vaspai
Νεοφερμένο μέλος
Που να δεις όταν μεγαλώσω κιόλας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Γιάσου Παύλο σ'ευχαριστώ !
Που να δεις όταν μεγαλώσω κιόλας![]()
Να μην μεγαλωσεις Βασιλη... να μην μεγαλωσεις....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
ωραια η παρεα σας αλλα θα το κλεισω πριν το πεταξω
Luna
Περιβόητο μέλος
Έσκασα μύτη κι εγώ![]()
καλα,αυτο το νινι εχει γινει.....καταπληκτικο!!!!!!!!!
θα εχεις τρελαθει απο αγωνια μεχρι να μεγαλωσει εεε???

Luna
Περιβόητο μέλος
εχουν γινει γαταροι!!!!να σας ζησουν βρε παιδια!!!
ειναι πολυ ομορφα!!!

EL GATO
Διάσημο μέλος
μολις ειδα και τις φωτογραφιες του Μουψακου και του Ντουρανακου!!!!
ειναι πολυ ομορφα!!!![]()
O Μουψης σε ευχαριστει πολυ!
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Kαι η Ντουρανόφατσα σε ευχαριστεί πολύ!!!μολις ειδα και τις φωτογραφιες του Μουψακου και του Ντουρανακου!!!!
ειναι πολυ ομορφα!!!![]()

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε ευχαριστώ Αναστασία μου!!!Σε ποιό μωρό σου να πρωτοδώσεις φιλάκια;Φίλα μου πρώτη την κουκλίτσα σου και μετά τους άντρες σου!Ενα ιδαίτερο ζούληγμα στον Πέρση σου απο μένα!!!Στέλλα τέλειες οι φωτο!!! Ο Ντουράν έχει μεγαλώσει απίστευτα και είναι ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Να τον χαίρεσαι. Πολλα φιλάκια και σ΄αυτον αλλα και στην Κάμυ την κουκλάρα!![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
:kiss: δεν τον είχα ξαναδεί
Βάλε όμως καμία φωτογραφία της Κάμυ να την δω τώρα θα πρέπει να έχει μεγαλώσει κ αυτή αρκετά
Luna
Περιβόητο μέλος
O Μουψης σε ευχαριστει πολυ!
Kαι η Ντουρανόφατσα σε ευχαριστεί πολύ!!!![]()
Παρακαλω πολυ!!

αφου ειναι κουκλια τι να κανουμε!!

EL GATO
Διάσημο μέλος
EL GATO
Διάσημο μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ Ελενα!!!Εβαλα σε προηγούμενες σελίδες φωτό και απο τα 2.. Α δεν βαριέσαι να ψάξεις...γιατί ούτε κι εγώ θυμάμαι τώρα που είναι!Αν δεν τις βρεις θα ξαναβάλω σύντομα!Φιλιά στα Περσουλίνια σου!Στελίτσα τι κούκλος είναι ο γατούλης σου;:kiss: δεν τον είχα ξαναδεί
![]()
Βάλε όμως καμία φωτογραφία της Κάμυ να την δω τώρα θα πρέπει να έχει μεγαλώσει κ αυτή αρκετά

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια παραγγελία θα ήθελα να κάνω για ένα κασκόλ σε χρώμα ασημί..πότε θα είναι έτοιμο να έρθω να το πάρω;Σημερινες...

Kαλέ,τί ουρά είναι αυτηηηηηηή!!!!!

EL GATO
Διάσημο μέλος
Μια παραγγελία θα ήθελα να κάνω για ένα κασκόλ σε χρώμα ασημί..πότε θα είναι έτοιμο να έρθω να το πάρω;
Kαλέ,τί ουρά είναι αυτηηηηηηή!!!!!![]()
Και, πιστεψε με, τωρα δεν ειναι μεγαλη. Που να τον δεις οταν τρεχει και την εχει ψηλα φουντωτη!
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι το φαντάζομαι!Και της Κάμυ είναι πολύ φουντωτή αλλά όχι τόσο μακρυα...Του Ντουράν όμως είναι μακρυά απλά δεν έχει φουντώσει ακόμα τόσο πολύ!Και, πιστεψε με, τωρα δεν ειναι μεγαλη. Που να τον δεις οταν τρεχει και την εχει ψηλα φουντωτη!

moukelis
Επιφανές μέλος

EL GATO
Διάσημο μέλος
Εγω τον παιρνω και αμορφωτο Παυλο,δεν με πειραζει καθολου,θα του τα μαθω εγω του παιδιου...![]()
Μα να ξερει τα βασικα τουλαχιστον... Λιγη Φιλοσοφια, Λογοτεχνια, Ποιηση... Πως, ετσι?
moukelis
Επιφανές μέλος

EL GATO
Διάσημο μέλος
Δε με νοιαζει παιδι μου σου λεω,τον θελω αμορφωτο και brutal!![]()
Α, οσον αφορα στο brutal, no worries. Εχουμε και απ' αυτο!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool