σηκωθει αποτομα.... το ενστικτο της αναπαραγωγης. Click για ανάπτυξη... αργησες Παυλο, αλλα εγραψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 211 212 213 214 215 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 213 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 213 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα! Καλε Στελλα τα κοριτσια σου μοιαζουν πολυ Καλα πολυ πετυχημενες οι μεταμφιεσεις τους! Κοιτα τωρα τη διαφορα με τα αγορια Κι ομως ειμαι εγω με κοντα μαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:43 Η moukelis έγραψε: #4.244 25-02-09 10:43 Πως του παει του Χρηστου η στολη του Ρομπεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.245 25-02-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πως του παει του Χρηστου η στολη του Ρομπεν! Click για ανάπτυξη... το τραμπουκουφος το προσεξες? Ειναι και μικρος σε αυτη τη φωτοτωρα να τον δεις...Emo ντυθηκε το καμαρι μου φετος στο παρτυ του σχολειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:47 Η moukelis έγραψε: #4.246 25-02-09 10:47 Ναι ναι δικιο εχει το παιδι που θελει να γινει νονος της νυχτας,του παει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:53 Η staman2 έγραψε: #4.247 25-02-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλε Στελλα τα κοριτσια σου μοιαζουν πολυ Καλα πολυ πετυχημενες οι μεταμφιεσεις τους! Κοιτα τωρα τη διαφορα με τα αγορια Κι ομως ειμαι εγω με κοντα μαλια Click για ανάπτυξη... Γιουλάκο τι ομορφιές εσύ κι ο γιοκας σου!!!! Να τον χαιρεσαι αν και παλιά η φωτο.... είναι τόσο όμορφος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.248 25-02-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι δικιο εχει το παιδι που θελει να γινει νονος της νυχτας,του παει! Click για ανάπτυξη... θα σε σκοτωσω εσενακοιτα μη κανετε και κομμα στην Εκθεση εσεις οι δυο...οχι τιποτα'αλλο, εχει φαγωθει να γνωρισει τη καθηγητρια με τα σκορδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:59 Η moukelis έγραψε: #4.249 25-02-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σε σκοτωσω εσενακοιτα μη κανετε και κομμα στην Εκθεση εσεις οι δυο...οχι τιποτα'αλλο, εχει φαγωθει να γνωρισει τη καθηγητρια με τα σκορδακια Click για ανάπτυξη... Και μετα λες το παιδι,αμεσως οι απειλες για φονο,εμ,το μηλο κατω απο τη μηλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:07 Η ESTELLE έγραψε: #4.250 25-02-09 11:07 Σας ευχαριστώ κορίτσια!! Αναστασία μου τα μικρά όντως είναι πολύ αγαπημένα και αχώριστα! Γιούλη η φωτο με το μικρό τέλεια!!Και εσύ με το κοντό μαλλί είσαι κούκλα!Πολύ σου πήγαινε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.251 25-02-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο τι ομορφιές εσύ κι ο γιοκας σου!!!! Να τον χαιρεσαι αν και παλιά η φωτο.... είναι τόσο όμορφος!!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστούμε Αναστασακο μου... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και μετα λες το παιδι,αμεσως οι απειλες για φονο,εμ,το μηλο κατω απο τη μηλια... Click για ανάπτυξη... υποχρεωση καθε μητερας ειναι η διαπαιδαγωγηση των τεκνων της...κι οπου δεν πιπτει λογος, τι πιπτει? Δωρακι, ετσι θα γινεις κι εσυ...στο εγγυούμαι Ελα μωρε, χωρις πλακα τωρα...με κατηγορουν για πολυ επιεικη με το Χρηστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.252 25-02-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σας ευχαριστώ κορίτσια!! Αναστασία μου τα μικρά όντως είναι πολύ αγαπημένα και αχώριστα! Γιούλη η φωτο με το μικρό τέλεια!!Και εσύ με το κοντό μαλλί είσαι κούκλα!Πολύ σου πήγαινε!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω Στελλα μου Για πες, ο Duran κοντευει να φτασει σε μεγεθος τη Cammy σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η moukelis έγραψε: #4.253 25-02-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστούμε Αναστασακο μου... υποχρεωση καθε μητερας ειναι η διαπαιδαγωγηση των τεκνων της...κι οπου δεν πιπτει λογος, τι πιπτει? Δωρακι, ετσι θα γινεις κι εσυ...στο εγγυούμαι Ελα μωρε, χωρις πλακα τωρα...με κατηγορουν για πολυ επιεικη με το Χρηστο... Click για ανάπτυξη... Εμενα η μαμα μου βλεποντας τον Σειριο και την εκπαιδευση που του εχω κανει με κοροϊδευει οτι τα παιδια μου θα ειναι σαν αυτα της οικογενειας Φον Τραπ!Σε παραταξη και στο τελος να βαρανε προσοχη και τα γατια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.254 25-02-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα η μαμα μου βλεποντας τον Σειριο και την εκπαιδευση που του εχω κανει με κοροϊδευει οτι τα παιδια μου θα ειναι σαν αυτα της οικογενειας Φον Τραπ!Σε παραταξη και στο τελος να βαρανε προσοχη και τα γατια... Click για ανάπτυξη... παντως εγω προ παιδιου αλλα ελεγα, κι αλλα τελικα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:30 Η ESTELLE έγραψε: #4.255 25-02-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω Στελλα μου Για πες, ο Duran κοντευει να φτασει σε μεγεθος τη Cammy σου? Click για ανάπτυξη... Ο Duran κοντεύει να τη φτάσει στα κιλά!Είναι πολυ γεροδεμένος.Στο μήκος όμως η Cammy είναι μέχρι στιγμής αρκετά πιο μακρυά!Πιστεύω μετά τον τέταρτο μήνα να αρχίσει να μακραίνει και ο μικρός.Και η Cammy άρχισε να μακραίνει απότομα κάπου εκέι γύρω.Ασε που άρχισε να μου ψιλοστήνεται τώρα τελευταία!Και μόλις τη χαιδεύω πίσω στη βάση της ουράς στήνεται και βγάζει πολύ διαφορετικούς ήχους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.256 25-02-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Duran κοντεύει να τη φτάσει στα κιλά!Είναι πολυ γεροδεμένος.Στο μήκος όμως η Cammy είναι μέχρι στιγμής αρκετά πιο μακρυά!Πιστεύω μετά τον τέταρτο μήνα να αρχίσει να μακραίνει και ο μικρός.Και η Cammy άρχισε να μακραίνει απότομα κάπου εκέι γύρω.Ασε που άρχισε να μου ψιλοστήνεται τώρα τελευταία!Και μόλις τη χαιδεύω πίσω στη βάση της ουράς στήνεται και βγάζει πολύ διαφορετικούς ήχους! Click για ανάπτυξη... α τη σκατουλιτσα...προσεξε γιατι παρουσια αρσενικού, ο οιστρος ερχεται πιο γρηγορα απο το αναμενομενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η ESTELLE έγραψε: #4.257 25-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α τη σκατουλιτσα...προσεξε γιατι παρουσια αρσενικού, ο οιστρος ερχεται πιο γρηγορα απο το αναμενομενο Click για ανάπτυξη... Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.258 25-02-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Click για ανάπτυξη... Παντως αν ειναι οιστρος, θα το καταλαβεις αμεσως...ενα απλο στησιμο ποπου δεν σημαινει ακομα κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:03 Ο EL GATO έγραψε: #4.259 25-02-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Click για ανάπτυξη... Προσεχε, ομως, μην του σηκωθει αποτομα.... το ενστικτο της αναπαραγωγης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.260 25-02-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προσεχε, ομως, μην του σηκωθει αποτομα.... το ενστικτο της αναπαραγωγης. Click για ανάπτυξη... αργησες Παυλο, αλλα εγραψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 211 212 213 214 215 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 213 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 213 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πως του παει του Χρηστου η στολη του Ρομπεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.245 25-02-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πως του παει του Χρηστου η στολη του Ρομπεν! Click για ανάπτυξη... το τραμπουκουφος το προσεξες? Ειναι και μικρος σε αυτη τη φωτοτωρα να τον δεις...Emo ντυθηκε το καμαρι μου φετος στο παρτυ του σχολειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:47 Η moukelis έγραψε: #4.246 25-02-09 10:47 Ναι ναι δικιο εχει το παιδι που θελει να γινει νονος της νυχτας,του παει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:53 Η staman2 έγραψε: #4.247 25-02-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλε Στελλα τα κοριτσια σου μοιαζουν πολυ Καλα πολυ πετυχημενες οι μεταμφιεσεις τους! Κοιτα τωρα τη διαφορα με τα αγορια Κι ομως ειμαι εγω με κοντα μαλια Click για ανάπτυξη... Γιουλάκο τι ομορφιές εσύ κι ο γιοκας σου!!!! Να τον χαιρεσαι αν και παλιά η φωτο.... είναι τόσο όμορφος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.248 25-02-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι δικιο εχει το παιδι που θελει να γινει νονος της νυχτας,του παει! Click για ανάπτυξη... θα σε σκοτωσω εσενακοιτα μη κανετε και κομμα στην Εκθεση εσεις οι δυο...οχι τιποτα'αλλο, εχει φαγωθει να γνωρισει τη καθηγητρια με τα σκορδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:59 Η moukelis έγραψε: #4.249 25-02-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σε σκοτωσω εσενακοιτα μη κανετε και κομμα στην Εκθεση εσεις οι δυο...