Τα Μaine Coon-άκια!!

Οσον αφορά και το νήμα με θέμα το σεξ οι moderators είναι υπεύθυνοι πιστεύω για το αν θα κλειδωθεί το θέμα ή όχι.Πάντως κι εγώ είχα τις επιφυλάξεις μου όταν ανοίχτηκε το θέμα για το πόσο καιρός θα περάσει μέχρι να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.Να πω την αλήθεια δεν είχα στο νου μου τα παιδιά που μπαίνουν γιατί θεώρησα ότι θα το προσπεράσουν λόγω ότι δεν έχουν τη σχετική εμπειρία να μιλήσουν σχετικά αλλά απο την άλλη σκέφτηκα ότι και καλά που κολλάει το θέμα αυτο σε σάιτ για γάτες!Δε βγάζω τον εαυτο μου έξω γιατι πόσταρα κι εγώ κανά 2 - 3 φορές εκεί.Πως να το κάνουμε το αντικείμενο είναι τραβηχτικό!!Αλλά μετά που διάβασα τις απόψεις των παιδιών σκέφτηκα τις δικιές μου κόρες και προβληματίστηκα πολύ...Ελπίζω να βρεθεί μια σωστή λύση και για τις 2 πλευρές!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα μπει η Νεκταρια και θα τραβα τα μαλλια της η γυναικα....

Kαραφλιασα Παυλο μου:cool:

Στο Κουκλάκι είδα ψεύτικες βρε!!Πιο πριν στης Αναστασίας που είμασταν!Ο Τίμυ έδεινε σόου με τα κουκλάκια του!!;)Είδα κι ένα άλλο το βράδυ στο ξενοδοχείο αλλά δεν ήταν γάτου!!!:redface::redface::D:D
Ξεσαλωσαμε παιδια.....λετε λογω καρναβαλιου να επιτρεποναι?:hmm:

Η Νεκταρία με το τρέξιμο που ρίχνει με την έκθεση χαμπάρι δε θα πάρει!:lol:Αλλά ούτως ή άλλως και μέσα να ήταν σίγουρα θα γούσταρε τη συζήτηση αυτή!!!Ετσι δεν είναι Νεκταρίνι;:D:DΘα είχε και πληροφορίες να μας δώσει περί γατήσιου μορίου σαν πιο ειδική!!!;)
Ε οχι και χαμπαρι;) Ναι θα γουσταρα δεν λεω ,αλλα απο κοντα καλυτερα.Οσο για πληροφοριες να σας δωσω οσες θελετε.Ο Τρου ναναι καλα:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και μια που μπηκα στο τρυπακι και γραφω να σας πω επ ευκαιρεια οτι χτες ειμασταν με τη Χριστινα στην Αναστασια.Μωρε αν δεν ειχε η Χριστινα σχολειο ακομα εκει θα ειμασταν.Φοβερη οικοδεσποινα,ειχε αναψει και κερια για ατμοσφαιρα:)Πρωτα μας υποδεχτηκε ο Τιμακος:)Καλα ε ,τι γατος ειναι αυτος :inlove:μες στη καρδια μου.Ο Σεβαχ ονειρεμενος γατος ,ονειρεμενο χρωμα.Ανασκελα στην αγκαλια μου.....λιγες γατες σε εμπιστευονται.Στομα εχει και μιλια δεν εχει,ποιος αλλος ?ο Περσης:)σαν μια τεραστια χνουδομπαλα:blink:και τελος η Κ.Ναλα που δεν ηθελε και πολλα -πολλα.Τα ματια της ολα τα λεφτα.Και τελος η Λουσυ,στην αρχη δεν σταματησε να μας μαλωνει,και καλα εκανε μας ηξερε κι απο χτες?Γιναμε γρηγορα φιλες ομως.Ειδαμε ενα ζεστο σπιτικο και μια πιο ζεστη οικογενεια:)Ειναι μια φιλια που ξεκινησε πριν λιγους μηνες και ευχομαι να κρατησει για παντα.
Φιλακια Αναστασακο μου

Καλημερα Κουνακια!
Παντως Νεκταρια, εισαι Μεγαλη Γατομανα....για να σε συμπαθησει ο Τιμυ και να σε κανει κολλητη,:blink: εισαι Μεγαλη Γατομανα! :up:

Καλημερα κουνακια!
Νεκταρια θα μας βαλεις τιποτα φωτο απο την εκθεση;Πως ηταν;Πολλοι συμμετεχοντες;Ωραιες γατες;

Καλημερα! Νεος βιντεοΜουψης!

https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos

Τι ωραια φατσα!Εχει βγαλει αρκετο λευκο ε;

Τι ωραια φατσα!Εχει βγαλει αρκετο λευκο ε;

Ποτε προλαβες και το ειδες?
Εχει οσο λευκο ειχε παντα. Στην κοιλια του κυριως.

