ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ενα κιλό πάνω απο την Cammy είνα ο Μούψης!Και ο Ντουράν που είναι 2 μήνες πιο μικρός σχεδόν την κοντεύει στα κιλά!

ΑΑΑΑΑχχχχχχ!!!Πονάωωωωωω!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Γιουλη δε χρειαζεσαι προγραμμα,με το καλωδιο της καμερας θα το περνας στον υπολογιστη σου και απλα θα εγκαταστησεις το driver απο το CD της.Η φωτογραφικη σου δεν εχει βιντεο;Μπορεις να ψαξεις για καποια Sony,συνηθως εχουν καλη ποιοτητα σε λογικες τιμες.Ζηλευω...θελω κι εγω να τραβαω βιντεακια....μου αρεσει πιο πολυ απο τη φωτογραφια μου φαινεται
Πειτε μου μια καλη καμερα αλλα οχι πανακριβη να αγορασω και μετα τι προγραμμα πρεπει να εχω για να τα ανεβαζω και πως τα ανεβαζω στο youtube?![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Ευτυχώς που μπήκα τώρα μόλις και συνάντησα τις συκοφαντίες σου αγαπητή Στέλλα για το παιδί μου!!!!Αχ μωρέ τί μικρούλι που είναι!!!
Δλδ του Ντουράν πως θα είναι που είναι 3,5 μηνών;Σαν σκουληκάκι;;
Πάντως τελευταία φορά είδα τότε που είχα κατέβει Αθηνα.Φαντάζεστε ποιανού ε;Ενός αλανιάρη ασπρόμαυρου γάτου παρτουζιάρη!!!

Εεεε αυτο πάει πολύ κυρία μου!!

Και σπεύδω να αποκαταστήσω τη φήμη του!

Δεν είναι το αγόρι μου αλανιάρης και παρτουζιάρης!!!
Απλά είναι μονδέρνος νέος (χμ χμ μάλλον μεσίληκας στην ηλικία των γάτων
) ακμαίος και πολύ ερωτύλος!!!
Εντάξει?
Και σας έκανε την τιμή να σας γνωρίσει και τις γυναίκες του. ! 
Μάλλον θα έχει και στο αίμα του ανατολίτικες ρίζες
και έτσι εξηγούνται οι 3 ... σύζυγοι...

Νεκταρία μου σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και πραγματικά έχω να πω πως περάσαμε πανέμορφα όπως πάντα με την παρέα σας, και βέβαια όπως λέει κι η Γιουλη (η οποια συγκινήθηκε όταν της το είπα ότι ο Τίμυ ήταν δίπλα σου διαρκώς -μόνον που δεν σου έδωσε και φιλάκι στη μύτη), ΝΑΙ είσαι ΜΕΓΑΛΗ γατομάνα. Και το κατάλαβε η ψυχή του σπιτιου, η γατοψυχουλα του ΤΙΜΥ μου....Και μια που μπηκα στο τρυπακι και γραφω να σας πω επ ευκαιρεια οτι χτες ειμασταν με τη Χριστινα στην Αναστασια.Μωρε αν δεν ειχε η Χριστινα σχολειο ακομα εκει θα ειμασταν.Φοβερη οικοδεσποινα,ειχε αναψει και κερια για ατμοσφαιραΠρωτα μας υποδεχτηκε ο ΤιμακοςΚαλα ε ,τι γατος ειναι αυτος
μες στη καρδια μου.Ο Σεβαχ ονειρεμενος γατος ,ονειρεμενο χρωμα.Ανασκελα στην αγκαλια μου.....λιγες γατες σε εμπιστευονται.Στομα εχει και μιλια δεν εχει,ποιος αλλος ?ο Περσης
σαν μια τεραστια χνουδομπαλα
και τελος η Κ.Ναλα που δεν ηθελε και πολλα -πολλα.Τα ματια της ολα τα λεφτα.Και τελος η Λουσυ,στην αρχη δεν σταματησε να μας μαλωνει,και καλα εκανε μας ηξερε κι απο χτες?Γιναμε γρηγορα φιλες ομως.Ειδαμε ενα ζεστο σπιτικο και μια πιο ζεστη οικογενεια
Ειναι μια φιλια που ξεκινησε πριν λιγους μηνες και ευχομαι να κρατησει για παντα.
Φιλακια Αναστασακο μου

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ευχαριστω πολυΓιουλη δε χρειαζεσαι προγραμμα,με το καλωδιο της καμερας θα το περνας στον υπολογιστη σου και απλα θα εγκαταστησεις το driver απο το CD της.Η φωτογραφικη σου δεν εχει βιντεο;Μπορεις να ψαξεις για καποια Sony,συνηθως εχουν καλη ποιοτητα σε λογικες τιμες.

staman2
Περιβόητο μέλος
Παύλο είναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ και τόσο όμορφος!!! Καλα εχει γίνει τεράστιος!! Τι ουρά τεράστια και φουντωτή είναι αυτή.
Μου το ΄λεγε η Νεκταρία ότι έχει μεγαλώσει πολύ αλλα δεν το φανταζόμουν τοσο πια!!!

Το τρίχωμα του έχει γίνει δε εκπληκτικό
Fotini
Διάσημο μέλος
Εχτές είδα το "παιδί" σου, τον Braveheart! Καλά τι κούκλος, τι άντρας είναι αυτός;;!!!
Ήρθε ο "μπαμπάς" του στον κτηνίατρο και συναντηθήκαμε μπαίνοντας μέσα
Παρόλο που είναι κουρεμένος λόγω κόμπων στο τρίχωμα, είναι θεϊκός! Αχ....

staman2
Περιβόητο μέλος
Πολύ σεξουαλική και .... πονηρη η φωτο!!!Αχ μωρέ τί μικρούλι που είναι!!!
Δλδ του Ντουράν πως θα είναι που είναι 3,5 μηνών;Σαν σκουληκάκι;;
Πάντως τελευταία φορά είδα τότε που είχα κατέβει Αθηνα.Φαντάζεστε ποιανού ε;Ενός αλανιάρη ασπρόμαυρου γάτου παρτουζιάρη!!!![]()
Σήμερα για πρώτη φορά είδα ακριβώς την ίδια σκηνή απο τον Σεβάχ!!!
Και... ομολογώ πως υστερει μπροστά στου Τίμυ τις χάρες... Αλλα φαντάζομαι επειδή είναι ακόμη μικρός... θα βελτιωθει!

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευτυχώς που μπήκα τώρα μόλις και συνάντησα τις συκοφαντίες σου αγαπητή Στέλλα για το παιδί μου!!!!
Εεεε αυτο πάει πολύ κυρία μου!!
Και σπεύδω να αποκαταστήσω τη φήμη του!
Δεν είναι το αγόρι μου αλανιάρης και παρτουζιάρης!!!Απλά είναι μονδέρνος νέος (χμ χμ μάλλον μεσίληκας στην ηλικία των γάτων
) ακμαίος και πολύ ερωτύλος!!!
Εντάξει?
Και σας έκανε την τιμή να σας γνωρίσει και τις γυναίκες του. !
Μάλλον θα έχει και στο αίμα του ανατολίτικες ρίζεςκαι έτσι εξηγούνται οι 3 ... σύζυγοι...
Νεκταρία μου σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και πραγματικά έχω να πω πως περάσαμε πανέμορφα όπως πάντα με την παρέα σας, και βέβαια όπως λέει κι η Γιουλη (η οποια συγκινήθηκε όταν της το είπα ότι ο Τίμυ ήταν δίπλα σου διαρκώς -μόνον που δεν σου έδωσε και φιλάκι στη μύτη), ΝΑΙ είσαι ΜΕΓΑΛΗ γατομάνα. Και το κατάλαβε η ψυχή του σπιτιου, η γατοψυχουλα του ΤΙΜΥ μου....![]()
Βρε Αναστασία μου για κοπλιμέντο το είπα για τον Τίμυ!!!Αντρας δεν είναι;Εχει τότε όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν εναν άντρα!!Εξάλλου εxei το στυλ του άντρα που μου αρέσει!!!
Και τον Τίμυ σου τον λάτρεψα!!Μεγάλη φάτσα!!Go Timmy Go!!!

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Δωρακι μου καποια στιγμη θα σας βαλω φωτο απο την εκθεση αν και δεν ειχα καλο φωτογραφο,ειχα ομως πολυ καλο βοηθο.Ενα μεγαλο μπραβο στον Δημητρη.Περασαμε τελεια.
Στελλακι προσεχε το ποδαρακι σου,αχ αν ειχες τα προιοντα της LR θα εφτιαχνε γρηγορα.
Γιουλακι εισαι καταπληκτικη,δεν χρειαζονται περισσοτερα λογια να πω,παρα ενα μεγαααααλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Αναστασακο μου και γω περασα υπεροχα και θελω να το επαναλαβω.Εχτες με τη σταναχωρια μου εφαγα ολους τους λουκουμαδες

Παυλακο σ`αγαπω εισαι τελειο παιδι.Μπραβο!!!!!!!

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Βρε Αναστασία μου για κοπλιμέντο το είπα για τον Τίμυ!!!Αντρας δεν είναι;Εχει τότε όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν εναν άντρα!!Εξάλλου εxei το στυλ του άντρα που μου αρέσει!!!Και τον Τίμυ σου τον λάτρεψα!!Μεγάλη φάτσα!!Go Timmy Go!!!
![]()

Στελλάκι μου ξέρω βρε ότι τον λάτρεψες μόλις τον είδες. Αλλωστε εσύ δεν υπάρχει και γάτα που να μην λατρέψεις... Πλάκα κάνουμε για να γελάμε....

Φιλησέ μου τα κουκλιά σου! Και τα 4
Νεκταρίνι μου καλημερα και σ΄ευχαριστουμε όλοι για τα καλά σου λόγια!!!! Το ξέρουμε ότι κι εσύ είσαι κοντά μας σε ό,τι χρειαστουμε....γιατι είσαι καλή φίλη!Καλημερα σε ολους,σηκωθηκα με εναν τρελλο πονοκεφαλο και εχω τοοοσα να κανω και παλι σημερα.
Δωρακι μου καποια στιγμη θα σας βαλω φωτο απο την εκθεση αν και δεν ειχα καλο φωτογραφο,ειχα ομως πολυ καλο βοηθο.Ενα μεγαλο μπραβο στον Δημητρη.Περασαμε τελεια.
Στελλακι προσεχε το ποδαρακι σου,αχ αν ειχες τα προιοντα της LR θα εφτιαχνε γρηγορα.
Γιουλακι εισαι καταπληκτικη,δεν χρειαζονται περισσοτερα λογια να πω,παρα ενα μεγαααααλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Αναστασακο μου και γω περασα υπεροχα και θελω να το επαναλαβω.Εχτες με τη σταναχωρια μου εφαγα ολους τους λουκουμαδες
Παυλακο σ`αγαπω εισαι τελειο παιδι.Μπραβο!!!!!!!![]()

Δε μου λέτε,με τα τρένα και τις γάτες τί παίζει;Kάπου υπάρχει σχετικό θέμα νομίζω αλλά δεν έχω χρόνο τώρα να ψάξω.Επειδή σκέφτομαι να κατέβω με τρένο...
Στελλάκι θα φέρεις τα μικρά???????????? ΖΗΤΩΩΩΩΩ

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Αρχιστρατηγος Νεκταρια

EL GATO
Διάσημο μέλος
Καλημερα σε ολους,σηκωθηκα με εναν τρελλο πονοκεφαλο και εχω τοοοσα να κανω και παλι σημερα.
Παυλακο σ`αγαπω εισαι τελειο παιδι.Μπραβο!!!!!!!![]()
Ε, ειπε για ολους κατι... Ειπε να πει και για 'μενα.
Βρε αστα αυτα τωρα και πες μου αν ειδες το παιδι στο video.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
το πιο σημαντικο ειναι οτι σε αναφερε στο τελος...για να μας μεινει ο αποηχος του οτι σε αγαπαΕ, ειπε για ολους κατι... Ειπε να πει και για 'μενα.
Βρε αστα αυτα τωρα και πες μου αν ειδες το παιδι στο video.

(παω στη Νομικη)

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Δηλ δεν κατάλαβα. Απαγορεύονται τα ζώα μεσα στη τσαντουλα τους?Τι τους πειράζει τους μα$%κες?Μόλις μίλησα με ΟΣΕ.Δυστυχώς με το Ιντερσίτι απαγορεύονται τα ζώα.Με το άλλο δέχονται αλλά κάνει γύρω στις 7 ώρες!!Με τίποτα δεν θα αντέξω τόσες ώρες.Θέλω να είμαι Παρασκευή μεσημέρι Αθήνα.Η μονη λύση είναι το αεροπλάνο αλλά πρέπει να βρω και τα λεφτά πρώτα για να κλείσω...![]()
moukelis
Επιφανές μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Ααα τα καθίκια. Οχι δεν το θυμομουν. Συγχίστηκα τώρα... Και δηλ. τι θα γίνει με κάποιον που θέλει π. χ να πάει ένα ταξιδι με τραίνο κ έχει ζώο?Θα το στείλει με ΚΤΕΛ?Αναστασια δε θυμασαι που δε μπορουσα να παω να παρω τον Σειριο απο Αθηνα;Εμενα μου ειχαν πει οτι δεν επιτρεπεται τη μερα ουτε στις απλες.
Γαμώτο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool

και τελος η Κ.Ναλα που δεν ηθελε και πολλα -πολλα.Τα ματια της ολα τα λεφτα.Και τελος η Λουσυ,στην αρχη δεν σταματησε να μας μαλωνει,και καλα εκανε μας ηξερε κι απο χτες?Γιναμε γρηγορα φιλες ομως.Ειδαμε ενα ζεστο σπιτικο και μια πιο ζεστη οικογενεια