οχι τιποτα'αλλο, εχει φαγωθει να γνωρισει τη καθηγητρια με τα σκορδακια Click για ανάπτυξη... Και μετα λες το παιδι,αμεσως οι απειλες για φονο,εμ,το μηλο κατω απο τη μηλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:07 Η ESTELLE έγραψε: #4.250 25-02-09 11:07 Σας ευχαριστώ κορίτσια!! Αναστασία μου τα μικρά όντως είναι πολύ αγαπημένα και αχώριστα! Γιούλη η φωτο με το μικρό τέλεια!!Και εσύ με το κοντό μαλλί είσαι κούκλα!Πολύ σου πήγαινε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.251 25-02-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο τι ομορφιές εσύ κι ο γιοκας σου!!!! Να τον χαιρεσαι αν και παλιά η φωτο.... είναι τόσο όμορφος!!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστούμε Αναστασακο μου... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και μετα λες το παιδι,αμεσως οι απειλες για φονο,εμ,το μηλο κατω απο τη μηλια... Click για ανάπτυξη... υποχρεωση καθε μητερας ειναι η διαπαιδαγωγηση των τεκνων της...κι οπου δεν πιπτει λογος, τι πιπτει? Δωρακι, ετσι θα γινεις κι εσυ...στο εγγυούμαι Ελα μωρε, χωρις πλακα τωρα...με κατηγορουν για πολυ επιεικη με το Χρηστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.252 25-02-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σας ευχαριστώ κορίτσια!! Αναστασία μου τα μικρά όντως είναι πολύ αγαπημένα και αχώριστα! Γιούλη η φωτο με το μικρό τέλεια!!Και εσύ με το κοντό μαλλί είσαι κούκλα!Πολύ σου πήγαινε!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω Στελλα μου Για πες, ο Duran κοντευει να φτασει σε μεγεθος τη Cammy σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η moukelis έγραψε: #4.253 25-02-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστούμε Αναστασακο μου... υποχρεωση καθε μητερας ειναι η διαπαιδαγωγηση των τεκνων της...κι οπου δεν πιπτει λογος, τι πιπτει? Δωρακι, ετσι θα γινεις κι εσυ...στο εγγυούμαι Ελα μωρε, χωρις πλακα τωρα...με κατηγορουν για πολυ επιεικη με το Χρηστο... Click για ανάπτυξη... Εμενα η μαμα μου βλεποντας τον Σειριο και την εκπαιδευση που του εχω κανει με κοροϊδευει οτι τα παιδια μου θα ειναι σαν αυτα της οικογενειας Φον Τραπ!Σε παραταξη και στο τελος να βαρανε προσοχη και τα γατια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.254 25-02-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα η μαμα μου βλεποντας τον Σειριο και την εκπαιδευση που του εχω κανει με κοροϊδευει οτι τα παιδια μου θα ειναι σαν αυτα της οικογενειας Φον Τραπ!Σε παραταξη και στο τελος να βαρανε προσοχη και τα γατια... Click για ανάπτυξη... παντως εγω προ παιδιου αλλα ελεγα, κι αλλα τελικα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:30 Η ESTELLE έγραψε: #4.255 25-02-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω Στελλα μου Για πες, ο Duran κοντευει να φτασει σε μεγεθος τη Cammy σου? Click για ανάπτυξη... Ο Duran κοντεύει να τη φτάσει στα κιλά!Είναι πολυ γεροδεμένος.Στο μήκος όμως η Cammy είναι μέχρι στιγμής αρκετά πιο μακρυά!Πιστεύω μετά τον τέταρτο μήνα να αρχίσει να μακραίνει και ο μικρός.Και η Cammy άρχισε να μακραίνει απότομα κάπου εκέι γύρω.Ασε που άρχισε να μου ψιλοστήνεται τώρα τελευταία!Και μόλις τη χαιδεύω πίσω στη βάση της ουράς στήνεται και βγάζει πολύ διαφορετικούς ήχους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.256 25-02-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Duran κοντεύει να τη φτάσει στα κιλά!Είναι πολυ γεροδεμένος.Στο μήκος όμως η Cammy είναι μέχρι στιγμής αρκετά πιο μακρυά!Πιστεύω μετά τον τέταρτο μήνα να αρχίσει να μακραίνει και ο μικρός.Και η Cammy άρχισε να μακραίνει απότομα κάπου εκέι γύρω.Ασε που άρχισε να μου ψιλοστήνεται τώρα τελευταία!Και μόλις τη χαιδεύω πίσω στη βάση της ουράς στήνεται και βγάζει πολύ διαφορετικούς ήχους! Click για ανάπτυξη... α τη σκατουλιτσα...προσεξε γιατι παρουσια αρσενικού, ο οιστρος ερχεται πιο γρηγορα απο το αναμενομενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η ESTELLE έγραψε: #4.257 25-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α τη σκατουλιτσα...προσεξε γιατι παρουσια αρσενικού, ο οιστρος ερχεται πιο γρηγορα απο το αναμενομενο Click για ανάπτυξη... Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.258 25-02-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Click για ανάπτυξη... Παντως αν ειναι οιστρος, θα το καταλαβεις αμεσως...ενα απλο στησιμο ποπου δεν σημαινει ακομα κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:03 Ο EL GATO έγραψε: #4.259 25-02-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Click για ανάπτυξη... Προσεχε, ομως, μην του σηκωθει αποτομα.... το ενστικτο της αναπαραγωγης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.260 25-02-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προσεχε, ομως, μην του σηκωθει αποτομα.... το ενστικτο της αναπαραγωγης. Click για ανάπτυξη... αργησες Παυλο, αλλα εγραψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 211 212 213 214 215 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 213 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 213 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πως του παει του Χρηστου η στολη του Ρομπεν! Click για ανάπτυξη... το τραμπουκουφος το προσεξες? Ειναι και μικρος σε αυτη τη φωτοτωρα να τον δεις...Emo ντυθηκε το καμαρι μου φετος στο παρτυ του σχολειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:47 Η moukelis έγραψε: #4.246 25-02-09 10:47 Ναι ναι δικιο εχει το παιδι που θελει να γινει νονος της νυχτας,του παει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:53 Η staman2 έγραψε: #4.247 25-02-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλε Στελλα τα κοριτσια σου μοιαζουν πολυ Καλα πολυ πετυχημενες οι μεταμφιεσεις τους! Κοιτα τωρα τη διαφορα με τα αγορια Κι ομως ειμαι εγω με κοντα μαλια Click για ανάπτυξη... Γιουλάκο τι ομορφιές εσύ κι ο γιοκας σου!!!! Να τον χαιρεσαι αν και παλιά η φωτο.... είναι τόσο όμορφος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.248 25-02-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι δικιο εχει το παιδι που θελει να γινει νονος της νυχτας,του παει! Click για ανάπτυξη... θα σε σκοτωσω εσενακοιτα μη κανετε και κομμα στην Εκθεση εσεις οι δυο...οχι τιποτα'αλλο, εχει φαγωθει να γνωρισει τη καθηγητρια με τα σκορδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:59 Η moukelis έγραψε: #4.249 25-02-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σε σκοτωσω εσενακοιτα μη κανετε και κομμα στην Εκθεση εσεις οι δυο...οχι τιποτα'αλλο, εχει φαγωθει να γνωρισει τη καθηγητρια με τα σκορδακια Click για ανάπτυξη... Και μετα λες το παιδι,αμεσως οι απειλες για φονο,εμ,το μηλο κατω απο τη μηλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:07 Η ESTELLE έγραψε: #4.250 25-02-09 11:07 Σας ευχαριστώ κορίτσια!! Αναστασία μου τα μικρά όντως είναι πολύ αγαπημένα και αχώριστα! Γιούλη η φωτο με το μικρό τέλεια!!Και εσύ με το κοντό μαλλί είσαι κούκλα!Πολύ σου πήγαινε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.251 25-02-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο τι ομορφιές εσύ κι ο γιοκας σου!!!! Να τον χαιρεσαι αν και παλιά η φωτο.... είναι τόσο όμορφος!!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστούμε Αναστασακο μου... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και μετα λες το παιδι,αμεσως οι απειλες για φονο,εμ,το μηλο κατω απο τη μηλια... Click για ανάπτυξη... υποχρεωση καθε μητερας ειναι η διαπαιδαγωγηση των τεκνων της...κι οπου δεν πιπτει λογος, τι πιπτει? Δωρακι, ετσι θα γινεις κι εσυ...στο εγγυούμαι Ελα μωρε, χωρις πλακα τωρα...με κατηγορουν για πολυ επιεικη με το Χρηστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.252 25-02-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σας ευχαριστώ κορίτσια!! Αναστασία μου τα μικρά όντως είναι πολύ αγαπημένα και αχώριστα! Γιούλη η φωτο με το μικρό τέλεια!!Και εσύ με το κοντό μαλλί είσαι κούκλα!Πολύ σου πήγαινε!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω Στελλα μου Για πες, ο Duran κοντευει να φτασει σε μεγεθος τη Cammy σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η moukelis έγραψε: #4.253 25-02-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστούμε Αναστασακο μου... υποχρεωση καθε μητερας ειναι η διαπαιδαγωγηση των τεκνων της...κι οπου δεν πιπτει λογος, τι πιπτει? Δωρακι, ετσι θα γινεις κι εσυ...στο εγγυούμαι Ελα μωρε, χωρις πλακα τωρα...με κατηγορουν για πολυ επιεικη με το Χρηστο... Click για ανάπτυξη... Εμενα η μαμα μου βλεποντας τον Σειριο και την εκπαιδευση που του εχω κανει με κοροϊδευει οτι τα παιδια μου θα ειναι σαν αυτα της οικογενειας Φον Τραπ!Σε παραταξη και στο τελος να βαρανε προσοχη και τα γατια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.254 25-02-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα η μαμα μου βλεποντας τον Σειριο και την εκπαιδευση που του εχω κανει με κοροϊδευει οτι τα παιδια μου θα ειναι σαν αυτα της οικογενειας Φον Τραπ!Σε παραταξη και στο τελος να βαρανε προσοχη και τα γατια... Click για ανάπτυξη... παντως εγω προ παιδιου αλλα ελεγα, κι αλλα τελικα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:30 Η ESTELLE έγραψε: #4.255 25-02-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω Στελλα μου Για πες, ο Duran κοντευει να φτασει σε μεγεθος τη Cammy σου? Click για ανάπτυξη... Ο Duran κοντεύει να τη φτάσει στα κιλά!Είναι πολυ γεροδεμένος.Στο μήκος όμως η Cammy είναι μέχρι στιγμής αρκετά πιο μακρυά!Πιστεύω μετά τον τέταρτο μήνα να αρχίσει να μακραίνει και ο μικρός.Και η Cammy άρχισε να μακραίνει απότομα κάπου εκέι γύρω.Ασε που άρχισε να μου ψιλοστήνεται τώρα τελευταία!Και μόλις τη χαιδεύω πίσω στη βάση της ουράς στήνεται και βγάζει πολύ διαφορετικούς ήχους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.256 25-02-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Duran κοντεύει να τη φτάσει στα κιλά!Είναι πολυ γεροδεμένος.Στο μήκος όμως η Cammy είναι μέχρι στιγμής αρκετά πιο μακρυά!Πιστεύω μετά τον τέταρτο μήνα να αρχίσει να μακραίνει και ο μικρός.Και η Cammy άρχισε να μακραίνει απότομα κάπου εκέι γύρω.Ασε που άρχισε να μου ψιλοστήνεται τώρα τελευταία!Και μόλις τη χαιδεύω πίσω στη βάση της ουράς στήνεται και βγάζει πολύ διαφορετικούς ήχους! Click για ανάπτυξη... α τη σκατουλιτσα...προσεξε γιατι παρουσια αρσενικού, ο οιστρος ερχεται πιο γρηγορα απο το αναμενομενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η ESTELLE έγραψε: #4.257 25-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α τη σκατουλιτσα...προσεξε γιατι παρουσια αρσενικού, ο οιστρος ερχεται πιο γρηγορα απο το αναμενομενο Click για ανάπτυξη... Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.258 25-02-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Click για ανάπτυξη... Παντως αν ειναι οιστρος, θα το καταλαβεις αμεσως...ενα απλο στησιμο ποπου δεν σημαινει ακομα κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:03 Ο EL GATO έγραψε: #4.259 25-02-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Click για ανάπτυξη... Προσεχε, ομως, μην του σηκωθει αποτομα.... το ενστικτο της αναπαραγωγης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.260 25-02-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προσεχε, ομως, μην του σηκωθει αποτομα.... το ενστικτο της αναπαραγωγης. Click για ανάπτυξη... αργησες Παυλο, αλλα εγραψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 211 212 213 214 215 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 213 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 213 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι ναι δικιο εχει το παιδι που θελει να γινει νονος της νυχτας,του παει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:53 Η staman2 έγραψε: #4.247 25-02-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλε Στελλα τα κοριτσια σου μοιαζουν πολυ Καλα πολυ πετυχημενες οι μεταμφιεσεις τους! Κοιτα τωρα τη διαφορα με τα αγορια Κι ομως ειμαι εγω με κοντα μαλια Click για ανάπτυξη... Γιουλάκο τι ομορφιές εσύ κι ο γιοκας σου!!!! Να τον χαιρεσαι αν και παλιά η φωτο.... είναι τόσο όμορφος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.248 25-02-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι δικιο εχει το παιδι που θελει να γινει νονος της νυχτας,του παει! Click για ανάπτυξη... θα σε σκοτωσω εσενακοιτα μη κανετε και κομμα στην Εκθεση εσεις οι δυο...οχι τιποτα'αλλο, εχει φαγωθει να γνωρισει τη καθηγητρια με τα σκορδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:59 Η moukelis έγραψε: #4.249 25-02-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σε σκοτωσω εσενακοιτα μη κανετε και κομμα στην Εκθεση εσεις οι δυο...οχι τιποτα'αλλο, εχει φαγωθει να γνωρισει τη καθηγητρια με τα σκορδακια Click για ανάπτυξη... Και μετα λες το παιδι,αμεσως οι απειλες για φονο,εμ,το μηλο κατω απο τη μηλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:07 Η ESTELLE έγραψε: #4.250 25-02-09 11:07 Σας ευχαριστώ κορίτσια!! Αναστασία μου τα μικρά όντως είναι πολύ αγαπημένα και αχώριστα! Γιούλη η φωτο με το μικρό τέλεια!!Και εσύ με το κοντό μαλλί είσαι κούκλα!Πολύ σου πήγαινε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.251 25-02-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο τι ομορφιές εσύ κι ο γιοκας σου!!!! Να τον χαιρεσαι αν και παλιά η φωτο.... είναι τόσο όμορφος!!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστούμε Αναστασακο μου... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και μετα λες το παιδι,αμεσως οι απειλες για φονο,εμ,το μηλο κατω απο τη μηλια... Click για ανάπτυξη... υποχρεωση καθε μητερας ειναι η διαπαιδαγωγηση των τεκνων της...κι οπου δεν πιπτει λογος, τι πιπτει? Δωρακι, ετσι θα γινεις κι εσυ...στο εγγυούμαι Ελα μωρε, χωρις πλακα τωρα...με κατηγορουν για πολυ επιεικη με το Χρηστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.252 25-02-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σας ευχαριστώ κορίτσια!! Αναστασία μου τα μικρά όντως είναι πολύ αγαπημένα και αχώριστα! Γιούλη η φωτο με το μικρό τέλεια!!Και εσύ με το κοντό μαλλί είσαι κούκλα!Πολύ σου πήγαινε!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω Στελλα μου Για πες, ο Duran κοντευει να φτασει σε μεγεθος τη Cammy σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η moukelis έγραψε: #4.253 25-02-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστούμε Αναστασακο μου... υποχρεωση καθε μητερας ειναι η διαπαιδαγωγηση των τεκνων της...κι οπου δεν πιπτει λογος, τι πιπτει? Δωρακι, ετσι θα γινεις κι εσυ...στο εγγυούμαι Ελα μωρε, χωρις πλακα τωρα...με κατηγορουν για πολυ επιεικη με το Χρηστο... Click για ανάπτυξη... Εμενα η μαμα μου βλεποντας τον Σειριο και την εκπαιδευση που του εχω κανει με κοροϊδευει οτι τα παιδια μου θα ειναι σαν αυτα της οικογενειας Φον Τραπ!Σε παραταξη και στο τελος να βαρανε προσοχη και τα γατια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.254 25-02-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα η μαμα μου βλεποντας τον Σειριο και την εκπαιδευση που του εχω κανει με κοροϊδευει οτι τα παιδια μου θα ειναι σαν αυτα της οικογενειας Φον Τραπ!Σε παραταξη και στο τελος να βαρανε προσοχη και τα γατια... Click για ανάπτυξη... παντως εγω προ παιδιου αλλα ελεγα, κι αλλα τελικα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:30 Η ESTELLE έγραψε: #4.255 25-02-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω Στελλα μου Για πες, ο Duran κοντευει να φτασει σε μεγεθος τη Cammy σου? Click για ανάπτυξη... Ο Duran κοντεύει να τη φτάσει στα κιλά!Είναι πολυ γεροδεμένος.Στο μήκος όμως η Cammy είναι μέχρι στιγμής αρκετά πιο μακρυά!Πιστεύω μετά τον τέταρτο μήνα να αρχίσει να μακραίνει και ο μικρός.Και η Cammy άρχισε να μακραίνει απότομα κάπου εκέι γύρω.Ασε που άρχισε να μου ψιλοστήνεται τώρα τελευταία!Και μόλις τη χαιδεύω πίσω στη βάση της ουράς στήνεται και βγάζει πολύ διαφορετικούς ήχους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.256 25-02-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Duran κοντεύει να τη φτάσει στα κιλά!Είναι πολυ γεροδεμένος.Στο μήκος όμως η Cammy είναι μέχρι στιγμής αρκετά πιο μακρυά!Πιστεύω μετά τον τέταρτο μήνα να αρχίσει να μακραίνει και ο μικρός.Και η Cammy άρχισε να μακραίνει απότομα κάπου εκέι γύρω.Ασε που άρχισε να μου ψιλοστήνεται τώρα τελευταία!Και μόλις τη χαιδεύω πίσω στη βάση της ουράς στήνεται και βγάζει πολύ διαφορετικούς ήχους! Click για ανάπτυξη... α τη σκατουλιτσα...προσεξε γιατι παρουσια αρσενικού, ο οιστρος ερχεται πιο γρηγορα απο το αναμενομενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η ESTELLE έγραψε: #4.257 25-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α τη σκατουλιτσα...προσεξε γιατι παρουσια αρσενικού, ο οιστρος ερχεται πιο γρηγορα απο το αναμενομενο Click για ανάπτυξη... Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.258 25-02-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Click για ανάπτυξη... Παντως αν ειναι οιστρος, θα το καταλαβεις αμεσως...ενα απλο στησιμο ποπου δεν σημαινει ακομα κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:03 Ο EL GATO έγραψε: #4.259 25-02-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Click για ανάπτυξη... Προσεχε, ομως, μην του σηκωθει αποτομα.... το ενστικτο της αναπαραγωγης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.260 25-02-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προσεχε, ομως, μην του σηκωθει αποτομα.... το ενστικτο της αναπαραγωγης. Click για ανάπτυξη... αργησες Παυλο, αλλα εγραψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 211 212 213 214 215 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 213 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 213 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλε Στελλα τα κοριτσια σου μοιαζουν πολυ Καλα πολυ πετυχημενες οι μεταμφιεσεις τους! Κοιτα τωρα τη διαφορα με τα αγορια Κι ομως ειμαι εγω με κοντα μαλια Click για ανάπτυξη... Γιουλάκο τι ομορφιές εσύ κι ο γιοκας σου!!!! Να τον χαιρεσαι αν και παλιά η φωτο.... είναι τόσο όμορφος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.248 25-02-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι δικιο εχει το παιδι που θελει να γινει νονος της νυχτας,του παει! Click για ανάπτυξη... θα σε σκοτωσω εσενακοιτα μη κανετε και κομμα στην Εκθεση εσεις οι δυο...οχι τιποτα'αλλο, εχει φαγωθει να γνωρισει τη καθηγητρια με τα σκορδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:59 Η moukelis έγραψε: #4.249 25-02-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σε σκοτωσω εσενακοιτα μη κανετε και κομμα στην Εκθεση εσεις οι δυο...οχι τιποτα'αλλο, εχει φαγωθει να γνωρισει τη καθηγητρια με τα σκορδακια Click για ανάπτυξη... Και μετα λες το παιδι,αμεσως οι απειλες για φονο,εμ,το μηλο κατω απο τη μηλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:07 Η ESTELLE έγραψε: #4.250 25-02-09 11:07 Σας ευχαριστώ κορίτσια!! Αναστασία μου τα μικρά όντως είναι πολύ αγαπημένα και αχώριστα! Γιούλη η φωτο με το μικρό τέλεια!!Και εσύ με το κοντό μαλλί είσαι κούκλα!Πολύ σου πήγαινε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.251 25-02-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο τι ομορφιές εσύ κι ο γιοκας σου!!!! Να τον χαιρεσαι αν και παλιά η φωτο.... είναι τόσο όμορφος!!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστούμε Αναστασακο μου... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και μετα λες το παιδι,αμεσως οι απειλες για φονο,εμ,το μηλο κατω απο τη μηλια... Click για ανάπτυξη... υποχρεωση καθε μητερας ειναι η διαπαιδαγωγηση των τεκνων της...κι οπου δεν πιπτει λογος, τι πιπτει? Δωρακι, ετσι θα γινεις κι εσυ...στο εγγυούμαι Ελα μωρε, χωρις πλακα τωρα...με κατηγορουν για πολυ επιεικη με το Χρηστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.252 25-02-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σας ευχαριστώ κορίτσια!! Αναστασία μου τα μικρά όντως είναι πολύ αγαπημένα και αχώριστα! Γιούλη η φωτο με το μικρό τέλεια!!Και εσύ με το κοντό μαλλί είσαι κούκλα!Πολύ σου πήγαινε!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω Στελλα μου Για πες, ο Duran κοντευει να φτασει σε μεγεθος τη Cammy σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η moukelis έγραψε: #4.253 25-02-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστούμε Αναστασακο μου... υποχρεωση καθε μητερας ειναι η διαπαιδαγωγηση των τεκνων της...κι οπου δεν πιπτει λογος, τι πιπτει? Δωρακι, ετσι θα γινεις κι εσυ...στο εγγυούμαι Ελα μωρε, χωρις πλακα τωρα...με κατηγορουν για πολυ επιεικη με το Χρηστο... Click για ανάπτυξη... Εμενα η μαμα μου βλεποντας τον Σειριο και την εκπαιδευση που του εχω κανει με κοροϊδευει οτι τα παιδια μου θα ειναι σαν αυτα της οικογενειας Φον Τραπ!Σε παραταξη και στο τελος να βαρανε προσοχη και τα γατια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.254 25-02-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα η μαμα μου βλεποντας τον Σειριο και την εκπαιδευση που του εχω κανει με κοροϊδευει οτι τα παιδια μου θα ειναι σαν αυτα της οικογενειας Φον Τραπ!Σε παραταξη και στο τελος να βαρανε προσοχη και τα γατια... Click για ανάπτυξη... παντως εγω προ παιδιου αλλα ελεγα, κι αλλα τελικα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:30 Η ESTELLE έγραψε: #4.255 25-02-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω Στελλα μου Για πες, ο Duran κοντευει να φτασει σε μεγεθος τη Cammy σου? Click για ανάπτυξη... Ο Duran κοντεύει να τη φτάσει στα κιλά!Είναι πολυ γεροδεμένος.Στο μήκος όμως η Cammy είναι μέχρι στιγμής αρκετά πιο μακρυά!Πιστεύω μετά τον τέταρτο μήνα να αρχίσει να μακραίνει και ο μικρός.Και η Cammy άρχισε να μακραίνει απότομα κάπου εκέι γύρω.Ασε που άρχισε να μου ψιλοστήνεται τώρα τελευταία!Και μόλις τη χαιδεύω πίσω στη βάση της ουράς στήνεται και βγάζει πολύ διαφορετικούς ήχους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.256 25-02-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Duran κοντεύει να τη φτάσει στα κιλά!Είναι πολυ γεροδεμένος.Στο μήκος όμως η Cammy είναι μέχρι στιγμής αρκετά πιο μακρυά!Πιστεύω μετά τον τέταρτο μήνα να αρχίσει να μακραίνει και ο μικρός.Και η Cammy άρχισε να μακραίνει απότομα κάπου εκέι γύρω.Ασε που άρχισε να μου ψιλοστήνεται τώρα τελευταία!Και μόλις τη χαιδεύω πίσω στη βάση της ουράς στήνεται και βγάζει πολύ διαφορετικούς ήχους! Click για ανάπτυξη... α τη σκατουλιτσα...προσεξε γιατι παρουσια αρσενικού, ο οιστρος ερχεται πιο γρηγορα απο το αναμενομενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η ESTELLE έγραψε: #4.257 25-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α τη σκατουλιτσα...προσεξε γιατι παρουσια αρσενικού, ο οιστρος ερχεται πιο γρηγορα απο το αναμενομενο Click για ανάπτυξη... Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.258 25-02-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Click για ανάπτυξη... Παντως αν ειναι οιστρος, θα το καταλαβεις αμεσως...ενα απλο στησιμο ποπου δεν σημαινει ακομα κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:03 Ο EL GATO έγραψε: #4.259 25-02-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Click για ανάπτυξη... Προσεχε, ομως, μην του σηκωθει αποτομα.... το ενστικτο της αναπαραγωγης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.260 25-02-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προσεχε, ομως, μην του σηκωθει αποτομα.... το ενστικτο της αναπαραγωγης. Click για ανάπτυξη... αργησες Παυλο, αλλα εγραψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 211 212 213 214 215 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 213 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 213 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι δικιο εχει το παιδι που θελει να γινει νονος της νυχτας,του παει! Click για ανάπτυξη... θα σε σκοτωσω εσενακοιτα μη κανετε και κομμα στην Εκθεση εσεις οι δυο...οχι τιποτα'αλλο, εχει φαγωθει να γνωρισει τη καθηγητρια με τα σκορδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:59 Η moukelis έγραψε: #4.249 25-02-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σε σκοτωσω εσενακοιτα μη κανετε και κομμα στην Εκθεση εσεις οι δυο...οχι τιποτα'αλλο, εχει φαγωθει να γνωρισει τη καθηγητρια με τα σκορδακια Click για ανάπτυξη... Και μετα λες το παιδι,αμεσως οι απειλες για φονο,εμ,το μηλο κατω απο τη μηλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:07 Η ESTELLE έγραψε: #4.250 25-02-09 11:07 Σας ευχαριστώ κορίτσια!! Αναστασία μου τα μικρά όντως είναι πολύ αγαπημένα και αχώριστα! Γιούλη η φωτο με το μικρό τέλεια!!Και εσύ με το κοντό μαλλί είσαι κούκλα!Πολύ σου πήγαινε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.251 25-02-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο τι ομορφιές εσύ κι ο γιοκας σου!!!! Να τον χαιρεσαι αν και παλιά η φωτο.... είναι τόσο όμορφος!!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστούμε Αναστασακο μου... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και μετα λες το παιδι,αμεσως οι απειλες για φονο,εμ,το μηλο κατω απο τη μηλια... Click για ανάπτυξη... υποχρεωση καθε μητερας ειναι η διαπαιδαγωγηση των τεκνων της...κι οπου δεν πιπτει λογος, τι πιπτει? Δωρακι, ετσι θα γινεις κι εσυ...στο εγγυούμαι Ελα μωρε, χωρις πλακα τωρα...με κατηγορουν για πολυ επιεικη με το Χρηστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.252 25-02-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σας ευχαριστώ κορίτσια!! Αναστασία μου τα μικρά όντως είναι πολύ αγαπημένα και αχώριστα! Γιούλη η φωτο με το μικρό τέλεια!!Και εσύ με το κοντό μαλλί είσαι κούκλα!Πολύ σου πήγαινε!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω Στελλα μου Για πες, ο Duran κοντευει να φτασει σε μεγεθος τη Cammy σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η moukelis έγραψε: #4.253 25-02-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστούμε Αναστασακο μου... υποχρεωση καθε μητερας ειναι η διαπαιδαγωγηση των τεκνων της...