Τα Μaine Coon-άκια!!

Αυτα κυριες μου να τα πειτε στην κορακλα μου που απο χτες εχει φαγωθει να σας κανω πλακα.Και ναπεις οτι επαθες εφραγμα,να πεις οτι πεθανε ο Τρου,να πεις εκεινο, να πεις το αλλο....Ασε με βρε δεν λεω τπτ.....μεχρι που ερχεται απ το σχολειο....τι εγινε ,τι τους ειπες ?τπτ ,,αν σου πω οτι δεν εχω μπει καν:confused: ΑΑΑΑ ωραια,θα πουμε οτι χτυπησες:P Σαν μανα που δεν χαλαει χατηρι στο παιδι της ,συμφωνησα και γωωωω.....ε καλα δεν καναμε και κανενα εγκλημα...αλλωστε η μερα το καλει.Καποτε θυμαμαι δεν σταματουσα ολη τη μερα να λεμε ψεμματα, τωρα μη σας πω οτι αισθανομαστε και ενοχες:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάντως πιο ανώδυνο το χτύπημα απο το να έλεγε ότι έπαθες έμφραγμα ή πέθανε ο Τρόυ!!Αυτά τα τελευταία ούτε για πλάκα δεν θα τα έλεγα!!!:PΧαίρομαι που είσαι καλά ήταν μόνο ένα αστείο!!!Αντε και του χρόνου!!!:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:):):):P:P:P

Συνημμένα

• DSC01257.jpg
    DSC01257.jpg
    167,1 KB · Εμφανίσεις: 21
Ελενα η Φοίβη είναι πραγματικότατη!!Είναι το καινούργο μωρο του Troy και της Mia!!!!Δεν είναι κούκλα;:up:
.
Τέλεια, κουκλί:up::up::up:
Αυτα κυριες μου να τα πειτε στην κορακλα μου που απο χτες εχει φαγωθει να σας κανω πλακα.Και ναπεις οτι επαθες εφραγμα,να πεις οτι πεθανε ο Τρου,να πεις εκεινο, να πεις το αλλο....Ασε με βρε δεν λεω τπτ.....μεχρι που ερχεται απ το σχολειο....τι εγινε ,τι τους ειπες ?τπτ ,,αν σου πω οτι δεν εχω μπει καν:confused: ΑΑΑΑ ωραια,θα πουμε οτι χτυπησες:P Σαν μανα που δεν χαλαει χατηρι στο παιδι της ,συμφωνησα και γωωωω.....ε καλα δεν καναμε και κανενα εγκλημα...αλλωστε η μερα το καλει.Καποτε θυμαμαι δεν σταματουσα ολη τη μερα να λεμε ψεμματα, τωρα μη σας πω οτι αισθανομαστε και ενοχες:cool:
Ναι ναι καλά το παιδί φταίει τώρα:lol::P

Νεκταρια εισαι ενα ΤΕΡΑΣ!
Η Λωρα αγχωθηκε και φριζαραν οι κοτσιδες της,ελπιζω να εισαι ευχαριστημενη.

Δηλαδή τώρα έγινες σαν την Πιπη τη φακιδομύτη :hmm:

Ναι ναι και οι φακιδες μου φουντωσαν.:mad:

καλημέρα... Κυρία Χριστίνα κάνουμε και πλακίτσες; χμχμχμχμμχμχμ καλάαα..... Νεκταρία μου καλά είσαι για να κάνεις πλακες με την μικρή κυρία... :Ρ τι κάνει το κατσούλι σου; από ότι είδα στη φωτογραφία μεγάλωσε και ομόρφηνε ή εμένα μου φαίνεται;

δεν ξέρω πώς σας πετυχαίνω πρωί πρωί... εγώ είμαι η ευτιχία του εργαζόμενου. πίνω το πρωινό μου νερό αγκαλιά με τον κεραμιδόγατό μας εδω πέρα που δεν λέει να σταματίσει τον ροοοον ροοννν.... με γέμισε άσπρες τρίχες....

Νεκταρία πώς είναι τα μωρά σου; πρέπει να κανονίσεις να πάρεις τα παιδιά σου και να έρθετε κόρινθο... (όχι τα τετράποδα μωρά σου δεν θα το αντέξει η καρδούλα του πρίνς) να μου πεις να κανονίσω. άντε....

Ναι ναι και οι φακιδες μου φουντωσαν.:mad:
:lol::lol::lol:Καλα ειστε απιστευτες!!! :lol::lol::lol:

Μαλλον δεν προκειται για αστειο...Νεκταρια σε πηρα και δεν απαντουσες το απογευμα...δεν επεμενα γιατι δεν ηθελα να σε ενοχλησω...
Κανονισα τραπεζι το Σαββατο το μεσημερι...κι ετσι μαλλον παμε για το αλλο Σαββατο...περαστικα:/:
αυτο Νεκταρινιους ηταν το δικο μου πρωταπριλιατικο:P:P
το βραδυ εχω το τραπεζι:)

Λωρα μου του χρονου θα διαλεξουμε κατι πιο ανωδυνο:P

Καλε που τη θυμηθηκες:confused:

καλημέρα... Κυρία Χριστίνα κάνουμε και πλακίτσες; χμχμχμχμμχμχμ καλάαα..... Νεκταρία μου καλά είσαι για να κάνεις πλακες με την μικρή κυρία... :Ρ τι κάνει το κατσούλι σου; από ότι είδα στη φωτογραφία μεγάλωσε και ομόρφηνε ή εμένα μου φαίνεται;

δεν ξέρω πώς σας πετυχαίνω πρωί πρωί... εγώ είμαι η ευτιχία του εργαζόμενου. πίνω το πρωινό μου νερό αγκαλιά με τον κεραμιδόγατό μας εδω πέρα που δεν λέει να σταματίσει τον ροοοον ροοννν.... με γέμισε άσπρες τρίχες....

Νεκταρία πώς είναι τα μωρά σου; πρέπει να κανονίσεις να πάρεις τα παιδιά σου και να έρθετε κόρινθο... (όχι τα τετράποδα μωρά σου δεν θα το αντέξει η καρδούλα του πρίνς) να μου πεις να κανονίσω. άντε....
Να το κανονησουμε για την επομενη Κυριακη ,τι λες?:hmm:

αυτο Νεκταρινιους ηταν το δικο μου πρωταπριλιατικο:P:P
το βραδυ εχω το τραπεζι:)
Ναι Γιουλακο μου, και του χρονου να ειμαστε καλα και μαζι:up:

Αρχική Δημοσίευση από moukelis

Τωρα που το ξαναδιαβασα,για να αγχωθηκες εσυ,αρα μ`αγαπας λιγουλακι μικρουλα μου εε?:hmm:

Οχι μαρη,η αληθεια ειναι οτι δε σε χωνευω καθολου!:mad::lol:

Καλημέρα μάλλον.... Μου έλειψε η πρωταπριλιάτικη πλάκα! Κουνάκια είστε καλά? και του χρόνου λοιπόν να είμαστε όλοι εδώ μαζί να κάνουμε πλακίτσες την πρωταπριλιά. :)Μακάρι να είναι καλλίτερη απο την φετινή για όλους μας. :)

Μπραβο :confused:στην Χριστινα που μας εκανε να νομιζουμε οτι επαθε κατι η Κουνομαμα!!!!
Νεκταρια μου αυτο το Τρουομωρο ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:

Να το κανονησουμε για την επομενη Κυριακη ,τι λες?:hmm:

Μια χαρά είναι για μάς... σου απάντησα και σε πμ :) σε περιμένουμε θα σου παρουσιάσουμε τα μωρά μας (να θυμηθώ να τα μπανιάρω πρώτα.... τα αγόρια μόνο)

Σημερα ηρθαν οι γονεις της και την ειδαν.Επαιξαν με μαμα και κορη:)Ειδα στα ματια τους ποσο ευτυχισμενοι ηταν και ποση αγαπη θα δωσουν στην μικρουλα Φοιβη.Σας ευχαριστω παιδια:)

fivi.jpg

Αλλο ενα τελειο ψουψουδι Νεκταρακι μας:up::up::up:!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back