Τα Μaine Coon-άκια!!

Κι άλλη μία!!

DuranandCammy267.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και μία εν ώρα λιωσίματος!!

DuranandCammy264.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μοιαζει με τη Cammy στην υπογραφη σου.Κουκλος ειναι:up:

Μοιαζει με τη Cammy στην υπογραφη σου.Κουκλος ειναι:up:
Ναι εκεί που κοιμάται μοιάζουν!!Αν και η Cammy όσο μεγαλώνει μοιάζει στον μπαμπά της πολύ!:)Καλά ο Ντουράν έχει γίνει απίστευτος!!Και στο χαρακτήρα και στην ομορφιά!Η Cammy είναι με τις ώρες της!!Αλλά είναι κι αυτή κούκλα!!:up:

Πολυ καλος Στελλα. Βαλε και καμια της Cammy, ομως.

Πολυ καλος Στελλα. Βαλε και καμια της Cammy, ομως.
Ευχαριστώ Παύλο!Κι ο δικός σου είναι απο τους αγαπημένους μου!!Αν δεν παινέψουμε το σόι!Tης Cammy δεν έχω καμιά καινούρια φωτό..Δύσκολα την πετυχαίνω σε καλη στάση...:/:

Ευχαριστώ Παύλο!Κι ο δικός σου είναι απο τους αγαπημένους μου!!Αν δεν παινέψουμε το σόι!Tης Cammy δεν έχω καμιά καινούρια φωτό..Δύσκολα την πετυχαίνω σε καλη στάση...:/:

Τι εννοεις? Οτι δεν ειναι Ο αγαπημενος σου?

Ελα, πλακα κανω... :lol:

Τι εννοεις? Οτι δεν ειναι Ο αγαπημενος σου?

Ελα, πλακα κανω... :lol:
Χαχαχα!!Αυτό το έγραψα για να μην παρεξηγηθούν άλλοι!!!:PΑλλά τελικά θα το πω και δημόσια!Είναι Ο Αγαπημένος μου!Τον Μούψη έτσι κι αλλιώς τον αγαπάω πολύ γιατί είναι και ο αδελφούλης της Cammy και του έχω αδυναμία!:happy:

Χαχαχα!!Αυτό το έγραψα για να μην παρεξηγηθούν άλλοι!!!:PΑλλά τελικά θα το πω και δημόσια!Είναι Ο Αγαπημένος μου!Τον Μούψη έτσι κι αλλιώς τον αγαπάω πολύ γιατί είναι και ο αδελφούλης της Cammy και του έχω αδυναμία!:happy:

:redface::redface::):)

Σε ευχαριστουμε και οι δυο!

Καλημέρα κουνάκια!!:)
Εγω παλι λεω να βαλω φωτο με "δικο μας" γατι...

Ας βαλω αλλες δυο....
Παύλο τι θεϊκός γάταρος έχει γίνει ο Μούψης!!!:up: Να τον χαίρεσαι. Και βλέπω πως ποζάρει μια χαρά ο ατιμούλης!! Γουστάρει τον φακό.!
Ετσι είναι οι φίρμες!!! Δώστου πολλά φιλάκια απο τη θεία Αναστασία!
:up:

Ας βάλω κι εγώ μια Ντουρανόφατσα!!

DuranandCammy258.jpg

Και μία εν ώρα λιωσίματος!!

DuranandCammy264.jpg
Στέλλα τέλειες οι φωτο!!! Ο Ντουράν έχει μεγαλώσει απίστευτα και είναι ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Να τον χαίρεσαι. Πολλα φιλάκια και σ΄αυτον αλλα και στην Κάμυ την κουκλάρα!:up::up:

Ας βαλω και γω μια.....

DSC00091-2.gif
Νεκταρίαααα ποια είναι αυτη η κουκλάρα? Τι τέλεια φωτογραφία!!! Δεν νομίζω να είναι η Κρέμα? Κάποια απο τις άλλες δυο κουκλάρες????:up::up::up:

Καλημέρα κουνάκια!!:)

Παύλο τι θεϊκός γάταρος έχει γίνει ο Μούψης!!!:up: Να τον χαίρεσαι. Και βλέπω πως ποζάρει μια χαρά ο ατιμούλης!! Γουστάρει τον φακό.!
Ετσι είναι οι φίρμες!!! Δώστου πολλά φιλάκια απο τη θεία Αναστασία!
:up:

Καλημερα Αναστασια και ευχαριστω.
Η πρωτη φωτο ειναι η μια απο τις λιγες που εχω που φαινεται καλα η ουρα του. Σου ειχα πει θα εβαζα καποια. Που να τον δεις μολις τρεχει πως "ανοιγει" η ουρα. Σα παγωνι...

Καλημερα Αναστασια και ευχαριστω.
Η πρωτη φωτο ειναι η μια απο τις λιγες που εχω που φαινεται καλα η ουρα του. Σου ειχα πει θα εβαζα καποια. Που να τον δεις μολις τρεχει πως "ανοιγει" η ουρα. Σα παγωνι...
Καλά η ουρά του Μούψη σου είναι ανεπανάληπτη!! :up:
Θα κανονίσουμε να τον δω απο κοντά Παύλο!!! Θέλω να τον χαϊδέψω γιατι στην έκθεση δεν μπόρεσα να τον απολαύσω!!!:D:D:D

Καλά η ουρά του Μούψη σου είναι ανεπανάληπτη!! :up:
Θα κανονίσουμε να τον δω απο κοντά Παύλο!!! Θέλω να τον χαϊδέψω γιατι στην έκθεση δεν μπόρεσα να τον απολαύσω!!!:D:D:D

Βεβαιως! :cool:

Παυλοοοοοο με πεθανες,τι μωρο ειναι αυτο;

Νεκταρίαααα ποια είναι αυτη η κουκλάρα? Τι τέλεια φωτογραφία!!! Δεν νομίζω να είναι η Κρέμα? Κάποια απο τις άλλες δυο κουκλάρες????:up::up::up:
Η Κρέμα πάντως εκτός από θεϊκή ομορφιά έχει κ καταπληκτικό χαρακτήρα στην έκθεση κάθε φορά που περνούσα από το κλουβί της έβαζα το χέρι μου, κ πάντα ερχόταν να τρίψει το κεφαλάκι της:up:

Έσκασα μύτη κι εγώ ;)

Συνημμένα

• fivi5weeks.jpg
    fivi5weeks.jpg
    119,8 KB · Εμφανίσεις: 25
Έσκασα μύτη κι εγώ ;)

Γεια σου Βασιλη!

Αρχισες να κανεις κολπακια με τις φωτο, ε? Πολυ καλη!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back