κι οπου δεν πιπτει λογος, τι πιπτει? Δωρακι, ετσι θα γινεις κι εσυ...στο εγγυούμαι Ελα μωρε, χωρις πλακα τωρα...με κατηγορουν για πολυ επιεικη με το Χρηστο... Click για ανάπτυξη... Εμενα η μαμα μου βλεποντας τον Σειριο και την εκπαιδευση που του εχω κανει με κοροϊδευει οτι τα παιδια μου θα ειναι σαν αυτα της οικογενειας Φον Τραπ!Σε παραταξη και στο τελος να βαρανε προσοχη και τα γατια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.254 25-02-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα η μαμα μου βλεποντας τον Σειριο και την εκπαιδευση που του εχω κανει με κοροϊδευει οτι τα παιδια μου θα ειναι σαν αυτα της οικογενειας Φον Τραπ!Σε παραταξη και στο τελος να βαρανε προσοχη και τα γατια... Click για ανάπτυξη... παντως εγω προ παιδιου αλλα ελεγα, κι αλλα τελικα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:30 Η ESTELLE έγραψε: #4.255 25-02-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω Στελλα μου Για πες, ο Duran κοντευει να φτασει σε μεγεθος τη Cammy σου? Click για ανάπτυξη... Ο Duran κοντεύει να τη φτάσει στα κιλά!Είναι πολυ γεροδεμένος.Στο μήκος όμως η Cammy είναι μέχρι στιγμής αρκετά πιο μακρυά!Πιστεύω μετά τον τέταρτο μήνα να αρχίσει να μακραίνει και ο μικρός.Και η Cammy άρχισε να μακραίνει απότομα κάπου εκέι γύρω.Ασε που άρχισε να μου ψιλοστήνεται τώρα τελευταία!Και μόλις τη χαιδεύω πίσω στη βάση της ουράς στήνεται και βγάζει πολύ διαφορετικούς ήχους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.256 25-02-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Duran κοντεύει να τη φτάσει στα κιλά!Είναι πολυ γεροδεμένος.Στο μήκος όμως η Cammy είναι μέχρι στιγμής αρκετά πιο μακρυά!Πιστεύω μετά τον τέταρτο μήνα να αρχίσει να μακραίνει και ο μικρός.Και η Cammy άρχισε να μακραίνει απότομα κάπου εκέι γύρω.Ασε που άρχισε να μου ψιλοστήνεται τώρα τελευταία!Και μόλις τη χαιδεύω πίσω στη βάση της ουράς στήνεται και βγάζει πολύ διαφορετικούς ήχους! Click για ανάπτυξη... α τη σκατουλιτσα...προσεξε γιατι παρουσια αρσενικού, ο οιστρος ερχεται πιο γρηγορα απο το αναμενομενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η ESTELLE έγραψε: #4.257 25-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α τη σκατουλιτσα...προσεξε γιατι παρουσια αρσενικού, ο οιστρος ερχεται πιο γρηγορα απο το αναμενομενο Click για ανάπτυξη... Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.258 25-02-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Click για ανάπτυξη... Παντως αν ειναι οιστρος, θα το καταλαβεις αμεσως...ενα απλο στησιμο ποπου δεν σημαινει ακομα κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:03 Ο EL GATO έγραψε: #4.259 25-02-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Click για ανάπτυξη... Προσεχε, ομως, μην του σηκωθει αποτομα.... το ενστικτο της αναπαραγωγης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.260 25-02-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προσεχε, ομως, μην του σηκωθει αποτομα.... το ενστικτο της αναπαραγωγης. Click για ανάπτυξη... αργησες Παυλο, αλλα εγραψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 211 212 213 214 215 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 213 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 213 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σε σκοτωσω εσενακοιτα μη κανετε και κομμα στην Εκθεση εσεις οι δυο...οχι τιποτα'αλλο, εχει φαγωθει να γνωρισει τη καθηγητρια με τα σκορδακια Click για ανάπτυξη... Και μετα λες το παιδι,αμεσως οι απειλες για φονο,εμ,το μηλο κατω απο τη μηλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:07 Η ESTELLE έγραψε: #4.250 25-02-09 11:07 Σας ευχαριστώ κορίτσια!! Αναστασία μου τα μικρά όντως είναι πολύ αγαπημένα και αχώριστα! Γιούλη η φωτο με το μικρό τέλεια!!Και εσύ με το κοντό μαλλί είσαι κούκλα!Πολύ σου πήγαινε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.251 25-02-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο τι ομορφιές εσύ κι ο γιοκας σου!!!! Να τον χαιρεσαι αν και παλιά η φωτο.... είναι τόσο όμορφος!!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστούμε Αναστασακο μου... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και μετα λες το παιδι,αμεσως οι απειλες για φονο,εμ,το μηλο κατω απο τη μηλια... Click για ανάπτυξη... υποχρεωση καθε μητερας ειναι η διαπαιδαγωγηση των τεκνων της...κι οπου δεν πιπτει λογος, τι πιπτει? Δωρακι, ετσι θα γινεις κι εσυ...στο εγγυούμαι Ελα μωρε, χωρις πλακα τωρα...με κατηγορουν για πολυ επιεικη με το Χρηστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.252 25-02-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σας ευχαριστώ κορίτσια!! Αναστασία μου τα μικρά όντως είναι πολύ αγαπημένα και αχώριστα! Γιούλη η φωτο με το μικρό τέλεια!!Και εσύ με το κοντό μαλλί είσαι κούκλα!Πολύ σου πήγαινε!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω Στελλα μου Για πες, ο Duran κοντευει να φτασει σε μεγεθος τη Cammy σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η moukelis έγραψε: #4.253 25-02-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστούμε Αναστασακο μου... υποχρεωση καθε μητερας ειναι η διαπαιδαγωγηση των τεκνων της...κι οπου δεν πιπτει λογος, τι πιπτει? Δωρακι, ετσι θα γινεις κι εσυ...στο εγγυούμαι Ελα μωρε, χωρις πλακα τωρα...με κατηγορουν για πολυ επιεικη με το Χρηστο... Click για ανάπτυξη... Εμενα η μαμα μου βλεποντας τον Σειριο και την εκπαιδευση που του εχω κανει με κοροϊδευει οτι τα παιδια μου θα ειναι σαν αυτα της οικογενειας Φον Τραπ!Σε παραταξη και στο τελος να βαρανε προσοχη και τα γατια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.254 25-02-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα η μαμα μου βλεποντας τον Σειριο και την εκπαιδευση που του εχω κανει με κοροϊδευει οτι τα παιδια μου θα ειναι σαν αυτα της οικογενειας Φον Τραπ!Σε παραταξη και στο τελος να βαρανε προσοχη και τα γατια... Click για ανάπτυξη... παντως εγω προ παιδιου αλλα ελεγα, κι αλλα τελικα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:30 Η ESTELLE έγραψε: #4.255 25-02-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω Στελλα μου Για πες, ο Duran κοντευει να φτασει σε μεγεθος τη Cammy σου? Click για ανάπτυξη... Ο Duran κοντεύει να τη φτάσει στα κιλά!Είναι πολυ γεροδεμένος.Στο μήκος όμως η Cammy είναι μέχρι στιγμής αρκετά πιο μακρυά!Πιστεύω μετά τον τέταρτο μήνα να αρχίσει να μακραίνει και ο μικρός.Και η Cammy άρχισε να μακραίνει απότομα κάπου εκέι γύρω.Ασε που άρχισε να μου ψιλοστήνεται τώρα τελευταία!Και μόλις τη χαιδεύω πίσω στη βάση της ουράς στήνεται και βγάζει πολύ διαφορετικούς ήχους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.256 25-02-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Duran κοντεύει να τη φτάσει στα κιλά!Είναι πολυ γεροδεμένος.Στο μήκος όμως η Cammy είναι μέχρι στιγμής αρκετά πιο μακρυά!Πιστεύω μετά τον τέταρτο μήνα να αρχίσει να μακραίνει και ο μικρός.Και η Cammy άρχισε να μακραίνει απότομα κάπου εκέι γύρω.Ασε που άρχισε να μου ψιλοστήνεται τώρα τελευταία!Και μόλις τη χαιδεύω πίσω στη βάση της ουράς στήνεται και βγάζει πολύ διαφορετικούς ήχους! Click για ανάπτυξη... α τη σκατουλιτσα...προσεξε γιατι παρουσια αρσενικού, ο οιστρος ερχεται πιο γρηγορα απο το αναμενομενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η ESTELLE έγραψε: #4.257 25-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α τη σκατουλιτσα...προσεξε γιατι παρουσια αρσενικού, ο οιστρος ερχεται πιο γρηγορα απο το αναμενομενο Click για ανάπτυξη... Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.258 25-02-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Click για ανάπτυξη... Παντως αν ειναι οιστρος, θα το καταλαβεις αμεσως...ενα απλο στησιμο ποπου δεν σημαινει ακομα κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:03 Ο EL GATO έγραψε: #4.259 25-02-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Click για ανάπτυξη... Προσεχε, ομως, μην του σηκωθει αποτομα.... το ενστικτο της αναπαραγωγης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.260 25-02-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προσεχε, ομως, μην του σηκωθει αποτομα.... το ενστικτο της αναπαραγωγης. Click για ανάπτυξη... αργησες Παυλο, αλλα εγραψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 211 212 213 214 215 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 213 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 213 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας ευχαριστώ κορίτσια!! Αναστασία μου τα μικρά όντως είναι πολύ αγαπημένα και αχώριστα! Γιούλη η φωτο με το μικρό τέλεια!!Και εσύ με το κοντό μαλλί είσαι κούκλα!Πολύ σου πήγαινε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.251 25-02-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο τι ομορφιές εσύ κι ο γιοκας σου!!!! Να τον χαιρεσαι αν και παλιά η φωτο.... είναι τόσο όμορφος!!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστούμε Αναστασακο μου... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και μετα λες το παιδι,αμεσως οι απειλες για φονο,εμ,το μηλο κατω απο τη μηλια... Click για ανάπτυξη... υποχρεωση καθε μητερας ειναι η διαπαιδαγωγηση των τεκνων της...κι οπου δεν πιπτει λογος, τι πιπτει? Δωρακι, ετσι θα γινεις κι εσυ...στο εγγυούμαι Ελα μωρε, χωρις πλακα τωρα...με κατηγορουν για πολυ επιεικη με το Χρηστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.252 25-02-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σας ευχαριστώ κορίτσια!! Αναστασία μου τα μικρά όντως είναι πολύ αγαπημένα και αχώριστα! Γιούλη η φωτο με το μικρό τέλεια!!Και εσύ με το κοντό μαλλί είσαι κούκλα!Πολύ σου πήγαινε!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω Στελλα μου Για πες, ο Duran κοντευει να φτασει σε μεγεθος τη Cammy σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η moukelis έγραψε: #4.253 25-02-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστούμε Αναστασακο μου... υποχρεωση καθε μητερας ειναι η διαπαιδαγωγηση των τεκνων της...κι οπου δεν πιπτει λογος, τι πιπτει? Δωρακι, ετσι θα γινεις κι εσυ...στο εγγυούμαι Ελα μωρε, χωρις πλακα τωρα...με κατηγορουν για πολυ επιεικη με το Χρηστο... Click για ανάπτυξη... Εμενα η μαμα μου βλεποντας τον Σειριο και την εκπαιδευση που του εχω κανει με κοροϊδευει οτι τα παιδια μου θα ειναι σαν αυτα της οικογενειας Φον Τραπ!Σε παραταξη και στο τελος να βαρανε προσοχη και τα γατια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.254 25-02-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα η μαμα μου βλεποντας τον Σειριο και την εκπαιδευση που του εχω κανει με κοροϊδευει οτι τα παιδια μου θα ειναι σαν αυτα της οικογενειας Φον Τραπ!Σε παραταξη και στο τελος να βαρανε προσοχη και τα γατια... Click για ανάπτυξη... παντως εγω προ παιδιου αλλα ελεγα, κι αλλα τελικα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:30 Η ESTELLE έγραψε: #4.255 25-02-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω Στελλα μου Για πες, ο Duran κοντευει να φτασει σε μεγεθος τη Cammy σου? Click για ανάπτυξη... Ο Duran κοντεύει να τη φτάσει στα κιλά!Είναι πολυ γεροδεμένος.Στο μήκος όμως η Cammy είναι μέχρι στιγμής αρκετά πιο μακρυά!Πιστεύω μετά τον τέταρτο μήνα να αρχίσει να μακραίνει και ο μικρός.Και η Cammy άρχισε να μακραίνει απότομα κάπου εκέι γύρω.Ασε που άρχισε να μου ψιλοστήνεται τώρα τελευταία!Και μόλις τη χαιδεύω πίσω στη βάση της ουράς στήνεται και βγάζει πολύ διαφορετικούς ήχους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.256 25-02-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Duran κοντεύει να τη φτάσει στα κιλά!Είναι πολυ γεροδεμένος.Στο μήκος όμως η Cammy είναι μέχρι στιγμής αρκετά πιο μακρυά!Πιστεύω μετά τον τέταρτο μήνα να αρχίσει να μακραίνει και ο μικρός.Και η Cammy άρχισε να μακραίνει απότομα κάπου εκέι γύρω.Ασε που άρχισε να μου ψιλοστήνεται τώρα τελευταία!Και μόλις τη χαιδεύω πίσω στη βάση της ουράς στήνεται και βγάζει πολύ διαφορετικούς ήχους! Click για ανάπτυξη... α τη σκατουλιτσα...προσεξε γιατι παρουσια αρσενικού, ο οιστρος ερχεται πιο γρηγορα απο το αναμενομενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η ESTELLE έγραψε: #4.257 25-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α τη σκατουλιτσα...προσεξε γιατι παρουσια αρσενικού, ο οιστρος ερχεται πιο γρηγορα απο το αναμενομενο Click για ανάπτυξη... Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.258 25-02-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Click για ανάπτυξη... Παντως αν ειναι οιστρος, θα το καταλαβεις αμεσως...ενα απλο στησιμο ποπου δεν σημαινει ακομα κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:03 Ο EL GATO έγραψε: #4.259 25-02-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Click για ανάπτυξη... Προσεχε, ομως, μην του σηκωθει αποτομα.... το ενστικτο της αναπαραγωγης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.260 25-02-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προσεχε, ομως, μην του σηκωθει αποτομα.... το ενστικτο της αναπαραγωγης. Click για ανάπτυξη... αργησες Παυλο, αλλα εγραψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 211 212 213 214 215 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 213 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 213 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο τι ομορφιές εσύ κι ο γιοκας σου!!!! Να τον χαιρεσαι αν και παλιά η φωτο.... είναι τόσο όμορφος!!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστούμε Αναστασακο μου... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και μετα λες το παιδι,αμεσως οι απειλες για φονο,εμ,το μηλο κατω απο τη μηλια... Click για ανάπτυξη... υποχρεωση καθε μητερας ειναι η διαπαιδαγωγηση των τεκνων της...κι οπου δεν πιπτει λογος, τι πιπτει? Δωρακι, ετσι θα γινεις κι εσυ...στο εγγυούμαι Ελα μωρε, χωρις πλακα τωρα...με κατηγορουν για πολυ επιεικη με το Χρηστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.252 25-02-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σας ευχαριστώ κορίτσια!! Αναστασία μου τα μικρά όντως είναι πολύ αγαπημένα και αχώριστα! Γιούλη η φωτο με το μικρό τέλεια!!Και εσύ με το κοντό μαλλί είσαι κούκλα!Πολύ σου πήγαινε!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω Στελλα μου Για πες, ο Duran κοντευει να φτασει σε μεγεθος τη Cammy σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η moukelis έγραψε: #4.253 25-02-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστούμε Αναστασακο μου... υποχρεωση καθε μητερας ειναι η διαπαιδαγωγηση των τεκνων της...κι οπου δεν πιπτει λογος, τι πιπτει? Δωρακι, ετσι θα γινεις κι εσυ...στο εγγυούμαι Ελα μωρε, χωρις πλακα τωρα...με κατηγορουν για πολυ επιεικη με το Χρηστο... Click για ανάπτυξη... Εμενα η μαμα μου βλεποντας τον Σειριο και την εκπαιδευση που του εχω κανει με κοροϊδευει οτι τα παιδια μου θα ειναι σαν αυτα της οικογενειας Φον Τραπ!Σε παραταξη και στο τελος να βαρανε προσοχη και τα γατια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.254 25-02-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα η μαμα μου βλεποντας τον Σειριο και την εκπαιδευση που του εχω κανει με κοροϊδευει οτι τα παιδια μου θα ειναι σαν αυτα της οικογενειας Φον Τραπ!Σε παραταξη και στο τελος να βαρανε προσοχη και τα γατια... Click για ανάπτυξη... παντως εγω προ παιδιου αλλα ελεγα, κι αλλα τελικα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:30 Η ESTELLE έγραψε: #4.255 25-02-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω Στελλα μου Για πες, ο Duran κοντευει να φτασει σε μεγεθος τη Cammy σου? Click για ανάπτυξη... Ο Duran κοντεύει να τη φτάσει στα κιλά!Είναι πολυ γεροδεμένος.Στο μήκος όμως η Cammy είναι μέχρι στιγμής αρκετά πιο μακρυά!Πιστεύω μετά τον τέταρτο μήνα να αρχίσει να μακραίνει και ο μικρός.Και η Cammy άρχισε να μακραίνει απότομα κάπου εκέι γύρω.Ασε που άρχισε να μου ψιλοστήνεται τώρα τελευταία!Και μόλις τη χαιδεύω πίσω στη βάση της ουράς στήνεται και βγάζει πολύ διαφορετικούς ήχους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.256 25-02-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Duran κοντεύει να τη φτάσει στα κιλά!Είναι πολυ γεροδεμένος.Στο μήκος όμως η Cammy είναι μέχρι στιγμής αρκετά πιο μακρυά!Πιστεύω μετά τον τέταρτο μήνα να αρχίσει να μακραίνει και ο μικρός.Και η Cammy άρχισε να μακραίνει απότομα κάπου εκέι γύρω.Ασε που άρχισε να μου ψιλοστήνεται τώρα τελευταία!Και μόλις τη χαιδεύω πίσω στη βάση της ουράς στήνεται και βγάζει πολύ διαφορετικούς ήχους! Click για ανάπτυξη... α τη σκατουλιτσα...προσεξε γιατι παρουσια αρσενικού, ο οιστρος ερχεται πιο γρηγορα απο το αναμενομενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η ESTELLE έγραψε: #4.257 25-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α τη σκατουλιτσα...προσεξε γιατι παρουσια αρσενικού, ο οιστρος ερχεται πιο γρηγορα απο το αναμενομενο Click για ανάπτυξη... Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.258 25-02-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Click για ανάπτυξη... Παντως αν ειναι οιστρος, θα το καταλαβεις αμεσως...