ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Θα μπει η Νεκταρια και θα τραβα τα μαλλια της η γυναικα....
Kαραφλιασα Παυλο μου

Ξεσαλωσαμε παιδια.....λετε λογω καρναβαλιου να επιτρεποναι?Στο Κουκλάκι είδα ψεύτικες βρε!!Πιο πριν στης Αναστασίας που είμασταν!Ο Τίμυ έδεινε σόου με τα κουκλάκια του!!Είδα κι ένα άλλο το βράδυ στο ξενοδοχείο αλλά δεν ήταν γάτου!!!
![]()

Ε οχι και χαμπαριΗ Νεκταρία με το τρέξιμο που ρίχνει με την έκθεση χαμπάρι δε θα πάρει!Αλλά ούτως ή άλλως και μέσα να ήταν σίγουρα θα γούσταρε τη συζήτηση αυτή!!!Ετσι δεν είναι Νεκταρίνι;
Θα είχε και πληροφορίες να μας δώσει περί γατήσιου μορίου σαν πιο ειδική!!!
![]()
Ναι θα γουσταρα δεν λεω ,αλλα απο κοντα καλυτερα.Οσο για πληροφοριες να σας δωσω οσες θελετε.Ο Τρου ναναι καλα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Πρωτα μας υποδεχτηκε ο Τιμακος
Καλα ε ,τι γατος ειναι αυτος
μες στη καρδια μου.Ο Σεβαχ ονειρεμενος γατος ,ονειρεμενο χρωμα.Ανασκελα στην αγκαλια μου.....λιγες γατες σε εμπιστευονται.Στομα εχει και μιλια δεν εχει,ποιος αλλος ?ο Περσης
σαν μια τεραστια χνουδομπαλα
και τελος η Κ.Ναλα που δεν ηθελε και πολλα -πολλα.Τα ματια της ολα τα λεφτα.Και τελος η Λουσυ,στην αρχη δεν σταματησε να μας μαλωνει,και καλα εκανε μας ηξερε κι απο χτες?Γιναμε γρηγορα φιλες ομως.Ειδαμε ενα ζεστο σπιτικο και μια πιο ζεστη οικογενεια
Ειναι μια φιλια που ξεκινησε πριν λιγους μηνες και ευχομαι να κρατησει για παντα.Φιλακια Αναστασακο μου
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Παντως Νεκταρια, εισαι Μεγαλη Γατομανα....για να σε συμπαθησει ο Τιμυ και να σε κανει κολλητη,
εισαι Μεγαλη Γατομανα! 
moukelis
Επιφανές μέλος
Νεκταρια θα μας βαλεις τιποτα φωτο απο την εκθεση;Πως ηταν;Πολλοι συμμετεχοντες;Ωραιες γατες;
EL GATO
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
EL GATO
Διάσημο μέλος
Τι ωραια φατσα!Εχει βγαλει αρκετο λευκο ε;
Ποτε προλαβες και το ειδες?
Εχει οσο λευκο ειχε παντα. Στην κοιλια του κυριως.
moukelis
Επιφανές μέλος

Δεν φαινοταν τοσο πολυ οσο ηταν μικρουλες νομιζω,ή εμενα μου φαινοταν εται.Ποσο ειναι τωρα Παυλο;
ιβανα
Επιφανές μέλος

EL GATO
Διάσημο μέλος
Ειμαι γρηγορη...
Δεν φαινοταν τοσο πολυ οσο ηταν μικρουλες νομιζω,ή εμενα μου φαινοταν εται.Ποσο ειναι τωρα Παυλο;
5 μηνων και 20 ημερων (περιπου)
EL GATO
Διάσημο μέλος
πολυ ομορφο το λιονταρακι σου, να τον χαιρεσαι![]()
Σε ευχαριστω πολυ!
moukelis
Επιφανές μέλος
EL GATO
Διάσημο μέλος
Πω πω,φαινεται τεραστιος για την ηλικια του;Ποσο ζυγιζει;
Πρεπει να ειναι γυρω στα 3.250-3.300
Φαντασου πως πριν ενα μηνα περιπου που τον ειχα παει στο γιατρο, ηταν κοντα 3 κιλα.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ομορφος, τιγρης, μεταξενιος, αερινος, παιχνιδιαρης, τεραστιος και με μακρυα ουρα...
Παυλο, στο ξαναλεω εισαι πολυ τυχερος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μου αρεσει πιο πολυ απο τη φωτογραφια μου φαινεται
Πειτε μου μια καλη καμερα αλλα οχι πανακριβη να αγορασω και μετα τι προγραμμα πρεπει να εχω για να τα ανεβαζω και πως τα ανεβαζω στο youtube?

EL GATO
Διάσημο μέλος
ομορφος, τιγρης, μεταξενιος, αερινος, παιχνιδιαρης, τεραστιος και με μακρυα ουρα...
Παυλο, στο ξαναλεω εισαι πολυ τυχερος![]()
ΤΗΝΧ!

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχει πρηστεί τώρα το γόνατό μου και ο αστράγαλος μου γμτ...Εβαλα πάγο και είναι λίγο καλύτερα.Αν δω ότι μέχρι το μεσημέρι πρήζεται κι άλλο θα πάω στο γιατρό...Με μάτιαξε μάλλον μια πελάτισσα που την είδα λιγα λεπτά πριν στο ψιλικατζίδικο και με το που μπαίνει μου λεει Αχ δε σε γνώρισα και είπα ποιά κορμάρα είναι αυτή!!Θα τη σκοτώσω την που@#άνα!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
επειδη εισαι διαρκως κορμαρα Στελλα μου ομως, διαρκως στα πατωματα θα επρεπε να εισαιKαλημέρα.Τί μου κάνετε;Ax τί έπαθα πριν λίγο.Πήγαινα στη δουλειά και λίγο πριν μπω στο μαγαζί γλιστράω στο δρόμο και πέφτω πάνω στο αριστερό μου πόδι,το οποίο χτύπησε τόσο δυνατά κάτω που πέθανα απο τον πόνο...Εχει πρηστεί τώρα το γόνατό μου και ο αστράγαλος μου γμτ...Εβαλα πάγο και είναι λίγο καλύτερα.Αν δω ότι μέχρι το μεσημέρι πρήζεται κι άλλο θα πάω στο γιατρό...Με μάτιαξε μάλλον μια πελάτισσα που την είδα λιγα λεπτά πριν στο ψιλικατζίδικο και με το που μπαίνει μου λεει Αχ δε σε γνώρισα και είπα ποιά κορμάρα είναι αυτή!!Θα τη σκοτώσω την που@#άνα!
![]()

περαστικα στο ποδαρακι...να πας στο γιατρο να το δει...
moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool