ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.101 31-08-09 11:34 Kυρια Νεκταρια? Εσεις ειστε και Προεδρος του ΕΟΓ ετσι δεν ειναι? Θα μπορουσα κι εγω να συμμετεχω στις συζητησεις σας που δεν εχω Μεην Κουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 11:39 Η Νεκταρια έγραψε: #6.102 31-08-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kυρια Νεκταρια? Εσεις ειστε και Προεδρος του ΕΟΓ ετσι δεν ειναι? Θα μπορουσα κι εγω να συμμετεχω στις συζητησεις σας που δεν εχω Μεην Κουν? Click για ανάπτυξη... Κυρια Γιουλη σε τι μπορω να σας φανω χρησιμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.103 31-08-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κυρια Γιουλη σε τι μπορω να σας φανω χρησιμη? Click για ανάπτυξη... θελω ενα BOB κι ενα BIS για την επομενη εκθεση! Γινεται αυτο παρακαλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:04 Ο mixalakis: #6.104 31-08-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια φορα παρεκτρεπονται οι μειν κουνατοι και οι φιλοι τους... Αν θελεις ομως κατι να ρωτησεις για τη φυλη, ειναι προθυμοι να σου απαντησουν Click για ανάπτυξη... Το ξέρω, μου έχουν απαντήσει και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δικιο εχεις. Αντι να το συνεχιζεις, λοιπον, και για να αλλαξουμε θεμα δηλαδη, εσυ εχεις/θα παρεις MC? Πολυ φιλικα. Click για ανάπτυξη... Είχα γράψει παραπάνω ότι έχει η μητέρα μου ένα που της χάρισαν πρόσφατα και είχα βάλει και μια μέτρια φωτογραφία. Επειδή είχε πάρα πολλούς κόμπους, αναγκαστήκαμε να την κουρέψουμε και ήταν ένα χάλι!!:cry: Τώρα έχει μεγαλώσει πάλι το τρίχωμα και είναι κούκλα! Με την πρώτη ευκαιρία θα την βγάλω φωτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:18 Ο EL GATO έγραψε: #6.105 31-08-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θελω ενα BOB κι ενα BIS για την επομενη εκθεση! Γινεται αυτο παρακαλω? Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτά; Να μαθαίνουμε κι εμείς οι ασχετοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.106 31-08-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι είναι αυτά; Να μαθαίνουμε κι εμείς οι ασχετοι. Click για ανάπτυξη... εσεις να πατε να κανετε μπανιο να φαινεται το χρωμα σας ειναι οι διακρισεις που ειχε παρει η Σεμελη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:21 Ο EL GATO έγραψε: #6.107 31-08-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Το ξέρω, μου έχουν απαντήσει και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό! Είχα γράψει παραπάνω ότι έχει η μητέρα μου ένα που της χάρισαν πρόσφατα και είχα βάλει και μια μέτρια φωτογραφία. Επειδή είχε πάρα πολλούς κόμπους, αναγκαστήκαμε να την κουρέψουμε και ήταν ένα χάλι!!:cry: Τώρα έχει μεγαλώσει πάλι το τρίχωμα και είναι κούκλα! Με την πρώτη ευκαιρία θα την βγάλω φωτό. Click για ανάπτυξη... κάτι θυμάμαι τώρα που το λες. Όσο για το σπαμ, θα το συνηθισεις εδώ μέσα. Είναι κάποια Γιουλη και κάποια Νεκταρια εδώ μέσα, που κάνουν το thread άνω κάτω. Ενώ εγώ είμαι πάντα μέσα στο θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:21 Η Νεκταρια έγραψε: #6.108 31-08-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θελω ενα BOB κι ενα BIS για την επομενη εκθεση! Γινεται αυτο παρακαλω? Click για ανάπτυξη... το τσεπακι σου ειναι κοριτσι μου τα κυπελλαΗ Σεμελη ποτε θα μεινει εγκυος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.109 31-08-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: κάτι θυμάμαι τώρα που το λες. Όσο για το σπαμ, θα το συνηθισεις εδώ μέσα. Είναι κάποια Γιουλη και κάποια Νεκταρια εδώ μέσα, που κάνουν το thread άνω κάτω. Ενώ εγώ είμαι πάντα μέσα στο θέμα. Click για ανάπτυξη... πραγματι...ξερεις τι ειναι να μιλας σε εναν αντρα για ωραιες γυναικες κι αυτος να σε αγνοει και να μιλαει μονο για το γατο του? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το τσεπακι σου ειναι κοριτσι μου τα κυπελλαΗ Σεμελη ποτε θα μεινει εγκυος Click για ανάπτυξη... που θες μαρη να ξερω ποτε θα μεινει εγκυος? περιμενω οιστρο της...αν και τη κοβω να μας κανει του χρονου μωρα... που το προτιμω βεβαια να προλαβω και την εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:28 Ο EL GATO έγραψε: #6.110 31-08-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσεις να πατε να κανετε μπανιο να φαινεται το χρωμα σας Click για ανάπτυξη... Δεν έχω τέτοιου είδους κολληματα κυρία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.111 31-08-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν έχω τέτοιου είδους κολληματα κυρία μου. Click για ανάπτυξη... το ξερω, γι'αυτο σε πειραζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:31 Ο EL GATO έγραψε: #6.112 31-08-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ξερω, γι'αυτο σε πειραζω Click για ανάπτυξη... Ασε που σπαμαρεις πάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.113 31-08-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ασε που σπαμαρεις πάλι.... Click για ανάπτυξη... αυτη ειναι η ομορφια της ζωης...τα "εκτος θεματος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.114 31-08-09 12:34 Ολα τα Μεην Κουν που θα παρουν μερος στην Εκθεση Μορφολογιας Γατας το Νοεμβρη, παρακαλουνται να ειναι μπανιαρισμενα μπηκα εντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:36 Ο EL GATO έγραψε: #6.115 31-08-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτη ειναι η ομορφια της ζωης...τα "εκτος θεματος" Click για ανάπτυξη... Πες το ψέμματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Ο EL GATO έγραψε: #6.116 31-08-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα τα Μεην Κουν που θα παρουν μερος στην Εκθεση Μορφολογιας Γατας το Νοεμβρη, παρακαλουνται να ειναι μπανιαρισμενα μπηκα εντος Click για ανάπτυξη... Και για να έχουμε καλό ρωτημα, ποια είναι η ακριβής ημερομηνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.117 31-08-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες το ψέμματα... Click για ανάπτυξη... γιατι οταν εισαι παντα "στο θεμα" και στη "σωστη γραμμη" πολλες φορες σε τρωει η ρουτινα Συγνωμη Mihalaki Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.118 31-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και για να έχουμε καλό ρωτημα, ποια είναι η ακριβής ημερομηνία; Click για ανάπτυξη... 28-29 Νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:44 Ο EL GATO έγραψε: #6.119 31-08-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 28-29 Νοεμβρη Click για ανάπτυξη... Καλά... Θα κοιτάξω τα κιταπια μου και αν μπορώ θα περάσω μια βόλτα. Άνευ γατιου φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.120 31-08-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλά... Θα κοιτάξω τα κιταπια μου και αν μπορώ θα περάσω μια βόλτα. Άνευ γατιου φυσικά. Click για ανάπτυξη... κερναμε πορτοκαλαδιτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 304 305 306 307 308 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 306 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 306 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kυρια Νεκταρια? Εσεις ειστε και Προεδρος του ΕΟΓ ετσι δεν ειναι? Θα μπορουσα κι εγω να συμμετεχω στις συζητησεις σας που δεν εχω Μεην Κουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 11:39 Η Νεκταρια έγραψε: #6.102 31-08-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kυρια Νεκταρια? Εσεις ειστε και Προεδρος του ΕΟΓ ετσι δεν ειναι? Θα μπορουσα κι εγω να συμμετεχω στις συζητησεις σας που δεν εχω Μεην Κουν? Click για ανάπτυξη... Κυρια Γιουλη σε τι μπορω να σας φανω χρησιμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.103 31-08-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κυρια Γιουλη σε τι μπορω να σας φανω χρησιμη? Click για ανάπτυξη... θελω ενα BOB κι ενα BIS για την επομενη εκθεση! Γινεται αυτο παρακαλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:04 Ο mixalakis: #6.104 31-08-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια φορα παρεκτρεπονται οι μειν κουνατοι και οι φιλοι τους... Αν θελεις ομως κατι να ρωτησεις για τη φυλη, ειναι προθυμοι να σου απαντησουν Click για ανάπτυξη... Το ξέρω, μου έχουν απαντήσει και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δικιο εχεις. Αντι να το συνεχιζεις, λοιπον, και για να αλλαξουμε θεμα δηλαδη, εσυ εχεις/θα παρεις MC? Πολυ φιλικα. Click για ανάπτυξη... Είχα γράψει παραπάνω ότι έχει η μητέρα μου ένα που της χάρισαν πρόσφατα και είχα βάλει και μια μέτρια φωτογραφία. Επειδή είχε πάρα πολλούς κόμπους, αναγκαστήκαμε να την κουρέψουμε και ήταν ένα χάλι!!:cry: Τώρα έχει μεγαλώσει πάλι το τρίχωμα και είναι κούκλα! Με την πρώτη ευκαιρία θα την βγάλω φωτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:18 Ο EL GATO έγραψε: #6.105 31-08-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θελω ενα BOB κι ενα BIS για την επομενη εκθεση! Γινεται αυτο παρακαλω? Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτά; Να μαθαίνουμε κι εμείς οι ασχετοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.106 31-08-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι είναι αυτά; Να μαθαίνουμε κι εμείς οι ασχετοι. Click για ανάπτυξη... εσεις να πατε να κανετε μπανιο να φαινεται το χρωμα σας ειναι οι διακρισεις που ειχε παρει η Σεμελη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:21 Ο EL GATO έγραψε: #6.107 31-08-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Το ξέρω, μου έχουν απαντήσει και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό! Είχα γράψει παραπάνω ότι έχει η μητέρα μου ένα που της χάρισαν πρόσφατα και είχα βάλει και μια μέτρια φωτογραφία. Επειδή είχε πάρα πολλούς κόμπους, αναγκαστήκαμε να την κουρέψουμε και ήταν ένα χάλι!!:cry: Τώρα έχει μεγαλώσει πάλι το τρίχωμα και είναι κούκλα! Με την πρώτη ευκαιρία θα την βγάλω φωτό. Click για ανάπτυξη... κάτι θυμάμαι τώρα που το λες. Όσο για το σπαμ, θα το συνηθισεις εδώ μέσα. Είναι κάποια Γιουλη και κάποια Νεκταρια εδώ μέσα, που κάνουν το thread άνω κάτω. Ενώ εγώ είμαι πάντα μέσα στο θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:21 Η Νεκταρια έγραψε: #6.108 31-08-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θελω ενα BOB κι ενα BIS για την επομενη εκθεση! Γινεται αυτο παρακαλω? Click για ανάπτυξη... το τσεπακι σου ειναι κοριτσι μου τα κυπελλαΗ Σεμελη ποτε θα μεινει εγκυος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.109 31-08-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: κάτι θυμάμαι τώρα που το λες. Όσο για το σπαμ, θα το συνηθισεις εδώ μέσα. Είναι κάποια Γιουλη και κάποια Νεκταρια εδώ μέσα, που κάνουν το thread άνω κάτω. Ενώ εγώ είμαι πάντα μέσα στο θέμα. Click για ανάπτυξη... πραγματι...ξερεις τι ειναι να μιλας σε εναν αντρα για ωραιες γυναικες κι αυτος να σε αγνοει και να μιλαει μονο για το γατο του? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το τσεπακι σου ειναι κοριτσι μου τα κυπελλαΗ Σεμελη ποτε θα μεινει εγκυος Click για ανάπτυξη... που θες μαρη να ξερω ποτε θα μεινει εγκυος? περιμενω οιστρο της...αν και τη κοβω να μας κανει του χρονου μωρα... που το προτιμω βεβαια να προλαβω και την εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:28 Ο EL GATO έγραψε: #6.110 31-08-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσεις να πατε να κανετε μπανιο να φαινεται το χρωμα σας Click για ανάπτυξη... Δεν έχω τέτοιου είδους κολληματα κυρία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.111 31-08-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν έχω τέτοιου είδους κολληματα κυρία μου. Click για ανάπτυξη... το ξερω, γι'αυτο σε πειραζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:31 Ο EL GATO έγραψε: #6.112 31-08-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ξερω, γι'αυτο σε πειραζω Click για ανάπτυξη... Ασε που σπαμαρεις πάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.113 31-08-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ασε που σπαμαρεις πάλι.... Click για ανάπτυξη... αυτη ειναι η ομορφια της ζωης...τα "εκτος θεματος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.114 31-08-09 12:34 Ολα τα Μεην Κουν που θα παρουν μερος στην Εκθεση Μορφολογιας Γατας το Νοεμβρη, παρακαλουνται να ειναι μπανιαρισμενα μπηκα εντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:36 Ο EL GATO έγραψε: #6.115 31-08-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτη ειναι η ομορφια της ζωης...τα "εκτος θεματος" Click για ανάπτυξη... Πες το ψέμματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Ο EL GATO έγραψε: #6.116 31-08-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα τα Μεην Κουν που θα παρουν μερος στην Εκθεση Μορφολογιας Γατας το Νοεμβρη, παρακαλουνται να ειναι μπανιαρισμενα μπηκα εντος Click για ανάπτυξη... Και για να έχουμε καλό ρωτημα, ποια είναι η ακριβής ημερομηνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.117 31-08-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες το ψέμματα... Click για ανάπτυξη... γιατι οταν εισαι παντα "στο θεμα" και στη "σωστη γραμμη" πολλες φορες σε τρωει η ρουτινα Συγνωμη Mihalaki Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.118 31-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και για να έχουμε καλό ρωτημα, ποια είναι η ακριβής ημερομηνία; Click για ανάπτυξη... 28-29 Νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:44 Ο EL GATO έγραψε: #6.119 31-08-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 28-29 Νοεμβρη Click για ανάπτυξη... Καλά... Θα κοιτάξω τα κιταπια μου και αν μπορώ θα περάσω μια βόλτα. Άνευ γατιου φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.120 31-08-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλά... Θα κοιτάξω τα κιταπια μου και αν μπορώ θα περάσω μια βόλτα. Άνευ γατιου φυσικά. Click για ανάπτυξη... κερναμε πορτοκαλαδιτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 304 305 306 307 308 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 306 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 306 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kυρια Νεκταρια? Εσεις ειστε και Προεδρος του ΕΟΓ ετσι δεν ειναι? Θα μπορουσα κι εγω να συμμετεχω στις συζητησεις σας που δεν εχω Μεην Κουν? Click για ανάπτυξη... Κυρια Γιουλη σε τι μπορω να σας φανω χρησιμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.103 31-08-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κυρια Γιουλη σε τι μπορω να σας φανω χρησιμη? Click για ανάπτυξη... θελω ενα BOB κι ενα BIS για την επομενη εκθεση! Γινεται αυτο παρακαλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:04 Ο mixalakis: #6.104 31-08-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια φορα παρεκτρεπονται οι μειν κουνατοι και οι φιλοι τους... Αν θελεις ομως κατι να ρωτησεις για τη φυλη, ειναι προθυμοι να σου απαντησουν Click για ανάπτυξη... Το ξέρω, μου έχουν απαντήσει και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δικιο εχεις. Αντι να το συνεχιζεις, λοιπον, και για να αλλαξουμε θεμα δηλαδη, εσυ εχεις/θα παρεις MC? Πολυ φιλικα. Click για ανάπτυξη... Είχα γράψει παραπάνω ότι έχει η μητέρα μου ένα που της χάρισαν πρόσφατα και είχα βάλει και μια μέτρια φωτογραφία. Επειδή είχε πάρα πολλούς κόμπους, αναγκαστήκαμε να την κουρέψουμε και ήταν ένα χάλι!!:cry: Τώρα έχει μεγαλώσει πάλι το τρίχωμα και είναι κούκλα! Με την πρώτη ευκαιρία θα την βγάλω φωτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:18 Ο EL GATO έγραψε: #6.105 31-08-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θελω ενα BOB κι ενα BIS για την επομενη εκθεση! Γινεται αυτο παρακαλω? Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτά; Να μαθαίνουμε κι εμείς οι ασχετοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.106 31-08-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι είναι αυτά; Να μαθαίνουμε κι εμείς οι ασχετοι. Click για ανάπτυξη... εσεις να πατε να κανετε μπανιο να φαινεται το χρωμα σας ειναι οι διακρισεις που ειχε παρει η Σεμελη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:21 Ο EL GATO έγραψε: #6.107 31-08-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Το ξέρω, μου έχουν απαντήσει και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό! Είχα γράψει παραπάνω ότι έχει η μητέρα μου ένα που της χάρισαν πρόσφατα και είχα βάλει και μια μέτρια φωτογραφία. Επειδή είχε πάρα πολλούς κόμπους, αναγκαστήκαμε να την κουρέψουμε και ήταν ένα χάλι!!:cry: Τώρα έχει μεγαλώσει πάλι το τρίχωμα και είναι κούκλα! Με την πρώτη ευκαιρία θα την βγάλω φωτό. Click για ανάπτυξη... κάτι θυμάμαι τώρα που το λες. Όσο για το σπαμ, θα το συνηθισεις εδώ μέσα. Είναι κάποια Γιουλη και κάποια Νεκταρια εδώ μέσα, που κάνουν το thread άνω κάτω. Ενώ εγώ είμαι πάντα μέσα στο θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:21 Η Νεκταρια έγραψε: #6.108 31-08-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θελω ενα BOB κι ενα BIS για την επομενη εκθεση! Γινεται αυτο παρακαλω? Click για ανάπτυξη... το τσεπακι σου ειναι κοριτσι μου τα κυπελλαΗ Σεμελη ποτε θα μεινει εγκυος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.109 31-08-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: κάτι θυμάμαι τώρα που το λες. Όσο για το σπαμ, θα το συνηθισεις εδώ μέσα. Είναι κάποια Γιουλη και κάποια Νεκταρια εδώ μέσα, που κάνουν το thread άνω κάτω. Ενώ εγώ είμαι πάντα μέσα στο θέμα. Click για ανάπτυξη... πραγματι...ξερεις τι ειναι να μιλας σε εναν αντρα για ωραιες γυναικες κι αυτος να σε αγνοει και να μιλαει μονο για το γατο του? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το τσεπακι σου ειναι κοριτσι μου τα κυπελλαΗ Σεμελη ποτε θα μεινει εγκυος Click για ανάπτυξη... που θες μαρη να ξερω ποτε θα μεινει εγκυος? περιμενω οιστρο της...αν και τη κοβω να μας κανει του χρονου μωρα... που το προτιμω βεβαια να προλαβω και την εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:28 Ο EL GATO έγραψε: #6.110 31-08-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσεις να πατε να κανετε μπανιο να φαινεται το χρωμα σας Click για ανάπτυξη... Δεν έχω τέτοιου είδους κολληματα κυρία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.111 31-08-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν έχω τέτοιου είδους κολληματα κυρία μου. Click για ανάπτυξη... το ξερω, γι'αυτο σε πειραζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:31 Ο EL GATO έγραψε: #6.112 31-08-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ξερω, γι'αυτο σε πειραζω Click για ανάπτυξη... Ασε που σπαμαρεις πάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.113 31-08-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ασε που σπαμαρεις πάλι.... Click για ανάπτυξη... αυτη ειναι η ομορφια της ζωης...τα "εκτος θεματος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.114 31-08-09 12:34 Ολα τα Μεην Κουν που θα παρουν μερος στην Εκθεση Μορφολογιας Γατας το Νοεμβρη, παρακαλουνται να ειναι μπανιαρισμενα μπηκα εντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:36 Ο EL GATO έγραψε: #6.115 31-08-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτη ειναι η ομορφια της ζωης...τα "εκτος θεματος" Click για ανάπτυξη... Πες το ψέμματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Ο EL GATO έγραψε: #6.116 31-08-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα τα Μεην Κουν που θα παρουν μερος στην Εκθεση Μορφολογιας Γατας το Νοεμβρη, παρακαλουνται να ειναι μπανιαρισμενα μπηκα εντος Click για ανάπτυξη... Και για να έχουμε καλό ρωτημα, ποια είναι η ακριβής ημερομηνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.117 31-08-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες το ψέμματα... Click για ανάπτυξη... γιατι οταν εισαι παντα "στο θεμα" και στη "σωστη γραμμη" πολλες φορες σε τρωει η ρουτινα Συγνωμη Mihalaki Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.118 31-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και για να έχουμε καλό ρωτημα, ποια είναι η ακριβής ημερομηνία; Click για ανάπτυξη... 28-29 Νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:44 Ο EL GATO έγραψε: #6.119 31-08-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 28-29 Νοεμβρη Click για ανάπτυξη... Καλά... Θα κοιτάξω τα κιταπια μου και αν μπορώ θα περάσω μια βόλτα. Άνευ γατιου φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.120 31-08-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλά... Θα κοιτάξω τα κιταπια μου και αν μπορώ θα περάσω μια βόλτα. Άνευ γατιου φυσικά. Click για ανάπτυξη... κερναμε πορτοκαλαδιτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 304 305 306 307 308 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 306 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 306 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κυρια Γιουλη σε τι μπορω να σας φανω χρησιμη? Click για ανάπτυξη... θελω ενα BOB κι ενα BIS για την επομενη εκθεση! Γινεται αυτο παρακαλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:04 Ο mixalakis: #6.104 31-08-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια φορα παρεκτρεπονται οι μειν κουνατοι και οι φιλοι τους... Αν θελεις ομως κατι να ρωτησεις για τη φυλη, ειναι προθυμοι να σου απαντησουν Click για ανάπτυξη... Το ξέρω, μου έχουν απαντήσει και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δικιο εχεις. Αντι να το συνεχιζεις, λοιπον, και για να αλλαξουμε θεμα δηλαδη, εσυ εχεις/θα παρεις MC? Πολυ φιλικα. Click για ανάπτυξη... Είχα γράψει παραπάνω ότι έχει η μητέρα μου ένα που της χάρισαν πρόσφατα και είχα βάλει και μια μέτρια φωτογραφία. Επειδή είχε πάρα πολλούς κόμπους, αναγκαστήκαμε να την κουρέψουμε και ήταν ένα χάλι!!:cry: Τώρα έχει μεγαλώσει πάλι το τρίχωμα και είναι κούκλα! Με την πρώτη ευκαιρία θα την βγάλω φωτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:18 Ο EL GATO έγραψε: #6.105 31-08-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θελω ενα BOB κι ενα BIS για την επομενη εκθεση! Γινεται αυτο παρακαλω? Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτά; Να μαθαίνουμε κι εμείς οι ασχετοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.106 31-08-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι είναι αυτά; Να μαθαίνουμε κι εμείς οι ασχετοι. Click για ανάπτυξη... εσεις να πατε να κανετε μπανιο να φαινεται το χρωμα σας ειναι οι διακρισεις που ειχε παρει η Σεμελη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:21 Ο EL GATO έγραψε: #6.107 31-08-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Το ξέρω, μου έχουν απαντήσει και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό! Είχα γράψει παραπάνω ότι έχει η μητέρα μου ένα που της χάρισαν πρόσφατα και είχα βάλει και μια μέτρια φωτογραφία. Επειδή είχε πάρα πολλούς κόμπους, αναγκαστήκαμε να την κουρέψουμε και ήταν ένα χάλι!!:cry: Τώρα έχει μεγαλώσει πάλι το τρίχωμα και είναι κούκλα! Με την πρώτη ευκαιρία θα την βγάλω φωτό. Click για ανάπτυξη... κάτι θυμάμαι τώρα που το λες. Όσο για το σπαμ, θα το συνηθισεις εδώ μέσα. Είναι κάποια Γιουλη και κάποια Νεκταρια εδώ μέσα, που κάνουν το thread άνω κάτω. Ενώ εγώ είμαι πάντα μέσα στο θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:21 Η Νεκταρια έγραψε: #6.108 31-08-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θελω ενα BOB κι ενα BIS για την επομενη εκθεση! Γινεται αυτο παρακαλω? Click για ανάπτυξη... το τσεπακι σου ειναι κοριτσι μου τα κυπελλαΗ Σεμελη ποτε θα μεινει εγκυος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.109 31-08-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: κάτι θυμάμαι τώρα που το λες. Όσο για το σπαμ, θα το συνηθισεις εδώ μέσα. Είναι κάποια Γιουλη και κάποια Νεκταρια εδώ μέσα, που κάνουν το thread άνω κάτω. Ενώ εγώ είμαι πάντα μέσα στο θέμα. Click για ανάπτυξη... πραγματι...ξερεις τι ειναι να μιλας σε εναν αντρα για ωραιες γυναικες κι αυτος να σε αγνοει και να μιλαει μονο για το γατο του? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το τσεπακι σου ειναι κοριτσι μου τα κυπελλαΗ Σεμελη ποτε θα μεινει εγκυος Click για ανάπτυξη... που θες μαρη να ξερω ποτε θα μεινει εγκυος? περιμενω οιστρο της...αν και τη κοβω να μας κανει του χρονου μωρα... που το προτιμω βεβαια να προλαβω και την εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:28 Ο EL GATO έγραψε: #6.110 31-08-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσεις να πατε να κανετε μπανιο να φαινεται το χρωμα σας Click για ανάπτυξη... Δεν έχω τέτοιου είδους κολληματα κυρία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.111 31-08-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν έχω τέτοιου είδους κολληματα κυρία μου. Click για ανάπτυξη... το ξερω, γι'αυτο σε πειραζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:31 Ο EL GATO έγραψε: #6.112 31-08-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ξερω, γι'αυτο σε πειραζω Click για ανάπτυξη... Ασε που σπαμαρεις πάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.113 31-08-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ασε που σπαμαρεις πάλι.... Click για ανάπτυξη... αυτη ειναι η ομορφια της ζωης...τα "εκτος θεματος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.114 31-08-09 12:34 Ολα τα Μεην Κουν που θα παρουν μερος στην Εκθεση Μορφολογιας Γατας το Νοεμβρη, παρακαλουνται να ειναι μπανιαρισμενα μπηκα εντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:36 Ο EL GATO έγραψε: #6.115 31-08-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτη ειναι η ομορφια της ζωης...τα "εκτος θεματος" Click για ανάπτυξη... Πες το ψέμματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Ο EL GATO έγραψε: #6.116 31-08-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα τα Μεην Κουν που θα παρουν μερος στην Εκθεση Μορφολογιας Γατας το Νοεμβρη, παρακαλουνται να ειναι μπανιαρισμενα μπηκα εντος Click για ανάπτυξη... Και για να έχουμε καλό ρωτημα, ποια είναι η ακριβής ημερομηνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.117 31-08-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες το ψέμματα... Click για ανάπτυξη... γιατι οταν εισαι παντα "στο θεμα" και στη "σωστη γραμμη" πολλες φορες σε τρωει η ρουτινα Συγνωμη Mihalaki Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.118 31-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και για να έχουμε καλό ρωτημα, ποια είναι η ακριβής ημερομηνία; Click για ανάπτυξη... 28-29 Νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:44 Ο EL GATO έγραψε: #6.119 31-08-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 28-29 Νοεμβρη Click για ανάπτυξη... Καλά... Θα κοιτάξω τα κιταπια μου και αν μπορώ θα περάσω μια βόλτα. Άνευ γατιου φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.120 31-08-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλά... Θα κοιτάξω τα κιταπια μου και αν μπορώ θα περάσω μια βόλτα. Άνευ γατιου φυσικά. Click για ανάπτυξη... κερναμε πορτοκαλαδιτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 304 305 306 307 308 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 306 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 306 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια φορα παρεκτρεπονται οι μειν κουνατοι και οι φιλοι τους... Αν θελεις ομως κατι να ρωτησεις για τη φυλη, ειναι προθυμοι να σου απαντησουν Click για ανάπτυξη... Το ξέρω, μου έχουν απαντήσει και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δικιο εχεις. Αντι να το συνεχιζεις, λοιπον, και για να αλλαξουμε θεμα δηλαδη, εσυ εχεις/θα παρεις MC? Πολυ φιλικα. Click για ανάπτυξη... Είχα γράψει παραπάνω ότι έχει η μητέρα μου ένα που της χάρισαν πρόσφατα και είχα βάλει και μια μέτρια φωτογραφία. Επειδή είχε πάρα πολλούς κόμπους, αναγκαστήκαμε να την κουρέψουμε και ήταν ένα χάλι!!:cry: Τώρα έχει μεγαλώσει πάλι το τρίχωμα και είναι κούκλα! Με την πρώτη ευκαιρία θα την βγάλω φωτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:18 Ο EL GATO έγραψε: #6.105 31-08-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θελω ενα BOB κι ενα BIS για την επομενη εκθεση! Γινεται αυτο παρακαλω? Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτά; Να μαθαίνουμε κι εμείς οι ασχετοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.106 31-08-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι είναι αυτά; Να μαθαίνουμε κι εμείς οι ασχετοι. Click για ανάπτυξη... εσεις να πατε να κανετε μπανιο να φαινεται το χρωμα σας ειναι οι διακρισεις που ειχε παρει η Σεμελη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:21 Ο EL GATO έγραψε: #6.107 31-08-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Το ξέρω, μου έχουν απαντήσει και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό! Είχα γράψει παραπάνω ότι έχει η μητέρα μου ένα που της χάρισαν πρόσφατα και είχα βάλει και μια μέτρια φωτογραφία. Επειδή είχε πάρα πολλούς κόμπους, αναγκαστήκαμε να την κουρέψουμε και ήταν ένα χάλι!!:cry: Τώρα έχει μεγαλώσει πάλι το τρίχωμα και είναι κούκλα! Με την πρώτη ευκαιρία θα την βγάλω φωτό. Click για ανάπτυξη... κάτι θυμάμαι τώρα που το λες. Όσο για το σπαμ, θα το συνηθισεις εδώ μέσα. Είναι κάποια Γιουλη και κάποια Νεκταρια εδώ μέσα, που κάνουν το thread άνω κάτω. Ενώ εγώ είμαι πάντα μέσα στο θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:21 Η Νεκταρια έγραψε: #6.108 31-08-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θελω ενα BOB κι ενα BIS για την επομενη εκθεση! Γινεται αυτο παρακαλω? Click για ανάπτυξη... το τσεπακι σου ειναι κοριτσι μου τα κυπελλαΗ Σεμελη ποτε θα μεινει εγκυος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.109 31-08-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: κάτι θυμάμαι τώρα που το λες. Όσο για το σπαμ, θα το συνηθισεις εδώ μέσα. Είναι κάποια Γιουλη και κάποια Νεκταρια εδώ μέσα, που κάνουν το thread άνω κάτω. Ενώ εγώ είμαι πάντα μέσα στο θέμα. Click για ανάπτυξη... πραγματι...ξερεις τι ειναι να μιλας σε εναν αντρα για ωραιες γυναικες κι αυτος να σε αγνοει και να μιλαει μονο για το γατο του? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το τσεπακι σου ειναι κοριτσι μου τα κυπελλαΗ Σεμελη ποτε θα μεινει εγκυος Click για ανάπτυξη... που θες μαρη να ξερω ποτε θα μεινει εγκυος? περιμενω οιστρο της...αν και τη κοβω να μας κανει του χρονου μωρα... που το προτιμω βεβαια να προλαβω και την εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:28 Ο EL GATO έγραψε: #6.110 31-08-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσεις να πατε να κανετε μπανιο να φαινεται το χρωμα σας Click για ανάπτυξη... Δεν έχω τέτοιου είδους κολληματα κυρία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.111 31-08-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν έχω τέτοιου είδους κολληματα κυρία μου. Click για ανάπτυξη... το ξερω, γι'αυτο σε πειραζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:31 Ο EL GATO έγραψε: #6.112 31-08-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ξερω, γι'αυτο σε πειραζω Click για ανάπτυξη... Ασε που σπαμαρεις πάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.113 31-08-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ασε που σπαμαρεις πάλι.... Click για ανάπτυξη... αυτη ειναι η ομορφια της ζωης...τα "εκτος θεματος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.114 31-08-09 12:34 Ολα τα Μεην Κουν που θα παρουν μερος στην Εκθεση Μορφολογιας Γατας το Νοεμβρη, παρακαλουνται να ειναι μπανιαρισμενα μπηκα εντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:36 Ο EL GATO έγραψε: #6.115 31-08-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτη ειναι η ομορφια της ζωης...τα "εκτος θεματος" Click για ανάπτυξη... Πες το ψέμματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Ο EL GATO έγραψε: #6.116 31-08-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα τα Μεην Κουν που θα παρουν μερος στην Εκθεση Μορφολογιας Γατας το Νοεμβρη, παρακαλουνται να ειναι μπανιαρισμενα μπηκα εντος Click για ανάπτυξη... Και για να έχουμε καλό ρωτημα, ποια είναι η ακριβής ημερομηνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.117 31-08-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες το ψέμματα... Click για ανάπτυξη... γιατι οταν εισαι παντα "στο θεμα" και στη "σωστη γραμμη" πολλες φορες σε τρωει η ρουτινα Συγνωμη Mihalaki Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.118 31-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και για να έχουμε καλό ρωτημα, ποια είναι η ακριβής ημερομηνία; Click για ανάπτυξη... 28-29 Νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:44 Ο EL GATO έγραψε: #6.119 31-08-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 28-29 Νοεμβρη Click για ανάπτυξη... Καλά... Θα κοιτάξω τα κιταπια μου και αν μπορώ θα περάσω μια βόλτα. Άνευ γατιου φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.120 31-08-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλά... Θα κοιτάξω τα κιταπια μου και αν μπορώ θα περάσω μια βόλτα. Άνευ γατιου φυσικά. Click για ανάπτυξη... κερναμε πορτοκαλαδιτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 304 305 306 307 308 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 306 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 306 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θελω ενα BOB κι ενα BIS για την επομενη εκθεση! Γινεται αυτο παρακαλω? Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτά; Να μαθαίνουμε κι εμείς οι ασχετοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.106 31-08-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι είναι αυτά; Να μαθαίνουμε κι εμείς οι ασχετοι. Click για ανάπτυξη... εσεις να πατε να κανετε μπανιο να φαινεται το χρωμα σας ειναι οι διακρισεις που ειχε παρει η Σεμελη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:21 Ο EL GATO έγραψε: #6.107 31-08-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Το ξέρω, μου έχουν απαντήσει και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό! Είχα γράψει παραπάνω ότι έχει η μητέρα μου ένα που της χάρισαν πρόσφατα και είχα βάλει και μια μέτρια φωτογραφία. Επειδή είχε πάρα πολλούς κόμπους, αναγκαστήκαμε να την κουρέψουμε και ήταν ένα χάλι!!:cry: Τώρα έχει μεγαλώσει πάλι το τρίχωμα και είναι κούκλα! Με την πρώτη ευκαιρία θα την βγάλω φωτό. Click για ανάπτυξη... κάτι θυμάμαι τώρα που το λες. Όσο για το σπαμ, θα το συνηθισεις εδώ μέσα. Είναι κάποια Γιουλη και κάποια Νεκταρια εδώ μέσα, που κάνουν το thread άνω κάτω. Ενώ εγώ είμαι πάντα μέσα στο θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:21 Η Νεκταρια έγραψε: #6.108 31-08-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θελω ενα BOB κι ενα BIS για την επομενη εκθεση! Γινεται αυτο παρακαλω? Click για ανάπτυξη... το τσεπακι σου ειναι κοριτσι μου τα κυπελλαΗ Σεμελη ποτε θα μεινει εγκυος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.109 31-08-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: κάτι θυμάμαι τώρα που το λες. Όσο για το σπαμ, θα το συνηθισεις εδώ μέσα. Είναι κάποια Γιουλη και κάποια Νεκταρια εδώ μέσα, που κάνουν το thread άνω κάτω. Ενώ εγώ είμαι πάντα μέσα στο θέμα. Click για ανάπτυξη... πραγματι...ξερεις τι ειναι να μιλας σε εναν αντρα για ωραιες γυναικες κι αυτος να σε αγνοει και να μιλαει μονο για το γατο του? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το τσεπακι σου ειναι κοριτσι μου τα κυπελλαΗ Σεμελη ποτε θα μεινει εγκυος Click για ανάπτυξη... που θες μαρη να ξερω ποτε θα μεινει εγκυος? περιμενω οιστρο της...αν και τη κοβω να μας κανει του χρονου μωρα... που το προτιμω βεβαια να προλαβω και την εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:28 Ο EL GATO έγραψε: #6.110 31-08-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσεις να πατε να κανετε μπανιο να φαινεται το χρωμα σας Click για ανάπτυξη... Δεν έχω τέτοιου είδους κολληματα κυρία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.111 31-08-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν έχω τέτοιου είδους κολληματα κυρία μου. Click για ανάπτυξη... το ξερω, γι'αυτο σε πειραζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:31 Ο EL GATO έγραψε: #6.112 31-08-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ξερω, γι'αυτο σε πειραζω Click για ανάπτυξη... Ασε που σπαμαρεις πάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.113 31-08-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ασε που σπαμαρεις πάλι.... Click για ανάπτυξη... αυτη ειναι η ομορφια της ζωης...τα "εκτος θεματος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.114 31-08-09 12:34 Ολα τα Μεην Κουν που θα παρουν μερος στην Εκθεση Μορφολογιας Γατας το Νοεμβρη, παρακαλουνται να ειναι μπανιαρισμενα μπηκα εντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:36 Ο EL GATO έγραψε: #6.115 31-08-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτη ειναι η ομορφια της ζωης...τα "εκτος θεματος" Click για ανάπτυξη... Πες το ψέμματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Ο EL GATO έγραψε: #6.116 31-08-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα τα Μεην Κουν που θα παρουν μερος στην Εκθεση Μορφολογιας Γατας το Νοεμβρη, παρακαλουνται να ειναι μπανιαρισμενα μπηκα εντος Click για ανάπτυξη... Και για να έχουμε καλό ρωτημα, ποια είναι η ακριβής ημερομηνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.117 31-08-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες το ψέμματα... Click για ανάπτυξη... γιατι οταν εισαι παντα "στο θεμα" και στη "σωστη γραμμη" πολλες φορες σε τρωει η ρουτινα Συγνωμη Mihalaki Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.118 31-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και για να έχουμε καλό ρωτημα, ποια είναι η ακριβής ημερομηνία; Click για ανάπτυξη... 28-29 Νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:44 Ο EL GATO έγραψε: #6.119 31-08-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 28-29 Νοεμβρη Click για ανάπτυξη... Καλά... Θα κοιτάξω τα κιταπια μου και αν μπορώ θα περάσω μια βόλτα. Άνευ γατιου φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.120 31-08-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλά... Θα κοιτάξω τα κιταπια μου και αν μπορώ θα περάσω μια βόλτα. Άνευ γατιου φυσικά. Click για ανάπτυξη... κερναμε πορτοκαλαδιτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 304 305 306 307 308 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 306 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 306 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι είναι αυτά; Να μαθαίνουμε κι εμείς οι ασχετοι. Click για ανάπτυξη... εσεις να πατε να κανετε μπανιο να φαινεται το χρωμα σας ειναι οι διακρισεις που ειχε παρει η Σεμελη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:21 Ο EL GATO έγραψε: #6.107 31-08-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Το ξέρω, μου έχουν απαντήσει και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό! Είχα γράψει παραπάνω ότι έχει η μητέρα μου ένα που της χάρισαν πρόσφατα και είχα βάλει και μια μέτρια φωτογραφία. Επειδή είχε πάρα πολλούς κόμπους, αναγκαστήκαμε να την κουρέψουμε και ήταν ένα χάλι!!:cry: Τώρα έχει μεγαλώσει πάλι το τρίχωμα και είναι κούκλα! Με την πρώτη ευκαιρία θα την βγάλω φωτό. Click για ανάπτυξη... κάτι θυμάμαι τώρα που το λες. Όσο για το σπαμ, θα το συνηθισεις εδώ μέσα. Είναι κάποια Γιουλη και κάποια Νεκταρια εδώ μέσα, που κάνουν το thread άνω κάτω. Ενώ εγώ είμαι πάντα μέσα στο θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:21 Η Νεκταρια έγραψε: #6.108 31-08-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θελω ενα BOB κι ενα BIS για την επομενη εκθεση! Γινεται αυτο παρακαλω? Click για ανάπτυξη... το τσεπακι σου ειναι κοριτσι μου τα κυπελλαΗ Σεμελη ποτε θα μεινει εγκυος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.109 31-08-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: κάτι θυμάμαι τώρα που το λες. Όσο για το σπαμ, θα το συνηθισεις εδώ μέσα. Είναι κάποια Γιουλη και κάποια Νεκταρια εδώ μέσα, που κάνουν το thread άνω κάτω. Ενώ εγώ είμαι πάντα μέσα στο θέμα. Click για ανάπτυξη... πραγματι...ξερεις τι ειναι να μιλας σε εναν αντρα για ωραιες γυναικες κι αυτος να σε αγνοει και να μιλαει μονο για το γατο του? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το τσεπακι σου ειναι κοριτσι μου τα κυπελλαΗ Σεμελη ποτε θα μεινει εγκυος Click για ανάπτυξη... που θες μαρη να ξερω ποτε θα μεινει εγκυος? περιμενω οιστρο της...αν και τη κοβω να μας κανει του χρονου μωρα... που το προτιμω βεβαια να προλαβω και την εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:28 Ο EL GATO έγραψε: #6.110 31-08-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσεις να πατε να κανετε μπανιο να φαινεται το χρωμα σας Click για ανάπτυξη... Δεν έχω τέτοιου είδους κολληματα κυρία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.111 31-08-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν έχω τέτοιου είδους κολληματα κυρία μου. Click για ανάπτυξη... το ξερω, γι'αυτο σε πειραζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:31 Ο EL GATO έγραψε: #6.112 31-08-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ξερω, γι'αυτο σε πειραζω Click για ανάπτυξη... Ασε που σπαμαρεις πάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.113 31-08-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ασε που σπαμαρεις πάλι.... Click για ανάπτυξη... αυτη ειναι η ομορφια της ζωης...τα "εκτος θεματος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.114 31-08-09 12:34 Ολα τα Μεην Κουν που θα παρουν μερος στην Εκθεση Μορφολογιας Γατας το Νοεμβρη, παρακαλουνται να ειναι μπανιαρισμενα μπηκα εντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:36 Ο EL GATO έγραψε: #6.115 31-08-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτη ειναι η ομορφια της ζωης...τα "εκτος θεματος" Click για ανάπτυξη... Πες το ψέμματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Ο EL GATO έγραψε: #6.116 31-08-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα τα Μεην Κουν που θα παρουν μερος στην Εκθεση Μορφολογιας Γατας το Νοεμβρη, παρακαλουνται να ειναι μπανιαρισμενα μπηκα εντος Click για ανάπτυξη... Και για να έχουμε καλό ρωτημα, ποια είναι η ακριβής ημερομηνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.117 31-08-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες το ψέμματα... Click για ανάπτυξη... γιατι οταν εισαι παντα "στο θεμα" και στη "σωστη γραμμη" πολλες φορες σε τρωει η ρουτινα Συγνωμη Mihalaki Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.118 31-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και για να έχουμε καλό ρωτημα, ποια είναι η ακριβής ημερομηνία; Click για ανάπτυξη... 28-29 Νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:44 Ο EL GATO έγραψε: #6.119 31-08-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 28-29 Νοεμβρη Click για ανάπτυξη... Καλά... Θα κοιτάξω τα κιταπια μου και αν μπορώ θα περάσω μια βόλτα. Άνευ γατιου φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.120 31-08-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλά... Θα κοιτάξω τα κιταπια μου και αν μπορώ θα περάσω μια βόλτα. Άνευ γατιου φυσικά. Click για ανάπτυξη... κερναμε πορτοκαλαδιτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 304 305 306 307 308 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 306 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 306 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Το ξέρω, μου έχουν απαντήσει και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό! Είχα γράψει παραπάνω ότι έχει η μητέρα μου ένα που της χάρισαν πρόσφατα και είχα βάλει και μια μέτρια φωτογραφία. Επειδή είχε πάρα πολλούς κόμπους, αναγκαστήκαμε να την κουρέψουμε και ήταν ένα χάλι!!:cry: Τώρα έχει μεγαλώσει πάλι το τρίχωμα και είναι κούκλα! Με την πρώτη ευκαιρία θα την βγάλω φωτό. Click για ανάπτυξη... κάτι θυμάμαι τώρα που το λες. Όσο για το σπαμ, θα το συνηθισεις εδώ μέσα. Είναι κάποια Γιουλη και κάποια Νεκταρια εδώ μέσα, που κάνουν το thread άνω κάτω. Ενώ εγώ είμαι πάντα μέσα στο θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:21 Η Νεκταρια έγραψε: #6.108 31-08-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θελω ενα BOB κι ενα BIS για την επομενη εκθεση! Γινεται αυτο παρακαλω? Click για ανάπτυξη... το τσεπακι σου ειναι κοριτσι μου τα κυπελλαΗ Σεμελη ποτε θα μεινει εγκυος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.109 31-08-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: κάτι θυμάμαι τώρα που το λες. Όσο για το σπαμ, θα το συνηθισεις εδώ μέσα. Είναι κάποια Γιουλη και κάποια Νεκταρια εδώ μέσα, που κάνουν το thread άνω κάτω. Ενώ εγώ είμαι πάντα μέσα στο θέμα. Click για ανάπτυξη... πραγματι...ξερεις τι ειναι να μιλας σε εναν αντρα για ωραιες γυναικες κι αυτος να σε αγνοει και να μιλαει μονο για το γατο του? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το τσεπακι σου ειναι κοριτσι μου τα κυπελλαΗ Σεμελη ποτε θα μεινει εγκυος Click για ανάπτυξη... που θες μαρη να ξερω ποτε θα μεινει εγκυος? περιμενω οιστρο της...αν και τη κοβω να μας κανει του χρονου μωρα... που το προτιμω βεβαια να προλαβω και την εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:28 Ο EL GATO έγραψε: #6.110 31-08-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσεις να πατε να κανετε μπανιο να φαινεται το χρωμα σας Click για ανάπτυξη... Δεν έχω τέτοιου είδους κολληματα κυρία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.111 31-08-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν έχω τέτοιου είδους κολληματα κυρία μου. Click για ανάπτυξη... το ξερω, γι'αυτο σε πειραζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:31 Ο EL GATO έγραψε: #6.112 31-08-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ξερω, γι'αυτο σε πειραζω Click για ανάπτυξη... Ασε που σπαμαρεις πάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.113 31-08-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ασε που σπαμαρεις πάλι.... Click για ανάπτυξη... αυτη ειναι η ομορφια της ζωης...τα "εκτος θεματος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.114 31-08-09 12:34 Ολα τα Μεην Κουν που θα παρουν μερος στην Εκθεση Μορφολογιας Γατας το Νοεμβρη, παρακαλουνται να ειναι μπανιαρισμενα μπηκα εντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:36 Ο EL GATO έγραψε: #6.115 31-08-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτη ειναι η ομορφια της ζωης...τα "εκτος θεματος" Click για ανάπτυξη... Πες το ψέμματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Ο EL GATO έγραψε: #6.116 31-08-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα τα Μεην Κουν που θα παρουν μερος στην Εκθεση Μορφολογιας Γατας το Νοεμβρη, παρακαλουνται να ειναι μπανιαρισμενα μπηκα εντος Click για ανάπτυξη... Και για να έχουμε καλό ρωτημα, ποια είναι η ακριβής ημερομηνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.117 31-08-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες το ψέμματα... Click για ανάπτυξη... γιατι οταν εισαι παντα "στο θεμα" και στη "σωστη γραμμη" πολλες φορες σε τρωει η ρουτινα Συγνωμη Mihalaki Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.118 31-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και για να έχουμε καλό ρωτημα, ποια είναι η ακριβής ημερομηνία; Click για ανάπτυξη... 28-29 Νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:44 Ο EL GATO έγραψε: #6.119 31-08-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 28-29 Νοεμβρη Click για ανάπτυξη... Καλά... Θα κοιτάξω τα κιταπια μου και αν μπορώ θα περάσω μια βόλτα. Άνευ γατιου φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.120 31-08-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλά... Θα κοιτάξω τα κιταπια μου και αν μπορώ θα περάσω μια βόλτα. Άνευ γατιου φυσικά. Click για ανάπτυξη... κερναμε πορτοκαλαδιτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 304 305 306 307 308 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 306 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 306 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θελω ενα BOB κι ενα BIS για την επομενη εκθεση! Γινεται αυτο παρακαλω? Click για ανάπτυξη... το τσεπακι σου ειναι κοριτσι μου τα κυπελλαΗ Σεμελη ποτε θα μεινει εγκυος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.109 31-08-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: κάτι θυμάμαι τώρα που το λες. Όσο για το σπαμ, θα το συνηθισεις εδώ μέσα. Είναι κάποια Γιουλη και κάποια Νεκταρια εδώ μέσα, που κάνουν το thread άνω κάτω. Ενώ εγώ είμαι πάντα μέσα στο θέμα. Click για ανάπτυξη... πραγματι...ξερεις τι ειναι να μιλας σε εναν αντρα για ωραιες γυναικες κι αυτος να σε αγνοει και να μιλαει μονο για το γατο του? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το τσεπακι σου ειναι κοριτσι μου τα κυπελλαΗ Σεμελη ποτε θα μεινει εγκυος Click για ανάπτυξη... που θες μαρη να ξερω ποτε θα μεινει εγκυος? περιμενω οιστρο της...αν και τη κοβω να μας κανει του χρονου μωρα... που το προτιμω βεβαια να προλαβω και την εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:28 Ο EL GATO έγραψε: #6.110 31-08-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσεις να πατε να κανετε μπανιο να φαινεται το χρωμα σας Click για ανάπτυξη... Δεν έχω τέτοιου είδους κολληματα κυρία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.111 31-08-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν έχω τέτοιου είδους κολληματα κυρία μου. Click για ανάπτυξη... το ξερω, γι'αυτο σε πειραζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:31 Ο EL GATO έγραψε: #6.112 31-08-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ξερω, γι'αυτο σε πειραζω Click για ανάπτυξη... Ασε που σπαμαρεις πάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.113 31-08-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ασε που σπαμαρεις πάλι.... Click για ανάπτυξη... αυτη ειναι η ομορφια της ζωης...τα "εκτος θεματος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.114 31-08-09 12:34 Ολα τα Μεην Κουν που θα παρουν μερος στην Εκθεση Μορφολογιας Γατας το Νοεμβρη, παρακαλουνται να ειναι μπανιαρισμενα μπηκα εντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:36 Ο EL GATO έγραψε: #6.115 31-08-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτη ειναι η ομορφια της ζωης...τα "εκτος θεματος" Click για ανάπτυξη... Πες το ψέμματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Ο EL GATO έγραψε: #6.116 31-08-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα τα Μεην Κουν που θα παρουν μερος στην Εκθεση Μορφολογιας Γατας το Νοεμβρη, παρακαλουνται να ειναι μπανιαρισμενα μπηκα εντος Click για ανάπτυξη... Και για να έχουμε καλό ρωτημα, ποια είναι η ακριβής ημερομηνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.117 31-08-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες το ψέμματα... Click για ανάπτυξη... γιατι οταν εισαι παντα "στο θεμα" και στη "σωστη γραμμη" πολλες φορες σε τρωει η ρουτινα Συγνωμη Mihalaki Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.118 31-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και για να έχουμε καλό ρωτημα, ποια είναι η ακριβής ημερομηνία; Click για ανάπτυξη... 28-29 Νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:44 Ο EL GATO έγραψε: #6.119 31-08-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 28-29 Νοεμβρη Click για ανάπτυξη... Καλά... Θα κοιτάξω τα κιταπια μου και αν μπορώ θα περάσω μια βόλτα. Άνευ γατιου φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.120 31-08-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλά... Θα κοιτάξω τα κιταπια μου και αν μπορώ θα περάσω μια βόλτα. Άνευ γατιου φυσικά. Click για ανάπτυξη... κερναμε πορτοκαλαδιτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 304 305 306 307 308 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 306 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 306 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: κάτι θυμάμαι τώρα που το λες. Όσο για το σπαμ, θα το συνηθισεις εδώ μέσα. Είναι κάποια Γιουλη και κάποια Νεκταρια εδώ μέσα, που κάνουν το thread άνω κάτω. Ενώ εγώ είμαι πάντα μέσα στο θέμα. Click για ανάπτυξη... πραγματι...ξερεις τι ειναι να μιλας σε εναν αντρα για ωραιες γυναικες κι αυτος να σε αγνοει και να μιλαει μονο για το γατο του? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το τσεπακι σου ειναι κοριτσι μου τα κυπελλαΗ Σεμελη ποτε θα μεινει εγκυος Click για ανάπτυξη... που θες μαρη να ξερω ποτε θα μεινει εγκυος? περιμενω οιστρο της...αν και τη κοβω να μας κανει του χρονου μωρα... που το προτιμω βεβαια να προλαβω και την εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:28 Ο EL GATO έγραψε: #6.110 31-08-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσεις να πατε να κανετε μπανιο να φαινεται το χρωμα σας Click για ανάπτυξη... Δεν έχω τέτοιου είδους κολληματα κυρία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.111 31-08-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν έχω τέτοιου είδους κολληματα κυρία μου. Click για ανάπτυξη... το ξερω, γι'αυτο σε πειραζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:31 Ο EL GATO έγραψε: #6.112 31-08-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ξερω, γι'αυτο σε πειραζω Click για ανάπτυξη... Ασε που σπαμαρεις πάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.113 31-08-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ασε που σπαμαρεις πάλι.... Click για ανάπτυξη... αυτη ειναι η ομορφια της ζωης...τα "εκτος θεματος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.114 31-08-09 12:34 Ολα τα Μεην Κουν που θα παρουν μερος στην Εκθεση Μορφολογιας Γατας το Νοεμβρη, παρακαλουνται να ειναι μπανιαρισμενα μπηκα εντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:36 Ο EL GATO έγραψε: #6.115 31-08-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτη ειναι η ομορφια της ζωης...τα "εκτος θεματος" Click για ανάπτυξη... Πες το ψέμματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Ο EL GATO έγραψε: #6.116 31-08-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα τα Μεην Κουν που θα παρουν μερος στην Εκθεση Μορφολογιας Γατας το Νοεμβρη, παρακαλουνται να ειναι μπανιαρισμενα μπηκα εντος Click για ανάπτυξη... Και για να έχουμε καλό ρωτημα, ποια είναι η ακριβής ημερομηνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.117 31-08-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες το ψέμματα... Click για ανάπτυξη... γιατι οταν εισαι παντα "στο θεμα" και στη "σωστη γραμμη" πολλες φορες σε τρωει η ρουτινα Συγνωμη Mihalaki Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.118 31-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και για να έχουμε καλό ρωτημα, ποια είναι η ακριβής ημερομηνία; Click για ανάπτυξη... 28-29 Νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:44 Ο EL GATO έγραψε: #6.119 31-08-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 28-29 Νοεμβρη Click για ανάπτυξη... Καλά... Θα κοιτάξω τα κιταπια μου και αν μπορώ θα περάσω μια βόλτα. Άνευ γατιου φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.120 31-08-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλά... Θα κοιτάξω τα κιταπια μου και αν μπορώ θα περάσω μια βόλτα. Άνευ γατιου φυσικά. Click για ανάπτυξη... κερναμε πορτοκαλαδιτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 304 305 306 307 308 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 306 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 306 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσεις να πατε να κανετε μπανιο να φαινεται το χρωμα σας Click για ανάπτυξη... Δεν έχω τέτοιου είδους κολληματα κυρία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.111 31-08-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν έχω τέτοιου είδους κολληματα κυρία μου. Click για ανάπτυξη... το ξερω, γι'αυτο σε πειραζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:31 Ο EL GATO έγραψε: #6.112 31-08-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ξερω, γι'αυτο σε πειραζω Click για ανάπτυξη... Ασε που σπαμαρεις πάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.113 31-08-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ασε που σπαμαρεις πάλι.... Click για ανάπτυξη... αυτη ειναι η ομορφια της ζωης...τα "εκτος θεματος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.114 31-08-09 12:34 Ολα τα Μεην Κουν που θα παρουν μερος στην Εκθεση Μορφολογιας Γατας το Νοεμβρη, παρακαλουνται να ειναι μπανιαρισμενα μπηκα εντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:36 Ο EL GATO έγραψε: #6.115 31-08-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτη ειναι η ομορφια της ζωης...τα "εκτος θεματος" Click για ανάπτυξη... Πες το ψέμματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Ο EL GATO έγραψε: #6.116 31-08-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα τα Μεην Κουν που θα παρουν μερος στην Εκθεση Μορφολογιας Γατας το Νοεμβρη, παρακαλουνται να ειναι μπανιαρισμενα μπηκα εντος Click για ανάπτυξη... Και για να έχουμε καλό ρωτημα, ποια είναι η ακριβής ημερομηνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.117 31-08-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες το ψέμματα... Click για ανάπτυξη... γιατι οταν εισαι παντα "στο θεμα" και στη "σωστη γραμμη" πολλες φορες σε τρωει η ρουτινα Συγνωμη Mihalaki Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.118 31-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και για να έχουμε καλό ρωτημα, ποια είναι η ακριβής ημερομηνία; Click για ανάπτυξη... 28-29 Νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:44 Ο EL GATO έγραψε: #6.119 31-08-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 28-29 Νοεμβρη Click για ανάπτυξη... Καλά... Θα κοιτάξω τα κιταπια μου και αν μπορώ θα περάσω μια βόλτα. Άνευ γατιου φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.120 31-08-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλά... Θα κοιτάξω τα κιταπια μου και αν μπορώ θα περάσω μια βόλτα. Άνευ γατιου φυσικά. Click για ανάπτυξη... κερναμε πορτοκαλαδιτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 304 305 306 307 308 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 306 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 306 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν έχω τέτοιου είδους κολληματα κυρία μου. Click για ανάπτυξη... το ξερω, γι'αυτο σε πειραζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:31 Ο EL GATO έγραψε: #6.112 31-08-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ξερω, γι'αυτο σε πειραζω Click για ανάπτυξη... Ασε που σπαμαρεις πάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.113 31-08-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ασε που σπαμαρεις πάλι.... Click για ανάπτυξη... αυτη ειναι η ομορφια της ζωης...τα "εκτος θεματος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.114 31-08-09 12:34 Ολα τα Μεην Κουν που θα παρουν μερος στην Εκθεση Μορφολογιας Γατας το Νοεμβρη, παρακαλουνται να ειναι μπανιαρισμενα μπηκα εντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:36 Ο EL GATO έγραψε: #6.115 31-08-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτη ειναι η ομορφια της ζωης...τα "εκτος θεματος" Click για ανάπτυξη... Πες το ψέμματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Ο EL GATO έγραψε: #6.116 31-08-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα τα Μεην Κουν που θα παρουν μερος στην Εκθεση Μορφολογιας Γατας το Νοεμβρη, παρακαλουνται να ειναι μπανιαρισμενα μπηκα εντος Click για ανάπτυξη... Και για να έχουμε καλό ρωτημα, ποια είναι η ακριβής ημερομηνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.117 31-08-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες το ψέμματα... Click για ανάπτυξη... γιατι οταν εισαι παντα "στο θεμα" και στη "σωστη γραμμη" πολλες φορες σε τρωει η ρουτινα Συγνωμη Mihalaki Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.118 31-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και για να έχουμε καλό ρωτημα, ποια είναι η ακριβής ημερομηνία; Click για ανάπτυξη... 28-29 Νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:44 Ο EL GATO έγραψε: #6.119 31-08-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 28-29 Νοεμβρη Click για ανάπτυξη... Καλά... Θα κοιτάξω τα κιταπια μου και αν μπορώ θα περάσω μια βόλτα. Άνευ γατιου φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.120 31-08-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλά... Θα κοιτάξω τα κιταπια μου και αν μπορώ θα περάσω μια βόλτα. Άνευ γατιου φυσικά. Click για ανάπτυξη... κερναμε πορτοκαλαδιτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 304 305 306 307 308 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 306 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 306 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ξερω, γι'αυτο σε πειραζω Click για ανάπτυξη... Ασε που σπαμαρεις πάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.113 31-08-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ασε που σπαμαρεις πάλι.... Click για ανάπτυξη... αυτη ειναι η ομορφια της ζωης...τα "εκτος θεματος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.114 31-08-09 12:34 Ολα τα Μεην Κουν που θα παρουν μερος στην Εκθεση Μορφολογιας Γατας το Νοεμβρη, παρακαλουνται να ειναι μπανιαρισμενα μπηκα εντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:36 Ο EL GATO έγραψε: #6.115 31-08-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτη ειναι η ομορφια της ζωης...τα "εκτος θεματος" Click για ανάπτυξη... Πες το ψέμματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Ο EL GATO έγραψε: #6.116 31-08-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα τα Μεην Κουν που θα παρουν μερος στην Εκθεση Μορφολογιας Γατας το Νοεμβρη, παρακαλουνται να ειναι μπανιαρισμενα μπηκα εντος Click για ανάπτυξη... Και για να έχουμε καλό ρωτημα, ποια είναι η ακριβής ημερομηνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.117 31-08-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες το ψέμματα... Click για ανάπτυξη... γιατι οταν εισαι παντα "στο θεμα" και στη "σωστη γραμμη" πολλες φορες σε τρωει η ρουτινα Συγνωμη Mihalaki Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.118 31-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και για να έχουμε καλό ρωτημα, ποια είναι η ακριβής ημερομηνία; Click για ανάπτυξη... 28-29 Νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:44 Ο EL GATO έγραψε: #6.119 31-08-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 28-29 Νοεμβρη Click για ανάπτυξη... Καλά... Θα κοιτάξω τα κιταπια μου και αν μπορώ θα περάσω μια βόλτα. Άνευ γατιου φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.120 31-08-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλά... Θα κοιτάξω τα κιταπια μου και αν μπορώ θα περάσω μια βόλτα. Άνευ γατιου φυσικά. Click για ανάπτυξη... κερναμε πορτοκαλαδιτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 304 305 306 307 308 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 306 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 306 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ασε που σπαμαρεις πάλι.... Click για ανάπτυξη... αυτη ειναι η ομορφια της ζωης...τα "εκτος θεματος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.114 31-08-09 12:34 Ολα τα Μεην Κουν που θα παρουν μερος στην Εκθεση Μορφολογιας Γατας το Νοεμβρη, παρακαλουνται να ειναι μπανιαρισμενα μπηκα εντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:36 Ο EL GATO έγραψε: #6.115 31-08-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτη ειναι η ομορφια της ζωης...