Τα Μaine Coon-άκια!!

Καλο βραδυ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θελει ψαξιμο Στελλα μου ,ισως και απο εκτροφειο.Εδω σιαμ δεν εχουμε(νομιζω).απο μικρα ειναι πιο καλα και εννοω πιο γρηγορα γινεται η φιλια,αλλα και το αντιθετο.Ποσες γατες εχω φερει εγω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στέλλα, στο παρεάκι Σιαμ Maniacs υπάρχει μια κοπέλα η Moukelis Που έχει τη πανέμορφη Μοιρα... την οποία αναμένεται να ζευγαρώσει σε λίγους μήνες;)πήγαινε να τους γράψεις εκεί!

Στέλλα, στο παρεάκι Σιαμ Maniacs υπάρχει μια κοπέλα η Moukelis Που έχει τη πανέμορφη Μοιρα... την οποία αναμένεται να ζευγαρώσει σε λίγους μήνες;)πήγαινε να τους γράψεις εκεί!
να το!

https://www.mypetz.gr/threads/Σιαμ-maniacs-d.222031/

Σε ευχαριστώ Γιούλη μου,καλό βράδυ και καλή ξεκούραση!Φιλάκια στα Βιρμανάκια σου!!Θα κάνω και μια επίσκεψη τώρα στη Σιαμοπαρέα!

Αντε να γινομαστε πολλοι οι αρσενικοι! Λιακο, που εισαι?

Υ.Γ. Τι θα γινει σημερα κοπελιες? Θα με αφησετε να διαβασω λιγο?

Εδώ! Μπαίνω όσο προλαβαίνω διότι τρέχω και δε φτάνω!

Όσο για τη δεύτερη γάτα αγαπητέ... χμμμ..... :hmm:

Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα :P :D

Εδώ! Μπαίνω όσο προλαβαίνω διότι τρέχω και δε φτάνω!

Όσο για τη δεύτερη γάτα αγαπητέ... χμμμ..... :hmm:

Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα :P :D

Το ξερω. Κατσε να παρω τον εναν και βλεπουμε... Καλα θα ηταν, ομως. :)

Υ.Γ Προβιβαστηκα σε Cat friend!

ναι...δεν υπάρχουν...στη φαντασία μου τις είδα...
Μωρέ υπάρχουν όχι μόνο στη φαντασία σου αλλά και στην πραγματικότητα, κι εγώ μάρτυρας. Αλλά πού να βρούμε το δίκιο μας??? Τις κρατάει ο γατομπαμπάς ο ίδιος. Άστα Γιουλη θα μας βγάλει τρελές!!!χεχεχε:lol::lol:

Παιδια παντως ειναι αληθεια αυτο για τα δυο γατακια.Εγω το βλεπω τωρα που πηραμε τη Μόιρα,και μετανιωνω που δεν ειχα παρει πιο νωρις παρεουλα για τον Σειριο...
Σωστα πολύ σωστά κι εγώ το βλέπω αυτο ακριβώς στα τέσσερα γατάκια μου!!! Και στο σκυλάκι μου . Θέλουν όσο πιο μεγάλη παρέα:lol::lol::lol:

Ε, μαλλον! Δεν χρειαζεται να βαλουμε στοιχημα γι' αυτο. Θα ειναι σα να παιρνετε γλυφιτζουρι απο μικρο παιδακι. :lol:
Ναι μωρέ τον καημενούλη τον Παύλο... μην τον εκμεταλλευτούμε έτσι. Αφού ξέρουμε τι θα επακολουθήσει μόλις αποκτήσει τον μικρούλη του...:D

Αφιερωμένη....

colorbluetabby.jpg
Το τέλειο γατί.!!Ετσι φαντάζομαι Παύλο θα γίνει κι ο δικός σου απ΄ότι τον έκοψα. Έ Νεκταρία τι λές???:)

Αντε να γινομαστε πολλοι οι αρσενικοι! Λιακο, που εισαι?

Υ.Γ. Τι θα γινει σημερα κοπελιες? Θα με αφησετε να διαβασω λιγο?
Μμμμμ τραβάτε με κι ας κλαίωωω!!:P

Αυτον που εστειλα εγω ειναι black silver tabby και ζει στη Ρουμανια.
Καπως ετσι θα γινει ο δικος σου Παυλο Blue tabby ειναι
Α μάλιστα το λεει κι η μαμα Νεκταρία!!!:)