ενα απλο στησιμο ποπου δεν σημαινει ακομα κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:03 Ο EL GATO έγραψε: #4.259 25-02-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Click για ανάπτυξη... Προσεχε, ομως, μην του σηκωθει αποτομα.... το ενστικτο της αναπαραγωγης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.260 25-02-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προσεχε, ομως, μην του σηκωθει αποτομα.... το ενστικτο της αναπαραγωγης. Click για ανάπτυξη... αργησες Παυλο, αλλα εγραψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 211 212 213 214 215 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 213 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 213 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σας ευχαριστώ κορίτσια!! Αναστασία μου τα μικρά όντως είναι πολύ αγαπημένα και αχώριστα! Γιούλη η φωτο με το μικρό τέλεια!!Και εσύ με το κοντό μαλλί είσαι κούκλα!Πολύ σου πήγαινε!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω Στελλα μου Για πες, ο Duran κοντευει να φτασει σε μεγεθος τη Cammy σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η moukelis έγραψε: #4.253 25-02-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστούμε Αναστασακο μου... υποχρεωση καθε μητερας ειναι η διαπαιδαγωγηση των τεκνων της...κι οπου δεν πιπτει λογος, τι πιπτει? Δωρακι, ετσι θα γινεις κι εσυ...στο εγγυούμαι Ελα μωρε, χωρις πλακα τωρα...με κατηγορουν για πολυ επιεικη με το Χρηστο... Click για ανάπτυξη... Εμενα η μαμα μου βλεποντας τον Σειριο και την εκπαιδευση που του εχω κανει με κοροϊδευει οτι τα παιδια μου θα ειναι σαν αυτα της οικογενειας Φον Τραπ!Σε παραταξη και στο τελος να βαρανε προσοχη και τα γατια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.254 25-02-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα η μαμα μου βλεποντας τον Σειριο και την εκπαιδευση που του εχω κανει με κοροϊδευει οτι τα παιδια μου θα ειναι σαν αυτα της οικογενειας Φον Τραπ!Σε παραταξη και στο τελος να βαρανε προσοχη και τα γατια... Click για ανάπτυξη... παντως εγω προ παιδιου αλλα ελεγα, κι αλλα τελικα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:30 Η ESTELLE έγραψε: #4.255 25-02-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω Στελλα μου Για πες, ο Duran κοντευει να φτασει σε μεγεθος τη Cammy σου? Click για ανάπτυξη... Ο Duran κοντεύει να τη φτάσει στα κιλά!Είναι πολυ γεροδεμένος.Στο μήκος όμως η Cammy είναι μέχρι στιγμής αρκετά πιο μακρυά!Πιστεύω μετά τον τέταρτο μήνα να αρχίσει να μακραίνει και ο μικρός.Και η Cammy άρχισε να μακραίνει απότομα κάπου εκέι γύρω.Ασε που άρχισε να μου ψιλοστήνεται τώρα τελευταία!Και μόλις τη χαιδεύω πίσω στη βάση της ουράς στήνεται και βγάζει πολύ διαφορετικούς ήχους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.256 25-02-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Duran κοντεύει να τη φτάσει στα κιλά!Είναι πολυ γεροδεμένος.Στο μήκος όμως η Cammy είναι μέχρι στιγμής αρκετά πιο μακρυά!Πιστεύω μετά τον τέταρτο μήνα να αρχίσει να μακραίνει και ο μικρός.Και η Cammy άρχισε να μακραίνει απότομα κάπου εκέι γύρω.Ασε που άρχισε να μου ψιλοστήνεται τώρα τελευταία!Και μόλις τη χαιδεύω πίσω στη βάση της ουράς στήνεται και βγάζει πολύ διαφορετικούς ήχους! Click για ανάπτυξη... α τη σκατουλιτσα...προσεξε γιατι παρουσια αρσενικού, ο οιστρος ερχεται πιο γρηγορα απο το αναμενομενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η ESTELLE έγραψε: #4.257 25-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α τη σκατουλιτσα...προσεξε γιατι παρουσια αρσενικού, ο οιστρος ερχεται πιο γρηγορα απο το αναμενομενο Click για ανάπτυξη... Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.258 25-02-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Click για ανάπτυξη... Παντως αν ειναι οιστρος, θα το καταλαβεις αμεσως...ενα απλο στησιμο ποπου δεν σημαινει ακομα κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:03 Ο EL GATO έγραψε: #4.259 25-02-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Click για ανάπτυξη... Προσεχε, ομως, μην του σηκωθει αποτομα.... το ενστικτο της αναπαραγωγης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.260 25-02-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προσεχε, ομως, μην του σηκωθει αποτομα.... το ενστικτο της αναπαραγωγης. Click για ανάπτυξη... αργησες Παυλο, αλλα εγραψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 211 212 213 214 215 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 213 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 213 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστούμε Αναστασακο μου... υποχρεωση καθε μητερας ειναι η διαπαιδαγωγηση των τεκνων της...κι οπου δεν πιπτει λογος, τι πιπτει? Δωρακι, ετσι θα γινεις κι εσυ...στο εγγυούμαι Ελα μωρε, χωρις πλακα τωρα...με κατηγορουν για πολυ επιεικη με το Χρηστο... Click για ανάπτυξη... Εμενα η μαμα μου βλεποντας τον Σειριο και την εκπαιδευση που του εχω κανει με κοροϊδευει οτι τα παιδια μου θα ειναι σαν αυτα της οικογενειας Φον Τραπ!Σε παραταξη και στο τελος να βαρανε προσοχη και τα γατια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.254 25-02-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα η μαμα μου βλεποντας τον Σειριο και την εκπαιδευση που του εχω κανει με κοροϊδευει οτι τα παιδια μου θα ειναι σαν αυτα της οικογενειας Φον Τραπ!Σε παραταξη και στο τελος να βαρανε προσοχη και τα γατια... Click για ανάπτυξη... παντως εγω προ παιδιου αλλα ελεγα, κι αλλα τελικα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:30 Η ESTELLE έγραψε: #4.255 25-02-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω Στελλα μου Για πες, ο Duran κοντευει να φτασει σε μεγεθος τη Cammy σου? Click για ανάπτυξη... Ο Duran κοντεύει να τη φτάσει στα κιλά!Είναι πολυ γεροδεμένος.Στο μήκος όμως η Cammy είναι μέχρι στιγμής αρκετά πιο μακρυά!Πιστεύω μετά τον τέταρτο μήνα να αρχίσει να μακραίνει και ο μικρός.Και η Cammy άρχισε να μακραίνει απότομα κάπου εκέι γύρω.Ασε που άρχισε να μου ψιλοστήνεται τώρα τελευταία!Και μόλις τη χαιδεύω πίσω στη βάση της ουράς στήνεται και βγάζει πολύ διαφορετικούς ήχους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.256 25-02-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Duran κοντεύει να τη φτάσει στα κιλά!Είναι πολυ γεροδεμένος.Στο μήκος όμως η Cammy είναι μέχρι στιγμής αρκετά πιο μακρυά!Πιστεύω μετά τον τέταρτο μήνα να αρχίσει να μακραίνει και ο μικρός.Και η Cammy άρχισε να μακραίνει απότομα κάπου εκέι γύρω.Ασε που άρχισε να μου ψιλοστήνεται τώρα τελευταία!Και μόλις τη χαιδεύω πίσω στη βάση της ουράς στήνεται και βγάζει πολύ διαφορετικούς ήχους! Click για ανάπτυξη... α τη σκατουλιτσα...προσεξε γιατι παρουσια αρσενικού, ο οιστρος ερχεται πιο γρηγορα απο το αναμενομενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η ESTELLE έγραψε: #4.257 25-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α τη σκατουλιτσα...προσεξε γιατι παρουσια αρσενικού, ο οιστρος ερχεται πιο γρηγορα απο το αναμενομενο Click για ανάπτυξη... Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.258 25-02-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Click για ανάπτυξη... Παντως αν ειναι οιστρος, θα το καταλαβεις αμεσως...ενα απλο στησιμο ποπου δεν σημαινει ακομα κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:03 Ο EL GATO έγραψε: #4.259 25-02-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Click για ανάπτυξη... Προσεχε, ομως, μην του σηκωθει αποτομα.... το ενστικτο της αναπαραγωγης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.260 25-02-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προσεχε, ομως, μην του σηκωθει αποτομα.... το ενστικτο της αναπαραγωγης. Click για ανάπτυξη... αργησες Παυλο, αλλα εγραψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 211 212 213 214 215 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 213 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 213 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα η μαμα μου βλεποντας τον Σειριο και την εκπαιδευση που του εχω κανει με κοροϊδευει οτι τα παιδια μου θα ειναι σαν αυτα της οικογενειας Φον Τραπ!Σε παραταξη και στο τελος να βαρανε προσοχη και τα γατια... Click για ανάπτυξη... παντως εγω προ παιδιου αλλα ελεγα, κι αλλα τελικα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:30 Η ESTELLE έγραψε: #4.255 25-02-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω Στελλα μου Για πες, ο Duran κοντευει να φτασει σε μεγεθος τη Cammy σου? Click για ανάπτυξη... Ο Duran κοντεύει να τη φτάσει στα κιλά!Είναι πολυ γεροδεμένος.Στο μήκος όμως η Cammy είναι μέχρι στιγμής αρκετά πιο μακρυά!Πιστεύω μετά τον τέταρτο μήνα να αρχίσει να μακραίνει και ο μικρός.Και η Cammy άρχισε να μακραίνει απότομα κάπου εκέι γύρω.Ασε που άρχισε να μου ψιλοστήνεται τώρα τελευταία!Και μόλις τη χαιδεύω πίσω στη βάση της ουράς στήνεται και βγάζει πολύ διαφορετικούς ήχους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.256 25-02-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Duran κοντεύει να τη φτάσει στα κιλά!Είναι πολυ γεροδεμένος.Στο μήκος όμως η Cammy είναι μέχρι στιγμής αρκετά πιο μακρυά!Πιστεύω μετά τον τέταρτο μήνα να αρχίσει να μακραίνει και ο μικρός.Και η Cammy άρχισε να μακραίνει απότομα κάπου εκέι γύρω.Ασε που άρχισε να μου ψιλοστήνεται τώρα τελευταία!Και μόλις τη χαιδεύω πίσω στη βάση της ουράς στήνεται και βγάζει πολύ διαφορετικούς ήχους! Click για ανάπτυξη... α τη σκατουλιτσα...προσεξε γιατι παρουσια αρσενικού, ο οιστρος ερχεται πιο γρηγορα απο το αναμενομενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η ESTELLE έγραψε: #4.257 25-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α τη σκατουλιτσα...προσεξε γιατι παρουσια αρσενικού, ο οιστρος ερχεται πιο γρηγορα απο το αναμενομενο Click για ανάπτυξη... Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.258 25-02-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Click για ανάπτυξη... Παντως αν ειναι οιστρος, θα το καταλαβεις αμεσως...ενα απλο στησιμο ποπου δεν σημαινει ακομα κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:03 Ο EL GATO έγραψε: #4.259 25-02-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Click για ανάπτυξη... Προσεχε, ομως, μην του σηκωθει αποτομα.... το ενστικτο της αναπαραγωγης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.260 25-02-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προσεχε, ομως, μην του σηκωθει αποτομα.... το ενστικτο της αναπαραγωγης. Click για ανάπτυξη... αργησες Παυλο, αλλα εγραψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 211 212 213 214 215 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 213 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 213 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω Στελλα μου Για πες, ο Duran κοντευει να φτασει σε μεγεθος τη Cammy σου? Click για ανάπτυξη... Ο Duran κοντεύει να τη φτάσει στα κιλά!Είναι πολυ γεροδεμένος.Στο μήκος όμως η Cammy είναι μέχρι στιγμής αρκετά πιο μακρυά!Πιστεύω μετά τον τέταρτο μήνα να αρχίσει να μακραίνει και ο μικρός.Και η Cammy άρχισε να μακραίνει απότομα κάπου εκέι γύρω.Ασε που άρχισε να μου ψιλοστήνεται τώρα τελευταία!Και μόλις τη χαιδεύω πίσω στη βάση της ουράς στήνεται και βγάζει πολύ διαφορετικούς ήχους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.256 25-02-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Duran κοντεύει να τη φτάσει στα κιλά!Είναι πολυ γεροδεμένος.Στο μήκος όμως η Cammy είναι μέχρι στιγμής αρκετά πιο μακρυά!Πιστεύω μετά τον τέταρτο μήνα να αρχίσει να μακραίνει και ο μικρός.Και η Cammy άρχισε να μακραίνει απότομα κάπου εκέι γύρω.Ασε που άρχισε να μου ψιλοστήνεται τώρα τελευταία!Και μόλις τη χαιδεύω πίσω στη βάση της ουράς στήνεται και βγάζει πολύ διαφορετικούς ήχους! Click για ανάπτυξη... α τη σκατουλιτσα...προσεξε γιατι παρουσια αρσενικού, ο οιστρος ερχεται πιο γρηγορα απο το αναμενομενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η ESTELLE έγραψε: #4.257 25-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α τη σκατουλιτσα...προσεξε γιατι παρουσια αρσενικού, ο οιστρος ερχεται πιο γρηγορα απο το αναμενομενο Click για ανάπτυξη... Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.258 25-02-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Click για ανάπτυξη... Παντως αν ειναι οιστρος, θα το καταλαβεις αμεσως...ενα απλο στησιμο ποπου δεν σημαινει ακομα κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:03 Ο EL GATO έγραψε: #4.259 25-02-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Click για ανάπτυξη... Προσεχε, ομως, μην του σηκωθει αποτομα.... το ενστικτο της αναπαραγωγης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.260 25-02-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προσεχε, ομως, μην του σηκωθει αποτομα.... το ενστικτο της αναπαραγωγης. Click για ανάπτυξη... αργησες Παυλο, αλλα εγραψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 211 212 213 214 215 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 213 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 213 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Duran κοντεύει να τη φτάσει στα κιλά!Είναι πολυ γεροδεμένος.Στο μήκος όμως η Cammy είναι μέχρι στιγμής αρκετά πιο μακρυά!Πιστεύω μετά τον τέταρτο μήνα να αρχίσει να μακραίνει και ο μικρός.Και η Cammy άρχισε να μακραίνει απότομα κάπου εκέι γύρω.Ασε που άρχισε να μου ψιλοστήνεται τώρα τελευταία!Και μόλις τη χαιδεύω πίσω στη βάση της ουράς στήνεται και βγάζει πολύ διαφορετικούς ήχους! Click για ανάπτυξη... α τη σκατουλιτσα...προσεξε γιατι παρουσια αρσενικού, ο οιστρος ερχεται πιο γρηγορα απο το αναμενομενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η ESTELLE έγραψε: #4.257 25-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α τη σκατουλιτσα...προσεξε γιατι παρουσια αρσενικού, ο οιστρος ερχεται πιο γρηγορα απο το αναμενομενο Click για ανάπτυξη... Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.258 25-02-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Click για ανάπτυξη... Παντως αν ειναι οιστρος, θα το καταλαβεις αμεσως...ενα απλο στησιμο ποπου δεν σημαινει ακομα κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:03 Ο EL GATO έγραψε: #4.259 25-02-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Click για ανάπτυξη... Προσεχε, ομως, μην του σηκωθει αποτομα.... το ενστικτο της αναπαραγωγης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.260 25-02-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προσεχε, ομως, μην του σηκωθει αποτομα.... το ενστικτο της αναπαραγωγης. Click για ανάπτυξη... αργησες Παυλο, αλλα εγραψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 211 212 213 214 215 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 213 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 213 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α τη σκατουλιτσα...προσεξε γιατι παρουσια αρσενικού, ο οιστρος ερχεται πιο γρηγορα απο το αναμενομενο Click για ανάπτυξη... Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.258 25-02-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Click για ανάπτυξη... Παντως αν ειναι οιστρος, θα το καταλαβεις αμεσως...ενα απλο στησιμο ποπου δεν σημαινει ακομα κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:03 Ο EL GATO έγραψε: #4.259 25-02-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Click για ανάπτυξη... Προσεχε, ομως, μην του σηκωθει αποτομα.... το ενστικτο της αναπαραγωγης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.260 25-02-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προσεχε, ομως, μην του σηκωθει αποτομα.... το ενστικτο της αναπαραγωγης. Click για ανάπτυξη... αργησες Παυλο, αλλα εγραψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 211 212 213 214 215 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 213 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 213 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Click για ανάπτυξη... Παντως αν ειναι οιστρος, θα το καταλαβεις αμεσως...ενα απλο στησιμο ποπου δεν σημαινει ακομα κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:03 Ο EL GATO έγραψε: #4.259 25-02-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Click για ανάπτυξη... Προσεχε, ομως, μην του σηκωθει αποτομα.... το ενστικτο της αναπαραγωγης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.260 25-02-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προσεχε, ομως, μην του σηκωθει αποτομα.... το ενστικτο της αναπαραγωγης. Click για ανάπτυξη... αργησες Παυλο, αλλα εγραψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 211 212 213 214 215 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 213 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 213 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;; Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα! Click για ανάπτυξη... Προσεχε, ομως, μην του σηκωθει αποτομα.... το ενστικτο της αναπαραγωγης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.260 25-02-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προσεχε, ομως, μην του σηκωθει αποτομα.... το ενστικτο της αναπαραγωγης. Click για ανάπτυξη... αργησες Παυλο, αλλα εγραψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προσεχε, ομως, μην του σηκωθει αποτομα.... το ενστικτο της αναπαραγωγης. Click για ανάπτυξη... αργησες Παυλο, αλλα εγραψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.