Τα Μaine Coon-άκια!!

Δε μου ειπες αν σου αρεσε Παυλο.:/:

Περιττη ερωτηση! Αστειευσαι? LOVED IT!
Α... και δε σχολιαζω καν τα δυο νεα μικρα! Απλα αναυδος!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νεκταρινι εγω που πρεπει να απανταω κιολας να δεις...
Χαιρομεθα μεσιε Παυλε που σου αρεσαν τα μικρα μας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νεκταρινι εγω που πρεπει να απανταω κιολας να δεις...
αΧ κοριτσι μου αν δεν ειχαμε εσενα και ενιοτε τη Γιουλη ,τι θα γινομασταν;):P

αΧ κοριτσι μου αν δεν ειχαμε εσενα και ενιοτε τη Γιουλη ,τι θα γινομασταν;):P

Εγω δεν υπαρχω καν στο χαρτη. Με αγνοησε παντελώς....! :(

Καταρχην κανεις δε θα παρει νορβηγακι, εκτος απο τον Παυλο! Η μικρη μου ειναι τριων μηνων,και δεν δεχομαστε κρατησεις.Κατα δευτερον,τραγικο ειναι που αντι να σκεφτεσαι οτι υπαρχει περιπτωση να παρεις το γατακι των ονειρων σου,οπως λες,εχεις φαγωθει με τη στειρωση και γιατι να μη μπορεις να ζευγαρωσεις το γατακι που θα παρεις,αν θα παρεις.Το γατακι επειδη θα δωσεις καποια χρηματα για να το παρεις δε χρειαζεται να το ζευγαρωνεις για να τα βγαλεις,λες και ειναι αμαξι που πρεπει να βγαλει τα λεφτα του.Σου το εξηγησα και ευγενικα,αν δε συμφωνεις με τη φιλοσοφια μας μπορεις να κοιταξεις και αλλου,για να βρεις γατακι που θα σου το δωσουν με οτι ορους θελεις εσυ.

:whistle::whistle::whistle::whistle:

(Αυτο δεν ηθελες να πεις Δωρα μου? Ε?)

Θα γινοσασταν παρα παρα παρα πολυ κακοι.Ενω εγω που ειμαι κακια ετσι κι αλλιως δε χαλαω και το ιματζ μου!:lol:

:whistle::whistle::whistle::whistle:

(Αυτο δεν ηθελες να πεις Δωρα μου? Ε?)
Βεβαιως Παυλη μου,ο,τι πεις Παυλη μου.:rolleyes:

Για τη Νεκταρια μας..........

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Μεγαλωνουμε κι ομορφαινουμε mommy.....:hello::kiss::kiss:

Για τη Νεκταρια μας..........

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Μεγαλωνουμε κι ομορφαινουμε mommy.....:hello::kiss::kiss:

Ax Μαρακι τι ομορφα και ευτυχισμενα ειναι :)Και λεω ευτυχισμενα γιατι ζουν μαζι και μοιραζονται τα παντα:P

Τελικά ναι!!Άρεσαν πολύ στον φίλο μου ε και είπα να μην του χαλάσω χατίρι...(γιατι εμένα δεν μου άρεσαν καθόλου:cool::P ).Αν και αργότερα θα κοιτάξω και για ένα Βιρμανίας(αν μπορέσω να βρω).
Αν δεν μου τον πάρουν τελικά θα ήθελα πάρα πολυ τον hippo.Αλλιώς μάλλον τον gordy!:D
Καλησπέρα πανέμορφα κουνακια με τους πανέμορφους κουνομπαμπάδες και τις πανέμορφες κουνομαμάδες.!!!!!!!!!!!!!:):):up:

Υπογραφή: Η πανέμορφη και πανέξυπνη περσοβρετανομαμά.!:lol::lol::lol:

Το μετριοφρων ξεχασες μαρη.:lol:

Καλησπέρα πανέμορφα κουνακια με τους πανέμορφους κουνομπαμπάδες και τις πανέμορφες κουνομαμάδες.!!!!!!!!!!!!!:):):up:

Υπογραφή: Η πανέμορφη και πανέξυπνη περσοβρετανομαμά.!:lol::lol::lol:

Καλησπερα Αναστασια!

Το μετριοφρων ξεχασες μαρη.:lol:

Δεν ειναι η Αναστασια μετριοφρων? :hmm::lol:

Πως,δεν ειναι;
Αναστασια μην τσιριζεις παλι στο τηλεφωνο αγαπη μου...:lol:
Παυλη τι κανει ο αντρας μου;Ποτε θα μας βαλεις φωτο του;

Πως,δεν ειναι;
Αναστασια μην τσιριζεις παλι στο τηλεφωνο αγαπη μου...:lol:
Παυλη τι κανει ο αντρας μου;Ποτε θα μας βαλεις φωτο του;

Kαλα ειναι.
Ναι, δυστυχως τελευταια δεν ασχοληθηκα να τον βγαλω καμια φωτο. Και εχει ψιλομεγαλωσει. Πρεπει να ειναι καπου 4.100 τωρα. Καλα... Μολις μπορεσω θα δω τι θα κανω.

Καλησπερα Αναστασια!

Δεν ειναι η Αναστασια μετριοφρων? :hmm::lol:
Ειδες είδες Παύλο μου τι κατηγορίες μου προσάπτει η κακιά? καλά το ξέραμε πως είναι στρίγγλα :lol::lol::lol:

Ειμαι στριγγλα η εκτροφεας λεμε,live with it!
Παυλη θα περιμενουμε!

Ειδες είδες Παύλο μου τι κατηγορίες μου προσάπτει η κακιά? καλά το ξέραμε πως είναι στρίγγλα :lol::lol::lol:

Ναι, Αναστασια μου. Ειναι εγκαθετη των αντιπαλων σου. Αλλα φανηκε το πραγματικο της προσωπο. :lol:

Ειμαι στριγγλα η εκτροφεας λεμε,live with it!
Παυλη θα περιμενουμε!

Οκ, οποτε μπορεσω θα βαλω νεες φωτο. Stay tuned!

Ναι, Αναστασια μου. Ειναι εγκαθετη των αντιπαλων σου. Αλλα φανηκε το πραγματικο της προσωπο. :lol:

Οκ, οποτε μπορεσω θα βαλω νεες φωτο. Stay tuned!
Παυλο μου φάνηκε το πραγματικό της πρόσωπο σε πολλά θέματα. χμχμμχχμ:lol::lol::lol::lol:;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back