Ειμαι γρηγορη...:lol:
Δεν φαινοταν τοσο πολυ οσο ηταν μικρουλες νομιζω,ή εμενα μου φαινοταν εται.Ποσο ειναι τωρα Παυλο;

πολυ ομορφο το λιονταρακι σου, να τον χαιρεσαι :P

Ειμαι γρηγορη...:lol:
Δεν φαινοταν τοσο πολυ οσο ηταν μικρουλες νομιζω,ή εμενα μου φαινοταν εται.Ποσο ειναι τωρα Παυλο;

5 μηνων και 20 ημερων (περιπου)

Πω πω,φαινεται τεραστιος για την ηλικια του;Ποσο ζυγιζει;

Πω πω,φαινεται τεραστιος για την ηλικια του;Ποσο ζυγιζει;

Πρεπει να ειναι γυρω στα 3.250-3.300
Φαντασου πως πριν ενα μηνα περιπου που τον ειχα παει στο γιατρο, ηταν κοντα 3 κιλα.

Καλημερα! Νεος βιντεοΜουψης!

https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos
ομορφος, τιγρης, μεταξενιος, αερινος, παιχνιδιαρης, τεραστιος και με μακρυα ουρα...
Παυλο, στο ξαναλεω εισαι πολυ τυχερος:)

Ζηλευω...θελω κι εγω να τραβαω βιντεακια....:redface:μου αρεσει πιο πολυ απο τη φωτογραφια μου φαινεται:hmm:
Πειτε μου μια καλη καμερα αλλα οχι πανακριβη να αγορασω και μετα τι προγραμμα πρεπει να εχω για να τα ανεβαζω και πως τα ανεβαζω στο youtube? :)

ομορφος, τιγρης, μεταξενιος, αερινος, παιχνιδιαρης, τεραστιος και με μακρυα ουρα...
Παυλο, στο ξαναλεω εισαι πολυ τυχερος:)

ΤΗΝΧ! :up:

Kαλημέρα.Τί μου κάνετε;Ax τί έπαθα πριν λίγο.Πήγαινα στη δουλειά και λίγο πριν μπω στο μαγαζί γλιστράω στο δρόμο και πέφτω πάνω στο αριστερό μου πόδι,το οποίο χτύπησε τόσο δυνατά κάτω που πέθανα απο τον πόνο...:(Εχει πρηστεί τώρα το γόνατό μου και ο αστράγαλος μου γμτ...Εβαλα πάγο και είναι λίγο καλύτερα.Αν δω ότι μέχρι το μεσημέρι πρήζεται κι άλλο θα πάω στο γιατρό...Με μάτιαξε μάλλον μια πελάτισσα που την είδα λιγα λεπτά πριν στο ψιλικατζίδικο και με το που μπαίνει μου λεει Αχ δε σε γνώρισα και είπα ποιά κορμάρα είναι αυτή!!Θα τη σκοτώσω την που@#άνα!:mad:

Kαλημέρα.Τί μου κάνετε;Ax τί έπαθα πριν λίγο.Πήγαινα στη δουλειά και λίγο πριν μπω στο μαγαζί γλιστράω στο δρόμο και πέφτω πάνω στο αριστερό μου πόδι,το οποίο χτύπησε τόσο δυνατά κάτω που πέθανα απο τον πόνο...:(Εχει πρηστεί τώρα το γόνατό μου και ο αστράγαλος μου γμτ...Εβαλα πάγο και είναι λίγο καλύτερα.Αν δω ότι μέχρι το μεσημέρι πρήζεται κι άλλο θα πάω στο γιατρό...Με μάτιαξε μάλλον μια πελάτισσα που την είδα λιγα λεπτά πριν στο ψιλικατζίδικο και με το που μπαίνει μου λεει Αχ δε σε γνώρισα και είπα ποιά κορμάρα είναι αυτή!!Θα τη σκοτώσω την που@#άνα!:mad:
επειδη εισαι διαρκως κορμαρα Στελλα μου ομως, διαρκως στα πατωματα θα επρεπε να εισαι:lol::lol:
περαστικα στο ποδαρακι...να πας στο γιατρο να το δει...

Θα γινει Γαργαντουας ε;Ο Troy ειναι ο μπαμπας;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back