ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

τώρα για το κρεβάτι....προσπάθησε να τον μάθεις να πηγαίνει...αλλά αν τον αφήνεις στο κρεβάτι σου εκεί θα καταλήγει...κι εσύ στο πάτωμα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
προτείνω μεγάλη πλαστική γατοφόρο γιατί πλένεται εύκολα και είναι ανθεκτική στη φθορά και γατόδεντρο χωρίς κλειστά μέρη... προτιμούν τα ανοιχτά σημεία με μεγάλες θέσεις όμως γιατί θα γίνει μεγάλος...
τώρα για το κρεβάτι....προσπάθησε να τον μάθεις να πηγαίνει...αλλά αν τον αφήνεις στο κρεβάτι σου εκεί θα καταλήγει...κι εσύ στο πάτωμα....![]()
Αυτο προβλεπω να γινεται...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Ειναι κουκλος ο γαταρός σου!!! Να τον χαίρεσαι πανέμορφος. Και οι κατασκευες τέλειες!!τον φιλαω τοοοοοσο πολυπου σε λιγο θα με βλεπει και θα κριβεται
Θα το κατσιασω το λουκουμακι μου!!!!!!!!!
Αυτο προβλεπω να γινεται...

kwstantina
Νεοφερμένο μέλος

Εγω πριν αποφασισω για τις κατασκευες τον μετρησα ξαπλωτο.... και ορθιο. Το γατοδενδρο εχει υψος 1,65 περιπου και η βαση του ειναι 70χ65. Ο καναπες ειναι 90χ70. Παντου εχει τις δικες του γωνιες στο σπιτι αλλα η καλυτερη ειναι διπλα μου

Αυτοκολητακια εχουμε γινει. Φιλακια σε ολους 

Πρεπει να ετοιμαστω για τη δουλεια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Καλημερα σε ολους.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλημέρα!Ευχαριστω Κωνσταντινα!
Καλημερα σε ολους.

staman2
Περιβόητο μέλος
Καλησπέρα!!! Τι τυχερούλα που είσαι!!! Να τον χαίρεσαι τον κούκλο!!κΑΛΗΜΕΡΑ !!! Παυλο οτιδηποτε αποφασισεις να αγορασεις η να κατασκευασεις να ειναι πολυ large γιατι εχουν αναπτυξη τα μωρα μου.Εγω πριν αποφασισω για τις κατασκευες τον μετρησα ξαπλωτο.... και ορθιο. Το γατοδενδρο εχει υψος 1,65 περιπου και η βαση του ειναι 70χ65. Ο καναπες ειναι 90χ70. Παντου εχει τις δικες του γωνιες στο σπιτι αλλα η καλυτερη ειναι διπλα μου
Αυτοκολητακια εχουμε γινει. Φιλακια σε ολους
Πρεπει να ετοιμαστω για τη δουλεια.
Καλημέρα Γιουλάκο!!Καλημέρα!![]()
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
ειναι τελειο και το μπισκοτακι σου και οι κατασκευες!!!!Φαινεται οτι τον αγαπατε πολυ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παιδια γεια σας!!!!!!! Σας ειχα υποσχεθει καποιες φωτο με το μπισκοτακι μου.Ελπιζω να τισ φτιαξαμε σωστα και να τις δειτε![]()
ΤΙς κατασκευες τις εχουμε φτιαξει εμεις, με πολυ χαρα και αγαπη
![]()

που θα σου χτυπαει συχνα!!!!το σιγουρο!!!!Αναλογως το μαγαζι και την περιοχη και το στοκ που εχουν.Αλλωστε την "προικα" μια φορα την παιρνεις.Μετα οτι σου χτυπαει στο ματι και τη τρελλα που εχεις![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Καλημέρα. Σου ερχόμαστε με την Σταυρούλα!!!!
Θα σε πάρω σε λίγο τηλ. να συνεννοηθούμε πώς θα έρθουμε.
Ανυπομονούμε να βρεθούμε κοντά σου και κοντά στα υπέροχα ζωάκια σου!! Γατάκια και .... σκυλάκια!!

Φιλάκια πολλά.

Νεκταρια
Διάσημο μέλος

EL GATO
Διάσημο μέλος

prince
Διάσημο μέλος
Με το καλο να ερθετε.Θα χαρουμε πολυ να σας δουμε.Ακομα φασινα κνω.Εκανα ενα μικρο διαλειμα για καφε και τσιγαρο.![]()
και γώ φασίνα κάνω ακόμη
βασικά τα πληντύρια με σκοτώνουν που έπλυνα κουβέρτα κουβρ λι μαξιλάρια κλπ... μόνο τη φλοκάτη δεν έχωσα στο πληντύριο.... κάνω και σφουγγάρισμα και είμαι έτοιμη να με ξεναγίσεις στο γατόκοσμό σου 
αναστασία τελείωνε βρε με τις γάτες σου άντε...
prince
Διάσημο μέλος
δεν ειχα ξαναδεί από κοντά γάτα μαίν κούν. Ξετρελάθηκα. μια αρχοντιά. ένα απίστευτο τρίχωμα. τέλεια σχηματισμένα σωματα... ο κάθε γάτος τόσο διαφορετικος και όμως το ίδιο χαδιάρης... η κάθε μία γάτα τεράστια και όμως χαιδεύονταν όλες σαν μικρά γατάκια..
Η απίστευτη κρέμα σου νεκταρία... τόσο φιλική τόσο μοναδική τόσο μεγαλοπρεπής γάτα

