ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι εκεί που κοιμάται μοιάζουν!!Αν και η Cammy όσο μεγαλώνει μοιάζει στον μπαμπά της πολύ!Μοιαζει με τη Cammy στην υπογραφη σου.Κουκλος ειναι![]()
Καλά ο Ντουράν έχει γίνει απίστευτος!!Και στο χαρακτήρα και στην ομορφιά!Η Cammy είναι με τις ώρες της!!Αλλά είναι κι αυτή κούκλα!!
EL GATO
Διάσημο μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ Παύλο!Κι ο δικός σου είναι απο τους αγαπημένους μου!!Αν δεν παινέψουμε το σόι!Tης Cammy δεν έχω καμιά καινούρια φωτό..Δύσκολα την πετυχαίνω σε καλη στάση...Πολυ καλος Στελλα. Βαλε και καμια της Cammy, ομως.

EL GATO
Διάσημο μέλος
Ευχαριστώ Παύλο!Κι ο δικός σου είναι απο τους αγαπημένους μου!!Αν δεν παινέψουμε το σόι!Tης Cammy δεν έχω καμιά καινούρια φωτό..Δύσκολα την πετυχαίνω σε καλη στάση...![]()
Τι εννοεις? Οτι δεν ειναι Ο αγαπημενος σου?
Ελα, πλακα κανω...

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαχαχα!!Αυτό το έγραψα για να μην παρεξηγηθούν άλλοι!!!Τι εννοεις? Οτι δεν ειναι Ο αγαπημενος σου?
Ελα, πλακα κανω...![]()
Αλλά τελικά θα το πω και δημόσια!Είναι Ο Αγαπημένος μου!Τον Μούψη έτσι κι αλλιώς τον αγαπάω πολύ γιατί είναι και ο αδελφούλης της Cammy και του έχω αδυναμία!
EL GATO
Διάσημο μέλος
Χαχαχα!!Αυτό το έγραψα για να μην παρεξηγηθούν άλλοι!!!Αλλά τελικά θα το πω και δημόσια!Είναι Ο Αγαπημένος μου!Τον Μούψη έτσι κι αλλιώς τον αγαπάω πολύ γιατί είναι και ο αδελφούλης της Cammy και του έχω αδυναμία!
![]()

Σε ευχαριστουμε και οι δυο!
staman2
Περιβόητο μέλος

Εγω παλι λεω να βαλω φωτο με "δικο μας" γατι...
Παύλο τι θεϊκός γάταρος έχει γίνει ο Μούψης!!!Ας βαλω αλλες δυο....
Να τον χαίρεσαι. Και βλέπω πως ποζάρει μια χαρά ο ατιμούλης!! Γουστάρει τον φακό.!Ετσι είναι οι φίρμες!!! Δώστου πολλά φιλάκια απο τη θεία Αναστασία!

staman2
Περιβόητο μέλος
Ας βάλω κι εγώ μια Ντουρανόφατσα!!
![]()
Στέλλα τέλειες οι φωτο!!! Ο Ντουράν έχει μεγαλώσει απίστευτα και είναι ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Να τον χαίρεσαι. Πολλα φιλάκια και σ΄αυτον αλλα και στην Κάμυ την κουκλάρα!Και μία εν ώρα λιωσίματος!!
![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Νεκταρίαααα ποια είναι αυτη η κουκλάρα? Τι τέλεια φωτογραφία!!! Δεν νομίζω να είναι η Κρέμα? Κάποια απο τις άλλες δυο κουκλάρες????Ας βαλω και γω μια.....
![]()

EL GATO
Διάσημο μέλος
Καλημέρα κουνάκια!!
Παύλο τι θεϊκός γάταρος έχει γίνει ο Μούψης!!!Να τον χαίρεσαι. Και βλέπω πως ποζάρει μια χαρά ο ατιμούλης!! Γουστάρει τον φακό.!
Ετσι είναι οι φίρμες!!! Δώστου πολλά φιλάκια απο τη θεία Αναστασία!![]()
Καλημερα Αναστασια και ευχαριστω.
Η πρωτη φωτο ειναι η μια απο τις λιγες που εχω που φαινεται καλα η ουρα του. Σου ειχα πει θα εβαζα καποια. Που να τον δεις μολις τρεχει πως "ανοιγει" η ουρα. Σα παγωνι...
staman2
Περιβόητο μέλος
Καλά η ουρά του Μούψη σου είναι ανεπανάληπτη!!Καλημερα Αναστασια και ευχαριστω.
Η πρωτη φωτο ειναι η μια απο τις λιγες που εχω που φαινεται καλα η ουρα του. Σου ειχα πει θα εβαζα καποια. Που να τον δεις μολις τρεχει πως "ανοιγει" η ουρα. Σα παγωνι...

Θα κανονίσουμε να τον δω απο κοντά Παύλο!!! Θέλω να τον χαϊδέψω γιατι στην έκθεση δεν μπόρεσα να τον απολαύσω!!!

EL GATO
Διάσημο μέλος
Καλά η ουρά του Μούψη σου είναι ανεπανάληπτη!!
Θα κανονίσουμε να τον δω απο κοντά Παύλο!!! Θέλω να τον χαϊδέψω γιατι στην έκθεση δεν μπόρεσα να τον απολαύσω!!!![]()
Βεβαιως!

moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Κρέμα πάντως εκτός από θεϊκή ομορφιά έχει κ καταπληκτικό χαρακτήρα στην έκθεση κάθε φορά που περνούσα από το κλουβί της έβαζα το χέρι μου, κ πάντα ερχόταν να τρίψει το κεφαλάκι τηςΝεκταρίαααα ποια είναι αυτη η κουκλάρα? Τι τέλεια φωτογραφία!!! Δεν νομίζω να είναι η Κρέμα? Κάποια απο τις άλλες δυο κουκλάρες????![]()

EL GATO
Διάσημο μέλος
vaspai
Νεοφερμένο μέλος
EL GATO
Διάσημο μέλος
Έσκασα μύτη κι εγώ![]()
Γεια σου Βασιλη!
Αρχισες να κανεις κολπακια με τις φωτο, ε? Πολυ καλη!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool