bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:31 Η bunny έγραψε: #6.561 18-09-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ξερω για ποιο παιχνιδι μιλατε κυρια Χριστινα! Εγω φροντιζω να ειμαι απλα παντα στο θεμα και ποτε off Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.562 18-09-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βεβαίως! Στη βιβλιοθήκη μου έχω πολλά. Περάστε από την οικία μου να σας τα δείξω. Click για ανάπτυξη... αυτη στο i phone που γυριζεις με το δαχτυλακι τις σελλιδες κανει? ο γατουλης στο avatar ειναι δικος σας ? Κυρια Χριστινα, κανετε κι εσεις Ιαπωνικα?? Ενδιαφερουσα γλωσσα μας μοιρασαν κατι φυλλαδια στο κατηχητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:38 Η staman2 έγραψε: #6.563 18-09-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω οτι ο κυριος Παυλης εχει ποικιλες γνωσεις που θα φαινοταν ιδιαιτερα χρησιμες στην κυρια Γιουλη. Click για ανάπτυξη... Ααα μάλιστα. Μα ειναι καλο να εχει κάποιος εγκυκλοπαιδική μόρφωση αν αυτο εννοείτε κυρία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:42 Η staman2 έγραψε: #6.564 18-09-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Η Δωρα Αναστασια μου, αναφέρεται στην ευρυμαθεια μου. Δηλαδή ότι εκτός από Coons, γνωρίζω και αλλά πράγματα. Αυτό. Μα τι φανταστηκες; Click για ανάπτυξη... Μα Παύλο μου πριν καν μου απαντήσεις κι εγώ αυτο κατάλαβα θα το δεις σε επόμενο ποστ μου ... Μονον που άργησα να το ανεβάσω γιατι ειχε κολλήσει ο υπολογιστής για λίγο κ με πεταγε οξω Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σας παρακαλω κυρια bunny...δεν εκφραζομαι ποτε ετσι α δεν μου αρεσουν...εχουν προγναθισμο Click για ανάπτυξη... Μπα???? Χ$#$%τήκαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:48 Η bunny έγραψε: #6.565 18-09-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτη στο i phone που γυριζεις με το δαχτυλακι τις σελλιδες κανει? ο γατουλης στο avatar ειναι δικος σας ? Κυρια Χριστινα, κανετε κι εσεις Ιαπωνικα?? Ενδιαφερουσα γλωσσα μας μοιρασαν κατι φυλλαδια στο κατηχητικο Click για ανάπτυξη... Ωωωχου!Κυρία Γιούλη το βαριέμαι αυτό το παιχνίδι,γιατί δεν κάνουμε το ανάποδο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.566 18-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα Παύλο μου πριν καν μου απαντήσεις κι εγώ αυτο κατάλαβα θα το δεις σε επόμενο ποστ μου ... Μονον που άργησα να το ανεβάσω γιατι ειχε κολλήσει ο υπολογιστής για λίγο κ με πεταγε οξω Μπα???? Χ$#$%τήκαμε Click για ανάπτυξη... Μα πως εκφραζεστε κυρια staman2? Εχετε μηπως γατακι με προγναθισμο? Μια φιλη μου εχει ενα Περσικο και λεει οτι χασμουριεται σα νυχτεριδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Ο EL GATO έγραψε: #6.567 18-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτη στο i phone που γυριζεις με το δαχτυλακι τις σελλιδες κανει? ο γατουλης στο avatar ειναι δικος σας ? Click για ανάπτυξη... Όχι! Αυτή στο iPhone δεν κάνει. ΜΌΝΟ αυτή στο σπιτι μου. Και ναι, ο γάτος δικός μου είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.568 18-09-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Όχι! Αυτή στο iPhone δεν κάνει. ΜΌΝΟ αυτή στο σπιτι μου. Και ναι, ο γάτος δικός μου είναι. Click για ανάπτυξη... πως τον λενε? ειναι χαδιαρης? Εχει μεγαλη ουρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:31 Ο EL GATO έγραψε: #6.569 18-09-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως τον λενε? ειναι χαδιαρης? Εχει μεγαλη ουρα? Click για ανάπτυξη... Τον λένε Μουψη, δεν είναι χαδιαρης και έχει σχετικά μεγάλη ουρά. Κάτι άλλο διδα Γιουλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:39 Η Νεκταρια έγραψε: #6.570 18-09-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Παίζουμε κάποιο παιχνίδι αξιότιμη κυρία Γιούλη; Click για ανάπτυξη... Τι του κανετε του παιδιου ατιμες Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βεβαίως! Στη βιβλιοθήκη μου έχω πολλά. Περάστε από την οικία μου να σας τα δείξω. Click για ανάπτυξη... Αυτες οι προτασεις μου θυμιζουν αλλα πραγματα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Click για ανάπτυξη... Μια μεταφραση παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.571 18-09-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τον λένε Μουψη, δεν είναι χαδιαρης και έχει σχετικά μεγάλη ουρά. Κάτι άλλο διδα Γιουλη; Click για ανάπτυξη... Eιμαι κυρια διαζευγμενη Αχ! η Χριστινα ειναι παιδι? κι εγω την ελεγα κυρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:50 Η staman2 έγραψε: #6.572 18-09-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα πως εκφραζεστε κυρια staman2? Εχετε μηπως γατακι με προγναθισμο? Μια φιλη μου εχει ενα Περσικο και λεει οτι χασμουριεται σα νυχτεριδακι Click για ανάπτυξη... Ναι??? Ποια ειναι αυτή η κυρία??? Μ΄αρεσουν κι εμενα τα νυχτεριδογατάκια Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τον λένε Μουψη, δεν είναι χαδιαρης και έχει σχετικά μεγάλη ουρά. Κάτι άλλο διδα Γιουλη; Click για ανάπτυξη... Μα ποια ειναι αυτή η κυρία που κάνει τόσες πολλες ερωτήσεις??? Ας ενημερωθει λοιπόν διαβάζοντας απ΄την αρχή οοοοοοοοολο το θέμα των κουνακίων. Εκτός αν ειναι τρολ(την έμαθα κι εγώ την έκφραση χιχιχιχι) Αν δεν συμμορφωθει Παύλο μου λέω να της στείλεις τον Μούψη για σφαλιάρες. Να της δώσει ένα καλό μάθημα με την ουρά του ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:04 Ο EL GATO έγραψε: #6.573 18-09-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αυτες οι προτασεις μου θυμιζουν αλλα πραγματα Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν πονηρές προτάσεις κυρία μου. Μόνο πο(ρ)νηρα μυαλά. Ναι ναι.. Σε 'σας το λέω που σφυριζετε αδιάφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Η bunny έγραψε: #6.574 18-09-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι του κανετε του παιδιου ατιμες Click για ανάπτυξη... Τίποτα δε μου κάνουν,απλά το παίζουμε λόρδοι της κακιάς ώρας! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιμαι κυρια διαζευγμενη Αχ! η Χριστινα ειναι παιδι? κι εγω την ελεγα κυρια Click για ανάπτυξη... Α,δεν παρεξηγούμεθα φίλτατη κυρία διαζευγμένη κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο Γιούλη. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν υπάρχουν πονηρές προτάσεις κυρία μου. Μόνο πο(ρ)νηρα μυαλά. Ναι ναι.. Σε 'σας το λέω που σφυριζετε αδιάφορα. Click για ανάπτυξη... Το σωστό να λέγεται αγαπητέ κύριε Παύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #6.575 18-09-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα ποια ειναι αυτή η κυρία που κάνει τόσες πολλες ερωτήσεις??? Ας ενημερωθει λοιπόν διαβάζοντας απ΄την αρχή οοοοοοοοολο το θέμα των κουνακίων. Εκτός αν ειναι τρολ(την έμαθα κι εγώ την έκφραση χιχιχιχι) Αν δεν συμμορφωθει Παύλο μου λέω να της στείλεις τον Μούψη για σφαλιάρες. Να της δώσει ένα καλό μάθημα με την ουρά του ... Click για ανάπτυξη... Και γω υποψιαζομαι ότι είναι εγκαθετη. Θα το βρω όμως, που θα παει... Έτσι και την περιλάβει ο Μουψης, ούτε ψυλλος στον κόρφο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η staman2 έγραψε: #6.576 18-09-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω υποψιαζομαι ότι είναι εγκαθετη. Θα το βρω όμως, που θα παει... Έτσι και την περιλάβει ο Μουψης, ούτε ψυλλος στον κόρφο της. Click για ανάπτυξη... Μωρέ τι στον κόρφο της!!! Στα μαλλιά της θα πάνε οι φύλλοι και θα τζιβιάσουν και μετά θα μεταφερθουν και στα γατόνια της και μετά χάθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:15 Ο EL GATO έγραψε: #6.577 18-09-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μωρέ τι στον κόρφο της!!! Στα μαλλιά της θα πάνε οι φύλλοι και θα τζιβιάσουν και μετά θα μεταφερθουν και στα γατόνια της και μετά χάθηκε Click για ανάπτυξη... Ε, δεν παιζεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:38 Η moukelis έγραψε: #6.578 18-09-09 16:38 Μα πως μ'αρεσουν οι συζητησεις επιπεδου...Κυριε Παυλη πολυ σας εκτιμω.Κυρια Γιουλη ειναι ανωτατου επιπεδου ο κυριος Παυλης μας,να περασετε οπωσδηποτε να σας δειξει τη βιβλιοθηκη του,το γατο με τη μεγαλη ουρα,και να πιειτε ενα αφεψημα βεβαιως βεβαιως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:53 Ο EL GATO έγραψε: #6.579 18-09-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα πως μ'αρεσουν οι συζητησεις επιπεδου...Κυριε Παυλη πολυ σας εκτιμω.Κυρια Γιουλη ειναι ανωτατου επιπεδου ο κυριος Παυλης μας,να περασετε οπωσδηποτε να σας δειξει τη βιβλιοθηκη του,το γατο με τη μεγαλη ουρα,και να πιειτε ενα αφεψημα βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Aλλα και σεις κυρια Δωρα δεν πατε πισω. Ανταποδιδω την εκτιμηση. Μπορει να εχετε τη φημη της κακιας μαυαραγοριτισσας, αλλα εγω που σας γνωριζω προσωπικα, διαψευδω ρητως και κατηγορηματικως αυτες τις κακοηθειες. Και οσον αφορα στη συντηση με την κυρια Γιουλη, εχουμε συνεννοηθει με πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #6.580 18-09-09 19:02 Α,ευχαριστω πολυ η μαυραγοριτισσα (ενα νορβηγακι κερασμενο στο τρια).Πολυ χαιρομαι που θα κανετε σουαρε με την κυρια Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 327 328 329 330 331 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 329 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 329 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ξερω για ποιο παιχνιδι μιλατε κυρια Χριστινα! Εγω φροντιζω να ειμαι απλα παντα στο θεμα και ποτε off Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.562 18-09-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βεβαίως! Στη βιβλιοθήκη μου έχω πολλά. Περάστε από την οικία μου να σας τα δείξω. Click για ανάπτυξη... αυτη στο i phone που γυριζεις με το δαχτυλακι τις σελλιδες κανει? ο γατουλης στο avatar ειναι δικος σας ? Κυρια Χριστινα, κανετε κι εσεις Ιαπωνικα?? Ενδιαφερουσα γλωσσα μας μοιρασαν κατι φυλλαδια στο κατηχητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:38 Η staman2 έγραψε: #6.563 18-09-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω οτι ο κυριος Παυλης εχει ποικιλες γνωσεις που θα φαινοταν ιδιαιτερα χρησιμες στην κυρια Γιουλη. Click για ανάπτυξη... Ααα μάλιστα. Μα ειναι καλο να εχει κάποιος εγκυκλοπαιδική μόρφωση αν αυτο εννοείτε κυρία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:42 Η staman2 έγραψε: #6.564 18-09-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Η Δωρα Αναστασια μου, αναφέρεται στην ευρυμαθεια μου. Δηλαδή ότι εκτός από Coons, γνωρίζω και αλλά πράγματα. Αυτό. Μα τι φανταστηκες; Click για ανάπτυξη... Μα Παύλο μου πριν καν μου απαντήσεις κι εγώ αυτο κατάλαβα θα το δεις σε επόμενο ποστ μου ... Μονον που άργησα να το ανεβάσω γιατι ειχε κολλήσει ο υπολογιστής για λίγο κ με πεταγε οξω Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σας παρακαλω κυρια bunny...δεν εκφραζομαι ποτε ετσι α δεν μου αρεσουν...εχουν προγναθισμο Click για ανάπτυξη... Μπα???? Χ$#$%τήκαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:48 Η bunny έγραψε: #6.565 18-09-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτη στο i phone που γυριζεις με το δαχτυλακι τις σελλιδες κανει? ο γατουλης στο avatar ειναι δικος σας ? Κυρια Χριστινα, κανετε κι εσεις Ιαπωνικα?? Ενδιαφερουσα γλωσσα μας μοιρασαν κατι φυλλαδια στο κατηχητικο Click για ανάπτυξη... Ωωωχου!Κυρία Γιούλη το βαριέμαι αυτό το παιχνίδι,γιατί δεν κάνουμε το ανάποδο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.566 18-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα Παύλο μου πριν καν μου απαντήσεις κι εγώ αυτο κατάλαβα θα το δεις σε επόμενο ποστ μου ... Μονον που άργησα να το ανεβάσω γιατι ειχε κολλήσει ο υπολογιστής για λίγο κ με πεταγε οξω Μπα???? Χ$#$%τήκαμε Click για ανάπτυξη... Μα πως εκφραζεστε κυρια staman2? Εχετε μηπως γατακι με προγναθισμο? Μια φιλη μου εχει ενα Περσικο και λεει οτι χασμουριεται σα νυχτεριδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Ο EL GATO έγραψε: #6.567 18-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτη στο i phone που γυριζεις με το δαχτυλακι τις σελλιδες κανει? ο γατουλης στο avatar ειναι δικος σας ? Click για ανάπτυξη... Όχι! Αυτή στο iPhone δεν κάνει. ΜΌΝΟ αυτή στο σπιτι μου. Και ναι, ο γάτος δικός μου είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.568 18-09-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Όχι! Αυτή στο iPhone δεν κάνει. ΜΌΝΟ αυτή στο σπιτι μου. Και ναι, ο γάτος δικός μου είναι. Click για ανάπτυξη... πως τον λενε? ειναι χαδιαρης? Εχει μεγαλη ουρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:31 Ο EL GATO έγραψε: #6.569 18-09-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως τον λενε? ειναι χαδιαρης? Εχει μεγαλη ουρα? Click για ανάπτυξη... Τον λένε Μουψη, δεν είναι χαδιαρης και έχει σχετικά μεγάλη ουρά. Κάτι άλλο διδα Γιουλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:39 Η Νεκταρια έγραψε: #6.570 18-09-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Παίζουμε κάποιο παιχνίδι αξιότιμη κυρία Γιούλη; Click για ανάπτυξη... Τι του κανετε του παιδιου ατιμες Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βεβαίως! Στη βιβλιοθήκη μου έχω πολλά. Περάστε από την οικία μου να σας τα δείξω. Click για ανάπτυξη... Αυτες οι προτασεις μου θυμιζουν αλλα πραγματα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Click για ανάπτυξη... Μια μεταφραση παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.571 18-09-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τον λένε Μουψη, δεν είναι χαδιαρης και έχει σχετικά μεγάλη ουρά. Κάτι άλλο διδα Γιουλη; Click για ανάπτυξη... Eιμαι κυρια διαζευγμενη Αχ! η Χριστινα ειναι παιδι? κι εγω την ελεγα κυρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:50 Η staman2 έγραψε: #6.572 18-09-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα πως εκφραζεστε κυρια staman2? Εχετε μηπως γατακι με προγναθισμο? Μια φιλη μου εχει ενα Περσικο και λεει οτι χασμουριεται σα νυχτεριδακι Click για ανάπτυξη... Ναι??? Ποια ειναι αυτή η κυρία??? Μ΄αρεσουν κι εμενα τα νυχτεριδογατάκια Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τον λένε Μουψη, δεν είναι χαδιαρης και έχει σχετικά μεγάλη ουρά. Κάτι άλλο διδα Γιουλη; Click για ανάπτυξη... Μα ποια ειναι αυτή η κυρία που κάνει τόσες πολλες ερωτήσεις??? Ας ενημερωθει λοιπόν διαβάζοντας απ΄την αρχή οοοοοοοοολο το θέμα των κουνακίων. Εκτός αν ειναι τρολ(την έμαθα κι εγώ την έκφραση χιχιχιχι) Αν δεν συμμορφωθει Παύλο μου λέω να της στείλεις τον Μούψη για σφαλιάρες. Να της δώσει ένα καλό μάθημα με την ουρά του ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:04 Ο EL GATO έγραψε: #6.573 18-09-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αυτες οι προτασεις μου θυμιζουν αλλα πραγματα Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν πονηρές προτάσεις κυρία μου. Μόνο πο(ρ)νηρα μυαλά. Ναι ναι.. Σε 'σας το λέω που σφυριζετε αδιάφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Η bunny έγραψε: #6.574 18-09-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι του κανετε του παιδιου ατιμες Click για ανάπτυξη... Τίποτα δε μου κάνουν,απλά το παίζουμε λόρδοι της κακιάς ώρας! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιμαι κυρια διαζευγμενη Αχ! η Χριστινα ειναι παιδι? κι εγω την ελεγα κυρια Click για ανάπτυξη... Α,δεν παρεξηγούμεθα φίλτατη κυρία διαζευγμένη κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο Γιούλη. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν υπάρχουν πονηρές προτάσεις κυρία μου. Μόνο πο(ρ)νηρα μυαλά. Ναι ναι.. Σε 'σας το λέω που σφυριζετε αδιάφορα. Click για ανάπτυξη... Το σωστό να λέγεται αγαπητέ κύριε Παύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #6.575 18-09-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα ποια ειναι αυτή η κυρία που κάνει τόσες πολλες ερωτήσεις??? Ας ενημερωθει λοιπόν διαβάζοντας απ΄την αρχή οοοοοοοοολο το θέμα των κουνακίων. Εκτός αν ειναι τρολ(την έμαθα κι εγώ την έκφραση χιχιχιχι) Αν δεν συμμορφωθει Παύλο μου λέω να της στείλεις τον Μούψη για σφαλιάρες. Να της δώσει ένα καλό μάθημα με την ουρά του ... Click για ανάπτυξη... Και γω υποψιαζομαι ότι είναι εγκαθετη. Θα το βρω όμως, που θα παει... Έτσι και την περιλάβει ο Μουψης, ούτε ψυλλος στον κόρφο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η staman2 έγραψε: #6.576 18-09-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω υποψιαζομαι ότι είναι εγκαθετη. Θα το βρω όμως, που θα παει... Έτσι και την περιλάβει ο Μουψης, ούτε ψυλλος στον κόρφο της. Click για ανάπτυξη... Μωρέ τι στον κόρφο της!!! Στα μαλλιά της θα πάνε οι φύλλοι και θα τζιβιάσουν και μετά θα μεταφερθουν και στα γατόνια της και μετά χάθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:15 Ο EL GATO έγραψε: #6.577 18-09-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μωρέ τι στον κόρφο της!!! Στα μαλλιά της θα πάνε οι φύλλοι και θα τζιβιάσουν και μετά θα μεταφερθουν και στα γατόνια της και μετά χάθηκε Click για ανάπτυξη... Ε, δεν παιζεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:38 Η moukelis έγραψε: #6.578 18-09-09 16:38 Μα πως μ'αρεσουν οι συζητησεις επιπεδου...Κυριε Παυλη πολυ σας εκτιμω.Κυρια Γιουλη ειναι ανωτατου επιπεδου ο κυριος Παυλης μας,να περασετε οπωσδηποτε να σας δειξει τη βιβλιοθηκη του,το γατο με τη μεγαλη ουρα,και να πιειτε ενα αφεψημα βεβαιως βεβαιως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:53 Ο EL GATO έγραψε: #6.579 18-09-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα πως μ'αρεσουν οι συζητησεις επιπεδου...Κυριε Παυλη πολυ σας εκτιμω.Κυρια Γιουλη ειναι ανωτατου επιπεδου ο κυριος Παυλης μας,να περασετε οπωσδηποτε να σας δειξει τη βιβλιοθηκη του,το γατο με τη μεγαλη ουρα,και να πιειτε ενα αφεψημα βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Aλλα και σεις κυρια Δωρα δεν πατε πισω. Ανταποδιδω την εκτιμηση. Μπορει να εχετε τη φημη της κακιας μαυαραγοριτισσας, αλλα εγω που σας γνωριζω προσωπικα, διαψευδω ρητως και κατηγορηματικως αυτες τις κακοηθειες. Και οσον αφορα στη συντηση με την κυρια Γιουλη, εχουμε συνεννοηθει με πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #6.580 18-09-09 19:02 Α,ευχαριστω πολυ η μαυραγοριτισσα (ενα νορβηγακι κερασμενο στο τρια).Πολυ χαιρομαι που θα κανετε σουαρε με την κυρια Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 327 328 329 330 331 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 329 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 329 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βεβαίως! Στη βιβλιοθήκη μου έχω πολλά. Περάστε από την οικία μου να σας τα δείξω. Click για ανάπτυξη... αυτη στο i phone που γυριζεις με το δαχτυλακι τις σελλιδες κανει? ο γατουλης στο avatar ειναι δικος σας ? Κυρια Χριστινα, κανετε κι εσεις Ιαπωνικα?? Ενδιαφερουσα γλωσσα μας μοιρασαν κατι φυλλαδια στο κατηχητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:38 Η staman2 έγραψε: #6.563 18-09-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω οτι ο κυριος Παυλης εχει ποικιλες γνωσεις που θα φαινοταν ιδιαιτερα χρησιμες στην κυρια Γιουλη. Click για ανάπτυξη... Ααα μάλιστα. Μα ειναι καλο να εχει κάποιος εγκυκλοπαιδική μόρφωση αν αυτο εννοείτε κυρία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:42 Η staman2 έγραψε: #6.564 18-09-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Η Δωρα Αναστασια μου, αναφέρεται στην ευρυμαθεια μου. Δηλαδή ότι εκτός από Coons, γνωρίζω και αλλά πράγματα. Αυτό. Μα τι φανταστηκες; Click για ανάπτυξη... Μα Παύλο μου πριν καν μου απαντήσεις κι εγώ αυτο κατάλαβα θα το δεις σε επόμενο ποστ μου ... Μονον που άργησα να το ανεβάσω γιατι ειχε κολλήσει ο υπολογιστής για λίγο κ με πεταγε οξω Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σας παρακαλω κυρια bunny...δεν εκφραζομαι ποτε ετσι α δεν μου αρεσουν...εχουν προγναθισμο Click για ανάπτυξη... Μπα???? Χ$#$%τήκαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:48 Η bunny έγραψε: #6.565 18-09-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτη στο i phone που γυριζεις με το δαχτυλακι τις σελλιδες κανει? ο γατουλης στο avatar ειναι δικος σας ? Κυρια Χριστινα, κανετε κι εσεις Ιαπωνικα?? Ενδιαφερουσα γλωσσα μας μοιρασαν κατι φυλλαδια στο κατηχητικο Click για ανάπτυξη... Ωωωχου!Κυρία Γιούλη το βαριέμαι αυτό το παιχνίδι,γιατί δεν κάνουμε το ανάποδο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.566 18-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα Παύλο μου πριν καν μου απαντήσεις κι εγώ αυτο κατάλαβα θα το δεις σε επόμενο ποστ μου ... Μονον που άργησα να το ανεβάσω γιατι ειχε κολλήσει ο υπολογιστής για λίγο κ με πεταγε οξω Μπα???? Χ$#$%τήκαμε Click για ανάπτυξη... Μα πως εκφραζεστε κυρια staman2? Εχετε μηπως γατακι με προγναθισμο? Μια φιλη μου εχει ενα Περσικο και λεει οτι χασμουριεται σα νυχτεριδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Ο EL GATO έγραψε: #6.567 18-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτη στο i phone που γυριζεις με το δαχτυλακι τις σελλιδες κανει? ο γατουλης στο avatar ειναι δικος σας ? Click για ανάπτυξη... Όχι! Αυτή στο iPhone δεν κάνει. ΜΌΝΟ αυτή στο σπιτι μου. Και ναι, ο γάτος δικός μου είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.568 18-09-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Όχι! Αυτή στο iPhone δεν κάνει. ΜΌΝΟ αυτή στο σπιτι μου. Και ναι, ο γάτος δικός μου είναι. Click για ανάπτυξη... πως τον λενε? ειναι χαδιαρης? Εχει μεγαλη ουρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:31 Ο EL GATO έγραψε: #6.569 18-09-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως τον λενε? ειναι χαδιαρης? Εχει μεγαλη ουρα? Click για ανάπτυξη... Τον λένε Μουψη, δεν είναι χαδιαρης και έχει σχετικά μεγάλη ουρά. Κάτι άλλο διδα Γιουλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:39 Η Νεκταρια έγραψε: #6.570 18-09-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Παίζουμε κάποιο παιχνίδι αξιότιμη κυρία Γιούλη; Click για ανάπτυξη... Τι του κανετε του παιδιου ατιμες Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βεβαίως! Στη βιβλιοθήκη μου έχω πολλά. Περάστε από την οικία μου να σας τα δείξω. Click για ανάπτυξη... Αυτες οι προτασεις μου θυμιζουν αλλα πραγματα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Click για ανάπτυξη... Μια μεταφραση παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.571 18-09-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τον λένε Μουψη, δεν είναι χαδιαρης και έχει σχετικά μεγάλη ουρά. Κάτι άλλο διδα Γιουλη; Click για ανάπτυξη... Eιμαι κυρια διαζευγμενη Αχ! η Χριστινα ειναι παιδι? κι εγω την ελεγα κυρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:50 Η staman2 έγραψε: #6.572 18-09-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα πως εκφραζεστε κυρια staman2? Εχετε μηπως γατακι με προγναθισμο? Μια φιλη μου εχει ενα Περσικο και λεει οτι χασμουριεται σα νυχτεριδακι Click για ανάπτυξη... Ναι??? Ποια ειναι αυτή η κυρία??? Μ΄αρεσουν κι εμενα τα νυχτεριδογατάκια Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τον λένε Μουψη, δεν είναι χαδιαρης και έχει σχετικά μεγάλη ουρά. Κάτι άλλο διδα Γιουλη; Click για ανάπτυξη... Μα ποια ειναι αυτή η κυρία που κάνει τόσες πολλες ερωτήσεις??? Ας ενημερωθει λοιπόν διαβάζοντας απ΄την αρχή οοοοοοοοολο το θέμα των κουνακίων. Εκτός αν ειναι τρολ(την έμαθα κι εγώ την έκφραση χιχιχιχι) Αν δεν συμμορφωθει Παύλο μου λέω να της στείλεις τον Μούψη για σφαλιάρες. Να της δώσει ένα καλό μάθημα με την ουρά του ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:04 Ο EL GATO έγραψε: #6.573 18-09-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αυτες οι προτασεις μου θυμιζουν αλλα πραγματα Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν πονηρές προτάσεις κυρία μου. Μόνο πο(ρ)νηρα μυαλά. Ναι ναι.. Σε 'σας το λέω που σφυριζετε αδιάφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Η bunny έγραψε: #6.574 18-09-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι του κανετε του παιδιου ατιμες Click για ανάπτυξη... Τίποτα δε μου κάνουν,απλά το παίζουμε λόρδοι της κακιάς ώρας! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιμαι κυρια διαζευγμενη Αχ! η Χριστινα ειναι παιδι? κι εγω την ελεγα κυρια Click για ανάπτυξη... Α,δεν παρεξηγούμεθα φίλτατη κυρία διαζευγμένη κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο Γιούλη. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν υπάρχουν πονηρές προτάσεις κυρία μου. Μόνο πο(ρ)νηρα μυαλά. Ναι ναι.. Σε 'σας το λέω που σφυριζετε αδιάφορα. Click για ανάπτυξη... Το σωστό να λέγεται αγαπητέ κύριε Παύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #6.575 18-09-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα ποια ειναι αυτή η κυρία που κάνει τόσες πολλες ερωτήσεις??? Ας ενημερωθει λοιπόν διαβάζοντας απ΄την αρχή οοοοοοοοολο το θέμα των κουνακίων. Εκτός αν ειναι τρολ(την έμαθα κι εγώ την έκφραση χιχιχιχι) Αν δεν συμμορφωθει Παύλο μου λέω να της στείλεις τον Μούψη για σφαλιάρες. Να της δώσει ένα καλό μάθημα με την ουρά του ... Click για ανάπτυξη... Και γω υποψιαζομαι ότι είναι εγκαθετη. Θα το βρω όμως, που θα παει... Έτσι και την περιλάβει ο Μουψης, ούτε ψυλλος στον κόρφο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η staman2 έγραψε: #6.576 18-09-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω υποψιαζομαι ότι είναι εγκαθετη. Θα το βρω όμως, που θα παει... Έτσι και την περιλάβει ο Μουψης, ούτε ψυλλος στον κόρφο της. Click για ανάπτυξη... Μωρέ τι στον κόρφο της!!! Στα μαλλιά της θα πάνε οι φύλλοι και θα τζιβιάσουν και μετά θα μεταφερθουν και στα γατόνια της και μετά χάθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:15 Ο EL GATO έγραψε: #6.577 18-09-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μωρέ τι στον κόρφο της!!! Στα μαλλιά της θα πάνε οι φύλλοι και θα τζιβιάσουν και μετά θα μεταφερθουν και στα γατόνια της και μετά χάθηκε Click για ανάπτυξη... Ε, δεν παιζεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:38 Η moukelis έγραψε: #6.578 18-09-09 16:38 Μα πως μ'αρεσουν οι συζητησεις επιπεδου...Κυριε Παυλη πολυ σας εκτιμω.Κυρια Γιουλη ειναι ανωτατου επιπεδου ο κυριος Παυλης μας,να περασετε οπωσδηποτε να σας δειξει τη βιβλιοθηκη του,το γατο με τη μεγαλη ουρα,και να πιειτε ενα αφεψημα βεβαιως βεβαιως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:53 Ο EL GATO έγραψε: #6.579 18-09-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα πως μ'αρεσουν οι συζητησεις επιπεδου...Κυριε Παυλη πολυ σας εκτιμω.Κυρια Γιουλη ειναι ανωτατου επιπεδου ο κυριος Παυλης μας,να περασετε οπωσδηποτε να σας δειξει τη βιβλιοθηκη του,το γατο με τη μεγαλη ουρα,και να πιειτε ενα αφεψημα βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Aλλα και σεις κυρια Δωρα δεν πατε πισω. Ανταποδιδω την εκτιμηση. Μπορει να εχετε τη φημη της κακιας μαυαραγοριτισσας, αλλα εγω που σας γνωριζω προσωπικα, διαψευδω ρητως και κατηγορηματικως αυτες τις κακοηθειες. Και οσον αφορα στη συντηση με την κυρια Γιουλη, εχουμε συνεννοηθει με πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #6.580 18-09-09 19:02 Α,ευχαριστω πολυ η μαυραγοριτισσα (ενα νορβηγακι κερασμενο στο τρια).Πολυ χαιρομαι που θα κανετε σουαρε με την κυρια Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 327 328 329 330 331 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 329 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 329 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω οτι ο κυριος Παυλης εχει ποικιλες γνωσεις που θα φαινοταν ιδιαιτερα χρησιμες στην κυρια Γιουλη. Click για ανάπτυξη... Ααα μάλιστα. Μα ειναι καλο να εχει κάποιος εγκυκλοπαιδική μόρφωση αν αυτο εννοείτε κυρία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:42 Η staman2 έγραψε: #6.564 18-09-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Η Δωρα Αναστασια μου, αναφέρεται στην ευρυμαθεια μου. Δηλαδή ότι εκτός από Coons, γνωρίζω και αλλά πράγματα. Αυτό. Μα τι φανταστηκες; Click για ανάπτυξη... Μα Παύλο μου πριν καν μου απαντήσεις κι εγώ αυτο κατάλαβα θα το δεις σε επόμενο ποστ μου ... Μονον που άργησα να το ανεβάσω γιατι ειχε κολλήσει ο υπολογιστής για λίγο κ με πεταγε οξω Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σας παρακαλω κυρια bunny...δεν εκφραζομαι ποτε ετσι α δεν μου αρεσουν...εχουν προγναθισμο Click για ανάπτυξη... Μπα???? Χ$#$%τήκαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:48 Η bunny έγραψε: #6.565 18-09-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτη στο i phone που γυριζεις με το δαχτυλακι τις σελλιδες κανει? ο γατουλης στο avatar ειναι δικος σας ? Κυρια Χριστινα, κανετε κι εσεις Ιαπωνικα?? Ενδιαφερουσα γλωσσα μας μοιρασαν κατι φυλλαδια στο κατηχητικο Click για ανάπτυξη... Ωωωχου!Κυρία Γιούλη το βαριέμαι αυτό το παιχνίδι,γιατί δεν κάνουμε το ανάποδο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.566 18-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα Παύλο μου πριν καν μου απαντήσεις κι εγώ αυτο κατάλαβα θα το δεις σε επόμενο ποστ μου ... Μονον που άργησα να το ανεβάσω γιατι ειχε κολλήσει ο υπολογιστής για λίγο κ με πεταγε οξω Μπα???? Χ$#$%τήκαμε Click για ανάπτυξη... Μα πως εκφραζεστε κυρια staman2? Εχετε μηπως γατακι με προγναθισμο? Μια φιλη μου εχει ενα Περσικο και λεει οτι χασμουριεται σα νυχτεριδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Ο EL GATO έγραψε: #6.567 18-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτη στο i phone που γυριζεις με το δαχτυλακι τις σελλιδες κανει? ο γατουλης στο avatar ειναι δικος σας ? Click για ανάπτυξη... Όχι! Αυτή στο iPhone δεν κάνει. ΜΌΝΟ αυτή στο σπιτι μου. Και ναι, ο γάτος δικός μου είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.568 18-09-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Όχι! Αυτή στο iPhone δεν κάνει. ΜΌΝΟ αυτή στο σπιτι μου. Και ναι, ο γάτος δικός μου είναι. Click για ανάπτυξη... πως τον λενε? ειναι χαδιαρης? Εχει μεγαλη ουρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:31 Ο EL GATO έγραψε: #6.569 18-09-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως τον λενε? ειναι χαδιαρης? Εχει μεγαλη ουρα? Click για ανάπτυξη... Τον λένε Μουψη, δεν είναι χαδιαρης και έχει σχετικά μεγάλη ουρά. Κάτι άλλο διδα Γιουλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:39 Η Νεκταρια έγραψε: #6.570 18-09-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Παίζουμε κάποιο παιχνίδι αξιότιμη κυρία Γιούλη; Click για ανάπτυξη... Τι του κανετε του παιδιου ατιμες Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βεβαίως! Στη βιβλιοθήκη μου έχω πολλά. Περάστε από την οικία μου να σας τα δείξω. Click για ανάπτυξη... Αυτες οι προτασεις μου θυμιζουν αλλα πραγματα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Click για ανάπτυξη... Μια μεταφραση παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.571 18-09-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τον λένε Μουψη, δεν είναι χαδιαρης και έχει σχετικά μεγάλη ουρά. Κάτι άλλο διδα Γιουλη; Click για ανάπτυξη... Eιμαι κυρια διαζευγμενη Αχ! η Χριστινα ειναι παιδι? κι εγω την ελεγα κυρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:50 Η staman2 έγραψε: #6.572 18-09-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα πως εκφραζεστε κυρια staman2? Εχετε μηπως γατακι με προγναθισμο? Μια φιλη μου εχει ενα Περσικο και λεει οτι χασμουριεται σα νυχτεριδακι Click για ανάπτυξη... Ναι??? Ποια ειναι αυτή η κυρία??? Μ΄αρεσουν κι εμενα τα νυχτεριδογατάκια Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τον λένε Μουψη, δεν είναι χαδιαρης και έχει σχετικά μεγάλη ουρά. Κάτι άλλο διδα Γιουλη; Click για ανάπτυξη... Μα ποια ειναι αυτή η κυρία που κάνει τόσες πολλες ερωτήσεις??? Ας ενημερωθει λοιπόν διαβάζοντας απ΄την αρχή οοοοοοοοολο το θέμα των κουνακίων. Εκτός αν ειναι τρολ(την έμαθα κι εγώ την έκφραση χιχιχιχι) Αν δεν συμμορφωθει Παύλο μου λέω να της στείλεις τον Μούψη για σφαλιάρες. Να της δώσει ένα καλό μάθημα με την ουρά του ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:04 Ο EL GATO έγραψε: #6.573 18-09-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αυτες οι προτασεις μου θυμιζουν αλλα πραγματα Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν πονηρές προτάσεις κυρία μου. Μόνο πο(ρ)νηρα μυαλά. Ναι ναι.. Σε 'σας το λέω που σφυριζετε αδιάφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Η bunny έγραψε: #6.574 18-09-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι του κανετε του παιδιου ατιμες Click για ανάπτυξη... Τίποτα δε μου κάνουν,απλά το παίζουμε λόρδοι της κακιάς ώρας! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιμαι κυρια διαζευγμενη Αχ! η Χριστινα ειναι παιδι? κι εγω την ελεγα κυρια Click για ανάπτυξη... Α,δεν παρεξηγούμεθα φίλτατη κυρία διαζευγμένη κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο Γιούλη. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν υπάρχουν πονηρές προτάσεις κυρία μου. Μόνο πο(ρ)νηρα μυαλά. Ναι ναι.. Σε 'σας το λέω που σφυριζετε αδιάφορα. Click για ανάπτυξη... Το σωστό να λέγεται αγαπητέ κύριε Παύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #6.575 18-09-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα ποια ειναι αυτή η κυρία που κάνει τόσες πολλες ερωτήσεις??? Ας ενημερωθει λοιπόν διαβάζοντας απ΄την αρχή οοοοοοοοολο το θέμα των κουνακίων. Εκτός αν ειναι τρολ(την έμαθα κι εγώ την έκφραση χιχιχιχι) Αν δεν συμμορφωθει Παύλο μου λέω να της στείλεις τον Μούψη για σφαλιάρες. Να της δώσει ένα καλό μάθημα με την ουρά του ... Click για ανάπτυξη... Και γω υποψιαζομαι ότι είναι εγκαθετη. Θα το βρω όμως, που θα παει... Έτσι και την περιλάβει ο Μουψης, ούτε ψυλλος στον κόρφο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η staman2 έγραψε: #6.576 18-09-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω υποψιαζομαι ότι είναι εγκαθετη. Θα το βρω όμως, που θα παει... Έτσι και την περιλάβει ο Μουψης, ούτε ψυλλος στον κόρφο της. Click για ανάπτυξη... Μωρέ τι στον κόρφο της!!! Στα μαλλιά της θα πάνε οι φύλλοι και θα τζιβιάσουν και μετά θα μεταφερθουν και στα γατόνια της και μετά χάθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:15 Ο EL GATO έγραψε: #6.577 18-09-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μωρέ τι στον κόρφο της!!! Στα μαλλιά της θα πάνε οι φύλλοι και θα τζιβιάσουν και μετά θα μεταφερθουν και στα γατόνια της και μετά χάθηκε Click για ανάπτυξη... Ε, δεν παιζεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:38 Η moukelis έγραψε: #6.578 18-09-09 16:38 Μα πως μ'αρεσουν οι συζητησεις επιπεδου...Κυριε Παυλη πολυ σας εκτιμω.Κυρια Γιουλη ειναι ανωτατου επιπεδου ο κυριος Παυλης μας,να περασετε οπωσδηποτε να σας δειξει τη βιβλιοθηκη του,το γατο με τη μεγαλη ουρα,και να πιειτε ενα αφεψημα βεβαιως βεβαιως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:53 Ο EL GATO έγραψε: #6.579 18-09-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα πως μ'αρεσουν οι συζητησεις επιπεδου...Κυριε Παυλη πολυ σας εκτιμω.Κυρια Γιουλη ειναι ανωτατου επιπεδου ο κυριος Παυλης μας,να περασετε οπωσδηποτε να σας δειξει τη βιβλιοθηκη του,το γατο με τη μεγαλη ουρα,και να πιειτε ενα αφεψημα βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Aλλα και σεις κυρια Δωρα δεν πατε πισω. Ανταποδιδω την εκτιμηση. Μπορει να εχετε τη φημη της κακιας μαυαραγοριτισσας, αλλα εγω που σας γνωριζω προσωπικα, διαψευδω ρητως και κατηγορηματικως αυτες τις κακοηθειες. Και οσον αφορα στη συντηση με την κυρια Γιουλη, εχουμε συνεννοηθει με πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #6.580 18-09-09 19:02 Α,ευχαριστω πολυ η μαυραγοριτισσα (ενα νορβηγακι κερασμενο στο τρια).Πολυ χαιρομαι που θα κανετε σουαρε με την κυρια Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 327 328 329 330 331 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 329 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 329 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Η Δωρα Αναστασια μου, αναφέρεται στην ευρυμαθεια μου. Δηλαδή ότι εκτός από Coons, γνωρίζω και αλλά πράγματα. Αυτό. Μα τι φανταστηκες; Click για ανάπτυξη... Μα Παύλο μου πριν καν μου απαντήσεις κι εγώ αυτο κατάλαβα θα το δεις σε επόμενο ποστ μου ... Μονον που άργησα να το ανεβάσω γιατι ειχε κολλήσει ο υπολογιστής για λίγο κ με πεταγε οξω Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σας παρακαλω κυρια bunny...δεν εκφραζομαι ποτε ετσι α δεν μου αρεσουν...εχουν προγναθισμο Click για ανάπτυξη... Μπα???? Χ$#$%τήκαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:48 Η bunny έγραψε: #6.565 18-09-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτη στο i phone που γυριζεις με το δαχτυλακι τις σελλιδες κανει? ο γατουλης στο avatar ειναι δικος σας ? Κυρια Χριστινα, κανετε κι εσεις Ιαπωνικα?? Ενδιαφερουσα γλωσσα μας μοιρασαν κατι φυλλαδια στο κατηχητικο Click για ανάπτυξη... Ωωωχου!Κυρία Γιούλη το βαριέμαι αυτό το παιχνίδι,γιατί δεν κάνουμε το ανάποδο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.566 18-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα Παύλο μου πριν καν μου απαντήσεις κι εγώ αυτο κατάλαβα θα το δεις σε επόμενο ποστ μου ... Μονον που άργησα να το ανεβάσω γιατι ειχε κολλήσει ο υπολογιστής για λίγο κ με πεταγε οξω Μπα???? Χ$#$%τήκαμε Click για ανάπτυξη... Μα πως εκφραζεστε κυρια staman2? Εχετε μηπως γατακι με προγναθισμο? Μια φιλη μου εχει ενα Περσικο και λεει οτι χασμουριεται σα νυχτεριδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Ο EL GATO έγραψε: #6.567 18-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτη στο i phone που γυριζεις με το δαχτυλακι τις σελλιδες κανει? ο γατουλης στο avatar ειναι δικος σας ? Click για ανάπτυξη... Όχι! Αυτή στο iPhone δεν κάνει. ΜΌΝΟ αυτή στο σπιτι μου. Και ναι, ο γάτος δικός μου είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.568 18-09-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Όχι! Αυτή στο iPhone δεν κάνει. ΜΌΝΟ αυτή στο σπιτι μου. Και ναι, ο γάτος δικός μου είναι. Click για ανάπτυξη... πως τον λενε? ειναι χαδιαρης? Εχει μεγαλη ουρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:31 Ο EL GATO έγραψε: #6.569 18-09-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως τον λενε? ειναι χαδιαρης? Εχει μεγαλη ουρα? Click για ανάπτυξη... Τον λένε Μουψη, δεν είναι χαδιαρης και έχει σχετικά μεγάλη ουρά. Κάτι άλλο διδα Γιουλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:39 Η Νεκταρια έγραψε: #6.570 18-09-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Παίζουμε κάποιο παιχνίδι αξιότιμη κυρία Γιούλη; Click για ανάπτυξη... Τι του κανετε του παιδιου ατιμες Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βεβαίως! Στη βιβλιοθήκη μου έχω πολλά. Περάστε από την οικία μου να σας τα δείξω. Click για ανάπτυξη... Αυτες οι προτασεις μου θυμιζουν αλλα πραγματα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Click για ανάπτυξη... Μια μεταφραση παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.571 18-09-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τον λένε Μουψη, δεν είναι χαδιαρης και έχει σχετικά μεγάλη ουρά. Κάτι άλλο διδα Γιουλη; Click για ανάπτυξη... Eιμαι κυρια διαζευγμενη Αχ! η Χριστινα ειναι παιδι? κι εγω την ελεγα κυρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:50 Η staman2 έγραψε: #6.572 18-09-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα πως εκφραζεστε κυρια staman2? Εχετε μηπως γατακι με προγναθισμο? Μια φιλη μου εχει ενα Περσικο και λεει οτι χασμουριεται σα νυχτεριδακι Click για ανάπτυξη... Ναι??? Ποια ειναι αυτή η κυρία??? Μ΄αρεσουν κι εμενα τα νυχτεριδογατάκια Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τον λένε Μουψη, δεν είναι χαδιαρης και έχει σχετικά μεγάλη ουρά. Κάτι άλλο διδα Γιουλη; Click για ανάπτυξη... Μα ποια ειναι αυτή η κυρία που κάνει τόσες πολλες ερωτήσεις??? Ας ενημερωθει λοιπόν διαβάζοντας απ΄την αρχή οοοοοοοοολο το θέμα των κουνακίων. Εκτός αν ειναι τρολ(την έμαθα κι εγώ την έκφραση χιχιχιχι) Αν δεν συμμορφωθει Παύλο μου λέω να της στείλεις τον Μούψη για σφαλιάρες. Να της δώσει ένα καλό μάθημα με την ουρά του ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:04 Ο EL GATO έγραψε: #6.573 18-09-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αυτες οι προτασεις μου θυμιζουν αλλα πραγματα Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν πονηρές προτάσεις κυρία μου. Μόνο πο(ρ)νηρα μυαλά. Ναι ναι.. Σε 'σας το λέω που σφυριζετε αδιάφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Η bunny έγραψε: #6.574 18-09-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι του κανετε του παιδιου ατιμες Click για ανάπτυξη... Τίποτα δε μου κάνουν,απλά το παίζουμε λόρδοι της κακιάς ώρας! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιμαι κυρια διαζευγμενη Αχ! η Χριστινα ειναι παιδι? κι εγω την ελεγα κυρια Click για ανάπτυξη... Α,δεν παρεξηγούμεθα φίλτατη κυρία διαζευγμένη κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο Γιούλη. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν υπάρχουν πονηρές προτάσεις κυρία μου. Μόνο πο(ρ)νηρα μυαλά. Ναι ναι.. Σε 'σας το λέω που σφυριζετε αδιάφορα. Click για ανάπτυξη... Το σωστό να λέγεται αγαπητέ κύριε Παύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #6.575 18-09-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα ποια ειναι αυτή η κυρία που κάνει τόσες πολλες ερωτήσεις??? Ας ενημερωθει λοιπόν διαβάζοντας απ΄την αρχή οοοοοοοοολο το θέμα των κουνακίων. Εκτός αν ειναι τρολ(την έμαθα κι εγώ την έκφραση χιχιχιχι) Αν δεν συμμορφωθει Παύλο μου λέω να της στείλεις τον Μούψη για σφαλιάρες. Να της δώσει ένα καλό μάθημα με την ουρά του ... Click για ανάπτυξη... Και γω υποψιαζομαι ότι είναι εγκαθετη. Θα το βρω όμως, που θα παει... Έτσι και την περιλάβει ο Μουψης, ούτε ψυλλος στον κόρφο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η staman2 έγραψε: #6.576 18-09-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω υποψιαζομαι ότι είναι εγκαθετη. Θα το βρω όμως, που θα παει... Έτσι και την περιλάβει ο Μουψης, ούτε ψυλλος στον κόρφο της. Click για ανάπτυξη... Μωρέ τι στον κόρφο της!!! Στα μαλλιά της θα πάνε οι φύλλοι και θα τζιβιάσουν και μετά θα μεταφερθουν και στα γατόνια της και μετά χάθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:15 Ο EL GATO έγραψε: #6.577 18-09-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μωρέ τι στον κόρφο της!!! Στα μαλλιά της θα πάνε οι φύλλοι και θα τζιβιάσουν και μετά θα μεταφερθουν και στα γατόνια της και μετά χάθηκε Click για ανάπτυξη... Ε, δεν παιζεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:38 Η moukelis έγραψε: #6.578 18-09-09 16:38 Μα πως μ'αρεσουν οι συζητησεις επιπεδου...Κυριε Παυλη πολυ σας εκτιμω.Κυρια Γιουλη ειναι ανωτατου επιπεδου ο κυριος Παυλης μας,να περασετε οπωσδηποτε να σας δειξει τη βιβλιοθηκη του,το γατο με τη μεγαλη ουρα,και να πιειτε ενα αφεψημα βεβαιως βεβαιως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:53 Ο EL GATO έγραψε: #6.579 18-09-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα πως μ'αρεσουν οι συζητησεις επιπεδου...Κυριε Παυλη πολυ σας εκτιμω.Κυρια Γιουλη ειναι ανωτατου επιπεδου ο κυριος Παυλης μας,να περασετε οπωσδηποτε να σας δειξει τη βιβλιοθηκη του,το γατο με τη μεγαλη ουρα,και να πιειτε ενα αφεψημα βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Aλλα και σεις κυρια Δωρα δεν πατε πισω. Ανταποδιδω την εκτιμηση. Μπορει να εχετε τη φημη της κακιας μαυαραγοριτισσας, αλλα εγω που σας γνωριζω προσωπικα, διαψευδω ρητως και κατηγορηματικως αυτες τις κακοηθειες. Και οσον αφορα στη συντηση με την κυρια Γιουλη, εχουμε συνεννοηθει με πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #6.580 18-09-09 19:02 Α,ευχαριστω πολυ η μαυραγοριτισσα (ενα νορβηγακι κερασμενο στο τρια).Πολυ χαιρομαι που θα κανετε σουαρε με την κυρια Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 327 328 329 330 331 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 329 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 329 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτη στο i phone που γυριζεις με το δαχτυλακι τις σελλιδες κανει? ο γατουλης στο avatar ειναι δικος σας ? Κυρια Χριστινα, κανετε κι εσεις Ιαπωνικα?? Ενδιαφερουσα γλωσσα μας μοιρασαν κατι φυλλαδια στο κατηχητικο Click για ανάπτυξη... Ωωωχου!Κυρία Γιούλη το βαριέμαι αυτό το παιχνίδι,γιατί δεν κάνουμε το ανάποδο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.566 18-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα Παύλο μου πριν καν μου απαντήσεις κι εγώ αυτο κατάλαβα θα το δεις σε επόμενο ποστ μου ... Μονον που άργησα να το ανεβάσω γιατι ειχε κολλήσει ο υπολογιστής για λίγο κ με πεταγε οξω Μπα???? Χ$#$%τήκαμε Click για ανάπτυξη... Μα πως εκφραζεστε κυρια staman2? Εχετε μηπως γατακι με προγναθισμο? Μια φιλη μου εχει ενα Περσικο και λεει οτι χασμουριεται σα νυχτεριδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Ο EL GATO έγραψε: #6.567 18-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτη στο i phone που γυριζεις με το δαχτυλακι τις σελλιδες κανει? ο γατουλης στο avatar ειναι δικος σας ? Click για ανάπτυξη... Όχι! Αυτή στο iPhone δεν κάνει. ΜΌΝΟ αυτή στο σπιτι μου. Και ναι, ο γάτος δικός μου είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.568 18-09-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Όχι! Αυτή στο iPhone δεν κάνει. ΜΌΝΟ αυτή στο σπιτι μου. Και ναι, ο γάτος δικός μου είναι. Click για ανάπτυξη... πως τον λενε? ειναι χαδιαρης? Εχει μεγαλη ουρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:31 Ο EL GATO έγραψε: #6.569 18-09-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως τον λενε? ειναι χαδιαρης? Εχει μεγαλη ουρα? Click για ανάπτυξη... Τον λένε Μουψη, δεν είναι χαδιαρης και έχει σχετικά μεγάλη ουρά. Κάτι άλλο διδα Γιουλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:39 Η Νεκταρια έγραψε: #6.570 18-09-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Παίζουμε κάποιο παιχνίδι αξιότιμη κυρία Γιούλη; Click για ανάπτυξη... Τι του κανετε του παιδιου ατιμες Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βεβαίως! Στη βιβλιοθήκη μου έχω πολλά. Περάστε από την οικία μου να σας τα δείξω. Click για ανάπτυξη... Αυτες οι προτασεις μου θυμιζουν αλλα πραγματα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Click για ανάπτυξη... Μια μεταφραση παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.571 18-09-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τον λένε Μουψη, δεν είναι χαδιαρης και έχει σχετικά μεγάλη ουρά. Κάτι άλλο διδα Γιουλη; Click για ανάπτυξη... Eιμαι κυρια διαζευγμενη Αχ! η Χριστινα ειναι παιδι? κι εγω την ελεγα κυρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:50 Η staman2 έγραψε: #6.572 18-09-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα πως εκφραζεστε κυρια staman2? Εχετε μηπως γατακι με προγναθισμο? Μια φιλη μου εχει ενα Περσικο και λεει οτι χασμουριεται σα νυχτεριδακι Click για ανάπτυξη... Ναι??? Ποια ειναι αυτή η κυρία??? Μ΄αρεσουν κι εμενα τα νυχτεριδογατάκια Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τον λένε Μουψη, δεν είναι χαδιαρης και έχει σχετικά μεγάλη ουρά. Κάτι άλλο διδα Γιουλη; Click για ανάπτυξη... Μα ποια ειναι αυτή η κυρία που κάνει τόσες πολλες ερωτήσεις??? Ας ενημερωθει λοιπόν διαβάζοντας απ΄την αρχή οοοοοοοοολο το θέμα των κουνακίων. Εκτός αν ειναι τρολ(την έμαθα κι εγώ την έκφραση χιχιχιχι) Αν δεν συμμορφωθει Παύλο μου λέω να της στείλεις τον Μούψη για σφαλιάρες. Να της δώσει ένα καλό μάθημα με την ουρά του ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:04 Ο EL GATO έγραψε: #6.573 18-09-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αυτες οι προτασεις μου θυμιζουν αλλα πραγματα Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν πονηρές προτάσεις κυρία μου. Μόνο πο(ρ)νηρα μυαλά. Ναι ναι.. Σε 'σας το λέω που σφυριζετε αδιάφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Η bunny έγραψε: #6.574 18-09-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι του κανετε του παιδιου ατιμες Click για ανάπτυξη... Τίποτα δε μου κάνουν,απλά το παίζουμε λόρδοι της κακιάς ώρας! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιμαι κυρια διαζευγμενη Αχ! η Χριστινα ειναι παιδι? κι εγω την ελεγα κυρια Click για ανάπτυξη... Α,δεν παρεξηγούμεθα φίλτατη κυρία διαζευγμένη κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο Γιούλη. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν υπάρχουν πονηρές προτάσεις κυρία μου. Μόνο πο(ρ)νηρα μυαλά. Ναι ναι.. Σε 'σας το λέω που σφυριζετε αδιάφορα. Click για ανάπτυξη... Το σωστό να λέγεται αγαπητέ κύριε Παύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #6.575 18-09-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα ποια ειναι αυτή η κυρία που κάνει τόσες πολλες ερωτήσεις??? Ας ενημερωθει λοιπόν διαβάζοντας απ΄την αρχή οοοοοοοοολο το θέμα των κουνακίων. Εκτός αν ειναι τρολ(την έμαθα κι εγώ την έκφραση χιχιχιχι) Αν δεν συμμορφωθει Παύλο μου λέω να της στείλεις τον Μούψη για σφαλιάρες. Να της δώσει ένα καλό μάθημα με την ουρά του ... Click για ανάπτυξη... Και γω υποψιαζομαι ότι είναι εγκαθετη. Θα το βρω όμως, που θα παει... Έτσι και την περιλάβει ο Μουψης, ούτε ψυλλος στον κόρφο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η staman2 έγραψε: #6.576 18-09-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω υποψιαζομαι ότι είναι εγκαθετη. Θα το βρω όμως, που θα παει... Έτσι και την περιλάβει ο Μουψης, ούτε ψυλλος στον κόρφο της. Click για ανάπτυξη... Μωρέ τι στον κόρφο της!!! Στα μαλλιά της θα πάνε οι φύλλοι και θα τζιβιάσουν και μετά θα μεταφερθουν και στα γατόνια της και μετά χάθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:15 Ο EL GATO έγραψε: #6.577 18-09-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μωρέ τι στον κόρφο της!!! Στα μαλλιά της θα πάνε οι φύλλοι και θα τζιβιάσουν και μετά θα μεταφερθουν και στα γατόνια της και μετά χάθηκε Click για ανάπτυξη... Ε, δεν παιζεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:38 Η moukelis έγραψε: #6.578 18-09-09 16:38 Μα πως μ'αρεσουν οι συζητησεις επιπεδου...Κυριε Παυλη πολυ σας εκτιμω.Κυρια Γιουλη ειναι ανωτατου επιπεδου ο κυριος Παυλης μας,να περασετε οπωσδηποτε να σας δειξει τη βιβλιοθηκη του,το γατο με τη μεγαλη ουρα,και να πιειτε ενα αφεψημα βεβαιως βεβαιως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:53 Ο EL GATO έγραψε: #6.579 18-09-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα πως μ'αρεσουν οι συζητησεις επιπεδου...Κυριε Παυλη πολυ σας εκτιμω.Κυρια Γιουλη ειναι ανωτατου επιπεδου ο κυριος Παυλης μας,να περασετε οπωσδηποτε να σας δειξει τη βιβλιοθηκη του,το γατο με τη μεγαλη ουρα,και να πιειτε ενα αφεψημα βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Aλλα και σεις κυρια Δωρα δεν πατε πισω. Ανταποδιδω την εκτιμηση. Μπορει να εχετε τη φημη της κακιας μαυαραγοριτισσας, αλλα εγω που σας γνωριζω προσωπικα, διαψευδω ρητως και κατηγορηματικως αυτες τις κακοηθειες. Και οσον αφορα στη συντηση με την κυρια Γιουλη, εχουμε συνεννοηθει με πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #6.580 18-09-09 19:02 Α,ευχαριστω πολυ η μαυραγοριτισσα (ενα νορβηγακι κερασμενο στο τρια).Πολυ χαιρομαι που θα κανετε σουαρε με την κυρια Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 327 328 329 330 331 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 329 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 329 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα Παύλο μου πριν καν μου απαντήσεις κι εγώ αυτο κατάλαβα θα το δεις σε επόμενο ποστ μου ... Μονον που άργησα να το ανεβάσω γιατι ειχε κολλήσει ο υπολογιστής για λίγο κ με πεταγε οξω Μπα???? Χ$#$%τήκαμε Click για ανάπτυξη... Μα πως εκφραζεστε κυρια staman2? Εχετε μηπως γατακι με προγναθισμο? Μια φιλη μου εχει ενα Περσικο και λεει οτι χασμουριεται σα νυχτεριδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Ο EL GATO έγραψε: #6.567 18-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτη στο i phone που γυριζεις με το δαχτυλακι τις σελλιδες κανει? ο γατουλης στο avatar ειναι δικος σας ? Click για ανάπτυξη... Όχι! Αυτή στο iPhone δεν κάνει. ΜΌΝΟ αυτή στο σπιτι μου. Και ναι, ο γάτος δικός μου είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.568 18-09-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Όχι! Αυτή στο iPhone δεν κάνει. ΜΌΝΟ αυτή στο σπιτι μου. Και ναι, ο γάτος δικός μου είναι. Click για ανάπτυξη... πως τον λενε? ειναι χαδιαρης? Εχει μεγαλη ουρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:31 Ο EL GATO έγραψε: #6.569 18-09-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως τον λενε? ειναι χαδιαρης? Εχει μεγαλη ουρα? Click για ανάπτυξη... Τον λένε Μουψη, δεν είναι χαδιαρης και έχει σχετικά μεγάλη ουρά. Κάτι άλλο διδα Γιουλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:39 Η Νεκταρια έγραψε: #6.570 18-09-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Παίζουμε κάποιο παιχνίδι αξιότιμη κυρία Γιούλη; Click για ανάπτυξη... Τι του κανετε του παιδιου ατιμες Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βεβαίως! Στη βιβλιοθήκη μου έχω πολλά. Περάστε από την οικία μου να σας τα δείξω. Click για ανάπτυξη... Αυτες οι προτασεις μου θυμιζουν αλλα πραγματα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Click για ανάπτυξη... Μια μεταφραση παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.571 18-09-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τον λένε Μουψη, δεν είναι χαδιαρης και έχει σχετικά μεγάλη ουρά. Κάτι άλλο διδα Γιουλη; Click για ανάπτυξη... Eιμαι κυρια διαζευγμενη Αχ! η Χριστινα ειναι παιδι? κι εγω την ελεγα κυρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:50 Η staman2 έγραψε: #6.572 18-09-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα πως εκφραζεστε κυρια staman2? Εχετε μηπως γατακι με προγναθισμο? Μια φιλη μου εχει ενα Περσικο και λεει οτι χασμουριεται σα νυχτεριδακι Click για ανάπτυξη... Ναι??? Ποια ειναι αυτή η κυρία??? Μ΄αρεσουν κι εμενα τα νυχτεριδογατάκια Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τον λένε Μουψη, δεν είναι χαδιαρης και έχει σχετικά μεγάλη ουρά. Κάτι άλλο διδα Γιουλη; Click για ανάπτυξη... Μα ποια ειναι αυτή η κυρία που κάνει τόσες πολλες ερωτήσεις??? Ας ενημερωθει λοιπόν διαβάζοντας απ΄την αρχή οοοοοοοοολο το θέμα των κουνακίων. Εκτός αν ειναι τρολ(την έμαθα κι εγώ την έκφραση χιχιχιχι) Αν δεν συμμορφωθει Παύλο μου λέω να της στείλεις τον Μούψη για σφαλιάρες. Να της δώσει ένα καλό μάθημα με την ουρά του ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:04 Ο EL GATO έγραψε: #6.573 18-09-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αυτες οι προτασεις μου θυμιζουν αλλα πραγματα Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν πονηρές προτάσεις κυρία μου. Μόνο πο(ρ)νηρα μυαλά. Ναι ναι.. Σε 'σας το λέω που σφυριζετε αδιάφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Η bunny έγραψε: #6.574 18-09-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι του κανετε του παιδιου ατιμες Click για ανάπτυξη... Τίποτα δε μου κάνουν,απλά το παίζουμε λόρδοι της κακιάς ώρας! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιμαι κυρια διαζευγμενη Αχ! η Χριστινα ειναι παιδι? κι εγω την ελεγα κυρια Click για ανάπτυξη... Α,δεν παρεξηγούμεθα φίλτατη κυρία διαζευγμένη κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο Γιούλη. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν υπάρχουν πονηρές προτάσεις κυρία μου. Μόνο πο(ρ)νηρα μυαλά. Ναι ναι.. Σε 'σας το λέω που σφυριζετε αδιάφορα. Click για ανάπτυξη... Το σωστό να λέγεται αγαπητέ κύριε Παύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #6.575 18-09-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα ποια ειναι αυτή η κυρία που κάνει τόσες πολλες ερωτήσεις??? Ας ενημερωθει λοιπόν διαβάζοντας απ΄την αρχή οοοοοοοοολο το θέμα των κουνακίων. Εκτός αν ειναι τρολ(την έμαθα κι εγώ την έκφραση χιχιχιχι) Αν δεν συμμορφωθει Παύλο μου λέω να της στείλεις τον Μούψη για σφαλιάρες. Να της δώσει ένα καλό μάθημα με την ουρά του ... Click για ανάπτυξη... Και γω υποψιαζομαι ότι είναι εγκαθετη. Θα το βρω όμως, που θα παει... Έτσι και την περιλάβει ο Μουψης, ούτε ψυλλος στον κόρφο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η staman2 έγραψε: #6.576 18-09-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω υποψιαζομαι ότι είναι εγκαθετη. Θα το βρω όμως, που θα παει... Έτσι και την περιλάβει ο Μουψης, ούτε ψυλλος στον κόρφο της. Click για ανάπτυξη... Μωρέ τι στον κόρφο της!!! Στα μαλλιά της θα πάνε οι φύλλοι και θα τζιβιάσουν και μετά θα μεταφερθουν και στα γατόνια της και μετά χάθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:15 Ο EL GATO έγραψε: #6.577 18-09-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μωρέ τι στον κόρφο της!!! Στα μαλλιά της θα πάνε οι φύλλοι και θα τζιβιάσουν και μετά θα μεταφερθουν και στα γατόνια της και μετά χάθηκε Click για ανάπτυξη... Ε, δεν παιζεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:38 Η moukelis έγραψε: #6.578 18-09-09 16:38 Μα πως μ'αρεσουν οι συζητησεις επιπεδου...Κυριε Παυλη πολυ σας εκτιμω.Κυρια Γιουλη ειναι ανωτατου επιπεδου ο κυριος Παυλης μας,να περασετε οπωσδηποτε να σας δειξει τη βιβλιοθηκη του,το γατο με τη μεγαλη ουρα,και να πιειτε ενα αφεψημα βεβαιως βεβαιως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:53 Ο EL GATO έγραψε: #6.579 18-09-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα πως μ'αρεσουν οι συζητησεις επιπεδου...Κυριε Παυλη πολυ σας εκτιμω.Κυρια Γιουλη ειναι ανωτατου επιπεδου ο κυριος Παυλης μας,να περασετε οπωσδηποτε να σας δειξει τη βιβλιοθηκη του,το γατο με τη μεγαλη ουρα,και να πιειτε ενα αφεψημα βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Aλλα και σεις κυρια Δωρα δεν πατε πισω. Ανταποδιδω την εκτιμηση. Μπορει να εχετε τη φημη της κακιας μαυαραγοριτισσας, αλλα εγω που σας γνωριζω προσωπικα, διαψευδω ρητως και κατηγορηματικως αυτες τις κακοηθειες. Και οσον αφορα στη συντηση με την κυρια Γιουλη, εχουμε συνεννοηθει με πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #6.580 18-09-09 19:02 Α,ευχαριστω πολυ η μαυραγοριτισσα (ενα νορβηγακι κερασμενο στο τρια).Πολυ χαιρομαι που θα κανετε σουαρε με την κυρια Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 327 328 329 330 331 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 329 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 329 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτη στο i phone που γυριζεις με το δαχτυλακι τις σελλιδες κανει? ο γατουλης στο avatar ειναι δικος σας ? Click για ανάπτυξη... Όχι! Αυτή στο iPhone δεν κάνει. ΜΌΝΟ αυτή στο σπιτι μου. Και ναι, ο γάτος δικός μου είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.568 18-09-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Όχι! Αυτή στο iPhone δεν κάνει. ΜΌΝΟ αυτή στο σπιτι μου. Και ναι, ο γάτος δικός μου είναι. Click για ανάπτυξη... πως τον λενε? ειναι χαδιαρης? Εχει μεγαλη ουρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:31 Ο EL GATO έγραψε: #6.569 18-09-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως τον λενε? ειναι χαδιαρης? Εχει μεγαλη ουρα? Click για ανάπτυξη... Τον λένε Μουψη, δεν είναι χαδιαρης και έχει σχετικά μεγάλη ουρά. Κάτι άλλο διδα Γιουλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:39 Η Νεκταρια έγραψε: #6.570 18-09-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Παίζουμε κάποιο παιχνίδι αξιότιμη κυρία Γιούλη; Click για ανάπτυξη... Τι του κανετε του παιδιου ατιμες Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βεβαίως! Στη βιβλιοθήκη μου έχω πολλά. Περάστε από την οικία μου να σας τα δείξω. Click για ανάπτυξη... Αυτες οι προτασεις μου θυμιζουν αλλα πραγματα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Click για ανάπτυξη... Μια μεταφραση παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.571 18-09-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τον λένε Μουψη, δεν είναι χαδιαρης και έχει σχετικά μεγάλη ουρά. Κάτι άλλο διδα Γιουλη; Click για ανάπτυξη... Eιμαι κυρια διαζευγμενη Αχ! η Χριστινα ειναι παιδι? κι εγω την ελεγα κυρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:50 Η staman2 έγραψε: #6.572 18-09-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα πως εκφραζεστε κυρια staman2? Εχετε μηπως γατακι με προγναθισμο? Μια φιλη μου εχει ενα Περσικο και λεει οτι χασμουριεται σα νυχτεριδακι Click για ανάπτυξη... Ναι??? Ποια ειναι αυτή η κυρία??? Μ΄αρεσουν κι εμενα τα νυχτεριδογατάκια Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τον λένε Μουψη, δεν είναι χαδιαρης και έχει σχετικά μεγάλη ουρά. Κάτι άλλο διδα Γιουλη; Click για ανάπτυξη... Μα ποια ειναι αυτή η κυρία που κάνει τόσες πολλες ερωτήσεις??? Ας ενημερωθει λοιπόν διαβάζοντας απ΄την αρχή οοοοοοοοολο το θέμα των κουνακίων. Εκτός αν ειναι τρολ(την έμαθα κι εγώ την έκφραση χιχιχιχι) Αν δεν συμμορφωθει Παύλο μου λέω να της στείλεις τον Μούψη για σφαλιάρες. Να της δώσει ένα καλό μάθημα με την ουρά του ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:04 Ο EL GATO έγραψε: #6.573 18-09-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αυτες οι προτασεις μου θυμιζουν αλλα πραγματα Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν πονηρές προτάσεις κυρία μου. Μόνο πο(ρ)νηρα μυαλά. Ναι ναι.. Σε 'σας το λέω που σφυριζετε αδιάφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Η bunny έγραψε: #6.574 18-09-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι του κανετε του παιδιου ατιμες Click για ανάπτυξη... Τίποτα δε μου κάνουν,απλά το παίζουμε λόρδοι της κακιάς ώρας! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιμαι κυρια διαζευγμενη Αχ! η Χριστινα ειναι παιδι? κι εγω την ελεγα κυρια Click για ανάπτυξη... Α,δεν παρεξηγούμεθα φίλτατη κυρία διαζευγμένη κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο Γιούλη. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν υπάρχουν πονηρές προτάσεις κυρία μου. Μόνο πο(ρ)νηρα μυαλά. Ναι ναι.. Σε 'σας το λέω που σφυριζετε αδιάφορα. Click για ανάπτυξη... Το σωστό να λέγεται αγαπητέ κύριε Παύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #6.575 18-09-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα ποια ειναι αυτή η κυρία που κάνει τόσες πολλες ερωτήσεις??? Ας ενημερωθει λοιπόν διαβάζοντας απ΄την αρχή οοοοοοοοολο το θέμα των κουνακίων. Εκτός αν ειναι τρολ(την έμαθα κι εγώ την έκφραση χιχιχιχι) Αν δεν συμμορφωθει Παύλο μου λέω να της στείλεις τον Μούψη για σφαλιάρες. Να της δώσει ένα καλό μάθημα με την ουρά του ... Click για ανάπτυξη... Και γω υποψιαζομαι ότι είναι εγκαθετη. Θα το βρω όμως, που θα παει... Έτσι και την περιλάβει ο Μουψης, ούτε ψυλλος στον κόρφο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η staman2 έγραψε: #6.576 18-09-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω υποψιαζομαι ότι είναι εγκαθετη. Θα το βρω όμως, που θα παει... Έτσι και την περιλάβει ο Μουψης, ούτε ψυλλος στον κόρφο της. Click για ανάπτυξη... Μωρέ τι στον κόρφο της!!! Στα μαλλιά της θα πάνε οι φύλλοι και θα τζιβιάσουν και μετά θα μεταφερθουν και στα γατόνια της και μετά χάθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:15 Ο EL GATO έγραψε: #6.577 18-09-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μωρέ τι στον κόρφο της!!! Στα μαλλιά της θα πάνε οι φύλλοι και θα τζιβιάσουν και μετά θα μεταφερθουν και στα γατόνια της και μετά χάθηκε Click για ανάπτυξη... Ε, δεν παιζεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:38 Η moukelis έγραψε: #6.578 18-09-09 16:38 Μα πως μ'αρεσουν οι συζητησεις επιπεδου...Κυριε Παυλη πολυ σας εκτιμω.Κυρια Γιουλη ειναι ανωτατου επιπεδου ο κυριος Παυλης μας,να περασετε οπωσδηποτε να σας δειξει τη βιβλιοθηκη του,το γατο με τη μεγαλη ουρα,και να πιειτε ενα αφεψημα βεβαιως βεβαιως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:53 Ο EL GATO έγραψε: #6.579 18-09-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα πως μ'αρεσουν οι συζητησεις επιπεδου...Κυριε Παυλη πολυ σας εκτιμω.Κυρια Γιουλη ειναι ανωτατου επιπεδου ο κυριος Παυλης μας,να περασετε οπωσδηποτε να σας δειξει τη βιβλιοθηκη του,το γατο με τη μεγαλη ουρα,και να πιειτε ενα αφεψημα βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Aλλα και σεις κυρια Δωρα δεν πατε πισω. Ανταποδιδω την εκτιμηση. Μπορει να εχετε τη φημη της κακιας μαυαραγοριτισσας, αλλα εγω που σας γνωριζω προσωπικα, διαψευδω ρητως και κατηγορηματικως αυτες τις κακοηθειες. Και οσον αφορα στη συντηση με την κυρια Γιουλη, εχουμε συνεννοηθει με πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #6.580 18-09-09 19:02 Α,ευχαριστω πολυ η μαυραγοριτισσα (ενα νορβηγακι κερασμενο στο τρια).Πολυ χαιρομαι που θα κανετε σουαρε με την κυρια Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 327 328 329 330 331 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 329 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 329 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Όχι! Αυτή στο iPhone δεν κάνει. ΜΌΝΟ αυτή στο σπιτι μου. Και ναι, ο γάτος δικός μου είναι. Click για ανάπτυξη... πως τον λενε? ειναι χαδιαρης? Εχει μεγαλη ουρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:31 Ο EL GATO έγραψε: #6.569 18-09-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως τον λενε? ειναι χαδιαρης? Εχει μεγαλη ουρα? Click για ανάπτυξη... Τον λένε Μουψη, δεν είναι χαδιαρης και έχει σχετικά μεγάλη ουρά. Κάτι άλλο διδα Γιουλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:39 Η Νεκταρια έγραψε: #6.570 18-09-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Παίζουμε κάποιο παιχνίδι αξιότιμη κυρία Γιούλη; Click για ανάπτυξη... Τι του κανετε του παιδιου ατιμες Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βεβαίως! Στη βιβλιοθήκη μου έχω πολλά. Περάστε από την οικία μου να σας τα δείξω. Click για ανάπτυξη... Αυτες οι προτασεις μου θυμιζουν αλλα πραγματα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Click για ανάπτυξη... Μια μεταφραση παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.571 18-09-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τον λένε Μουψη, δεν είναι χαδιαρης και έχει σχετικά μεγάλη ουρά. Κάτι άλλο διδα Γιουλη; Click για ανάπτυξη... Eιμαι κυρια διαζευγμενη Αχ! η Χριστινα ειναι παιδι? κι εγω την ελεγα κυρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:50 Η staman2 έγραψε: #6.572 18-09-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα πως εκφραζεστε κυρια staman2? Εχετε μηπως γατακι με προγναθισμο? Μια φιλη μου εχει ενα Περσικο και λεει οτι χασμουριεται σα νυχτεριδακι Click για ανάπτυξη... Ναι??? Ποια ειναι αυτή η κυρία??? Μ΄αρεσουν κι εμενα τα νυχτεριδογατάκια Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τον λένε Μουψη, δεν είναι χαδιαρης και έχει σχετικά μεγάλη ουρά. Κάτι άλλο διδα Γιουλη; Click για ανάπτυξη... Μα ποια ειναι αυτή η κυρία που κάνει τόσες πολλες ερωτήσεις??? Ας ενημερωθει λοιπόν διαβάζοντας απ΄την αρχή οοοοοοοοολο το θέμα των κουνακίων. Εκτός αν ειναι τρολ(την έμαθα κι εγώ την έκφραση χιχιχιχι) Αν δεν συμμορφωθει Παύλο μου λέω να της στείλεις τον Μούψη για σφαλιάρες. Να της δώσει ένα καλό μάθημα με την ουρά του ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:04 Ο EL GATO έγραψε: #6.573 18-09-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αυτες οι προτασεις μου θυμιζουν αλλα πραγματα Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν πονηρές προτάσεις κυρία μου. Μόνο πο(ρ)νηρα μυαλά. Ναι ναι.. Σε 'σας το λέω που σφυριζετε αδιάφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Η bunny έγραψε: #6.574 18-09-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι του κανετε του παιδιου ατιμες Click για ανάπτυξη... Τίποτα δε μου κάνουν,απλά το παίζουμε λόρδοι της κακιάς ώρας! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιμαι κυρια διαζευγμενη Αχ! η Χριστινα ειναι παιδι? κι εγω την ελεγα κυρια Click για ανάπτυξη... Α,δεν παρεξηγούμεθα φίλτατη κυρία διαζευγμένη κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο Γιούλη. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν υπάρχουν πονηρές προτάσεις κυρία μου. Μόνο πο(ρ)νηρα μυαλά. Ναι ναι.. Σε 'σας το λέω που σφυριζετε αδιάφορα. Click για ανάπτυξη... Το σωστό να λέγεται αγαπητέ κύριε Παύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #6.575 18-09-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα ποια ειναι αυτή η κυρία που κάνει τόσες πολλες ερωτήσεις??? Ας ενημερωθει λοιπόν διαβάζοντας απ΄την αρχή οοοοοοοοολο το θέμα των κουνακίων. Εκτός αν ειναι τρολ(την έμαθα κι εγώ την έκφραση χιχιχιχι) Αν δεν συμμορφωθει Παύλο μου λέω να της στείλεις τον Μούψη για σφαλιάρες. Να της δώσει ένα καλό μάθημα με την ουρά του ... Click για ανάπτυξη... Και γω υποψιαζομαι ότι είναι εγκαθετη. Θα το βρω όμως, που θα παει... Έτσι και την περιλάβει ο Μουψης, ούτε ψυλλος στον κόρφο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η staman2 έγραψε: #6.576 18-09-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω υποψιαζομαι ότι είναι εγκαθετη. Θα το βρω όμως, που θα παει... Έτσι και την περιλάβει ο Μουψης, ούτε ψυλλος στον κόρφο της. Click για ανάπτυξη... Μωρέ τι στον κόρφο της!!! Στα μαλλιά της θα πάνε οι φύλλοι και θα τζιβιάσουν και μετά θα μεταφερθουν και στα γατόνια της και μετά χάθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:15 Ο EL GATO έγραψε: #6.577 18-09-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μωρέ τι στον κόρφο της!!! Στα μαλλιά της θα πάνε οι φύλλοι και θα τζιβιάσουν και μετά θα μεταφερθουν και στα γατόνια της και μετά χάθηκε Click για ανάπτυξη... Ε, δεν παιζεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:38 Η moukelis έγραψε: #6.578 18-09-09 16:38 Μα πως μ'αρεσουν οι συζητησεις επιπεδου...Κυριε Παυλη πολυ σας εκτιμω.Κυρια Γιουλη ειναι ανωτατου επιπεδου ο κυριος Παυλης μας,να περασετε οπωσδηποτε να σας δειξει τη βιβλιοθηκη του,το γατο με τη μεγαλη ουρα,και να πιειτε ενα αφεψημα βεβαιως βεβαιως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:53 Ο EL GATO έγραψε: #6.579 18-09-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα πως μ'αρεσουν οι συζητησεις επιπεδου...Κυριε Παυλη πολυ σας εκτιμω.Κυρια Γιουλη ειναι ανωτατου επιπεδου ο κυριος Παυλης μας,να περασετε οπωσδηποτε να σας δειξει τη βιβλιοθηκη του,το γατο με τη μεγαλη ουρα,και να πιειτε ενα αφεψημα βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Aλλα και σεις κυρια Δωρα δεν πατε πισω. Ανταποδιδω την εκτιμηση. Μπορει να εχετε τη φημη της κακιας μαυαραγοριτισσας, αλλα εγω που σας γνωριζω προσωπικα, διαψευδω ρητως και κατηγορηματικως αυτες τις κακοηθειες. Και οσον αφορα στη συντηση με την κυρια Γιουλη, εχουμε συνεννοηθει με πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #6.580 18-09-09 19:02 Α,ευχαριστω πολυ η μαυραγοριτισσα (ενα νορβηγακι κερασμενο στο τρια).Πολυ χαιρομαι που θα κανετε σουαρε με την κυρια Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 327 328 329 330 331 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 329 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 329 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως τον λενε? ειναι χαδιαρης? Εχει μεγαλη ουρα? Click για ανάπτυξη... Τον λένε Μουψη, δεν είναι χαδιαρης και έχει σχετικά μεγάλη ουρά. Κάτι άλλο διδα Γιουλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:39 Η Νεκταρια έγραψε: #6.570 18-09-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Παίζουμε κάποιο παιχνίδι αξιότιμη κυρία Γιούλη; Click για ανάπτυξη... Τι του κανετε του παιδιου ατιμες Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βεβαίως! Στη βιβλιοθήκη μου έχω πολλά. Περάστε από την οικία μου να σας τα δείξω. Click για ανάπτυξη... Αυτες οι προτασεις μου θυμιζουν αλλα πραγματα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Click για ανάπτυξη... Μια μεταφραση παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.571 18-09-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τον λένε Μουψη, δεν είναι χαδιαρης και έχει σχετικά μεγάλη ουρά. Κάτι άλλο διδα Γιουλη; Click για ανάπτυξη... Eιμαι κυρια διαζευγμενη Αχ! η Χριστινα ειναι παιδι? κι εγω την ελεγα κυρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:50 Η staman2 έγραψε: #6.572 18-09-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα πως εκφραζεστε κυρια staman2? Εχετε μηπως γατακι με προγναθισμο? Μια φιλη μου εχει ενα Περσικο και λεει οτι χασμουριεται σα νυχτεριδακι Click για ανάπτυξη... Ναι??? Ποια ειναι αυτή η κυρία??? Μ΄αρεσουν κι εμενα τα νυχτεριδογατάκια Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τον λένε Μουψη, δεν είναι χαδιαρης και έχει σχετικά μεγάλη ουρά. Κάτι άλλο διδα Γιουλη; Click για ανάπτυξη... Μα ποια ειναι αυτή η κυρία που κάνει τόσες πολλες ερωτήσεις??? Ας ενημερωθει λοιπόν διαβάζοντας απ΄την αρχή οοοοοοοοολο το θέμα των κουνακίων. Εκτός αν ειναι τρολ(την έμαθα κι εγώ την έκφραση χιχιχιχι) Αν δεν συμμορφωθει Παύλο μου λέω να της στείλεις τον Μούψη για σφαλιάρες. Να της δώσει ένα καλό μάθημα με την ουρά του ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:04 Ο EL GATO έγραψε: #6.573 18-09-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αυτες οι προτασεις μου θυμιζουν αλλα πραγματα Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν πονηρές προτάσεις κυρία μου. Μόνο πο(ρ)νηρα μυαλά. Ναι ναι.. Σε 'σας το λέω που σφυριζετε αδιάφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Η bunny έγραψε: #6.574 18-09-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι του κανετε του παιδιου ατιμες Click για ανάπτυξη... Τίποτα δε μου κάνουν,απλά το παίζουμε λόρδοι της κακιάς ώρας! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιμαι κυρια διαζευγμενη Αχ! η Χριστινα ειναι παιδι? κι εγω την ελεγα κυρια Click για ανάπτυξη... Α,δεν παρεξηγούμεθα φίλτατη κυρία διαζευγμένη κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο Γιούλη. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν υπάρχουν πονηρές προτάσεις κυρία μου. Μόνο πο(ρ)νηρα μυαλά. Ναι ναι.. Σε 'σας το λέω που σφυριζετε αδιάφορα. Click για ανάπτυξη... Το σωστό να λέγεται αγαπητέ κύριε Παύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #6.575 18-09-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα ποια ειναι αυτή η κυρία που κάνει τόσες πολλες ερωτήσεις??? Ας ενημερωθει λοιπόν διαβάζοντας απ΄την αρχή οοοοοοοοολο το θέμα των κουνακίων. Εκτός αν ειναι τρολ(την έμαθα κι εγώ την έκφραση χιχιχιχι) Αν δεν συμμορφωθει Παύλο μου λέω να της στείλεις τον Μούψη για σφαλιάρες. Να της δώσει ένα καλό μάθημα με την ουρά του ... Click για ανάπτυξη... Και γω υποψιαζομαι ότι είναι εγκαθετη. Θα το βρω όμως, που θα παει... Έτσι και την περιλάβει ο Μουψης, ούτε ψυλλος στον κόρφο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η staman2 έγραψε: #6.576 18-09-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω υποψιαζομαι ότι είναι εγκαθετη. Θα το βρω όμως, που θα παει... Έτσι και την περιλάβει ο Μουψης, ούτε ψυλλος στον κόρφο της. Click για ανάπτυξη... Μωρέ τι στον κόρφο της!!! Στα μαλλιά της θα πάνε οι φύλλοι και θα τζιβιάσουν και μετά θα μεταφερθουν και στα γατόνια της και μετά χάθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:15 Ο EL GATO έγραψε: #6.577 18-09-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μωρέ τι στον κόρφο της!!! Στα μαλλιά της θα πάνε οι φύλλοι και θα τζιβιάσουν και μετά θα μεταφερθουν και στα γατόνια της και μετά χάθηκε Click για ανάπτυξη... Ε, δεν παιζεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:38 Η moukelis έγραψε: #6.578 18-09-09 16:38 Μα πως μ'αρεσουν οι συζητησεις επιπεδου...Κυριε Παυλη πολυ σας εκτιμω.Κυρια Γιουλη ειναι ανωτατου επιπεδου ο κυριος Παυλης μας,να περασετε οπωσδηποτε να σας δειξει τη βιβλιοθηκη του,το γατο με τη μεγαλη ουρα,και να πιειτε ενα αφεψημα βεβαιως βεβαιως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:53 Ο EL GATO έγραψε: #6.579 18-09-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα πως μ'αρεσουν οι συζητησεις επιπεδου...Κυριε Παυλη πολυ σας εκτιμω.Κυρια Γιουλη ειναι ανωτατου επιπεδου ο κυριος Παυλης μας,να περασετε οπωσδηποτε να σας δειξει τη βιβλιοθηκη του,το γατο με τη μεγαλη ουρα,και να πιειτε ενα αφεψημα βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Aλλα και σεις κυρια Δωρα δεν πατε πισω. Ανταποδιδω την εκτιμηση. Μπορει να εχετε τη φημη της κακιας μαυαραγοριτισσας, αλλα εγω που σας γνωριζω προσωπικα, διαψευδω ρητως και κατηγορηματικως αυτες τις κακοηθειες. Και οσον αφορα στη συντηση με την κυρια Γιουλη, εχουμε συνεννοηθει με πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #6.580 18-09-09 19:02 Α,ευχαριστω πολυ η μαυραγοριτισσα (ενα νορβηγακι κερασμενο στο τρια).Πολυ χαιρομαι που θα κανετε σουαρε με την κυρια Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 327 328 329 330 331 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 329 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 329 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Παίζουμε κάποιο παιχνίδι αξιότιμη κυρία Γιούλη; Click για ανάπτυξη... Τι του κανετε του παιδιου ατιμες Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βεβαίως! Στη βιβλιοθήκη μου έχω πολλά. Περάστε από την οικία μου να σας τα δείξω. Click για ανάπτυξη... Αυτες οι προτασεις μου θυμιζουν αλλα πραγματα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Click για ανάπτυξη... Μια μεταφραση παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.571 18-09-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τον λένε Μουψη, δεν είναι χαδιαρης και έχει σχετικά μεγάλη ουρά. Κάτι άλλο διδα Γιουλη; Click για ανάπτυξη... Eιμαι κυρια διαζευγμενη Αχ! η Χριστινα ειναι παιδι? κι εγω την ελεγα κυρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:50 Η staman2 έγραψε: #6.572 18-09-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα πως εκφραζεστε κυρια staman2? Εχετε μηπως γατακι με προγναθισμο? Μια φιλη μου εχει ενα Περσικο και λεει οτι χασμουριεται σα νυχτεριδακι Click για ανάπτυξη... Ναι??? Ποια ειναι αυτή η κυρία??? Μ΄αρεσουν κι εμενα τα νυχτεριδογατάκια Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τον λένε Μουψη, δεν είναι χαδιαρης και έχει σχετικά μεγάλη ουρά. Κάτι άλλο διδα Γιουλη; Click για ανάπτυξη... Μα ποια ειναι αυτή η κυρία που κάνει τόσες πολλες ερωτήσεις??? Ας ενημερωθει λοιπόν διαβάζοντας απ΄την αρχή οοοοοοοοολο το θέμα των κουνακίων. Εκτός αν ειναι τρολ(την έμαθα κι εγώ την έκφραση χιχιχιχι) Αν δεν συμμορφωθει Παύλο μου λέω να της στείλεις τον Μούψη για σφαλιάρες. Να της δώσει ένα καλό μάθημα με την ουρά του ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:04 Ο EL GATO έγραψε: #6.573 18-09-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αυτες οι προτασεις μου θυμιζουν αλλα πραγματα Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν πονηρές προτάσεις κυρία μου. Μόνο πο(ρ)νηρα μυαλά. Ναι ναι.. Σε 'σας το λέω που σφυριζετε αδιάφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Η bunny έγραψε: #6.574 18-09-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι του κανετε του παιδιου ατιμες Click για ανάπτυξη... Τίποτα δε μου κάνουν,απλά το παίζουμε λόρδοι της κακιάς ώρας! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιμαι κυρια διαζευγμενη Αχ! η Χριστινα ειναι παιδι? κι εγω την ελεγα κυρια Click για ανάπτυξη... Α,δεν παρεξηγούμεθα φίλτατη κυρία διαζευγμένη κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο Γιούλη. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν υπάρχουν πονηρές προτάσεις κυρία μου. Μόνο πο(ρ)νηρα μυαλά. Ναι ναι.. Σε 'σας το λέω που σφυριζετε αδιάφορα. Click για ανάπτυξη... Το σωστό να λέγεται αγαπητέ κύριε Παύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #6.575 18-09-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα ποια ειναι αυτή η κυρία που κάνει τόσες πολλες ερωτήσεις??? Ας ενημερωθει λοιπόν διαβάζοντας απ΄την αρχή οοοοοοοοολο το θέμα των κουνακίων. Εκτός αν ειναι τρολ(την έμαθα κι εγώ την έκφραση χιχιχιχι) Αν δεν συμμορφωθει Παύλο μου λέω να της στείλεις τον Μούψη για σφαλιάρες. Να της δώσει ένα καλό μάθημα με την ουρά του ... Click για ανάπτυξη... Και γω υποψιαζομαι ότι είναι εγκαθετη. Θα το βρω όμως, που θα παει... Έτσι και την περιλάβει ο Μουψης, ούτε ψυλλος στον κόρφο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η staman2 έγραψε: #6.576 18-09-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω υποψιαζομαι ότι είναι εγκαθετη. Θα το βρω όμως, που θα παει... Έτσι και την περιλάβει ο Μουψης, ούτε ψυλλος στον κόρφο της. Click για ανάπτυξη... Μωρέ τι στον κόρφο της!!! Στα μαλλιά της θα πάνε οι φύλλοι και θα τζιβιάσουν και μετά θα μεταφερθουν και στα γατόνια της και μετά χάθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:15 Ο EL GATO έγραψε: #6.577 18-09-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μωρέ τι στον κόρφο της!!! Στα μαλλιά της θα πάνε οι φύλλοι και θα τζιβιάσουν και μετά θα μεταφερθουν και στα γατόνια της και μετά χάθηκε Click για ανάπτυξη... Ε, δεν παιζεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:38 Η moukelis έγραψε: #6.578 18-09-09 16:38 Μα πως μ'αρεσουν οι συζητησεις επιπεδου...Κυριε Παυλη πολυ σας εκτιμω.Κυρια Γιουλη ειναι ανωτατου επιπεδου ο κυριος Παυλης μας,να περασετε οπωσδηποτε να σας δειξει τη βιβλιοθηκη του,το γατο με τη μεγαλη ουρα,και να πιειτε ενα αφεψημα βεβαιως βεβαιως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:53 Ο EL GATO έγραψε: #6.579 18-09-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα πως μ'αρεσουν οι συζητησεις επιπεδου...Κυριε Παυλη πολυ σας εκτιμω.Κυρια Γιουλη ειναι ανωτατου επιπεδου ο κυριος Παυλης μας,να περασετε οπωσδηποτε να σας δειξει τη βιβλιοθηκη του,το γατο με τη μεγαλη ουρα,και να πιειτε ενα αφεψημα βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Aλλα και σεις κυρια Δωρα δεν πατε πισω. Ανταποδιδω την εκτιμηση. Μπορει να εχετε τη φημη της κακιας μαυαραγοριτισσας, αλλα εγω που σας γνωριζω προσωπικα, διαψευδω ρητως και κατηγορηματικως αυτες τις κακοηθειες. Και οσον αφορα στη συντηση με την κυρια Γιουλη, εχουμε συνεννοηθει με πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #6.580 18-09-09 19:02 Α,ευχαριστω πολυ η μαυραγοριτισσα (ενα νορβηγακι κερασμενο στο τρια).Πολυ χαιρομαι που θα κανετε σουαρε με την κυρια Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 327 328 329 330 331 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 329 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 329 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τον λένε Μουψη, δεν είναι χαδιαρης και έχει σχετικά μεγάλη ουρά. Κάτι άλλο διδα Γιουλη; Click για ανάπτυξη... Eιμαι κυρια διαζευγμενη Αχ! η Χριστινα ειναι παιδι? κι εγω την ελεγα κυρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:50 Η staman2 έγραψε: #6.572 18-09-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα πως εκφραζεστε κυρια staman2? Εχετε μηπως γατακι με προγναθισμο? Μια φιλη μου εχει ενα Περσικο και λεει οτι χασμουριεται σα νυχτεριδακι Click για ανάπτυξη... Ναι??? Ποια ειναι αυτή η κυρία??? Μ΄αρεσουν κι εμενα τα νυχτεριδογατάκια Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τον λένε Μουψη, δεν είναι χαδιαρης και έχει σχετικά μεγάλη ουρά. Κάτι άλλο διδα Γιουλη; Click για ανάπτυξη... Μα ποια ειναι αυτή η κυρία που κάνει τόσες πολλες ερωτήσεις??? Ας ενημερωθει λοιπόν διαβάζοντας απ΄την αρχή οοοοοοοοολο το θέμα των κουνακίων. Εκτός αν ειναι τρολ(την έμαθα κι εγώ την έκφραση χιχιχιχι) Αν δεν συμμορφωθει Παύλο μου λέω να της στείλεις τον Μούψη για σφαλιάρες. Να της δώσει ένα καλό μάθημα με την ουρά του ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:04 Ο EL GATO έγραψε: #6.573 18-09-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αυτες οι προτασεις μου θυμιζουν αλλα πραγματα Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν πονηρές προτάσεις κυρία μου. Μόνο πο(ρ)νηρα μυαλά. Ναι ναι.. Σε 'σας το λέω που σφυριζετε αδιάφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Η bunny έγραψε: #6.574 18-09-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι του κανετε του παιδιου ατιμες Click για ανάπτυξη... Τίποτα δε μου κάνουν,απλά το παίζουμε λόρδοι της κακιάς ώρας! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιμαι κυρια διαζευγμενη Αχ! η Χριστινα ειναι παιδι? κι εγω την ελεγα κυρια Click για ανάπτυξη... Α,δεν παρεξηγούμεθα φίλτατη κυρία διαζευγμένη κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο Γιούλη. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν υπάρχουν πονηρές προτάσεις κυρία μου. Μόνο πο(ρ)νηρα μυαλά. Ναι ναι.. Σε 'σας το λέω που σφυριζετε αδιάφορα. Click για ανάπτυξη... Το σωστό να λέγεται αγαπητέ κύριε Παύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #6.575 18-09-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα ποια ειναι αυτή η κυρία που κάνει τόσες πολλες ερωτήσεις??? Ας ενημερωθει λοιπόν διαβάζοντας απ΄την αρχή οοοοοοοοολο το θέμα των κουνακίων. Εκτός αν ειναι τρολ(την έμαθα κι εγώ την έκφραση χιχιχιχι) Αν δεν συμμορφωθει Παύλο μου λέω να της στείλεις τον Μούψη για σφαλιάρες. Να της δώσει ένα καλό μάθημα με την ουρά του ... Click για ανάπτυξη... Και γω υποψιαζομαι ότι είναι εγκαθετη. Θα το βρω όμως, που θα παει... Έτσι και την περιλάβει ο Μουψης, ούτε ψυλλος στον κόρφο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η staman2 έγραψε: #6.576 18-09-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω υποψιαζομαι ότι είναι εγκαθετη. Θα το βρω όμως, που θα παει... Έτσι και την περιλάβει ο Μουψης, ούτε ψυλλος στον κόρφο της. Click για ανάπτυξη... Μωρέ τι στον κόρφο της!!! Στα μαλλιά της θα πάνε οι φύλλοι και θα τζιβιάσουν και μετά θα μεταφερθουν και στα γατόνια της και μετά χάθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:15 Ο EL GATO έγραψε: #6.577 18-09-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μωρέ τι στον κόρφο της!!! Στα μαλλιά της θα πάνε οι φύλλοι και θα τζιβιάσουν και μετά θα μεταφερθουν και στα γατόνια της και μετά χάθηκε Click για ανάπτυξη... Ε, δεν παιζεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:38 Η moukelis έγραψε: #6.578 18-09-09 16:38 Μα πως μ'αρεσουν οι συζητησεις επιπεδου...Κυριε Παυλη πολυ σας εκτιμω.Κυρια Γιουλη ειναι ανωτατου επιπεδου ο κυριος Παυλης μας,να περασετε οπωσδηποτε να σας δειξει τη βιβλιοθηκη του,το γατο με τη μεγαλη ουρα,και να πιειτε ενα αφεψημα βεβαιως βεβαιως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:53 Ο EL GATO έγραψε: #6.579 18-09-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα πως μ'αρεσουν οι συζητησεις επιπεδου...Κυριε Παυλη πολυ σας εκτιμω.Κυρια Γιουλη ειναι ανωτατου επιπεδου ο κυριος Παυλης μας,να περασετε οπωσδηποτε να σας δειξει τη βιβλιοθηκη του,το γατο με τη μεγαλη ουρα,και να πιειτε ενα αφεψημα βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Aλλα και σεις κυρια Δωρα δεν πατε πισω. Ανταποδιδω την εκτιμηση. Μπορει να εχετε τη φημη της κακιας μαυαραγοριτισσας, αλλα εγω που σας γνωριζω προσωπικα, διαψευδω ρητως και κατηγορηματικως αυτες τις κακοηθειες. Και οσον αφορα στη συντηση με την κυρια Γιουλη, εχουμε συνεννοηθει με πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #6.580 18-09-09 19:02 Α,ευχαριστω πολυ η μαυραγοριτισσα (ενα νορβηγακι κερασμενο στο τρια).Πολυ χαιρομαι που θα κανετε σουαρε με την κυρια Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 327 328 329 330 331 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 329 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 329 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα πως εκφραζεστε κυρια staman2? Εχετε μηπως γατακι με προγναθισμο? Μια φιλη μου εχει ενα Περσικο και λεει οτι χασμουριεται σα νυχτεριδακι Click για ανάπτυξη... Ναι??? Ποια ειναι αυτή η κυρία??? Μ΄αρεσουν κι εμενα τα νυχτεριδογατάκια Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τον λένε Μουψη, δεν είναι χαδιαρης και έχει σχετικά μεγάλη ουρά. Κάτι άλλο διδα Γιουλη; Click για ανάπτυξη... Μα ποια ειναι αυτή η κυρία που κάνει τόσες πολλες ερωτήσεις??? Ας ενημερωθει λοιπόν διαβάζοντας απ΄την αρχή οοοοοοοοολο το θέμα των κουνακίων. Εκτός αν ειναι τρολ(την έμαθα κι εγώ την έκφραση χιχιχιχι) Αν δεν συμμορφωθει Παύλο μου λέω να της στείλεις τον Μούψη για σφαλιάρες. Να της δώσει ένα καλό μάθημα με την ουρά του ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:04 Ο EL GATO έγραψε: #6.573 18-09-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αυτες οι προτασεις μου θυμιζουν αλλα πραγματα Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν πονηρές προτάσεις κυρία μου. Μόνο πο(ρ)νηρα μυαλά. Ναι ναι.. Σε 'σας το λέω που σφυριζετε αδιάφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Η bunny έγραψε: #6.574 18-09-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι του κανετε του παιδιου ατιμες Click για ανάπτυξη... Τίποτα δε μου κάνουν,απλά το παίζουμε λόρδοι της κακιάς ώρας! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιμαι κυρια διαζευγμενη Αχ! η Χριστινα ειναι παιδι? κι εγω την ελεγα κυρια Click για ανάπτυξη... Α,δεν παρεξηγούμεθα φίλτατη κυρία διαζευγμένη κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο Γιούλη. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν υπάρχουν πονηρές προτάσεις κυρία μου. Μόνο πο(ρ)νηρα μυαλά. Ναι ναι.. Σε 'σας το λέω που σφυριζετε αδιάφορα. Click για ανάπτυξη... Το σωστό να λέγεται αγαπητέ κύριε Παύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #6.575 18-09-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα ποια ειναι αυτή η κυρία που κάνει τόσες πολλες ερωτήσεις??? Ας ενημερωθει λοιπόν διαβάζοντας απ΄την αρχή οοοοοοοοολο το θέμα των κουνακίων. Εκτός αν ειναι τρολ(την έμαθα κι εγώ την έκφραση χιχιχιχι) Αν δεν συμμορφωθει Παύλο μου λέω να της στείλεις τον Μούψη για σφαλιάρες. Να της δώσει ένα καλό μάθημα με την ουρά του ... Click για ανάπτυξη... Και γω υποψιαζομαι ότι είναι εγκαθετη. Θα το βρω όμως, που θα παει... Έτσι και την περιλάβει ο Μουψης, ούτε ψυλλος στον κόρφο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η staman2 έγραψε: #6.576 18-09-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω υποψιαζομαι ότι είναι εγκαθετη. Θα το βρω όμως, που θα παει... Έτσι και την περιλάβει ο Μουψης, ούτε ψυλλος στον κόρφο της. Click για ανάπτυξη... Μωρέ τι στον κόρφο της!!! Στα μαλλιά της θα πάνε οι φύλλοι και θα τζιβιάσουν και μετά θα μεταφερθουν και στα γατόνια της και μετά χάθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:15 Ο EL GATO έγραψε: #6.577 18-09-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μωρέ τι στον κόρφο της!!! Στα μαλλιά της θα πάνε οι φύλλοι και θα τζιβιάσουν και μετά θα μεταφερθουν και στα γατόνια της και μετά χάθηκε Click για ανάπτυξη... Ε, δεν παιζεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:38 Η moukelis έγραψε: #6.578 18-09-09 16:38 Μα πως μ'αρεσουν οι συζητησεις επιπεδου...Κυριε Παυλη πολυ σας εκτιμω.Κυρια Γιουλη ειναι ανωτατου επιπεδου ο κυριος Παυλης μας,να περασετε οπωσδηποτε να σας δειξει τη βιβλιοθηκη του,το γατο με τη μεγαλη ουρα,και να πιειτε ενα αφεψημα βεβαιως βεβαιως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:53 Ο EL GATO έγραψε: #6.579 18-09-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα πως μ'αρεσουν οι συζητησεις επιπεδου...Κυριε Παυλη πολυ σας εκτιμω.Κυρια Γιουλη ειναι ανωτατου επιπεδου ο κυριος Παυλης μας,να περασετε οπωσδηποτε να σας δειξει τη βιβλιοθηκη του,το γατο με τη μεγαλη ουρα,και να πιειτε ενα αφεψημα βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Aλλα και σεις κυρια Δωρα δεν πατε πισω. Ανταποδιδω την εκτιμηση. Μπορει να εχετε τη φημη της κακιας μαυαραγοριτισσας, αλλα εγω που σας γνωριζω προσωπικα, διαψευδω ρητως και κατηγορηματικως αυτες τις κακοηθειες. Και οσον αφορα στη συντηση με την κυρια Γιουλη, εχουμε συνεννοηθει με πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #6.580 18-09-09 19:02 Α,ευχαριστω πολυ η μαυραγοριτισσα (ενα νορβηγακι κερασμενο στο τρια).Πολυ χαιρομαι που θα κανετε σουαρε με την κυρια Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 327 328 329 330 331 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 329 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 329 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αυτες οι προτασεις μου θυμιζουν αλλα πραγματα Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν πονηρές προτάσεις κυρία μου. Μόνο πο(ρ)νηρα μυαλά. Ναι ναι.. Σε 'σας το λέω που σφυριζετε αδιάφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Η bunny έγραψε: #6.574 18-09-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι του κανετε του παιδιου ατιμες Click για ανάπτυξη... Τίποτα δε μου κάνουν,απλά το παίζουμε λόρδοι της κακιάς ώρας! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιμαι κυρια διαζευγμενη Αχ! η Χριστινα ειναι παιδι? κι εγω την ελεγα κυρια Click για ανάπτυξη... Α,δεν παρεξηγούμεθα φίλτατη κυρία διαζευγμένη κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο Γιούλη. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν υπάρχουν πονηρές προτάσεις κυρία μου. Μόνο πο(ρ)νηρα μυαλά. Ναι ναι.. Σε 'σας το λέω που σφυριζετε αδιάφορα. Click για ανάπτυξη... Το σωστό να λέγεται αγαπητέ κύριε Παύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #6.575 18-09-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα ποια ειναι αυτή η κυρία που κάνει τόσες πολλες ερωτήσεις??? Ας ενημερωθει λοιπόν διαβάζοντας απ΄την αρχή οοοοοοοοολο το θέμα των κουνακίων. Εκτός αν ειναι τρολ(την έμαθα κι εγώ την έκφραση χιχιχιχι) Αν δεν συμμορφωθει Παύλο μου λέω να της στείλεις τον Μούψη για σφαλιάρες. Να της δώσει ένα καλό μάθημα με την ουρά του ... Click για ανάπτυξη... Και γω υποψιαζομαι ότι είναι εγκαθετη. Θα το βρω όμως, που θα παει... Έτσι και την περιλάβει ο Μουψης, ούτε ψυλλος στον κόρφο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η staman2 έγραψε: #6.576 18-09-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω υποψιαζομαι ότι είναι εγκαθετη. Θα το βρω όμως, που θα παει... Έτσι και την περιλάβει ο Μουψης, ούτε ψυλλος στον κόρφο της. Click για ανάπτυξη... Μωρέ τι στον κόρφο της!!! Στα μαλλιά της θα πάνε οι φύλλοι και θα τζιβιάσουν και μετά θα μεταφερθουν και στα γατόνια της και μετά χάθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:15 Ο EL GATO έγραψε: #6.577 18-09-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μωρέ τι στον κόρφο της!!! Στα μαλλιά της θα πάνε οι φύλλοι και θα τζιβιάσουν και μετά θα μεταφερθουν και στα γατόνια της και μετά χάθηκε Click για ανάπτυξη... Ε, δεν παιζεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:38 Η moukelis έγραψε: #6.578 18-09-09 16:38 Μα πως μ'αρεσουν οι συζητησεις επιπεδου...Κυριε Παυλη πολυ σας εκτιμω.Κυρια Γιουλη ειναι ανωτατου επιπεδου ο κυριος Παυλης μας,να περασετε οπωσδηποτε να σας δειξει τη βιβλιοθηκη του,το γατο με τη μεγαλη ουρα,και να πιειτε ενα αφεψημα βεβαιως βεβαιως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:53 Ο EL GATO έγραψε: #6.579 18-09-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα πως μ'αρεσουν οι συζητησεις επιπεδου...Κυριε Παυλη πολυ σας εκτιμω.Κυρια Γιουλη ειναι ανωτατου επιπεδου ο κυριος Παυλης μας,να περασετε οπωσδηποτε να σας δειξει τη βιβλιοθηκη του,το γατο με τη μεγαλη ουρα,και να πιειτε ενα αφεψημα βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Aλλα και σεις κυρια Δωρα δεν πατε πισω. Ανταποδιδω την εκτιμηση. Μπορει να εχετε τη φημη της κακιας μαυαραγοριτισσας, αλλα εγω που σας γνωριζω προσωπικα, διαψευδω ρητως και κατηγορηματικως αυτες τις κακοηθειες. Και οσον αφορα στη συντηση με την κυρια Γιουλη, εχουμε συνεννοηθει με πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #6.580 18-09-09 19:02 Α,ευχαριστω πολυ η μαυραγοριτισσα (ενα νορβηγακι κερασμενο στο τρια).Πολυ χαιρομαι που θα κανετε σουαρε με την κυρια Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 327 328 329 330 331 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 329 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 329 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι του κανετε του παιδιου ατιμες Click για ανάπτυξη... Τίποτα δε μου κάνουν,απλά το παίζουμε λόρδοι της κακιάς ώρας! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιμαι κυρια διαζευγμενη Αχ! η Χριστινα ειναι παιδι? κι εγω την ελεγα κυρια Click για ανάπτυξη... Α,δεν παρεξηγούμεθα φίλτατη κυρία διαζευγμένη κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο Γιούλη. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν υπάρχουν πονηρές προτάσεις κυρία μου. Μόνο πο(ρ)νηρα μυαλά. Ναι ναι.. Σε 'σας το λέω που σφυριζετε αδιάφορα. Click για ανάπτυξη... Το σωστό να λέγεται αγαπητέ κύριε Παύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #6.575 18-09-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα ποια ειναι αυτή η κυρία που κάνει τόσες πολλες ερωτήσεις??? Ας ενημερωθει λοιπόν διαβάζοντας απ΄την αρχή οοοοοοοοολο το θέμα των κουνακίων. Εκτός αν ειναι τρολ(την έμαθα κι εγώ την έκφραση χιχιχιχι) Αν δεν συμμορφωθει Παύλο μου λέω να της στείλεις τον Μούψη για σφαλιάρες. Να της δώσει ένα καλό μάθημα με την ουρά του ... Click για ανάπτυξη... Και γω υποψιαζομαι ότι είναι εγκαθετη. Θα το βρω όμως, που θα παει... Έτσι και την περιλάβει ο Μουψης, ούτε ψυλλος στον κόρφο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η staman2 έγραψε: #6.576 18-09-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω υποψιαζομαι ότι είναι εγκαθετη. Θα το βρω όμως, που θα παει... Έτσι και την περιλάβει ο Μουψης, ούτε ψυλλος στον κόρφο της. Click για ανάπτυξη... Μωρέ τι στον κόρφο της!!! Στα μαλλιά της θα πάνε οι φύλλοι και θα τζιβιάσουν και μετά θα μεταφερθουν και στα γατόνια της και μετά χάθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:15 Ο EL GATO έγραψε: #6.577 18-09-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μωρέ τι στον κόρφο της!!! Στα μαλλιά της θα πάνε οι φύλλοι και θα τζιβιάσουν και μετά θα μεταφερθουν και στα γατόνια της και μετά χάθηκε Click για ανάπτυξη... Ε, δεν παιζεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:38 Η moukelis έγραψε: #6.578 18-09-09 16:38 Μα πως μ'αρεσουν οι συζητησεις επιπεδου...Κυριε Παυλη πολυ σας εκτιμω.Κυρια Γιουλη ειναι ανωτατου επιπεδου ο κυριος Παυλης μας,να περασετε οπωσδηποτε να σας δειξει τη βιβλιοθηκη του,το γατο με τη μεγαλη ουρα,και να πιειτε ενα αφεψημα βεβαιως βεβαιως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:53 Ο EL GATO έγραψε: #6.579 18-09-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα πως μ'αρεσουν οι συζητησεις επιπεδου...Κυριε Παυλη πολυ σας εκτιμω.Κυρια Γιουλη ειναι ανωτατου επιπεδου ο κυριος Παυλης μας,να περασετε οπωσδηποτε να σας δειξει τη βιβλιοθηκη του,το γατο με τη μεγαλη ουρα,και να πιειτε ενα αφεψημα βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Aλλα και σεις κυρια Δωρα δεν πατε πισω. Ανταποδιδω την εκτιμηση. Μπορει να εχετε τη φημη της κακιας μαυαραγοριτισσας, αλλα εγω που σας γνωριζω προσωπικα, διαψευδω ρητως και κατηγορηματικως αυτες τις κακοηθειες. Και οσον αφορα στη συντηση με την κυρια Γιουλη, εχουμε συνεννοηθει με πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #6.580 18-09-09 19:02 Α,ευχαριστω πολυ η μαυραγοριτισσα (ενα νορβηγακι κερασμενο στο τρια).Πολυ χαιρομαι που θα κανετε σουαρε με την κυρια Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 327 328 329 330 331 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 329 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 329 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα ποια ειναι αυτή η κυρία που κάνει τόσες πολλες ερωτήσεις??? Ας ενημερωθει λοιπόν διαβάζοντας απ΄την αρχή οοοοοοοοολο το θέμα των κουνακίων. Εκτός αν ειναι τρολ(την έμαθα κι εγώ την έκφραση χιχιχιχι) Αν δεν συμμορφωθει Παύλο μου λέω να της στείλεις τον Μούψη για σφαλιάρες. Να της δώσει ένα καλό μάθημα με την ουρά του ... Click για ανάπτυξη... Και γω υποψιαζομαι ότι είναι εγκαθετη. Θα το βρω όμως, που θα παει... Έτσι και την περιλάβει ο Μουψης, ούτε ψυλλος στον κόρφο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η staman2 έγραψε: #6.576 18-09-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω υποψιαζομαι ότι είναι εγκαθετη. Θα το βρω όμως, που θα παει... Έτσι και την περιλάβει ο Μουψης, ούτε ψυλλος στον κόρφο της. Click για ανάπτυξη... Μωρέ τι στον κόρφο της!!! Στα μαλλιά της θα πάνε οι φύλλοι και θα τζιβιάσουν και μετά θα μεταφερθουν και στα γατόνια της και μετά χάθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:15 Ο EL GATO έγραψε: #6.577 18-09-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μωρέ τι στον κόρφο της!!! Στα μαλλιά της θα πάνε οι φύλλοι και θα τζιβιάσουν και μετά θα μεταφερθουν και στα γατόνια της και μετά χάθηκε Click για ανάπτυξη... Ε, δεν παιζεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:38 Η moukelis έγραψε: #6.578 18-09-09 16:38 Μα πως μ'αρεσουν οι συζητησεις επιπεδου...Κυριε Παυλη πολυ σας εκτιμω.Κυρια Γιουλη ειναι ανωτατου επιπεδου ο κυριος Παυλης μας,να περασετε οπωσδηποτε να σας δειξει τη βιβλιοθηκη του,το γατο με τη μεγαλη ουρα,και να πιειτε ενα αφεψημα βεβαιως βεβαιως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:53 Ο EL GATO έγραψε: #6.579 18-09-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα πως μ'αρεσουν οι συζητησεις επιπεδου...Κυριε Παυλη πολυ σας εκτιμω.Κυρια Γιουλη ειναι ανωτατου επιπεδου ο κυριος Παυλης μας,να περασετε οπωσδηποτε να σας δειξει τη βιβλιοθηκη του,το γατο με τη μεγαλη ουρα,και να πιειτε ενα αφεψημα βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Aλλα και σεις κυρια Δωρα δεν πατε πισω. Ανταποδιδω την εκτιμηση. Μπορει να εχετε τη φημη της κακιας μαυαραγοριτισσας, αλλα εγω που σας γνωριζω προσωπικα, διαψευδω ρητως και κατηγορηματικως αυτες τις κακοηθειες. Και οσον αφορα στη συντηση με την κυρια Γιουλη, εχουμε συνεννοηθει με πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #6.580 18-09-09 19:02 Α,ευχαριστω πολυ η μαυραγοριτισσα (ενα νορβηγακι κερασμενο στο τρια).Πολυ χαιρομαι που θα κανετε σουαρε με την κυρια Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 327 328 329 330 331 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 329 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 329 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω υποψιαζομαι ότι είναι εγκαθετη. Θα το βρω όμως, που θα παει... Έτσι και την περιλάβει ο Μουψης, ούτε ψυλλος στον κόρφο της. Click για ανάπτυξη... Μωρέ τι στον κόρφο της!!! Στα μαλλιά της θα πάνε οι φύλλοι και θα τζιβιάσουν και μετά θα μεταφερθουν και στα γατόνια της και μετά χάθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:15 Ο EL GATO έγραψε: #6.577 18-09-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μωρέ τι στον κόρφο της!!! Στα μαλλιά της θα πάνε οι φύλλοι και θα τζιβιάσουν και μετά θα μεταφερθουν και στα γατόνια της και μετά χάθηκε Click για ανάπτυξη... Ε, δεν παιζεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:38 Η moukelis έγραψε: #6.578 18-09-09 16:38 Μα πως μ'αρεσουν οι συζητησεις επιπεδου...Κυριε Παυλη πολυ σας εκτιμω.Κυρια Γιουλη ειναι ανωτατου επιπεδου ο κυριος Παυλης μας,να περασετε οπωσδηποτε να σας δειξει τη βιβλιοθηκη του,το γατο με τη μεγαλη ουρα,και να πιειτε ενα αφεψημα βεβαιως βεβαιως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:53 Ο EL GATO έγραψε: #6.579 18-09-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα πως μ'αρεσουν οι συζητησεις επιπεδου...Κυριε Παυλη πολυ σας εκτιμω.Κυρια Γιουλη ειναι ανωτατου επιπεδου ο κυριος Παυλης μας,να περασετε οπωσδηποτε να σας δειξει τη βιβλιοθηκη του,το γατο με τη μεγαλη ουρα,και να πιειτε ενα αφεψημα βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Aλλα και σεις κυρια Δωρα δεν πατε πισω. Ανταποδιδω την εκτιμηση. Μπορει να εχετε τη φημη της κακιας μαυαραγοριτισσας, αλλα εγω που σας γνωριζω προσωπικα, διαψευδω ρητως και κατηγορηματικως αυτες τις κακοηθειες. Και οσον αφορα στη συντηση με την κυρια Γιουλη, εχουμε συνεννοηθει με πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #6.580 18-09-09 19:02 Α,ευχαριστω πολυ η μαυραγοριτισσα (ενα νορβηγακι κερασμενο στο τρια).Πολυ χαιρομαι που θα κανετε σουαρε με την κυρια Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 327 328 329 330 331 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 329 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 329 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μωρέ τι στον κόρφο της!!! Στα μαλλιά της θα πάνε οι φύλλοι και θα τζιβιάσουν και μετά θα μεταφερθουν και στα γατόνια της και μετά χάθηκε Click για ανάπτυξη... Ε, δεν παιζεσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:38 Η moukelis έγραψε: #6.578 18-09-09 16:38 Μα πως μ'αρεσουν οι συζητησεις επιπεδου...Κυριε Παυλη πολυ σας εκτιμω.Κυρια Γιουλη ειναι ανωτατου επιπεδου ο κυριος Παυλης μας,να περασετε οπωσδηποτε να σας δειξει τη βιβλιοθηκη του,το γατο με τη μεγαλη ουρα,και να πιειτε ενα αφεψημα βεβαιως βεβαιως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:53 Ο EL GATO έγραψε: #6.579 18-09-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα πως μ'αρεσουν οι συζητησεις επιπεδου...Κυριε Παυλη πολυ σας εκτιμω.Κυρια Γιουλη ειναι ανωτατου επιπεδου ο κυριος Παυλης μας,να περασετε οπωσδηποτε να σας δειξει τη βιβλιοθηκη του,το γατο με τη μεγαλη ουρα,και να πιειτε ενα αφεψημα βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Aλλα και σεις κυρια Δωρα δεν πατε πισω. Ανταποδιδω την εκτιμηση. Μπορει να εχετε τη φημη της κακιας μαυαραγοριτισσας, αλλα εγω που σας γνωριζω προσωπικα, διαψευδω ρητως και κατηγορηματικως αυτες τις κακοηθειες. Και οσον αφορα στη συντηση με την κυρια Γιουλη, εχουμε συνεννοηθει με πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #6.580 18-09-09 19:02 Α,ευχαριστω πολυ η μαυραγοριτισσα (ενα νορβηγακι κερασμενο στο τρια).Πολυ χαιρομαι που θα κανετε σουαρε με την κυρια Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 327 328 329 330 331 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 329 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 329 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μα πως μ'αρεσουν οι συζητησεις επιπεδου...Κυριε Παυλη πολυ σας εκτιμω.Κυρια Γιουλη ειναι ανωτατου επιπεδου ο κυριος Παυλης μας,να περασετε οπωσδηποτε να σας δειξει τη βιβλιοθηκη του,το γατο με τη μεγαλη ουρα,και να πιειτε ενα αφεψημα βεβαιως βεβαιως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:53 Ο EL GATO έγραψε: #6.579 18-09-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα πως μ'αρεσουν οι συζητησεις επιπεδου...Κυριε Παυλη πολυ σας εκτιμω.Κυρια Γιουλη ειναι ανωτατου επιπεδου ο κυριος Παυλης μας,να περασετε οπωσδηποτε να σας δειξει τη βιβλιοθηκη του,το γατο με τη μεγαλη ουρα,και να πιειτε ενα αφεψημα βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Aλλα και σεις κυρια Δωρα δεν πατε πισω. Ανταποδιδω την εκτιμηση. Μπορει να εχετε τη φημη της κακιας μαυαραγοριτισσας, αλλα εγω που σας γνωριζω προσωπικα, διαψευδω ρητως και κατηγορηματικως αυτες τις κακοηθειες. Και οσον αφορα στη συντηση με την κυρια Γιουλη, εχουμε συνεννοηθει με πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #6.580 18-09-09 19:02 Α,ευχαριστω πολυ η μαυραγοριτισσα (ενα νορβηγακι κερασμενο στο τρια).Πολυ χαιρομαι που θα κανετε σουαρε με την κυρια Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 327 328 329 330 331 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 329 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 329 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα πως μ'αρεσουν οι συζητησεις επιπεδου...Κυριε Παυλη πολυ σας εκτιμω.Κυρια Γιουλη ειναι ανωτατου επιπεδου ο κυριος Παυλης μας,να περασετε οπωσδηποτε να σας δειξει τη βιβλιοθηκη του,το γατο με τη μεγαλη ουρα,και να πιειτε ενα αφεψημα βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Aλλα και σεις κυρια Δωρα δεν πατε πισω. Ανταποδιδω την εκτιμηση. Μπορει να εχετε τη φημη της κακιας μαυαραγοριτισσας, αλλα εγω που σας γνωριζω προσωπικα, διαψευδω ρητως και κατηγορηματικως αυτες τις κακοηθειες. Και οσον αφορα στη συντηση με την κυρια Γιουλη, εχουμε συνεννοηθει με πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #6.580 18-09-09 19:02 Α,ευχαριστω πολυ η μαυραγοριτισσα (ενα νορβηγακι κερασμενο στο τρια).Πολυ χαιρομαι που θα κανετε σουαρε με την κυρια Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Α,ευχαριστω πολυ η μαυραγοριτισσα (ενα νορβηγακι κερασμενο στο τρια).Πολυ χαιρομαι που θα κανετε σουαρε με την κυρια Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.