Κορίτσια καλησπέρα!
Γεια σου Νεκταρία μου!Πήρα το email σου αλλά δεν μπορώ να ανοίξω αυτά που μου έστειλες.Τί ήταν?Φωτογραφίες απο το μωράκι μου μήπως?Καλα περιττό να σου πω ότι έχω χάσει τον ύπνο μου απο προχθές!Κάθε βράδυ σκέφτομαι το Μειν κουνάκι μου!Δεν περνάν κι αυτές οι μέρες...
Και πού να την πάρεις αγκαλιά και να την χαϊδεψεις αγαπητή. Εγω΄σου λέω τρελάθηκα. Της έκανα μυτάκια κι ήταν τόσο πουπουλένια κ βελούδινη.... Θέλουμε διαρκώς φωτό οταν την αποκτήσεις. Τουλάχιστον να μας αποζημιώσεις που σου αφιερώσαμε τις πρώτες της φωτογραφίες... Πολύτιμες θα έλεγα αγαπητή!!! χε χ εχ ε:)Τίμυ, Πέρσης, Νάλα, Σεβάχ. Με αγάπη.!!

Να δεις πόσο γρήγορα θα προβιβαστής και στο επόμενο με εμάς που έμπλεξες!!! Μπες καλέ κ στους πέρσιανς να μας κάνεις την τιμή.!!!

Κι εγώ δεν μιλάω για το πολύ άμεσο μέλλον... Ε...

Σε κανα μήνα? :P

Πάμε μαζί για το 2ο χα! :)

Η Αναστασια μπορει να γραφει μια φορα τη μερα, αλλα ειναι χειμαρρος. :lol:

Κι εγώ δεν μιλάω για το πολύ άμεσο μέλλον... Ε...

Σε κανα μήνα? :P

Πάμε μαζί για το 2ο χα! :)

Λες βρε Λιακο? :D

Κοντος ψαλμος αλληλουια...δεν λεω τιποτα αλλο.Ενα τσιγαρο καθησα να κανω ,και νατο το μηνυμα.Βρε θα μ`αφησετε να αφοσιοθω στα γατουνια μου?Σημερα θελω να τους βαλω stronhold kai Profender .τι λετε θα τα καταφερω?
Παρεπιπτοντως σου λεω πως τα μωρα εχουν κατοικοεδρευσει στο δωματιο μου.Ταφερε η μαννα που ειναι τρελλη με μενα και ακολουθησαν τα μωρα της που ειναι τρελλα γι` αυτην

Η Αναστασια μπορει να γραφει μια φορα τη μερα, αλλα ειναι χειμαρρος. :P
Λες βρε Λιακο? :D
:)Ναι... τα παραθέτω όολα τα μηνύματα που θέλω να απαντήσω για να μην μπαινοβγαίνω... χε χε χε :P
Ετσι για να έχετε κ συνολική άποψη του τί απαντώ, και να μου τα χώσετε συνολικά αν δεν συμφωνείτε!!! (Πλάκα κανω εννοείται βέβαια!!)

Λέει βέβαια λέει...:up:

Κοντος ψαλμος αλληλουια...δεν λεω τιποτα αλλο.Ενα τσιγαρο καθησα να κανω ,και νατο το μηνυμα.Βρε θα μ`αφησετε να αφοσιοθω στα γατουνια μου?Σημερα θελω να τους βαλω stronhold kai Profender .τι λετε θα τα καταφερω?
Παρεπιπτοντως σου λεω πως τα μωρα εχουν κατοικοεδρευσει στο δωματιο μου.Ταφερε η μαννα που ειναι τρελλη με μενα και ακολουθησαν τα μωρα της που ειναι τρελλα γι` αυτην
η οικογένεια Ντόμινο!! :up::lol:

Τι ειναι αυτα?

Τι ειναι αυτα?
να σου πω εγώ... γιατί η Νεκταρία αμπουλάρει μάλλον....
Stronghold = αμπούλα για εξωπαρασιτα...μηνιαία εφαρμογή
Profender = αμπούλα για ενδοπαράσιτα εφαρμογή (νομίζω)ανά τρίμηνο...

να σου πω εγώ... γιατί η Νεκταρία αμπουλάρει μάλλον....
Stronghold = αμπούλα για εξωπαρασιτα...μηνιαία εφαρμογή
Profender = αμπούλα για ενδοπαράσιτα εφαρμογή (νομίζω)ανά τρίμηνο...
ο Cimber θα συνοδεύεται από Manual...:P:lol:

Α, μαλιστα.
Ε, τοτε να την αφησουμε να "αμπουλαρει". :)

ΤΗΝΧ!

Ωραια εικονα θα ειναι αυτη! :happy:

Ωραια εικονα θα ειναι αυτη! :happy:
ναι,ναι,το πρωι ολα καλα αλλα το βραδυ?ελα εσυ να ξαπλωσεις μαζι τους,να παιζουν και να περνανε σαν αεροπλανα απο πανω σου,να δω εγω θα γελας τοτε?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back