Τα Μaine Coon-άκια!!

Kυρια Νεκταρια? Εσεις ειστε και Προεδρος του ΕΟΓ ετσι δεν ειναι?
Θα μπορουσα κι εγω να συμμετεχω στις συζητησεις σας που δεν εχω Μεην Κουν? :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kυρια Νεκταρια? Εσεις ειστε και Προεδρος του ΕΟΓ ετσι δεν ειναι?
Θα μπορουσα κι εγω να συμμετεχω στις συζητησεις σας που δεν εχω Μεην Κουν? :redface:
Κυρια Γιουλη σε τι μπορω να σας φανω χρησιμη?;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κυρια Γιουλη σε τι μπορω να σας φανω χρησιμη?;)
θελω ενα BOB κι ενα BIS για την επομενη εκθεση! Γινεται αυτο παρακαλω?:D
:lol::lol::lol::lol:

καμια φορα παρεκτρεπονται οι μειν κουνατοι και οι φιλοι τους...:P
Αν θελεις ομως κατι να ρωτησεις για τη φυλη, ειναι προθυμοι να σου απαντησουν;):D:D

Το ξέρω, μου έχουν απαντήσει και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό!

Δικιο εχεις. Αντι να το συνεχιζεις, λοιπον, και για να αλλαξουμε θεμα δηλαδη, εσυ εχεις/θα παρεις MC?

Πολυ φιλικα.

Είχα γράψει παραπάνω ότι έχει η μητέρα μου ένα που της χάρισαν πρόσφατα και είχα βάλει και μια μέτρια φωτογραφία.
Επειδή είχε πάρα πολλούς κόμπους, αναγκαστήκαμε να την κουρέψουμε και ήταν ένα χάλι!!:cry:

Τώρα έχει μεγαλώσει πάλι το τρίχωμα και είναι κούκλα!
Με την πρώτη ευκαιρία θα την βγάλω φωτό.

Τι είναι αυτά; Να μαθαίνουμε κι εμείς οι ασχετοι.:redface:

Τι είναι αυτά; Να μαθαίνουμε κι εμείς οι ασχετοι.:redface:
εσεις να πατε να κανετε μπανιο να φαινεται το χρωμα σας:lol:
ειναι οι διακρισεις που ειχε παρει η Σεμελη:P

Το ξέρω, μου έχουν απαντήσει και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό!

Είχα γράψει παραπάνω ότι έχει η μητέρα μου ένα που της χάρισαν πρόσφατα και είχα βάλει και μια μέτρια φωτογραφία.
Επειδή είχε πάρα πολλούς κόμπους, αναγκαστήκαμε να την κουρέψουμε και ήταν ένα χάλι!!:cry:

Τώρα έχει μεγαλώσει πάλι το τρίχωμα και είναι κούκλα!
Με την πρώτη ευκαιρία θα την βγάλω φωτό.

κάτι θυμάμαι τώρα που το λες. Όσο για το σπαμ, θα το συνηθισεις εδώ μέσα. Είναι κάποια Γιουλη και κάποια Νεκταρια εδώ μέσα, που κάνουν το thread άνω κάτω. Ενώ εγώ είμαι πάντα μέσα στο θέμα.

το τσεπακι σου ειναι κοριτσι μου τα κυπελλα:)Η Σεμελη ποτε θα μεινει εγκυος;):P

κάτι θυμάμαι τώρα που το λες. Όσο για το σπαμ, θα το συνηθισεις εδώ μέσα. Είναι κάποια Γιουλη και κάποια Νεκταρια εδώ μέσα, που κάνουν το thread άνω κάτω. Ενώ εγώ είμαι πάντα μέσα στο θέμα.
πραγματι...ξερεις τι ειναι να μιλας σε εναν αντρα για ωραιες γυναικες κι αυτος να σε αγνοει και να μιλαει μονο για το γατο του?:P:lol:
το τσεπακι σου ειναι κοριτσι μου τα κυπελλα:)Η Σεμελη ποτε θα μεινει εγκυος;):P
που θες μαρη να ξερω ποτε θα μεινει εγκυος? :lol::lol::lol:
περιμενω οιστρο της...αν και τη κοβω να μας κανει του χρονου μωρα...:hmm:
που το προτιμω βεβαια να προλαβω και την εκθεση;)

εσεις να πατε να κανετε μπανιο να φαινεται το χρωμα σας:lol:

Δεν έχω τέτοιου είδους κολληματα κυρία μου.

Δεν έχω τέτοιου είδους κολληματα κυρία μου.
το ξερω, γι'αυτο σε πειραζω:P

Ασε που σπαμαρεις πάλι.... :P
αυτη ειναι η ομορφια της ζωης:cool:...τα "εκτος θεματος":P

Ολα τα Μεην Κουν που θα παρουν μερος στην Εκθεση Μορφολογιας Γατας το Νοεμβρη, παρακαλουνται να ειναι μπανιαρισμενα:rolleyes:
μπηκα εντος :lol::lol:

Ολα τα Μεην Κουν που θα παρουν μερος στην Εκθεση Μορφολογιας Γατας το Νοεμβρη, παρακαλουνται να ειναι μπανιαρισμενα:rolleyes:
μπηκα εντος :lol::lol:

Και για να έχουμε καλό ρωτημα, ποια είναι η ακριβής ημερομηνία;

Πες το ψέμματα...
γιατι οταν εισαι παντα "στο θεμα" και στη "σωστη γραμμη" πολλες φορες σε τρωει η ρουτινα:/:
Συγνωμη Mihalaki:redface:

Και για να έχουμε καλό ρωτημα, ποια είναι η ακριβής ημερομηνία;
28-29 Νοεμβρη

28-29 Νοεμβρη

Καλά... Θα κοιτάξω τα κιταπια μου και αν μπορώ θα περάσω μια βόλτα. Άνευ γατιου φυσικά.

Καλά... Θα κοιτάξω τα κιταπια μου και αν μπορώ θα περάσω μια βόλτα. Άνευ γατιου φυσικά.
κερναμε πορτοκαλαδιτσα:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back