τα "εκτος θεματος" Click για ανάπτυξη... Πες το ψέμματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Ο EL GATO έγραψε: #6.116 31-08-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα τα Μεην Κουν που θα παρουν μερος στην Εκθεση Μορφολογιας Γατας το Νοεμβρη, παρακαλουνται να ειναι μπανιαρισμενα μπηκα εντος Click για ανάπτυξη... Και για να έχουμε καλό ρωτημα, ποια είναι η ακριβής ημερομηνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.117 31-08-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες το ψέμματα... Click για ανάπτυξη... γιατι οταν εισαι παντα "στο θεμα" και στη "σωστη γραμμη" πολλες φορες σε τρωει η ρουτινα Συγνωμη Mihalaki Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.118 31-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και για να έχουμε καλό ρωτημα, ποια είναι η ακριβής ημερομηνία; Click για ανάπτυξη... 28-29 Νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:44 Ο EL GATO έγραψε: #6.119 31-08-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 28-29 Νοεμβρη Click για ανάπτυξη... Καλά... Θα κοιτάξω τα κιταπια μου και αν μπορώ θα περάσω μια βόλτα. Άνευ γατιου φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.120 31-08-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλά... Θα κοιτάξω τα κιταπια μου και αν μπορώ θα περάσω μια βόλτα. Άνευ γατιου φυσικά. Click για ανάπτυξη... κερναμε πορτοκαλαδιτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 304 305 306 307 308 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 306 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 306 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ολα τα Μεην Κουν που θα παρουν μερος στην Εκθεση Μορφολογιας Γατας το Νοεμβρη, παρακαλουνται να ειναι μπανιαρισμενα μπηκα εντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:36 Ο EL GATO έγραψε: #6.115 31-08-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτη ειναι η ομορφια της ζωης...τα "εκτος θεματος" Click για ανάπτυξη... Πες το ψέμματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Ο EL GATO έγραψε: #6.116 31-08-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα τα Μεην Κουν που θα παρουν μερος στην Εκθεση Μορφολογιας Γατας το Νοεμβρη, παρακαλουνται να ειναι μπανιαρισμενα μπηκα εντος Click για ανάπτυξη... Και για να έχουμε καλό ρωτημα, ποια είναι η ακριβής ημερομηνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.117 31-08-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες το ψέμματα... Click για ανάπτυξη... γιατι οταν εισαι παντα "στο θεμα" και στη "σωστη γραμμη" πολλες φορες σε τρωει η ρουτινα Συγνωμη Mihalaki Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.118 31-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και για να έχουμε καλό ρωτημα, ποια είναι η ακριβής ημερομηνία; Click για ανάπτυξη... 28-29 Νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:44 Ο EL GATO έγραψε: #6.119 31-08-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 28-29 Νοεμβρη Click για ανάπτυξη... Καλά... Θα κοιτάξω τα κιταπια μου και αν μπορώ θα περάσω μια βόλτα. Άνευ γατιου φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.120 31-08-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλά... Θα κοιτάξω τα κιταπια μου και αν μπορώ θα περάσω μια βόλτα. Άνευ γατιου φυσικά. Click για ανάπτυξη... κερναμε πορτοκαλαδιτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 304 305 306 307 308 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 306 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 306 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτη ειναι η ομορφια της ζωης...τα "εκτος θεματος" Click για ανάπτυξη... Πες το ψέμματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Ο EL GATO έγραψε: #6.116 31-08-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα τα Μεην Κουν που θα παρουν μερος στην Εκθεση Μορφολογιας Γατας το Νοεμβρη, παρακαλουνται να ειναι μπανιαρισμενα μπηκα εντος Click για ανάπτυξη... Και για να έχουμε καλό ρωτημα, ποια είναι η ακριβής ημερομηνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.117 31-08-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες το ψέμματα... Click για ανάπτυξη... γιατι οταν εισαι παντα "στο θεμα" και στη "σωστη γραμμη" πολλες φορες σε τρωει η ρουτινα Συγνωμη Mihalaki Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.118 31-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και για να έχουμε καλό ρωτημα, ποια είναι η ακριβής ημερομηνία; Click για ανάπτυξη... 28-29 Νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:44 Ο EL GATO έγραψε: #6.119 31-08-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 28-29 Νοεμβρη Click για ανάπτυξη... Καλά... Θα κοιτάξω τα κιταπια μου και αν μπορώ θα περάσω μια βόλτα. Άνευ γατιου φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.120 31-08-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλά... Θα κοιτάξω τα κιταπια μου και αν μπορώ θα περάσω μια βόλτα. Άνευ γατιου φυσικά. Click για ανάπτυξη... κερναμε πορτοκαλαδιτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 304 305 306 307 308 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 306 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 306 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα τα Μεην Κουν που θα παρουν μερος στην Εκθεση Μορφολογιας Γατας το Νοεμβρη, παρακαλουνται να ειναι μπανιαρισμενα μπηκα εντος Click για ανάπτυξη... Και για να έχουμε καλό ρωτημα, ποια είναι η ακριβής ημερομηνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.117 31-08-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες το ψέμματα... Click για ανάπτυξη... γιατι οταν εισαι παντα "στο θεμα" και στη "σωστη γραμμη" πολλες φορες σε τρωει η ρουτινα Συγνωμη Mihalaki Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.118 31-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και για να έχουμε καλό ρωτημα, ποια είναι η ακριβής ημερομηνία; Click για ανάπτυξη... 28-29 Νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:44 Ο EL GATO έγραψε: #6.119 31-08-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 28-29 Νοεμβρη Click για ανάπτυξη... Καλά... Θα κοιτάξω τα κιταπια μου και αν μπορώ θα περάσω μια βόλτα. Άνευ γατιου φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.120 31-08-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλά... Θα κοιτάξω τα κιταπια μου και αν μπορώ θα περάσω μια βόλτα. Άνευ γατιου φυσικά. Click για ανάπτυξη... κερναμε πορτοκαλαδιτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 304 305 306 307 308 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 306 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 306 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες το ψέμματα... Click για ανάπτυξη... γιατι οταν εισαι παντα "στο θεμα" και στη "σωστη γραμμη" πολλες φορες σε τρωει η ρουτινα Συγνωμη Mihalaki Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.118 31-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και για να έχουμε καλό ρωτημα, ποια είναι η ακριβής ημερομηνία; Click για ανάπτυξη... 28-29 Νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:44 Ο EL GATO έγραψε: #6.119 31-08-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 28-29 Νοεμβρη Click για ανάπτυξη... Καλά... Θα κοιτάξω τα κιταπια μου και αν μπορώ θα περάσω μια βόλτα. Άνευ γατιου φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.120 31-08-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλά... Θα κοιτάξω τα κιταπια μου και αν μπορώ θα περάσω μια βόλτα. Άνευ γατιου φυσικά. Click για ανάπτυξη... κερναμε πορτοκαλαδιτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 304 305 306 307 308 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 306 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 306 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και για να έχουμε καλό ρωτημα, ποια είναι η ακριβής ημερομηνία; Click για ανάπτυξη... 28-29 Νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:44 Ο EL GATO έγραψε: #6.119 31-08-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 28-29 Νοεμβρη Click για ανάπτυξη... Καλά... Θα κοιτάξω τα κιταπια μου και αν μπορώ θα περάσω μια βόλτα. Άνευ γατιου φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.120 31-08-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλά... Θα κοιτάξω τα κιταπια μου και αν μπορώ θα περάσω μια βόλτα. Άνευ γατιου φυσικά. Click για ανάπτυξη... κερναμε πορτοκαλαδιτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 304 305 306 307 308 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 306 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 306 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 28-29 Νοεμβρη Click για ανάπτυξη... Καλά... Θα κοιτάξω τα κιταπια μου και αν μπορώ θα περάσω μια βόλτα. Άνευ γατιου φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.120 31-08-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλά... Θα κοιτάξω τα κιταπια μου και αν μπορώ θα περάσω μια βόλτα. Άνευ γατιου φυσικά. Click για ανάπτυξη... κερναμε πορτοκαλαδιτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλά... Θα κοιτάξω τα κιταπια μου και αν μπορώ θα περάσω μια βόλτα. Άνευ γατιου φυσικά. Click για ανάπτυξη... κερναμε πορτοκαλαδιτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.