Τα Μaine Coon-άκια!!

Παυλο καταλαβες οτι αν σου δωσει Νορβηγακι θα σου παρει το Μουψη?:hmm::P(σα τη πεθερα πετιεμαι σημερα):redface::lol:

Ας τον παρει... για 5' λεπτα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατι προσπαθεις να σπειρεις τη διχονια αναμεσα μας? Κακια Γιουλη....:mad:

Εγω και ο "μοναχογιος" μου σε ευχαριστουμε πολυ. :)
κακια??? Δεν με εχουν ξαναπει ετσι....ο,τι αλλο ναι...αλλα κακια οχι...
φευγω με το κεφαλι κατω, ηττημενη και βαθεια πληγωμενη απο τα βελη σου Παυλο...:cry::bye:
(καλη ημουν?):P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιουλη κανε ενα τσεκ στην υπογραφη μου...:whistle:

κακια??? Δεν με εχουν ξαναπει ετσι....ο,τι αλλο ναι...αλλα κακια οχι...
φευγω με το κεφαλι κατω, ηττημενη και βαθεια πληγωμενη απο τα βελη σου Παυλο...:cry::bye:
(καλη ημουν?):P

And the Oscar goes to....

Γιουλη κανε ενα τσεκ στην υπογραφη μου...:whistle:
αυτο το βλεμμα αυτου του γατιου...με...τελειωνει:redface:...τελος!!
And the Oscar goes to....
μωρε ξεκολλαω εγω απο πανω σας?? :lol::lol:

Μαρη ποιο βλεμμα,το λινκ λεω κοιμησω!:lol:

Μαρη ποιο βλεμμα,το λινκ λεω κοιμησω!:lol:
μαρηηηηηη μου πηρε τα μυαλα το βλεμμα του γιου σου!!!!! :lol::lol:
το εχω ανοιξει....αφηστε με τωρα ταξειδευω!!!:up::up::up:

μαρηηηηηη μου πηρε τα μυαλα το βλεμμα του γιου σου!!!!! :lol::lol:
το εχω ανοιξει....αφηστε με τωρα ταξειδευω!!!:up::up::up:
Ωραια,αμα ξυπνησεις πες μου και τι δε σε αρεσε να το διορθωσουμε.

Ωραια,αμα ξυπνησεις πες μου και τι δε σε αρεσε να το διορθωσουμε.

Αφου εξαφανιστηκαν τα link απο την υπογραφη. Ευτυχως προλαβα και τα ειδα...

Αφου εξαφανιστηκαν τα link απο την υπογραφη. Ευτυχως προλαβα και τα ειδα...
Που εξαφανιστηκαν καλε;:confused:

νεκταρια εισαι τυχερη!!θα παρεις νορβ.δασους...εμεις θα φαμε τη πορτα!!! ΤΡΑΓΙΚΟ!!:(

νεκταρια εισαι τυχερη!!θα παρεις νορβ.δασους...εμεις θα φαμε τη πορτα!!! ΤΡΑΓΙΚΟ!!:(
ποια Νεκταρια θα παρει Νορβηγικου Δασους αν επιτρεπεται?

Καταρχην κανεις δε θα παρει νορβηγακι,η μικρη μου ειναι τριων μηνων,και δεν δεχομαστε κρατησεις.Κατα δευτερον,τραγικο ειναι που αντι να σκεφτεσαι οτι υπαρχει περιπτωση να παρεις το γατακι των ονειρων σου,οπως λες,εχεις φαγωθει με τη στειρωση και γιατι να μη μπορεις να ζευγαρωσεις το γατακι που θα παρεις,αν θα παρεις.Το γατακι επειδη θα δωσεις καποια χρηματα για να το παρεις δε χρειαζεται να το ζευγαρωνεις για να τα βγαλεις,λες και ειναι αμαξι που πρεπει να βγαλει τα λεφτα του.Σου το εξηγησα και ευγενικα,αν δε συμφωνεις με τη φιλοσοφια μας μπορεις να κοιταξεις και αλλου,για να βρεις γατακι που θα σου το δωσουν με οτι ορους θελεις εσυ.

Sorry, γραψε λαθος. Η ζεστη με χτυπα αλυπητα.:redface:
Δε μου ειπες αν σου αρεσε Παυλο.:/:

Καταρχην κανεις δε θα παρει νορβηγακι,η μικρη μου ειναι τριων μηνων,και δεν δεχομαστε κρατησεις.Κατα δευτερον,τραγικο ειναι που αντι να σκεφτεσαι οτι υπαρχει περιπτωση να παρεις το γατακι των ονειρων σου,οπως λες,εχεις φαγωθει με τη στειρωση και γιατι να μη μπορεις να ζευγαρωσεις το γατακι που θα παρεις,αν θα παρεις.Το γατακι επειδη θα δωσεις καποια χρηματα για να το παρεις δε χρειαζεται να το ζευγαρωνεις για να τα βγαλεις,λες και ειναι αμαξι που πρεπει να βγαλει τα λεφτα του.Σου το εξηγησα και ευγενικα,αν δε συμφωνεις με τη φιλοσοφια μας μπορεις να κοιταξεις και αλλου,για να βρεις γατακι που θα σου το δωσουν με οτι ορους θελεις εσυ.
Μα αν παρεις γατακι σαν γατα συντροφιας απο εκτροφεα ΠΑΝΤΑ υπαρχει σαν ορος η στειρωση:blink::blink::blink:,για την ασφαλεια ολων μας πρωτα πρωτα...
Θα ειχαμε καταστρεψει τις ρατσες ειτε με τις επιμειξιες η με τις αιμομιξιες.

Μα αν παρεις γατακι σαν γατα συντροφιας απο εκτροφεα ΠΑΝΤΑ υπαρχει σαν ορος η στειρωση:blink::blink::blink:,για την ασφαλεια ολων μας πρωτα πρωτα...
Θα ειχαμε καταστρεψει τις ρατσες ειτε με τις επιμειξιες η με τις αιμομιξιες.
Εξηγησα στην κοπελα οτι αστειρωτα γατακια δινουμε μονο σε αναγνωρισμενους εκτροφεις.Βεβαια μπορει καποιος να παρει και breed/show αν επιθυμει να εχει αψογα χαρακτηριστικα,αλλα εαν δεν προκειται για εκτροφεα κι αυτο θα υποκειται στον ορο της στειρωσης.

Εξηγησα στην κοπελα οτι αστειρωτα γατακια δινουμε μονο σε αναγνωρισμενους εκτροφεις.Βεβαια μπορει καποιος να παρει και breed/show αν επιθυμει να εχει αψογα χαρακτηριστικα,αλλα εαν δεν προκειται για εκτροφεα κι αυτο θα υποκειται στον ορο της στειρωσης.
Σωστο;)!!!!!!

Γιατι οποτε μπαινω κοντευω να παθω εγκεφαλικο:confused:

:blink::blink::blink::blink: γιατι?????????????????????????????

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back