Τα Μaine Coon-άκια!!

δεν ξερω για ποιο παιχνιδι μιλατε κυρια Χριστινα! :rolleyes:
Εγω φροντιζω να ειμαι απλα παντα στο θεμα και ποτε off:rolleyes:
chinese_character_scripts.gif

:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βεβαίως! Στη βιβλιοθήκη μου έχω πολλά. Περάστε από την οικία μου να σας τα δείξω.
αυτη στο i phone που γυριζεις με το δαχτυλακι τις σελλιδες κανει? :rolleyes:
ο γατουλης στο avatar ειναι δικος σας ?

Κυρια Χριστινα, κανετε κι εσεις Ιαπωνικα?? :up:
Ενδιαφερουσα γλωσσα μας μοιρασαν κατι φυλλαδια στο κατηχητικο:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εννοω οτι ο κυριος Παυλης εχει ποικιλες γνωσεις που θα φαινοταν ιδιαιτερα χρησιμες στην κυρια Γιουλη.

Ααα μάλιστα. Μα ειναι καλο να εχει κάποιος εγκυκλοπαιδική μόρφωση αν αυτο εννοείτε κυρία μου. :up:

Η Δωρα Αναστασια μου, αναφέρεται στην ευρυμαθεια μου. Δηλαδή ότι εκτός από Coons, γνωρίζω και αλλά πράγματα. Αυτό. Μα τι φανταστηκες;
Μα Παύλο μου πριν καν μου απαντήσεις κι εγώ αυτο κατάλαβα θα το δεις σε επόμενο ποστ μου ... Μονον που άργησα να το ανεβάσω γιατι ειχε κολλήσει ο υπολογιστής για λίγο κ με πεταγε οξω:lol:

σας παρακαλω κυρια bunny...δεν εκφραζομαι ποτε ετσι:down::rolleyes:

α δεν μου αρεσουν...:redface:εχουν προγναθισμο:rolleyes:
:rolleyes:
Μπα???? Χ$#$%τήκαμε:lol::P

Κυρια Χριστινα, κανετε κι εσεις Ιαπωνικα?? :up:
Ενδιαφερουσα γλωσσα μας μοιρασαν κατι φυλλαδια στο κατηχητικο:rolleyes:
Ωωωχου!:blink:Κυρία Γιούλη το βαριέμαι αυτό το παιχνίδι,γιατί δεν κάνουμε το ανάποδο;:P

Μα Παύλο μου πριν καν μου απαντήσεις κι εγώ αυτο κατάλαβα θα το δεις σε επόμενο ποστ μου ... Μονον που άργησα να το ανεβάσω γιατι ειχε κολλήσει ο υπολογιστής για λίγο κ με πεταγε οξω:lol:

Μπα???? Χ$#$%τήκαμε:lol::P
Μα πως εκφραζεστε κυρια staman2? Εχετε μηπως γατακι με προγναθισμο?:redface:
Μια φιλη μου εχει ενα Περσικο και λεει οτι χασμουριεται σα νυχτεριδακι:D

Όχι! Αυτή στο iPhone δεν κάνει. ΜΌΝΟ αυτή στο σπιτι μου.
Και ναι, ο γάτος δικός μου είναι.

Όχι! Αυτή στο iPhone δεν κάνει. ΜΌΝΟ αυτή στο σπιτι μου.
Και ναι, ο γάτος δικός μου είναι.
πως τον λενε? :)
ειναι χαδιαρης? Εχει μεγαλη ουρα? :)

πως τον λενε? :)
ειναι χαδιαρης? Εχει μεγαλη ουρα? :)

Τον λένε Μουψη, δεν είναι χαδιαρης και έχει σχετικά μεγάλη ουρά.
Κάτι άλλο διδα Γιουλη;

Παίζουμε κάποιο παιχνίδι αξιότιμη κυρία Γιούλη;:confused::lol:
Τι του κανετε του παιδιου ατιμες:lol:

Βεβαίως! Στη βιβλιοθήκη μου έχω πολλά. Περάστε από την οικία μου να σας τα δείξω.
Αυτες οι προτασεις μου θυμιζουν αλλα πραγματα:whistle::whistle::whistle:

Μια μεταφραση παρακαλω:confused:

Κάτι άλλο διδα Γιουλη;
Eιμαι κυρια διαζευγμενη :redface::rolleyes:

Αχ! η Χριστινα ειναι παιδι? :redface:κι εγω την ελεγα κυρια

Μα πως εκφραζεστε κυρια staman2? Εχετε μηπως γατακι με προγναθισμο?:redface:
Μια φιλη μου εχει ενα Περσικο και λεει οτι χασμουριεται σα νυχτεριδακι:D
Ναι??? Ποια ειναι αυτή η κυρία???:) :lol:Μ΄αρεσουν κι εμενα τα νυχτεριδογατάκια:up::up::up:

Κάτι άλλο διδα Γιουλη;
Μα ποια ειναι αυτή η κυρία που κάνει τόσες πολλες ερωτήσεις??? Ας ενημερωθει λοιπόν διαβάζοντας απ΄την αρχή οοοοοοοοολο το θέμα των κουνακίων.
Εκτός αν ειναι τρολ:lol::lol::P(την έμαθα κι εγώ την έκφραση χιχιχιχι):lol:
Αν δεν συμμορφωθει Παύλο μου λέω να της στείλεις τον Μούψη για σφαλιάρες. Να της δώσει ένα καλό μάθημα με την ουρά του ...:):lol:

Αυτες οι προτασεις μου θυμιζουν αλλα πραγματα:whistle::whistle::whistle:

Δεν υπάρχουν πονηρές προτάσεις κυρία μου. Μόνο πο(ρ)νηρα μυαλά.
Ναι ναι.. Σε 'σας το λέω που σφυριζετε αδιάφορα.

Τι του κανετε του παιδιου ατιμες:lol:
Τίποτα δε μου κάνουν,απλά το παίζουμε λόρδοι της κακιάς ώρας!:P:lol:
Eιμαι κυρια διαζευγμενη :redface::rolleyes:

Αχ! η Χριστινα ειναι παιδι? :redface:κι εγω την ελεγα κυρια

Α,δεν παρεξηγούμεθα φίλτατη κυρία διαζευγμένη κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο Γιούλη.:):rolleyes:
Δεν υπάρχουν πονηρές προτάσεις κυρία μου. Μόνο πο(ρ)νηρα μυαλά.
Ναι ναι.. Σε 'σας το λέω που σφυριζετε αδιάφορα.
Το σωστό να λέγεται αγαπητέ κύριε Παύλη.:)

Μα ποια ειναι αυτή η κυρία που κάνει τόσες πολλες ερωτήσεις??? Ας ενημερωθει λοιπόν διαβάζοντας απ΄την αρχή οοοοοοοοολο το θέμα των κουνακίων.
Εκτός αν ειναι τρολ:lol::lol::P(την έμαθα κι εγώ την έκφραση χιχιχιχι):lol:
Αν δεν συμμορφωθει Παύλο μου λέω να της στείλεις τον Μούψη για σφαλιάρες. Να της δώσει ένα καλό μάθημα με την ουρά του ...:):lol:

Και γω υποψιαζομαι ότι είναι εγκαθετη. Θα το βρω όμως, που θα παει...
Έτσι και την περιλάβει ο Μουψης, ούτε ψυλλος στον κόρφο της.

Και γω υποψιαζομαι ότι είναι εγκαθετη. Θα το βρω όμως, που θα παει...
Έτσι και την περιλάβει ο Μουψης, ούτε ψυλλος στον κόρφο της.
Μωρέ τι στον κόρφο της!!! Στα μαλλιά της θα πάνε οι φύλλοι και θα τζιβιάσουν και μετά θα μεταφερθουν και στα γατόνια της και μετά χάθηκε:lol::lol::lol::lol::lol:

Μωρέ τι στον κόρφο της!!! Στα μαλλιά της θα πάνε οι φύλλοι και θα τζιβιάσουν και μετά θα μεταφερθουν και στα γατόνια της και μετά χάθηκε:lol::lol::lol::lol::lol:

Ε, δεν παιζεσαι....:lol::lol::lol:

Μα πως μ'αρεσουν οι συζητησεις επιπεδου...Κυριε Παυλη πολυ σας εκτιμω.Κυρια Γιουλη ειναι ανωτατου επιπεδου ο κυριος Παυλης μας,να περασετε οπωσδηποτε να σας δειξει τη βιβλιοθηκη του,το γατο με τη μεγαλη ουρα,και να πιειτε ενα αφεψημα βεβαιως βεβαιως.

Μα πως μ'αρεσουν οι συζητησεις επιπεδου...Κυριε Παυλη πολυ σας εκτιμω.Κυρια Γιουλη ειναι ανωτατου επιπεδου ο κυριος Παυλης μας,να περασετε οπωσδηποτε να σας δειξει τη βιβλιοθηκη του,το γατο με τη μεγαλη ουρα,και να πιειτε ενα αφεψημα βεβαιως βεβαιως.

Aλλα και σεις κυρια Δωρα δεν πατε πισω. Ανταποδιδω την εκτιμηση. Μπορει να εχετε τη φημη της κακιας μαυαραγοριτισσας, αλλα εγω που σας γνωριζω προσωπικα, διαψευδω ρητως και κατηγορηματικως αυτες τις κακοηθειες.
Και οσον αφορα στη συντηση με την κυρια Γιουλη, εχουμε συνεννοηθει με πμ.

Α,ευχαριστω πολυ η μαυραγοριτισσα (ενα νορβηγακι κερασμενο στο τρια).Πολυ χαιρομαι που θα κανετε σουαρε με την κυρια Γιουλη!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back