Τα Μaine Coon-άκια!!

Στο Gallery δεν τις ανεβαζεις;Μολις τελειωσει το ανεβασμα,σου βγαζει δυο κωδικους απο κατω,ο ενας λεει "προσθεστε την σε ποστ" ή κατι τετοιο τελος παντων.Αυτον κανεις αντιγραφη-επικολληση και μετα επαναλαμβανεις την ιδια διαδικασια για οσες φωτο θελεις να βαλεις στο ιδιο ποστ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DuranandCammy172.jpg
:up::up::up::up:

Αααααααχ!!!Τ
DuranandCammy174.jpg
ί νύστα είναι αυτή!!:P
Στέλλα ΑΥΤΗ η φωτογραφία είναι για ΠΟΣΤΕΡ καλη μου!!! Να τα χαίρεσαι!!! Κουκλάκια και τόσο αγαπημένα!!!:up:

Μιας και δεν είχα άλλες νέες φωτό των ζουζουνιών να βάλω είπα να σας βάλω τις μικρές μου ντυμένες καρναβαλάκια!
DuranandCammy158.jpg

Corpse Bride Junior!!:P

Κούκλες Στέλλα μου να τις χαίρεσαι τις κορουλες σου!!! Και τέλεια η μεταμφίεση!!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα!:)
Καλε Στελλα τα κοριτσια σου μοιαζουν πολυ:up:
Καλα πολυ πετυχημενες οι μεταμφιεσεις τους!

Κοιτα τωρα τη διαφορα με τα αγορια:P:lol::lol:
Κι ομως ειμαι εγω με κοντα μαλια:cool::P:D

Συνημμένα

• JULIE & CHRISTAKIS.jpg
    JULIE & CHRISTAKIS.jpg
    45 KB · Εμφανίσεις: 34
Πως του παει του Χρηστου η στολη του Ρομπεν!:up:

Πως του παει του Χρηστου η στολη του Ρομπεν!:up:
το τραμπουκουφος το προσεξες? Ειναι και μικρος σε αυτη τη φωτο:lol:τωρα να τον δεις...Emo ντυθηκε το καμαρι μου φετος στο παρτυ του σχολειου:P

Ναι ναι δικιο εχει το παιδι που θελει να γινει νονος της νυχτας,του παει!

Καλημερα!:)
Καλε Στελλα τα κοριτσια σου μοιαζουν πολυ:up:
Καλα πολυ πετυχημενες οι μεταμφιεσεις τους!

Κοιτα τωρα τη διαφορα με τα αγορια:P:lol::lol:
Κι ομως ειμαι εγω με κοντα μαλια:cool::P:D
Γιουλάκο τι ομορφιές εσύ κι ο γιοκας σου!!!! Να τον χαιρεσαι αν και παλιά η φωτο.... είναι τόσο όμορφος!!!:)

Ναι ναι δικιο εχει το παιδι που θελει να γινει νονος της νυχτας,του παει!
θα σε σκοτωσω εσενα:mad:κοιτα μη κανετε και κομμα στην Εκθεση εσεις οι δυο...:mad::Pοχι τιποτα'αλλο, εχει φαγωθει να γνωρισει τη καθηγητρια με τα σκορδακια:P:lol:

θα σε σκοτωσω εσενα:mad:κοιτα μη κανετε και κομμα στην Εκθεση εσεις οι δυο...:mad::Pοχι τιποτα'αλλο, εχει φαγωθει να γνωρισει τη καθηγητρια με τα σκορδακια:P:lol:
Και μετα λες το παιδι,αμεσως οι απειλες για φονο,εμ,το μηλο κατω απο τη μηλια...:mad:

Σας ευχαριστώ κορίτσια!!:)
Αναστασία μου τα μικρά όντως είναι πολύ αγαπημένα και αχώριστα!
Γιούλη η φωτο με το μικρό τέλεια!!Και εσύ με το κοντό μαλλί είσαι κούκλα!Πολύ σου πήγαινε!!:up:

Γιουλάκο τι ομορφιές εσύ κι ο γιοκας σου!!!! Να τον χαιρεσαι αν και παλιά η φωτο.... είναι τόσο όμορφος!!!:)
σε ευχαριστούμε Αναστασακο μου...:)
Και μετα λες το παιδι,αμεσως οι απειλες για φονο,εμ,το μηλο κατω απο τη μηλια...:mad:
υποχρεωση καθε μητερας ειναι η διαπαιδαγωγηση των τεκνων της...κι οπου δεν πιπτει λογος, τι πιπτει? :P
Δωρακι, ετσι θα γινεις κι εσυ...στο εγγυούμαι:lol::lol:

Ελα μωρε, χωρις πλακα τωρα...με κατηγορουν για πολυ επιεικη με το Χρηστο...:/:

Σας ευχαριστώ κορίτσια!!:)
Αναστασία μου τα μικρά όντως είναι πολύ αγαπημένα και αχώριστα!
Γιούλη η φωτο με το μικρό τέλεια!!Και εσύ με το κοντό μαλλί είσαι κούκλα!Πολύ σου πήγαινε!!:up:
σε ευχαριστω Στελλα μου:)
Για πες, ο Duran κοντευει να φτασει σε μεγεθος τη Cammy σου?

σε ευχαριστούμε Αναστασακο μου...:)

υποχρεωση καθε μητερας ειναι η διαπαιδαγωγηση των τεκνων της...κι οπου δεν πιπτει λογος, τι πιπτει? :P
Δωρακι, ετσι θα γινεις κι εσυ...στο εγγυούμαι:lol::lol:

Ελα μωρε, χωρις πλακα τωρα...με κατηγορουν για πολυ επιεικη με το Χρηστο...:/:
Εμενα η μαμα μου βλεποντας τον Σειριο και την εκπαιδευση που του εχω κανει με κοροϊδευει οτι τα παιδια μου θα ειναι σαν αυτα της οικογενειας Φον Τραπ!Σε παραταξη και στο τελος να βαρανε προσοχη και τα γατια...:lol:

Εμενα η μαμα μου βλεποντας τον Σειριο και την εκπαιδευση που του εχω κανει με κοροϊδευει οτι τα παιδια μου θα ειναι σαν αυτα της οικογενειας Φον Τραπ!Σε παραταξη και στο τελος να βαρανε προσοχη και τα γατια...:lol:
:lol::lol:παντως εγω προ παιδιου αλλα ελεγα, κι αλλα τελικα κανω...:/::redface::lol:

σε ευχαριστω Στελλα μου:)
Για πες, ο Duran κοντευει να φτασει σε μεγεθος τη Cammy σου?
Ο Duran κοντεύει να τη φτάσει στα κιλά!Είναι πολυ γεροδεμένος.Στο μήκος όμως η Cammy είναι μέχρι στιγμής αρκετά πιο μακρυά!Πιστεύω μετά τον τέταρτο μήνα να αρχίσει να μακραίνει και ο μικρός.Και η Cammy
άρχισε να μακραίνει απότομα κάπου εκέι γύρω.Ασε που άρχισε να μου ψιλοστήνεται τώρα τελευταία!Και μόλις τη χαιδεύω πίσω στη βάση της ουράς στήνεται και βγάζει πολύ διαφορετικούς ήχους!

Ο Duran κοντεύει να τη φτάσει στα κιλά!Είναι πολυ γεροδεμένος.Στο μήκος όμως η Cammy είναι μέχρι στιγμής αρκετά πιο μακρυά!Πιστεύω μετά τον τέταρτο μήνα να αρχίσει να μακραίνει και ο μικρός.Και η Cammy
άρχισε να μακραίνει απότομα κάπου εκέι γύρω.Ασε που άρχισε να μου ψιλοστήνεται τώρα τελευταία!Και μόλις τη χαιδεύω πίσω στη βάση της ουράς στήνεται και βγάζει πολύ διαφορετικούς ήχους!
α τη σκατουλιτσα...προσεξε γιατι παρουσια αρσενικού, ο οιστρος ερχεται πιο γρηγορα απο το αναμενομενο;)

α τη σκατουλιτσα...προσεξε γιατι παρουσια αρσενικού, ο οιστρος ερχεται πιο γρηγορα απο το αναμενομενο;)
Λες να τον βλέπει σε λίγο και να ξερογλύφεται;;:lol::lol:
Ευτυχώς που είναι μικρός ο άλλος ακόμα!:)

Παντως αν ειναι οιστρος, θα το καταλαβεις αμεσως...ενα απλο στησιμο ποπου δεν σημαινει ακομα κατι:)

Προσεχε, ομως, μην του σηκωθει αποτομα.... το ενστικτο της αναπαραγωγης.

Προσεχε, ομως, μην του σηκωθει αποτομα.... το ενστικτο της αναπαραγωγης.
αργησες Παυλο, αλλα εγραψες!:lol::up::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back