κοινονικά και χαδιάρικα μικρά αιλουροειδή. Ξεπέρασαν ότι είχα φανταστέί σε γάτα...
και καθώς είμαι περσόφιλη δηλωμένη τολμώ να πώ ότι ερωτεύτηκα τον Ιβάν της. Είναι μακράν ο πίο όμορφος περσικός που έχω δεί.... (συγνώμη αναστασία μου και ο πέρσης με έχει μαγέψει αλλά τον είδες τον Ιβάν... είδες τι πλάσμα είναι) και για τον άλλο της μικρό περσικό τον μπλάκυ ένιωσα μια απίστευτη συμπάθεια....
ειλικρινά απόλαυσα τις ώρες που πέρασα στο τόσο ζεστό σπιτικό (κάνω αρμένικη βίζιτα εγώ... αμα μπώ σε ένα σπίτι ξεχνάω να βγώ)..
Η ίδια η νεκταρία είναι μια πολύ ζεστή οικοδέσποινα που με έκανε από την πρώτη στιγμή να νιώσω απίστευτα άνετα. Η αγάπη της για τους μικρούς της φίλους ξεχείλιζε σε κάθε της λέξη και σε κάθε βλέμα που τους έριχνε.
Είμαι πραγματικά μαγεμένη με εκείνες της γάτες και εκείνη τη γατομαμά τους.
Πραγματικά νεκταρία πέρασα υπέροχα κκοντά σας, εκμεταλεύτηκα την καλοσύνη σας και πήρα πολλές ευχάριστες εικόνες μαζί μου φεύγοντας από κει

Ήταν από τα πιο ομορφα απογεύματα

Νεκταρια
Διάσημο μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος

Καθώς είπε κι η Σταυρούλα πιο πάνω περάσαμε μαζί όλοι μας μια υπέροχη μέρα κοντά στη τόσο ζεστή οικοδέσποινα κ φίλη Νεκταρία!
Με τα υπέροχα παιδιά της, και τα υπέροχα ζωάκια της!! Με τα μοναδικά ζεστά κ τρυφερά μέιν κουνάκια της, και τους υπέροχους περσικούς γατούλιδες!!
Δηλώνω θαυμάστρια του τρομερού Υβάν. Εχει σαρώσει με την ομορφιά του όλα τα βραβεία που αρμόζουν σε μια τόσο ξεχωριστή κ πανέμορφη γάτα!!! Είναι ένας περσικός γαταρος 9 ετών, κ η καθαρότητα των ματιών του, το τρίχωμά του, η ζωντάνια του κ η κορμοστασιά του θυμίζει έφηβο γατούλη!!! Είναι τόσο ομιλητικός κ τόσο γλυκός... Ευχαριστήθηκα αγκαλιά μαζί του!!!(Με προκάλεσε η Σταυρούλα πριν κι έτσι πώς να μην τον αναφέρω?? γιατί κι εγώ είμαι περσομανής βεβαίως βεβαίως τί να κάνουμε...)

Τα υπέροχα μάλιστα μέιν κουν της, έχουν μείνει στην καρδιά μου!!! Τι να προτοδιαλέξεις: Τα αρσενικά θεϊκά της λιοντάρια? Τον κατακόκκινο υπέροχο Ντράκον? Το ποντικάκι της(είναι το όνομα μιας γατούλας της) που της μιλάει κι αυτή απαντά με τρεμουλιαστό νιαουρητο? Ή την υπέροχη Κρέμα της, ή την φανταστική Έϊντζελ??? Η.... τα απίστευτα 3 μωρά της τα οποία καταευχαριστήθηκα σε χάδια. Τα δυο εξ αυτών θα τα παραλάβουν σε λίγες μέρες ο Παύλος κ η Στέλλα κ θα μας χαρίζουν όμορφες φωτογραφίες από τη ζωή τους!!!

Αύριο ακολουθούν κ φωτο από τα γατούνια γιατί τώρα δεν δύναμαι να τις περάσω στον υπολογιστή.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Νεκταρία!!! Περάσαμε αξέχαστα και τόσο ζεστα στο υπέροχο σπιτικό σου για άλλη μια φορά!!!

Και σε περιμένουμε με χαρά στο δικό μας!!!!
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

prince
Διάσημο μέλος
Ιιιιι τα μαλλιαρά μπαλάκια του παύλου και της στέλλας ήταν απίστευτα...
μας κοιτάζανε με το ύφος το "δε σε φοβάμαι, θα γίνω πιο μεγάλος από σένα"Βασικά είναι απίστευτα κοινωνικά τα μικρά της Νεκταρίας. (σε αντίθεση εμ το δικό μου τερατάκι). Και όντως και γώ δεν ήξερα που να πρωτο κοιτάξω... αν και η Κρέμα με ξετρέλανε με την τρυφερότητά της.....
EL GATO
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Come on!!Αναστασια, αργεις χαρακτηριστικα!!!!!!
There is a friend also waiting from Bavaria!

staman2
Περιβόητο μέλος
Με πολλή αγάπη σας αφιερώνω τις φωτογραφιες των μικρών σας.
Η κόκκινη κουκλίτσα είναι της Στέλλας και ο γατούλης στο κάτω σπιτάκι είναι του Παύλου!!! Δεν ξέρω τι έχει η μηχανή μου κ τα χρωματα δεν είναι ακριβώς όπως πρέπει. Μάλλον ο φωτισμός του δωματίου??? τι να πω. Να τα χαίρεστε κι οι δύο σας και εύχομαι σύντομα να τα έχετε στην αγκαλιά σας

Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool