Νεκταρια
Διάσημο μέλος

Γιουλη μου το μαγνητακι σου με αντιπροσωπευει απολυτα
Τωρα ετοιμαζομαι να κλεισω με καφασωτα το μικρο μπαλκονακι της Χριστινας για να βγαινει η Justy ,θα βαλω και μια πορτα-σιτα στη μεγαλη βεραντα....ε ρε τι μουρμουρα θαχω οταν ερθει....σκασιλα μου και μενα

Καλα ζω μονη μου τοσα χρονια.....ασε που το συνηθησα κιολας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Πάντως χειρότερα απο μένα αυτη τη στιγμή δεν νομίζω να είναι κανείς..Με έπιασε παροξυσμική ταχυκαρδία στη δουλειά μαζί με αρρυθμίες...Φώναξα καρδιολόγο,μου έκανε καρδιογράφημα 205 σφυγμούς είχα μαζί με ακανόνιστες συστολές..Μου έδωσε ένα ηρεμιστικό,ένα αντιαρρυθμικό και ένα για την ταχυκαρδία.Ρίξαμε τους σφυγμούς στους 150 τώρα..Αν περάσει κανά 2ωρο /3ωρο και δεν γίνει τίποτα θα κάνω εισαγωγή στο νοσοκομείο ως συνήθως....
![]()
Τι εγινε ρε παιδια? Τι παθατε ολοι?
Στελλα μου περαστικα σου ευχομαι. Φυγε απο τη δουλεια, αν δε το εχεις κανει ηδη.
Τελικα τα θεματα καρδιας εχουν πολλες εκφανσεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Στελλα ηρθε πια η στιγμη να την κανεις την εξεταση που λες οτι φοβασαι.Δεν παιζουν κοριτσι μουΠάντως χειρότερα απο μένα αυτη τη στιγμή δεν νομίζω να είναι κανείς..Με έπιασε παροξυσμική ταχυκαρδία στη δουλειά μαζί με αρρυθμίες...Φώναξα καρδιολόγο,μου έκανε καρδιογράφημα 205 σφυγμούς είχα μαζί με ακανόνιστες συστολές..Μου έδωσε ένα ηρεμιστικό,ένα αντιαρρυθμικό και ένα για την ταχυκαρδία.Ρίξαμε τους σφυγμούς στους 150 τώρα..Αν περάσει κανά 2ωρο /3ωρο και δεν γίνει τίποτα θα κάνω εισαγωγή στο νοσοκομείο ως συνήθως....
![]()

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Παύλο η δικιά μου η καρδιά είναι broken και στην κυριολεξία και μεταφορικά...

Νεκταρία θα την κάνω την εξέταση σίγουρα,απλά θέλω να την ψάξω λίγο ακόμα μήπως μπορώ και με φαρμακευτική αγωγή να καταφέρω κάτι...
Γιούλη μου μη στεναχωριέσαι κούκλα μου..έχω πλεον πάψει να στεναχωριέμαι για άλλους..απο εδώ και πέρα κοιτάω να περνάω εγώ καλά..(για αυτο με πιάνει και η καρδιά μου,απο τις πολλές τις συγκινήσεις!
)Τουλάχιστον ξέσπασε όσο μπορείς και να δεις μετά θα είναι όλα πιο ήρεμα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Περαστικα Στελλα μου...με τις ταχυκαρδιες της προπτωσης μητροειδους που εχω, φτανω τους 220...βοηθα εκεινη την ωρα ο εμετος...ή ο πολυς βηχας...Πάντως χειρότερα απο μένα αυτη τη στιγμή δεν νομίζω να είναι κανείς..Με έπιασε παροξυσμική ταχυκαρδία στη δουλειά μαζί με αρρυθμίες...Φώναξα καρδιολόγο,μου έκανε καρδιογράφημα 205 σφυγμούς είχα μαζί με ακανόνιστες συστολές..Μου έδωσε ένα ηρεμιστικό,ένα αντιαρρυθμικό και ένα για την ταχυκαρδία.Ρίξαμε τους σφυγμούς στους 150 τώρα..Αν περάσει κανά 2ωρο /3ωρο και δεν γίνει τίποτα θα κάνω εισαγωγή στο νοσοκομείο ως συνήθως....
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
περαστικα στη "μεταφορικη" καρδουλα σου τοτε Στελλιτσα...σου ανταποδιδω τη συμβουλη...Ευχαριστώ πολύ όλους!
Παύλο η δικιά μου η καρδιά είναι broken και στην κυριολεξία και μεταφορικά...
Νεκταρία θα την κάνω την εξέταση σίγουρα,απλά θέλω να την ψάξω λίγο ακόμα μήπως μπορώ και με φαρμακευτική αγωγή να καταφέρω κάτι...
Γιούλη μου μη στεναχωριέσαι κούκλα μου..έχω πλεον πάψει να στεναχωριέμαι για άλλους..απο εδώ και πέρα κοιτάω να περνάω εγώ καλά..(για αυτο με πιάνει και η καρδιά μου,απο τις πολλές τις συγκινήσεις!)Τουλάχιστον ξέσπασε όσο μπορείς και να δεις μετά θα είναι όλα πιο ήρεμα..
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ Γιουλίτσα....Τουλάχιστον έχουμε ψυχούλες που μας αγαπάν ανιδιοτελώς..Απο τη μεριά μου τις κόρες μου και τα "κουκουναράκια" μου...Εσύ έχεις το γιό σου και τα βιρμανομωράκια σου!περαστικα στη "μεταφορικη" καρδουλα σου τοτε Στελλιτσα...σου ανταποδιδω τη συμβουλη...

ChRiTiNa
Νεοφερμένο μέλος
Κυρια Γιουλη η μαμα δεν θα μπορεσει να ερθει στο ραντεβου του Σαββατου...
Οπως καθαριζε τισ σκαλες... επεσε και χτυπησε το ποδι της...
moukelis
Επιφανές μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
καλα ειναι η Νεκταρια??

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλησπερα σε ολες και ολους!!!
Κυρια Γιουλη η μαμα δεν θα μπορεσει να ερθει στο ραντεβου του Σαββατου...
Οπως καθαριζε τισ σκαλες... επεσε και χτυπησε το ποδι της...

Ελα ρε!!! Τωρα το διαβασα αυτο...θα την παρω τηλ. το απογευμα

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μαλλον δεν προκειται για αστειο...Νεκταρια σε πηρα και δεν απαντουσες το απογευμα...δεν επεμενα γιατι δεν ηθελα να σε ενοχλησω...Εαν προκειται για πρωταπριλιατικο αστειο...σας ενημερωνω οτι ακυρωσα τη Σαββατιατικη συναντηση κι εκλεισα κατι αλλο![]()
Κανονισα τραπεζι το Σαββατο το μεσημερι...κι ετσι μαλλον παμε για το αλλο Σαββατο...περαστικα

elvenstar
Επιφανές μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Νεκταρία αν είναι αστείο τελειωνει όπου να ναι η Πρωταπριλιά!
Τουλάχιστον πες μας για να μην ανησυχούμε!
elvenstar
Επιφανές μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελενα η Φοίβη είναι πραγματικότατη!!Είναι το καινούργο μωρο του Troy και της Mia!!!!Δεν είναι κούκλα;Το χτύπημα της Νεκταρίας μάλλον είναι πρωταπριλιάτικο, αλλά ελπίζω αυτό το καταπληκτικό μωρό να είναι πραγματικό

Oσο για τη Νεκταρία ελπίζω να είναι καλά και να είναι Πρωταπριλιάτικο αστείο αυτό που είπε η Χριστίνα..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool